Last news in Fakti

25 Май, 2024 11:49 3 597 8

Албанска песен скара жестоко Галин и Галена

  • скандал-
  • поп фолк-
  • попфолк-
  • чалга-
  • певица-
  • галин-
  • галена

И двамата изпълнители купили правата над една и съща чужда песен

Албанска песен скара жестоко Галин и Галена - 1
Кадър: Youtube

Зад кулисите на поп фолка се вихри жесток скандал между двама от топ изпълнителите от жанра. Галена и Галин са се скарали жестоко и валят страховити закани и заплахи. Ситуацията толкова ескалирала, че певецът-продуцент разкарал от каталога си племенницата на Галена, която продуцираше повече от година.

Ситуацията вече е добре на позната на всички от бранша, но никой не смее да се меси, а чака развръзката на ситуацията. А Галена не е на себе си от случилото се и заради Галин се наложи на осуети плановете си за своя рожден ден, който беше на 21 май.

Проблемите между топ звездите на фолка започват от появата на песента "Мой мерак" на две от певиците на Галин. Музиката на парчето е на албански изпълнители и се оказва, че и Галена е купила същата песен, дори е снимала клип и е трябвало да излезе в новия ѝ албум по случай нейния рожден ден и 20 години на сцената. Тя е направила цял албум с нови песни и клипове, чиято премиера ще се забави, защото въпросното парче трябва да бъде премахнато.

Източници на Шоу Блиц издават, че Галена е купила песента преди година и още тогава я е пуснала на Галин. Няколко месеца по-късно той също купува песента и от нея прави парче на своите момичета Мирела и Симона. Когато я чува, Галена подивява и иска обяснение от Галин, след като е бил наясно, че тя вече е направила този хит. Говори се, че между тях е избухнал страшен скандал и дори е имало заплахи за бой, мутри и т.н.

Но как може една и съща песен да бъде купена от двама изпълнители?!

Тук вината е на продуцентите, които лакомо са поискали пари и от двамата. Източници на медията издават, че Галена е платила част от сумата, но няма подписан договор. Така тя остава в неудобна ситуация и законът е на страната на Галин, който си е изпипал нещата и има всички необходими документи.

От цялата неприятна ситуация страдат феновете на Галена, които очакваха с голямо нетърпение новия ѝ албум навръх 21 май. Певицата не смее да даде краен срок за появата на албума, който ще бъде на флашка. Надява се това да се случи възможно най-скоро, но със сигурност Галин вече е в черния ѝ списък. А най-опарена остана нейната племенница Доника, която е вече и без продуцент.

За кратката си музикална кариера тя смени трима продуценти, а името на леля ѝ вместо да я бута напред, изглежда я спъва на всяка крачка. Първо се махна от македонския хитмейкър Оцко, след като той се скара с Галена и тя отиде при музикалната компания на Меди. Там също се скараха жестоко на лична основа и макар Галена да си е близка с Меди, не защити племенницата си, а вместо това ходатайства да отиде при Галин. Но след скандала от последните дни Доника вече не е част от Алфа мюзик и съдбата ѝ като изпълнител е под въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ни за

    19 0 Отговор
    слушане , ни за гледане !
  • 2 АБВ

    15 0 Отговор
    Боклуци
  • 3 баста на чалгата

    14 0 Отговор
    Баш ми дреме за чалгаропитеците.
  • 4 Къде отиваш

    11 0 Отговор
    Малеее, тази статия е направо сигнално жълта. Защо ни занимавате с тези клюки. Ама и аз, колко съм прост, за да прочета цялата статия до края !?
  • 5 Сийка

    16 1 Отговор
    Мацката на снимката горе, от кой публичен дом е? За един приятел питам!
  • 6 Рак Чак Чак

    11 0 Отговор
    Две кyrви си мислят че пеят, а всъщност тъсят клиенти.
  • 7 Ники

    7 1 Отговор
    Цирк !!!
  • 8 българин

    3 0 Отговор
    тая грачещата галена по добре да се върне кам старата си професия