Last news in Fakti

28 Септември, 2019 23:30 3 673 29

Оголена омраза или днешните човекоядци

  • климат-
  • промени

Крайната им цел е да разрушат икономиката на САЩ и Западна Европа

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вчера за няколко минути гледах Грета Тунберг в ООН и на мига разбрах, че никой не я използва, нито тя е невинно, но болно дете. Тези мнения сякаш са от нейните скрити или явни поддръжници, т.е. отразяват само едната страна. Ето какво видях: оголена омраза към всички хора, несъгласни със затоплистите. Това коментира в профила си във „Фейсбук“ Огнян Дъскарев.

Т. е. дошло е време съдбовно – или ние, или вие! Тази личност може да е болна, но никак не е невинна, нито пък някой я използва. Видях личност, кипяща от огнена ненавист, която, обаче спокойно знае какво прави. Тя иска:

1/ Да плаши враговете си, т. е. нормалните хора, с урагани, всякакви природни бедствия да ги направи колебливи, несигурни в живота им и бъдещето. Така най-лесно се командват стотици милиони хора, вижте миналия век за такова милионно подчинение и страшните последици. Тук и помагат хиляди „учени” с много големи кавички, лакоми за милиардите на наивните западни данъкоплатци.

2/ Тя е ляв радикал, като родителите си /тримата са поддръжници на про-комунистическата черна група в САЩ – Antifa/. Ето защо втората цел на Тунберг и затоплистите е антикапиталистическа, анти-индустриална, налагането на нови, огромни екоданъци, заробващи регулации, които ще превърнат стотици милиони в бедняци, ще ги подчинят допълнително и ще напълнят хазната на левичарските правителства. Крайната им цел е да разрушат икономиката на САЩ и Западна Европа – в името на антикапиталистическата идея. /Странно, обаче, не съм ги чул да протестират против колосалното промишлено замърсяване във Виетнам, Куба, Русия, Сев. Корея, Китай/.

3/ Поразително е сходството между Ленин и Тунберг – те искат ниска раждаемост, умерен канибализъм /шведският комунист Магнус Зьодерлунд, съмишленик на Тунберг, призова да ядем хора, за да спасим климата. Ленин с ленинския глад, 1921-22, ПРЕДИ Гладомора уби около пет милиона души и причини вълна от човекоядство/. Но има и разлики – Ленин все пак искаше съветска власт плюс електрификация, а Тунберг дори ток не иска, както коли и самолети.

Днес прочетох позорното мнение на българския евродепутат от „десните” с големите кавички, който налудничаво сравнява Тунберг с Тръмп. Без коментар, но не и за това:

„Десните” с големите кавички тук изведнъж се озоваха в една лодка със своята Nemesis – президентът Радев. Оказа се, че президентът и „десните” са съмишленици що се отнася до така нар. климатични промени и с техния идол – Тунберг.

Малоумията на Тунберг не заслужават внимание, но това заслужава, заради особеното си малоумие, впрочем наградено с ръкопляскания от световните „лидери”:

„Дори при един градус затопляне, виждаме неприемлива загуба на живот и имущество”.

Следва графика на загиналите в периода 1920-2017 от климатични бедствия /урагани, бури, наводнения, суша, крайни температури/ и загиналите от не-климатични бедствия /земетресения, цунами, вулкани/. Загиналите са по десетилетие и е видно: въпреки, че населението на земята в периода се е увеличило четири пъти, жертвите на климатичните бедствия са намалели с 98.9% . Миналата 2018 са загинали най-малко хора, след 1986. Жертвите на не-климатичните бедствия са постоянни за последния век, което заслужава внимание. Източник: https://wattsupwiththat.com/…/inconvenient-data-fewer-and-…/

Вчера в ООН Тръмп и Тунберг случайно се разминаха. Поразителен е записът на това събитие – Тръмп небрежно я подминава /шефът на ООН, Обама, Меркел и Макрон продължително се лигавиха с Тунберг/, тя в първия миг се стъписва, но сетне лицето и се разкривява от неистова, не-детска омраза.

Както Питър Гейбриъл пееше в добрите, стари времена : If looks could kill, they probably will.

Именно този запис казва всичко за нормалните хора.

И за ненормалните.

На сним. графика за жертвите 1920-2017


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    34 19 Отговор
    Разни стотинкаджии като се заправят на капиталисти и евроатлантици, пародия, лакей.. !
  • 2 Charleen

    68 19 Отговор
    Точно в десятката!!!
  • 3 Eee

    30 41 Отговор
    Тоя за какво е писал,нищо неразбрах от тая статия.

    Коментиран от #4, #17, #24

  • 4 Бесен Язовец

    30 29 Отговор

    До коментар #3 от "Eee":

    Не си разбрал щото не е писал а е ср...!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 даааа

    13 8 Отговор
    И аз се изненадах от позицията на Радев и никак не ми хареса това!
  • 9 ГЕОФИЗИКА

    6 13 Отговор
    ПЪЛЕН НЕГРАМОТНИК ТАЬИ ПКАМЕТА НЕ Е ЗА 10 - 20-30 ГОДИНИ ЗАЖДА Я ЗАМЪРСЯВАТ И ЕКСПОКАТИРАТ РАЗНИ ЧОВЕЧЕТА КОТО СА РЕШИЛИ ДА ПРИТЕЖАВАТ 000 111 222 ВИРТУАЛНИ. НЕЩО СЕ СЛУЧВА СЪС СЛЪНЦЕТО И ОЗОНА И ВСИЧКИ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВНЯ СА СВЪРЗАНИ СЪС СЛЪНЧЕВАТА РАДИАЦИЯ!!! ИЗОБЩО НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ Е ОСТАНАЛ ОЗОН И ЗА 10 ГОДИНИ ОТ КАКТО ПОЧНА ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ЗАТОПЛЯНЕТО ИЗВЕДНЪЖ ОБЯВИХА ЧЕ ОЗОНОВАТА ДУПКА СЕ БИЛА ЗАТВОРИЛА.

    Коментиран от #21

  • 10 Абее

    30 8 Отговор
    Ако Грета (хората зад нея имам предвид) се бореха срещу капитализма и Западните държави щеше да е добра новина за нас. Това че родителите на Грета са се писали комунисти не означава, че са ориентирани към социалното подпомагане на бедните. Всеки мафиот участва в благотворителни организации, но не е никакъв самарянин, а е просто ПР кампания за пред обществото. През 2009 година на власт в БГ дойде една партия, която с изключителна злоба говореше срещу статуквото и как щяло да го унищожи за благото на народа. Оказа се, че тази партия увеличи числеността на статуквото ТРОЙНО и неговото богатство ТРИЙСЕТОРНО, но за сметка на това прогони над 1 милион обикновени българи в чужбина и 1 милион други обикновени граждани бяха избити!!! Така че да се вярва на думите им и натъжените им очи, колкото и правилно да звучат и изглеждат, , си е пълна дебилщина!!! Делата на тези активисти показват лъжата - те са богати, живеят охолно, а се борили срещу замърсенията. Как може убиецът да се бори срещу убийствата? Аз имам комшия еко ативист с голямата коса, ама си кара кола с 3 литров двигател, има си голяма къща, има си куче, хапва обилно, но иначе е ЕКОЛОГ. Истината е, че това не са еколози, а дяволопоклонници, които се маскират на еколози за да могат да избиват гражданите и да задоволяват садистичните си нагони под красиви ЕКО лозунги. Фактите са, че зад ЕКО активистите стоят капиталистите, които искат да избият населението. Капиталистите започнаха да правят пари чрез ВИРТУАЛ
  • 11 Абее

    32 4 Отговор
    Капиталистите започнаха да правят пари чрез ВИРТУАЛНО КОПАЕНЕ на КРИПТОВАЛУТИ и вече нямат нужда от индустрията. Петролната индустрия и останалите индустрии разполагат с ТРИЛИОНИ ДОЛАРИ, които за 100 живота не могат да изхарчат. На тях вече не им трябва индустрията, НО СЪЩО ТАКА НЕ ИМ ТРЯБВА И НАСЕЛЕНИЕТО. Затова сега на ход са ЕКО ТЕРОРИСТИТЕ, които трябва да убият населението!!! Аз съм ПРЪВ ПРИВЪРЖЕНИК НА ЕКОЛОГИЯТА И ПРОМЯНАТА, но не чувам смислени предложения за промяна, освен нови ЕКО ДАНЪЦИ, които ще съсипят бедните граждани и по никакъв начин няма да засегнат богатите. Има мн умни учени, които са дали много решения на проблемите, но някак си всичко остава назад, може би умишлено. ПАК СЕ ПОДГОТВЯ НЕЩО МНОГО ЗЛО!
  • 12 Ама

    9 13 Отговор
    И тоя Дъскарев не е стока. Дето се вика изборът ни е между две злини - хората зад Грета и хората зад Дъскарев
  • 13 Бесен язовец

    14 9 Отговор
    Боко тиквата и бившите агентчета на ДС нека да подържат народа още малко така гладен и да продължават да бъбрят и щуреят като ненормални , пък ще видим накъде ще избие?
  • 14 Мислещ

    22 0 Отговор
    Само с това, че не я използват, не съм съгласен. Та нали постоянно й осигуряват трибуна навсякъде. Това само по себе си е вече използване. Ако беше с консервативни възгледи, никой нямаше да чуе за нея или щеше да е за кратко, докато левите радикали (Контролиращи света чрез техологичните гиганти, Медийните гиганти, Холивуд и т.н.) се погрижат да бъде заглушена.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Булгарин

    9 23 Отговор
    Платена,ненаучна статия.Само прост ,неинформиран човек може да я приеме за достоверна.
  • 17 Усмивката

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Eee":

    Пише да не обръщаме внимание толкоз на откровенни мошенници........Например ,ако Бойко ти казва че има заплаха за България да изчезне заради емигрански поток ,то да не му вярваме.И ако не го слушкаме , докато свободно и на воля ,,усвоява евросредства” ще шушне на ердоган и с нас е свършено....Сега стана ли ти ясно какво аджеба ти ксзва явторът, народе прост....
  • 18 Другоселеца

    8 4 Отговор
    ,Комунист отляво, комунист от дясно" ама навсякъде са ,,тия" комунисти!Прииждат на талази! Въпроса е когато някой ден ,,изчезнат" кой ще ви,,с**е" у гащите ?
  • 19 Спас безделника

    5 9 Отговор
    ТОЗИ ДЪСКАРЕВ ЗАЩО НЕ ЧЕТЕ ВМЕСТО ДА ПИШЕ. СЛЪНЦЕТО НАВЛЕЗЕ В 25-ИЯ ЦИКЪЛ ОТ КОЕТО СЛЕДВА, ЧЕ ПЛАНЕТАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ОХЛАЖДА. ТЪПАКЪТ ТРЪМП РЕШИ, ЧЕ МОЖЕ ДА Я ПОСГРЕЕ ПО НАЙ - ГЛУПАВИЯ НАЧИН - КАТО ВДИГНЕ ВЪГЛЕРОДНИЯ ДВУОКИС. КАКВО БИ СЕ ПОЛУЧИЛО, АКО МЕЖДУВРЕМЕННО НЯКОЯ СИСТЕМА ВУЛКАНИ СЕ АКТИВИЗИРА, ИЗОБЩО НЕ МИСЛИ. ХЛАПЕТО Е АБСОЛЮТНО ПРАВО, ДОРИ ДА НЕ РАЗБИРА КАКВО СТАВА ! ДЪСКАРЕВ, ЧЕТИ БЕ, МОМЧЕ!
  • 20 Трифонов

    9 2 Отговор
    Нищо й няма на планетата. Затопляне има - човешката дейност няма нищо общо с него! Престанете с глупостите, че ставате смешни!!!
  • 21 Спас безделника

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕОФИЗИКА":

    АКО СИ ЛЮБОПИТЕН, ПРОЧЕТИ ЧИЖЕВСКИ " ЗЕМНОТО ЕХО НА СЛЪНЧЕВИТЕ БУРИ". ИНТЕРСНОТО Е, ЧЕ ИЗСЛЕДВАНЕТО Е ПРАВЕНО ПРЕЗ 20-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК. ТОЧНО ТОЗИ ЧИЖЕВСКИ, СПОРЕД МЕН, ЗАСЛУЖАВА НОБЕЛОВА НАГРАДА!
  • 22 софиянец

    2 5 Отговор
    И манолова е същата чума.
  • 23 Bulba

    3 1 Отговор
    Е ,,Дъскарев" и партийни книжки раздаваш! Както едно време комунистите издадоха такава на Ботев !
  • 24 Баба Вуна

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Eee":

    За пари е писал бабиното! И как ей така случайно, го приши Президента Радев с бели конци към картинката! Не я познавам леглата, но познавам професора ми по Климатология, като помощна дисциплина в моето образование! " Повишаването с около 1,5°С на средната годишна температура на планетата, води до климатични аномалии- като урагани и тнн! До 3°С повишаване на средната годишна температура, може да доведе, до повишаване с десетки сантиметри, на нивото на световният океан"! А това, че Америка, не желае да подпише тази декларация, предизвиква такива такива платени статии, като тази!
  • 25 Госあ

    1 3 Отговор
    Тъпо парче си огнянчо, тъпо и злобно парче. От лакомия може да се задавиш, да знаеш. Трябва всички капиталисти да ви сложат на една маса и да ви накарат да ядете до пръсване ;) Т'ва заслужавате.
  • 26 п.п.

    2 4 Отговор
    а графиката е потресаваща (изобщо не разбирам тоя неандерталец какво се опитва да покаже )😂😂😂 но не е смешно всъщност, защото е много жалко. Много хора са като влечугите, изобщо не мислят за поколенията си....
  • 27 Froid

    1 2 Отговор
    С какво Грета плаши толкова много Ковачки !?
  • 28 Froid

    1 2 Отговор
    С какво Грета плаши толкова много Ковачки !?
  • 29 Недообесен Язовец

    1 2 Отговор
    Абе Дъскарев на какъв грездей служиш и ти. Момичето надигна мояна ековълна по цял свят с големи протести в европейските столици. Ти какво си направил, че пляеш и даваш акъл.