23 Юли, 2024 14:15 1 509 4

Райън Рейнолдс разкри името на четвъртото си дете

  • райън рейнолдс-
  • блейк лайвли-
  • четвърто дете-
  • име

Рейнолдс и Блейк Лайвли също така споделят дъщерите Джеймс, Инес и Бети

Райън Рейнолдс разкри името на четвъртото си дете - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Райън Рейнолдс най-накрая разкри името на четвъртото си дете от Блейк Лайвли. Бебето се казва Олин!

Звездата на “Дедпул & Върколак” направи сладкото съобщение по време на премиерата на филма в Ню Йорк в понеделник, 22 юли.

47-годишният Рейнолдс разкри необичайното скандинавско име на най-малкото си дете, докато говореше пред публиката преди горещо очакваната прожекция.

"Искам да започна, като благодаря на съпругата си Блейк, която е тук. Искам да благодаря на децата си Джеймс, Инес, Бети, Олин, които са тук. Надявам се, ако съм късметлия, че това ще бъде най-травмиращият момент – имам предвид контекста на филма – който ще се случи във вашите прекрасни животи.", каза Рейнолдс от сцената преди началото на филма.

"Харесва ми, че цялото ми семейство е тук", добави той.

Двойката също така споделя и на дъщерите си Джеймс, на 9 години, Инес, на 7 години, и Бети, на 4 години.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а у нас малцинствата имат 4-8-9

    2 1 Отговор
    но бърд си е такъв . работи за мъжко . парите на пожарната ще дадем на лопатарци и одеалковци . така борба с огъня не се върши . ще страдат .
  • 2 щамов работник

    4 1 Отговор
    Джеймс на 9 години е момче,а не е момиче. Джеймс е мъжко име. На испански е Хамес.

    Коментиран от #4

  • 3 смок

    3 0 Отговор
    Ами то и Тейлър трябва да е мъж,ама Тейлър Суйфт не е. Имала си суифтки и суифтци.
  • 4 ами,

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "щамов работник":

    Двойкта имат 4 дъщери това,че на първото си дете са дали мъжко име е отделен въпрос.И на мен не ми допада тази мешавица между мъжки и женски имена.У нас в България също има доста такива абсурди.Смешно са ми мъжки имена преобразувани от женски като се махне а-то накрая като например Десислав,Мариян,Ангелин и подобни.Както и обратното при женските имена-например Николет ми е най-противното.