Last news in Fakti

27 Март, 2019 10:00 5 482 27

Госпожица Суши и тричането на Кобри

  • кубрат пулев-
  • целувка-
  • кобрата-
  • боксьор-
  • скандал
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Видяхте ли? Скандал!

Аз лично гледах прословутата целувка между Кубрат Пулев и г-ца Суши. Дори на повторение. Търсих друга гледна точка, ама не намерих. После гледахме на забавен кадър с жена ми. „Ми целувка“ - ми казва тя и си продължава да си прави нейните неща.

Ма как така? Не видя ли злобния мачистки нагон? Доминацията, обсебване на личното пространство. Унижението?

Подигравка с целия женски род? Как очакваме после тази жена да има нормално семейство? Деца? Може да откачи и да стане масов убиец? Ми да!

Нищо такова не била видяла.

Кучето и то гледаше целувката, ама за неговото мнение не съм го питал.

После пак гледах на забавен кадър сцената. Търсих възмущение, отвращение, плюене на слюнки по пода, бърсане с ръкав. Защита. Опит за шамар. Поне укорен поглед.

Не!

Кака ни Суши се хили кат зелка. Да се чудиш суши ли е, зелка ли е. Може и като суши да се хили, ама аз лично не съм виждал много суши в живота си, така че не знам.

Хич не и личи да е съсипана и с провалена кариера. Ама те в Невада знаеш ли ги? Странни хора са.

После разбрах (може и да не съм прав, ама може и да съм), че кака ни Суши работи в развлекателно-кулинарния бизнес. Тоест, елегантно да се предлага като база за блюдо. Ще го кажа по-разговорно - Да си изуе гащите, я напльокат със саламчета или там каквото трябва и така, готова за консумация, да я сервират. Срещу пари, разбира се.

Ей! Това е изкуство, си викам! Ние в националната художествена галерия консумираме подобни храни. Значи г-цата Суши е човек на изкуството с ранима душа. След целувка може да се самоубие заради поругана моминската гордост. Какво разбираме ние от тези неща? Талибани сме, да ме извиняват талибаните. Едно е да кльопат от задника ти сурова риба, друго е да те целунат докато взимаш интервю.

Но освен морално, целувките имат и финансово измерение. А Кобрата, не е тайна, добре заработва. Що ли си мисля, че в щаба на госпожицата (вече и тя има щаб) се обсъжда как да спретнат на нашия боксьор един сексуален тормоз. Да го заплашат със съд. Ама защото са добри хора, разбрани, ще оправят нещата с едно парично обезщетение. Да има за семки и за психоаналитик.

Колко голямо ще бъде обезщетението, може да разберем близките дни, а може и никога да не разберем. Зависи докъде ще се стигне. Защото първо е целувката, а после може и нещо и за изнасилване да се прокрадне. Примерно изнасилване с поглед или с мисъл. Както казва съвременният либерал – самата мисъл за секс вече е изнасилване.

Сигурно госпожицата Суши вече е надлежно инструктирана да бъде шокирана, озадачена, притеснена и заекваща. Може и обрив да и излезе, обаче ако и преведат една тлъста сума пари ще и мине.

Та се сетих за един обичай. Тричане. Взимат кучето и го въртят на въже, а после животинчето пада в реката. За здраве било, казват старите хора.

Тричането на кобри е същото. Скандал докато ти се завие свят и после цоп - финансова компенсация.

Да видим…

Коментарът е на Емил Йотовски и е публикуван в offnews.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цуни Гуни

    41 7 Отговор
    Много добро попадение е статията, тези неща трябваше да бъдат казани, но едва ли ще бъдат разбрани от хората създаващи истерията около това "събитие".
  • 2 дедо

    25 3 Отговор
    Ааа, не е от задника, от предника кльопат!
  • 3 Batushka

    45 10 Отговор
    Абе селяния си беше ...ако се беше ударил в гърдите и да викне Булгар, Булгаррррррр...щеше да е перфектно...
  • 4 Електрошок

    14 5 Отговор
    Браво Емиле!
  • 5 JEEP

    35 3 Отговор
    Нали знаете какво си мисли кокошката, докато тича пред петела? - Дали не тичам много бързо?
  • 6 Емил Дебилов

    29 6 Отговор
    Да се целува жена в държавата джендърите е престъпление! Пулев мигом трябва да се изнесе от нацистко-педалската кочина, ако иска още да го бият по празната глава! Кариерата му в САЩ приключи!
  • 7 Стортист

    24 1 Отговор
    От свитата на Сушито са възмутени, а не тя самата. Сушито само си мечтала за един целуфан от Кобрети.

    Коментиран от #10

  • 8 Монтреал

    25 2 Отговор
    Според мен коврата няма да бърза да повдига обвинения а ще го остави да се развие в САЩ, да спечели много пари и чак тогава изневиделица ще го стовари с обвинения че не може да спи и сънува кошмари, че е била в психиатрията, че не и идва редовно цикъла, че обществото я отхвърля, всичко което може да ти дойде на ума. Извънсъдебно споразумение от $120-150 милиона, може и повече.
  • 9 УБАВА РАБОТА

    14 1 Отговор
    АМА ЦИГАНСКА
  • 10 дедо

    29 4 Отговор

    До коментар #7 от "Стортист":

    Говорителят на свитата беше негър. А грешката на Кубрат е че е бял, че е мъж и че е хетеросексуален.
  • 11 NikNay

    30 2 Отговор
    Тия от щаба на Суши много избързаха, по принцип се изчаква 20 години. . . .
  • 12 Йото

    26 3 Отговор
    Само за пореден път доказаха колко са смотани, че не трябва да имаме никакви комплекси спрямо тях, дори напротив, да имаме самочувствие че при нас нещата са много по-хубави и истински.
  • 13 антрашпиц

    15 2 Отговор
    Този сбъркан сбъркан свят....
  • 14 Кончит Вурст

    17 2 Отговор
    Г-жа Суши може би е предпочитала,вместо мъж,бял,хетеросексуален да я олигави жена,аутистка,негърка,незнамкойси пол?! Тогава всичко би било политкоректно,по холивудски приемливо? Абе Кобра ,и ти намери кого да целуваш !
  • 15 отрова

    7 2 Отговор
    Сушито се е уплашила, защото все пак Кобра я е ухапала.... Страх я е да не би да е отровена... Противоотровата са парите явно....
  • 16 Копторя

    11 1 Отговор
    Г-ица Сушана му била Стара рана....
    Правила му руски, две-три закуски...
    После на психолог ходила, виното испила... Седнала да плаче, абе късно баче......
  • 17 3333

    17 1 Отговор
    След целувката доколкото си спомням момичето му благодари.
    Ако беше нежелана целувка щеше да има физиономии, въпроси "Какво правите" викове писъци, и т. н..
  • 18 Тайсън

    18 0 Отговор
    Трябва да признаем Кобрата е във страхотна форма, толкова бързо целуна япончето, че то горкото изобщо неможа да реагира. Много малко хора биха изпълнили това упражнение с такава ловкост.
  • 19 стоян георгиев

    10 0 Отговор
    боините спортове ги превърнаха в евтин цирк.постоянно се коментират кво станало преди и след мача на тоя и оня,което се оказва 1000 пъти по-важно от самия мач.единия изял ухото на другия,трети пък хвърлял камъни по автобуса на четвърти...и т.н. аранжирани тъпотии с цел да се продават пуканки и картофки.няма да се учудя ако се окаже че целувката е пиар трик съгласуван със сушито и кобрата.и то доста успешен.сега некомерсиалния ,но побеждаващ българин ще бъде под внимание на англичани и американци при следващия му мач ,а картофките и сушито ще се продават като топъл хляб.иначе кобрата се би добре ,противник му бе подготвен и добър ,но нашия се справи чудесно,а госпожа суши ще изкара някои и друг долар ,господин пулев също,така че няма кво да ги жалим!
  • 20 Иван

    3 12 Отговор
    Ми то целия проблем се корени в тва, че не разбираме къде е грешката, щото не виждаме грешка. Не е само целувката, не мислим, че е голяма работа да напсуваш някой щото те е засякал, за него пък не е проблем да изезе от колата и да ти обясни с шамари за кво иде реч ! Не е проблем да си имааш скаричката на балкончето посред нощите и да почнеш да печеш скумриятам щото в 3 посред нощ нещо ти се е прияло ! Не е проблем да пощипкаш колежката от съседния офис щото много ти се усмихвала... значи те желае ! Абе няма ценности бе, майнуми сме си, как ще ни искат някъде, е тука ще си седим и ще си маймунстваме вовеки

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Смях

    1 4 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    Браво.Има светлина...
  • 23 Торашко

    7 4 Отговор
    Големия Пулев да се моли да не заведе дело тая Суши, че ще му се разкатае фамилията. Това да не му селската дискотека , хареса си някой и почва да я натиска, ако му върже добре, ако ли не бой ……
  • 24 100

    5 2 Отговор
    Еми, Кобрата обича да папа суши.
  • 25 Опс

    3 6 Отговор
    Ганьовска тъпотия!
  • 26 Зайко Байко многознайко

    4 7 Отговор
    Кубрате, боксьор си, как така не можеш да се кнтролираш? Пак се изходи на метеното.
  • 27 кобрата каза

    6 0 Отговор
    ранъта прай борбъта - булгар булгар