6 Юли, 2024 13:26 740 4

Бионсе с восъчна фигура в Париж (СНИМКИ)

  • бионсе-
  • восъчна фигура-
  • париж

Тя е изработена по една от известните фотографии на попзвездата

Восъчна фигура на Бионсе вече допълва колекцията на най-стария европейски музей за восъчни фигури в Париж. Тя е изработена по една от известните фотографии на попзвездата.

Восъчната Бионсе допълни колекцията на музея с над 200 известни личности. Авторите на восъчната скулптура се надяват звездата да я види лично.

Бионсе е първата тъмнокожа жена, която се изкачва на първа позиция в музикалните класации и е изпълнителката с най-много награди „Грами“ – 32 на брой.

През април тази година певицата стана първата чернокожа жена, заела челната позиция в класацията за кънтри албуми на „Билборд“ от създаването ѝ през 1964 г., припомня bTV.

Като чернокожа жена, обърнала се към кънтри музиката, певицата се противопоставя на стереотипните асоциации на жанра с бели изпълнители.

Бионсе загатна, че се е насочила към кънтрито, когато пристигна на тазгодишните награди „Грами“ в каубойски одежди.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе,

    7 0 Отговор
    Била чернокожа жена,ама восъчната и фигура на бяла жена.:))))))
  • 2 Мнение

    3 0 Отговор
    Отврат
  • 3 Гост

    2 0 Отговор
    Това бездарно същество не заслужава нищо. А последния албум е отврат .Реших от интерес да чуя тази как блее и верно мучи нещо като музика .Може да спробва в чалгата там ще има почитатели и има и какво да друска .
  • 4 Ех бионсе

    0 0 Отговор
    И тази жена от фризьор до известна личност айде сега някой който още суче от майка му да стане известен на следващия ден