28 Май, 2019 15:56 23 202 81

Комисарят на ромите пред ФАКТИ: Каракачанов лъже като мангал,ВМРО купува гласове

  • вмро-
  • евроизбори 2019-
  • петко асенов-
  • роми-
  • красимир каракачанов

"Всичките ромски гласове за ВМРО са купени"

Комисарят на ромите пред ФАКТИ: Каракачанов лъже като мангал,ВМРО купува гласове - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

С Петко Асенов, вицепрезидент на Световната ромска организация и главен комисар на ромите в България, разговаряхме преди време по повод напрежението в Габрово. Стана дума и за предстоящите тогава евроизбори. Асенов заяви, че няма да се допусне националистите да купуват ромски гласове, като ще се направят специални екипи срещу това нещо. Е, евроизборите вече отминаха, а резултатите на някои партии са особено интересни. За равносметка на случилото се ФАКТИ разговаря с Петко Асенов.

- Г-н Асенов, Волен Сидеров след изборите каза: "ВМРО се договориха с ГЕРБ и ДПС. Договориха се и получиха този резултат на изборите, този купен вот. Имам страшно много информация, ще я предоставя на съответните институции". Резултатът на ВМРО от около 7.5% действително е странен, предвид, че "Атака" и "НФСБ" общо едва събират 2%.
- Доста е странен. Имам информация за резултатите от ромските секции - голяма част от хората са гласували за ВМРО. Пещера, Долна Баня, Самоков, Кюстендил, масово е. Каракачанов видях в едно интервю казва на Волен Сидеров, че лъже като циганин. Самият Каракачанов обаче лъже не като циганин, а като долен мангал. Една партия, която казваше, че циганите не стават за нищо, че ще ни правят на сапун, ще ни пращат в Пакистан, че рекетираме обществото, че сме нагли, започнаха да ни бутат къщите при -10 градуса, оставиха деца, семейства на улицата. Как така всички наши хора сега изведнъж подкрепиха ВМРО? Няма секция в България в ромските махали, където да не са подкрепили ВМРО. Аз лично излезнах с апел преди изборите да не се пипат ромските гласове, да се стои далеч от ромските тартори. Но отново пипаха.

-Едва ли обаче само от ВМРО са работили с ромите.
- Давам гаранция, че всичките гласове, които са получени за ВМРО от ромските махали, са платени. Не мога да кажа за ГЕРБ, БСП и ДПС. БСП например изпусна отдавна нещата в ромските квартали. 100% ВМРО са работили с нашите тартори по места. Опитахме се да го предотвратим, но отново се случи. Ето например на "Факултета" знам кой е тарторът, той ми каза лично, че работи с Каракачанов, координатор е за цяла София. "Патриотите" уж много ни мразят, а идват при нас за гласове и после се хвалят, че се представили добре на изборите. Това не е ли наглост? Защо идват при нас "социалните паразити" и т.н.? Може би защото не могат да привличат другите хора. Идват и дават куфарите с парите на тях. Дори при нашите грамотни момчета и момичета не смеят да отидат.

- БТВ излъчи разследване за купуване на гласове в Монтанско. Вероятно това са неща, които се знаят от всички. Полицията, прокуратурата не успява ли да пресече кардинално практиката?
- Свързахме се с ДАНС. Знаем, че Прокуратурата е образувала няколко досъдебни производства, но не знаем докъде са стигнали. По места бяха извикани тези тартори преди изборите. Те се подписаха, че няма да се занимават с продажба на гласове. Някои от тях бяха обискирани и у тях намериха списъци. Никой не казва какво стана с тези списъци. Ние искаме от ДАНС да ни кажат какво стана. Ще има ли осъдени тартори? В Монтанско, Медковец например, ще има ли осъдени по бързата процедура? Иначе ще трябва ние да се заемем. Ето например световния шампион по бокс Серафим Тодоров сега съм го извикал от Германия да види какво става в неговата махала в Пещера. На него не му се вярваше.

- Имате ли информация за каква сума се търгува един глас?
- От 20 до 100 лева, доколкото разбрахме.

- Габрово утихна и се сетиха за вас по други причини. Не е ли неприятно да съществувате просто като някакви бройки гласоподаватели?
- Почнаха да ни търсят всички организации и партии. Лично на мен ми предложиха в няколко листи да влезна, но реших, че сега не е моментът. Иначе хората са зависими от тарторите, които им дават заеми, това са лихвари. Взимат им социалните помощи. В тях са дебитните им карти. Къде е държавата?

- Традиционно изтекоха и кадри с роми, които хал-хабер си нямат на какви избори и за кого гласуват. Не е ли нужна някаква програма за политическо ограмотяване, която впрочем не би била излишна за всички българи?
- Решил съм да направя среща с по-популярните ни лидери - Илия Илиев на ДРОМ, бат Сали, цар Киро, Тома Томов, както и ромските кандидати за евродепутати в различните листи. Ще обсъдим какви мерки можем да вземем, защото предстоят и местни избори. Не може тези роми да гласуват за националистически партии, а ние да нямаме представителство. По места вече 80-90% от гражданите са роми. Не е изключено да създадем и ромска партия. Най-важното е обаче да се неутрализират тарторите, търгуващи с гласове по места. Иначе няма смисъл.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Край

    82 12 Отговор
    При 30% избирателна активност щом ромите са гласували масово а многознайкото професор доцент академик Мишо сметалото да каже чии са тия представители дето ще папкат брюкселската баница. Щото мой не са.

    Коментиран от #29, #63

  • 3 Никой

    92 8 Отговор
    Това е положението в България и затова циганите безчинстват безнаказано и полиция ги пази ! Т2 и да напуснем всички българи , да видим кой ще им плаща заплати на политиците и социалните на циганите ...

    Коментиран от #55, #60

  • 4 СТАТИСТИКА

    98 19 Отговор
    ДА СЕ ИЗВАДЯТ ДАННИТЕ ОТ Максуда - Варна, Столипиново-Пловдив, София - Филиповци и Красна Поляна - Факултет кв. ХРИСТО БОТЕВ, ЛЕВСКИ,, Г". Е там са поне 100 000 гласа и бъдете сигурни не са в полза на БСП!!

    Коментиран от #5, #7, #50, #74

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хахото

    83 5 Отговор
    А нещо за ДПС ? Ааа забравих, там са най честните и почтени хора.
  • 7 аааа

    75 8 Отговор

    До коментар #4 от "СТАТИСТИКА":

    Като ,не гласува българинът,такъв ,какъвто ти изберат други ,такъв ще го галиш! Рязан, обрязан, македонски,червен или гербав!!!!!

    Коментиран от #16

  • 8 ОТВРАТЕН

    54 18 Отговор
    Толкова пари е събрал от комисионните за паспорти ! Все нещо е оставил за купуване на гласове!
  • 9 Реалист

    35 14 Отговор
    Неуспорим факт е ,че вмроо купува гласове, това е причината да се откажа да гласувам за тях,а По принцип съм патриот, Каракачанов е ии за малките деца, но какво да се прави политика
  • 10 Комисар Рекс

    64 14 Отговор
    Явно Цвъки пак е поръчал платен репортаж. Ясно е, че ГЕРБ започват да се опасяват от скоростта, която набира ВМРО. Уж партньори, ама Тиквун не желае някой да му диша във врата.

    Коментиран от #13, #43

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 аааа

    31 11 Отговор

    До коментар #12 от "Мангали и бивши милиционери":

    За съжаление си прав!!!!И това е вследствие на особените национални свойства на българина!Крадлив,малограмотен,с мания за величие, без покритие и със специална умения в схемите по източване на държавата!!!С други думи, пълен некадърник,освен в кражбата!А ти,какво дрето очакваш от Бай ГанЮ???
  • 16 СТАТИСТИКА

    27 4 Отговор

    До коментар #7 от "аааа":

    МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ НЕ Е ИЗБИРАЛ А МЕ ИБТЕРЕСУВА КОЙ Е ИЗБИРАЛ И КОГО ТОЧНО Е ИЗБИРАЛ ОТ ТЕЗИ ЧАСТИ ! ТОГАВА НЕ ТЕЗИ НЕ ГЛАСУВАЛИТЕ ЩЕ ИМ СЕ ИЗЯСНИ КОЙ ИЗБРА НА 26 МАЙ В БЪЛГАРИЯ!!!

    Коментиран от #17

  • 17 аааа

    21 3 Отговор

    До коментар #16 от "СТАТИСТИКА":

    Точно това, май не надяваш!Ако сам не гласуваш за това което искаш,ще живееш с това което са ти избрали!!!!!Който спал..- спал!Който...гласувал-гласувал!!!!Следващите 5 г. ще е така!Да не си спал!!!Да си гласувал!!!!!.....И да те питам ,що според теб циганите трябваше да гласуват за БСП!!!?????? Що не за ГЕРБ,или ДПС!???????

    Коментиран от #27

  • 18 сноу

    37 7 Отговор
    Тоя мазен шопарест маймун откъде го изровихте ,че и още малко и ще повярвате на брътвежите му.Основната роля на Ахмедчето ,тоя хамут и още цяла орда като него е с измислици ,провокации и откровенно клепане да се маца по всичко и всеки българин .Няма нищо по-лесно от това ,да лиснеш кофата с помията, а после иди доказвай ,че нямаш леля.Така начело с платени журналистчета, се набиват клинчета и клинове в цялото българско общество.
  • 19 прокурор

    25 13 Отговор
    ДАНС и прокуратурата отсега да са нащрек и да вземат да го прдупредят този хич да не си и помислят да създават ромска партия, защото е противоконституционно. Допуснат ли го, както стана с ДПС и ДОСТ, после ще е късно и жална ѝ майка на България.

    Коментиран от #22, #24

  • 20 ДАААА

    26 5 Отговор
    И В МОМЕНТА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ КРАДЕЦА ПРОДЪЛЖАВА ДА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА, ЕЙ ТОЯ СИ Е ЧИСТО КОМУНИСТИЧЕСКО МЕКЕРЕ , И Е НА ТЯХНАТА ХРАНИЛКА , ТЪЙ ЧЕ НЕОТЧАКВАМ ДА ЧУЯ НИЩО ПО РАЗЛИЧНО ОТ МУЧЕНЕТО НА БИВОЛИЦАТА !
  • 21 мумията

    15 10 Отговор
    Изборите са фалшифицирани от ГЕРБ с договорка с ВМРО.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 скъсани Бокови нерви

    22 6 Отговор
    Никой нищо не е поръчвал Каракачана е най верния пудел на Боко Тиквата . Когато Тиквата се подигра с Българското висше офицерство че те първи же напуснат страната когато стане напечено пудела на Боко го искара като голям шегаджия Това било шега Все едно да напсуват женати , дъщеря ти на шега Голям цирк .Докато Сидеров и най често Симеонов за което му правя,, евала " нерядко са засягали Тиквата а и Ангелкова
  • 24 Любопитко

    18 5 Отговор

    До коментар #19 от "прокурор":

    Цитат: "... да създават ромска партия, защото е противоконституционно.". От кога е противоконституционно да се създава партия на АЛКОХОЛНА("ром" ска) А НЕ ЕТНИЧЕСКА (циганска) основа??? Ти, юроде неразумний, български не знаеш ли???

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 СТАТИСТИКА

    23 4 Отговор

    До коментар #17 от "аааа":

    А БЕ ПРОСТЬО, НЕ СТАВА ВЪОРОС ЦИГАНИТЕ ДА ГЛАДУВАТ ЗА БСПОБАЧЕ СТВА ВЪПРОС ЦИГАНИТЕ ДА НЕ ГЛАДУВАТ НА 100%ЗА ГЕРБ СРЕЩУ СТИМУЛ!! ДА ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ И ТОГАВА ДА ВИДИМЕ ГЕРБ С КОЛКО %ЩЕ БЪДЕ!

    Коментиран от #34

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Коми

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "Край":

    Браво на Каракачанов и ВМРО.
  • 30 Галактически комисар

    21 4 Отговор

    До коментар #26 от "Владо Черноземски":

    Егаги лъжливият "Ромски комисар" и дърт.
    За това си има приказка "Лъже като дърт РОМ".
  • 31 Галактически комисар

    9 4 Отговор
    Егаги лъжливият "Ромски комисар" и дърт.
    За това си има приказка "Лъже като дърт РОМ".
  • 32 443

    23 1 Отговор
    Чудно ми е, тази Световна римска организация, от колко ли държави има членове? :-D:-D:-D:-D
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 аааа

    6 17 Отговор

    До коментар #27 от "СТАТИСТИКА":

    И ако не гласуват за стимул, за какво да гласуват,бе!????Какво значи да гласуват по съвест!???,При така наречената "демокрация" ,гласуваха само за БСП,и какво получиха!????Първите жертви в социално отношение ,дадоха циганите!!!Първо уволниха цигани,от предприятия и заводи!Най-рано изгониха циганите от колхози и кооперативи!С перманентна безработност, бяха обречени на две неща:Да отглеждат неграмотно потомство,и второ да ,пристъпват законите за да оцелеят!!!° !Циганите, бяха жертва на прехода,под вещото ръководство на БСП!!!!НИКОГА,циганин не трябва да гласуват по съвест за БСП,ВМРО,АТАКА,НФСБ,,никога за ВОЛЯ,ЕДИНСТВО,
    !!!!По съвест само за Евророма и ДПС!!!Всичко друго е боклук който не подбира по национален или етнически признак!!!!Парата е важна за българина,!И колкото по бърже го разбереш, може и да успееш държавата са спасиш!!!!Ама не вярвам, щото 30г. промяна няма!!!

    Коментиран от #35

  • 35 Любопитко

    31 3 Отговор

    До коментар #34 от "аааа":

    Цитирам: "Циганите, бяха жертва на прехода,...". И защо каракачаните, или арменците, или дори турците, НЕ "бяха жертви на прехода"?!?!? На циганите все някой ДРУГ им е крив, това ли е "тънката" ти мисъл??? Сладичък си, ама Н Е лепнеш!!!

    Коментиран от #36

  • 36 аааа

    4 19 Отговор

    До коментар #35 от "Любопитко":

    Ами обяснил съм го !!!Ама явно си затъпял !!!Пак да ти го ,обясня!НЕ СЕ УВОЛНЯВАХА НИ КАРАКАЧАНИ ,НИТО АРМЕНЦИ ,НИ ДОРИ ТУРЦИ от работа щото са такива!!!Само цигани!!!И ако очакваш,че ще останат лоялни граждани и данъкоплатци ,на расистка социална политика, нещо си се объркал!!!Каквото посееш,това ще жънеш!

    Коментиран от #39, #42, #78

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 СТАТИСТИКА

    12 3 Отговор

    До коментар #36 от "аааа":

    КАКВО ДА ТИ СЕ ОБЯСНЯВА? ТИ ПРИЕМАШ ЧЕ Е НОРМАЛНО ЧЕРНИТЕ ДА ГЛАСУВАТ СРЕЩУ СТИМУЛ ЗАЩО Е ВС. ПАК Е НЕЩО ОТ НИЩОТО КОЕТО ИМ СЕ ПРЕДЛАГА!

    Коментиран от #44

  • 40 Мехмед

    7 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Не е изключено да създадем и ромска партия. Нали конституцията не разрешавала партии на етническа основа.

    Коментиран от #41

  • 41 Енолог

    12 0 Отговор

    До коментар #40 от "Мехмед":

    Ми тази ще е на АЛКОХОЛНА ("РОМ"ска партия), не на ЕТНИЧЕСКА (ЦИГАНСКА партия) основа. Това конституцията забранява ли го???

    Коментиран от #51, #64

  • 42 ...

    17 0 Отговор

    До коментар #36 от "аааа":

    Ма знаем бе, знаем, по цял свят, ако си хомосексуалист или негър/циганин, те уволняват САМО ЗАЩОТО СИ хомосексуалист или негър/циганин, а НЕ защото си некадърен или неграмотен примерно;-) ;-) ;-)!!! Щото - знайно е!!! - некадърни/неграмотни хомосексуалисти или негри/цигани НЯМА;-) ;-) ;-)!!!

    Коментиран от #46

  • 43 Николай

    3 14 Отговор

    До коментар #10 от "Комисар Рекс":

    Като ти чета глупостите, изобщо не оставам с впечатление , че разбираш какво става. Това, че си позволяваш лукса да обиждаш хора, които са в пъти над теб, си твой проблем. Не знам осъзнаваш ли, че ГЕРБ и Бойко Борисов спечелиха избори за 12-ти път. Осъзнаваш ли, че единствения човек управлявал България 3 мандата - до тук е Б Борисов. Пред него е само Тодор Живков. Трябва да си уважаваш страната, народа и хората за институциите, които е избрал. Анонимността е нещо, което ти позволява да наричаш хора, облечени във власт, които са избрани от преобладаващо количество Българи с "разни" имена. Не ти прави чест, ако знаеш изобщо какво е това.
  • 44 аааа

    4 12 Отговор

    До коментар #39 от "СТАТИСТИКА":

    Абе ,ясно е ,че принципите на гласуване не са ти известни!!! Нищото ,от нещо е математическа функция,която ако е равна или по малка от абсолютната нула,не струва и пет пари!!!!!Така всъщност ГЕРБ печелят 3 мандата...и евровота!..До сега!!!!!А не се съмнявам,че и четвъртият,ще спечелят!Нищо ,че в уравнението има,апартаменти,нерегламентирани тераси,и личности завършили помощното във Вършец! Суджуци,асфалти конфликти на интереси при отпускането на обществените поръчки, ,нищо,че паспортите български са по 5000 € за бройка,Нищо, че всеки от политиците мазно приказва а ,прави каквото си иска,!Нищо ,че българинът,не знае защо НЕ гласува,а после реве,че някой друг,вота решил е вместо него!Нищо, че го,крадат като за световно,намесвайки шпионски формации, юдеомасони,цигани ,американци,руснацш,извънземни!!!Нищо,че даже,за да се подържа статуквото,се използват доклади на ДС, и ДАНС!Нищо,че за някакви смешни самолети,,, 8 ....на брой,някаква сага епична се спретна,и в последствие ,всичко отпада защото,министърът на отбраната,не можа да си прибере комисионата!Нищо,че Фолксваген груп,въобще не планира у назе да дойде-важно е да ти затворят очите,че сме държава...При това просперираща!!!!А,че заплати, и пенсии са по ниски от африканските не е важно!!!Ама пък както,казах,всичко е въпрос на математика....При това не висша!!!
    ..
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 аааа

    2 11 Отговор

    До коментар #42 от "...":

    Абе,прав си!!!Въпросът е ...колко успели българи по света има??,?,Които не са негри, или хомосексуалисти!????,

    Коментиран от #47

  • 47 ...

    13 3 Отговор

    До коментар #46 от "аааа":

    Та - по същество, ”заострени”;-);-);-) циганино - има ли некадърни/неграмотни хомосексуалисти или негри/цигани? Айде, без цигански усуквания - ИМА ИЛИ НЯМА? Веселбата трябва да продължи;-);-);-)!

    Коментиран от #52

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 иии

    13 1 Отговор
    по закон даващият и вземащият са виновни. вижте първо вашата вина. и пратете фактите на прокурора.
  • 50 моряк

    22 1 Отговор

    До коментар #4 от "СТАТИСТИКА":

    Циганите и турците нищо не решават нищо ако бяха гласували всички българи а не само да се оплакват!!!
  • 51 Прецедент

    12 0 Отговор

    До коментар #41 от "Енолог":

    Ми то бая отдавна се появи бирена партия...време е и за винена , "ром"ова, коняшка...
  • 52 No comment

    14 0 Отговор

    До коментар #47 от "...":

    Шефът на малка фирма събрал всичките си четирима подчинени и им казал:
    – С голямо съжаление ви съобщавам, че трябва да уволня един от вас…
    – Аз съм от малцинство! Ще те съдя за расова дискриминация – казал чернокож служител.
    – Аз съм жена! Ако ме уволниш, ще те съдя за полова дискриминация!
    – А аз ще те обвиня в незачитане на възрастните – казал побелял служител.
    Тогава всички погледнали към беззащитния млад, бял мъж. Той размислил за момент и после казал:
    – Мисля, че бих могъл да бъда гей…
  • 53 мангуста

    3 10 Отговор
    За неутрализацията на тарторите търгуващи с ромски гласове може да направите историческа справка за един човек с фамилията Шинългрубер!

    Коментиран от #54

  • 54 Манго Джери

    11 1 Отговор

    До коментар #53 от "мангуста":

    А за неутрализацията на ЦИГАНСКИТЕ?
  • 55 Шефа

    4 8 Отговор

    До коментар #3 от "Никой":

    И не само цигани взимат пари и гласуват. Преди години в едно предприятие раздаваха случайни бонуси и не работят цигани само там даже и по медиите се разшумя ама кво. Така че да сме чесни пред самите нас

    Коментиран от #57

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Недочул

    9 1 Отговор

    До коментар #55 от "Шефа":

    Разшумяло се, казваш? Да дадеш заглавието на някоя статия (че тук линкове май не могат да се копират), отразила въпросното разшумяване, моля?
  • 58 Лален

    5 3 Отговор
    Време е да се отървем от демокрацията, те( политиците) вече доказаха че няма избори има стакмистика, далавера с гласове, мъртви души и платена пропаганда( медии) . Стига вече демокрация!!! Ще ни накарат да поемем по пътя на дядката( в балкана), за което се готвя от доста време и само повод ми трябва и каквото Госпос е рекъл. Доло ЕС, България не е територия , България вън от ЕС!!!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Решението

    2 1 Отговор
    За родените преди 1965г. задължително минимум основно образование,а за родените след 1965г. средно за право на гласуване.
  • 62 Ази

    1 7 Отговор
    Това е в избирателна секция в ромската махала в Петрич. Само да кажа че за всички останали партии гласовете са 0
    ГЕРБ - 31
    ДПС - 48
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 математика

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "Енолог":

    Разбира се, че е нелигитимно. Алкохола не се разрешава в урните, значи и РОМска партия е нелигитимно. Циганин не може да оправи България, не защото е циганин, а защото мисленето му е комунделвко. Евреин не може, защото все гледа да лапа наготово и създава паразитизъм. Латинеца не може, защото лансира корпорации. Турчин не може, защото все някаква Турция му в сивото. Американец не. може, защото е слуга на техни корпорации. Само. Бългаин, но почтен, компетентен, справедлив, без да служи на мафията може. Но такъв не допускат на власт за съжаление.

    Коментиран от #65

  • 65 Дрът алкохолик

    3 0 Отговор

    До коментар #64 от "математика":

    Ти мене уважаваш ли ме? Ако ме уважаваше - нямаше да ги пишеш тия работи, че една ”ром”овска партия ще е нелегитимна/противоконституционна заради алкохола: т.н.Бирена партия на България си я има безпроблемно поне от едни 20 години...

    Коментиран от #66

  • 66 Математика

    6 1 Отговор

    До коментар #65 от "Дрът алкохолик":

    Досегашните народни избранници и министри са престъпници до един. Погазват за много неща законите, които самите те пишат. Писано е, че създаването на партия на етнически принцип е незаконна. А Дром, Евророма са незаконни, но корумпета съдии ги узаконяват. Те са го написали и нарушават. До един са за затвора досегашните депутати и министри. Не зная дали да те уважавам, не те познавам.
  • 67 Един

    2 1 Отговор
    Този явно не става нито за калайджия, нито за изкопчия, джебчия, мечкадарин, ... , но е "узрял" и е станал "политик" ( по примера на другите).
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 греж

    5 2 Отговор
    На циганин трябва ли да се вярва?
  • 70 Истината

    2 3 Отговор
    Този циганин казва истинататък. Даваха по тв Атака как циганите си признават как са вземали по 40 лв от вмро.
  • 71 Истината

    2 3 Отговор
    Този циганин казва истинататък. Даваха по тв Атака как циганите си признават как са вземали по 40 лв от вмро.

    Коментиран от #73

  • 72 Лютви Местан

    1 4 Отговор
    ВМРО - ЦИГАНСКА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ
  • 73 ...

    3 0 Отговор

    До коментар #71 от "Истината":

    A от въпросната телевизия колко са им дали, за да го кажат? Смяташ ли, че някой, готов да продаде гласа си, няма нищо друго за продан?
  • 74 Този лъже като баш циганин

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "СТАТИСТИКА":

    Циганите не ходиха да гласуват. Нали показаха по телевизията празни помещения. Само 30% от българите участваха в тези избори.
  • 75 соросоидни кърлежи

    1 0 Отговор
    на този вяра да имаш.. "Решил съм да направя среща с по-популярните ни лидери - Илия Илиев на ДРОМ, бат Сали, цар Киро, Тома Томов" САМО ВИЖТЕ С КОГО ИМАЛ СРЕЩИ. Все честни отрудени хора.Циганска държава сме вече.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Агроном

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "аааа":

    Ние не сеем плевели, ние ги изкореняваме и горим
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Истината

    0 0 Отговор
    По-голям циганин от бг патреота няма!