Last news in Fakti

18 Януари, 2024 13:58 832 2

Ариана Гранде обяви кога излиза новият ѝ албум „Eternal Sunshine“ (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • ариана гранде-
  • нов албум-
  • певица-
  • премиера-
  • eternal sunshine

Певицата разкри малки детайли относно новия си албум в Инстаграм

Ариана Гранде обяви кога излиза новият ѝ албум „Eternal Sunshine“ (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Първият албум на Ариана Гранде от четири години насам ще се казва “Eternal Sunshine” и пристига на 8 март, обяви певицата в сряда чрез публикации в социалните медии, които включват нови снимки от фотосесия за албума. Беше разкрита малко повече информация за новата компилация.

Първият сингъл и видеоклип от албума, “Yes, And?,” бяха излъчени миналия петък, като Ари оповести и вдъхновението зад тях:

Песента напомня за хитовете от ’90-те на Мадона (особено “Vogue”) и Джанет Джаксън, а видеото умишлено прилича на клипа на Паула Абдул от 1988 г. за “Cold Hearted”. Реакциите към клипа и песента бяха толкова силни в петък, че Абдул беше зарината от коментари и съобщения.

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)

“УАУ! Да се събудя и да видя как Ариана Гранде отдава почит на ‘Cold Hearted’ в новия си музикален видеоклип ‘yes, and?’ беше ВСИЧКО!!!,” Абдул написа в социалните мрежи. “Каква чест! Коя беше любимата ви част от видеото? Обичам те, Ари!!!”

Гранде официално обяви албума, за който тя загатваше от седмици в социалните медии, започвайки на 27 декември, когато написа в Инстаграм “Ще се видим догодина,” към поредица от снимки и видеоклипове. Ариана сподели различни спомени от студиото, сред които видео на майката на Гранде, която танцува, екранна снимка на разговор във FaceTime, на която самата тя танцува, снимка на склад, където в последствие стана ясно, че е снимано видеото към "Yes, and?" и друга снимка, на която поп певицата плаче.

“Двете настроения на албума,” написа Ариана Гранде на стори в Инстаграм.

Носителката на "Грами" публикува и видео, направено от някой, който отбелязва, че това е “почти последният ден от този албум.” “Толкова съм уморена” казва тя в клипа. “Но толкова щастлива и благодарна. Освен това се чувствам сякаш тежа 3000 тона."

Фенове-късметлии получиха подаръчни комплекти от Гранде със снимка на червените ѝ устни и червено червило от нейната линия за красота R.E.M. beauty с ръкописна бележка, която казва: “Ще се видим догодина.”


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е тя дълго време

    0 0 Отговор
    не постваше . Явно е снимала . Остави старото гадже и хвана нов мъж . Певците е нужно да пускат диск или тава всеки 2-3 години . 4 ми се виждат дълго време . няма да победи гомес, но ще мине медисон биир и зара ларсон .
  • 2 Един

    0 0 Отговор
    Тая толкоз пари има, защо не си купи малко вимета, че много го е окъсала завалийката?