Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 11:58 672 3

Чичото на Кейт Мидълтън ще участва в британския "Биг Брадър"

  • чичо-
  • кейт мидълтън-
  • биг брадър-
  • риалити-
  • шоу

Гари Голдсмит се заканил да бъде много откровен по време на престоя си в риалити формата

Чичото на Кейт Мидълтън ще участва в британския "Биг Брадър" - 1
Снимки: Shutterstock

Чичото на принцесата на Уелс, Катрин Мидълтън, Гари Голдсмит, се е записал за участие в новия сезон на британския "Биг Брадър", съобщава The Evening Standart.

Стана ясно, че 58-годишният бизнесмен, който е брат на майката на Кейт - Карол, се е съгласил с условията, които му предложили, като преди това се е явил на прослушване. Негов приятел сподели пред в. The Sun: "Гари е готов да участва в "Биг Брадър". Няма търпение да влезе в къщата. Сделката е за много пари." Той допълва, че бизнесменът е готов да бъде крайно откровен в риалитито, като дори щял "да говори за Хари и Меган, ако темата бъде отворена".

Кой е Гари Голдсмит и с какво друго е известен, освен като чичо на принцесата?

Гари Голдсмит е милионер, спечелил парите си благодарение на бизнеса, който има за набиране на персонал в сферата на информационните технологии. През 2009 г. името му бе замесено в скандал, след като бе забелязан в Ибиса в компанията на сексработничка под въздействието на наркотици.

Женен е четири пъти, а през 2017 г. призна, че е посегнал на четвъртата си съпруга Джули-Ан след пиянска вечер по време на благотворително събитие. Тогава избегна затвора, но бе глобен. Според изданието The Evening Standart Гари е бил наричан "черната овца" в семейството, поради многото му изцепки.

Въпреки бурното си и противоречиво минало, той поддържа близки връзки със семейство Мидълтън и бе гост на сватбата на Кейт с принц Уилям през 2011 г. "Гари е много привързан към тях двамата", каза тогава източник пред изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Що да

    4 0 Отговор
    се отказва от пари , щом му предлагат ? Все пак човекът е евреин все пак . Обаче , че не ѝ е чичо , а вуйчо , брат на майка ѝ !
  • 3 Боцко

    0 0 Отговор
    Чичото вечер си мечтае за Кейт