20 Май, 2019 16:10 51 288 165

Борисов този път каза истината за ГЕРБ

  • герб-
  • борисов-
  • кубрат пулев

Партията и Кубрат Пулев си приличат по всичко

Борисов този път каза истината за ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Е, доживяхме и това да се случи - Бойко Борисов беше прав. Вчера на предизборното, по байтошовски, събитие на ГЕРБ в "Арена Армеец" по време на речта си, Борисов освен другите си лакърдии, изтърси: "Ние сме като Кобрата - ставаме и продължаваме напред, когато ни ударят". Право в десетката и то лично признание - ГЕРБ са като Кобрата. Точно така е, г-н Борисов.

Очевадният паралел между ГЕРБ и Пулев се случи твърде скоро. Случайно, почти по едно и също време, избухнаха два скандала - "Апартаментгейт", с основен участник зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и целувката от страна на Кубрат Пулев към интервюиращата го Джени Суши. И наистина, както казва Борисов, в реакциите по двата случая имаше твърде много прилики.

Първо и ГЕРБ, и Пулев, заложиха на наглостта. Равносметка, покаяние, извинение, смирение - такова нещо не видяхме и от двете страни. Напротив - страните преминаха в безочлива атака - Цветан Цветанов започна типично по политически да върти локуми за това как опозицията му спретнала нещо си, а Пулев също толкова недостойно започна да рови в личността на Суши, естествено за да хвърли вината върху нея. Нещо, което впоследствие експертите окачествиха като сериозен автогол. Срещу първосигналността и определения манталитет обаче нищо не помага. Разбира се, всички други бяха виновни, а Цветанов и Пулев - ангелчета.

И понеже и двете страни много разчитат на българския народен манталитет, то от една страна видяхме активизирани всички субективни лаячи на настоящото статукво в държавата, а от другата бяха някои неособено изтънчени персонажи от антуража на Пулев, като есенцията са брат му и половинката му Андреа. Интересно дали българските граждани, които иначе много се гордеят от успехите на Пулев, са впечатлени от изказа на фолкдивата в личните съобщения, които се оказа, че пращала на Суши, като например "Знае ли майка ти какъв боклук си? Уличница и ку*ва". Джентълменът Тервел пък разказа какво правила Суши на някакво си парти, с кого се целувала, как приличала на травестит. Имаше и разкази за тоалетни и всякакво друго дълбаене, което се превърна в затъване от щаба на Пулев. Всичко това беше тиражирано и защитавано от "патриотичните" български медии и граждани. Впрочем същите медии, които се навеждат и пред Борисов. Мачкай, Кобра, ти и манталитетът, възцарил се около теб, са наистина повод за национална гордост. Сигурно народът вече няма търпение да притаи дъх преди следващия ти мач. Ама той какъвто народът, такива и идолите му.

Пулев и ГЕРБ са символ на грубата сила, която властва в България. Презумпцията, която дава право на всички тук да си мислят, че можем да живеем на племенен принцип, в който най-силният е вождът и може да прави каквото си иска. За тази цел ГЕРБ си е осигурил целия репресивен апарат, а Кубрат имиджа на спортен герой. Като параван за какво точно, което се върши на втори план, служи това, дано справедливостта някой ден изкара наяве.

Засега справедливостта се прояви единствено в измерението на спортната комисия в щата Калифорния, която отне лиценза на Пулев за срок от шест месеца. За да покаже, че в някой държави има правила, те се спазват, борави се с факти, разследванията са обективни и не могат да бъдат замазвани с високопарни приказки и простотия из медиите. Е, България е още много далеч. Тук разследването срещу Цветан Цветанов потъна в забвение, той на воля дърпа конците зад очертаващата се поредна изборна победа на ГЕРБ и дори май има хора по села и паланки, които искрено го поздравяват и му се радват. Нашата "спортна комисия на Калифорния" би могла да бъде Кьовеши, "Магнитски", а може би дясната коалиция, която се застъпва за румънката. Останалото много отдавна Тодор Колев, лека му пръст, ни го каза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    400 63 Отговор
    Приличат си по това че са ПРОСТИ НА НАЛЪМИ !!!!!!!!!!

    Коментиран от #51, #124

  • 2 Престъпника от Банкя

    397 96 Отговор
    Бойко няма топките на Кобрата!
    Нинова е с по-големи топки от банкенския простакес!

    Коментиран от #91

  • 3 С ТАЗИ РАЗЛИКА...че

    380 82 Отговор
    КУБРАТ ГИ ЦЕЛУВА, а ГЕРБ НИ УБИВА...!!!

    Коментиран от #141

  • 4 бббббб

    244 46 Отговор
    А,според ЦИК Тиквата не води предизборна кампания и нехарчи държавни пари :Публикувано във факти.бг: Вчера на предизборното, по байтошовски, събитие на ГЕРБ в "Арена Армеец" по време на речта си, Борисов освен другите си лакърдии, изтърси: "Ние сме като Кобрата - ставаме и продължаваме ......
  • 5 Евала

    243 46 Отговор
    МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР
  • 6 Stoich

    387 36 Отговор
    Един човек влиза в заведение. Отива на бара, а там вместо барман, зад плота стои робот и го запитва:
    - Колко е Вашето IQ?
    - 150 – казва посетителят.
    Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за квантова механика, нанотехнологии, нелинейни диференциални уравнения и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ, той казва - 80. Роботът му сервира бира и го заговаря за футбол, любими ястия, карти, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът на следващата вечер отново пристига, влиза и на обичайния въпрос отговаря: 5. Роботът налива двойна карнобатска и с разбиране му прошепва:
    - И ся к’во прайм на изборите в неделя? Пак ще гласуваме за ГЕРБ, нали?

    Коментиран от #32, #43, #89, #122, #137

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ЕвроЗона

    223 41 Отговор
    Ммда... истината боли! Коментара е много добър!
  • 9 bbb

    69 320 Отговор
    Може само да му цункате топките на бате Бойко

    Коментиран от #13, #54, #60, #80, #115, #119, #154, #157

  • 10 Истината е

    307 62 Отговор
    че за съжаление Герб отдавна не е партия! Герб е едно акционерно дружество на бандити с престъпно минало, крадци, олигарси и подставени калинки, с идеална цел да източат всичко от България, влючително и кръвчицата на клетия народ! Всеки глас даден извън БСП на предстоящите избори облагодетелстват Борисов ,защото вече 10 години Борисов играе с всички останали партии и ще продължи да деребейства още 10 години.

    Коментиран от #78, #98, #118

  • 11 Без коментар

    294 50 Отговор
    Обръщам се към всички непредубедени, забелязахте ли за няколко дена колко глупости и лъжи изприказва Борисов? Не, този човек май е склонен да вижда в целокупното население само идиоти или пък си е загубил ума. По ми се вярва да е второто.
  • 12 дрт прч

    272 49 Отговор
    ИСКАМ НОВИ УПРАВЛЯВАЩИ, ТЕЗИ СЕ ИЗЧЕРПАХА ТОТАЛНО
  • 13 Борис

    116 17 Отговор

    До коментар #9 от "bbb":

    Твойте целувки не му ли стигат?
  • 14 ABV

    172 44 Отговор
    По всичко,ама друг път!Кобрата е цесекар,онзи е говедо.Кобрата е спортист,онзи е аматьор.Кобрата прославя България,онзи я тика към дъното.Кобрата е дал много на България,онзи взема,взема,къта в офшорки.Достатъчно ли е?
  • 15 абе нещо

    119 13 Отговор
    почна да ``мирише``.....
  • 16 колю

    70 256 Отговор
    Нещастници скапани! И това писаре Хаджийски! Наистина ви пожелавам да ви дойдат комунистите да управляват.Да ви сложат купонната система, да пуснат банани и чушки, и ананас даже. И хляб за 26ст. И Белене и Скравена за всички с татуировки и наркомани. Жалки ограничени създания- вие заслужавате само това.

    Коментиран от #17, #18, #26, #158, #164

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 goni

    50 108 Отговор

    До коментар #16 от "колю":

    А, стига бе?!:) Коя година хляба е струвал 26 ст.?!:) Кравето сирене 2, 60! Еиии! А, кашкавал балкански помниш ли?!:) Луди пари беше!:) Само отбрани партийни членове можех ме да си го позволим!:) А,аз си мислех че съм най-дъртият във форума!:)

    Коментиран от #34, #105, #165

  • 19 Николай

    45 48 Отговор

    До коментар #7 от "user":

    Не е червен, който си плаща за него пишат. Хубаво, лошо според поръчката. Ако си платиш и за Хитлер ще пишат, че е голям пич.
  • 20 259

    49 86 Отговор
    Много тенденциозна статия, според мен. Все едно, че другите партии са много точни. За да станеш за резил и да те плюят хората е нужно да влезеш във властта. Там водовъртежът те подема и някъде там може да изгубиш идентичността си, ако търсиш правдата и справедливостта.

    Коментиран от #130

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Пепа

    61 22 Отговор
    Неделя нова телевизия дадоха един трол на ГЕРБ помогнала да спечелят 2013 гд кой печели тогава -Герб

    Коментиран от #25

  • 23 Магистралка

    78 20 Отговор
    И тоя е тъп като кобрата. Ще ходи на училище. Ясно е.
  • 24 Академик

    30 16 Отговор
    Бойко борисов
  • 25 Хахото

    13 2 Отговор

    До коментар #22 от "Пепа":

    Ко каза???
  • 26 goni

    109 21 Отговор

    До коментар #16 от "колю":

    Наборе да не се разсърдиш!:) Нищо лично! За мен ще бъде удоволствие да си бъбрим!:) Младите му викат чат!:) Много косури имаше старата система, ама тая ни разгони децата! Е! По-лошо от това....!

    Коментиран от #82

  • 27 Бате СЕР ГЕЙ

    50 102 Отговор
    Хубаво е да припомниш и на гласоподавателите и за заслугите и на другата сила, демек БКП , или аз да напомня по нейно време каква наглост и безочливо крадене беше ,и че е мазохизъм да гласуваш за тия на които си им ял х.я веднъж .

    Коментиран от #48, #81

  • 28 ивайло

    49 139 Отговор
    Ползвате благата които направи ГЕРБ а след туй плюите и говорите и коментирате глупости.Човек не можи да прецени Вие добре ли сте.Жалко за Вас.

    Коментиран от #29, #30, #33, #38, #41, #46

  • 29 БукоБаламата

    126 31 Отговор

    До коментар #28 от "ивайло":

    Какви блага ползваме бе облъчен.

    Коментиран от #90

  • 30 Stoich

    114 21 Отговор

    До коментар #28 от "ивайло":

    За кои блага говориш? То с чужда пита помен лесно се прави.

    Коментиран от #84

  • 31 От Банкя до Мароко само Боко

    136 24 Отговор
    Последните 10 години България напредна много - вече сме на второ място в света по смъртност на 1 000 души. Все пак Лесото и ЦАР не се предават лесно. Но с това темпо скоро ще ни дишат прахта.
  • 32 Мерси

    97 11 Отговор

    До коментар #6 от "Stoich":

    Човеко ! Ти изби рибата с този готин виц !

    Коментиран от #37

  • 33 Готин ама не съвсем

    142 22 Отговор

    До коментар #28 от "ивайло":

    Я пак за благата направени от ГРОБ?? АЗ такива не съм видял. И благата идват от такива, като мен глупаци, дето все още правят бизнес в тази държава и създават работни места! Та какво точно произведе или изтъргува Б.Б., точно? Освен националните ни интереси??
    Я кажи, за тези 10 години управление, колко хора избягаха от държавата, колко населени места се закриха, колко паралелки се затвориха. На кое място сме по свобода на словото? Нещо за корупция, здравеопазване, образУвание и т.н.н.! Ма не ви щем благата,
    че вече не остана държава, па вие за "блага" говорите!
  • 34 goni

    48 5 Отговор

    До коментар #18 от "goni":

    А, аз се чудех защо ми харесва форума?!:) Излиза че сме 50/50 дърти и млади! Мдаа! Така е интересно!:) Голяма част от младите не са разбрали, а дъртите, като мен просто не са интересни за младите!:) Иначе с наборите ще се разберем!:) Да не верваш!:)
  • 35 живко

    104 20 Отговор
    Е
    Боко хората измират бе безсрамник,ти си много заблуден бе простак.
  • 36 Каскет

    13 28 Отговор
    Бла-бла!
  • 37 Ханко от село Осеня

    22 77 Отговор

    До коментар #32 от "Мерси":

    Не си чул края , на четвъртата вечер когато идва човечето да си говори с роботчето , на редовния въпрос за IQ-то, отговора е бил празен и неразбиращ поглед , на който роботчето слагя ушанката , вади ботилката без заглавие изапочва , колко прост и лесен беше живота про бай тошо .....
  • 38 Благата

    112 22 Отговор

    До коментар #28 от "ивайло":

    Как кои, бе, неблагодарници! Тия пътища и магистрали, дето боко тиквата ви ги построи, не можете да сварите ръждясалите мантинели да им боядисате, дупките не можете да сварите да им изкърпите, маркировка не можете да сварите да им сложите, дето някои не са и видяли още от как са положили черните камъчета без асфалт. Тия детски градини дето ги построи и блокове, дето санира, не можете горящия стиропор да им смените или разхлопаната дограма.

    Тия милиарди кредит дето изтегли, внуците ви не могат даже да ги изплатят. Стягайте се, че идва в наследство ф16 за потдръжка и изплащане.

    Коментиран от #108, #132

  • 39 доктор Гейроп

    61 7 Отговор
    Много ти помни електората какво е казал Тодор Колев!!!! Нали,според проф. Иво Христов...80% са дебили?! Та нека ви напомня текста от "Как ще ги стигнем американците"......И СЛЕД МЪГЛАТА.....МЪГЛА....
  • 40 От белите държави до БГ

    80 16 Отговор
    Разликата е много години и в манталитета и в стандарта и в морала на хората. В белите държави отдавна щяха да са в затвора шайката престъпници от Герб. Но в белите държави прокуратурата е независима не тиквата да назначава главния прокурор.

    Коментиран от #99

  • 41 Див селянин

    78 11 Отговор

    До коментар #28 от "ивайло":

    Момче, изпий си хапчетата и лягай, че скоро психиатърът ще минава на визитация и ако разбере, че не си изпил илачите ще ти постави инжекция и ще те вържат с кожените каиши за леглото. Жал ми е за такива като теб. Лошото е, че има много като теб, които гласуват за тиквата и народът страда.
  • 42 Борецът

    71 8 Отговор
    Тази, дето се е изправила пред него е по-бойка - Лиляна Павлова. Вижте какъв гръден кош има! Щяла да се бори с ЕС, за да получи обещаните милиарди. И къде ще отидат като се "пребориш" за тях?

    Коментиран от #57

  • 43 Убитият

    56 3 Отговор

    До коментар #6 от "Stoich":

    И на мен ми хареса вица, колкото и тъпо да ми стана ...
  • 44 Ицо

    55 7 Отговор
    На 26ти гроб са довиждане.
  • 45 Другия с коня

    19 51 Отговор
    Добре дошли Другари на груповата терапия на ”Анонимни Комунисти”.....Браво...Имаме голям Напредък....Говорим за Проблема Бойко....Продължавайте...Следващия...И новата абирка след ДВЕ години точно преди Изборите.....Пийте си лекарствата тедовно...Извинителни бележки не признаваме...Досвидание...
  • 46 Мамин ивчо

    63 11 Отговор

    До коментар #28 от "ивайло":

    Ивчо мамин,а бе ти дане си лепнал някой вирус в Арена Армеец .Батман Боко направо ви е омагьосал.За 10 години управление на гробарите България се превърна в празен геран .Ти къде ги видя тия блага...
  • 47 1234

    41 5 Отговор
    Тази снимка ми прилича на помийна яма, чак ми се повръща
  • 48 Име

    58 13 Отговор

    До коментар #27 от "Бате СЕР ГЕЙ":

    Ама тролче, като агитираш за тях, припомни, че и тиквата и 90% от ГРОБ са бивши комуняги!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Иф9944

    38 4 Отговор
    НЕМА ли лудница,па да ги затворят ЗАВИНАГИ?!
  • 51 Иван

    16 70 Отговор

    До коментар #1 от "Бай":

    Духайте го на Бойко и Цветанов. Когато пак спечелим ще си го видите. Ще има съкращения на всякаде, ще си го получат и медийте които плюят срещу нас. Отмъщението ще е жестоко

    Коментиран от #59, #97, #104, #107

  • 52 1441

    52 9 Отговор
    Ще има СБОГОМ БАЦЕ в много близко време.
  • 53 1441

    45 9 Отговор
    Ще има СБОГОМ БАЦЕ в много близко време.
  • 54 1234

    31 5 Отговор

    До коментар #9 от "bbb":

    Аз топките не му целувам ама ти,от остата не си ги вадиш,лизач

    Коментиран от #67, #68

  • 55 1441

    39 8 Отговор
    Ще има СБОГОМ БАЦЕ в много близко време.
  • 56 1441

    44 6 Отговор
    Ще има СБОГОМ БАЦЕ в много близко време.

    Коментиран от #103

  • 57 Дебелата винетопродавачка

    38 7 Отговор

    До коментар #42 от "Борецът":

    Че те милиардите не са им ги спрели. От 25-тина договорени милиарда за втория програмен период 2014-2021, ГРОБ са успяли да окрадат 6.3 до края на 2018. А сме платили 6.8 вноска.
  • 58 Розата

    45 7 Отговор
    ШАЙКАТА В ЗАТВОРА!БАЙ СТАВРИ ВИ ЧАКА.
  • 59 1234

    47 6 Отговор

    До коментар #51 от "Иван":

    Чудя се как може да има толкова просто хората,вище престъпността в България,кой я допусна 10 години,тя се увеличава,
  • 60 Бай Митьо

    38 9 Отговор

    До коментар #9 от "bbb":

    Бате ви Бойко ако имаше топки щеше да направи не само една пикла.Та ще му се на Бойко да го хвалят като Кобрата.А ма не би. Нали се хвалеше че и той бил имал жени.Да ама ги е гледал като воайор.Е нима счита Цецка и другите от ГЕРБ за жени.Те имат само пиколо но не и нормален женски полов орган.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Матей

    8 28 Отговор
    Тоз,който падне,не умира,дордето има кой да го подпира.Колко пъти пада герба на мафията в праха и пак се вдига,като има ресурс и подкрепа от щатите,пък и от ЕС,ТОЧНО ТАКИВА ИМ ТРЯБВАТ. Не са ти някакви превзети австрийци,дето като им направят един прост цигански номер и подават оставка.Щото не клатят шапка на ФАЩ,ТЪРСЯТ ДОСТЛУК С РУСИЯ.Виж,това не може,да управляваш мафиотски и геноцид да упражняваш,както и да е,но с Русия--не!
  • 63 Исус

    18 42 Отговор
    Платени червени маймуни пак ще загубите
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Абе

    18 3 Отговор
    Разстрел за цялата измет бе гадове долни
  • 70 Жоро

    22 40 Отговор

    До коментар #61 от "Бубу":

    Заеби ги брат,какво им обясняваш на тия тъпунгери,които си мислят,че като дойдат комунягите на власт,ще потече мед и масло!!!
    Тъпото е,че все още има хора,които си мислят,че можеш да живееш добре днес без да работиш,нещо което се набиваше в кратуните 45 години,че още и след това а и сега.
    Ето аз мога да се похваля,на 42г. съм,бачкам здраво за себе си,два апартамента,виличка,моренце,чужбина екскурзийки,детенце,женичка и всичко това с двете си ръце и "малкото акъл" който ми е останал!!!
    А на плюещите по ГЕРБ,да отидат по света да видят какво правят тъй наречените 'спазващи закона" политици и че никой не го интересува народа а само и единствено собствените му облаги!!!
    Айде честита поредна на Бойко и ГЕРБ!!!
    А и още нещо ми прави впечатление: всички коментари и плюене по ГЕРБ как се пишат особено и само в работно време-абе хора толкова ли нямате как да си напрегнете мозъка за да си оправите собственото дередже,та само омраза бълвате и не признавате нищо добро,което е направено през тези години!!!
    Айде,че биричката ми се стопли,приятно "плюене" под коментара ми!!!

    Коментиран от #72, #131, #138

  • 71 Shtirlitz

    18 22 Отговор
    Пристрастна статия.
    Полюция на начинаещ "джурналист". Ако не е такъв - жалко, чеп за зеле не става от него.
    А за болшинството от коментирашите тук... жалко, даже и чепове за зеле нямаме в тази държава вече....
  • 72 Ти си

    3 7 Отговор

    До коментар #70 от "Жоро":

    Предател и Лъжец!

    Коментиран от #74, #101

  • 73 Червен

    7 3 Отговор
    Коя година е последната мутра на България?
  • 74 Жоро

    17 15 Отговор

    До коментар #72 от "Ти си":

    На никой не плащам за да ми вярва,а факта,че масово народа вместо да впрегне усилия за да си подобри собственото положение и комфорт предпочита да плюе и завижда е ОЧЕВИДНО!!!
    Както и на направеното от някой,който и да е той,хубаво и полезно за хората да се отхвърля и отрича като едва ли не,че за нищо не става е такава простотия,че нямам думи!!!
    А и не съм предател,факта,че съм тук и се боря за да съм добре аз и семейството ми го доказва!!!
    Пак повтарям,на никой нищо няма да му падне от небето(освен ако не "търка билетчета от лотарията") ако не започне да мисли градивно как от дадена ситуация може да спечели нещо за себе си,а не да хейтва по цял ден и чака комунистите да му направят заплатата 1500лв. обаче да не му е тежичко!!!
    Парите трябва да си ги заслужиш,ако искаш да те взема с мен за няколко дни да ти покажа как се изкарват!!!

    Коментиран от #88

  • 75 Червената шайка терористи

    18 22 Отговор
    Очевадно е, че човечето васил хаджийски/ с малки букви, естествено/ е папУняк нецелУнат. Спечелило е някой-друг лев с поръчковата си 'статия', за радост на червения тролетарият, възваляващ партията на милионерите-капиталисти БКП/БСП. През 1997 година, в условия на световен икономически подем, червените боклуци докараха България до поредния фалит. Щатският долар 3000/ три хиляди/ лева.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ЛЕКА НОЩ

    15 5 Отговор

    До коментар #61 от "Бубу":

    ОБЛЪЧЕН ЛЕГАЙ ДА СПИШ, ЧЕ УТРЕ НЯМА ДА СИ ПОЛЕЗЕН НА ДЪРЖАВНАТА СЛУЖБИЦА.
  • 78 моряк

    16 11 Отговор

    До коментар #10 от "Истината е":

    Я не агитирай за БСП комунягя , каточели само ГЕРБ и БСП съществуват.Яли сме им попарата на комунягите че и още продължаваме .
  • 79 реалист

    16 8 Отговор
    Борисов дай им на тези комунисти - капиталисти власт но преди това направи най ниската пенсия 600 лв и минималната заплата 1000 лв и им гпедай сеира Народа повече няма да помисли за комунисти и тем подобни псевдосоциалисти
  • 80 Е ти нали

    6 4 Отговор

    До коментар #9 от "bbb":

    му ги целуваш, продължавай, продължавай, продължавай....
  • 81 Стратегия ГЕРБ(нещо като стандарт ГЕРБ)

    17 3 Отговор

    До коментар #27 от "Бате СЕР ГЕЙ":

    Кат няма кво да кажеш, кажи че на Нинова сестрата е... Палава, па тя да се обяснява, че няма сестра.
    И така сутрин обед и вечер.
  • 82 моряк

    17 8 Отговор

    До коментар #26 от "goni":

    И аз съм набор ,наборе тогава живеехме в лагер много трудно се излизаше зад граница,нали помниш откритите листи ?
  • 83 гнида

    23 10 Отговор
    Това е "Кой е по-по-най" . Този ерудит който се именуваше "селянчето от Банкя" продължава да плещи врели-некипели и ми е станал доста противен ! Крастави жаби в "тенджури" ли не бяха , "лош ма'триял" ли не викаше , "пържоуки за кучето " ли не даваше , работници подканяше с "седайте и обедвайте" ..... Сори , ама аз "див каратист" не искам да ми е премиер !
  • 84 гост

    18 4 Отговор

    До коментар #30 от "Stoich":

    Я ми кажи каква пита остана след Луканов,Виденов,Костов и Царя ?
  • 85 Шайката си купува избори

    22 9 Отговор
    Браво на коментар 10.Почти същото и аз мисля,но много хора са тотално объркани и замаЯни. И те са като аз съм прост,защото си затварят очите и ушите пред всичко,което става последните години.То не беше Ало Ваньо,Ти си го избра,Мишо бирата случая с така наречените каки и много други престъпления от негова строна и хората около него.Нека да си почива вече в Банкя и да си хапва от елинския СУДЖУК.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 моряк

    18 7 Отговор

    До коментар #74 от "Жоро":

    Прав си заплатата се изработва , не се чака да ти направят !!!!
    И аз също живея по-добре от времето на комунизма , ама и бачкам здраво!!

    Коментиран от #129

  • 89 Ново

    5 9 Отговор

    До коментар #6 от "Stoich":

    Никои не обича победителите а глупака Никога не може да прости на умния затова си остава прост по хубаво на хората в устата отколкото в краката
  • 90 Стефанов

    11 9 Отговор

    До коментар #29 от "БукоБаламата":

    Нови рейсове,трамваи,тролеи,влакове,метро,магистрали,пътища,училища,болници,спирки,кръгови,пречиствателни станции,саниране,кибернож за милиони, и още хиляди неща червени неточното!
  • 91 Прави си,

    8 16 Отговор

    До коментар #2 от "Престъпника от Банкя":

    Имате право, на Нинова топките са огромни, то и на Овчаров не са по-малки, та нали заедно намазаха ония милки! Но Бойко ще ги догони ако има още будали да гласуват за него както и за партията майка БКП (БСП)!!!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Стефанов

    9 15 Отговор
    Нови рейсове,трамваи,тролеи,влакове,метро,магистрали,пътища,училища,болници,спирки,кръгови,пречиствателни станции,саниране,кибернож за милиони, и още хиляди неща червени бетонови главички
  • 94 Петко войвода

    28 13 Отговор
    БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ ГЛУХИ ЛИ СТЕ СЛЕПИ ЛИ СТЕ ТАЯ МУТРА АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ ДО ТАМ Е СТИГНАЛ С ПРОСТОТИЯТА ДЪЖД СЕ ТАКА ЧЕ НА 26 -МАЙ ЩЕ ИМА ВОЙНА ИЛИ ПОТОП А НЕ ИЗБОРИ !!! КАК НАРОДЕ МОЙ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ ГЛАСУВАТЕ - ТА АЗ НАВРЕМЕТО СРЕЩУ ТАКИВА КАТО ТОЗИ ПРОСТ И НАГЪЛ ЧОВЕЧЕЦ СЕ БОРИХ И ЖИВОТА СИ ДАДОХ ЗА ДА ВЕ ИМА ВАС СЕГА !!!!! ОПОМНИ СЕ НАРОДЕ ЗА ВСЯКА ЕДНА ПАРТИЯ ГЛАСУВАЙТЕ НО ЗА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА БАНДА ГЕРБ-НИКОГА!!! НЕ ГО ДОПУСКАТЕ ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ - ТОЗИ ЖАЛЪК ЧОВЕЧЕЦ Е ОПАСЕН И ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Ново

    17 17 Отговор

    До коментар #10 от "Истината е":

    Може би сте забравили почивните станции белене и ловеч и кои ги създади затова ли герб е виновен бащите и дядовците на членовете на вашата партия го създадаха но едно сте научели приватизация царе сте особенно лидерката автора едно си знае едно си баииии
  • 99 Ново

    10 7 Отговор

    До коментар #40 от "От белите държави до БГ":

    За приватизацията ли говориш явно си от бсп с този манталитет като автора
  • 100 ГНУСНИ ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ 100 ГОДИНИ

    14 14 Отговор
    Ей маскари долни червеногазници ..кажете ми една улица да са направили тези крадци 30 +50 години едно нещо ми посочете едно долен народ

    Коментиран от #112

  • 101 Дългия

    19 4 Отговор

    До коментар #72 от "Ти си":

    Човека ти каза самата истина, бачкане му е майката а не завист и плюене !
  • 102 Капитана

    14 11 Отговор
    ИДЕАЛНА И СПРАВЕДЛИВА СТАТИЯ! АМА НАЛИ ТИКВАТА Е ПРОСТ КАТО ГАЛОЖ ТА ДАДЕ ТАКОВА СРАВНЕНИЕ СЪС КОБРАТА !!

    Коментиран от #106

  • 103 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "1441":

    В близките 20-30год
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Приятел

    16 9 Отговор

    До коментар #18 от "goni":

    А помниш ли режима на тока, 4-ри часа няма 2-ва часа има ? Също режима на водата? А какво ще кажеш за купоните за бензин по 20 литра на месец? Няма що беше прекрасно време.
  • 106 Ново

    13 11 Отговор

    До коментар #102 от "Капитана":

    Защо не пишете него за вашата лидерка а все за герб явно че мога ви боли злоба злоба злоба или тя е толкова без лична че се Деркате с ГОСПОДИН БОРИСОВ
  • 107 ДупнишкиО

    11 1 Отговор

    До коментар #51 от "Иван":

    Изедници мръсни идва момента в който ще се наложи да му ядете главата.
  • 108 Ново

    9 6 Отговор

    До коментар #38 от "Благата":

    Много ти е мъчно за комунизма сигурно си бил държавен служител сега ги избира партията която спечели след30-40год може бсп да спечели
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 АНДРЕШКО

    23 8 Отговор
    Браво за статията и сравнителния анализ на Кубрат със Тиквата Кратунова ... но Кобрата Пулев все пак побеждава и в еуфорията цуна Сушито докато тиквоча си е повярвал че е лидер и оправя западните балкани целува пияницата юнкяр в брюксел и баба шмъркел ходи нагоре надолу а територията му гори народа гине ромите вилнеят а той великия кратун сипе простотии и ефропа ни се смее на такъв бай ганьо "премиер" ебаси карикатурата простак лъжец мушеник крадец наглец безочлив
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Усмивката

    10 4 Отговор
    А....те някои се сравняваха с Левски.Други с патриоти.Трети взеа функцията на Господ, без да вярват в него.Не се учудвам на новото амплоа за ГЕРБ.То като не може покаже лични качества ,посяга към други.По това ще ги познаете.
  • 114 onq s konq

    9 5 Отговор
    След като авторът признава че Борисов Е ЗАПОЧНАЛ ДА КАЗВА ИСТИНАТА,защо не призовава да се гласува за него?Глупав автор.
  • 115 Toto

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "bbb":

    Цункаи ги ти ако му ги намериш
  • 116 Бик

    12 8 Отговор
    Хора,знаете,че Б.Борисов преди да стане пожарникар е кандидатствал за служител на Държавна сигурност ,но не бил приет. Вероятно,затова днес говори за "устава" на КГБ, но за пореден път лъжи. Казаното от него за "истините" и промиването на мозъци се отнася за институт на ЦРУ! А,какво ще кажете за дипломацията му? Какво,ще е отношението на Русия,след тези предизборни ЛЪЖИ???
  • 117 Димитър

    10 12 Отговор
    Всеки но не и ГЕРБ.
  • 118 А истината,

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "Истината е":

    за която си прав е , че този модел на не- партия, а кръг по интереси /акционерно дружество/ и йерархия, на върха на която е номенклатура /или аристокрация/ , а надолу дребни тарикати и елеторат, е създаден от БКП и поддържан от БСП. За да има нов модел, трябват нови партии, а не ГМО-та. А може би и нов електорат.

    Коментиран от #161, #162, #163

  • 119 Избирател

    13 8 Отговор

    До коментар #9 от "bbb":

    Дали някой ще цуне топките на Бойко,незнам,но че Бойко цука американски топки,на всички е ясно.Когато на врата ти е надяната кайшка от ЦРУ,и Цецко я дърпа,нямаш избор,освен да се кланяш,и болният ти мозък само КГБ да сънува.
  • 120 Камъни

    13 13 Отговор
    БСП :Ще спечели избори когато си купят бял автобус!!! Не зная друга партия да е изхвърляна толкова пъти по този начин от власта! За избора на бате ви Дилян хората висяха над 120 дена Ореха да подаде оставка и той им наби КТБ... Може и Петър Младенов да изберете да извика танковете на площада да ги варди!!! Че Боко и той не става ама май е по малкото зло не знам. Ама Нинчето докара вече НАРОДНИЯ СЪД. Ако си я изберете и не слушате партийните поръчения ДС и в БЕЛЕНЕ само срещу донус..... По възрастните знаят!!!

    Коментиран от #127

  • 121 волен сидеров

    5 1 Отговор
    ей вий джурналистите не разбрахте едно едничко нещо-не е виновен този който яде баничката а който му я дава.репортерката ходи на банкета на кобрата и им играе на скута ,а апартаментите през колко хора минават и всеки вижда кво стаа но подписват документите и този ,който ги продава-ее е е е къде е проблема...
  • 122 Аман от червени боклуци

    11 16 Отговор

    До коментар #6 от "Stoich":

    Хора с толкова акъл гласуват за БСП.
    Жалко,че все още има живи тъпаци.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Пешо

    8 6 Отговор
    КОБРАТА АКО КЛЪВНЕ ЧЕРВЕНИТЕ СВИНЕ ТОВА ЩЕ Е ПОСЛЕДНОТО ИМ КВИЧЕНЕ.
  • 126 Бай Шиле

    10 4 Отговор
    Аналогията със случката на Кобрата и гафовете на Борисов е дърводелски опит за оригиналност.
  • 127 Баба на внучетата си

    11 10 Отговор

    До коментар #120 от "Камъни":

    Я стига сте плашили младите хора. Всяка война носи мътилка след себе си. Така е било и след 2 св.война сталинизъм, маккартизъм и да не изреждам повече. Не знам кога точно, защото тогава съм ходила права под масата, но Белене става затвор само за криминални. Поне докато има живи свидетели не спекулирайте с миналото. И минижуп съм носила и песните на Бийтълс съм пяла, а с любимите ми Ролинг Стоунс озвучавах квартала, без да ме е посещава милицията.Какви ли не глупости съм чула и всеки се изкарва герой в тях. Да имаше и неща, които не харесвах. но в никакъв случай не бяха така драстични като настоящето пладнешко разграбване и изключването на 3/4 от населението на страната.

    Коментиран от #128, #153

  • 128 Гост

    8 2 Отговор

    До коментар #127 от "Баба на внучетата си":

    Зависи кое десетилетие сте живяла през комунизма и какво сте работили и недейте обобщава ,защото мисля че през 60/70 г не сте била наясно с много неща.

    Коментиран от #145

  • 129 BG пич

    5 7 Отговор

    До коментар #88 от "моряк":

    Пешо моряка,ти нали беше дърт и дрънкаше някъкви глупости ,че зад граница се излизало с открит лист. Що още работиш бе ! А разбрах ! Щото Бат Бойко не дава да се пенсионираш ! Или нямаш стаж за пенсия или години...!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Док

    7 6 Отговор

    До коментар #70 от "Жоро":

    И какво по-точно работиш, че да си достигнал това материално благополучие? Защото познавам много дребни душици като теб, закачили се за някоя дребна далаверка, отпусната от властимащите, за да кротуват. И още - всички от ГЕРБ са бивши кариеристи, от други партии, гледащи само облагата от властта, до която са се докопали. Но толкова ви е човешката същност.....

    Коментиран от #160

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 ОТ ПРОВИНЦИЯТА

    5 4 Отговор
    КМЕТОВЕ И ОБЛАСТНИ ОПРАВИТЕЛИ НАПРАВИЛИ ПАЛАТКОВ ЛАГЕР. РАЗДАВАТ СЕ ШАПКИ И БРОШУРКИ. ТИЯ ОТ ГЕПИ СТАНАХА ЗА ПЪЛЕН СМЯХ. ЯКО СА ЗАЦАПАЛИ ГАЩИТЕ. ЛИЦЕТО НА КОРУПЦИЯТА СЕ Е ВПИЛО ВЪВ ВЛАСТА
  • 135 Guest

    7 4 Отговор

    До коментар #132 от "До всички червени Боклуци от коментарите":

    Макар че едва ли ще има файда много добре си им го написал на тези червени дебили. Точно тяхното 45 годишно управление срина държавата до дъното. Но в неделя ще ги накажем тази крадлива партия БСП трябва да изчезне от политическата карта на България.

    Коментиран от #136

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 По- точен виц

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Stoich":

    не бях чел! Поздравления! То не, че 86% ДЕБИЛИ не е същото! :)
  • 138 Ти, като се събуди и

    1 2 Отговор

    До коментар #70 от "Жоро":

    краката ти, отвити! Ходи да ги разтягаш на други, че точно ти, бачкаш и то с акъл! А знаеш ли какво означава точно тая дума?

    Коментиран от #159

  • 139 Една

    9 9 Отговор
    Бог да пази България, Бог да пази бат Бойко, с Бога напред ще бием червените, ГЕРБ победа!

    Коментиран от #143

  • 140 Всички ДЕБИЛИ,

    5 2 Отговор

    До коментар #133 от "До всички червени Боклуци от коментарите":

    да се самовзривят, включително и ти глупако, след като не си разбрал, че БКП-то все още ви управлява! 86% сте, че и повече! :(
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Апостолов

    4 1 Отговор

    До коментар #139 от "Една":

    Амин!
  • 144 иванасен

    5 0 Отговор
    пази боже сляпо ,и на ум не богато,да прогледа...НАРОДЕ????
  • 145 Баба на внучетата си

    3 3 Отговор

    До коментар #128 от "Гост":

    Да така е, по мое време името на Сталин вече беше забранено. Но защо, критикуващите социализма забравят този факт ? През 70-те години бях студентка и преподавателите ни с усмивка казваха, че комунизма си отлага за неопределен период. Така, че не ме убеждавайте, че младостта ми е преминала в комунизъм, защото не е! Да не говорим колко книги съм прочела и за ваша изненада повечето от английски и американски автори. Недейте обобщава, лъжете младите!




    19, 14:37
    15492
    16 мое време името на Сталин вече беше забранено. Но, защо, критикуващите тези времена забравят този факт ?

    Коментиран от #156

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Пътищата на герб убиват

    4 1 Отговор
    Справка Своге!
  • 148 Generalissimo FRANCO

    1 2 Отговор

    До коментар #146 от "Libre comme air":

    За онези, които усърдно, и без доказателства, призовават да се премахне ГЕРБ, е полезно да преминат елементарен курс по граматика на български език. (Rira mieux qui rira le dernier!)
  • 149 Бамби

    2 1 Отговор
    Кобрата ще си плати скъпо и прескъпо за изцепката с целувката, само защо е човек, от който може да се вземе много - иначе старата хиена /адвокатката на Сушито/ нямаше изобщо да поеме този случай.Там мисленето е такова - ако има какво да се вземе- действаме безпощадно и безкрупулно.Не го оправдам, но целувка за 1 секунда в момент на еуфория и опиянение не е чак толкова ужасен грях, нали?А колко ще струва - това американският съд ще реши.Щом е българин -скъпо.Ако беше бездомник от улицата и беше сторил същото - нищо.Честта на госпожица Голото Суши щеше да е опетнена безплатно. А що се касае до г-н Борисов - зъ съжаление твърде добре се е окопал във властта със съмишленици и хора, които много са се облагодетелствали по време на неговото управление, компрометирани и ще го крепят до последно - иначе и те рискуват да загазят.Не, не от българският "справедлив и независим" съд, а от себеподобни, които ще се нахвърлят върху тях при първи удобен случай за да йм отнемат откраднатото - в своя изгода.
  • 150 Грую

    1 2 Отговор
    Прав е човекът! Хващат ги да крадат и тези си продължават даже още по-усилено и казват "Ама вижте сега какви хубави работи правим"
  • 151 Никито

    0 0 Отговор
    Някой би казал, че Господ ги е наредил така точно. Аналогията е убийствена, ако има кой да я проумее, а не е герберски антикомунист.
  • 152 Аврам

    3 0 Отговор
    Едно понятие е обърнато,а трябва да бъде:Репресивния апарат си е осигурил ГЕРБ.
  • 153 Камъни

    2 0 Отговор

    До коментар #127 от "Баба на внучетата си":

    Кога ги носи тези мини жупове, след перестройката и Черно обил нали? Това помниш защото си 70и някой си набор но има и още!!!
  • 154 !!!!!

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "bbb":

    Явно ти се услаждат
  • 155 анонимен

    1 1 Отговор
    Пулев има достойнство а при Баце и компания то е оперирано и изхвърлено!
  • 156 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #145 от "Баба на внучетата си":

    А знаеш ли другарко дали младите знаят или и ти с в хор с комунягите те нищо да не знаят за това време, че не можеш да отидеш да работиш в София без жителство(в определени периоди отпускаха без жителство за Кремиковци и за ватмани), във Варна , Пловдив и т. н.,или ще кажеш пак че лъжем младите които сега ходят в цяла Европа и то с право на работа осигуровки и естествено нормални пенсии след време, незнам ако им отнемеш свободата и ги натикаш в онова време дали ще споделят твоето виждане че не било чак толкова лошо.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Шопа от село

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "колю":

    Да нямаш притеснения че си за там. Не е сигурно че ще има място за всички.
  • 159 Жоро

    2 0 Отговор

    До коментар #138 от "Ти, като се събуди и":

    Абе не знам дали са ми "отвити краката" ама ти със сигурност си от тези,които чакат "някой" да им оправи живота и заплатата а докато плюеш и се оплакваш,други "без акъл" като мен не могат да се оплачат,а напротив,радвам се на живота!!!!
    Айде сега бягай при мама да ти сложи нещо да ядеш,че сигурно и на вързано куче хляб не можеш да му подадеш!!!!
    Аман от комплексари като тебе,завистта и некадърността ще ви погубят!!!
  • 160 Жоро

    2 0 Отговор

    До коментар #131 от "Док":

    Колега,нито съм бил някога,нито мисля,че ще стана "дребна душица" за разлика от такива като теб!!!
    За вас не може да съществуват нормални хора,които са успяли без връзки и далавери през съзнателния си живот!!!
    Винаги сте мнителни,завистливи и търсите мръсното,гадното и непочтенното в това,че има нормални хора,които благодарение на собствената си находчивост и риск успяват да се справят във всяка ситуация!
    Опитайте и вие,дори и да не стане веднага,продължавайте само напред,НЕ ОЧАКВАЙТЕ ПОМОЩ ОТ НИКОЙ,РАЗЧИТАЙТЕ САМО НА СЕБЕ СИ и ще се получи рано или късно!!!
    Айде със здраве и умната!!!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Иян

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "колю":

    На теб пък какъв ти е проблемът!
  • 165 обикновен човек

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "goni":

    Майка ми беше работничка, тъкачка, баща ми шофьор, а кашкавал Витоша ползвахме само за паниране. Нормално купувахме балкански.
    Обикновен лъжец си драги, като кумира си. Не си дори и трол.