30 Септември, 2024 11:15 710 4

Анджелина Джоли с три от децата си на филмовия фестивал в Ню Йорк (СНИМКИ)

  • анджелина джоли-
  • филмов фестивал-
  • деца-
  • мария-
  • мария калас

Носителката на "Оскар" мина по червения килим с Пакс, Захара и Мадокс

Анджелина Джоли с три от децата си на филмовия фестивал в Ню Йорк (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Анджелина Джоли донесе блясък — и три от шестте си деца — на филмовия фестивал в Ню Йорк.

За премиерата на филма "Мария" на фестивала в неделя, 29 септември, в залата "Алис Тъли" на Линкълн Център, носителката на "Оскар" мина по червения килим с трите си деца — Пакс, 20 г., Захара, 19 г., и Мадокс, 23 г. — като носеше бяла рокля без ръкави. Захара също носеше бяла рокля, докато Пакс беше със сив костюм и сива вратовръзка, а Мадокс - с черен костюм и черна вратовръзка, пише People.

В биографичния филм 49-годишната Джоли се превъплъщава в покойната оперна певица Мария Калас. За да се подготви за филма "Мария", който излиза в избрани киносалони на 27 ноември и по Netflix на 11 декември, Джоли прекара месеци в работа върху гласа си.

Режисьор на филма е Пабло Лараин — който е вдъхнал живот и на "Джаки" за Жаклин Кенеди, "Спенсър" за принцеса Даяна и "Мария", който подробно описва прочутия живот на певицата преди фаталния сърдечен удар на 53-годишна възраст.

Действието се развива в Париж, септември 1977 г., през последната седмица от живота ѝ, "Мария" проследява легендарното сопрано, докато тя преговаря за публичния си образ и личното си аз и се съобразява с все по-размитите граници между почитаната ‘La Divina’ и уязвимото човешко същество Мария,” се казва в резюмето на филма на сайта на Нюйоркския филмов фестивал.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владетел

    3 0 Отговор
    Дано чучелото от малинова долина не разбере за авоарите ми
  • 2 зрител

    7 0 Отговор
    на тази й трябва усмирителна риза............
  • 3 123456

    1 0 Отговор
    и богатите могат да са нещастни ....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.