Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 10:45 1 165 1

Хоакин Финикс и Руни Мара ще стават родители за втори път (СНИМКИ)

  • хоакин финикс-
  • руни мара-
  • второ дете-
  • бременна

38-годишната актриса се появи в напреднала бременност по време на Международния филмов фестивал Берлинале

 Хоакин Финикс и Руни Мара ще стават родители за втори път (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Руни Мара очаква второто си дете от годеника си Хоакин Финикс. Бебето ще се появи три години след раждането на сина им Ривър.

38-годишната актриса се появи в напреднала бременност по време на Международния филмов фестивал Берлинале, където присъства за премиерата на новия си филм La Cocina.

Мара нежно придържаше корема си, докато позираше за фотографите на червения килим, облечена в разкроена черна рокля без презрамки.

Руни и Хоакин са от популярните двойки, които предпочитат да държат личния си живот далече от медиите. По тази причина раждането на първородния им син Ривър, който се появи през август 2020 г., беше изненада за мнозина, тъй като те не бяха обявили публично, че са в очакване на дете.

Двамата официално обявиха раждането на първородното си дете два месеца по-късно в разпалена публикация, която написаха за списание "People", в която засягат темата за разселените деца мигранти на границата между САЩ и Мексико, пише още dir.bg.

В него Руни и Хоакин наричат ​​мисълта да бъдат разделени от собствения си син "непоносима" и че не могат да си представят как един ден ще трябва да му обясняват тази тема, когато той стане по-любопитен към света, който го заобикаля.

"Като нови родители е непоносимо да си представим какво би било чувството детето ни да бъде отнето за ден, да не говорим за години", пише сгодената двойка. "Но точно това е ситуацията, в която живеят тези 545 деца и техните родители. Като американци, наша отговорност е да продължим да обръщаме внимание на тежкото положение на тези семейства и да получим отговори защо все още не са открити."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли

    1 0 Отговор
    "...темата за разселените деца мигранти на границата между САЩ и Мексико..." - не съм чула съдът в Хага да е обявил Байдън за военопрестъпник, ммм?