28 Август, 2024 11:15 3 317 14

Проституция, наркотици, ХИВ: Трудният живот на сестрата на Марая Кери

  • марая кери-
  • сестра-
  • тежък живот-
  • наркотици-
  • проституция-
  • хив

Марая Кери изоставила болната си сестра

Проституция, наркотици, ХИВ: Трудният живот на сестрата на Марая Кери - 1
Снимка: Instagram

На 27 август стана ясно, че майката и сестрата на певицата Марая Кери са починали в един и същи ден - 24 август, с разлика от няколко часа. След това в мрежата отново започнаха да се обсъждат подробности за последните години от живота на сестрата на звездата - Алисън, с която Марая е имала лоши отношения.

55-годишната Марая Кери разкрива в изявление за смъртта на близките си, че е прекарала последната седмица до 87-годишната си майка Патриша, но не споменава сестра си, с която не поддържа връзка от 1991 г. 63-годишната Алисън Кери, която е била болна от ХИВ и през целия си живот е била пристрастена към наркотиците, е била в хоспис през последните три седмици. Това съобщи нейният близък приятел и болногледач Дейв Бейкър за американския вестник The Sun.

Той отбелязва, че напоследък тя „има проблеми с вътрешните си органи“. „Под твърдата външност на Алисън се криеше много интелигентен, топъл и чувствителен човек. Познавах я в продължение на девет години - и като неин приятел, а през последните месеци и като неин настойник, тя ще ми липсва много“, каза той пред репортери.

През по-голямата част от живота си Алисън е живяла с наркотична зависимост и неизлечима диагноза (ХИВ). През 2020 г. тя съди своята майка, обвинявайки я, че на 10-годишна възраст я е принудила да участва в сексуални оргии с непознати като част от сатанински ритуали, уж под заплахи, че ще навреди на Марая. Алисън напуска дома си на 15-годишна възраст и започва да проституира в Ню Йорк, преди Марая да стане известна певица. По-късно Алисън започва да страда от депресия и посттравматично стресово разстройство. Въпреки трудностите в живота, тя ражда четири деца, които по-късно също спират да общуват с нея.

През 2016 г. Алисън се обръща за помощ към известната си сестра, съобщава Daily Mail. „Марая, обичам те, отчаяно се нуждая от помощта ти“, гласи изявлението. Алисън очакваше финансова подкрепа от сестра си, тъй като малко преди това домът ѝ беше ограбен и тя беше получила мозъчна травма от удар с бейзболна бухалка по главата. За известно време Алисън е била в психиатрична клиника в Ню Йорк. През 2018 г. по-големият брат на Марая и Алисън - Морган, разкри, че след инцидента сестра му е страдала от загуба на паметта, припадъци и понякога е губила съзнание.

Алисън беше приета в болнично заведение за наблюдение, след като беше намерена да се скита по улицата боса и полугола, което предизвика безпокойството на полицията. Поведението ѝ се дължеше на нараняванията, получени по време на нападението, и на факта, че не е приемала лекарствата си“, заяви Морган Кери, предава БГНЕС.

Той отбеляза, че Марая е имала възможност да помогне на сестра си с медицинските сметки (най-големият проблем в живота на Алисън), но независимо колко роднини са я помолили за помощ, звездата е пренебрегвала молбите им.

Марая имаше властта да направи така, че Алисън да получи подходящи грижи и да избегне доживотните съжаления, че е пропуснала възможността да прости и да помогне на единствената си сестра. Това са дребни неща за тези хора [знаменитости], а годеникът ѝ е милиардер. Най-малкото, което биха могли да направят, е да настанят Алисън в добра болница и да ѝ осигурят необходимите грижи. Марая е единственият човек в семейството, който можеше да направи истинска промяна в живота на Алисън“.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нигерски

    13 3 Отговор
    работи
  • 2 отървала се е

    10 3 Отговор
    живота не е песен . и тук галена, лозанова, андреа така живеят . и сузанита . скоро и от тях някоя ще свърши . Уитни като си замина и тук имаше една във вана пяна се снимаше .
  • 3 Директно истината

    6 18 Отговор
    Това е бъдещият живот на украинските девойки по света.

    Коментиран от #10

  • 4 Росен Йорданов Доормекс измамника

    6 0 Отговор
    Ся ще го изментя владетела с 400 500 лв за партиди за ток , все пак съм микимаус строител измамник и мошеник
  • 5 Идън

    18 5 Отговор
    Защо се вменява вина на Марая...Всеки сам плете кошницата си. .Самата тя е имала нещастно детство и сама се е измъкнала от рогатия...

    Коментиран от #12

  • 6 Росен Йорданов Доормекс измамника

    5 1 Отговор
    Спечелих състезание по най завистлив човек на земята 🤭💨
  • 7 Град Козлодуй

    4 0 Отговор
    Се Ла Ви
  • 8 Накратко

    7 1 Отговор
    Боклуци.
  • 9 Ето пример

    21 2 Отговор
    Секти, проституция, това е САЩ. Хиляди престрелки всеки ден и убийства. Шведски депутат им го каза същото , когато Тръмп беше направил някаква изцепка за престъпността в Швеция.
  • 10 Иван

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Директно истината":

    Явно не си пил хапчето още ама тя простотията не ходи по дърветата
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ...

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Идън":

    Каквито и да са били взаимоотношенията им и е единствена сестра. Да направиш добро, когато имаш възможност, е дар, но някои хора не го разбират!

    Коментиран от #13

  • 13 Идън

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "...":

    Не пилея добротата си за онзи, който не може да я възприеме и не я разбира.Още повече има злоупотребяващи с тази доброта- смятат те за наивен или започват да изнудват...

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.