Last news in Fakti

22 Юни, 2020 16:00 9 055 77

Атлантици: Кошлуков незабавно да подаде оставка

  • атлантически съвет на българия-
  • атлантически съвет-
  • горан благоев-
  • емил кошлуков-
  • бнт-
  • българска национална телевизия-
  • георги любенов

От Атлантическия съвет на България излязоха с остра позиция срещу действията на генералния директор на БНТ

Атлантици: Кошлуков незабавно да подаде оставка - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Позиция на Атлантическия съвет на България:

На 11 май 2020 г. изпратихме протестно писмо до Генералния директор на Българската национална телевизия г-н Емил Кушлуков, до г-жа Бетина Жотева, председател на Съвета за електронни медии и до г-н Вежди Рашидов, председател на Комисията по културата и медиите при 44-то Народно събрание, по повод недопустимата просъветска и комунистическа пропаганда в предаването "Денят започва с Георги Любенов", излъчено по БНТ на 9 май 2020 г. - Денят на Европа.

В писмото заявихме, че "за пореден път водещият Георги Любенов, както и продуцентите и отговорните редактори на предаването, допуснаха по обществената телевизия да се излъчва нагла и арогантна просъветска и комунистическа пропаганда", както и че е "недопустимо е да се лансират чрез националната медия глашатаи на комунистическото мракобесие, маскирани днес като "социалисти" или проруски националисти, които да пропагандират антиевропейските "опорни точки" на днешния кремълски режим, който вегетира върху откровени фалшификации на историята".

В заключение на писмото се казваше:

"Призоваваме Ви да вземете отношение по въпроса и в рамките на дадените Ви от закона правомощия да предприемете всички необходими действия, за да не се повторят повече подобни антибългарски и антиевропейски прояви по БНТ."

Отношение по повдигнатия обществено значим въпрос взе единствено г-жа Бетина Жотева, която изиска от г-н Емил Кошлуков становище. В своя отговор до СЕМ г-н Кошлуков е заявил, че

"зачита изразената от АСБ позиция, но едновременно с това настоява, че при реализацията на предаванията си за деня БНТ е осигурила необходимия плурализъм на различни мнения и изцяло е спазен принципът на равнопоставеност на различните гледни точки".

Явно г-н Кошлуков напълно е игнорирал позицията ни в писмото, че "обективност и неутралност" не се постигат, ако историята се фалшифицира чрез изява на "друга гледна точка", която по същество е лъжа, манипулация, фалшива новина и гавра с историческите факти."

Генералният директор на БНТ не благоволи директно да отговори на Атлантическия съвет на България за това какви действия ще предприеме, за да не се повтарят повече подобни антибългарски и антиевропейски прояви по БНТ, а вместо това ни изпрати копие на писмото си до СЕМ.

Не се учудваме, че това ръководство на БНТ проявява пренебрежение към една гражданска организация. Очевидно "националното" в БНТ вече е останало само като лозунг на фасадата, зад която се крият частни интереси. Затова и позициите на Атлантическия съвет на България не представляват интерес. А може би представляват, но задачата е те да бъдат игнорирани. Въпреки, че в организацията членуват десетки видни експерти и анализатори по национална сигурност и отбрана, международни отношения, както и публично известни общественици от демократичната евроатлантическа общност в България, те не са сред предпочитаните гости в ефира на БНТ. За три години Атлантическият съвет на България е публикувал и изпратил до медиите, включително и до БНТ, десетки свои позиции по важни за страната и обществото ни въпроси. Но явно нито те, нито знанията и позициите на експертите ни предизвикват желание в ръководството на БНТ и продуцентите ѝ да представят гледната точка на най-последователната евроатлантическа гражданска организация в България. За сметка на това, в предаванията на БНТ продължават да се появяват все същите до болка познати от вече 30 години лица на агенти на Държавна сигурност и стари комунистически функционери.

Това отношение ни кара да вярваме, че изглежда наистина в БНТ има списък на желани и нежелани гости. Дълго време смятахме, че това не е възможно да се случва в европейска и натовска България, но практиката на БНТ ни кара да вярваме, че това по всяка вероятност е истина.

Последните сигнали, сочещи, че г-н Емил Кошлуков най-вероятно е решил да свали от ефир един от най-изявените и подготвени български журналисти г-н Горан Благоев, заедно с неговото предаване "Вяра и общество", отнемат и последната надежда, че в БНТ все пак са останали някакви островчета на свободна журналистика и свободно слово. Последните медийни разкрития, че г-н Кошлуков е провел на 11 юни 2020 г. по своя собствена инициатива среща с представители на Светия синод на Българската православна църква, за да получи "благословия" и подкрепа за действия против г-н Горан Благоев, доказва, че атаката срещу този журналист е поредната операция, активно мероприятие в угода на ретроградните комунистически и прокремълски среди в България, наричани още "българското задкулисие".

Във връзка с всичко това заявяваме, че г-н Емил Кошлуков повече не се ползва с нашето доверие!

Атлантическият съвет на България, като граждански гарант за необратимостта на демократичния политически избор на страната - членството в НАТО и Европейския съюз, като организация, последователно отстояваща свободата на словото и като общност на експерти с ярки антикомунистически и демократични позиции, настоява г-н Емил Кошлуков незабавно да депозира своята оставка пред Съвета за електронни медии, който от своя страна да започне процедура по избор на нов генерален директор.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хората са отвратени

    141 20 Отговор
    от "демокрацията", затова тъгуват по комунизма. Дори в Щатите се задава социалистическа революция.

    Коментиран от #72

  • 2 Бесен Язовец

    169 22 Отговор
    Соросоидните слуги квичат срещу истината!
  • 3 Комуниста

    131 33 Отговор
    Ако не беше,, Червената армия " фавъна с кривите очи нямаше да съществува! България се ската след 10 Ноември 1989 г като беше скапана преди 1944 г! Руснаците ни освободиха от турците и от фашистите скоро ще ни освободят и от тези новите продажници.

    Коментиран от #22

  • 4 Атлантида

    50 6 Отговор
    Точно така, България на три морета и един океан.
  • 5 До търбантаджията

    149 14 Отговор
    Пасито да си гледа Гребането, да не се занимава с история! Искат да я пренапишат, като с турското присъствие! Ще продаде децата си ако някой му даде повече центове.

    Коментиран от #35

  • 6 Майна

    113 13 Отговор
    Това е мнение и позиция и щото в България няма никой вече да има такива , ВЕДНАГА ИСКАТЕ ОСТАВКИ!!!КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ ВИЕ , БЕЕЕ!ТАЗИ ДЪРЖАВА Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ГЛАС И МНЕНИЕ!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Охо Бохо

    94 13 Отговор
    Защо господ не си прибере версиите от атлантическия съвет. На мен лично тъй като не понасям при американската пропаганда на същата телевизия не я гледам. Така, че вие направете същото. И стига вряскате една шепа проамдрикански настроени сте ама вдигат шум до бога. Как, е ка е Америка за България или Шорош са намалили сребърни ите?
  • 12 ърли

    14 74 Отговор
    вие повече ли сте ве дърт комунист такъв..
    я питай хората дето работят в европа дали им пука за ватенките или
    я слезте на земята

    Коментиран от #42

  • 13 Биде

    104 11 Отговор
    Айде бе! Когато пропагандата е проруска по правило е нагла ,арогангна и отвратителна! Но виж проамериканска ли е винаги е супер! От тея евроантлантици и сбърканите им ценности и приоритетите им а и нагаждачеството им ми се драйфа!
  • 14 някой

    100 9 Отговор
    Да ги питам тия ,,атлантици,, каква е връзката на ,,националното,, с,, атлантизма,,Нали такава теза лансират в пасквила си ,наречен ,,писмо,, Телевизията не била ,,национална,, а атлантизма явно е национална черта на българския народ или пък трябва да го изповядваме пустия ,,атлантизъм,, Ама Атлантика далеко бе..
  • 15 qwerty

    46 9 Отговор
    "Осман Октай изгонил Емил Кошлуков, който искал да бъде на избираемо място в кандидатска депутатска листа на ДПС."
  • 16 Ххх

    94 5 Отговор
    А Атлантическия съвет кого точно представлява ? Интересите и разбиранията на какъв процент от населението ? Кой ги е избрал, и кой ги издържа ? И от къде накъде си присвояват правото те да изразяват някакви български национални позиции, с които обществената медия задължително следва да се съобразява ? Доколкото знам са неправителствена организация, предполагам, финансирана от вън, предполагам от Щатите. А там са се събрали най - върлите натовци. Но, все пак те нямат някакъв легитимен избор от българското население. И откъде накъде ще преследват едни чужди интереси - руските, за да защитят други чужди интереси - американските ? Те какви са - някакви назначени от САЩ гаулайтери, които трябва неформално да управляват държавата ли ?
  • 17 на 22 юни

    60 4 Отговор
    не може да обсъждаме улавите идеи на атлантическия клъб, който сее ангажирал за своите протежета които неудържимо губят позиции. Днес е важна дата
  • 18 Пешо Пърцуцата

    64 3 Отговор
    Мали ,много експерти тези атлантици бе! Само че кой ги определя като такива освен те самите?
  • 19 До атлантиците

    58 2 Отговор
    И кой ще пратят на 9 май атлантиците, сигурно пасито да обясни що Израел направиха 9 май свой официален празник и той празнува ли го :)
  • 20 Бесен Язовец

    33 5 Отговор
    Иначем съм ЗА Боклуков да си ходи от БНТ но по ред др. причини като се почне от ниския му морал който демонстрира като покзава едни жестове в ефир преди време и още....
  • 21 Само питам

    70 4 Отговор
    Кви са тия " Атлантически съвет"?
    Неква политическа партия ли са?
    Колко са гласували за тях?
    Тва демокрация ли е?
    Ми утре и "Евразийския съвет" ше каже,че реабелитират фашизма...и кво?
    Трябва ли да слушаме всеки новопоявил се изтърсак?
  • 22 Амин!

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Комуниста":

    Дай Боже!
  • 23 Послушко

    31 4 Отговор
    Кошлуков за шеф, Жотева да го конролира - колко още може да падне националната телевизия!

    Коментиран от #39

  • 24 Истината е

    43 4 Отговор
    Че бнт при кпшлука си връща част от зрителите, а освен това препрочитат Вазов, излъчват Петко войвода, а споменатото предаване през уикенда е доста гледано и харесвани, Горан Благоев е меко казано неприятен, богослов, който се изживява като историк. Дори дамите от бнт се облякоха по добре и секси, история бг също е сериозно предаване и много други,има промяна в тази тв и тя е добра
  • 25 Давай Кошлук

    58 4 Отговор
    Щом като сурогатните атлантици не му вярват, получава подкрепа от българите в България!

    Препоръка към Кошлука: Пусни им на атлантиците, бивши варшавци, пряко предаване от Парада по случай 75 годишнината от Победата над Хитлер и нацистка Германия във ВСВ! Сряда, 24.06.2020 г., начало както обикновено - 10:00 ч. московско време = българското лятно часово време.

    Атлантиците про-хитлеристи ще скимтят като настъпени псета...
    Народът на България ще те подкрепи!
  • 26 Криеш името си страхливец

    11 40 Отговор
    Съгласен съм с българските "Атлантици"! СССР нападна Германия, и ако не бяха Атлантиците от САЩ с двата ядрени удара сега нямаше да е "демокрация" в света!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 миш

    45 4 Отговор
    Кви са тия атлантици,нали граничим с Черно море ?На тия,майка им и баща им беха ли атлантици?
  • 30 Лъжци

    43 4 Отговор
    А ежедневната американска пропаганда е норма. Единственото мракобесие тук идва от това нагло изказване на атлантическия клуб. И кой каза че в България тези хора са главните морализатори?
  • 31 ира

    34 2 Отговор
    Не мога да повярвам какви негодници са това!
  • 32 ърли

    4 43 Отговор
    България не е освобождавана от фашизма по една проста фактолгия
    9ти септември 45 година ссср обявява война на страна на територията на която няма нито един фашист..следва окупация и 45 години загуба на независимост..я ги питайте русомилите защо от учебниците липсва войната от 1820 година водена на наша територия..или комунистите не са могли да намерят начин да ни убедят че руснаците са ни обичали 1876 пък 1820 не са..крайно време е да се съборят паметниците на червената армия тука поради факта че не са водени битки с фашизмът и да приключим с русофилството един път завинаги

    Коментиран от #41

  • 33 ърли

    2 36 Отговор
    и да американците подържат НПО-та а руснаците направо политически партии в парламента..правете си извода кое е по зле..гадните комунисти ги е страх че след 10 години ще сме добре и на никой няма да му пука за тях и няма да има как да крадат..затова ни дърпат завинаги в блатото..вашта свърши свиквайте вече

    Коментиран от #38

  • 34 ърли

    2 29 Отговор
    войната от 76 година е отмъщение за кримската война
    руснаците са се възползвали от суматохата в европа и са нападнали османската империя заради собствените си интереси..никой никога не е освобождавал други хора просто защото ги харесва..няма такъв прецедент в човешката история..факт е че са спечелили и след това великите сили са ги изритали от наша територия безславно..защото и преди и сега всичко е ставало с разрешението на английското адмиралтейство в европа
  • 35 Знаещ

    30 1 Отговор

    До коментар #5 от "До търбантаджията":

    То Пасито не ги пише сам тези мръсотии,има си лакеи за всичко.Затова е създал "Департаменти" с "Директори".Писал го е Директора Васко Данов-безкрайно неизвестно военно журналист че в миналото,съветски възпитаник,естествено,от ония, дето ги пращаха да учат в Съветския Съюз от квотата на "наши момчета".Като усети,че вече вятъра духа от запад, с юнашки скок премина от активен член на Руския клуб в още по активен на Атлантическия.В соросоидните големи ТВ го величаят като военен експерт и го канят да словоблудство важно важно.
  • 36 GTR

    14 8 Отговор
    А кой е кошлуков и какво му разбира главата от телевизия?
  • 37 357

    29 3 Отговор
    Когато всички НПО бъдат изгонени от България,тогава ще можем да поживеем наистина по-човешки.

    Коментиран от #44

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ново

    2 6 Отговор

    До коментар #23 от "Послушко":

    И как до сега няма партиен секретар в бнт за да контролира и дава насоки на безпартиините и защо затвориха белене и скравена нинова да прати там някои от бсп да тръгне работата
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Уили

    25 2 Отговор

    До коментар #32 от "ърли":

    Майтапи ли се бе Ърли или си толкова тъп Атлантик.Не си ли чел Европейското изследване за, отношението на Евро народите към НАТО,Русия и хипотетичен военен ко нфликт между САЩ и Русия.75% от българите не желаят да са на страната на САЩ,а вие смелите дупедавци,сте само 4%.И как ще ликвидиране тези 75% русофили,с напалм или ориндж като във Виетнам ли?И да,ама не,не се гаси туй що не гасне,припомни си Вазов,приятелю.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ърли

    3 20 Отговор
    кви 75 процента я се събуди ве..всеки грамотен българин знае къде му е интереса

    Коментиран от #46

  • 44 Песимист

    12 0 Отговор

    До коментар #37 от "357":

    Прав си,брат ми,ама нямаме Орбан,докато се появи, я камилата,я камиларя.
  • 45 ърли

    4 18 Отговор
    мога да продължа да ви обяснявам но с вашите промити мозъци едвали ще разберете..България застава на страната на централните сили заради факта че русия мотивира сърбия да нападне България в сръбско българската война..и после в междусъюзническата..съответно през 40 години българската монархия не е имала избор и се е присъединила към оста по една много проста причина вече е съществувал СССР и всички монархии в европа са били застрашени от болшевиките..с руснаците много отдавна не сме пприятели набийте си го в гладките мозъци

    Коментиран от #67

  • 46 Уили

    8 3 Отговор

    До коментар #43 от "ърли":

    Чети бе Ърли,изследването е скорошно,от пролетта.Европейско е,не е от КГБ.
  • 47 ърли

    3 13 Отговор
    ко да чета като знам че не е вярно
    ако се обясни на хората от едни други хора как стоят нещата
    всичко ще се изясни много бързо..3 процента атака и 10 процента бсп не правят 75 процента в никакъв случай

    Коментиран от #53

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ърли

    4 9 Отговор
    вие сте въздух под налягане всичките русофили
    имате една 45 годишна пропаганда и нищо реално
  • 50 Гост

    16 1 Отговор
    Докога този Атлантически чируз и крадливото Ленче ще ни дават оценки и насоки?
  • 51 Шекспир 1

    21 2 Отговор
    Кошлуков,макар и да се държиш като симпатично гъзарче,!хич да не ти пука от тия боклуци Атлантици.Повечето съветски възпитанници,наскоро сменили боята от правоверно червена до атлантическо синя.Язък за красивия цвят.От генерал Събев надолу все отбор юнаци,крякат,за да си заслужат гранта,с тези мижави пенсии закъде?
    ,
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Уили

    3 2 Отговор

    До коментар #47 от "ърли":

    Този път ще ти цитирам класиката."Тези,които не четат вестници,трябва да бъдат убивани на място,морално."Книгата беше класирана на първо място в областа на сатиричните книги на 20-тия век,след нея бяха Швейк и параграф 22.Класирането беше западняшки,през Милениума,когато се класираше всичко.Познай книгата и автора.
  • 54 ърли

    5 7 Отговор
    параграф 22 съм го чел да
    чел съм и хенри кисинджър..тука тая твойта сентенция ми е убягнала
    но ще наваксам..и ще ти обясня едно нещо българина до толкова е ударил дъното че не за нато няма да воюва той и за България няма пак
    няма сила която да го изкара от чалга транса в момента

    Коментиран от #61

  • 55 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    19 1 Отговор
    Какъв е този "Атлантически съвет на България", кой им плаща заплатите там? Нямат право, да искат отговор от Българска национална телевизия...
  • 56 Е ПА НИЩО

    17 0 Отговор
    ДОБРО НЕ Е СТАНАЛО В БЪЛГАРИЯ ОТ 1990 ГОДИНА. .БОРЦИ. .ВРАТОВЕТЕ. .ЧАЛГАТА. .УНИЩОЖАВАНЕ НА РОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО. .ОТРИЦАТЕЛЕН ПРИРАСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО. .БОЛНИ ХОРА ЯДАТ ХРАНИ ПЪЛНИ С ХИМИЯ. .ПРЕСТЪПНОСТ ДАЛ БОГ. .ОПРОСТЯВАНЕ И ИЗЧЕЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ. .

    Коментиран от #59, #63

  • 57 Уили

    4 0 Отговор
    Най после единомислие,Ърли,за последното прозрение те поздравявам,съвпада с моето.Оставям те на мира ще пия еда бира от мъка,че съм заклещен от карантина в Украйна.Тук е море от водки,арменски и грузински коняци висшего сорта,но не можеш да излезеш да си купиш.
  • 58 кошлуков

    9 1 Отговор
    ОСТАРЯЛ БЕДНИЯТ. .КАТО СЕГА СИ СПОМНЯМ. .ПРЕДИ 30 ГОДИНИ. .БЯГАШЕ КАТО ЛУД ПО МИТИНГИТЕ. .И АЗ ГЛУПАКА С ГЛУПАЦИТЕ БЯХ ТАМ. .. @ПЯХМЕ КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН. .@СЕГА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗЛЪЖЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ПОЛИТИКА. ...ИСТИНАТА Е ХАПНИ ..ПИЙНИ. .КЛЕЦНИ. ..
  • 59 ДГД

    5 0 Отговор

    До коментар #56 от "Е ПА НИЩО":

    Демокрация, братче, ти какво искаш?!?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Философ от Магнаурската школа

    13 1 Отговор
    Вече 30 години чакаме златния западен дъжд,много хора умряха от чакане,по младите и нетърпеливи се разбягаха да си търсят другаде късмета,а ти ни караш да чакаме още 10 години.Вероятно през това време ГЕРБ ще се превъзпитат да не крадат толкова настървено и ще отпуснат нещо за народеца (ако още го има).Или да чакаме новия Голям брат да ни изпрати нов спасител(крадец де)след Костов,Царя,Станишко,Боко.Но до тогава какво ще ядат бъдъщите нови българи-ромчетата?То не само кабел неоткраден не остана,но и старци за обиране и пребиване.А от никого неизбраните и непризнати Алантици чак такава наглост не съм очаквал,това по същество е ултиматум.Освен ако го погледнем от комичната страна,все бивши авторитетни членове на БКП,допреди 30 години плюещи същото НАТО със същия партиен плам.Жалка бутафория.
  • 63 Знаещ

    11 0 Отговор

    До коментар #56 от "Е ПА НИЩО":

    Всичкото това големия Юлиан Вучков го нарече ОПРОСТАЧВАНЕ.Вечна му памет.
  • 64 Сандо

    13 1 Отговор
    Обявете откъде са ви парите!Продажни предатели и лъжедемократи!Заради такива като вас си заслужава периодично да има народен съд!!!И не става дума за това дали е имало пропаганда на някакви идеологии,а за тяхното предателство,добре платения им слугинаж и отвратителното лицемерие.Евроатлантическо мракобесие в действие!
  • 65 ivan ti

    10 1 Отговор
    От днес Кошлуков има моето доверие!
  • 66 Девети май

    21 0 Отговор
    е Ден на Победата на СССР във Втората световна война. Ако някой иска да го чества и като ден на нещо друго - моля. Но е недопустимо някакви етрепки да забраняват да се почита паметта и подвига на многохилядните участници в тази победа.Това ли е демокрацията?
  • 67 А дали

    6 1 Отговор

    До коментар #45 от "ърли":

    нямаш проблеми с огладкостяването на твоя мозък? След като са минали стотина години е много лесно да кажем, че това не е трябвабо, пък онова е било защото и т.н. Но фактът си е факт - и той е неизменен - България е съюзник на Хитлер. И по тази причина хуманните англоамериканци бомбардират София жестоко и методично. А избор винаги има и е имало. Но е късно да обвиняваме този или онзи - той е осъществил този избор. И се е случило точно това.
  • 68 Тия

    22 1 Отговор
    атлантици що не си отидат отвъд Атлантика?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Прогностик

    16 0 Отговор
    Не знам дали Кошлуков ще подаде оставка под натиск отвън,но тези овехтели слагачи от клуба на атлантициге отдавна трябваше да се саморазпуснат, за да се обединят отново под знамето на соц революцията в Щатите
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Казуар

    0 9 Отговор

    До коментар #1 от "Хората са отвратени":

    Тъгуват за комунизма който фалира. А в Щатите ще стане социалистическа революция на кукув ден.
  • 73 Никито

    3 3 Отговор
    Кошлуков и за чеп за зеле не става. И там ще се провали.
  • 74 Митко

    0 7 Отговор
    Прав е Босия, че дългобедрестата Емилия е агент на ДС и подлога на БКП(БСП). Откакто е шеф на телевизията освободи сумсти кадърни водещи, и махна свесни предавания. Навсякане се нанят само комунисти(социалисти) дава им се фронт без опонентите им да имат право на отговор и от всички предавания блъска на комунизъм и тъга по него агента си върши работата
  • 75 бай ставри

    0 2 Отговор
    Кошлуков напълниха ли ти гушата маскара такава
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Знае се

    0 0 Отговор
    Кошлуков е бил винаги агент на ДС още от затвора играещ ролята на Демократ