Last news in Fakti

21 Април, 2014 16:05 1 181 0

Адел се завръща на сцената с нов албум

  • адел-
  • албум-
  • се завръща-
  • skyfall-
  • "грами"-
  • "оскар"-
  • награди

Певицата имаше проблеми с гласа, които в продължение на повече от 2 години лекуваше

Известната английска поп певица Адел, която през 2011 година временно прекъсна възходящата си кариера заради проблеми с гласа, ще се върне на сцената, съобщи „Сънди Експрес“.

Първият от 3 години насам концерт, който носителката на награди „Грами“ и „Оскар“ ще изнесе, ще бъде през октомври в прочутата лондонска зала „Албърт Хол“. Ще последват изяви в Ню Йорк и Лос Анджелис, промоциращи новия трети албум на певицата.

Тя упорито работи да възстанови гласа си и той с времето става все по-мощен. До световното турне е все още далеч, така че това ще бъде малка серия от концерти, твърди изданието, позовавайки се на източник, близък до звездата. Според него, лекарите са предупредили Адел, че ако продължава да изпитва стрес като този, съпровождал я по време на предишни турнета, неизбежно ще има нужда от още операции. Тя обаче твърдо била решила, че не желае отново да преминава през това.

Адел е една от най-успешните поп изпълнителки днес. Вторият й албум „21“ беше най-продаваният в света в продължение на 2 години. Сред своите 92 награди певицата има 9 „Грами“ и един „Оскар“ - за парчето Skyfall от едноименния филм за Джеймс Бонд.

През октомври 2013 г. тя беше призната за най-продования артист в британското отделение на интернет-магазина Amazon. За последно Адел пя пред публика на 25 септември 2011 г. в шотландския град Глазгоу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА