18 Май, 2017 07:43 3 054 10

Отиваш в "Бухенвалд" и си правиш майтапчийски снимки ли?

  • бухенвалд-
  • лагер-
  • нацисти-
  • поздрав

Май трябва да започнем с денацификацията първо, а?

Отиваш в "Бухенвалд" и си правиш майтапчийски снимки ли? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Едва сега видях отговора на вицепремиера Валери Симеонов за това, че от тяхната патриотична квота за заместник-министър в Министерството на регионалното развитие бе назначен човек, сниман да прави нацистки поздрав в музей.

Това коментира в профила си във Фейсбук Александър Симов.

Отговорът е потресаващ. Ще подмина дребното заяждане с мен, защото то само издава липсата на реална позиция. Друго е по-гадното - в опита да оправдае "хитлериста" в редиците си Симеонов се впуска в спомен за свое младежко посещение в "Бухенвалд".

Отиваш в "Бухенвалд" и си правиш майтапчийски снимки ли? Що за човек трябва да си, за да направиш нещо подобно. И не е ли гавра с паметта на всички убити и изпепелени подобен циничен акт? Значи Павел Тенев и Валери Симеонов са партньори в престъплението.

Човек, който си прави майтапчийски снимки в "Бухенвалд", няма място в правителството, а какво да говорим да бъде и вицепремиер на страната.

Отказът на Симеонов да оттегли своя кадър и да го натика в миша дупка е политическо съучастничество в мракобесието. Съжалявам за тежките думи, но оттук нататък, когато някой ми заговори за декомунизация, ще му кажа, че леко се е объркал.

Май трябва да започнем с денацификацията първо, а?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    15 3 Отговор
    Тогава са били времена на прехода, българите уважаваха по-силният, и сега повечето - материала, биха се изгаврили с паметта на загиналите евреи, простият българин е лош, той няма морал и достойнство, кога нашият материал е калпав той е най-калпавият
  • 2 модела кой

    9 5 Отговор
    Симеонов и Каракачанов са агенти на ДС!?
    Колко наивно е да очаквате агенти на ДС и КГБ да правят де-комунизация?
    Все едно да назначите хора на Гестапо да се борят срещу нацизма. :)
    Българите имат странна ценностна система, в България всичко е ФЕЙК, за това е така.
  • 3 случаен

    16 4 Отговор
    Как стана така, че бандата простаци, наречена патриоти, успя да се намърда в парламента?! Това е нещото, за което трудно може да се намери логично обяснение. Че сме много лош материал, това отдавна го разбрахме и не само ние, разбраха го навсякъде в Европа, да не кажа и в света. И все пак, може ли някой, гласувал за Волен Сидеров, Каракачанов и Валери Симеонов да даде логично обяснение къде вижда патриотите в тях? Досега показаха само и единствено цинизъм, примитивно мислене, липса на човечност и всяха ужас в хората. Гласувалите сигурно са същите като тях! Къде бе хора, видяхте потенциал в тази банда хулигани?! Господ да ни е на помощ!
  • 4 панов

    14 2 Отговор
    какво очакваха хората от мургав имотен измамник от бургаско,бивш разпространител на гей порно
  • 5 Ники

    4 4 Отговор
    Значи да видим , европа е супер демократична ... яко либерална ... ама е строго забранено да имаш нацистки виждания !!! значи какво нещо е да загубиш войната ... лагерите на смъртта във останалите държави особено в Русия не се взимат в предвид ... Хитлер е най голямото зло ... Само дето все си мисля че нещата не са толкова прости ... Тия американците хвърлиха 2 атомни бомби ... над цивилното население в Япония. Това се нарича престъпление срещу човечеството ? Ама победителите не ги съдят нали ? И сега една свастика не може да си опъне човек в демократичната и свободна Европа ...
  • 6 Кво става ли

    2 3 Отговор
    Този народ не може или не желае да разпознае какво би му променило съдбата. Пълна декомунизация и никакви агенти на ДС във власта.
    Тези държави които го направиха и сега не допускат подобни субекти да ги управляват отдавна се радват на просперитет. Примери от централна Европа да искаш. Румънците също се справят в тази насока. Трудно е да се отърсят в БГ хората от комунистическото зло.
  • 7 име

    7 2 Отговор
    Симов ,добре е да се подчертае , че хитлер е бил национал-СОЦИАЛИСТ! ха честито. а пакта рибентроп-молотов ? а столетницата нали е НАСЛЕДНИЦА на убийците от белене . а венците на паметника на живков?????
  • 8 Mimoza

    4 2 Отговор
    Нашите хора обичат простаците. По-лесно е са бъдеш простак и да бъдеш необразован. Нямам друго обяснение защо гласуваме за такива и защо имаме занижени критерии.
  • 9 реалист

    2 0 Отговор
    Дрън ,дрън ,дрън лапнаха всички една дума и я задъвкаха като гума . . . . . и всичко това добре дошло за безлични хора да си чешат езиците.
  • 10 факт

    2 0 Отговор
    Аз съм прост и вие сте прости. Затова ще управляваме заедно. Всеки народ си заслужава управниците. Елементарно Уотсън.