Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 12:28 1 710 3

Зрял сексапил и огън в кръвта: Какво не знаем за Патрик Демпси - най-секси мъжът за 2023 г.? (СНИМКИ)

  • патрик демпси-
  • актьор-
  • състезател-
  • автомобили-
  • секси-
  • най-сексапилният мъж

Актьорът споделя, че е бил готов да се откаже от актьорската професия, за да стане състезател

Зрял сексапил и огън в кръвта: Какво не знаем за Патрик Демпси - най-секси мъжът за 2023 г.? (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

"Радвам се, че това се случва на този етап от живота ми", гласи един от първите коментари на 57-годишния актьор Патрик Демпси, след като списание "Пийпъл" го обяви за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

"Щастлив съм, че са взели това решение и тази година съм аз", казва още той и допълва, че изобщо не е очаквал подобно признание, пише БТА.

Демпси, който придоби световна популярност с участието си в сериала на Ей Би Си "Анатомията на Грей", разбра, че е избран за най-сексапилния жив мъж на планетата в "Шоуто на Джими Кимъл".

57-годишният Демпси е вторият най-възрастен представител на силния пол, удостоен с титлата. През 1989 г. сп. "Пийпъл" реши да отличи Шон Конъри, който тогава беше 59-годишен. Изданието определя най-сексапилния жив мъж на планетата от 1985 г. Миналата година това беше екранният Капитан Америка - Крис Еванс.

"Пикът ми беше преди много години", пошегува се Патрик Демпси. "Но все още съм тук". Освен с актьорската професия, той активно участва и в автомобилни състезания, заради които твърди пред медии в САЩ, че преди години бил готов да напусне Холивуд.

Моментът за обявяването на Демпси за най-сексапилен мъж на планетата съвпадна с кампаниите за две нови заглавия с негово участие. Хорърът "Черен петък" (Thanksgiving), дело на режисьора Илай Рот, излиза в САЩ на 17 ноември, а в България - на 1 декември. Филмът "Ферари" (Ferrari) пък тръгва в кината в САЩ в края на декември.

В "Черен петък" Демпси е шериф, преследващ сериен убиец, а във "Ферари" се превъплъщава в ролята на италианския автомобилен състезател Пиеро Таруфи. Режисьор на продукцията е Майкъл Ман, а в нея участват също Пенелопе Крус и Адам Драйвър. Заглавието беше представено за първи път по време на кинофестивала във Венеция през лятото.

Демпси казва, че от години следял подготовката за снимките на филма. Той дори се свързал с Ман и го помолил да го включи в продукцията. "Обадих се на Майкъл и казах: "Искам да обсъдим участието ми", спомня си актьорът пред "Пийпъл". "Това ме научи, че ако наистина човек иска нещо, то трябва сам да се заеме".

Самият Демпси е любител на високите скорости и има доста участия в състезания в САЩ и Европа. Преди години той дори заявява, че ако му се отдаде възможност, ще се откаже от актьорската професия и ще се посвети изцяло на мотоспортове. Актьорът е притежател и на колекция от редки автомобили, с която много се гордее.

Кариерата на Патрик Демпси в Холивуд започва през 80-те години на миналия век, като сред първите му филми са Can't Buy Me Love (1987) и Loverboy (1989). Участва също в "Зараза" (1995), "Писък 3" (2000), "Трансформърс 3" (2011). Продуценти и режисьори сякаш го приемат за идеалния герой в романтични филми и Демпси има доста роли в подобни продукции - "Сватбен сезон (2002), "Шаферът" (2008), "Денят на влюбените" (2010), "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта" (2016) и др.

Световната слава обаче получава с участието си в лекарския сериал "Анатомията на Грей", в който изпълнява ролята на д-р Дерек Шепърд. За нея е номиниран през 2006 г. и 2007 г. за награда "Златен глобус" в категорията за най-добър актьор в телевизионен драматичен сериал.

Най-сексапилният жив мъж на планетата се радва на здраво семейство, макар че със съпругата му Джилиан преминават през трудни моменти и преди години почти стигнали до развод. Женени са от 1999 г., като това е втори брак за актьора. Родители са на 16-годишните близнаци Съливан и Дарби, както и на Талула, която е на 21 години. Пред "Пийпъл" Демпси споделя, че е истинско предизвикателство да отгледаш наследниците си в Холивуд. Според него е успял да държи децата си здраво стъпили на земята, въпреки че и те са попадали в светлините на прожекторите.

Демпси признава, че синовете му го карат непрекъснато да поддържа добра форма. "Те ме държат много активен", казва той. "Трябва да поддържам форма, за да съм в крак с тях. Колкото по-възрастен ставаш, толкова повече усилия трябва да полагаш". Той обича да кара колело, особено в планината, както и поне три пъти седмично гледа да е във фитнес залата, но признава, че заради натоварения си график по време на снимките на "Ферари" не е успявал да е толкова постоянен, колкото му се иска.

И ако синовете са стимул за физическата активност, то дъщеря му е тази, заради която актьорът нарушава обичайния си хранителен режим. Той казва, че Талула е майсторка на сладки и тестени изкушения, към които не може да остане безразличен. "Дъщеря ми е страхотен сладкар, винаги експериментира, а аз опитвам", разказва Патрик Демпси. "Хлебните изделия и сладкиши са моята слабост". Очевидно обаче е успял да намери правилния баланс, за да се поддържа в много добра физическа форма и да заслужи титлата "Най-сексапилен жив мъж на планетата" на списание "Пийпъл".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зельонска от ВОГ

    0 3 Отговор
    Този краварчик не може да ступи на пръста на мой карлик Зельоний клоунчик!
  • 2 И, няма пластични операции, изглежда

    5 0 Отговор
    истински.....Човекът! какво великолепно творение е той! симпатяга е....
  • 3 сигурно

    4 6 Отговор
    е най-секси, но сред грозниците и ге...вете.