Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 12:32 4 985 21

Глория сподели интимни подробности за гаджето си в ефир (ВИДЕО)

  • глория-
  • певица-
  • поп фолк певица-
  • чалга-
  • връзка

Макар да говори за него, Глория отказа да го назове по име в ефир

"Щастлива съм в любовта и имам мъж до себе си, който ме подкрепя. На човек не му трябва нищо повече.", призна гордо фолк легендата Глория, която от известно време насам щастливо се носи на крилете на любовта.

В предаването "На кафе" по Нова телевизия певицата разкри, че половинката ѝ си пада по спорта, но категорично отказа да назове името му. За любимия си казва само, че е бизнесмен. В светските среди не е тайна, че младото гадже на Глория се казва Добромир и неотдавна двамата отпразнуваха една година от началото на връзката си, припомня "България днес". В социалните мрежи Глория не се свени да споделя снимки с партньора си и всъщност на всички е ясно кой е той.

"Той винаги ме кара да пия гореща вода, защото много си пада по спорта. Следвам здравословните му съвети, но не спортувам достатъчно. Едно сериозно кардио на високи токчета ми стига", споделя Глория.

Певицата призна още, че нейната внучка Галина е много музикална.

"Галето вече пее и със сигурност ще тръгне по пътя на мен и майка ѝ. Искам да ѝ предам ценности, в които аз вярвам и на които аз се възхищавам. Просто за мен е най-важно тя да е стойностен човек", заяви Глория.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нека да пиша

    24 0 Отговор
    Дъртата бръмтия, певачица чалга
  • 2 Цъцъ

    15 0 Отговор
    Ненаиграла се!
  • 3 Соваж бейби

    13 2 Отговор
    Таз ма уби ,човека бил бизнесмен предполага се как и помага с кинти едва ли духовно.Малко да отпусне кисията само топла водица дай два лева за чай уеш ,кафето Малонго е скъпичко , лайка там от евтиното тъкмо и да спи вечер 2 в 1 мпже и капки мента,глог и валериан на годинки е жената.
  • 4 Пич

    21 2 Отговор
    Глория е от типажите , които е по добре да мълчат , с риск да ги помислят за глупави , отколкото да си отворят устата , и да разсеят всички съмнения !!!

    Коментиран от #6

  • 5 Хлъц..

    16 0 Отговор
    Чанта мачкан лак! Трета употреба, четири пъти сменени дръжки.Усеща,че на портата и, чукат..Дълги,тягостни дни. Гледа да навакса , колкото смогне.
  • 6 Соваж бейби

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Яд ме е че бях журналист да и задавам въпроси.Щях да поискам обяснение от бойлера топла вода докато се къпи ли и пълни чашата да не влиза в разходи или микровеле ,кана за топла вода ??? Жалко че не живя в България щях да ги поканя да правят скечове не знам дали има такива шоута при вас само че бг.версия .Без предварителна програма направо влизам в роля на журналист и ги каня звездите от чалгата ,има и в киното такива ,други артисти поне за едното доказано не стават за природно надерени комици стават

    Коментиран от #7

  • 7 Пич

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    Идеята ви е страхотна , защото ако успеете да задържите сериозна физиономия , без да изревете от смях на умствените им бисери , ще може да ги поднасяте в поне в час предаване , плюс куп реклами! На тези умственото им ниво е на толкова бактериално ниво , че титаничните мисли , които ще изкопните от тях , буквално ще влязат в поп- културата !

    Коментиран от #9, #10

  • 8 механик

    12 0 Отговор
    Няма отдавна смазка ,и цилиндъра е износен!!
  • 9 Пич

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    Изкопните - изкопчите ! Автоматичния редактор има късмет , че не е жена !!!
  • 10 Соваж бейби

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    За кардиото с токчета още се смея колко минути сама 15 може би събудих дъщерята смятай ...Пак няма пояснения какви токчета версаче тип игла 12/15 см има едни още по опасни за мъжки барове там дамите са леко облечени с големи токчета и танцуват?Изобщо не е мило това момче с нея ако натисне копчето на по силна скорост познай какво става на тези и години ,дори и бавно.Мога да се владея без да се смея директно срещам често такива хора,обаче обожавам да се смея комедия,сценки не обичам тъжни теми,филми...просто навик много смях всеки ден.

    Коментиран от #12

  • 11 въпросче

    3 0 Отговор
    А Глорета подробности за нейните интимности сподели ли?
  • 12 Пич

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    Аз също много обичам да се забавлявам с оскъдните интелекти. Дори овладях няколко диалекта , за да може да давам пространство на " необятната мисъл " на чалга типажите. Когато ме питат какво работя (защото селяндурите се интересуват колко пари изкарваш ) , казвам , дюнерджия ! Така селяндура умува по зле ли съм от него , или имам няколко закусвални , и съм с куп пари !И само трябва да слушам , и ги стимулирам с някоя гласна " възхита " , та едвам си сдържам лицето сериозно. Понякога съм си бъркал в джоба , за да се ущипя , иначе ще започна да се превивам от смях. А с филмите и театрите също постъпвам като вас. Обичам комедията , защото ми създава позитивно настроение , а трагедии мразя , защото са достатъчно и в реалността!

    Коментиран от #15

  • 13 Ха Ха След определена възраст, разликата

    3 2 Отговор
    в годините на жената и мъжа е без значение...Любовта е повече от число, Те нали са щастливи, а пък Вие си ги съдете...
  • 14 Ох, ах

    6 1 Отговор
    Това женище нали ка то мариана попова и други подобни обижда народа в територията, че са прости и я коментират и заяви, че напуска България, ще живее в Гърция и ще идва да прави концерти и прибира парите на глупаците.парите.
    Че станала и музикален педагог - преценила, че и най-малкото женско е музикално!!!?
  • 15 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пич":

    Дюнерджия ако си приятелю мой стига да не си правиш майтап наложи се да изляза ,не е лесно всеки ден да храниш гладни хора а и да се върнат!Това е божи занят изобщо за всички ресторанти или бърза храна,доста по стойностен човек си в живота независимо от парите които имаш или заплата.Както казвам много пъти човешкият живот тук на Земята е много объркан били сме последното творение на Бог и малко е претупал нещата после си е дал почивка!Ако щеш и зидарите са много по важни хора с работата си например от един милионер футболист ама парите при кого са ?!За мен специално един кебап грек не знам дали правите в България ,Le gyros с гръцки сос от кисело мляко и краставица двойна доза в галета като такос не с питка хляб не знам дали ме разбираш в България не съм случвала на хубав кебап както тука го правят.И за десерт баклава ама хубава с писташ .

    Коментиран от #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Пич

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Соваж бейби":

    Е , не съм дюнерджия , но съм съгласен с вас ! Няма малоценна работа. Дори боклукчиите са жизнено необходими за цивилизацията. Но много обичам да готвя , забавно ми е . И явно имам талант , защото много ми се получава. Работя това , което правя тук. Давам стратегии за успех , но не безплатно , както в случая. И аудитория ми е също толкова ненадеждна , като тази , в която си коментираме. Дали политици , бизнесмени , или мафията , с нищо не ви превъзхождат. Когато им казвам , какво да направят , гледат с едни разбиращи очи , като от вица за студентите. И после изтряскват тъпотията , която са си наумили. Разбира се , мен това ме устройва. Защото плащат втори път , за да излязат от положение!

    Коментиран от #19

  • 19 Соваж бейби

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Пич":

    Трябва да се радвате тогава че има такива клиенти.Има и тип като мен съзнавала съм че съм в грешка и вървя срещу течението ,човек хубаво трябва да получи някой шамар от живота после ставаш уж по умен пак не е сигурно,младите задължително греши после зависи каква цел преследва и в кой момент се спираш .По принцип лудите са най щастливи не знае къде се намира,няма мечти ,спомени нищо празно в главата всеки ден нов филм.
  • 20 ако се чудите

    3 0 Отговор
    ако се чудите какво е буклук - ето тази бабичка е олицетворение на буклука.
  • 21 пача

    3 0 Отговор
    тая вече е толкова смазана от годините, едвам се държи на краката си