Last news in Fakti

13 Март, 2019 10:34 1 559 5

Вкарайте "Графа" в Натура 2000

  • граф игнатиев-
  • софия-
  • натура 2000

В британските медии няма толкова информация за Брекзит, колкото в българските за и без друго проточилия се ненормално дълго ремонт

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма друг вариант веднъж завинаги да се свърши с тази безкрайна мъка. От ден на ден става все по-сигурно, че недоволството от качеството на ремонта на прочутата столична улица няма да спре в обозримо бъдеще.

В Шабла и Елхово хората са притаили дъх до радиопаратите си, за да чуят какво решение са взели за "перките от акули" големците в София. В Брегово и Кресна готвят протести в подкрепа на столичани, оставени да решават естетически ребус с корупционен дъх.

В британските медии няма толкова информация за Брекзит, колкото в българските за и без друго проточилия се ненормално дълго ремонт. Всичко оправихме в България. Подредихме си една прекрасна средноевропейска държава, просперираща и справедлива, но трамвайните ограничители по "Графа" изпълват с горест и печал целокупния български народ. Който като капризен тийнейджър не може да се зарадва на нищо, докато не се оправи "Графа".

Толкова дълго се занимавахме с това, че остана време да тръгне и петиция за преименуването на улицата. Ако всичко с ремонта беше наред, никой нямаше да се сети, че "Граф Игнатиев е презирал българите и е пратил Левски на въжето". Не чухме само, че лично е произвел два контролни изстрела в тялото му след обесването.

Трудовата терапия е въведена в специализираните клиники, за да бъдат ангажирани болните и да не остават насаме с фобиите си. За съжаление свободното време си остава основен фактор за създаването на всякакви безумия.

Само превръщането на въпросната улица в защитена територия може отчасти да усмири страстите. Станалото - станало. Край на багери, булдозери, ръчни колички, странни люде с лопати и купчини строителни материали. Да дадем прошка на патерица на всички замесени. За ремонта на НДК преди председателството изгоря ли някой? Боршош? Не се безпокойте за него.

А министър Димов да започва процедурата по включване на "Графа" в Натура 2000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валя

    29 1 Отговор
    То, с тези "прошки" я докарахме до тук! Прошка за прост премиер, прошка за онзи с 6 - те апартамента, прошка, че не само столицата, но и другите градове тънат в дупки, мръсотия и мизерия! Не ми се живее вече в тази страна на "прошките".
  • 2 Сатаната

    11 0 Отговор
    Да простиш е Божествено, обещавам като стана Бог да си помисля.
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 2 Отговор
    Миленчо е тънък манипулатор. Може би школован? Българите в България за 20 години много напреднахме в разкриване на всякакви фарисейщини. Статията можеше да има голям ефект преди 10-15 години.
  • 4 Бай Шиле

    3 0 Отговор
    В "Натура 2000" ! Тома Белев е съгласен и няма да съди никого. Да се преименува на "Граф Монте Кристо". Хем ще си е "Графа",хем евроатлантиците ще са доволни.Хем няма да има повече проблеми в държавата ни.
  • 5 Големия

    1 0 Отговор
    Фандъкова показа колко добър кмет е.... за да угоди на всеки един гражданин се махат перките и то за сметка на фирмата изпълнител! А фирмата изпълнител и тя ще направи компромис със себе си в случая... макар че си направи перфектно ремонта