Last news in Fakti

6 Май, 2017 09:40 10 376 68

Слави е пред Парламента. Ние къде сме?

  • референдум-
  • слави-
  • протест-
  • парламент
Слави е пред Парламента. Ние къде сме? - 1
Снимка: Факти
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Слави Трифонов ще посрещне Гергьовден пред парламента. Инстинктът за оцеляване в шоубизнеса, помагал му толкова години да бъде на върха, му говори, че партийните хиени искат да го изработят с референдума. И има пълно основание да е разтревожен и гневен. Затова е там, както се зарече на изборите. Къде обаче сме ние? Формално ли гласуваха на Референдума два и половина милиона? Просто така. Сякаш ги заплашваха с глоби и побързаха да отбият номера. И на самотния му протест пред храма на демокрацията компания му прави вечният Йоло Денев и шепа любопитни. Тъжно. Това ли остана от обществената енергия, пожелала заложените промени във въпросите от Референдума? Къде бе изпусната тя?

Новоположил клетва вицепремиер твърди, че "един мръсен чалгар не може да има претенции". Представяте ли си за какво ниво говорим. И това се приема спокойно от обществото, като нещо нормално. Мнозина дори се подхилват на думите на "рокаджията". Прищявка на Слави Трифонов ли бяха въпросите от 9 ноември? Не бяха ли обсъждани години наред от народа, преди да бъдат предложени? Последно, какъв е нашият народ, г-н Симеонов - Негово величество, когато ви избира, или фенове на чалгата, когато нещо не ви изнася. Какви са според вас гласувалите на Референдума?

Мажоритарните избори рано или късно ще бъдат хвърлени в парламентарното блато. Крокодилите ще ги обърнат няколко пъти оттук и оттам и ще ги изплюят на брега. Играещият ролята на радетел на народната воля Цветанов ще си измие ръцете с коалиционните партньори и останалите, които нямат никакво намерение да рискуват местата си в един следващ парламент. Ще вкарат и прословутото ни председателство, като основание да не се предприемат резки законодателни движения. Всичко ще бъде демократично, огледано от всички страни и гласувано.

Не граничи ли с перверзията, най-бедната държава в ЕС да дава най-високи партийни субсидии. На себе си. От общия джоб на бедни и богати. Има ли спор, че намаляването на партийните пари е крещящо необходимо. Не в името на спестовността, не заради прословутото сиромахомилство, в което политиците често обвиняват народа от собствените си камбанарии. Това би бил един справедлив жест на самооценка за свършеното през последния четвърт век от политическата класа. Заради която второ поколение родени през прехода българи са осъдени да живеят с диагнозата на собствената си бавноразвиваща се държава. Държавата на провалените референдуми. С този ли етикет в историята ке влезнем, както звучи една реклама на наденица.

Слави е пред Парламента. Ние къде сме?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Печен

    89 26 Отговор
    Слави , прави една партия да ги размажем...ама и ти ако се обарачиш че те целим с домати
  • 2 няма ни

    95 29 Отговор
    няма вече никой в тази опустошена територия останали са само свинете на бойко борисов сити и нахранени с чанти за 10000 лева сбогом българиоооооооооооооооооооо
  • 3 АДВОКАТ

    51 69 Отговор
    Слави има погрешно и недалновидно мислене и няма да промени нищо.
  • 4 белич

    69 44 Отговор
    Слави от провинцията съм и нямам възможност да дойда да те подкрепя, но ако направиш политическа партия си спечелил гласа ми и то не само моя, а и на много други хора.
  • 5 БайМанаф

    78 21 Отговор
    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можеме, и щеме
    един други злобно да се ядеме...
    Помежду си лихи, буйни, топорни,
    пред други сме тихи, мирни, покорни...
    Все нас тъпчат кой отдето завърне,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни...
    Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
    а всякому мерамът е развала...

    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша.

    1875 П.Р. Славейков

    Коментиран от #16

  • 6 Лицемерието

    40 43 Отговор
    Аааа,СлавчУ-Бареков ще бъде ли пред парламента???!!!И той ако е там отбора е почти пълен,идвам и аз с още един отбор лицемери!
  • 7 Константин-Ром

    64 37 Отговор
    Ако всичко е истина,това което прави СЛАВИ,и няма задкулистни игрички,трябва всички да се присъединим към действията му.Ако всички действия са му истински ХВАЛА МУ,това е един ГОЛЯМ БЪЛГАРИН,и не ттябва да седим в къщи,а час по скоро да отидем и да го подкрепим,защото ние също сме БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.Тръгвай народе към СЛАВИ,аз също тръгвам.
  • 8 гларус

    58 65 Отговор
    Седнал чалгаря татуиран с обеците с физиономия на кретен да ни
    агитира ?????Заблуди ни на референдума . Мъчи се да си вдигне реитинга Стига вече . Простащината му от тв.екрана ни е до гуша вече . Да прави с Бареков комбина и да се редуват там

    Коментиран от #62

  • 9 Блок бастер

    50 47 Отговор
    Аз не вярвам на Слави ! Тука журналистчето се по-големите ”бизнесмениопитва яко да манипулира бедният овчи народ ! Един от народа ли е Слави ? Не е ! Хитър и циничен слагач не се знае на кого от
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Браво

    25 36 Отговор
    Абсолютно подкрепям Слави в исканията му , но все пак Парламента го гласувахаедва преди два дена, а Цветанов каза , че първото нещо е да инициират гласуване за мажоритарна система.Малко избърза ми се струва.
  • 12 Алост

    31 4 Отговор
    За съжаление десарите се стреснаха 2007, когато тръгна да се оформя средна класа, тогава можеше да се зароди промяната, но те я спряха усилвайки ефекта на кризата, чрез оцеляване на правилните. И сега изграждайки псевдо образи искат да се съмняваме във всички и , аки някой е истински да не му повярваме.
  • 13 запознат

    47 16 Отговор
    Учиндолският да не се чуди защо е сам пред парламента. След признанието, че Гергов - символ на статуквото и пръв приятел на ББ, му е авер, че е имал тайни срещи с госпожа Лъжа в ЦУМ, след опита за промотиране в негови предавания на бити карти като Орешарски и Кунева, той не може да убеди никого, че действията му са безкористни. По-скоро намилисва на изнудване с цел да прилапа парче от баницата.
  • 14 Робисмевсички

    31 30 Отговор
    Ти вече направи достатъчно Слави, остави ги РОБИте да си стоят вкъщи.
  • 15 Иван

    66 22 Отговор
    Славчо, като си такъв разтревожен и гневен, колко пъти в твоето шоу изразихте гражданска позиция с твоите сценаристи СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА ?
    НИТО ВЕДНЪЖ !!!
    Ама така е, как да говориш срещу приятелчето.
    Айде твоите тролчета да натискат минусчето на това мнение
  • 16 тукашен

    35 5 Отговор

    До коментар #5 от "БайМанаф":

    Какво очакваш да направим? Да воюваме в родината си, да се стреляме с ченгетата, понеже те пазят "народните" избранници? Това би съсипало много неща и няма гаранция, че ще доведе до по-добро. По простата причина, че които и да изберем после не се знае дали няма да са същите и по-продажни. Ето има партии с разни проклрамации. Ти защо не вотира примерно ПП "Възраждане"? Те обещават красиви лозунги. Само по делата можеш да съдиш! А никой не знае какви ще са делата на тези, които обещават. Ето в Сирия Ирак е война. Нима е нещо добро? войната руши много добри неща, понякога е напразна. Фашистите бяха зло, комунистите крадяха не по-малко и пречеха, настоящите повечето са от статукството, защо ти е война? Не е до страха, а до смисъла. Аз не се страхувам да протестирам да стоя дори година там. Но какво ще промени това? Ако е напразно, както често става? Смениш един, примерно Клавдий и седне Калигула - по-лош и от Клавдий. Какво те топли промяната...? Няма ли наказание за престъпна власт, те няма да се страхуват от престъпленията си. А те гласуват законите.

    Коментиран от #34

  • 17 Шерлок

    40 21 Отговор
    Това мнение за Слави че бил борец за народни права и свободи защо не е подписано с конкретно име ????Всички във Факти ли мислят така ? Слави изпълнява поредната поръчка на некой олигарх .момче за поръчки !
  • 18 Тинки Уинки

    36 11 Отговор
    Всички около него са или работещи за него, или работещи за нечия фирма. Обикновения човек, е на работа и в събота и неделя, няма време да излезе пред парламента. Роби сме си, и такива ще си останем, защото точно такива като Славчо, ни направиха такива. Никога няма да забравя как се държеше с деца които го молега за автографи в един хотел след концерта му. Даже не ги погледна, а децата бяха на по 10, 12г. възраст, имаше и по-малки. Обаче дългия с голямото самочувствие даже не ги поздрави. После иска да му вярват, след това което видях, НЕ бих се доверил на човек който не уважа детската обич и наивност.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост

    16 19 Отговор
    Медиите са индикация за това това кой се опитва да направи нещо и кой е част от поредната схема. Ако някой се представя в добра светлина и му се прави няпрекъсната реклама - никога не гласувайте за него и не го подкрепяйте!
    Най-оплюваният български политик беше Иван Костов, това беше добра индикация да гласувам за него и не съжалявам. Добре ги беше подкарал, но медиите го съсипаха.
  • 21 lava

    24 9 Отговор
    аз не вярвам, че референдума отрази реалния избор на народа. хората бяха подведени, като им се представяше доста едностранно въпроса. за такива сериозни промени се прави разяснителна кампания за всички плюсове и минуси, с провеждат се дебати, на които да се изказват хора с противоположно мнение, за да може всеки избирател да реши за себе си. а то какво беше? чак СЛЕД като мина референдума по студиата започнаха да канят хора, които да изкажат мнение и да покажат и дверте гледни точки. може би просто след разяснението, много от хората си дадоха ясна сметка каква е точно мажоритарната система и разбраха, че не е точно това, което са си мислели

    Коментиран от #61

  • 22 Ива

    19 18 Отговор
    Който не е страхлива мишка да дойде на площада
  • 23 Жоро

    27 12 Отговор
    По-търпелив и по-страхлив народ от българският няма, няма и да има. 500 години турско робство ни е малко.
  • 24 Пролетта

    19 13 Отговор
    И ко един слави пролет не прави!!!!
  • 25 Даскала

    22 11 Отговор
    Като сте срещу Бойко и другите от статуквото замислихте ли се кого ще обслужи решение за мажоритарни избори ?!? Полза ще имат само ГЕРБ и БСП !!!! Ще останат само тези две големи партии и всички други ще са аут !!! И така завинаги !!! Примери много . И затова се замислям дали Слави не е подлога на една от двете , макар привидно да е срещу тях !?!

    Коментиран от #26

  • 26 Жоро

    12 12 Отговор

    До коментар #25 от "Даскала":

    ДПС, Марешки, Атака и Валери Симеонов ли ще ти липсват
  • 27 Слави

    19 10 Отговор
    Ние къде сме? Ами много просто Македонците са си в Македония а овцете са в Турция и България.
  • 28 Мишо

    21 17 Отговор
    Не само чалгар но и манаф както сам се определи...а това е лошо!
  • 29 Ива

    24 6 Отговор
    Сега 240 глупака взимат всяка божа година по 11 лева от всеки, всеки човек...11лв х 7 милиона човека = 77 000 000 лв/годишно. Нека да взимат 1лв х 7 милиона = 7 000 000 лв/ додишно ...стигат им за всичко 7 000 000 лв всяка година на тия 240 боклука
  • 30 Петко

    7 16 Отговор
    77 мил. делено на 240 депутата е около 30 хиляди лева за 1 година на депутат, не е толкова много
  • 31 Гост

    29 19 Отговор
    Стига сте ни занимавали с тоя палячо ! Пуснеш телевизора - Слави, овориш интернет - Слави ! Айде стига с тоя самозабравил се нарцистичен клоун !
  • 32 незнайко

    18 9 Отговор
    / Публикувано във факти.бг: Слави е пред Парламента. Ние къде сме? / Ние сме си в къщи и ядем агнешко на корем. Цяла зима спестявахме за това. НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ СКАЧА СРЕЩУ РЪЖЕНА, ТОВА ВЕЧЕ Е ЯСНО НА ВСЕКИ. Никой не мисли за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !
  • 33 Българка от Македония

    16 4 Отговор
    В църквата! Денят е на Свети Георги!

    Коментиран от #36

  • 34 Смях

    12 7 Отговор

    До коментар #16 от "тукашен":

    Лош пример с Клавдий и Калигула (оня с коня) :D Клавдий е бил един от най-успешните императори!
    Хората разбраха, че с протести нищо не става... Трябват снайперисти. :)
    Пълен т...к сме! Никой не ни взима на сериозно! Затова турците, без да крият много, се облизват!
    Докога ще си мислите, че нещо зависи от нас? Светът е голям и красив! Аз предпочитам да го обиколя, вместо да се "боря" тука за някакви комплексирани идиоти! Не си струва!

    Коментиран от #41, #48

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Чавдар

    9 4 Отговор

    До коментар #33 от "Българка от Македония":

    лозето, не ще молитва, а мотика
  • 37 Fox Mulder

    16 6 Отговор
    България- каква пародия на нация и държава...
  • 38 Стефка

    18 1 Отговор
    И КОРУПЦИЯТА Е КАТО ЛОЗЕТО! ...не молитва , мотика трябвааа !!!
  • 39 Математик

    13 2 Отговор
    Троловете не могат да смятат не 30 а 300 000 лв. На депутат годишно.Много ли е?

    Коментиран от #40

  • 40 Петко

    15 0 Отговор

    До коментар #39 от "Математик":

    77 мил. / 240 = 320 833 лева на депутат за 1 година. Прав си математик.
  • 41 Васко

    23 1 Отговор

    До коментар #34 от "Смях":

    Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате. ВАСИЛ КУНЧЕВ - ЛЕВСКИ
  • 42 гост

    17 6 Отговор
    Българинът е патриот и родолюбец пред компа, във форумите, във фейсбук в социалните мрежи, но като дойде времето да покажат тази си част колко наистина са българи и родолюбци хич ги няма.
    Фактът, че Слави е там и сам, показва че ние всички сме доволни от положението си.

    Коментиран от #43

  • 43 Ицо

    13 1 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    Трябва да се даде правото на всеки народ, па и на всеки човек, който иска да живее почтено и свободно.

    Чисто народният българин, който е разбрал и вижда мъките и неволите на милия ни народ, който е усетил вече в сърцето си всекидневните и кървави сълзи на нашите обезчестени майки, братя и сестри от тиранина, то за него няма страх, няма никакви извинения, а смъртта му е самата утеха и душеспасение.

    Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република"

    Васил ЛЪВСКИЙ
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Смях

    12 8 Отговор
    Хора, да ми цитирате Левски и да налагате думите му като шаблон в 21 век.... Несериозно!!! Абсолютно нищо не е същото! Иначе звучи много доблестно. :D На практика, никаква работа не върши и отдавна не е актуално! Затова не мърдаме напред, щото все гледаме назад!

    Коментиран от #46

  • 46 Ицо

    11 8 Отговор

    До коментар #45 от "Смях":

    Думите на Васил ЛЪвский били несериозни и актуални, моля ти се...
    Да си беше останал в Букурещ за да се спаси от бесилката... е *а ти и логиката ти, а*ати и и тъпотията ти

    Коментиран от #49

  • 47 brigante

    2 20 Отговор
    ам' вали ва да го е'а :) ше си седа на топло у къщи и шму зяпам сеира :)
  • 48 Стоименова

    9 9 Отговор

    До коментар #34 от "Смях":

    Публикувано във факти.бг: Пълен т...к сме! Никой не ни взима на сериозно! Затова турците, без да крият много, се облизват!
    Докога ще си мислите, че нещо зависи от нас? Светът е голям и красив! Аз предпочитам да го обиколя, вместо да се "боря" тука за някакви комплексирани идиоти! Не си струва! ...........................СМЯХ ли си какъв си незнам, но даваш съвети да си затрием народа, и да имигрираме, голям КенеВ
    си да знаеш!

    Коментиран от #50

  • 49 Смях

    8 2 Отговор

    До коментар #46 от "Ицо":

    Кво общо имат със съвремието бе умник? И как го обърна така, все едно не го уважавам? Кво общо има това сега с времето когато той е бил в Букурещ? Май твоята логика нещо куца? Ефектът Дънинг-Крюгер - прочети! Важи за теб и още 7 милиона! ;)
    Бунгур... Говори ми за сега, кво ми говориш за миналото! Той си е свършил работата, тогава! Сега каквото и да ми цитирате отпреди 150 години, не важи!

    Коментиран от #53

  • 50 Смях

    5 5 Отговор

    До коментар #48 от "Стоименова":

    Стоименова, НЕ ЗНАМ са 2 думи... Е кажи ми... Заради такива неграмотни като теб ли да се мъча да се боря със статуквото :D
  • 51 Глупак

    9 13 Отговор
    Питам се, на кого се е продал Слави ?
    Той алтернатива не предлага. Защо ли ?
    Така или иначе робите избират същите проститутки. Кой ще спечели ?
    Май само коалицията БСП С ГЕРБ и ДПС както досега
  • 52 qqqqq

    10 17 Отговор
    На този няма ли кой да му удари една тачка през задника и да го изгони от там. " Видяла жабата че подковават вола и тя си вдигнала крака. "
  • 53 Стоименова

    7 5 Отговор

    До коментар #49 от "Смях":

    Кво.... както казвате, трябва да има и неграмотни маймуни като мен за да блесне Вашия блестящ ум!
  • 54 antimediator

    12 22 Отговор
    Тоя се взе много на сериозно!
    Ако ,бяхме малко по-нормална държава отдавна да го бяха свалили като водещ заради нисък рейтинг.
    На изборите мнозинството от гласували положително на референдума го направиха за да не правят впечатление в изборните секции.
    Това важи на 100% за малките населени места.
    Ако беше успял референдума какво щеше да се случи?
    Такива като Бат Сали,Ценко Чоков, Ц.Кънчев, и хилядите знайни и незнайни мутри,червени приватизатори , а защо не и чалгапевачите щяха да спечелят пред останалите.

    Коментиран от #55

  • 55 Любо

    11 3 Отговор

    До коментар #54 от "antimediator":

    Прост народ слаба държава. Поне ще знаят хората за кого са гласували и каква работа са свършили, като не му изнася на народа ги маха и гласува за други личности... а не партии

    Коментиран от #57

  • 56 българин

    14 6 Отговор
    Мисля, че пред празен парламент е безмислено да се стачкува. Когато бяхме пред водно енергииния регулатор регулатора Слави ти къде беше?
  • 57 гост

    10 8 Отговор

    До коментар #55 от "Любо":

    Точно обратното е. При партиината система знаеш кой с кого управлява. При мажоритарната ще е пълен хаос и всеки ще се прави на независим от случвашото се.
    Защо мислиш се натягат толкова да я въведът? Това им е изходът от политическата криза, която прави невъзможно сформирането на стабилно мнозинство последните години.
    Пример: Общественот мнение прави невъзможно участието на ДПС във властта в момента, но при мажоритарна система те вече няма да са ДПС а независими депутати, избрани в Кърджали и ромските махали!

    Коментиран от #58

  • 58 неутрален

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    ХА ХА ХА!
  • 59 Стоев

    11 4 Отговор
    Чета многото написани глупости и разбирам защо ще продължаваме да бъдем кочина. Първо - Референдума няма нищо общо с това дали някой е чалгар. Второ - при гласували ЗА 2,5 млн се предполага, че поне 100,000 са били в София. Въпрос - къде сте бе "граждани"?
  • 60 Иво78

    5 2 Отговор
    АЛЧЕН И ПРОСТ СЕЛЯНИН,ТОВА Е БАРЕКОВ НОМЕР 2,ТЕЖКО ИМ НА ПРОСТАЦИТЕ,КОИТО ГО МИСЛЯТ ЗА ЧОВЕК,ТОВА Е ЕДИН ПРОДАЖНИК И НЕВЪЗПИТАН СЕЛЯК,КОЙТО СЕ ГАВРИ С ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И ГИ ГАЗИ СЪС СТРОШЕНИЯ МОТОР,МЕРЗАВЕЦ.....
  • 61 стига манипулации

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "lava":

    А субсидията ? И тя ли не е реален избор на народа? 12 лв. на глас ?!
    Къде дават така?! Айде стига манипулации!

    Коментиран от #63

  • 62 Галина Христова

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "гларус":

    Слави е като малко дете пред магазин, плаче, тропа с крак и реве - мамоо, купи ми дъвка иначе няма да мръдна от тук! Смешно и противно! Направил бил референдум! То се вижда, че е поръчка! Поръчителят е ясен! Кой поддържа мажоритарната система? Който има интерес, да остане в парламента необезпокояван от малките партии! А Слави е марионетка, употребен! Има ли той разрешение за протест или режимът е уведомителен, а той обяви това предварително по обществените медии!? Въпросът е има ли някой право да поставя ултиматум на властта (на парламента)? Или властта е слаба и се е уплашила. Защо до сега Слави не е привлечен под съдебна отговорност за открито подстрекателство срещу властта и към евентуален бунт и метеж? Явно крепят го и го пазят тези, които имат изгода да мине референдума в парламента, макар че не му достигат цели 12 хиляди гласа, за да бъде задължителен! Да, но той продължава да плаче и да си иска дъвката!? Когато влезе в парламента, да си постави въпроса, а сега от студиото да внедрява чалгата!?

    Коментиран от #68

  • 63 lava

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "стига манипулации":

    Честно казано, тъй като основния акцент е върху формата на изборите другите 2 въпроса направо съм ги забравил. А и доколкото чета и гледам новините не съм само аз така. Прав си, но и тук има нужда от обсъждане.
  • 64 Прост

    3 1 Отговор
    Това сме българите! Един да ни защити интересите, ще започнем да му търсим кусурите и да го плюем, вместо да го подкрепим!

    Какъвто ще да е, най-малко трябва да сетим че това са нашите интереси и има нещо много гнило в политиците!
  • 65 ДА ТИ КАЖА СВАТЕ

    2 0 Отговор
    НИТ ТИ ДА СИ ЖИВА, НИТ АЗ ДА СЪМ УМРЯЛА! ЗНАЧИ СВАТЕ, ЗА ТЪЙ СИ МИСЛЯ ЧЕ ЗА ВСЯКО НАЧИНАНИЕ СИ ТРЕБЕ ЧОВЕКО АМА ДЕТО МУ ЗНАЕ ДАМАРА. А СЛАВИ ИМА ЛИ ПЛАН ЗА УСТРОЙСТВО И СТРОЕЖ НА НОВА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ? ЩОТО АКО НЕМА И ТОЙ ЩЕ ИЗГОРИ БАДЕВА КАТО БОТЕВ, ЖЕЛАНИЕ ИМА А ВЪЗМОЖНОСТИ ЙОК. ТЕОРИЯ, ПРОГРАМА, ПЛАН И КАДРИ ИМА ЛИ СЛАВИ? АКОГИ НЕМ - ЩЕ СТАНИ КАТ НА ЕЛТН ДЖОН " КЕНДЪЛ ОН ДЪ УВИНД". УЛИ СВАТЕ АЙ ДА СЪ ПРИБИРАМ, ЧИ ДАН НИ МИ ЗАГОРИ УДАТА У ТЕНДЖЕРАТА !
  • 66 чичо Пенчо

    1 2 Отговор
    На тоя ЧАЛГАР мястото му е седнал в градския кенеф , а не на площада !!
  • 67 МарияБългарка

    0 1 Отговор
    СЛАВИ СЕ ВЖИВЯВА ВЗЕЛ СЕ Е МНОГО НА СЕРИОЗНО.ГОЛЕМИЯ ПРОЦЕНТ ОТ ХОРАТА ГЛАСУВАЛИ ЗА МАЖОРИТАРНА С/МА НЕ БЯКА МНОГО НАЯСНО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ НО ЗА ОСТАНАЛОТО ДА .
  • 68 Гняв

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Галина Христова":

    Кой стои в парламента (едвам се сдържам за епитети)... ония позьор дето едвам успява да си купи гласовете.. като е толкова желан и силен кво го е страх?! И тея дето сте много начетени- тук говорим за хората, които сами гласуваха за референдума (те ако са били (не вярвам!) токкова тъпи, че да не знаят за какво гласуват - сме умрял народ, щото не бяха един и двама). Като си партийна комунистка като Бойка (защото живеем в комунизъм) си се радвай на живота