4 Октомври, 2024 13:58 632 6

Синът на Дейвид Бекъм - Ромео дебютира като модел на седмицата на модата в Париж (СНИМКИ)

  • дейвид бекъм-
  • виктория бекъм-
  • ромео бекъм-
  • модел-
  • дебют-
  • седмица на модата

22-годишният Ромео Бекъм е същинско копие на баща си

Синът на Дейвид Бекъм - Ромео дебютира като модел на седмицата на модата в Париж (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Феновете на Дейвид Бекъм се изумиха от това колко много Ромео прилича на известния си баща по време на дебюта му на седмицата на модата в Париж.

22-годишният Ромео показа уменията си на модел, докато дефилираше за Balenciaga. За представянето си Ромео носеше синя поло тениска с широки дънки и масивни маратонки. Визията му бе допълнена с масивни слънчеви очила. Феновете не се забавиха да отбележат, че младият модел изглежда точно както баща му на тази възраст. Коментиращите в интернет бяха изумени от удивителната прилика.

Публикация, споделена от ROMEO (@romeobeckham)

Междувременно Виктория също сподели клип на Ромео на модния подиум, като тя повтори чувствата на съпруга си: „Гордея се с теб.“

Дебютът на Ромео на модния подиум на Седмицата на модата в Париж също привлече вниманието на големия му брат Бруклин Бекъм, който написа в своята история в Instagram: „Браво, брато, много те обичам.“

Това не е първият път, когато Ромео се занимава с мода, тъй като той направи своя дебют като модел, когато беше на 10 години в кампанията на Burberry за пролет/лято 2013 г. заедно с Кара Делевин. След това той се появи в коледните реклами на Burberry за 2014 и 2015 г., преди да участва в кампанията на Saint Laurent за есен/зима 2021 г.

Миналия месец беше съобщено, че Ромео е изоставил футболните си мечти във Висшата лига, за да постави кариерата на модел като свой приоритет. Ромео напусна футболен клуб Брентфорд в опит да преследва кариера в модата, следвайки стъпките на своята дизайнерска майка Виктория.

Говори се обаче, че бившата спайска е загрижена за сина си, тъй като се страхува, че купоните му през последните седмици могат да имат отрицателно въздействие върху „семейната марка“. Ромео беше забелязан на срещи с модели и инфлуенсъри миналия месец, докато купонясваше с Амелия Грей Хамлин по време на Седмицата на модата в Лондон и отиде на няколко срещи с модела Софи Джулия.

По-късно той беше видян с фотографа Грей Соренти на тържество по време на Седмицата на модата в Париж и Виктория се тревожи, че Ромео ще се прочуе като сваляч и играч, ако продължи така. Източник каза пред списание Closer, че модната дизайнерка е "станала дълбоко загрижена" че „бройките на Ромео могат да го вкарат в беда“.

„Той се среща с инфлуенсъри и модели, които очевидно искат да станат известни, и тя се притеснява, че те се опитват да спечелят от името му и да издават лични подробности за семейството им – особено ако той скача от жена на жена, оставяйки ги да се чувстват презрени", обясни вътрешният източник.

Той допълва, че Виктория се притеснява, че синът ѝ не „мисли за последиците от това как това може не само да му създаде лошо име и да има косвен ефект върху кариерата му, но колко лошо може да навреди на семейството.“


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заплата

    7 1 Отговор
    Хубаво, че са славата и парите на татко му.
  • 2 Мерцедес w140

    9 1 Отговор
    Тоя и пари да има, класа не може да си купи.Личи си от фотографиите.
  • 3 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    8 1 Отговор
    И туй се нарисувало като тАпия си баща...
  • 4 Бравооооооо

    1 7 Отговор
    Хубавец ,браво!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Убавец, дума да нема

    2 0 Отговор
    С тия малки оченца като на баща си. И тримата като него. Особено пък оня, кръстен на мизерния квартал на Ню Йорк.