Last news in Fakti

26 Септември, 2023 15:45 2 411 7

Най-голямата дъщеря на Еминем започна работа в салон за красота

  • еминем-
  • дъщеря-
  • козметик-
  • фризьорски салон

Въпреки че споделя други аспекти от живота си в Instagram, тя не споменава за работата си в социалните мрежи

Най-голямата дъщеря на Еминем започна работа като козметик във фризьорски салон и спа център, пише изданието "Page Six". Жената е щракната по време на смяна в центъра, който се намира близо до дома ѝ в Рочестър Хилс, Мичиган.

Източник заяви пред американския вестник "The Sun", че Алайна - която е осиновена от рапъра, когато е била дете - има "страхотно отношение" към клиентите, предава dir.bg.

Въпреки че споделя други аспекти от живота си в "Instagram", тя не споменава за работата си в социалните мрежи. Вместо това самопровъзгласилата се за "любителка на пътешествията" често публикува снимки от приключенията си в чужбина.

Впрочем Алайна Мари Скот това лято се омъжи за годеника си Мат Мьолер на скромна церемония, на която събра приятели и семейство. След спекулациите на феновете, че Еминем не е присъствал на тържеството, стана ясно, че всъщност той е придружил Скот до олтара. Пред сп. "People" дъщеря му каза: "Той не би пропуснал сватбата ми. Нищо от това нямаше да е възможно без баща ми. Аз съм изключително благословена."

През 2004 г. Еминем заяви пред "Rolling Stone", че Алайна Мари е част от живота му, откакто се е родила и я възприема наравно с биологичните си деца - Хейли и Стиви.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли ?

    9 3 Отговор
    Егати тюлена !
  • 2 УдоМача

    6 1 Отговор
    Така като я гледам на снимката не е зле, ама какви са тези мустаки и брада, които си е пуснала?! И тоя огромен ланец ѝ седи някак гротескно..
  • 3 Нос Емине М

    3 2 Отговор
    Нищо ново под слънцето
  • 4 Отивам

    3 3 Отговор
    да ми оправи мъжкия триъгълник...
  • 5 Банана Джо

    3 1 Отговор
    Оплаква се :, ...че работи някъде но е ниско платена.... или пък няма втора работа за екстра пари ...., или че въобще няма никаква работа а трябва да храни гладни и боси деца ....та кой за каквото е учил....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.