Last news in Fakti

21 Април, 2020 15:54 46 814 142

Слави Трифонов се закани на Бойко Борисов

  • слави трифонов

Аз знам, че ти няма да понесеш никаква отговорност, защото прокурорът е зает с друго, а в морален план кой ще ти я потърси? А? Кой? Ти и на това разчиташ, че всъщност никой няма да ти потърси никаква отговорност…. Засега!

Слави Трифонов се закани на Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Преди 17 дни министър-председателят Бойко Борисов заяви с драматичен глас, че след две седмици в България ще дойде Адът. Представете си сега, че това нещо го казва министър-председателят на една нормална европейска държава. Примерно Холандия, Германия, която и да е. Веднага, ама веднага медиите, обществото, опозицията, абе всички ще скочат и ще започнат да питат: Как ще говориш така, имаш ли информация, която ние нямаме? А дори и да имаш, защо плашиш хората?
Та, ти си министър-председател, трябва да се грижиш те да бъдат спокойни! Ще го държат отговорен и в крайна сметка едно такова изказване ще му коства министър-председателския пост.

Но тъй като не сме в нормална европейска държава, нито сме в Холандия, нито сме в Германия, а сме в България- тук министър-председателят преди 17 дни изплющя това твърдение, че след две седмици ще дойде Адът. Журналистите го загледаха с премрежен поглед, възкликнаха "булю-булю-булю" с уплашен и ужасен глас, а обществото се заключи още по-здраво зад вратите си…и зачакахме.
И аз понеже съм част от обществото и живея и работя в България, се опитах да кажа: Абе, нито е правилно да се говори така, нито има основания за подобно твърдение.
И откъде накъде ти, Бойко Борисов, в тази ненормална ситуация ще използваш подобни библейски термини?! Сигурно си бил в Ада и знаеш какво е там и сега се опитваш да ни предупредиш. Е, да, ама Адът не дойде!

И ти излъга за пореден път. И сега какво? Ами, следното – ти трябва да понесеш отговорност за това. Юридическа и морална. Юридическа, защото си министър-председател, а не гуру и не говориш на секта, а на цял един народ. И по смисъла на закона, ти нарушаваш член 326 от Наказателния кодекс за всяване на паника. А морална отговорност, защото, господин Борисов, министър-председателят трябва да е добър човек. Добър, грижовен, отговорен, морален. Не си ли съгласен? А не човек, който плаши хората само и само, за да е самодържец в извънредно положение, защото това адски много го кефи. Аз знам, че ти няма да понесеш никаква отговорност, защото прокурорът е зает с друго, а в морален план кой ще ти я потърси? А? Кой? Ти и на това разчиташ, че всъщност никой няма да ти потърси никаква отговорност…. Засега!


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 279 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Manhart

    297 12 Отговор
    Предлагам за наркоманите доживотно отнемане на книжката и конфискация на автомобила(бракуване)!!! :\

    Коментиран от #14, #20, #23, #28, #128, #129

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Активист на БКП

    254 46 Отговор
    Адът ще слезе над една къща с магнолия

    Коментиран от #44, #73, #77

  • 4 Stoki

    334 61 Отговор
    Крайно време е за ОСТАВКА!!!!

    Коментиран от #57, #80

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Javor

    342 57 Отговор
    Премиер - ПОЗОР!

    Коментиран от #109

  • 7 Един

    281 50 Отговор
    То е ясно че Бойко няма да свърши добре ,но дано е по скоро
  • 8 Последния софиянец

    237 32 Отговор
    Днес Бойко се изцепки пак. Каза че на 1 ви май няма да има блокада щото на хората нямало да им е до пътуване. Значи ада се отлага за 1 ви май.

    Коментиран от #19

  • 9 Terenski

    242 61 Отговор
    Слави,ако ще правиш нещо сега е момента,после ще е късно!
  • 10 Ггхх

    185 42 Отговор
    Да направим каквото трябва сега , изгубените месеци никой няма да ни ги върне.

    Коментиран от #117

  • 11 Б.Х.

    278 34 Отговор
    Ами Славчо, и ти като Нинова само приказвате. Излез, събери хората, поведи ги. Покажи , че можеш. Иначе си никой. Поредния говорещ
  • 12 Нзньн

    142 17 Отговор
    И Бареков така му се заканваше и накрая и двамата след едни избори си честитяха взаимно и се радваха взаимно..сами си решете този колко много му се кани:))жалка работа ...но не знаят какво ги чака след физическата им смърт...нека сега се правят на циркаджии ..после няма да има връщане назад
  • 13 Славчо, той знае това.

    199 36 Отговор
    Изпусна момента когато можеше да разкараш това гАведо от власт, когато правеше концерти у нас и в чужбина. Тогава младите хора бяха готови да те последват на един огромен протест и тумбака щеше да избяга!! Той щеше да избяга веднага но Ти се уплаши и когсто го извика на разговор се уплаши яко. Сега си само един богат плашипутарник. Безкрайно нагъл е Шибаняка и разчита на овчедушието ни. Ще се окаже ли прав или не, зависи от нас, тези които го търпим.

    Коментиран от #142

  • 14 Емил

    73 39 Отговор

    До коментар #1 от "Manhart":

    Правилно! Първият с отнета книжка и бракуван автомобил - Славчо! Или това няма да важи за употребилите кокаин?!
  • 15 jorkaev

    111 34 Отговор
    Браво на Боко ... точно така се прави ... "дръж народа в неведение за да му е ясно всичко" - от влизането ти във властта (с шайка мутри, мутреси и джендъри) - до последното показно убийство на журналист!

    Коментиран от #27

  • 16 Пане

    116 56 Отговор
    Слави ще е следващата патерица на Боко. Помня как патриотите му се заканваха пък сега.... Нямам вяра на Слави.
  • 17 Велин

    135 22 Отговор
    Имаме премиер който е носил сака на Гайтански навремето, бил му е прислужник
  • 18 чичо

    106 60 Отговор
    Слави,в тези държави дето ги споменаваш,не са изживяли „великата"култура на чалгата и точно ти да си сравняваш с тях-голям смях.

    Коментиран от #32

  • 19 Емил

    40 56 Отговор

    До коментар #8 от "Последния софиянец":

    Не си разбрал! На 1-ви май (рожденият ден на Родшилд) БСП ще правят манифестация и всички ще участват, щото иначе ще дойде руска "помощ" срещу коронавируса!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Абе

    77 11 Отговор
    Ама му слагате все идиотски снимки, дори някой да го вземе на сериозно като го види и губи доверие веднага.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 АУУУУУ

    99 121 Отговор
    Празни ....по-точно просто приказки ! Колкото и да ти е гадно Славчо погледни справката на Галъп. Повече от 70 процента подкрепят мерките на правителството . ТАКА ЧЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО СЛЮНКА ПОЛЗВАШ....ПРЕМИЕР НЯМА ДА СТАНЕШ ! НИЩО ЧЕ ОБЯВИ ЧЕ СИ ГОТОВ ДА УПРАВЛЯВАШ !!!!

    Коментиран от #46, #55

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 El Garo

    65 39 Отговор
    Слафчо ша та апат комарете ми са види
  • 27 BOKOVID

    53 13 Отговор

    До коментар #15 от "jorkaev":

    из „Полицейска критика“, сп. Пламък /Гео Милев/:
    „Забранено е-Да се говори,Да се мисли,Да се пише,Да се чете,А най-сетне и Да се живее.Правителството иска народът да не мисли, защото такова е понятието за народ у днешните висококултурни управители на България: народ значи стадо, което не мисли-зарад него мислят неговите управители. „Началство лучше знает!“-фелдфебелски принцип от средата на 18 век извиква днес смях. Ний не вярваме, че „началството“, нито пък градоначалството знае всичко най-добре и че може да изрича критическа присъда над литературни произведения. Ний не признаваме нито дори възможността да съществува полицейска критика. И не само ний, не само „Пламък“, но целият български народ не признава правото на правителството „всичко да знае“. Народът мисли! Въпреки пламенното желание на тоя или оня да не мисли…“

    Коментиран от #30, #39

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 приятел

    97 27 Отговор
    Cлaви, Бoйко e яceн, нo ти cи още по-яceн, чe иcкaш пaрчe oт бaницaтa. Влacттa e лoшa, caмo дoкaтo e в чужди ръцe, нали така? Мoжe и дa зaблудиш oвцeтe, нo много хора пoмним минaлoтo ти. Никога не го забравяй. Никога

    Коментиран от #105

  • 30 page

    43 6 Отговор

    До коментар #27 от "BOKOVID":

    Е, то и Гео Милев, не доживя до старини! Съвпадения, може би случайни? Съвпадения- да. Случайни- не.
  • 31 Бай Шиле

    80 7 Отговор
    Колко са пенсионерите в МВР и МО и т.н в държавни структури и на заплата????? До кога на две хранилки мишки??
  • 32 Бачо Киро

    62 27 Отговор

    До коментар #18 от "чичо":

    Е кое не е вярно от казаното? Или викаш ти си на принципа "вие защо биете негрите", а? Коментирай това, което става сега. Ти като дърт гербаджия все ще гледаш назад кой е виновен ... Всички са виновни назад и никой няма да понесе отговорност, какво има да го дъвчеш? Все БКП ви виновно, бай Тошо, Хитлер, Горбачов, Брежнев, Орешарски, все едно преди 2 седмици сте дошли на власт а нямате три последователни правителства, които сложиха по простотия, кражби, корупция и каквото още се сетиш ВСИЧКИ предишни в малкия си джоб.

    Коментиран от #101

  • 33 78 тв

    69 37 Отговор
    По снимката се вижда, че в Учиндол са употребявали много наркотици
  • 34 Боки съм 😂😂😂

    19 29 Отговор
    Споко славчо в имението на острова ми има къща за гости😂😂😂😂
  • 35 Срам

    73 51 Отговор
    Защо му давате трибуна за изява на това плашило? Да вземе да свърши нещо полезно. Само лае от фейсбук.
  • 36 Съкилийници

    60 33 Отговор
    Хахаха, този наркоман защо не го преджобят. Ще бъде съкилийник с някой управляващ
  • 37 Антони

    29 11 Отговор
    Нито Слави, нито Бойко могат без манипулиране в изказа. Могат образованите, опитни и способни хора, които се оправят и без тях. Забравете за властта, а помагайте със собствената си власт. Тези окичени с някаква минимална власт привидно са меко казано елементарни и по нищо различаващи се от далите им власт. Не хубаво така да се говори при положение, че не съм стигнал тяхното ниво и затова слагам маската и мълчание.
  • 38 Гост5

    70 30 Отговор
    Вече нито гледам предаването му ,нито ме интересува мнението му
  • 39 jorkaev

    33 1 Отговор

    До коментар #27 от "BOKOVID":

    Бих ти отговорил с нещо от П. Пенев - но си мисля, че думите извадени от стиховете на Ботев са точни - ... "шуми гората, вятър повее"...
  • 40 7 8 тв

    68 32 Отговор
    Няма такава тъпа телевизия. Да прочетат малко репортерите ти преди да задават въпроси. Така неподготвени като отидат и стават за смях. Получава се обратен ефект

    Коментиран от #42

  • 41 Ххаха порвдния смешник

    61 33 Отговор
    Аз предлагам доказаноя наркоман Славиту да се занимава с чалга, където му е и силата! Всеки да си гледа нещата от които разбира, що се меси в политиката като е поредния клоун които ще ни досъсипе и доокраде, нали никой не е толкова найвен че ще дойде мутро чакгара и ще ни опрай, а ще ни опрай ама в буквален смисъл само си вземете вазелин:-)

    Коментиран от #43

  • 42 Много правилно

    55 32 Отговор

    До коментар #40 от "7 8 тв":

    Изложиха се и той и репортерът му. Няма такива тъпи въпроси. Успяха само да настроят хорат срещу себе си
  • 43 За музея е

    57 33 Отговор

    До коментар #41 от "Ххаха порвдния смешник":

    Жива мумия е Слави
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Не ме интересува

    65 34 Отговор
    Има ли още някой, който да му слуша мнението на този?
  • 46 Бай Влад

    20 13 Отговор

    До коментар #24 от "АУУУУУ":

    Ти па се едно не знаеш за кой работи Галъп.
  • 47 357

    56 10 Отговор
    Какво само говориш и си придаваш важност. И ти си едно плямпало и нищо повече. До гуша дойдохте на хората от празни приказки. Или направете нещо или млъкнете,с това празно бръщолевене! Алеко отдавна го е казал: "Всички сте маскари".
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Сиси

    56 18 Отговор
    Стига,Сиси със заканите.Ей,тоя хотел и тоя лош Борисов който не ти разреши да го построиш и сега имаш купеназемяцв парк в които се разхождат свободно граждани на твоя територия.Ами да каза спазвайте правилата защото ще дойде ада,ада в които ще има множество го болни и липсващ медицински персонал Колко са в момента заразените лекари и ако другата седмица резултата от Великденския туризъм е повече от капацитета на болниците рай ли ще е?По принцип ме е яд на такива като теб,които влизат навсякъде с охрана и привилегии да се правят на загрижени?Ти защо не оставяш твоя екип да си взема чиста печалба от участия извън продукцията и телевизията и без теб,а вземаш процент и налагаш глоби?Това не е ли вид диктатура и пладнешки грабеж?Не ми се мисли ако малоумниците чакащи месия на избори ти дадат власт до къде ще стигнеш!

    Коментиран от #106

  • 50 Хахаха

    49 17 Отговор
    Не му давайте трибуна на този. Ще се стреснат хората, че ще дойде на власт и пак Бойко ще си изберат

    Коментиран от #96

  • 51 Опа

    44 18 Отговор
    А бе нашият премиер е ясен, трябва след вируса да си ходи. Ама ми е чудно какво ще е мнението на Слави за френския който пък води Война, това не е ли също притеснително? Ех Слави Слави, в последно време ти и твойте сценаристи нещо се излагате

    Коментиран от #53

  • 52 Мдам

    51 13 Отговор
    Славчу кръжи около Бойко, щото има голяма нужда от малко популярност - телевизията не върви, рекламодателите бягат, зрителите не гледат, сценаристите нямат идеи... Използва се старият номер - да оплюем някои известен, белким влезем малко у пресата. Славчо, я сега попитай "ама защо е тая паника бе, хора"... Не щеш? Ми хубуу...
  • 53 Опасност

    61 23 Отговор

    До коментар #51 от "Опа":

    Лошото е, че има хора, които му вярват на Славчо.

    Коментиран от #85

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Къде ще управлява този

    45 17 Отговор

    До коментар #24 от "АУУУУУ":

    Та той не знае как се държат нож и вилица
  • 56 Тошко

    57 25 Отговор
    Слави търси отново липсващата му медийна изява.Той отдавна си изигра картите ,интереса към него е продължаващо стихващ.
    Да критикуваш в тази кризисна и отговорна ситуация хората който
    трудно ,но се справят е нелепо и грозно.

    Коментиран от #58, #59

  • 57 Да ама не

    27 38 Отговор

    До коментар #4 от "Stoki":

    Този път не трябва да са само оставки, а и затвор, че и по лошо да има. Народа трябва да излезе и да не се прибере докато не се потърси наказателна отговорност и конфискация на цялото им имущество! Ккаво го топли българския народ, че Бойко ще си подаде оставката и ще отиде в къщата си в Барселона да харчи откраднатите милиарди с мис гащи.

    Коментиран от #130

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Прав си

    7 10 Отговор

    До коментар #56 от "Тошко":

    да лижеш задн*ци е по лесно, нали
  • 60 pepy

    40 14 Отговор
    Дългият явно не празнува християнските празници... няма спиране, а не дава почивка и на сценаристите...
  • 61 СЛАВЧО РЕГИСТРИРА ЛИ И.Т.Н.

    42 15 Отговор
    НЕ СИ ПРАВ СЛАВЧО АДЪТ НАЙСТИНА ВЪРЛУВА ЗАСЕГА ОКОЛО БЪЛГАРИЯ .
    ЗАРАЗЕНИ В ТУРЦИЯ-90 980 ,РУМЪНИЯ-9242,СЪРБИЯ-6630,ГЪРЦИЯ-2245

    Коментиран от #65

  • 62 Този откъде изплува

    45 15 Отговор
    Говори много лошо за самоуважението на човек, ако му гледа кабеларката на тоя
  • 63 Наблюдател

    20 17 Отговор
    Лицето Борисов изобщо точно на това разчита, а и това го държи на власт отсъствието на каквато и да било опозиция камо ли смислена , съответно търсенето на отговорност за постоянните му лъжи и издънки ! Последното в случая на което може да се разчита е Главната или каквато и да било прокуратура! Гешев бе избран точно с цел да разпъва чадър над върхушката и да отклонява вниманието на обществото с шумно гонене на "кокошките" по разни махали и паланки! Другото направление в което се вихри и изявява пък е сплашване на политически неудобните на властта! Във всеки случай Трифонов трябва след такова изявление по адрес на Б.Борисов да внимава с всяко пресичане на улицата, "джипове и бухалки" много както се забелязва напоследък...
  • 64 Виж темата

    26 11 Отговор
    Темата бе: "че след две седмици в България ще дойде Адът". А вие пак на политика го избихте - явно всеки очаква някакви ползи от нея /разбирайте от своите в политиката/. Въпросът е: размина ли ни се Адът или само се поотложи?
  • 65 Факти

    38 13 Отговор

    До коментар #61 от "СЛАВЧО РЕГИСТРИРА ЛИ И.Т.Н.":

    Това е самата истина, но Ганьо е недоволен. Иска държавата да го издържа, а до вчера не е плащал данъци. И като няма пари, какво? Управляващите са му виновни!

    Коментиран от #116

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Оплешивелите Бареков

    12 5 Отговор
    Получавам деца вю
  • 68 Много активен този

    33 6 Отговор
    Да вземе да си насочи тая активност към нещо полезно. Само си прави PR със страданоето на хората
  • 69 СЛАВЧО РЕГИСТРИРА ЛИ И.Т.Н.

    27 8 Отговор
    НЕ СИ ПРАВ СЛАВЧО АДЪТ НАЙСТИНА ВЪРЛУВА ЗАСЕГА ОКОЛО БЪЛГАРИЯ .
    ЗАРАЗЕНИ В ТУРЦИЯ-90 980 ,РУМЪНИЯ-9242,СЪРБИЯ-6630,ГЪРЦИЯ-2245
  • 70 Бачо

    58 18 Отговор

    До коментар #66 от "Бачо":

    И адът не дойда, точно защото стоим затворени. защото ако сега имаше 5000 заразени , щяха ли болниците да поемат 2000 критични ???????? Кажи , бе , учиндолски кютюк??? Тук болниците не са подготвени. Щеше да има масово умрели. Не е Германия. Да, знам как е там. Имам роднини там. Не мога да те гледам. Бях сигурно най-големия ти привърженик. Държиш се по-неадекватно и от Волен. Не мога да повярвам. На кого ще разчиташ???
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 гост

    48 16 Отговор
    Слави май взе да изпростява.

    Коментиран от #107, #134, #139

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Уса

    12 27 Отговор
    Давай Слави цяла Америка е с теб.В герб останаха само наркоманите
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ТИТИРУТКА

    33 16 Отговор

    До коментар #3 от "Активист на БКП":

    НАРОДА АКО Е УМЕН ЩЕ СЛЕЗЕ НЕ ДО МАГНОЛИЯТА , А ДО КОСТОВ И КОРНЕЛИЯ ДЕТО ОТКРАДОХА ЗАВОДИТЕ....!!!
  • 78 А ТИ РЕГИСТРИРА ЛИ И.Т.Н.

    31 7 Отговор
    НЕ СИ ПРАВ СЛАВЧО АДЪТ НАЙСТИНА ВЪРЛУВА ЗАСЕГА ОКОЛО БЪЛГАРИЯ . ЗАРАЗЕНИ В ТУРЦИЯ-90 980 ,РУМЪНИЯ-9242,СЪРБИЯ-6630,ГЪРЦИЯ-2245
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 pepy

    28 10 Отговор

    До коментар #4 от "Stoki":

    "Крайно време е за ОСТАВКА!!!!"

    Аз също искам ОСТАВКА... Би ли си довършил мисълта обаче, та на мен, а ако има и други на които не им е ясно, какво става ако утре или след една седмица, правителството подаде оставка...
  • 81 панагюреца

    21 29 Отговор
    Има закон за кризисни ситуации, защо не се спазва? ЩАБА е параван и веднага трябва да бъде разпуснат! Той е създаден на всява страх у страхливия българин. Кралицата говори 4 минути и всички я разбраха.Щаба говори 4Х40 мин. и повтаря едно и също втори месец.

    Коментиран от #84

  • 82 Спести ни

    31 12 Отговор
    Слави,Слави откажи се от участие в процедурата збори-неставаш.Според теб какво е в момента-рая?Дори и да се отворят в момента затворените предприятия,които основно изнасят-какво и на която го ще произвеждат?След Великденската ваканция,което означава след седмица две се повиши ръста на заразени и лекари и пациенти-ти ще приемаш да лекуваш?Явно за теб всичко е рейтинг и пиар.Вземи ни спаси и срама и ти да влезеш е политиката!А и днес като чух от репортера на брифинга за раздаването на помощ от 350$ на всички в държавата-си казах ако зависеше от вас ни чакаше поредния фалит на държавата.
  • 83 мда

    36 14 Отговор
    Събрали се десетина лузъри комплексари и се правят на мъже пред компа псувайки и заплашвайки Борисов ! Смешници ! А жалкия чалгар Славчо дори не си заслужана да се коментира !
  • 84 Извод

    31 1 Отговор

    До коментар #81 от "панагюреца":

    Извода какъв е?Другите нации разбират от едно изказване,а българите и всеки ден да им се казва пак не са чули и разбрали.
  • 85 Опа

    4 0 Отговор

    До коментар #53 от "Опасност":

    Намаляват с един, това ти го гарантирам. Ние и сега си имаме такива който се правят на богове и не са разумни. Едно си мислих а излиза друго, е поне не е късно човек да разбере някой истини
  • 86 Хахаха

    8 5 Отговор
    Говоренето на властимащити мъже в България е уникално и неповторимо.
  • 87 долу правителството

    13 25 Отговор
    Адът ще дойде ама пред парламента.
  • 88 Реалист

    36 13 Отговор
    Отново безумен популистки коментар от Славчо! Колко му е мъчно, че "адът" не бил дошъл! Как никога не е разбрал и все изопачава казаното? Ако не бяха взети мерки щеше да види болнавият дългуч как ще преживее коронавируса! ЦЕЛТА Е ДА СЕ СПАЗВАТ НАЛОЖЕНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ, ЗА ДА НЕ ДОЙДЕ АДЪТ!
  • 89 А ТИ РЕГИСТРИРА ЛИ И.Т.Н. БЪЛГАРИНО

    25 6 Отговор
    НЕ СИ ПРАВ СЛАВЧО АДЪТ НАЙСТИНА ВЪРЛУВА ЗАСЕГА ОКОЛО БЪЛГАРИЯ . ЗАРАЗЕНИ В ТУРЦИЯ-90 980 ,РУМЪНИЯ-9242,СЪРБИЯ-6630,ГЪРЦИЯ-2245
  • 90 Анатол

    11 23 Отговор
    Вие да не си мислите,че това прозорците по магистралите е измислено от тази шушумига и блюдолизец Ананиев..дело е на Босо,който ако беше по-умен щеше да предвиди този ад...или
    Целта му е била да смачка и без това измъчените Софиянци...Има обаче видов ден....ф
  • 91 даскал Генчо

    32 7 Отговор
    Преиграваш г-н Трифонов. Ефекта е обратен, все повече и повече хората започват да се плашат от някой твой разсъждения за бъдещето. Страха е от някой твой мисли за държавата и правовия ред. Страшно е че изказванията ти в някой моменти клонят към авторитарно управление.
  • 92 baihui

    17 25 Отговор
    ГЕРБ Е ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ!
  • 93 Георгиева

    32 7 Отговор
    Това чучуло Трифонов, няма ли да спре да се излага! Явно няма време да чете, какво се случва в развитите страни. Той и Борис Джонсън така говореше в началото... Да ти се връща...
  • 94 А ТИ РЕГИСТРИРА ЛИ И.Т.Н. ТВ БАБАИТ

    20 5 Отговор
    Е СИ ПРАВ СЛАВЧО АДЪТ НАЙСТИНА ВЪРЛУВА ЗАСЕГА ОКОЛО БЪЛГАРИЯ . ЗАРАЗЕНИ В ТУРЦИЯ-90 980 ,РУМЪНИЯ-9242,СЪРБИЯ-6630,ГЪРЦИЯ-2245
  • 95 Да да

    28 7 Отговор
    Ако и този селски тарикат .Типичен Бай Ганьовец олицетворение на примитивноста влезе в БГ парламента.Значи на истина няма такава държава .
    Втори Бареков с тази разлика че онзи беше с класи над Славчо и по интелект, и по начетеност и по изразяване.
  • 96 Нова

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "Хахаха":

    Съгласна
  • 97 Цв Цв

    9 17 Отговор
    Каква отговорност, бе братче. Бойко е милиардер, с минимум 3 милиарда зад гърба си.... Кой в Булгаристан ще му търси отговорност?

    Коментиран от #104, #119

  • 98 Георги

    17 5 Отговор
    До кога ще държат в МВР пенсионирани служители...това са нищо повече от едни търтеи които взимат хем пенсия хем заплата..долу горе по 1800 лв.на месец ДОКОГА ? ? ?Това го няма НИКЪДЕ ! ! !
  • 99 Cabron

    3 11 Отговор
    То е в се едно дали ще ни управлява пожарникар или чалгар.....
  • 100 тиква

    9 10 Отговор
    Всеки има правото да избере начин ,как да посрещне Адът на Борисов. Всеки има право да не мисли като Борисов и да не иска да бъде спасяван от Борисов. Всеки има правото да се бори срещу режима на Борисов !
  • 101 чичо

    6 1 Отговор

    До коментар #32 от "Бачо Киро":

    Не знам дали отговора ти е към мен,но ще ти отговоря.Не съм от ГЕРБ.Винаги се съобразявам с фактите,а не с настроения и емоции.Тези имена дето си ги написал,не ги споменавам,ама щом казваш че са виновни,няма да споря.Явно си сбъркал адреса на отговора,ако е не,значи нищо не си разбрал.
  • 102 Розата

    13 18 Отговор
    Евала Слави! НЕКА СЕ ГЛАВОЗАМАЙВА МАГНОЛИЙ ОЩЕ МАЛКО,ЧЕ ВЕЧЕ СЕ Е КАЧИЛ НА ВЛАКА С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ!!! А КОЛКОТО ДО РЕПОРТЕРА НА 7/8 НАПРАВИ ГИ ДИВИ И ЩАСТЛИВИ,ГОРАНОВ ГЛЕДАШЕ КАТО ЛУД КОГАТО ГО СТРИЖАТ И МРЪНКАШЕ,ТА СЕ НАЛОЖИ МАГНОЛЙ ДА МУ ДООБЯСЯВА.ЕДИН РЕПОРТЕР ЗНАЕ И ИЗПОЛЗВА ПОВЕЧЕ ТЕРМИНИ ОТ ГОРАНОВ.
  • 103 Иф1944

    7 9 Отговор
    АДА ИДВА,НО ИДВА КЪМ ПАРЛАМЕНТА!!!
  • 104 селянин 1

    3 1 Отговор

    До коментар #97 от "Цв Цв":

    Кво като ги има..да не би да ги занесе в орландовци..
  • 105 подкрепящ

    6 10 Отговор

    До коментар #29 от "приятел":

    Браво човече!
  • 106 съпричастен

    17 5 Отговор

    До коментар #49 от "Сиси":

    Точно така, а преди се правеше на голям защитник на медиците в Либия, но сега не му пука какво от това че лекарите и сестрите не си ходят в къщи и по колко спят само те си знаят.
  • 107 факт

    12 7 Отговор

    До коментар #72 от "гост":

    Той никога не е бил умен малко е жалко че чак сега го разбирате
  • 108 реалист 2

    18 11 Отговор
    Именно това прави Министър-председателя грижи се за народа си, за който го е еня но ти това няма как да го признаеш а и не можещ да го разбереш, за това се иска да имаш доста акъл.На никой друг не му е пукало толкова, имам доста трудов път и мога а и имам право да го кажа

    Коментиран от #110

  • 109 Баба Гица от Криводол

    20 7 Отговор

    До коментар #6 от "Javor":

    А кандидат за премиер Славчо- смешника, дори чеп за зеле от него не става!!!!!
  • 110 Реалистично 3

    7 7 Отговор

    До коментар #108 от "реалист 2":

    На теб лично,с колко стотинки ти се отблагодари премиера,за да напишеш това?
  • 111 Гошо

    20 7 Отговор
    Абе Слави,то е ясно,че си тъп като галош,ама да ти напомня,че и Борис Джонсън и Доналд Тръмп казаха на техните народи че вероятно ще загинат милиони в следващите месеци ! И те ли да се махат,а отворко селски?Кажи им го де..А иначе тебе те видяхме що за стока си когато ти гостува ББ.Едвам се сдържа да не му направиж ф.....о докато течеше предаването
  • 112 Пи пи

    12 6 Отговор
    Борисов го каза с цел. да се. стреснем и да. бъдем по. предпазливи но това може да. го разберат. Хора с МАЛКО ПОВЕЧЕ. АКЪЛ ОТ ТЕБ
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Сашо

    17 3 Отговор
    А на вас г-н Трифонов кога ще Ви се потърси съдебна отговорност за изказванията Ви, с които искате да покажете как нищо страшно не се случва в държавата и сме просто ненужно затворени?Къса Ви е паметта какъв фен бяхте на Борисов?Опитите Ви за политика са пълни с популизъм и лични нападки към ГЕРБ, с цел повдигане на авторитета Ви се наричат цинична свинщина.Странно защо не казвате нищо за БСП....С всеки изминал ден си рушите авторитета Трифонов, хората вече не ви вярват, скоро и песните Ви ще забравят....а чакайте те не са даже ваши песни, а кавъри и народно творчество!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #65 от "Факти":

    Еееее държавата и Оооправниците неса виновни!А защо толко много Българи работят в чужбина?А тука наработа не идват Германци,Испанци,Австриици и тп?
  • 117 Тони

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "Ггхх":

    Ами прави кво чакаш бегай в инфекциозното на ВМА цункаш един заразен с Кови19 и легай у кофчега да чакаш ада.добре че хората не расаждават като теб и този клоун Славчо иначе сега ада щеше да ви се види малко болниците щяха да са препълнени лекари няма щото изнемогват и без това са малко и те сега едвам издържат а си представи не 1000 а 10000 болни и кажи кво правим направо у ковчега и Кам Орландовци а тогава ще кажете Бойко е виновен що не ни опази
  • 118 Пешо

    10 5 Отговор
    Неграмотен чалгар дава съвети на по умните. Смях.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Тони

    7 4 Отговор
    Ами прави кво чакаш бегай в инфекциозното на ВМА цункаш един заразен с Кови19 и легай у кофчега да чакаш ада.добре че хората не расаждават като теб и този клоун Славчо иначе сега ада щеше да ви се види малко болниците щяха да са препълнени лекари няма щото изнемогват и без това са малко и те сега едвам издържат а си представи не 1000 а 10000 болни и кажи кво правим направо у ковчега и Кам Орландовци а тогава ще кажете Бойко е виновен що не ни опази
  • 121 Мико

    10 3 Отговор
    Оставете го Бойко той си върши работата но помислете за лекарите който си рискуват живота и цял ден ходят с тези скафандри и маски и изразените лица да ни спасяват те сега изнемогват при 1000 болни но ако са 10000 какво правим няма кой да ни лекува тогава и ще се мре места по болниците няма и си заминаваш у зала Армеец и няма кой да те погледне Славчо той е добре и да се зарази веднага ще му намерят место в болницата и ще се излекува като Домусчиев за тех с парите Сичко ще направят а на теб ти викат седи в каши и като заумираш тогава у болница ама тогава вече е късно така че хора не го слушайте Дългия ами се пазете бог да ви пази
  • 122 позиция

    3 7 Отговор
    Можем да потърсим отговорност на борисов след като го спрем да подменя чували с бюлетини на изборите, да купува цели избирателни секции, да гласуват мъртви души за него безброй и неграмотни или полуграмотни цигани. Е чааак тогава можем да му потърсим отговорност. Стига да не е такава каквато потърсихме и на Иван Костов за разграбването на крехката ни икономика. Въобще ние БЪЛХАРИТЕ се славим като ,,търсачи" на отговорност......
  • 123 Борис

    8 2 Отговор
    Боже каква злоба, простотия, комплексарщина, дребни тарикати и низки душици се вихрят из този форум. Като нямате акъл поне инстинкт за самосъхранение нямате ли бе? Не си ли давате сметка, че ако слушахме това комерсиално лапацало, което освен да върти кючеци за друго не става, в момента щяхме да сме по-зле и от Испания и Италия.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 !!!!!

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Manhart":

    Защо бракуване? На търг и после да я гледа как други и се кефят.
  • 129 !!!!!

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Manhart":

    Може и за държавно ползване и пак да си я гледа отстрани.
  • 130 Emo

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "Да ама не":

    "Нaрoдa трябвa дa излeзe"!?!!? Овчи мисли породени от овчи манталитет. Нали вече го направихте веднъж, колективизирахте собствеността на хората, изтребихте елита в т.нар. "народен съд" и какво постигнахте? ТОТАЛНА РАЗРУХА и останала сметка, която ще плащаме още дълго. Ако ще изляза за нещо, то е, за да наритам такива простаци като тебе.
  • 131 Хъм

    3 1 Отговор
    Тоя на много ербап се прави. Ми като толкова е сигурен в тезата си що не се разпищоли и не хукне навън, за да помогне за стадния имунитет, като преболедува. Ама какъвто е кекав и предвид, че не е първа младост, а и не е толкова глупава, сигурно се е свила , като мишка в къщата си и се пази, ама агитира и ппоущрява другите да не се пазят Толкова е долно
  • 132 Наблюдател

    6 1 Отговор
    Няма по грозно и долнопробно от политик, който се катери по трупове, за да извлича политически дивиденти, в този смисъл поведението на тоя субект, не ме изненадва .
    В условия на пандемия да си на власт е доста рисковано за политическата ти кариера, имали много жертви , дори в другите държави да са повече, ще бъдеш разспнат на кръста.
    А политическите лешояди, като този ще те изръфат до кости
    Но изненада, властта до тук се справя учудващо добре. Мерките се взеха своевременни и това дава своя резултат. Какво остава на тия, които са се молили с две ръце да се провалиш, под провал разбирайте много трупове, единствения полезен ход е да твърдят, че опастност няма, че мерките са излишни и вината за лишенията, които търпим са на ББ
    Ако обаче ББ се поддаде на натиска на тоя и други подобни популисти и почнат масово да измират хора, ще обърнат палачинката и ще подадат вой до небесата, че властта се провалила
    Е такова хора, готови на всичко, за да се докопат до властта, които не биха се посветили , да се катерят по трупове, са много, много опасни
    Да изпиеш една патриотична песен пред препълнен стадион те прави патриот
    За да се наречеш патриот най- малкото трябва да си плащат данъците в Бг , защото тия пари ще идат за болници, социално слаби, образование и т.н , а не да ги криеш чрез офшорки. Това е най- малкото, което един българин може да направи за обществото. Песен всеки може да изпее На такива фалшиви герои бързо ще им се изпее песента, когото недай Бож
  • 133 Наблюдател

    5 1 Отговор
    На такива фалшиви герои бързо ще им се изпее песента, когото недай Боже влязат във властта, защото може на общи приказки да си добър, популизмът винаги е печеливш, но като почнат да те оценяват по делата, а не по Бош лафа, бързо, бързо ще стане ясно, че царят е гол.
  • 134 Даскал

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "гост":

    Ама много !
  • 135 Италиано сърбин

    2 0 Отговор
    Всички очакваха навлизането на Слави в политиката, но той първо е наясно, че си остава чалгар в очите на голям процент от хората, колкото и патриотични песни да изпее, а селския му манталитет идеално допълва културния му облик. Да оставим настрана интелигентността с която парадира той и неговите сценаристи. Предполагам, че всички са наясно колко висши образования са нужни за да се нарече един човек интелигент - три, на дядо му, на баща му и неговото. Второ, той е наясно, че политическия живот в България е много сложен и съвсем не безопасен. За да навлезеш в него освен партия е нужно и още нещо, което му липсва, нужни са и пари, които дори и да ги има никога не би ги вложил в политически проект.
    А сега си представете, Слави политик, всички телевизии излъчват откъси от неговите политически коментари и политически въжделения от неговото шоу, а той се мята между тях и политическата действителност в страната. Трагикомично.

    Коментиран от #137

  • 136 Чичо Кольо

    1 0 Отговор
    Телевизията няма гледаемост(7/8), реклами няма, парите свършват, спонсор няма, концерти няма.И какво да правя :Ще поплюя Премиера. Има поговорка: Г*з глава затрива. Сам си го направи.
  • 137 Чичо Кольо

    1 0 Отговор

    До коментар #135 от "Италиано сърбин":

    Каква партия да финансира. Знаеш ли какви пари трябват, колко струва телевизията на месец и без лев приход. Всичко е свършило преди да почне.
  • 138 Антипочитател на Слави

    2 0 Отговор
    Гн.Слави Трифонв,това че народа не ви гледа ТВ 7/8 ви кара да беснеете от злоба и да се излагате още по вече с вашата простотия !
  • 139 Munu

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "гост":

    Че той кога е правил друго
  • 140 Усмивката

    0 1 Отговор
    Слави. Трябваше да продължиш с въпросите обвинения. И да напомниш на лъсопаметния ни премиер , че т.н. Ад дойде след няколко безумни полета от Испания до България и от Англия до България. Но това защо трябваше да държат в отговорност народа. Не ли вината бе на правителството. Епидемията се разрасна именно по тия причини. Повечето огнища идват от такива раиони с ромско население , изкарвайки си прехраната в странство.
  • 141 http://coronavirus.eti.pw

    1 0 Отговор
    http://coronavirus.eti.pw
  • 142 Браженни са вярващите

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Славчо, той знае това.":

    Тръгни след бръмбара и ще те заведе на лаиното невиждате ли че тои постоянно пише да не го забравим «умерял кон не рита «до къде стигнахте комунистите на този да вярва те да ви оправи боже боже