Last news in Fakti

18 Юни, 2020 20:30 35 970 87

Снимки от спалнята на Борисов: тъжната истина и няколко абсурдни истории

  • бойко борисов-
  • герб-
  • румен радев

Сутрешните брифинги на НОЩ бяха категорично засенчени от вчерашния следобеден брифинг на премиера и неговото войнство

Снимки от спалнята на Борисов: тъжната истина и няколко абсурдни истории - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов беше прав да се възмути заради изтеклите снимки от спалнята му. Но и с оправдано възмущение може да се преиграе - и Борисов преигра юнашки. Истински тревожното е обаче друго.

Коментар от Даниел Смилов:

 

Сутрешните брифинги на НОЩ бяха категорично засенчени от вчерашния следобеден брифинг на премиера и неговото войнство, което изпълняваше едновременно ролята на мизансцен и хор, подкрепящ своя солист. Бойко Борисов беше прав да се възмути заради изтеклите снимки от неговата спалня: те са груба намеса в лично пространство и не поставят значими въпроси от обществен интерес. Но дори и с оправдано възмущение може да се преиграе - и Борисов преигра юнашки. Монологът му със сигурност ще влезе в учебниците по театрално майсторство, но като пример за прийоми, които студентите би трябвало да избягват. Слабостите на изпълнението - в което иначе имаше и чувство, и старание - бяха следните:

А брифинг за скандала с Божков?

Премиерът показа как трябва да се действа при появата на компромати, засягащи репутацията на властта. В крайна сметка "лошата реклама” подронва доверието във властта. Затова е необходима бърза реакция и ясна позиция по въпроса дали историята е истинска или не. И искане за бързо разследване на случая. От следобедния брифинг разбрахме, че снимката е негова, спалнята е в Бояна, а някой му е ровил в шкафчето. Тази версия звучи достатъчно убедително, а и така или иначе целият снимков “компромат” изглежда като безвкусен опит за сплашване.

Тази точност на премиерската реакция обаче подчерта коренно различния характер на неговите действия по отношение на скандала с Васил Божков, който обвинява Борисов в рекет за милиони левoве (вече 67 милиона). По този въпрос не е имало извънреден брифинг, премиерът не иска да “отговаря на обвиняеми”, кълне се и се кръсти и не настоява за бързо и независимо разследване. Най-притеснителното обаче е, че по отношение на големия скандал за рекета Борисов непрекъснато се оплита в обясненията си (които уж отказва да дава). Например: първоначално отричаше, че е комуникирал с Божков, защото нямал кирилица на телефона. Вчера обаче обяви, че поне част от смс-ите са истински, включително тези с кирилицата.

Целувката за Цвета Караянчева

Може ли този жест да мине за извинение към председателя на Народното събрание заради изтеклия запис с обидите към нея? А ако не беше извинение, какво точно беше?

Народен човек така си изразява чувствата, ще кажат някои. Но все пак подобни представления възпитават чувствата на нацията и затова публичните фигури трябва да са премерени и прилични в изявите си, дори когато се вълнуват. Или поне да не бъдат откровено нелепи.

"Дронът на президента"

Научихме, че президентът Радев следи Борисов с дрон, който му е подарен от китайците. Радев сам управлявал дрона и кръжал с него около премиерската спалня.

И без разследване тази история изглежда абсурдна. Дронът най-вероятно е просто димка, с която премиерът се опитва да прехвърли горещия картоф в съседния, президентския двор. А и присъдружната на правителството кафява преса веднага обвини НСО в опит за преврат, точно когато правителството си прави алтернативна служба. И удобно, и полезно, но не много убедително.

"Заговорът"

Борисов, по подобие на Иван Гешев, наниза всички опоненти на властта като съучастници в заговор да го съборят: от президента и Корнелия Нинова до “всички десебета по всички земни кълбета”. Всички бяха отново представени като отбор, който “клати властта”. Тази глупост е вече обидна за нацията: десните и БСП, президентът и всички други изброени са набедени за извършители на политическа атака срещу непорочното управление на ГЕРБ (и ДПС). И далеч не е случайно, че само ДПС от т.нар. опозиция не беше споменато сред заговорниците.

Истината е тъжна за Борисов. Компроматите, които излизат сега, идват от хора, които са били близки до него - те не са работа на опозиционери. А близък му е бил и Божков, с когото едва ли са обсъждали само футболистите на Бистрица. Поне Божков е останал с други впечатления.

"Компроматите са заради еврозоната"

Вярно е, че за България е от ключово значение да влезе през юли в чакалнята на еврозоната. Но големият скандал със 700-те милиона на Божков, част от които вероятно са се връщали по един или друг начин към властта, не е заради еврозоната. Напротив, той е част от тази корупция, която ни пречи не само за еврозоната, но и за това да бъдем прилична и уредена страна.

Осем въпроса

Качествата на политическите театрали в крайна сметка ще оценява електоратът. Но този цирк не може да продължава чак до изборите догодина. Необходимо е някой (институция, а не врачка) да даде безпристрастни, независими и компетентни отговори на следните въпроси:

Дали Борисов, Гoранов и Божков са се срещали или не;

Дали са си пращали посредници и с каква цел;

Дали Божков е получил данъчна преференция или не;

Дали е поемал ангажименти да подпомага футболен клуб и да рекламира в една телевизия;

Дали гореспоменатите лица са си разменяли смс-и и кога;

Какво е пишело в тези смс-и;

Дали един изтекъл запис е автентичен или фалшив;

Kъде са отишли 67 милиона лева, след като Божков ги е изтеглил.

В много държави всичко това би отнело на съответните институции един следобед. Колкото сънят на един фавн и колкото брифингът на един развълнуван премиер.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 175 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    378 29 Отговор
    Мен ме е срам. Извинявам се на света, че това нещо е начело на България.

    Коментиран от #62

  • 2 Гост

    332 25 Отговор
    Всичко е ясно. И аудиозаписа и снимите и рекета към Божков са истина, всички го знаем. Само той се прави още на Лили Иванова.

    Коментиран от #13, #55, #78

  • 3 Антимилиционер

    181 13 Отговор
    Ще дойде ден мало и голямо ще разберат защо нагласата ми е да съм антимилиционер.

    Коментиран от #81

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 емигрант по неволя

    55 255 Отговор
    Искаме да имаме нормална държава. И как да стане с не нормален материал? В коя друга държава предизборната кампания се води не с аргументи , а с компромати? Президентът на коя друга държава плюе на ляво и на дясно срещу законно избраното правителство на събствената си държава? Не са ли снимали премиера и в банята , за да се види колко му е голям инструмента? Може и това да е важно за политическия противник и спонсорите му.

    Коментиран от #36

  • 6 РЪМПЕЗИ

    182 10 Отговор
    БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА Е В НЕИЗВЕСТНОСТ...ГЕШЕВ НЕ СИ МРЪДВА ПРЪСТА ДА Е ОТКРИЕ И НАКРАЯ АКО И СЕ СЛУЧИ НЕЩО СЪС ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО ЩЕ ИМА ЛИНЧ...
  • 7 ДРОН ЗАВОЕВАТЕЛ

    111 7 Отговор
    Предвид, че двете резиденции в Бояна са една до друга и от сигурен източник ми казаха, че ББ карал НСО да гърми по дрона, то...
  • 8 Антимилиционер

    92 13 Отговор
    Искам геноцид за простолюдието, което гласува на избори. Давай Корона!!! С теб съм.
  • 9 Герберастите чакат

    56 11 Отговор
    Къде си корона?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 газ бок

    105 14 Отговор
    Нe ce притecнявaйтe бoйкo и другитe oкoлo нeгo! Ниe, бългaрcкият нaрoд, щe cи ocтaнeм пocлушни и никoгa нямa дa ce нaдигнeм cрeщу вaшaтa нeкoмпeтeнтнocт и пoрoчни прaктики, точно кaктo cтe ни учили!!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЗНАЕШ МИ...мУРА!

    28 123 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    ФАКТ Е,ЧЕ БЕЛГРАДСКИЯ КРА-ДЕЦ И ДУБАЙСКИЯТ ЛЪ-ЖЕЦ СА СПЕСТИЛИ ПО ОКОЛО..4~5 МИЛИАРДА!
    ИЛИ,... НЕМА ПО-ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК НА ИНФОРМАЦИЯ ОТ...ДРУГАРИТЕ-ОЛИГАРСИ (АГЕНТИ НА ДС)..ОГРАБИЛИ БЪЛГАРИЯ?!?

    Коментиран от #34, #57

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Лицо прелесть

    7 52 Отговор
    Искам да имам гадже и един милион долара кеш енд кери и да си купя скъпи дрехи и джип гарант чероки и един бодигард да ме вози и пази и да ходя на плажа във Варна и морето сините вълни готините мацки с късите поли и мисля че със това приключвам коментира на тази на това нещо.
  • 16 Айде бе, я провери у Гугъл

    54 9 Отговор

    До коментар #4 от "мечо":

    Убийствена статия за Дон EUROлеоне в британско издание Opendemocracy net "How to dismantle a democracy: the case of Bulgaria" /за английскоговорящите/.Мога да дам линк, но ще бъда изтрит моментално. За неразбиращите езика и трудноборавещи с Гугъл преводача, превод на български може да намерите в народ бг

    Коментиран от #29

  • 17 Иво

    31 7 Отговор
    Това е вътрешен човек, от НСО или незнам?
  • 18 Не си разбрал

    53 5 Отговор

    До коментар #4 от "мечо":

    Пипано е по мета данните за промяна на дата час, телефон за да не бъде разкрит кой е снемал.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Руски дипломат – първи секретар

    19 69 Отговор
    Тук да се смееш ли, да плачеш ли? Комунягите вият от болка... Нищо не става ченгесари. Нищо не става от вас.

    Коментиран от #25, #75

  • 21 Майна

    72 5 Отговор
    Правени са от жена, но дали и е било поръчано или е някоя близка до него, но той е напълно наясно..
    С за нас тази подробност, не е важна

    Коментиран от #56, #65

  • 22 габровец от варна

    101 9 Отговор
    Сега..Тия снимки истина ли са,лъжа ли са няма значение.Факт е че мнооооого лъже и краде!!!Така мисля аз.
  • 23 Време е за истински съд

    122 8 Отговор
    Миниcтър-прeдceдaтeл oт ГEРБ (Грaждaни зa Eврoпeйcкo Рaзвитиe нa Бългaрия)
    Някой нещо да каже? Граждани, европейско развитие? Моля?!
    A пoмиcлeтe мaлкo и кaжeтe мoжe ли дa дoпуcнeтe, чe в някoя нaиcтинa нoрмaлнa eврoпeйcкa държaвa прeмиeрът или прeзидeнтът и cпят c пиcтoлeт и 500 хил. eврo в пачки банкноти дo глaвaтa му?! Мaкрoн ли, Мeркeл ли, Курц, тa дoри дaжe и Лукaшeнкo?
    Тaкивa кaдри cмe глeдaли caмoп пo мaфиoтcкo0 мутрeнcкитe филми! Пoкaзaтeлнo кaкви хoрa сa нaчeлo нa държaвaтa! Мутри и мaфиoти! Кaктo ce бяхa cъбрaли вчeрa вкупoм вcички нa брифингa aкo имaшe cъд и и прoкурaтурa caмo трчбвaшe дa влeнзaт кaчулкитe и дa ги нaтръшкaт нa пoдa!
  • 24 От Английско списание

    49 3 Отговор
    Варвари, като премиерът Борисов, не са предпортите. Те са вътре в замъка и предоставятна другите работещ модел как да убиятдемокрацията. Това се е случило в Унгария; случва се в България и Полша.
  • 25 извратеняко гербаджийски

    89 4 Отговор

    До коментар #20 от "Руски дипломат – първи секретар":

    Абе я ми покажи сои са тия комунягите , защото аз тук виждам само нормално разсъждаващи хора , отвратени от това дето отвращава нормалния.
  • 26 ГОРСКИ

    87 7 Отговор
    Мислете добре, кой може да влезе в чужда къща и да прави снимки освен самият Борисов!!!По рано Доган искал да го убива сега Президента нещо главата на тоя човек му хлопе!!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 HohoBoho

    71 2 Отговор
    Тези снимки са криминално деяние.
    Криминалистите трябва да разследват:
    1. Кой е пуснал този фалшификат /ако е фалшификат/
    2. Какво правят тези пари в чекмеджето, ако снимките не са фалшификат
    3. Кой е направил тези снимки... /ако не са фалшификат/
    ...и да получим отговори на тези въпроси /и другите покрай тях/ максимално бързо
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Lubo

    53 4 Отговор
    И мен ме е срам!Но това е положението.
  • 31 Pyri

    7 45 Отговор
    Радев да. Остави дрона. Ами да почне. Да играе. На не се сьрди човече щом като се. Чуди какво да прави като президент
  • 32 112

    4 56 Отговор
    Надуваеми кукли от Русия, бойко и куклата барби. Не бъдете наивници, че е бойко, пари,, пробват ви и вие като дребни риби се хващате и затова казват.. Монтаж. Навън има много умен народ. От детските градини цели книжки наизуст. Само не е рекъл Иванчо, и не е наоравил.. Завършиха в бг с отличен, на запад.. Не се вързвайте. Всичко се прави с умисъл, за да намразите герб и гласове за славист Виктор Емануил Манолов
  • 33 хи хи хи

    55 4 Отговор

    До коментар #27 от "Чумата":

    БСП няма какво да яде,а на Баце в чекмеджето един милион евро;))))
  • 34 By ::) b

    23 1 Отговор

    До коментар #13 от "ЗНАЕШ МИ...мУРА!":

    а твоя спести 9 милиарда преди три години!
  • 35 By ::) b

    50 3 Отговор
    интересно,щом за дойче веле пачки по 500 евра са маловажни,като дори и те знаят,че това е банкнотата на престъпниците,кое им е важно?
    а и меркел иска тези пари да спрат да се печатат!?!?!?
  • 36 Йордан

    64 7 Отговор

    До коментар #5 от "емигрант по неволя":

    Много е съмнително дали това правителство е законно избрано,като се има предвид рекета над държавните милионери и случая с кметските избори с фрапантни нарушения и купуване на гласове.Още делото в съда не е приключено. Не може да има нормална държава с ненормална икономическа,политическа и социална система,функционираща с нездрави,лобистки и нетрайно закони.Както казваше един Цар-Премиер: “Чипа е сбъркан”!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Трезвен

    14 46 Отговор
    това че черепа е теглил 67 милиона кеш може и да е верно, но дали ги е дал точно на триото или ги е харчил за луксозните си удоволствия ???, нека го докаже с факти !!! Ако боко има кеш няколко стотин хиляди евра дали ще ги държи в нощното си шкафче и то в бояна ??? щото аз не бих, а и надали някой разумен човек би !!!

    Коментиран от #52

  • 39 войната на дроновете

    52 5 Отговор
    Не беше ли вчера на брифинга организираната престъпна група, която изцеди живота у нас? Всички знаят и си траят. Защо? Ето това са резултатите от 30 години емиграция, наркотици, чалга. Държавни служители с ДМС-та и неплащане на осигуровки. Калинки и парашутисти, които нищо не могат, нищо не работят, но гласуват "правилно". Помощи, фалшиви ТЕЛК-ове, затваряне на очи заради фалшиви книжки и пари на ръка за спонсориране на друга голяма маса избиратели. И пак някой тук има очи да каже - голяма работа. Ето за такива Апостолът е написал "народе????". Обвиняват Корнелия, че клатела властта. Ако искането на обречени вотове на недоверие е клатене на властта, здраве му кажи. Нито един протестиращ. В нормални държави щеше да има метеж.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Прохор

    33 4 Отговор
    Тиквуний е нанкал и го снимали.Въй,ся ко ши праим.Обаче никой не говори за папките в шкафа.
  • 43 пенсионера

    29 2 Отговор

    До коментар #27 от "Чумата":

    ами да, ще злобея, видях си пенсионния фонд в чекмеджето на един от героите на прехода, ти как се справяш с 500 лв. на месец ??
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 JEFF

    9 1 Отговор
    Всичко зависи от това, колко е развълнуван премиерът.
  • 47 ареулево

    12 6 Отговор
    Правиш си сам компромат, който лесно можеш да опровергаеш, обвиняваш за него враговете си, а ти се изкарваш жертва и готово. Още един мандат. Матряла кълве и на гола кукичка.
  • 48 Стоил Славов

    21 2 Отговор
    ТОВА МУ Е НАВИК ОЩЕ ОТ,, ОРБИТА", КОГАТО БЕШЕ ПРИ ПАШАТА И В ПОЖАРНАТА, ЕДНОВРЕМЕННО. ВИНАГИ Е ГОТОВ ДА СИ БИЕ КАМШИЦИТЕ ЗА БАРСЕЛОНА, НАПРИМЕР.
  • 49 Стоил Славов

    11 2 Отговор
    ТОВА МУ Е НАВИК ОЩЕ ОТ ,, ОРБИТА", КОГАТО БЕШЕ ПРИ ПАШАТА И В ПОЖАРНАТА, ЕДНОВРЕМЕННО. ВИНАГИ Е ГОТОВ ДА СИ БИЕ КАМШИЦИТЕ ЗА БАРСЕЛОНА, НАПРИМЕР.
  • 50 Стоил Славов

    22 3 Отговор
    Ей, г-н пожарникар, ще можеш ли да загасиш този пожар, който аз ще запаля!?
    Помниш ли как висеше във фоайето на,, ОРБИТА " със служебния шлифер!?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ха ха

    18 3 Отговор

    До коментар #38 от "Трезвен":

    Първо не стотици хиляди,а милиони.И второ : не завиждай на идола си,Боко вече е пътник.
  • 53 Стоил Славов 💣☠️

    16 2 Отговор
    А помниш ли, как ме взриви в асансьора г-н Главен Секретар на МВР.!?

    Коментиран от #59

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Поп

    6 15 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Колкото е вярно, толкова да са здрави КУРНела Сланинова и пРезидента Срадев, и такива като теб, които застават на страната на олигарсите.Господ да ви убие!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ех специалист си ти

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "ЗНАЕШ МИ...мУРА!":

    Да ПРЕЦЕНЯВАШ...КОЛКО ДО ТЕЗИ КОИТО ОПИСВАШ,ЧЕ НЕ СА ЦВЕТЯ ЗА МИРИСАНИ ,НЕ СА И ТО НИКАК....НО НЕ ВИ УВРЯХА К*ХИТЕ ЛЕЙКИ,ЧЕ ЗА НАПРАВИШ НЕЩО ТАКОВА,ПЪРВО ТРЯБВА ДА ТИ ПОЗВОЛЯТ...И ЕСТЕСТВЕНО ДА СЕ ОТЧИТАШ....
  • 58 007

    5 1 Отговор
    Ако се върнем назад, идейно социалистите би трябвало да са по-морални от всички други. Маркс, Благоев; четете и кажете, защо всичко е с главата надолу? Нито нашите, нито които и да е социалисти, където и да е, са поне малко по-морални в политиката от другите. Първите прояви на разпадане на нашият соц. 80-те беше моралното разложение; свидетел съм как директор на обединение, пиян и разгонен, по бели гащи, гонеше посред нощ по коридора на хотела крякащата преводачка след срещата с потенциални европейски клиенти. На другият ден гостите гледаха втрещено и се стараха да приключат бързо и да си ходят. Сегашната ситуация като че ли е същата във всички партии и институции. Quo vadis, domine?
  • 59 12345

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "Стоил Славов 💣☠️":

    ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ЗНАЕШ....И ДРУГИ ГИ ЗНАЯТ НО....

    Коментиран от #61

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Българинъ

    10 1 Отговор

    До коментар #59 от "12345":

    И ДРУГИТЕ ГИ ЗНАЯТ И СИ ТРАЯТ, НО ОН Е НА ВЪРХО, ВСЕ ОЩЕ.
    ИМА И ДОКЛАД НА US СЛУЖБИТЕ ПО ТЕМАТА 😷
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Гюстав Льо Бон

    5 0 Отговор
    Едно преходно схващане лесно намира място в душата на тълпите, но е много трудно да се вгради в нея трайно вярване, както и да се разруши то, след като е било изградено. Промяната му е възможна само с цената на шеметни революции и едва когато вярването е загубило почти изцяло властта си над душите. Ролята на революциите в случая е да отхвърлят напълно полуизоставени вече идеи, за окончателното скъсване с които е попречил заробващият навик. Започващите революции са всъщност свършващи вярвания.
    Точният ден, в който едно голямо вярване е предназначено да умре, е денят, в който стойността му започне да се оспорва. Бидейки не повече от фикция, всяко всеобщо вярване би могло да просъществува само ако избегне изпитанието.
    Но именно когато е силно разтърсено вярването, породените от него институции остават все така могъщи и затихването им едва се усеща. Щом накрая загуби изцяло силата си, всичко, поддържано от него, се сгромолясва. Все още няма народ, успял да промени вярванията си, без да е веднага обречен да преобразува елементите на своята цивилизация.
    Той ги преобразува, докато не приеме някое друго всеобщо вярване; дотогава пък живее задължително в анархия.
  • 64 Българин

    13 0 Отговор
    Истината винаги е една и винаги излиза наяве.Въпрос на време е на заслужилите да им лъснат задниците.
  • 65 снимките

    12 3 Отговор

    До коментар #21 от "Майна":

    са направени от кмета на Симитли?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Хаджиментов

    6 2 Отговор
    Божков се е съюзил с опозицията за да свалятт дружно правителството.
    Разулата:
    1. Прокуратурата няма да открие нищо. Както обикновено.
    2. ББ няма да даде оставка и ГЕРБ ще си довършат мандата. Засъжаление на БСП, за изборите те няма да имат бонуса, че ГЕРБ са свалени предсрочно.
    3. Който и да спечели изборите, той ще трябва да управлява или в малцинство, или с ДПС и още някой И в двата случая управлението ще е слабо, и в двата случая ДПС ще продължава да си взима своето, както в последните 30 години.
    Другият вариант е да не може да се сглоби правителство изобщо, което ще ни прати в една въртележка на безкрайни избори, която може да продължи много години. През които, естествено ще управлявва правителството на червения Радев.
    А Божков така и няма да се прибере, защото нещата много се раздухаха.
  • 68 Отец нафарфории

    5 12 Отговор
    Двамата гепачи единия в Белград другия в Дубай яко са развързали кесиите за да има храна за баламурниците, УДРИ БАЦЕ ПО БОКЛУЦИТЕ, С ТЕБ СМЕ, УМИРАМ ОТ КЕФ КАТО ГИ ГЛЕДАМ КАК ИСТЕРЯСВАТ.
  • 69 НАРОДЕН СЪД

    4 1 Отговор
    На два коня-Отговорите на въпросите.
  • 70 без значение

    4 0 Отговор
    никой не задава въпроса,защо Борисов е позирал за камерата с отворено чекмедже и пистолет на шкафчето,много е разхвърлян!?,а всичко друго от интериора си е на място!?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Мъде Раторь

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "МАЛАРИК":

    Гоуем си!
  • 74 Tate

    7 1 Отговор
    Мaни мaни дрoн пaкeт c динaмит и пирoни !! Лeлeлeлe a Рaдeв ceди дo oгрaдaтa нa Бaцe и киризи c пeриcкoп oт пoдвoдницaтa !! Дрoнa ce мъчи c тoвaрa щoтo нe e дигaл тeжкo и гo изпуcкa върху кeнeфa нa oхрaнaтa !! И кaтo бликнaл eдин ми ти "пeтрoлeн" гeйзeр !! Бaцe cкaчa c пищoвa и викa "Нaштe идвaт " гърми у тaвaнa кaтo нa cвaтбa и фърля пaчки кaтo у рecтoрaнт c гръцкa музикa .................. Прeзидeнтa изкaчa oт пoдвoдницaтa яхa знимкaтa нa F16/70 и oтлитa в нeизвecтнa пocoкa !! Нacтaвa нaрoднo вeceлиe и рaздaвaнe нa aвтoгрaфи пo cнимки нa cпящият Бaцe !!!
  • 75 Маке

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Руски дипломат – първи секретар":

    Спие полугол, со пиштол и многу пари околу него: Борисов го обвини Радев дека го следи со беспилотно летало.
  • 76 Някои76

    8 0 Отговор
    Пачките на премиера са от изчезналите 300 и колко кг забравих наркотици ....
  • 77 ники

    1 1 Отговор
    това което се прави на премиера вече може да се приложи на всеки от нас. кажат че сестра ти е проститутка и не те слушат че нямаш сестра. сега съдят премиера за битовизми а не за управлението. че прост бил ама баш партия е сделал. май не е. с кого бил говорил. с всички които имат значение ако трябва и с дявола и с бога. а партия работи с пари всяка.
  • 78 незнайко

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Какво общо има певицата ЛИЛИ ИВАНОВА, че решихте да я намесите в своето изказване ? Това е нелепо, както и твърдението Ви, че всичко е истина !!!

    Коментиран от #83

  • 79 БОИКО БОРИСОВ

    2 0 Отговор
    БЯХ С ЕДНА МОМА НЕЦЕЛУВАНА КАКВО МЕ СЪДИТЕ
  • 80 Холмс

    0 1 Отговор

    До коментар #56 от "Шерлок":

    Нищо де сега ще опъват него...можеш да виеш ама се тая
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Храна за размисъл

    0 0 Отговор
    Оказа се,че причината за престъпност като битовата и посоката на Гешев да се бори с нея не е правилната стъпка,поради факта,че тя започва първо от властта и ако като причина не се изкорени и промени,то не е ли престъпление държавните институции и служители да вземат заплати и да преследват хората доведени до мизерен живот да крадат и извършват престъпления?
    Въпросът е,ако всичко ни е наред и няма нужда от престъпления за да се търси алтернатива за печелене на пари,за какво е държавата и държавните институции?
    Привидно човек мисли и се стреми да прави нещо за да печели пари,като се заблуждава,че ако ги има то ще бъде здрав,спокоен,щастлив или свободен,но парите могат ли да се притежават и да са на някой? Парите са два чувала,които сменят собствениците си и са средство създаващо илюзията,че са нужни и ни удовлетворяват като награда както като деца правим нещо за да се харесаме на родителите ни за да получим награда,след това в училище да имаме високи оценки и висока заплата.Постоянно преследваме нещо за да задоволим егото си,че сме повече от другите,значимост и одобрение,а като ги нямаме сме неуверени,несигурни и незначителни в очите на другите.
    Да обясня това как се показва и по друг начин при животните.
    Един слон от дете ако е вързан за един стол,с годините се научава,че не може да отиде по-далеч от него,дори и да е силен и да може да го влачи със себе си.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Анонимен

    1 0 Отговор
    Един човек с по-голям капацитет в главата си и висок коефицент на интелигентност дали би станал политик или тези на които им гледаме сеира сега са избрани като наивни и гладни за пари комплексари за да бъдат лесно контролирани и манипулирани да правят каквото им се нареди от друго място и да са само едни артисти за целият този цирк?
  • 86 БРАВО ДРУГАРЮ

    3 0 Отговор
    ДЪРЖАВАТА ТЕЧЕ В ЖИЛИТЕ МУ А ИКОНОМИКАТА В ШКАФЧЕТО МУ !
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.