Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 11:04 3 839 13

Аз не зная кой и защо е убил Виктория...

  • виктория маринова-
  • убийство-
  • русе
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Илиян Василев във „Фейсбук“
Аз не зная кой и защо е убил Виктория? Но ви питам, вие вярвате ли, че разследващите, особено Главният Прокурор ще допусне, ако се окаже, че убийството е поръчково от засегнатите лица в нейния репортаж срещу „Джи Пи Груп“, разследването да стигне до край, да разкрият цялата схема с поръчителите, а съдът ще ги осъди и сложи зад решетките.

Така както в Македония вкараха в затвора бившия премиер, а в Румъния представители на почти всички топ позиции във властта?
Прокуратурата и полицията са пленени, те не могат да изпълняват своите функции професионално и добросъвестно.

Вчера получиха поредните си награди - много коли, нови пари, нови лаборатории. Питам какво от това, след като лабораторията не може да открие сама убийците, нито да ги обвини, нито да ги осъди.

Ето за тази проказа иде реч, за този тотален разпад на държавата да гарантира сигурността на отделния граждани и възмездието в случай на престъпление.

Те са си решили уравнението на сигурността и Борисов и Доган и Пеевски ходят с огромни охрани за десетки милиони, за които ние плащаме. Ние с вас нямаме тази привилегия, Виктория също не бе сред "заслужилите" Неговата милост.

В какво превърнахте България за десет години управление?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sadisty

    30 3 Отговор
    кво да кажеш, Бог да ни пази...
  • 2 Ежко

    30 3 Отговор
    Право в десетката!
  • 3 До 1

    7 8 Отговор
    Светът е време да спре да се моли на Бог , защото точно това искат гло-ли-стите ,защо мислиш че преписвачите на Библията затриха Лутер ,защо мислиш изведнъж се даде гласност че съществува библия на дявола ,
    то е за да ПОДЧИНИ ЧОВЕШКИЯ ДУХ КЪМ СМИРЕНИЕ ОООО ДА ИСУС УМРЯ ЗА ДАИЗЛУПИ ГРЕХОВЕТЕ НА ХОРАТА и ТЕ ДНЕС ДА ПРОДЪЛЖАВАТ С ГРЕХОВЕТЕ СИ . БОГ ИМА НО ЗЕМНИ ДНЕС СЕ ПРАВЯТ НА БОГОВЕ БОГ ДА ГИ’УБИЕ

    Коментиран от #4

  • 4 Ryty

    6 10 Отговор

    До коментар #3 от "До 1":

    Знаеш ли ква услуга ще ни направиш ако се застреляш

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Усмивката

    8 1 Отговор
    И Ц.Ц го премести от единия крачол в другия
  • 7 Гост

    12 2 Отговор
    Съгласен съм за системата и всичко казано по-горе, но аз гледах предаването за така наречените "разкрития". Това го има разгласено и преди в интернет, нищо ново не се казва, плюс това лека и пръст на Виктория е само водеща, не взема интервюто тя а някакъв господин за това да смятам, че причината не по повод предаването. Защо хората от Биволъ не са убити? Ако искат лесно може да се получат нещата и никой не може да ги защити без значение в коя държава се крият и в коя организация на журналистите членуват.
    Жалко за младата жена и злощастната и съдба, дано час по-скоро открият изверга и получи наказание от народа, а не от системата.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Казак

    2 5 Отговор
    Василев,не Бойко,а Путин те ликвидира както посланик в Москва,ако и да си тъмно кафяв комунист
  • 10 dddd

    4 3 Отговор
    Добре де, умници, ако ще убиват някого, защо да убиват тази, а не ония говеда ли са, биволи ли са, и защо не са убили половината водещи по бтв и нова, където говедата гостуваха толкова пъти, ама сега видиш ли корумпираните са се уплашили от някаква провинциална кабеларка, където не е казано нищо по-различно от казаното по националните телевизии? Срамното е, че ако някой се опита да ликвидира бандитите и изнасилвачите, същите тези "журналисти" ще ореват света за диктатура и дискреминация, но сега като се е случило на един от тях не им харесва. Това си го мисля за съдиите и прокурорите, как смеят да пускат бандити на свобода, те нямат ли деца за изнасилване, убиване и прегазване от пияни джигити без книжка?
  • 11 Ефтини сензации

    2 3 Отговор
    Употребител, харесва ли ви думичката дето я измислих?
    Та те ви поредния употребител на трагедията на едно младо момиче...
  • 12 ivo

    5 3 Отговор
    xopa 10 години СТИГА
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.