Last news in Fakti

31 Май, 2019 18:10 15 793 75

В ГЕРБ е като при мафията

  • герб-
  • мафия

ГЕРБ плъзна като ракови разсейки из централната и местната власт

В ГЕРБ е като при мафията - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вече е съвсем очевидно , че политическата съдба на Цветан Цветанов по никакъв начин не зависеше от успеха или от неуспеха на изборите. В ГЕРБ е като при мафията - щом един път те осветят няма никакво значение колко успешни убийства ще осъществиш или колко схемички можеш да наредиш на закуска.

Родител 1 би шута на Родител 2 на ГЕРБ и взе попечитеството над детето, пардон, над партията. ГЕРБ е като айсберг - видимата част от формацията е незначителна, досадно скучна и изпълнена със статуси на Десислава Атанасова и телевизионни проповеди на Антон Тодоров. Страшното е това, което не се вижда. В този смисъл Цветанов стана резко непотребен, а дори и по-гадно - неудобен.

Той е живото доказателство за страшната вина на Бойко Борисов. Още след като се завърна от митичното пътуване до САЩ и хвърли оставка като депутат Родител 2 сигурно е знаел какво го чака. Родител 1 тогава никакъв не се появи, за да му даде гръб, морална подкрепа или просто да го окуражи. Цветанов е мазният отпечатък на местопрестъплението, издайническият знак за всичко, което се случи.

Днес цяла плеяда от придворни анализатори се опитва да ни убеждава, че Борисов е чист, невинен, непорочен и неуязвим, но политическата ликвидация на Цветанов е доказателство за обратното. Цветанов стана жертва на успеха на мрачната машина на ГЕРБ за избори и власт. Властта е странна субстанция - прекалиш ли с нея почваш да ходиш като надрусан с хероин.

ГЕРБ плъзна като ракови разсейки из централната и местната власт, но партията очевидно се задъхва и не се справя с тази голяма отговорност. Корпоративните паяжини не могат да заместят липсата на ясна визия и реални идеи. ГЕРБ могат да печелят избори, но не знаят как да управляват. И днес тази машина може да бъде задвижена единствено с цената на пролята кръв, метафорично казано.

За да си купи още малко време Борисов е готов да жертва всички, за да запази медийния си имидж на херувим с пърхащи и сияйни крилца. Точно заради това нито 91 псалм, нито някаква друга енергийна защита можеше да спаси Цветанов. И в цялата тази ситуация никой не си задава основния въпрос - какво ще прави сега Веселин Маринов. В доброто старо минало той наричаше Родител 2 "рицар от светлина", ходеше на джокинг с него и пееше страстно във възхвала на МВР. Сега дали ще дочакаме нов хит на барда на ГЕРБ? :))))

Коментарът е от Фейсбук профила на автора


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nostradamus

    147 27 Отговор
    Защо му трябваше трети мандат на боса на Шайката ГЕРБ. Всеки ден престъпления, кражби, фалове и проблеми, и то все от близките му хора, а и парите за крадене от ЕС са на привършване. Дори и Съдбата е срещу него!

    Коментиран от #3, #49, #70

  • 2 Мафията ГЕРБ

    161 25 Отговор
    Най големият крадец от герб ЦветаноFF си тръгна, но с откраднатото от народа. Остават обаче още много крадци и престъпници в Шайката ГЕРБ, начело с боса им, които ще ни ограбват още дълго, ако не ги изритаме!

    Коментиран от #64

  • 3 Как защо

    84 14 Отговор

    До коментар #1 от "Nostradamus":

    Защото иначе в затвора
  • 4 Жоро

    109 14 Отговор
    Всеки ден все по зле стават нещата

    Коментиран от #46

  • 5 БУДА

    41 3 Отговор
    О, темпора, о морес!
  • 6 Реалист

    49 8 Отговор
    Считам за уместно "като" да отпадне от заглавието.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 безпартиен

    49 7 Отговор
    Всеки си има"началник"и отстраняването винаги се дължи на нещо друго,а не на това което всички разбират от медиите!!!Някои хора толкова се вживяват в ролята си на незаменими,че вече си вярват.Явно не се е отчел където и с колкото трябва.А най-важното е,че не е разбрал че е бушон като всички политици-едни за по-ниско,а други за високо напрежение!
  • 9 Вие си ги избрахте

    114 14 Отговор
    Мафията можете да завижда! Токът от 1 юли в Румъния поевтинява с 3.5%, а в България се увеличава с 3,53%
  • 10 Цецо Неудобното

    59 11 Отговор
    Боко има прокуратура обаче аз има сейф със СРСта!!!
  • 11 no name no face no number

    34 6 Отговор
    Тия па чак сега ли открихте топлата вода ех , че и чак изненадани :))))
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ники Кънчев

    25 85 Отговор
    Авторът на статията е надрусан с хероин. Смешен напън за анализ от селски репортер.

    Коментиран от #65

  • 14 Матей

    55 14 Отговор
    От 30 г. България е американски протекторат и когато дойдат други,наричащи се освободители,ще ни го натякват до края на света,било ЕС,Русия или Турция.Да, на турците също може да им се отвори парашута и да си възвърнат бившата ТУна вилаети.Само Русия може да ни възроди изгубената държавност и то с хиляди уговорки.

    Коментиран от #21, #23

  • 15 СХЕМАТА

    55 11 Отговор
    Цецо Цветанив е превратаджия в ГЕРБ. Цецо отдавна пуска СРС на Борисов от рода на двете съдийки, кокинов, мишо бирата. От както Цецо ходи в САЩ стана вече опасно не удобен. Цоцо обаче не е вчерашен, Цецо се е подсигурил и той с компромати!
  • 16 Усмивката

    49 8 Отговор
    Авъорът се е справил доста успешно в ролята на съдебен патолог,в предвид напредналия стадий на разложението наречено ГРОБ .
  • 17 почитател

    17 4 Отговор
    Симов,бате,това и аз го знам,и аз мога да го напиша,без разбира се да обръщате внимание на правописните ми грешки.Обаче добре би било поне една рецептичка да постнеш.Все пак много по-напред си.Не се притеснявай.
  • 18 Елена

    51 8 Отговор
    Кога ще влезе в затвора ЦЦ ?Или окраде държавата и нищо Апартаменти купи и сега да ходи да си харчи парите ?Кой ще го накаже ?

    Коментиран от #45

  • 19 123

    13 29 Отговор
    E сега някой да не очаква Александър Симов да каже нещо добро за ГЕРБ... Като се замисля да си гледа собствената кочинка и да не се прави че много разбира къде какво е...
  • 20 Бай Бай

    11 26 Отговор
    Ей Симов много ги умен. Ти си истински политически анализатор. Откъде се намери толкова мозък в главата ти?
  • 21 Джони

    13 25 Отговор

    До коментар #14 от "Матей":

    Вече нямаме толкова злато за крадене както преди за това няма да ни "освобождават "...а и няма нов Левски който да предадат на пашата за бесене . А ако са ти толкова мили скотовете от изток най лесно е самальот и сибир .
  • 22 Другия с коня

    16 43 Отговор
    При Герб влизат в затвора ПРИВАТИЗАТОРИ,деца на активни борци срещу Капитализма,Банкери,Кметове-избудвачи,наркобарони,корумпирани ченгета....За това гласуваме за ГЕРБ и Бойко....Ако вкараш още 20 Приватизатора в затвора си ЦАР,Бойко.....АКОги натикаш в панделата ВСИЧКИ си БОГ.. ...Бойко.....БОГ....

    Коментиран от #29

  • 23 ние сами ще се възродим

    35 11 Отговор

    До коментар #14 от "Матей":

    само да ни откачат от западната примка... България е много богата държава, а българите са невероятно умни!
  • 24 664

    11 9 Отговор
    ЛАСТИЦИ,ЛАСТИЦИ,ЛАСТИЦИ...
  • 25 нещастници

    20 37 Отговор
    Авторе, гледайси твоята партия където един друг се изяждате и това е още от основаването Ви. Преди сте се убивали, сега само се отлюспвате и плюете едн друг до без край. Тровите цялата държава с вонята си, злобата си и тъпотата си. Не може да му стъпите на малки пръст на ББ и това Ви вбесява. Хората не Ви понасят , за лъжите, предателствата, фалитите и всичко което твоята партия е причинила на България!!! Вредни сте и абсолютно не потребни и не нужни!!!!
  • 26 Цецка

    24 8 Отговор
    Стига с този Маринов. Аз съм възпявала ГЕРБ и ще продължа. Цъвнал ГЕРБ, даже прецъфтял.

    Коментиран от #27

  • 27 Българин

    11 39 Отговор

    До коментар #26 от "Цецка":

    ЦъВнала е Петолъчката в главата ти неграмотнико.....Герберите цъФтят и за това е ЦъФнал....Пак ще изберем Бойко....Проумейте го и се преориентирайте докато е време ....

    Коментиран от #32

  • 28 TтТ

    12 19 Отговор
    Мафийоти са комунистите дето ти плащат да правиш тия статии г-н никои!
  • 29 Тотал

    33 6 Отговор

    До коментар #22 от "Другия с коня":

    Че великия крал на герберите, сияйното слънце на Коста Марков, идола на Антон Тодоров, чувала с бонусите на onq s konq, мечтата на всеки нов пожарникар, легендата сред генералитета за патриотизъм, ....или накратко Бойко Борисов, е казвал, че нищо в ГЕРБ не става без неговата височайша знание и заповед.???? Ако това е истина, излиза, че всички постановления, наредби, законови решения са по негово одобрение???? Ако е така, излиза, че той, идола на 476999 Калинки на хранилка ни е разплаквал Мадурс ънд Фадурс откак тръгна борец за правда и за свобода за лесно насъщен със СИКаджии5е и досега? Ако това е истината, защо се сърди, че пищим от ядове, загуби и не го носим на ръце? Да е само той, Ами то и цатяминидтър и водостройлегендата Сокол и депутата фантом Дубайски юнак и цялата кочина тук са едно?; Как да го провъзгласил за Бог, когато се чудим Исус или Бойко е Господ??? Засега поповете слагат икони с Исус. Ако имналее още милиони ще сложат Бойков лук на тях. И кога один на черква ще пеят: Бойко наш, който си на Фалкона, прости ни, че още не сме доизмрели, ще внасяме Гражданска, и тоги и емисии и данъци до небето за да лапате и купонясвате, Господи.... Така ли трябва да е?

    Коментиран от #47

  • 30 Scout for funn

    10 25 Отговор
    Мазни измислици в цяла европа се уволняват хора и тава се счита за достойно .ЗАЩО КОМУНИСТИТЕ НЕ СА В ЗАТВОРА ТОВА Е ВЪПРОС МАЗЕН ГЛУПАК .
  • 31 678

    9 18 Отговор
    Какво друго му остава на афтора на мат'рялчето,след поредния лобут,освен да ближе рани.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 nezabelejim

    23 6 Отговор
    Мaфиятa герб в зaтворa.
  • 34 иии

    12 9 Отговор
    симка , ка жи нещо за оставката на кирил добрев и неговите далавери. виж първо своите кривици.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 БСП ДПС Евророма

    8 14 Отговор
    Симов, кухи плондери като вашата персона доведоха БСП до провал. Прочети си материалите отпреди изборите; има ли поне едно да е познато, актуално, злободневно? Само злобно, да. С какво дебелоочие проповядваш пак простотиите си?

    Коментиран от #37

  • 37 Усмивката

    22 1 Отговор

    До коментар #36 от "БСП ДПС Евророма":

    И от кога сигналите за корупция станаха злобен копромат.От близо 10 години назад.Преди това бе справедлив гняв срещу крадливите комунисти, а сега злобен копромат.Милите те .За един асансьор в повече...
  • 38 Вероятно

    15 5 Отговор
    Е Цвъки, да се е готвел, да вземе Трона, на Боко, како Горуня, на ТЖ! Само заради пари?
  • 39 Едни и същи

    22 3 Отговор
    Каквито са приятелите ти, такъв си и ти. Чудя се на простотията и наивността на хората, които смятат, че Борисов е добър, а Цветанов - лош и, че има някаква конфронтация между тях. Няма такова нещо. Напускането от Цветанов на ръководните постове в герб е, както казва Тиквата, Пунта Мара - ход само за пред хората. Всички в герб знаят, че образът на Борисов трябва да се пази чист пред обществото, за да гласуват овцете за него и всички в герб да продължат да крадат. Цветанов няма да остане на сухо.
    За съжаление, нашият народ е много прост, заспал, егоистичен и инертен, за да промени нещата.

    Коментиран от #73

  • 40 ДС фриц

    16 12 Отговор
    Тиквата за пореден път доказа че е куха лейка. Цветанов е хитър и ловък политик и без него просто трябва да броиме дните, до края на ГЕРБ.
  • 41 Василева

    9 19 Отговор
    Да си припомним заслугите на г-н Цветанов-откакто е на политическата сцена, намалиха се чувствително рекетите, отвличанията, наркотрафика, фалшификациите на пари. Вкара супер престъпници в затвора. Плати си за това- с организирани компромати срещу него. Фигурираше непрекъснато в медийното пространство, защото работеше-усърдно, всеотдайно. В нещастната ни държава който върши хубави неща-и се почва с компроматите. То и затова ще си живеем в блатото. А Веселин Маринов пак ще си пее и пак ще си бъде един от народните любимци, бъдете сигурни.

    Коментиран от #48

  • 42 Цветанов беше прав

    14 3 Отговор
    ,,няма кой да ги накаже,, законите са така направени,че всички от власта настоящи и бивши са недосегаеми.Трябва им време да замазват следите и да опазят усвоеното.
  • 43 Garrincha

    5 7 Отговор
    Ой, Сашкооо, мамин сладък Сашкооо, арабия Сашкооо … журналистчето, как пристана на партията-майка, само и само да се докопа до властта … и колко царедворци и шутове направиха същото !!!
    Абе, майката си е евало, ей !
  • 44 Tomi Tomov

    15 1 Отговор
    Има една българска поговорка. За калпавия кое му пречело..само остроумни.това е.В БЪЛГАРИЯ сме трябва да се справим.Неволята няма да дойде.
  • 45 Наблюдател

    15 4 Отговор

    До коментар #18 от "Елена":

    Като минат изборите, всички ще бъдат съдени. Ще има и такива които, ще се опитат да избягат . Герб, спечели, да де , ама с какви проценти и най вече със патерица та сдс, за което сдс невежите държат. И как така резултатите излязоха преди да бъдат прочетени всички бюлетини. На следващите избори ще загубят.
  • 46 старото

    6 17 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    жоро, дааа всеки ден стават по-зле нещата- улиците се пълнят все повече с коли,къщите се мнжат в геометрична прогресия, българите пътуват все повече по екскурзии и всички МРЕМ от глад ,нали бе червен боклук???
  • 47 Тотал,

    17 3 Отговор

    До коментар #29 от "Тотал":

    Много точно казано! Наистина всичко е по нареждане на Падишаха и става само с неговото лично Удобрение! Неколкократно увеличение на всички данъци, ток, парно, вода, застраховка Гражданска отговорност, винетки, глоби, регистрация на МПС-та ; детски храни, памперси и сокове ; стоки от първа необходимост - лекарства, хляб, плодове, зеленчуци, месо, картофи и т.н. - всичко е поскъпнало многократно, а заплатите за сметка на това - мижава работа! Трагедия! Подигравка! Пълна скръб! Герберски стандарт на живот!!! Ха, честито на печелившите! 😄 И да не забравите да гласувате пак за ГРОБокопачите, че има още какво да поскъпне, а и да се открадне! 💥
  • 48 Усмивката

    13 3 Отговор

    До коментар #41 от "Василева":

    Може ли да си толкоз умствено ограбен.А прословутата реплика„вие сте абсолютен престъпник” от къде дойде.Знаеш ли колко струва таз идиощина на България.Биде осъдена и Цецо ли я плати . Само за това тттрябваой трябва да лежи ,а не Иванчева.Толкоз сте заслепени та ум не ви е останало
  • 49 Якия

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Nostradamus":

    А повремето на "единствената алтернатива" и "царя на Българите" нямаше престъпления и убийства всеки ден. Или си набор след 2000 или си откровен тъпак. Посред бял ден си се стреляха из София и не само необезпокоявани. Че и бомби избухваха, но май наистина българина е памет като на декоративна риба, помните около 20 дена назад. А за отвличанията, грабежите, силовото застраховане да не говорим.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Цар Вул

    12 4 Отговор
    "Сик транзит,Глория мунди"/в превод на български:"Така отминава световната слава"!/Чао и до скиф ГРОБ-ари!!!
  • 52 А ТОЙ ЦЕЛИЯТ В БЯЛО

    12 3 Отговор
    А ТОЙ ЦЕЛИЯТ В БЯЛО!!!!

    Високо „МОРАЛНА" оставка е когато се подаде преди да те сгащят за ДАЛАВЕРАТА!!!!
    Сгащят ли те, разчуе ли се, оставката е „АМОРАЛНА" и е подсъдна!!!!
    Отделно пък, за какъв "МОРАЛ“ става въпрос у човек, който е вършил и върши "ДАЛАВЕРИ"!!!!!
    Май за "МОРАЛ НА ПРЕСТЪПНИК" става въпрос!!!!!!!

    В ГЕРП е бъкано с „МОРАЛ“....от вторият до последният гербер всички и постоянно са „МОРАЛНИ“ ОСТАВКАДЖИИ.....
    С тия „морални“ оставки ще изкарат, че САЛ ПЪРВИЯТ ГЕРБЕР Е БЕЗ „МОРАЛ“....И Е НЕМОРАЛЕН...и все още не подава оставка!!!!!


    Та по тоя повод вица на байОНя със страшния номер.
    „Излизам аз на манежа, целият в бяло – бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки, – оркестърът свири туш, над залата се издига огромен бял балон, аз вадя бял пистолет, прожекторите гаснат, аз стрелям, прожекторите светват – целият цирк в л @йн@, само аз в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки…оркестърът свири туш.....“
  • 53 мафията си работи

    12 3 Отговор
    Основната мафия е по места! Делата на Цвъки до голяма степен бяха видими, докато местните мафиоти на ГЕРБ години на ред вършат безобразия и се чувстват абсолютно безнаказани. Ако например, имаше поне един читав прокурор в Пловдив, кмета отдавна щеше да лежи до живот в занданите!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 мнение

    17 4 Отговор
    Да, ГЕРБ си е класическа мафия- срастване на властта с престъпността. Но и при другите партии е така! Проблемът е, че дори някой прокурор да се осмели да повдигне обвинение на някого от ГЕРБ, Цветанов се изперва по телевизията и заявява: "Партия ГЕРБ застава зад ... примерно, кмета Тотев". Това е недупостима намеса на партиен лидер в работата на съдебната система! Такова нещо има само в държавите с диктатура! Това е една от основните причини да нямаме осъдени политици за корупция! Партиите са се превърнали в престъпни групи над закона!
  • 56 Ванга

    12 2 Отговор
    Българите са оцелели след 500 години турско робство и сега ще преживем тези мародерски времена.Същите демократи са управлявали страната и след Освобождението ,крали са също като сегашните и пак им е дошъл края.
    Въпрос на време е.Гледайте оптимистично на нещата.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 МАНГИ

    6 0 Отговор
    от тебе по мазно петно нема цървул долен
  • 59 ФАКТ

    7 0 Отговор
    Кога ще получат хората компенсации от ПРИВАТИЗАЦИЯТА ??????? През 90-години бяхме ощетени от работодателите и държавата с ниските заплати и пенсии !!! Това да го направят тези същите,които направиха ПРИВАТИЗАЦИЯТА !!!!! Имаше съкратени хора пред пенсия,съкратени работещи и никакви обезщетения !!! А така шайката комунисти ТОГАВА ЗАБОГАТЯХА на наш гръб !!!!
  • 60 ФАКТ

    9 1 Отговор
    Кога ще получат хората компенсации от ПРИВАТИЗАЦИЯТА ??????? През 90-години бяхме ощетени от работодателите и държавата с ниските заплати и пенсии !!! Това да го направят тези същите,които направиха ПРИВАТИЗАЦИЯТА !!!!! Имаше съкратени хора пред пенсия,съкратени работещи и никакви обезщетения !!! А така шайката комунисти ТОГАВА ЗАБОГАТЯХА на наш гръб !!!!
  • 61 ФАКТ

    11 1 Отговор
    Тези,които са в чужбина,са напуснали страната без пари и са тръгнали от НУЛАТА !!! КОГА ще получат поне някакво извинение или подкрепа от държавата,защото са били принудени да бягат като от война !!!! И няма един осъден и виновен политик ,довел хората до просешка тояга !!!!!
  • 62 Плювалника Симов

    4 9 Отговор
    Исках да кажа,че ГЕРБ могат да печелят избори, защото знаят как да управляват, а БСП немогат да печелят избори и не знаят как да управляват.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ДДимитърдд

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "Мафията ГЕРБ":

    Защо вярвате на лъжите на този плешив и злобен манипулатор Симов? От този червен боклук не става и Чеп за зеле. БСП се опитва да отклони вниманието от себе си и голямата загуба която понесе. С отстраняването на неудобният Цветанов ГЕРБ ще загуби следващите парламентарни избори. Червеното менте Борисов прекалено много е верен на козируващите другари и това ще му коства загуба. Постъпи много тъпо. Не бива да се вярва на гьобелсовата пропаганда на кремълските мафиоти. Отстраняването на неудобният Цветанов е активно мероприятие на другарите, а Борисов е главният изпълнителен?

    Коментиран от #68

  • 65 Непримирима

    5 4 Отговор

    До коментар #13 от "Ники Кънчев":

    До Ком 64.Пак ли ти с твоите глупости.Най накрая не разбра ли,че Цветанов погуби Боко.Ако Борисов поработи усърдно да ги излови,ще спечели изборите.
  • 66 Националист

    7 2 Отговор
    ГЕРБ си е мафия. Някой гербаджия от приближените на Борисов осъден има ли?
  • 67 Соня

    3 0 Отговор
    Николай Стойнев проверка на Николай Стойнев дясната ръка на Фандъкова Николай Стойнев ?Колко фирми има Николай Стойнев ?
  • 68 Ей, герберски поплювко,

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "ДДимитърдд":

    що не вземеш да си пиеш редовно антидепресантите и да не си пропускаш дозата, че виж какви ги бръщолевиш - простотии колкото щеш! 🤪👻
  • 69 Зайко Байко многознайко

    5 2 Отговор
    Хоп излезе от нафталина още едно омразно лице на несвършващият ни преход. Алкохоликът, който пикаеше във фонтаните и беше подлога на мафията. Нали си спомняте по негово време как наричаха МВР ( Маджо Вика Румен), затваряше цяла София простакът му с простак. Този , юпитата, които преформатираха външния ни дълг , Мадридското цукало в днешения ден получиха достойно попълнение в лицето на бавноразвиващият се асансьор с особена форма на главата тип каунЬ. Завинаги ще бъдат прокълнати от народът ни!!!
  • 70 None

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Nostradamus":

    Бойко си чака да дойде време за избори за президент и ще стане такъв защото вече е овладял изцяло изборният апарат в държавата и няма кой да го спре. Неговата цел е да остане колкото се може повече във властта за да бъде защитен физически защото има доста хора които само чакат той да падне от власт!
  • 71 гого

    2 3 Отговор
    Б.Борисов е стабилен премиер, направи много, въпреки саботажите на опозицията, срещу България! Никой премиер, не е правил толкова, и не е давал сигурност, и ако дойде друг, няма да му е лесно. К.Нинова, няма да изкара половин мандат. С.Трифонов- няма дя успее да състави кабинет, а страх за утрешният ден помните ли какво е!
  • 72 Комбина

    3 7 Отговор
    И все пак най-голямото зло за Българи и народа ни са комунистите и русофилите – предателите на народа.
  • 73 И аз да кажа

    2 1 Отговор

    До коментар #39 от "Едни и същи":

    По въпроса, че народът е прост, щом търпя неграмотниците- комуняги да го мачкат и експлоатират повече от турското робство ( виж пловдивските, коприщенските, арбанаските къщи и кажи, че по соца можеше да си построиш такава), да избиват духовниците и дебнат кой ходи на църква, да дрънкат че те били бъдещето на целия свят...и всички други простотии и престъпления на соца; и после да допуснат всичките първенци комунисти и комсомолцида заграбят активите му и да се перчат като милионери и да се пъчат в църквите. Прост е, че не ги вкара по затворите за вредите и убийствата, ами ги оставя с награденото и пак да въртят схеми и да плюскат. С минимални изключения, не знам комунист да работи здраво и да си плаща почтено.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 наблюдател

    0 0 Отговор
    Само недейте да си мислите, че Цветанов е бедна мишка, ВЗЕЛ СИ Е ВСИЧКО КОЕТО МУ СЕ ИСКАШЕ.
    Затова и шута в задника...