Last news in Fakti

20 Юли, 2023 11:45 1 583 6

Актриса публично обвини Джона Хил в сексуално посегателство

  • джона хил-
  • обвинения-
  • сексуално посегателство-
  • алекса николас-
  • актриса

Разкритието идва само няколко дни, след като бившето гадже на актьора Сара Брейди го обвини, че е женомразец и че я е подлагал на психически тормоз

Актриса публично обвини Джона Хил в сексуално посегателство - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Актрисата от популярната преди години поредица "Zoey 101" Алекса Николас публично обяви, че когато е била на 16 г. колегата ѝ Джона Хил ѝ се нахвърлил и я награбил без нейно желание. Разкритието идва само няколко дни, след като бившето гадже на актьора Сара Брейди го обвини, че е женомразец и че я е подлагал на психически тормоз в стремежа си да я накара да живее така, както той искал.

Именно откровението на Сара дало кураж на Алекса също публично да сподели за посегателството, което Джона нанесъл върху нея.

31-годишната днес актриса разказа, че инцидентът се случил на парти в дома на актьора Джъстин Лонг. Там Хил я бутнал до врата и "си наврял езика" до гърлото ѝ, без нейно съгласие.

Алекса, която е основател на организацията Eat Predators, разкриваща имената на "хищниците" в Холивуд, твърди, че през цялата вечер мъжете на партито, всички около 30-годишни по това време, са правили всичко възможно да напият нея и приятелките ѝ, пише dir.bg.

"След като прочетох възхитителния пост на Сара Брейди за Джона Хил, и аз бих искала да кажа, че когато бях на 16, бях поканена на парти в къщата на Джъстин Лонг, който по това време живееше с един хищник, известен от сериала "От местопрестъплението: Маями". По мои спомени се казваше Джонатан Того", написа в Twitter Алекса.

"В един момент се появи Джона Хил, тогава всички вече бяхме пияни, защото, разбира се, хищниците не спираха да наливат на нас, малолетните, алкохол. Явно Джона ми беше хвърлил око, защото в момента, в който поисках една цигара, той каза, че има в колата и че ако искам, трябва да отида с него. Когато стигнахме, той взе цигарите от предната седалка, но не ми даде, което ми се стори странно. Докато се връщахме, аз отново го попитах за цигарата. Той обаче нищо не ми отговори, само ме блъсна във вратата и си завря езика в гърлото ми. Беше отвратително и аз веднага го избутах, след което влязох обратно в къщата", пише още Николас.

Тя не пести и критиките си към домакина Джъстин Лонг, който според нея не е трябвало да кани малолетни момичета в къща с големи мъже.

@alexahnikolas #alexanikolas reacts to #jonahhill and #justinlong PUNK’D episode after coming forward. #eatpredators ♬ original sound - Alexa Nikolas


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясно

    20 0 Отговор
    Не е обратен , значи е враг !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Доньо

    2 0 Отговор
    Нещо не се връзва. Този на снимката по-скоро се интересува от мъже.
  • 5 защо

    3 0 Отговор
    Много редки зъби?? То, момичето не искало, но езика стигнал чак до гърлото??
  • 6 завод

    7 1 Отговор
    Ако си е бил напъхал езика на входа на интимния й триъгълкик,по-кеф е щяло да й бъде.