Last news in Fakti

19 Януари, 2024 13:49 1 182 4

Пенелопе Крус разкри, че се страхува да шофира, след като е видяла как кола прегазва сестра й

  • пенелопе крус-
  • моника крус-
  • инцидент-
  • шофиране-
  • страх

49-годишната актриса си спомня ярко деня на инцидента

Пенелопе Крус разкри, че се страхува да шофира, след като е видяла как кола прегазва сестра й - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Пенелопе Крус говори откровена за страха си от шофиране, след като видяла по-малката си сестра, Моника Крус, блъсната от кола.

Страх ме е да шофирам“, каза носителката на Оскар в интервю за Elle. „Сестра ми беше прегазена от кола пред мен, когато бях на 8 или 9.“

49-годишната актриса от „Ванилово небе“ си спомня ярко деня на инцидента, обяснявайки как „времето е спряло“, докато е изпадала в шок.

Това е голяма травма, защото я видях да губи съзнание. И бях вцепенена в болницата, казвайки на хората: „О, сестра ми току-що беше прегазена от кола“, каза тя.

46-годишната Моника в крайна сметка се възстанови напълно, но четирикратно номинираната за Златен глобус призна, че „би изпаднала в истерия“, ако беше свидетел на ужасяващия инцидент като възрастна.

Пенелопе си припомни травмата от детството си, докато рекламираше филма на режисьора Майкъл Ман „Ферари“.

Пенелопе Круз изигра Лаура Ферари във филма заедно с Адам Драйвър, който играе италианския състезател Енцо Ферари.

Една част от сюжета описва как Лора и Енцо се справят със загубата на сина си Дино.

Пенелопе каза, че понякога се бори с ролята си на скърбяща майка, като се има предвид емоционалният спомен за инцидента със сестра ѝ и нейната свръхчувствителност към чувствата на другите хора.

Щастливка съм, че го имам, но може би това ме кара да чувствам или страдам повече“, каза тя пред изданието, добавяйки, че се бори с „танца напред-назад между измислицата и реалността“, когато играе.

Това беше едно от основните неща, с които се занимавам в терапията: как да работя за баланс, така че да мога да продължа да чувствам тези неща, без да правя тези чувства свои“, обясни тя.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 по добре да не

    0 0 Отговор
    шофира , а един или два пъти . Убийци ходят на свобода . Опасна работа .

    Коментиран от #3

  • 2 саунда

    2 0 Отговор
    от блъсната до прегазена има разлика обаче и тя е тъкмо един живот разлика
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.