9 Октомври, 2024 13:29 380 3

Селена Гомес сподели какъв съвет би дала на по-младото си аз

  • селена гомес-
  • актриса-
  • певица-
  • съвет-
  • младост-
  • дете-
  • млада

Актрисата е в развлекателния бизнес вече от десетилетия, като кариерата ѝ започва едва на 10 години

Селена Гомес сподели какъв съвет би дала на по-младото си аз - 1
Снимка: Shutterstock

Селена Гомес би се върнала назад във времето, за да посъветва по-младото си аз да бъде по-спокойна.

В момента 32-годишната певица, актриса и бизнесдама промотира новия си филм „Емилия Перес“. По време на разговора си с E! News на филмовия фестивал в Ню Йорк на 30 септември Гомес сподели съвета, който би дала на себе си от времето, когато е започнала да работи в развлекателната индустрия.

„Бих ѝ казала просто да се успокои, от другата страна всичко ще бъде наред“, каза Гомес пред изданието. „Малко е смазващо да си в тази индустрия от толкова дълго време“, каза тя, визирайки първата си работа в телевизията в „Барни и приятели“, когато е само на 10 години. След това тя премина през машината на "Дисни", където дълго време беше едно от лицата на империята като актриса и певица.

Селена Гомес заяви, че въпреки предизвикателствата е доволна от пътя, който е следвала.

„Много съм благодарна, че съм на много по-стабилно място“, увери тя за сегашната си позиция.

Гомес празнува премиерата на филма „Емилия Перес“ - музикална криминална комедия, заради която спечели награда в категорията „Най-добра актриса“ на филмовия фестивал в Кан през май. „Просто не знам дали това е реално. Дори ми трепери гласът“, каза Гомес пред E! News, докато засягаше слуховете за номинация за „Оскар“. „Аз съм благодарна. Мисля, че този филм засяга всички основни аспекти на живота. Той е много забавен. Той е много страстен и наистина разказва за четири жени и тяхното пътуване. И това беше благословия, така че просто да бъда в тази категория, е чест“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Събина андреева маторицата

    1 0 Отговор
    Ще раждам прасенца
  • 2 глоги

    0 0 Отговор
    промотира новия си филм „Емилия Перес“. ПРЕДСТАВЯ,а не промотира.
  • 3 розодендрон

    0 0 Отговор
    Много сладко момиче.