18 Юли, 2024 12:28 3 192 11

Крум Савов се ядоса на Нова телевизия: Аз не съществувам

  • крум савов-
  • нова телевизия-
  • водещ-
  • спорт-
  • журналист-
  • спортен журналист

Журналистът е възмутен от начина, по който телевизията отбелязва 30 години

Нова телевизия отбеляза 30-ия си рожден ден със специална програма, в която централно място заемаха повторенията на "Биг Брадър" и "Х Фактор". В най-гледаното време станахме отново свидетели на скандалите на Кулагин и началото на кариерата на някои от най-големите звезди в поп музика ни днес - Дара, Кристиян Костов, Виктория Георгиева, Тита, Гери-Никол, Християна Лоуизо и др.

Спортът обаче бе забравен и това накара бившият водещ на медията Крум Савов да публикува гневен пост в социалните мрежи:

"От вчера по повод 30-годишнината на Нова, се чудя аз бил ли съм част от телевизията, или не съм? Нещо Спортен свят, първа емисия спорт в "Календар", филми от мачове в чужбина, 1000 ефира за 15 години от старта през 1994 до 2009 г... няма дума. Думичка.

Крум Савов не съществува. Не. Карай да върви.

Светла им памет на Милен Цветков, Силва Зурлева и младия Добри, обесил се в тоалетната на медията! На останалите наведени и завладени - бъдете здрави, някои ще останем да стърчим невидими...", пише възмутеният спортен журналист в профила си във Фейсбук.

През 2009 година Крум Савов бе уволнен от Нова, след като предаването му "Спортен свят" бе свалено от телевизията, но не намери място в "Диема". Тогава той обясни, че махането на предаването не било обосновано. Савов бе кадър на Нова цели 14 години, припомня hotnews.bg.

"Казаха, че поради новия профил, който искат да придадат на Нова телевизия – женски, спокоен, лежерен, безконфликтен, първо като тип аудитория и таргет група, той не съответства, защото приемат, че се гледа повече от мъже. Въпреки че всякакви изследвания, рейтингови и други подобни, не показват точно това, а му е разнопосочна и разнородна аудиторията.

И второ, че в този час в уикенда, с тази продължителност, просто не стои добре на фона на останалите. Първо прецениха, че за Нова телевизия новата политика не съвпада с присъствието му. А след това пък, допълнително, след като имаше идеи да бъде в Диема решиха, че като че ли и там няма да му намерят място, за мен вече това беше достатъчен показател, че няма какво вече да правим заедно оттук нататък", обясни след падането на предаването му Савов.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фактор

    22 9 Отговор
    Нахакан като Сашо Диков, но без други достойнства!
  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    24 16 Отговор
    Предаването Крум Савов Лайф по 7/8 ТВ е едно добро предаване и е причина да съм абониран за тази телевизия. Много добре води предаването, кани интересни гости, има истинска дискусия, няма я евроатлантическата цензура на трите проБойковски телевизии. Разбира се има политически линии на ИТН, но ги отсявам, не присъстват постоянно.

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Иван Грозни

    30 12 Отговор
    Круме, прав си. Телевизиите се управляват от посолствата и не търпят хора със собствено мнение. Който не го вижда е сляп или купен.
  • 4 Лост

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    И аз затова се абонирах.В петък не ми харесва,че е женско предаване.

    Коментиран от #8

  • 5 ФАКТИ

    18 9 Отговор
    УКРАЙНА Е ВМЕСТО СПОРТА.ПОДЛОГИТЕ СА ИМ В ТРЕНД.
  • 6 Бийк

    7 20 Отговор

    До коментар #2 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Разбира се чудно предаване
    Всеки ден се канят Русороби ретранслиращи блатна пропаганда

    Коментиран от #9

  • 7 Кво стана с БСТВ

    7 1 Отговор
    Фалираха я и някои гушнаха милионите от заема за нея.....по партийно му.
  • 8 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Лост":

    В петък предаването е поднесено на кифлата му. Ама хубава кифла е. Кифла със шоколад.
  • 9 Щом знаеш

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бийк":

    какви канят, значи си платил 78 копейки, значи харесваш предаването? Признай си, ще ти улекне!
  • 10 Просто

    2 3 Отговор
    Е ,отчели са като грешка предаването и самия Савов в тази телевизия.
  • 11 Маке

    4 0 Отговор
    Не се сърди Круме от телевизия,която я гледат само роднини на участващи в простотиите на Домусовата телевизия.Както е тръгнало само собствениците ще си ги зяпат.