ФАКТИ.БГ

Що за хора ни управляват?

Каквато и да е ролята на майката в тази пернишка драма, едно десетгодишно момче не може да има вина в нея

Публикувана: 24 Април, 2020 16:00
79 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 12843
Що за хора ни управляват?
Снимка: БГНЕС/Архив
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.7 от 198 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на д-р Тони Филипов

В деня след убийството на Милен Цветков на злополучния светофар научихме, че синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, наричан на галено Лъчо Мозъка, е бил в джипа, но след катастрофата е избягал. Научихме го от самия Лъчо Мозъка, който побърза в панически порядък да се дистанцира от случая и превантивно да защити политическата си кариера: „Длъжен съм да съобщя пред обществото, което ще побърза да ме осъди, че не поддържам отношения със сина ми от 12 години. По време на развода направих три опита да получа родителските права над него, но съдът ги присъди на майка му. Последният ни разговор беше преди 3 години, когато ме информира, че не живее в България. Още веднъж поднасям съболезнования и моля медиите за разбиране към мен и новото ми семейство…“

Павлик Морозов като баща!

Така се случи, че точно тези дни дочитах романа „Да защитаваш Джейкъб“ на Уйлям Ландей. За 14-годишно момче, предполагаем убиец, и неговите родители. Всъщност, книгата е главно за родителите, за тяхната роля и поведение в ситуация, когато синът им е обвинен в убийство. Доколко му вярват, доколко застават зад него и са готови да споделят съдбата му. Извечен проблем. Който вероятно е занимавал още първия човек Адам, когато Каин убива Авел. Та доста си блъсках и аз главата с този извечен проблем. Не че измислих нещо ново. Просто затвърдих убеждението си, че родителите трябва да останат с децата си, зад децата си и в добро, и в лошо. Този, който дарява живот, носи доживотна отговорност за този живот.

Между другото, миналата година се навършиха 100 години от рождението на Павлик Морозов. Той никога не порасна и не можа да стане баща. Но стана, макар и незаслужено, синоним на отцепредателството. Не успях обаче да се сетя за силен литературен образ на баща, предал сина си. Тарас Булба е убил своя син, но не го е предал! Както постъпва и майката в цитирания роман. Явно да предадеш детето си е прекалено отблъскваща постъпка дори за литературен сюжет.

„Не поддържам отношения със сина ми от 12 години…“

Сега синът му е на 22. Значи го е зарязал и не поддържа отношение с него от времето, когато е бил на 10 г.!“

Каквато и да е ролята на майката в тази пернишка драма, едно десетгодишно момче не може да има вина в нея! И един зарязал го баща не може да бъде невинен! Още повече баща, който, според дъщеря му и съпругата му, често си позволявал да малтретира физически семейството си. Дъщеря му беше писала до американското посолство по този въпрос, но Мозъка обясни, че това били измислици, свързани с развода му.

С какво ще запомним Лъчо Мозъка? С това, че бил личен лекар на Борисов. И един от първите гербери. Един ярък знак за интелектуалната и морална нула, от която тръгна партията на Борисов. И не стигна по-далече…

През 2010 г. Сашо Диков се дивеше как може д-р Лъчезар Иванов през 2007 г. да е бил скъсан като карпатски вълк, а през 2010 г. да има къща със 600 кв. двор в Банкя и 136 бона суха пара на влог. Даже беше ходил да пита Тетка Цачева, тогава председател на НС, но тя му рекла, че това не я интересува, защото била над тези неща.

С днешна дата знаем и тя колко се беше извисила над тези неща…

Някъде по това време, когато Диков питаше, но нямаше кой да му отговори, Диляна Гайтанджиева от Нова ТВ разследваше къде зимуват митничарите, така да се каже. И се беше натъкнала на Сергей Бранков, който със 600 лв. заплата изнемогвал в палат във вилна зона Кубратово. Обаче ѝ се обажда Лъчо Мозъка и иска да махне Банков от разследването. Оказва се, че съпругата на Бранков била юрист в здравната комисия на НС.

Обади се и шефът на митниците Танов, Бог да го прости. И разказа, че Мозъка ходил при него и в един „много коректен разговор” му предложил да направи Бранков шеф на Калотина.

Не твърдя, че връзки от типа политици-митничари са забранени. Намеквам само, че са платени.

Междувременно Лъчо беше изпълзял доста нависоко в партийната и държавна йерархия – зам.-председател на НС, шеф на здравната комисия, председател на софийската организация на ГЕРБ. Но Фортуна изведнъж го загъзи. По заповед на Борисов Мозъка беше разжалван до редови депутат, какъвто си остана и до днес, въпреки последвалите сериозни издънки.

Според Лудото Яне (нали не сте забравили, че имаше и такъв?) истинската причина за отстраняването на Мозъка била, че в ДАНС имало две разработки срещу него. Разследвали го, заедно с 9 други гербери, сред които и бившия министър на здравето Божидар Нанев за „далавери, свързани с фармацевтичната индустрия и покровителстване на определени групировки, които източвали ДДС“. Янето тогава беше доверен човек на ДАНС. Поназнайваше ги тези работи.

Последва трагикомичната история с телефоните ВЕРТУ.

През декември 2010 г. колегите от „168 часа“ спретнаха един кур капан (не ме поправяйте, не беше курт!) на подбрани депутати. Поканиха ги на премиера на новият смартфон Vertu, на която премиера щели да им раздадат по един безплатен телефон (цена около 6000 лв.!) Едно предложение, на което не може да се откаже. Направо им напипаха G-точката!

От 38 поканени се отзовали 16. К’во се отзовали, направо са се хвърлили като вдовец на хоро… Осем от ГЕРБ, предвождани от Лъчо Мозъка. Самият предводител отишъл половин час по-рано, сакън да не изпусне кьоравото. Като чул за какво го канят, атакистът Кирил Гумнеров рекъл: „Щом е безплатно, пишете с големи букви, че ще дойда!” Ивайло Тошев: „Предложението е впечатляващо. С удоволствие ще бъда на линия”. И т. н.

Кисинджър казва: „90% от политиците са отговорни за лошата репутация на останалите 10%.” У нас отговорните са 99%, а единият процент може да се дължи и на стохастичната грешка.

Бойко Борисов: “Аз се срамувам!”

„Като че ли кака му ги е подбирала тези депутати, а не той лично”, коментираха колеги.

За трети път Лъчо Мозъка се озова във фокуса на вниманието на медиите през 2012 г. Кандидатствал за доцент в МУ в София. И понеже трябва да представи определен брой публикации, а той ги нямал, та добавил и две на проф. Любомир Иванов. Щото, за късмет, статиите на професора били подписани Л. Иванов.

Обаче професорът си познал статиите.

Представяте ли си! Всичко било подредено, Мозъка е единствен кандидат, рецензиите и становищата са положителни (ако и да не му стигат публикациите!) и тоя пенсиониран професор да вземе да си познае статиите!

Въпреки скандала Лъчо Мозъка става доцент в Медицинския факултет на Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Сайтът на Алма Матер с гордост съобщи през 2015 г., че Мозъка е един от новите 9 преподаватели.

През 2015 г. предложих, сега повтарям предложението си към научното жури, което е избрало този тарикат за доцент, да си направи сепуко. За липса на морал, или на компетентност, за каквото си изберат. Налага се да си разпорят… научната съвест. Ако я имат, де…

Знам, че теориите на Чезаре Ломброзо, и френологията на Франц Йозеф Гал, физиогномиката и т.н., че, по лицето на даден човек можем да преценим наклонностите му, са отдавна отречени. Но то не означава, че винаги са грешни.

И като законодател има с какво да запомним Лъчо Мозъка. През 2010 г. се забърка в скандалната поправка в Закона за наркотичните вещества, станала известна като „Мери Джейн“. В “Държавен вестник” беше публикуван текст, който допуска използването на изображения на наркотични вещества с рекламна цел. Оказва се, че този текст изобщо не е гласуван от депутатите. По това време Лъчо Мозъка беше шеф на здравната комисия. По-късно поправката беше отменена.

Каква ирония на съдбата! Синът му да стане жертва точно на наркотиците… И затова обираше бензиностанции, за да си купи дрога. През 2014 стана известно, че младежът, тогава на 17 г., е заподозрян в извършването на няколко въоръжени грабежа на бензиностанции. По този повод Мозъка каза: „Вина имам и аз, вина има и неговата бивша майка.”

Бивша майка… Титулуването му Мозъка не е достатъчно. Тоз човек е мислител, откривател… За пръв път той употребява израза „бивша майка“. Някъде из текстовете на Илф и Петров съм срещал израза „бивш поляк“, който също е невъзможен, но не чак колкото „бивша майка“!

Пък на друго място беше рекъл: „Целта на атаката срещу детето ми е да ударят ГЕРБ. Случаят с Бисеров и сина му Ивайло, при който бяха откраднати милиони, се потули, а на сина ми за кражба на 100 лева стана нещо невиждано…”

За кражба на 100 лв.? Едни пършиви 100 лева! В едно малко въоръжено грабежче… На татко невинното малко мозъче…

Един човек с достойнство би си дал сметка, че ако синът му на 17 г. извършва въоръжени обири, той тотално се е провалил като баща. И няма право да кове законите, по които да живеят нашите деца и внуци! Кове ги от 2006 г., когато почна като депутат от НДСВ, а после премина в редиците на ГЕРБ. И депутатства до днес.

И накрая би ми се искало да попитам докога тази жив паметник на герберската тарикатщина ще седи в парламента! Докога ще му плащаме пет бон заплата, за да върти той дребните си далавери?! (От големите го отрязаха.) Какво е допринесъл той „на ползу роду“ за пет депутатски мандата?! Може би е време вече неговият политически баща да се реши и да извърши едно (поредното) политическо убийство. Никой няма да страда за този дребен шмекер.

P.S. Януари 2013 г. Смолян. Синът на депутатката от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова взема джипа на мама, или тя му го дава, кой знае, за да иде на училище. Щото, може и да не знаете, ама Смолян е голям град, съперничи на Лос Анджелис. А главната му улица, бул. „Тракия”, е почти като Булеварда на залеза, който е над 100 км и пеша не можеш да стигнеш до никъде… И понеже младежът бил шофьор от няколко дена, та паркирал джипа в една спирка. Късмет, че нямало хора. Представяте ли си какво щеше да стане, ако тоя пикльо беше нацелил някоя пълна с народ спирка! Щото в Смолян не всички ходят с джип на училище. И на работа не всички ходят с джип.

Дариткова каза, че синът щял да си вземе бележка. На мен ми се струва обаче, че майките и бащите трябва да си вземат бележка! И колкото по-рано, толкова по-добре.

P.S. Това последното е прекалено наивно. Моля, зачертайте си го във вашия екземпляр.

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.7 от 198 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор.
Бесепераст
2 Отговор
Никакво евро , никаква стабилност !! Искаме си Жан искаме си Гечев , искаме си фалирали банки нестабилност ,да си крадем както 96 та ,искаме си 3000 лева за долар !! 2 долара пенсия , искаме си Орешарски !! И Божков

Коментиран от #36, #46, #52, #54, #57, #72


Оценка:
-191 +23

3
Този коментар е премахнат от модератор.
Иван
4 Отговор
Аре отваряйте ресторантите и границите, че ми се ходи на МАЛДИВИТЕ стига сте ни занимавали с други неща

Коментиран от #28, #49


Оценка:
-18 +46

Управляват ни МНОГО ЛОШИ ХОРА
5 Отговор
ПРАВЕЩИ И РАЖДАЩИ САТАНИСТИ.

Оценка:
-4 +102

пицагейт
6 Отговор
А дали е употреявал..адренохром?

Оценка:
-0 +51

Последния софиянец
7 Отговор
И мене баща ми ни остави когато бях на 12 години, ама не станах леке. Парите развалят децата.

Коментиран от #15


Оценка:
-8 +123

Корифелия
8 Отговор
БОЙКО Е ВИНОВЕН!!!

Коментиран от #34


Оценка:
-7 +72

Извинявам се...
9 Отговор
Властта е по силна от любовта , няма значение каква е ..знаят че тя е килипира ...и ще са вечни !!

Оценка:
-4 +68

10
Този коментар е премахнат от модератор.
ннм
11 Отговор
Къде видяхте хора в управлението,г-н Трифинов?

Оценка:
-4 +53

12
Този коментар е премахнат от модератор.
Гост
13 Отговор
ЛЪЧО МОЗЬКА.....Това казва всичко.

Коментиран от #27


Оценка:
-2 +87

14
Този коментар е премахнат от модератор.
дон чичо
15 Отговор

До коментар #7 от "Последния софиянец":


А,пък на моя баща баща му взели ,че го убили във войната.Пък татко ни изгледа без да му мигне окото!Е ,имаше и Макаренко,но пък колко кеф беше когато направехм нещо добро,по-добър от него немаше!

Оценка:
-0 +67

Алфа Ромео
16 Отговор
Къде видяхте хора в управлението, айде моля ви се, без излишни и необосновани комплименти!

Оценка:
-3 +59

Интересен въпрос
17 Отговор
Какви хора ни управляват е въпроса който се задава от 40 години поне. С много малки изключения, алчни, прости, нагли, крадливи, предатели, продсжници, българомразци, разврстни, жестоки, без достойнство и чест, властващи но не и управляващи, защото не могат. А Барба Ганьос е върха на цялата глутница от хиени, които не се срамят и в тези времена да късат от хората. Пример Топлофикация София под ръководството на Картофената принцеса завиши нагло сметките!!!!! Тази наглост се е наказвала с рецептата Чаушеско и то веднага след като бъдат арестувани!!!!! Иначе ще се измъкнат!!!

Оценка:
-0 +83

Динамит
18 Отговор
Ще ми бъде любопитно ако българския народ бойкотира предстоящите парламентарни избори какво сте се случи

Коментиран от #38, #48


Оценка:
-5 +50

19
Този коментар е премахнат от модератор.
20
Този коментар е премахнат от модератор.
арто
21 Отговор
Управляват ни кадри, като някой си модератор,който ми трие коментарите, в които няма никаква обида.

Оценка:
-1 +40

22
Този коментар е премахнат от модератор.
23
Този коментар е премахнат от модератор.
Тим
24 Отговор
Всичко това звучи страховито и безнадеждно..
Едно е сигурно, докато тази сган ни управлява, НЯМА да има светлина в тунела

Оценка:
-0 +73

Отровни плодове
25 Отговор
Статията е разбиваща.Управляват ни сатанисти. И децата им сатанисти. 30 години безпределна либерастия това роди - отровни плодове.

Оценка:
-1 +77

Пунта Мара
26 Отговор
Лъчо е велик, а Бойко е неговият пророк

Оценка:
-4 +47

Чичо Гошо
27 Отговор

До коментар #13 от "Гост":


Не съвсем. Физиономията казва повече

Оценка:
-0 +34

Гошо
28 Отговор

До коментар #4 от "Иван":


Така е който няма пари у дома

Оценка:
-12 +5

29
Този коментар е премахнат от модератор.
Behemoth
30 Отговор
Е те тия са функция на Тиквата...от ТИКВАТА каква функция очаквате.... България е една много тъжна страна за малкото останали мислещи хора....

Оценка:
-4 +48

Behemoth
31 Отговор

До коментар #29 от "АААХАХАААААА...ИНТЕРЕСНО ЧЕТИВО..":


Напъни са малко повече бе трол да си заслужиш парите като Мозъка...

Оценка:
-4 +22

Бисер Братанов
32 Отговор
Много ми хареса статията! Вярно и хубаво написана!

Оценка:
-0 +63

ПЕНКО
33 Отговор
ДОБЪР СНАЙПЕР УБИВА ОТ ТАКОВА РАСТОЯНИЕ - НА
КОЕТО - ПРЕКРАСНИТЕ НИ ДЕЦА ОТ ШКОЛАТА В СИМЕОНОВО, НЕ МОГАТ ДА РЕАГИРАТ , А ЛИКВИДИРАНИЯТ ПРАВИТЕЛСТВЕН " ЛЪЧЕЗАР" ЩЕ СИ ОСТАНЕ УБИТ !!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-0 +28

34
Този коментар е премахнат от модератор.
Нова
35 Отговор
Плачеше ми се като четях написаното. Това е малка част от извършеното от "" мамините'ненагледни и техните управляващи ни родители. Аз много бих искала да получа отговор на въпроса ' :Как след като не поддържат връзка след няма 3,4 часа оповестява, че единият неандерталец е негов син? Значи, когато яйцето опре май се поддържат отношения?

Оценка:
-2 +48

Tozi
36 Отговор

До коментар #2 от "Бесепераст":


Такива като вас са виновни. Илия каза да се късат опашки а вие сегашните мутри искате паметници, луднали.

Оценка:
-4 +21

Що за хора ли?
37 Отговор
Вижте тези двамата, само по това как ги нарича народа ще разберете що за хира са. Пуснете дебелия да се разходи сам п.к улиците и ще разберете що за човек е, но по това което ще остане от него, ако остане. Той и в кенефа ходи с по двама гавази, единият пази а другият му сваля гащите. А Лъчо мозъка, той как е завършил за лекар е сериозен въпрос. Народа казва за такива като него, сульо.

Оценка:
-0 +44

Tozi
38 Отговор

До коментар #18 от "Динамит":


Всеки ще гласува за себе си. На кръглата все комунисти решиха да се признават изборите без значение колко са гласували 240 гласа 240 из едничка.

Оценка:
-4 +10

Наблюдател
39 Отговор
Изобщо ГЕРБ са еманация на човушкото падение който и да бутнеш

Оценка:
-1 +38

Tozi
40 Отговор

До коментар #29 от "АААХАХАААААА...ИНТЕРЕСНО ЧЕТИВО..":


Пропусна космоса. Ех тези гласове дето чуваш.

Оценка:
-2 +9

Не религиозен
41 Отговор
Четейки началото на статията, в мисълта ми изникна:"И Господ рече на Каин: Защо си се разсърдил? и защо е помрачено лицето ти?
Ако правиш добро, не ще ли бъде прието? Но ако не правиш добро, грехът лежи на вратата и към тебе се стреми; но ти ТРЯБВА ДА ГО ВЛАДЕЕШ" (Битие 4:6,7) И си мисля, че проблема на човечеството е, че НЕ РАЗПОЗНАВА ГРЕХА, поради прегорялата си съвест.

Оценка:
-0 +20

evard
42 Отговор
Безпощадно точен коментар. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ХОРА КАКВИ ГАДОВЕ НИ УПРАВЛЯВАТ. Хора без чест, морал и достойнство. Викога не е късно да променим нещата.
Браво Тони.

Оценка:
-1 +50

Общество
43 Отговор
Е кога са биле по-различни управляващите?В този или в миналия век?Аз съм на50 г. този стандарт го е имало винаги и не е наложен от ГЕРБ.Трябва да се промени -да,но нито има единно общество,нито кой да го поведе.

Оценка:
-5 +19

Край
44 Отговор
Всичко е така. ОБАЧЕ защо тази личност от 11г. все е народен представител. Кой народ представлява този тарикат. Кой го избира.
Да ви кажа - пропорционалната избирателна система ви го прави депутат. Дават ви да гласувате за някакви абревиатури а вътре в листите редят техните креатури. Та така Бате ви го назначава този пич.

Оценка:
-0 +36

ЩО НЕ ГО ПРОВЕРИХА ДАЛИ Е ДРОГИРАН
45 Отговор
СИНЪТ НА МОЗЪКА НЕ Е ОБВИНЕН В УБИЙСТВО , НО Е СЪУЧАСТНИК ПО ВСИЧКИ ЗАКОНИ НА СВЕТА ! .............

Оценка:
-0 +31

уффф
46 Отговор

До коментар #2 от "Бесепераст":


бе..раст не бъркай цветната революция у нас с короната, за разлика от народеца вируса не можеш подкупи и спреш , а освен това си има и характер взима и млади като оня от саудитите дето облиза оградата на джамията на 28г. Седмица по късно на апарат , а след още една при 40 те девици в рая. Така че не богохулствай.

Оценка:
-6 +6

Лекар БГ
47 Отговор
Безкрайно уважавам и харесвам списването на д-р Тони Филипов.
От сърце му желая здраве и късмет.Той си знае-има защо.
Лъчо Мозъкът е една мноого дребничка душица в колелото на машината ГЕРБ.Както и да е.
Днес прочетох за две мноооого нелицеприятни съдебни случки.
Пуснали на свобода убиецът от Пловдив.Изтребил едно семейство,с черното си Ауди.Пуснали и убиецът от Борисовата градина.
С нетърпение очаквам,да пуснат и Крис Николов.
Снощи умрях от смях/през сълзи/,гледайки он лайн Вожда.
Всеки ден ме облъчва НОЩ.
Фурмите вече не са ми сладки.След като,изпратили с купон Мавродиев от ББР-0.
Изобщо,колега Филипов,май Лъчо е майчина милувка,брат.
Горанов и Караниколов...Веждичката....не ги коментирам-оставям ги на твоето перо.

Оценка:
-1 +34

тарикатите
48 Отговор

До коментар #18 от "Динамит":


пак ще намерят начин да се настанят в парламента зада лапат големи заплати и партийни субсидии

Оценка:
-0 +23

49
Този коментар е премахнат от модератор.
Националист като обезумял реалист
50 Отговор
Застоелият начин на живот не се отразява добре на психиката, самочувствието и енергията !

Оценка:
-0 +12

51
Този коментар е премахнат от модератор.
52
Този коментар е премахнат от модератор.
бай Шиле
53 Отговор
А бе този Лъчо не е ли докторът,който лекувал една година някой от жълтеница.После се разбрало,че болният е китаец.

Оценка:
-0 +24

Анти комунист
54 Отговор

До коментар #2 от "Бесепераст":


Как вие изпечените чингита, комунисти,смеете да се заигравате с българския народ ,нападайки оригинала, вие които сте копие под индиго на оригинала Бкп.Не вие бяхте политиците които спасиха БЪЛГАРИЯ след позорното управление на Жан Виденов,вие бяхте ченгета, сервитьорки,мутри,вие нямате този капацитет,въпреки че закупихте някои провалилите се и отхвърлени от СДС,всячески се опитвате да се профанирате(профани,хора които се представят за други,влизане в чужда кожа).Именно за това взехте Гърневски,Йорданов и още няколко не истински Седесари,като да си присвоите онзи период в който вие бяхте мутрочингита комунисти,идва краят ви,на всяко прасе му идва коледата!!!!!!

Коментиран от #64


Оценка:
-17 +3

5 000
55 Отговор
Поздравления за статията! Винаги ме кефят темите и изказа Ви!

Оценка:
-1 +26

Аз аз
56 Отговор
Този човек мога само едно име да му дам и то е мекотело , но в никой случай това не е баща,

Коментиран от #66


Оценка:
-2 +27

Аз съм реалист
57 Отговор

До коментар #2 от "Бесепераст":


тебе ще те оправи само един много голям червен и закривен на пълна програма

Коментиран от #65


Оценка:
-9 +4

58
Този коментар е премахнат от модератор.
Прокопи Прокопиев
59 Отговор
Пожарникарю,защо него пратиш този ,,мозъка''при Цоцка Цачева и при Цв ЦВЕТАНОВ ?!?!?!

Коментиран от #63


Оценка:
-1 +20

Иван ЛАСЕВ
60 Отговор
На този ли викат Лъчо ,,мозъка'',дето беше отишал в БТВ , за да му подаряват GSM с камъни ,,СВАРОВСКИ'' , а то вътре в кутията...........мандарини!!!!!! АЛЧНА ГЕРБЕРСКА ПОДЛОГА........!!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-0 +23

Златко Попов
61 Отговор
Този ,,МОЗЪКА'', Б.Б. ще го издига за ПРЕЗИДЕНТ на Р. БЪЛГАРИЯ...............

Оценка:
-1 +14

Аспарух Темелков
62 Отговор
Вице сигурно ще му е г-жа АНГЕЛКОВА
.......??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-1 +16

63
Този коментар е премахнат от модератор.
64
Този коментар е премахнат от модератор.
65
Този коментар е премахнат от модератор.
ХХХ
66 Отговор

До коментар #56 от "Аз аз":


Най-лесно е да осъждаме някой. На негово място и аз бих се отказал от дебилният си син. Никой не може да отговаря за глупостта. Той е възпитаван от майка си, която вместо да беше зарязвала лозята, да беше потърсила лечение за синът си и да го настани за лечение. Тя е знаела какъв наркоман е той и не е трябвало да управлява МПС-та. Това доказва, как му е било разрешено да получи шоф.книжка или маминка му я е закупила.

Оценка:
-13 +1

Порно
67 Отговор
Странно , никой не пише , че Мозъка е вносител на законопроекта , точно за каранета след употреба на наркотици. Има го само в коментари , и скоро след това статията отива в архива. Но пък законопроекта си е в сайта на Народното събрание.

Оценка:
-0 +10

68
Този коментар е премахнат от модератор.
Човек с който може да се говори нормално
69 Отговор
Работата е такава че хора които все настройват хора против човек, значи те така правят за да не е добре бъдещето му !
Те са се чудили каква болест да му "препишат' , за да не го искат никъде , освен в болница, за да му направят нещо, което всъщност не трябва !
В миналото си човек, който е отказвал да ходи на гости, така е защото е знаел че го викат, за да го използват и др !

Оценка:
-0 +4

Хи их хи
70 Отговор

До коментар #63 от "ОТ ПОЖАРНИКАР":


Ами не е вярно, има пожарникари със средно образование! Другите са офицери-инженер водопроводчици!

Оценка:
-0 +1

Аврора
71 Отговор
Всеки народ напълно си заслужава управниците, които избира чрез своите действия и бездействие! Това правило важи винаги без изключения! В нашата малка и доста оглупяла напоследък държавица се възцари родово-общинния строй - всеки има някой братчет във властта, няма значение в коя партия, затова статуквото си остава неизменно - все същите фамилии са в парламента, независимо от абревиатурата, която в момента е начело! И практиките им са също все едни и същи - уреждане парици за родата, жената, децата ... сега по европроекти, преди - просто държавни поръчки, кражби на ДДС, далавери ... Всеки си мечтае не корупцията да свърши, а той да бъде на стола на получаващия, не на даващия ... Как ще се промени нещо при тая повсеместна чалгаризация на всичко и всички, аз лично не знам! Едва ли ще го доживея!

Оценка:
-2 +3

72
Този коментар е премахнат от модератор.
73
Този коментар е премахнат от модератор.
Случаен читател
74 Отговор
Великолепно !
За жалост трябва да напуснем и добрия тон и добрите обноски ...
Но едва ли ще бъде достатъчно !

Оценка:
-0 +0

Цецо
75 Отговор
Бойко,разкарай Лъчо Мозъка веднага да не настъпиш мотиката заради него

Оценка:
-0 +0

ПЛАСЬОР
76 Отговор
ЛЪЧО МОЗЪКА Е ТРАФИКАНТ НА ДРОГА ЗА СОФИЯ ДУБРУУТРО ,ЗАТВОРЕТЕ ГО, ГЕШЕВ КЪДЕ СИ

Оценка:
-0 +0

ПЛАСЬОР
77 Отговор
ЛЪЧО МОЗЪКА Е ТРАФИКАНТ НА ДРОГА ЗА СОФИЯ ДУБРУУТРО ,ЗАТВОРЕТЕ ГО, ГЕШЕВ КЪДЕ СИ

Оценка:
-0 +0

ПРЕСА
78 Отговор
а сина на Лъчо Мозъка що не го проверихте за дрога

Оценка:
-0 +0

Беновска
79 Отговор
Eдин чoвeк c дocтoйнcтвo би cи дaл cмeткa, чe aкo cинът му нa 17 г. извършвa въoръжeни oбири, тoй тoтaлнo ce e прoвaлил кaтo бaщa. И нямa прaвo дa кoвe зaкoнитe, пo кoитo дa живeят нaшитe дeцa и внуци! Кoвe ги oт 2006 г., кoгaтo пoчнa кaтo дeпутaт oт НДCВ, a пocлe прeминa в рeдицитe нa ГEРБ. И дeпутaтcтвa дo днec.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Алексис Ципрас
Премиерът на Гърция коментира политиката на бюджетна строгост на ЕС
ЕС се държи като сомнамбул, устремил се към пропастта""

Още бисери
ТОП 5