10 Юли, 2020 12:10 34 047 481

Нека бъдем честни, Румен Радев е фалшив герой. И то дори не български, а кремълски

  • румен радев-
  • фалшив герой

Мафия с комунисти и руски агенти не се бори

Нека бъдем честни, Румен Радев е фалшив герой. И то дори не български, а кремълски - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нека бъдем честни, Румен Радев е фалшив герой. И то дори не български, а кремълски. Позициите му в 100% от случаите съвпадат с хибридните дезинформационни потоци, покровителствани от путинския режим, и официалната външна политика на руското правителство. И този човек, Радев, поставящ се винаги в услуга на Москва, е борец срещу мафията? Не, не, не. 

Да, той изглежда и се изказва малко по-цивилизовано от Борисов, Доган, Пеевски и слугите им, но това не бива да заблуждава никого. Румен Радев е част от проблема, който проблем не идва гореспоменатите трима, а от кукловодите от комунистическата Партийна (''държавна'') сигурност, свързани дълбоко с Москва, които стоят зад тях и им осигуряват силата, която имат днес те. В това се корени проблемът на България, а не просто в Борисов, който соцносталгиците, подкрепящи Радев и БСП, искат да свалят от власт, за да бъде заетото мястото му от всевъзможните други разклонения на БКП. Да, другите, тъй като ГЕРБ е само едно от тях.

Нека да да повторим. Би ли могъл човек, който открито се радва и симпатизира на режима на Владимир Путин, олицетворяващ всичко, което не трябва да бъде България, да е против мафията? Разбира се, че не би могъл. Дори вчера си пролича колко му е трудно на Радев да говори против мафията, насилваше се, за него това е неестествено, защото досега винаги се е крил зад безсмислените си вета и алабалистичните си приказки. Да, именно, само приказки.

В рамките на мандата си, който вече е към своя край, Румен Радев не направи нищо срещу тази мафия, за която говори. А можеше. Мафия, която за много български граждани наистина съществува. Беше напълно възможно с различни инициативи да създаде много голям дискомфорт на визираната от него мафия. Но единственото, което правеше бившият летец, е да обикаля страната и да хвърля безопасни стрелички към министър-председателя и подопечното му правителство.

Защо Румен Радев, едва след акцията на Христо Иванов и съпартийците му на ''Росенец'', постави публично въпроса за държавната охрана на Ахмед Доган и Делян Пеевски? Къде беше три години? Президент на друга страна ли бе, на друго място ли живя? Ами, не, но очевидно го закъса и започна да прави отчаяни ходове, за да търси спасение от тези, които са го избрали за президент, а също и от тези, които са справедливо разгневени заради потъпкването на демокрацията в България, което години наред постепенно ескалираше, за да се стигне до кулминацията днес, която е особено извратена и плашеща.

Румен Радев търси спасение на кожата си, досущ като някои сгазили лука бизнесмени, които в годините назад се ангажираха с издръжката на футболни клубове, надявайки се, че феновете на тези клубове ще скочат в тяхна защита, ако делата им започнат да се развиват в не тяхна полза.

Бухалката стигна до него и Румен Радев изведнъж осъзна, че в България има мафия. Оправдания за досегашното му нерешително поведение могат да се измислят много, но няма да променят фактическото лицемерие на държавния глава. А пък съратниците му от БСП продължават да виждат проблема само и единствено в Бойко Борисов, просто защото те не искат борба с мафията. Те искат само мястото на Борисов, но не и да променят сегашното положение.

Да, може абсолютно да се предполага, че вчерашните действия на прокуратурата са заради нетипичното смело изказване на Радев за охраната на двете мастити фигури от ДПС. Целта може да е сплашване, а може да се цели и отклоняване на вниманието от истинските проблеми. Но с оглед привързаността на президента и администрацията му към меко казано недемократичния режим на Путин, никак няма да е изненадващо, ако наистина се окаже, че е предавана секретна информация на руските служби, както твърдят някои проправителствени кръгове. А няма и да е изненадващо, ако съответните наши служби са знаели за това отдавна, но се е чакал удобният момент за изобличаване. В крайна сметка съдът е този, който ще се произнесе по тази тема.

И не, същността на Радев не прави Иван Гешев и Бойко Борисов положителни герои.

Същността на настоящия български президент не оправдава медийното правосъдие, който раздава Иван Гешев, не съобразявайки се с презумпцията за невиновност, докато съдът не реши обратното. Не оправдава и избирателната активност на прокуратурата, не оправдава и политическото говорене на главния ни прокурор. Да сте чули Лаура Кьовеши да прави политически изказвания? Чухте ли и от прокурор Мълър, който разследваше Тръмп, нещо извън сферата на правото?

Проруската комунистическа същност на Радев не оневинява и безобразията на правителството, председателствано от Бойко Борисов. Но мафия с комунисти и руски агенти не се бори. Това е невъзможно. Добре е повече хора да го осъзнаят, защото в противен случай за пореден път насъбралата се енергия у хората, които искат истинска промяна, отново ще отиде на вятъра. А ако гражданите си позволят поредна загуба от ''червеното'' задкулисие, ги чакат още години на безвремие, докато отново не се натрупат антимафиотски настроения. 


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 592 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нинова

    319 809 Отговор
    живата истина

    Коментиран от #130, #131

  • 2 БОЗА

    1102 255 Отговор
    Паниката и издиханията на гербавите са ПОТРЕСАВАЩИ...тази статия също... ;-))))))

    Коментиран от #19, #22, #45, #200, #210

  • 3 qweртъ

    904 151 Отговор
    Гулю гулю гулю ... с парите от чекмеджето ...и транспортните услуги на Инкасото...Гулю гулю гулю ... слабоумен драскач

    Коментиран от #71, #76

  • 4 Всеки

    676 53 Отговор
    има глава на раменете си да различи истинските от фалшивите , крадливите и лъжливи "герои" !

    Коментиран от #165

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Жалко

    876 189 Отговор
    Този път авторът съвсем се е олял. По-големи глупости не бях чел скоро.

    Коментиран от #186, #366

  • 7 Сила

    658 130 Отговор
    Герберастки боклук!
  • 8 бисмарк

    694 58 Отговор
    абе тук не говорим за радев, борисов, пеевски или доганя. Тук става на въпрос за България и нейния народ - че вече не се издържа, то не бяха: шкафчета, къщи, яхти, наркотици, сараи, асансьори, мезонето, вили, магистрали и още безкрайно е

    Коментиран от #247

  • 9 гост

    238 662 Отговор
    Абсолютно вярна е статията ! За съжаление голяма част от простолюдието не може да го осъзнае ...

    Коментиран от #35, #57, #92, #112, #383, #411

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 xaxa

    186 22 Отговор

    До коментар #5 от "Литекс-Етрополе":

    Зъби не му трябват за да "свири" ... очевидно
  • 12 интересно

    500 107 Отговор
    Дори не си струва да се чете тази глупост
  • 13 Петьо на галено от Пендю

    350 64 Отговор
    А ти си гербаф трол
  • 14 Петрееее

    436 78 Отговор
    Къде те чукне, там се пукаш. Рядко може човек да прочете такава статия! Уникален си буквално. Щях да питам дали си глух и сляп и дали чафка ти е изпила мозъка, но няма да питам.

    Коментиран от #454

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ба го

    336 57 Отговор
    Епа фалшив е като нема пари по гардероби и шкафчета.Друго е Бацо да бутне некоя дебела пачка и да го нарисуваш на Супербаце.

    Коментиран от #178

  • 17 Абе

    310 72 Отговор
    Няма значение какъе Радев. Президенти ще има и след него. Сега е паднало да чистим, така че довечера всички пред МС и да ги убием!

    Коментиран от #25

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ъъъ

    91 192 Отговор

    До коментар #2 от "БОЗА":

    В тази статия плюят и по Герб. Ама ти нали си платен и си пишеш това което са ти казали

    Коментиран от #30

  • 20 Патриот

    103 219 Отговор
    Всички национални предатели са агенти На Кремъл
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Алфа Вълкът

    74 278 Отговор

    До коментар #2 от "БОЗА":

    Един млад човек не видях всичко на по 50 и нагоре. Съсипахте държавата за къде се напъвате още?

    Коментиран от #26, #29, #187, #237

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 8858

    305 80 Отговор
    Авторът очевидно е глупак, поддръжниците му - още по-големи
  • 25 ХАХАХА с... РОЗОВИТЕ ПРАШКИ И

    63 36 Отговор

    До коментар #17 от "Абе":

    ТИЯ МЕКИ КИТКИ, НАИСТИНА ЩЕ ГИ УБИЕТЕ....ОТ СМЯХ😂
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Очаквано

    270 69 Отговор
    Мафията ГЕРБ-ДПС активира всичките си бо клу ци да плюват Президента на България, избран от 2.8 милиона БЪЛГАРИ на преки избори.

    Коментиран от #370

  • 28 Публикувано във факти.бг: ААААХАХААА...

    190 44 Отговор
    Веднага оставка на шкафа с пачките
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 БОЗА

    184 36 Отговор

    До коментар #19 от "Ъъъ":

    Имам абсолютно безплата алергия към тъпанари...веднага се покривам със сарказъм...не съди по себеподобните си...гербавите мразят народа си...той им отвръща с взаимност...снощи го видя...;-)

    Коментиран от #269

  • 31 Активист на БКП

    179 57 Отговор
    Статия без автор !!! Кой е авторът??? Срам го е да пише името сии това на баща си !!! И с тия мръсни пари храни децата си!!!
  • 32 ААААХАХААА... РУСОРОБИТЕ И

    140 43 Отговор
    Оставка веднага на шкафа с пачките и нови избори
  • 33 ХАХАХАХАХАХААХ

    134 31 Отговор
    Само тате ли е от ГРОБ или и ти си активист-че? Не си въобразявай, че прочетох това полу-преработено стомашно съдържание. Заглавието е достатъчно, а и чекмеджето.
  • 34 лили

    106 35 Отговор
    Мафия ОТ комунисти! Всички са от едно място тръгнали-ЦК! Няма алтернатива и спрете да лъжете хората, че има разлика между гербаджии, бсп, дпс и т.н. Системата е направена така-за балъци-роби и тарикати-управляващи!
  • 35 Джудже

    146 31 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    простолюдието не може да го осъзнае ..."!!! За това са протестите, герберите съвсем се оляхте! Всеки който не е за ГЕРБ е "простолюдие", което трябва да си трае и да ви вярва, защото вие сте висшето съсловие, начело с най-умния Вожд
  • 36 .........

    57 76 Отговор
    Абсолютен интригант, но не за дьлго.. Хората го разбраха и скоро ще е принуден да напусне.
  • 37 ХАХАХА с... РОЗОВИТЕ ПРАШКИ И

    121 29 Отговор
    Оставка на престъпното корумпирано правителство със шкафове и пачки и най-вече на инкасова
  • 38 124

    147 35 Отговор
    Не дочетох cтaтиятa нa тaзи подлогa - отврaщaвaм cе от тaкивa лъжеaвтори. И зaрaди тaкивa мaфиятa плени държaвaтa!
  • 39 НЯМАМЕ ТЕОРЕТИЧНА БАЗА

    86 52 Отговор
    РАДЕВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО ЗАСЛУЖАВА НАШЕТО ДОВЕРИЕ - ДОКАЗАНО ............ НО ЗАД НЕГО СТОЯТ ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЪЩО КАТО ТИКВАТА ........... ОТ НЕГО ЗАВИСИ ДА НЕ ГО ПОВАЛЯТ КАТО СЕ РАЗГРАНИЧИ ЯСНО ОТ ТЯХ ------------------ МАХАМЕ БОКО И СЛАГАМЕ СТАНИШЕФ ГЕРГОВ И ПИРИНСКИ .... С ТЯХ ВЪРВЯТ ПАК ДОГАН И ПЕЕВСКИ А КАРАКАЧАНОВ ВИНКЕЛА И ВОЛЕН НАЛИ СА ТЕХНИ ДЕЧИЦА ........................... И КВО СТАВА? ПАК СЪЩОТО !
  • 40 Ххх

    108 34 Отговор
    Авторът на статията при кого е на заплата, или на хранилка, иначе казано ? Защо ми се струва, че съм го гледал по телевизия Европа, в компанията на Георги Харизанов, предаването Реакция ? А там ми е ясно от какво котило са господата.
  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    140 70 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ най достойния ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #476

  • 42 Холмс

    76 124 Отговор
    Радев е имитатор. Върви след събитията. Добре че са БИВОЛ, FROG и донякъде ДНЕВНИК да разкриват далаверите. Този само се пазари с мафията. Има достатъчно правомощия да се противопостави на статуквото, а не го прави. С Корнелия и корпулентната визепрезидентка зад гърба си е направо смешен.
  • 43 ХАХАХАХАХАХААХ

    91 31 Отговор
    Оставка на шкембоко с шкафа ярема и инкасото
  • 44 Мемет

    38 11 Отговор

    До коментар #15 от "Долен Пиндероф":

    Страстен си...сигур либиш ромски двутестистни...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 JEFF

    122 18 Отговор
    Не съм от хората, гласували за Радев, но се питам защо Президентът трябва да е нечий герой ? Трябва ли да се търпи корупцията, бедността, липсата на правосъдие и всички скандали, свързани с премиера, поради опасността от червеното задкулисие? Нима сега не е точно такова ?
  • 47 Сезам

    84 12 Отговор
    Абе, да не съм влезна в ПИК
  • 48 mickey mouse

    104 24 Отговор
    Довечера за ГРОБарския т. н. протест са обещани по 30 лв. А на тебе за тоя пасквил колко сребърника ти платиха?
  • 49 ами сега

    105 25 Отговор
    През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“.

    Владее български, английски, руски и немски език

    Коментиран от #153, #185, #363

  • 50 Петре

    23 25 Отговор
    що не каза направо за ДъБъ да гласуваме, те ли са вярните хора бе, нещастнико!?
  • 51 Иван

    87 21 Отговор
    Всеки, който не плюе по Русия по 5 пъти на ден за да изпълнява "демократичен" намаз, се смята за руски агент. Потресаващо слабоумие, Петката Здравков трябва да го прегледат на 4-ти километър, дори едно МРТ на главата да му направят - трябва му, много му трябва...
  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    85 36 Отговор
    завиждат на РАДЕВ нотой е умен не е като БОРИСОВ и други мутри нее като ПЛЕВНЕЛИЕВ а е истински ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #59

  • 53 ОЩЕ ЕДИН ПРЕДАТЕЛ

    60 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    ладимир Каролев
    Финансистът Владимир Каролев с коментар за коалицията ГЕРБ – Обединени патриоти
    Коалиция та дрънка, ама направо се раздрънка"
  • 54 Диамантената ръка

    44 13 Отговор
    Абсолютно точно и вярно!
  • 55 Софиянец

    46 21 Отговор
    Петре,душо кукурузена,хората ти гледат талибанската снимчица и да не се чудиш,ако някой ден се освестиш в някоя канавка с очилца наврени на онова място,където слънце не огрява.После трябва да харчиш грантовете,да ти шият мястото!!!
  • 56 Решетников

    23 53 Отговор
    аиде прецедента скоро ще пее песента уво 2020😂😂😂эа радост на червената чума
  • 57 От простолюдието

    49 15 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Такива сме. Неосъзнати. Ако имахме пълни шкафчета може би щяхме да сме. Сега вие осъзнатите сте на дузпата. И виждате мощният народен /сещаш се какво/.
  • 58 Импийчмънт

    26 50 Отговор
    и арест. За държавна измяна. Немедленно...
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 7735

    59 11 Отговор
    НА ТЕБ ХАРЕСВАЛИ ТИ МИНИСТРИ И ЗАМ. МИНИСТРИ ДА ЦЕЛУВАТ РЪКА,ЗА НАЗНАЧЕНИЯ, ПОСРЕДСТВЕН ЧОВЕК ДА ПЛЮЕ И ОБЖДА,ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРЛАМЕНТА, ДА ОПРАВЯ ЧУЖДИ ПРЕМИЕРЕ С 200 ЗАЩОТО БИЛ ПРОСТ ИЛИ Е ПРОСТАК,....ПОСОЧИ ДРАСКАЧ КОЕ В БЪЛГАРИЯ Е НАРЕД:::: ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ОБРАЗОВАНИЕ,СВОБОДА НА СЛОВОТО,ЗЕМЕДЕЛИЕ,КУЛТУРА,ЕКОЛОГИЯ,ЕНЕРГЕТИКА,ИКОНОМИКА,СОЦИАЛНО СФЕРА , ПЪТИЩА ,,,,,,КОЕ БЕ ДРАСКАЧ????11 ГОДИНИ – АКО ТЕЗИ И ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ НА СТРАНАТА ....МЕРСИ...!!!ИЛИ СИ НА ХРАНИЛКА ИЛИ ЖИВЕЕШ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ?????
  • 61 Червени боклуци.

    36 61 Отговор
    Червената шайка-терористи БСП, дубайският мошенник, белградският крадец и фърчилото-доживотен затвор за всичката тази гмеш, московска.
  • 62 hremko

    50 33 Отговор
    До автора на статията: Разберете, българите не защитават Радев, а институцията.

    Коментиран от #78, #116, #279

  • 63 456

    59 25 Отговор
    Колко ти плати Боко? Какво ти обеща бе продажник? Факти, как допускате такива статии?

    Коментиран от #224

  • 64 Behemoth

    39 11 Отговор
    Абе тоя в сайта ли работи?Има ли достъп до блокиране на коментари?Вече бях писал,че е от така наречените полезни и.диоти дето всъщност работят за злото ей така от прекалена девственост...
  • 65 ДЕБАТИ

    9 27 Отговор
    ДНЕС НА ПОЗИТАНО РЕШАВАТ КАКЪВ ПОСТ ДА ДАДАТ НА ЦЕЦО ГУМЕНКАТА СПОРТА ИЛИ НЪ ГОРАНОВ МЯСТОТО -- СКЛОННИ СА ДА РИСКУВАТ С ФИНАНСИТЕ А СПОРТА ДА ДАДАТ НА БОКО КАТО ДАБЪР В ДЖОБНИЯ ТЕНИС !
  • 66 Факти, колко ви платиха за пасквила?

    73 30 Отговор
    Не съм чел по-голяма глупост!!! Корабът потъва а този драскач е надминал себе си по глупост и подмазвачество. Абе Факти, като публикувате нещо, поне да е близо до реалността! Тотално сте се объркали. Омразата към Борисов не е огромна а колосална! А подкрепата за президента расте с всеки ден! Всеки има разум и може да прецени кой кой е. Когато Властелина на тъпотата избяга или бъде свален, кой ще поеме отговорност за това нещо публикувано тук.
  • 67 Импийчмънт

    30 59 Отговор
    Много уплашено гледаш товарищ Радев. Шефката ти тоже...
  • 68 Последния Софиянец

    55 19 Отговор
    Истинските герои са младите хора които излязоха вчера да си искат бъдещето в България.

    Коментиран от #161

  • 69 ужас

    48 24 Отговор
    Путин е най великият европейски политик през последните 70 г заедно с Де Гол и Вили Бранд. А колкото повече ибрикчии като този пишат против него, толкова по добре. Значи си върши добре работата.

    Коментиран от #82

  • 70 антикомунист

    17 42 Отговор
    Браво момче, всеки път ме трогваш с неподправената ти искреноост. Продължавай да им казваш истината в очите.
  • 71 Гражданин

    24 13 Отговор

    До коментар #3 от "qweртъ":

    Типично по руски виждаме треската в чуждото око и не виждаме гредата в собственото. Как слугите на Кремъл ще борят мафията? Че там всеки чиновник има по едно такова чакмедже, а някои цели мазета натъпкани до горе. А се ловят само някои и не от приближените на Путин. Звучи ли ти познато?
  • 72 Тази

    45 11 Отговор
    Статия манипулира истината. Хората не казват, че симпатизират на Р. Радев. Хората си искат свободата и живот в нормална демократична държава. Моля!
  • 73 Независим

    32 9 Отговор
    Бате не си прав. Ама ти от коя дупка излезе? Аман от тия 500 Евро дано се задавиш с тях. Ей пълно чекмедже - няма изпразване!
  • 74 Fate

    36 15 Отговор
    Краварите унищожиха икономиката на България
    Сега унищожават народа
    Те създадоха мутренските групировки и назначиха олигарсите
  • 75 петьо

    26 11 Отговор
    ....това ти ли го написа????хапчетата пиеш ли си редовно или????
    а вазелина приготви ли си????
  • 76 Хунтата в анти атака

    33 16 Отговор

    До коментар #3 от "qweртъ":

    Нека бъдем честни, това изказване е абсолютна лъжа на Хунтата.
    А бе вие, вярвате ли си на лъжите?
    Та и ние да ви вярваме?
    Тази същата история беше преди 30 години?
    Сега е 2020, сменете поне лъжата, тъпо се изразявате.
  • 77 пройчо

    27 6 Отговор
    Извод от статията :каквото ще да е,само да не дойдат комунистите/руснаците !....Е,мафия не се бори и със словесен онанизъм!!! !
  • 78 Ф16 ВС ГРИПЕН

    35 20 Отговор

    До коментар #62 от "hremko":

    РАДЕВ НЯМА НУЖДА ОТ ЗАЩИТА , ТОЙ Е ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕН ЗА НАПАДЕНИЕ , ДОРИ ИМА КИТАЙСКИ ДРОН И НЯМА ЧЕКМЕДЖЕ КОЕТО ДА МУ СЕ ОПРЕ , А ТИКВИТЕ БЯГАТ ОТ НЕГО КАТО ОТ ЧУМА

    Коментиран от #410

  • 79 Объркано Атлантиче

    44 12 Отговор
    Значи, за безчинствата на турската партия с турци -ДПС, не е виновна Турция, а Кремъл, Радев и комунистите?!?!!!
    Е, тва е върхът на сладоледа! Евала бе, аФторе!

    Коментиран от #98, #103

  • 80 Гост

    26 12 Отговор
    Хайде авторчето да вземе да се събуди, отрезви и уточни най-накрая - кои са кремълски "шпиони" - Радев, Пеевски или Доган? Щото няма как и тримата да са, а по същото време всичко, което се случва е заради противоречия между тях!? А ББ откровено заема страната на вторите двама!

    Коментиран от #86

  • 81 3.14К

    37 15 Отговор
    Петър Здравков пише статии на повикване. И не му е за първи път.

    Коментиран от #83

  • 82 ХаХа

    11 23 Отговор

    До коментар #69 от "ужас":

    Много е добър с няколко трилиона долара взети от продажбата на нефт не можа да направи икономика по- голяма от една Холандия. Бравос. Това е да можеш.
  • 83 Питащ

    9 18 Отговор

    До коментар #81 от "3.14К":

    Мъчно ти е, че повикването не е от Москва?
  • 84 Спиро

    30 47 Отговор
    Чудесна статия! Този Прецедент Десо Радев е най-жалката карикатура, която скоро е виждана като президент. Фатмак с доста лимитиран мозък, ходещ като пуяк и дрънкащ предварително заучени реплики. Нежелан и неканен никъде по белия свят, защото на всички е ясно каква жалка кукла на конци, дърпани от Москва, е!

    Коментиран от #95, #244

  • 85 Ха-ха-ха

    32 17 Отговор
    Добре се е облажил авторът на този бълвоч!!!

    Коментиран от #88

  • 86 Питащ

    13 28 Отговор

    До коментар #80 от "Гост":

    Кой ти каза, че има противоречия между тях? Кое е противоречието? Че назначенита от Радев гавази бранят Сопола и Прасето? Какво ме е противоречието?

    Коментиран от #104

  • 87 Пацо

    31 13 Отговор
    Някакъв келеш пише за натовски генерал че бил прокремълски. Тоя е за съд.

    Коментиран от #93

  • 88 Питащ

    2 9 Отговор

    До коментар #85 от "Ха-ха-ха":

    От собствен опит в Сега или в Труд ли знаеш?

    Коментиран от #107

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ТАКА ЩЕ СТАНЕ

    11 22 Отговор
    КЪДЕ Е НИНОВА ДА ОКНЕ ,,ДА СПРЕМ РАЗРУХАТА" ИЛИ ,, ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛЬГАРИЯ" СЛЕД КОЕТО ДА ДАДЕ ДУМАТА НА СТАНИШЕВ ГЕРГОВ И ПИРИНСКИ ДА НИ ОМОТАЯТ В ЛЪЖИТЕ СИ ЗА ЕВРОЦЕННОСТИТЕ И ЗАЕДНО С БОЙКО ДА ПОДПИШАТ СТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ !
  • 91 Явно Здравко е онождан като дете.

    28 14 Отговор
    Да напишеш това чудо е все едно да повърнеш върху чиста покривка. Здравко признай си, кой те отвори изотзаде и си кажи, харесало ти е. С това писане ще бъдеш уважаван където и да се появиш. Щом то харесва така, действай!
  • 92 многонули

    0 11 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    простолюдието е?, хаха, ти принадлежиш ли? концентитай се върху кредитите си

    Коментиран от #96

  • 93 ХаХа

    5 16 Отговор

    До коментар #87 от "Пацо":

    Ти счупи тъпомера. Цял германски канцлер слугува на Путин, ти за някакво генералче на два самолета се чекнеш.
  • 94 Georgi

    30 18 Отговор
    Най - тъпата статия написана от платен глашатаи от групата на Бойко и Доган и Пеевски. Продажници
  • 95 Тото

    15 11 Отговор

    До коментар #84 от "Спиро":

    Ще ви изметеме всички до крак. Не само сте крадци вие сте и убийци. Много скоро ще се видят нещата които всички ги знаят.
  • 96 Наблюдател

    10 3 Отговор

    До коментар #92 от "многонули":

    А ти се концентрирай върху българската гаматика и език.
  • 97 бОРИСОВ

    25 13 Отговор
    Уважаеми Петре, драги ми Здравков а ти къде беше цели 3 години та чак сега проговори бе сине майчин а?Какво те спираше още след стоте дни на президента да го разобличиш а?Ние знаем отговорите на въпросите драги мой но ти помни ми думите от теб и чеп за трици не за зеле а затрици не става.Така ще си идеш безславно съвместо с цялата ГЕРБЕРАСТИЯ.
  • 98 Спиро

    17 17 Отговор

    До коментар #79 от "Объркано Атлантиче":

    Ако имаше малко акъл в кратуната, щеше да ти е пределно ясно, че ДПС е промосковска партия и това беше нагледно доказано, когато заеха страната на Русия със сваления самолет! Турция опита да си направи нейна партия Дост, ама агентите и видяха сметката. Доган е в ДС от 1978 година, както и обкръжението им.
    ДПС, БСП, Атака, Костя Копейкин, Прецедента - всички са московски послушници и мекерета.

    Коментиран от #156

  • 99 РАЗУМЯВАШ ЛИ

    14 20 Отговор
    РАДЕВ , РАЗГРАНИЧИ СЕ ОТ ТОВА ЧЕРВЕНОКОСО ИЗЧАДИЕ ДО ТЕБ ИНАЧЕ СИ АУТ . НАПРАВИШ ЛИ ГО ТИ СИ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ СПРЕ !
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ха ха ха

    14 2 Отговор
    Не думай!... ми тогава защо е тази статия, нали е фалшив, що те притеснява?
  • 103 Русонефил

    15 16 Отговор

    До коментар #79 от "Объркано Атлантиче":

    ДПС е руска не е турска. Ти от коя Луна си паднал? Или си позитонски манипуротор?

    Коментиран от #167

  • 104 Гост

    23 7 Отговор

    До коментар #86 от "Питащ":

    Бъркаш! Не са назначени от Радев, а преди него! Както и взетото решение да се охраняват "безценните" граждани на РБ не е взето от президента, а от други 3-ма човека и то преди Радев да стане президент! Хайде малко да мислим преди да драскаме!?
  • 105 Верно ли

    18 15 Отговор
    Петре, и кой я е писал тази мозъчна пръдня? Бихте ли били така добри да ни уведомите???
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ха-ха-ха

    6 4 Отговор

    До коментар #88 от "Питащ":

    Отвори си очите. Това са последни издихания!
  • 108 Българан Европейски

    12 21 Отговор
    Браво господин Здравков.
    ++++++++++++++++++++++
    Нека истински десните, свободни и демократични български гласоподаватели се замислим сериозно и излъчим нови, печеливши и надеждни структури и лидер.

    Да, БКП не става.

    ...
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 УРУН

    24 13 Отговор
    Кажете вашият кумир ББ какъв герой е? чекмеджета пълни с евра по 500, златни кюлчета, патлак.Сега ще го накарате от чекмеджето ли да плаща на протеста на ГЕРБ? Като се изпразни пак ще му го пълните и ръкоплескате , нали.

    Коментиран от #122

  • 112 Драйфус

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Важното е,че ти го осъзнаваш,макар и за себе си!
  • 113 Наблюдател

    10 11 Отговор
    В най-добрият случай са глупаци. В най-лошия руски агенти. Едната мафия бори другата. А познай какво бъдеще ще получат.
  • 114 историк

    24 25 Отговор
    фатмака е паразит който цял живот е бил на безплатна софра, безплатно жилище и пр. екстри, и сега се отплаща на господарите си, той няма никакво право да настройва хората против управляващите държавата защото тя се движи и развива в правилната посока, а не към москва и азия .....

    Коментиран от #125

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 pepy

    25 11 Отговор

    До коментар #62 от "hremko":

    "Разберете, българите не защитават Радев, а институцията."

    Нито Радев, нито институцията са обект на разследване от прокуратурата... Разследват се секретари, чиновници и т.н. Това, че те работят на "Дондуков" 2 не означава, че могат да правят каквото си искат, да нарушават законите /съдът решава това/ на РБ и да ги прави недосегаеми...

    Шефът им не защитава ИНСТИТУЦИЯТА, а отделни лица работещи в нея и за него...

    Коментиран от #134

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Вярна е приказката

    9 4 Отговор
    за българите и казана в ада.
  • 119 Зайко Байко многознайко

    4 5 Отговор
    Браво Архитекторе, колкото и да им обясняваш във висок стил, те нямат капацитет да те раэберат. Просто им кажи следното, мечтите винаги са по-големи от въэможностите и эатова се получава диспропорция в очакванията, тук е момент да отбележа, че това умело се иэполэва от някои сладкодумни тарикати эа да правят политика! Эа наше най-голямо раэочарование , шарани у нас под път и над път, а след това с логичното си биволско търпение питаме , кой ни с@а в гащите! Преди повече от пет години съм писал эа наивитета и търпението на народът , трябва да бръкна в архива!😄🙄😨
  • 120 Чобанов

    1 1 Отговор

    До коментар #106 от "Чобанов":

    имах впредвид авторчето
  • 121 Софиянец

    16 6 Отговор
    Боко ли, Цецка, Цвъко, ония Консула или Менда са истинските герои? Посредствени хора и като интелект и като образование са се докополи до изпълнителната власт. Някой от тия прежде изброените знае ли, че за да влезнеш летец във ВНВМУ "Георги Бенковски"-Долна Миторополия, който Пожарникаря закри и уж пак откри се иска доста учене в периода от 1 до 11 клас. Което не е от Кремъл, нито е по партийна линия от ОбНС Плевен или от НСПАБ? Пълни глупости! Времее тия с апартаментите да си идат! Вън Мфията от управлението!

    Коментиран от #129

  • 122 Европеец

    17 12 Отговор

    До коментар #111 от "УРУН":

    Само изключително елементарни хора смятат, че като ББ е корумпиран Радев не е ,защото е против него . Все едно да кажем, че Сталин не е престъпник, защото е воювал с друг престъпник-Хитлер. Или италианската мафия не е престъпна, щото помага на бедните.
  • 123 Зайко Байко многознайко

    15 6 Отговор
    "Премиерът" наш ходи на посещения в Гърция, Турция, западните Балкани, Румъния, Франция до Саудитите допря и накрая при Тереза Май се озова. Всичките обаче поставиха диагноза една! Тиквата все още не е узряла до сега.Сега в Норвегия отиде на боровинка да го присадят, със надежда вече да го приземят! От както Гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е " изпълнено", но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия, почукат го по зелената балка и казват,Всички тук " парле ву франсе", тази фраза още звучи в ушите ми от посещението на бабое@а МакАрон и е върхът на лингвистичната гносеология на Банкянския на макак! Оперетен генерал и Цар Айдук поканени да забавляват група чаршафи и да се правят на маймуни. Невиждан цирк, падам от смях! Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното по-добре ли щеше да ни представя оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете без жена..наречен Прецедент мистър Бийн? Криво седете, право съдете! Льотчика бърка с боксова ръкавица в някои области на гербавите и това ми доставя неизмеримо удоволствие! "Naturalia non sunt turpia", преведено, " Естествените неща не са срамни". Ужасни сте БЛИЗ, това си е живо окепазяване на президентската институция. Жлъч, завист и лизане на Тиквата от а@уса през перинеума до пъпа! На комунетата никаква власт повече, те ни доведоха до трета национална катастрофа! За да докажат, че
  • 124 Nikolaj

    13 11 Отговор
    другарят П€Д€рад€в € РУБЛАДЖИЯ И ПР€ДАТ€Л,
    А разбойку $луга на $ащ!

    ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
  • 125 Софиянец

    7 1 Отговор

    До коментар #114 от "историк":

    Ако имаш предвид Боко съм съгласен, както и за В.Г. който също е на едни приятелски отношение в тоя живот.
  • 126 Интелигентен

    16 6 Отговор
    Петре! Президентът на България(изобщо и по същество и по Конституция) има само ПРЕДСТАВИТЕЛНИ функции.Има мижави,минимални -регулативни права върху законодателите от Парламента.Почти НЯМА законодателна инициатива.Има само право да си изразява мнението по абсолютно всички проблеми(демократично,като Мен),касаещи държавата,гражданите народа и всичко ставащо в държавата,включително и Мафията,но е безпомощен да се бори с нея.Но,това е друг проблем,че НЕ Е харизматичен"...да представлява България в международните отношения",където тези/и това личностно качество е много ценено.ГЕРБ и БСП(и президента е техен),всички са от Държавна сигурност,която успя да се съхрани и оцелее цели 30 ????? години и да ограбва и съсипва България-доведе я до разруха и продължава да я БРУЛИ и дои.Аз съм от репресираните(от които,актуално 8300признати),няма нито един в ръководството на държавата.Аз съм абсолютно и уникално Кристално чист,неопетнен и девизът ми е:Неудобно ми е да имам каквото и да е МАТЕРИАЛНО.Само аз мога да изиграят ролята на Александър Македонски и да разсека Гордиевият възел,или като Херкулес да изчистя Авгиевите обори,но...нямам ПЪЛНОМОЩИЯ.
  • 127 Кремълски сарай

    6 9 Отговор
    Кремълски е единствено Догановия Сарай!
  • 128 Сух

    7 14 Отговор
    Петре от такива обекти като тебе с талибанска брада коментари не ща. Заври си ги нали знаеш къде..
  • 129 Гражданин

    12 12 Отговор

    До коментар #121 от "Софиянец":

    Ти май не си ходил войник, за да ми обясняваш качествата на българските военни. Видял съм ги с очите си и съм ги търпял 2 години. Не стават за президенти, меко казано. Виж за Резиденти стават. И точно това прави Радев. Какво да се очаква от човек поставен от Решетников- полковник от КГБ?
  • 130 Иван

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "нинова":

    Виж си оценките, и си жалък! Да кажеш тива и на тоя дето е писал статията.

    Коментиран от #150

  • 131 Петър Здравков

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "нинова":

    е димпломиран бакалавър ''Маркетинг'' от Университета за национално и световно стопанство в София. През 2016г. той започва професионалната си кариера в сферата на застраховането, в частност в една от най-големите компании в тази сфера. Той обаче бързо разбира, че това не е неговото поприще и се преориентира към медийната сфера. През септември 2017 г. започва работа в телевизионното предаване ''Господари на ефира'' като редактор, а през следващата 2018 г. продължава работата си като редактор-координатор до момента, в който предаването не е свалено от телевизионния ефир. През април 2019 г. започва работа за Факти.бг.

    Така,че ФАКТИ е сайт за поръчки на герб.

    Коментиран от #143, #206, #268, #405

  • 132 Платена стстия

    11 9 Отговор
    Платена лобиска статия!

    Коментиран от #141

  • 133 еко

    16 7 Отговор
    Петре, бързо към морето да си харчиш хонорара за статията, че току-виж твойте хора (дето уж и те много-много не ставали) са решили пак да затворят страната.
    Да не забравиш плажното масло ... и вазелина!

    Коментиран от #137

  • 134 Гражданин

    15 5 Отговор

    До коментар #116 от "pepy":

    Ако защитаваше институцията, а не агентурната ячейка, щеше най-малкото да е уволнил ония дето хвърли знамето барабар с началника му.
  • 135 Маркс е казал да има всякакви

    6 0 Отговор
    И има. вашинтонски, кремълски, анкарски, телавивски, брюкселски но жалко че няма само български.
  • 136 Нека бъдем честни

    12 1 Отговор
    Данъкоплатците се вдигнаха на протест срещу мафията, а администрацията на мафията, чиито заплати им плащат данъкоплатците, излизат на контрапротест срещу данъкоплатците, за да си запазят заплатите. Иначе.... глад, няма кой да работи за тях. Никакъв Радев, никаква Радевица мили ми Петре. Това е истината.
  • 137 Питащ

    6 10 Отговор

    До коментар #133 от "еко":

    Тия съвети даваше ли ги на Копейкин , Волгин и Болен? Или си някой от изброените?

    Коментиран от #154

  • 138 мангуста

    9 5 Отговор
    Къде ще бъде довечера митингът на който в защита на Герб и правителството щял да говори Пламен Орешарски? Аха,и забравих,в коя от пресечките ще дават по 150лв. за участие в масовката?

    Коментиран от #155

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Кой командва НСО

    2 2 Отговор
    Сто коментара и нито една истина.
  • 141 Европеец

    4 2 Отговор

    До коментар #132 от "Платена стстия":

    Ти пък какво си разбрал от статията като си толкова неграмотен?
  • 142 "ПРЕЗИДЕНТ ПОД ЧЕХЪЛ.АФЕРИТЕ

    14 8 Отговор
    ...НА РУМЕН РАДЕВ" !!!!! ТОВА Е НАИСТИНА..БЕСТСЕЛЪР!🇻🇳
    А..."ХИТЛЕРА'" И...КУПУВАЧА НА ГЛАСОВЕ ...*НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ" !!🇻🇳
    АВЕ....ШУ*ТКА*ТА НА РЕШЕТНИКОВ...ЗАБЕГНА ЛИ В...МОСКВА?!?😆
  • 143 Европеец

    7 8 Отговор

    До коментар #131 от "Петър Здравков":

    И какво от това? Чети поръчковите сайтове на Москва. Никой не те е спрял. Или само Путин има право да поръчва в нашата държава?

    Коментиран от #201

  • 144 Гост от село

    11 6 Отговор
    Немога да разбер Как ? Защо ? и Кога?
    Как така всички знаем, че цялото ни управление не струва ( примиери, министри, президенти, партии и прочие) и то не от сега и нищо не правим по въпроса всички ние мили българи ?
    Защо всички ние от силен народ се превърнахме в пешки на управленчески експеримент без мнение и глас? Защо всички ние оправяме държавата само с коментари по разни жълти сайтове, медии, Facebook и темподобни платформи, а на улицата???
    Кога ще ни дойде акъла и ще бъдем единни и ще мислим за нас като за народ а не като за членове и привърженици на различни парти убиващи държавата ни?
    Смешно един народ като нашия да е разединен, смешно е примиера на този народ да е ПРОСТ като галош! Смешно е! Но по-смешно е, че народа го търпи и му се радва на тъпотиите. Смешно е и да има такива журналисти и медии които застават зад гърба на определен управленчески (политически) модел.
    Не е виновен този който яде баницата, ВИНОВЕН Е ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Лъчезар

    14 13 Отговор
    платените ви герберски статия няма да пожънат успех. Само ще ви кажа че Радев е завършил авиация в САЩ, не в Русия и беше за Грипени - европейско производство, не руски мигове. И с това приключвам и ви смазвам в земята.
  • 147 Петолъчка

    8 11 Отговор
    Балсамви и протеста, Майчето и Фърчилото ГУШНАХА ПАЧКИТЕ ОТ💀...И..търсят балами за да се докопат до властта а за нас...50 лв. и сандвич.
    Вземете ми..шнура
  • 148 сори майна

    12 9 Отговор
    Петре, не изглеждаш толкова тъп на снимката, и с очила.. за да пишеш такива глупости, има само едно обяснение.. и ти си на хранилката на "малоимотната" Севда.. ЖАЛКА КАРТИНКА
  • 149 Спиро

    19 14 Отговор
    На 10те рубладжии тук им изби пяна по зурлите от истините в тази статия.
    От толкова бързане да си слагат десетки плюсове през проксита, чак си забравиха позивните, така де, никнеймовете.

    Таварищи, българския народ не ви иска повече! Не ви щем! Червените ви чутури донесоха само страдания на България! Взимайте си и социализъма и петолъчките и да ви няма! Младите и грамотните хора искат ЕС и Белия свят!

    Коментиран от #159, #205

  • 150 Русонефил

    16 18 Отговор

    До коментар #130 от "Иван":

    По-скоро гледам неграмотността на привържениците на пРезидента. Коментарите като от калъп. Ругатни вместо аргументи. И вие сте били алтернативата. Боже упази!

    Коментиран от #162

  • 151 РЕШЕТНИКОВ

    4 8 Отговор
    КАКВО НЕ ВИ Е ЯСНО, БЕ ДЕ БИ ЛИ? ПО ЯСНО ОТ ТОВА, НАПИСАНО ГОРЕ...?
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Ръдеф

    1 8 Отговор

    До коментар #49 от "ами сега":

    На макака дупето е червено
  • 154 еко

    5 2 Отговор

    До коментар #137 от "Питащ":

    Не! А за теб това неплатена статия ли е или се нуждаеш от диоптри и сиво вещество?
    Успокой се и върви при Пепи да му помогнеш с вазелина!
    Мейк лов нот уор!
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Объркано Атлантиче

    5 2 Отговор

    До коментар #98 от "Спиро":

    О,да, и като стане напечено бягат (не в руското, а)в турското посолство.
    Тия лъкардии оди ги разправяй на някое пишлене
  • 157 Jack Bauer

    4 8 Отговор
    Какъв "кремълски" този е американски възпитаник, само се прави на "петолъчка".
  • 158 Ееее не

    1 9 Отговор
    "Зaщo Румeн Рaдeв, eдвa cлeд aкциятa нa Хриcтo Ивaнoв и cъпaртийцитe му нa ''Рoceнeц'', пocтaви публичнo въпрoca зa държaвнaтa oхрaнa нa Aхмeд Дoгaн и Дeлян Пeeвcки?"

    Еееее, не, това вече си е чиста лъжа.

    Коментиран от #231

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Спиро

    10 9 Отговор
    На празноглавците им е лесно, прочетст нещо, което не съответства с набитото в празните им кратуни и веднага започват с "поръчкова статия", " платена статия" и тн., но когато попаднат на статия, която възхвалява Путаранин, Льотчика, соца и плюе по белия свят, изпадат в екстаз, сочат написаното като доказателство и претендират, че така мислел целия народ...с този обем мозък - толкова.

    Жалка работа.
  • 161 Ръдеф

    5 8 Отговор

    До коментар #68 от "Последния Софиянец":

    А бе да не ти фалира ресторанта и чакаш ръдеф да те оправи с 100/100

    Коментиран от #197

  • 162 Верно ли

    2 2 Отговор

    До коментар #150 от "Русонефил":

    Ще те Упази :))) Със същите аргументи :)))
  • 163 Лъчезар

    7 6 Отговор
    oщe кoлкo вeкa вeликият "дeмoкрaт" рaзбoйкo щe "бoри" лoшият кoмунизъм?! Кaтo cтaнe нa 120г. oщe ли c тoвa щe cи oпрaвдaвa чeкмeджeтaтa c eврo. Тoзи кoйтo cтoeшe oтдecнo нa Живкoв и му пaзeшe дрaгoцeнният зaдник НE МOЖE дa пaзи Бългaрия oт кoмуниcти. Нe гo ли рaзбрaхтe бe ПЛAЗМOДИЙ, AМEБИ !!!
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Абсолютно

    19 11 Отговор

    До коментар #4 от "Всеки":

    Статията е платена от пп ГРОБ, отчаян ход много !
  • 166 Лъчезар

    8 3 Отговор

    До коментар #164 от "Златна орхидея":

    ако по записи вкарваха в затвора мутрата бойко да е с няколко доживотни присъди !
  • 167 Объркано Атлантиче

    9 5 Отговор

    До коментар #103 от "Русонефил":

    Е, да ДПС е руска... само дето говорят на турски, ходят на инструктаж в турция, получават помоши от турция, лобират за фирми от турция
    ха-ха, руска е няма спор

    Коментиран от #174

  • 168 hmhmhm

    10 4 Отговор
    За такава статия давам барем 500 еврака и две прасета!
  • 169 Тъпунгер

    14 8 Отговор
    Ей цайсата мишка, ГЕРБ ли ти плащат ?
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Каросел

    10 12 Отговор
    Ясно, точно и кратко!
    Вън от България на руските шпиони и пионки!

    Коментиран от #180

  • 172 Ццйц

    11 4 Отговор
    Да чакаме някой ангел да слезе да бори мафията ли!? В момента се молим за по-малкото зло и по-малко зло от Президента аз не виждам на политическата сцена.
  • 173 Шопо

    11 2 Отговор
    Диктаторе иди си!
  • 174 Спиро

    6 9 Отговор

    До коментар #167 от "Объркано Атлантиче":

    Лимитирано същество, пари от Турция получава ДОСТ, не ДПС, на ДОСТ лидерът ходи да се крие в турското посолство, както и на инструктаж в Турция.
    ДПС е чисто промосковска партия, начело с ДС служители. Не случайно ДПС е най-големия коалиционен партньор на БСП винаги!

    Коментиран от #184, #230

  • 175 другарят

    12 9 Отговор
    Тази повърня е писана от същински "десен" талибан с болен мозък! Точно такива джихадисти и сегашните мутри докараха България до това положение! "комунисти, държавна сигурност, Путин, кремъл..." Идиота единствено е пропуснал за бананите да напише и вие искате с такива боклуци с черни мозъци да сме нещо друго..
  • 176 цигулка

    5 13 Отговор
    Поздравление за автора. Но в този сайт няколко мурзилки в симбиоза с резаци и чайници пишат под различни имена до безкрайност. Само събота и неделя е по-нормално !
  • 177 Робер

    11 6 Отговор
    Не се знае,кой на кого слугува!Радев е завършил Уест Пойнт в USA,a Борисов ракетното училище за пожарникари .Радев се опъна на руския Патриарх,нещо което никой не е посмял!Доган е човека на Путин,а Бойко мълчи и се прави на храст .Кой е руският човек тук,а?
  • 178 Фокусника

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ба го":

    И кюлчета нема.
  • 179 Призив

    20 11 Отговор
    Ген. Румен Радев - обединител на нацията ! Народе , заставай зад него !!!
  • 180 А вие

    9 4 Отговор

    До коментар #171 от "Каросел":

    Американските шпиони и пионки оставате в България , само че в пандиза .
  • 181 последствията

    12 5 Отговор
    Чудя се Радев ли забрани снощи в 21 ч, до 15 септември че е забранено на плавателни съдове да влизат в залива Росенец. Що така?
  • 182 справедливия

    10 5 Отговор
    Румен Радев трябва да е президент на нацията,а не да обслужва интересите на дадена партия„
  • 183 Bai nudals

    7 6 Отговор
    ,Над 3милиона,Българи вече знаят че президентът е o.k.
  • 184 не така избирателно

    6 1 Отговор

    До коментар #174 от "Спиро":

    пропуснал си ГЕРБ
  • 185 Бай Стою касапина

    10 13 Отговор

    До коментар #49 от "ами сега":

    Да, прав си, че е бил слушател. А сега направо е послушко. Чака нареждане от курабията и Решетников и изпълнява. И е цар на наизустяването. Обаче му прибраха съветниците и сега няма кой му пише речите. Затова вчера не можа да върже две думи на кръст. Даже и Илиана Йотова му се смя. Ама то наистина си е за смях работата. Поне да беше повторил бисерите си на английски, руски и немски. Щеше да е по-интересно. Ама и това не може!
  • 186 Николай

    12 16 Отговор

    До коментар #6 от "Жалко":

    Много добър анализ. Радев винаги е защитавал кремълските интереси. Той повдигаше въпроса за сваляне на санкциите срещу Русия. И защитаваше янексирането на Крим.
  • 187 много си прав

    15 6 Отговор

    До коментар #22 от "Алфа Вълкът":

    Правилно съсипахме държавата като я оставихме 10 и кУсур години в ръцете на некомпетентни и крадливи гербаджии, които ни изгониха и децата от България. Длъжни сме да си оправим кашата за бъдещите поколения и да си върнем Държавата.
  • 188 Пенсионерка

    10 6 Отговор
    Това е случаят, когато към много малко истина добавено много много лъжи и то безочливи. Такива хора нямат съвест и пишат само заради пачки. Проблемът е че бедните хора се купуват с малко пари.
  • 189 браво

    13 4 Отговор
    ЧЕКМЕДЖЕТО МИ ХЛОПА.
  • 190 Само ГЕРБ

    13 13 Отговор
    Никога вече БСП
  • 191 Петър Здравков

    13 8 Отговор
    Ти това ще си останеш. Уронващ президенската институция, той винаги ще бъде президент и преди и след него са президенти, а ти си точно този дето трябва да бъде подведен под съдебна отговорност.
  • 192 Йосарян

    17 7 Отговор
    Герберастките тролове на хранилка смело бранят чекмеджето!

    Коментиран от #199

  • 193 Митака

    19 7 Отговор
    Плешивия автор, хващашли се на бас, че Радев ще кара втори мандат, при то ва с огромна преднина !
  • 194 :D:D:D

    16 4 Отговор
    Абе как кремалски герой учи в Америка. Заършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“
  • 195 Ахил

    14 6 Отговор
    По слабоумен пасквил от този,не бях чел.
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Последния Софиянец

    8 1 Отговор

    До коментар #161 от "Ръдеф":

    Той Боко вече ни оправи.Отзад с двеста.

    Коментиран от #232

  • 198 Стига вече 😎

    13 6 Отговор
    Еее много сте късопаметни. ????! Още преди да влезе в длъжност Радев. ги започна в парламента. ЗАБРАВИХТЕ ли????????? А кой каза че БГ е пълно с буклук и афери много други неща???????????? Нека някой тук каже истината. с ръка на сърце. ЧЕ В БЪЛГАРИЯ от 1990 г до днес че НЯМА КРДЦИ ЛЪЖЦИ .......МАФИЯ ???????? Крайно време да се разбере за какво идва край????! Радев е прав!!!!?!
  • 199 Йосарян

    5 3 Отговор

    До коментар #192 от "Йосарян":

    И пешо, тая статийка може да я изпапкаш неразпечата.
  • 200 Ново

    6 11 Отговор

    До коментар #2 от "БОЗА":

    Изчезна божков изчезнаха парите на радев и нинова мъка сега се сетиха за доган и пеевски та те са тук и никаде на ходят/ като радев никои не го кани/явно няма втори мандат и современно правителство да компенсираме загубата на пари но няма да стане
  • 201 ooops

    13 2 Отговор

    До коментар #143 от "Европеец":

    Какъв Путин те гони? Събуди се от сън!
  • 202 Сделано в СССР

    9 15 Отговор
    Много добре написано. Право в десятката. Как само се разскимтяха мурзилките :)
  • 203 В.В.П.

    14 4 Отговор
    ПЕТЬО ,ТИ СИ УНИКАЛНО ТЪП...ПОВТАРЯШ СИ СИ ВИНАГИ,МОСКВА, КРЕМЪЛ,ПУТИН ,...С РУСИЯ БЪЛГАРИЯ ИМА ГОЛЕМИ ТЪРГОВСКИ И ЕНЕРГИЙНИ ИНТЕРЕСИ...ТОВА ПЪРВО...ВТОРО,,,СЪС САЩ СЪЩО,,ОБАЧЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМ,,ЧЕ СА РАЗПОЛОЖИЛИ УС КОНТИНГЕНТ В РЕПУБЛИКАТА...КОГАТО ГО РАЗКАРАТ ,И КОГАТО СПРАТ ГРАНТОВЕТЕ..ТОГАВА ЩЕ ГОВОРИМ...,,ВСИЧКИ ОПЦИИ СА НА МАСАТА,,,РАЗБРА ЛИ??А..В Р. БЪЛГАРИЯ..ИМА МЯСТО САМО ЗА БГ ВОЙНИЦИ...
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 гост

    9 0 Отговор

    До коментар #149 от "Спиро":

    Айти специалистче,що не си в ,,белия свят,, и ЕС ? Щото си некадърно парче и ще се редиш на опашката за безбработни.
  • 206 човек на шайката

    8 2 Отговор

    До коментар #131 от "Петър Здравков":

    Такъв е лай-но-мета, метнал пасквила си на вентилатора "Факти.бг".
  • 207 Стефан

    17 7 Отговор
    До автора, кажете ми едно нещо в което позициите на Радев обслужват руски интереси, и КАК ТАКА човек който НЯМА НИКАКВИ правомощия да подписва ИКОНОМИЧЕСКИ и ПОЛИТИЧЕСКИ договори е проводник на руските интереси,КОЙ ЩЕ СТРОИ АЕЦ Белене, КОЙ СТРОИ ОЩЕ ЕДНО РУСКО ТРАСЕ ЗА ПРЕНОС НА ГАЗ, как така за 11 години на власт НЯМАМЕ ДВУСТРАНИ ИНТЕРКОЛЕКТОРИ КЪМ ВСИЧКИ СЪСЕДИ, нима Радев е виновен, а кой е виновен че минималната пенсия в България е по малка от страни като ГАБОН И КОСОВО, нима Радев написа закона по който Божков плащаше налозите си, НИМА Радев плати на Гергов 43 милиона лева за една дупка, НИМА РАДЕВ Е ВИНОВЕН ВСЯКО ХЛАПЕ ДА МОЖЕ ДА СИ КУПИ ДРОГА И ДА УБИВАТ ХОРАТА, нима Радев дава на цигани и бавноразвиващи се индивиди шофьорски книжки, нима Радев е сниман с пачки евро, злато и пистолет, по скоро ВИЕ подкрепяте мутрите в България, нима като журналист НЕ ЗНАЕШ МИНАЛОТО НА БОРИСОВ ИЛИ УМСТВЕНИЯ МУ БАГАЖ, човекдето не може да научи за 10 години ПОНЕ ЕДИН ЧУЖД ЕЗИК, а моя милост не гласувал за Радев и минавам за костовист както ми казват, НО ФАКТИТЕ СА ТАКИВА, всички са виновни само той не е, помисли си пак.
  • 208 Защо са толкова

    9 4 Отговор
    Тъпи тези гербери? Радев не е учил в Русия. И колко лъжи кой е на НСО, от 2015 има нов закон герберски, леле теди мутри герберски продължавад да казват че деня е тъмно.
  • 209 птцшшш

    9 3 Отговор
    Петре ти ли писа това, как не те е срам!
  • 210 Лимонада

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "БОЗА":

    Не знам ко се паникьоса но можели президент да говори несвързани неща и глупости ако има смелост ще назови всичко с имена «в кое стадо няма марша» единия пуша комиси другия от « сълза и смях» пък се правят на мъже
  • 211 Ицо

    13 2 Отговор
    Автора на статията, да ядеш мед, ама аз да съм пчелата!
  • 212 Симеон

    16 5 Отговор
    ПЕТЪР ЗДРАВКОВ, като го публикува този ПЛАТЕН безсмислен опит на ГЕРБ да манипулира медиите не мислиш ли, че си оставяш и името зад него. Поне пиши колко ти платиха. Че да знаят мишките за колко си продаде гражданството.

    Коментиран от #217

  • 213 Фактор

    14 4 Отговор
    Толкова ниско паднахте с такава статия, вие БЪЛГАРИЛИ СТЕ?
  • 214 не може да бъде

    11 4 Отговор
    Извинявайте ,но този човек,написал статията е пълен идиот. Президентът Радев може да има някакви виждания за политика ,различна от тази на правителството и ГЕРБ, даже може да е казал нещо ,което да е изгодно за Русия,но за да напишеш подобни неща ,акто тези в статията ,значи не си наред с главата!
  • 215 Няма ДАНС

    12 4 Отговор
    Този ПЕТЪР ЗДРАВКОВ, трябва на секунда арест, " факти " затворени за поместване на унижавщи не проверени данни за най високата Българска институция.
  • 216 кифладжиев

    14 2 Отговор
    ПЕТРЕ Радев нищо не направил а ти какво направи бе АБДАЛ
  • 217 Лекар БГ

    11 4 Отговор

    До коментар #212 от "Симеон":

    Едва ли му платили много-скрънзи са.
    Толкова скълъпено четиво,отдавна не съм чел.
    Важното е-"Мутрите вън!"
  • 218 Чунчо

    8 13 Отговор
    Като толкова го защитавате Радев, къде беше той когато държаха Иванчева 3часа с прангите на слънце. В коя дупка се беше скрил тогава-ама сега, понеже неговите ги хванаха по бели гащи..... Айде да погледнем коректно на нещата. И като казва "мутрите вън" и в същото време зашитава Черепа той какво е. Нещо много прозира другаря Румен. Четене му е майката-повече да чете, само с ядене не става....

    Коментиран от #243

  • 219 ghost

    9 2 Отговор
    ПАЛЯК !!!
  • 220 стоян

    13 16 Отговор
    Браво на автора за куража да напише статията за българската комун мафия ръководена от кгб
  • 221 Факти

    12 9 Отговор
    Не помествайте такива неверни статии. Кой тъп модератор ги поглежда?
  • 222 Па па паника

    11 3 Отговор
    Народа взе да се събужда от 30 годишния си сън. Положението при мутрите е па па паника. Атакувани по всички флангове нон стоп. Едно време по мачовете когато един отбор като вкара 2-3 гола на другия и губещите се паникьосат публиката почваше да скандира ПА ПА ПАНИКА ПА ПА ПАНИКА...
  • 223 Don Kihot

    2 16 Отговор
    Петър Здравков не трябва да се впечатлява от коментарите в който и да е български форум, защото те са в огромната си част ругателско-псувателски и се насочват първосигнално срещу този, който пише, а не срещу онова, което е написано. Малко са коментиращите в подобни форуми, които търсят балансирани и аргументирани позиции, те искат “хляб и зрелища” и да си излеят насъбралата се агресия върху някого. Да са живи и здрави, но от такива коментари полза няма, освен ако не се брои “терапевтичната”, също съмнителна впрочем.

    Коментиран от #227

  • 224 стоян

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "456":

    До 63 ком =ти колко даваш щом знаеш че се плаща за истината
  • 225 Ван дер Любе

    3 3 Отговор
    Както видяхме с Хитлер едно време мафията трябва да се бори с всички съществуващи средства. Борисов е бетер светлите примери от миналото. С единственото хубаво качество - нощното му шкафче
  • 226 кромео

    10 5 Отговор
    Тоя трал е писал статийката на крак под вещите напътствия на Севда...Не му се е получило определено...Дали си вярва на написаното?
  • 227 Ангел

    7 2 Отговор

    До коментар #223 от "Don Kihot":

    Не можеш да помогнеш на човек със слабо мебелиран горен етаж, но пък това за теб е хубаво, защото ако поумнееш ще разбереш нищетата и оскъдния си мироглед, стой си кочината и куфей на мизерията си.
  • 228 ИВАН

    9 3 Отговор
    Сополанкото с умните статии пак се иза .. сказа ... и пак ме разсмя нещастния смешник, но горчивото е, че сме българи, а се ежим един на друг
  • 229 Дааааа

    9 9 Отговор
    Гербаджиите впрегнаха цялата си пасмина за оплюване на Радев.
  • 230 Объркано Атлантиче

    7 1 Отговор

    До коментар #174 от "Спиро":

    Ти противоречиш баш на самия онбашия,бре. Който каза, че Догановата партия е нищо, ако зад нея не стои Турция. Факт, признат през 1992 г. от самия Доган.
    ...и още:
    Тази информация е от 2009г.

    Турски депутат: ДПС е предимство за Турция
    ДПС винаги ще бъде предимство за Турция в дългосрочен план.
    Tова заяви председателят на комисията по външна политика във Великото национално събрание на Турция Мурат Мерджан.
    Перспективата за коалиционно правителство в България, в което може да има партии с антитурски позиции, е обезпокояваща, допълни депутатът от Ескишехир.
    Той не пропусна да подчертае ролята, която ДПС изпълнява в България...."
    Новината още стои в нета. Приятно четене.

    Коментиран от #385, #395

  • 231 аз сам п и вие сте п

    6 2 Отговор

    До коментар #158 от "Ееее не":

    Големи преписвачи сте бе. Иначе не се сещате една своя дума да напишете , но като ви подскажат какво да пишете , нямате спиране. На това му се вика сладка работа - хем ти плащат добре, ем не ти е нужен умствен багаж.
  • 232 Е не

    1 4 Отговор

    До коментар #197 от "Последния Софиянец":

    Е нямаше ли да ходиш в Чехия, или май Чукотка беше?
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Георги Патрашев

    3 5 Отговор
    Мафията е ортак с комунисти и руски агенти .Това си е жива ХУНТА. Окрадаха България и продължават да я крадат : БСП капиталисти ,Догановци,Пеевци, До кога питат българите .
  • 235 Емигрант

    5 9 Отговор
    Не бях виждал български журналист да пише истина. Г-н Петър Славков заслужава респект. Жалко, че малцина осъзнават това което е написал. Пожелавам му успех в кариерата и да се пази от червените шапки.
  • 236 вярно

    6 9 Отговор
    Много точна статия! Така мислят всички нормални, безпартийни хора!
    В коментарите не си личи, защото тролчетата са активирани, нали все пак по партийно поръчение сега трябва да създават впечатление за масовка. Но наистина много хоря мислят по този начин.
  • 237 АБВ

    9 3 Отговор

    До коментар #22 от "Алфа Вълкът":

    о, АЛФА ОВЦА ГЕРБЕРСКА СЕ ИЗБЛЯ!
  • 238 123

    4 10 Отговор
    Вярно е! Радев е нискоинтелигентен военен, който декламира като първокласник каквото са му наредили...Той никога нямаше да стане президент ако ГЕРБ бяха извадили добра кандидатура, а не онова грозило, "майката на нацията" Но те много добре знаят, че президента е независим, от него нищо не зависи!
  • 239 Манол

    6 3 Отговор
    Батко ся плачи и се фали,ай стига бе тоя дет пише въобще живял ли е в България последните 10г.
  • 240 Григоров

    11 4 Отговор
    Помните ли навремето ндсв? герб е същата история, обаче нивото е по-ниско..
  • 241 Нииии

    1 1 Отговор
    Съгласна съм , но Гешев го героизира , с Борисов хубаво си се ядяха...
  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 и деца на троловете ли пишат

    10 2 Отговор

    До коментар #218 от "Чунчо":

    Чунчо, ти колко годишен си : 7, 8 .... Попитай вашите да ти обяснят някои неща относно правомощията и задълженията на властите.
    Към казуса с Иванчева , Радев няма никакво отношение и не трябва да има като Президент.
    То само с четене не става миличик, трябва и да разбираш каквото четеш.
  • 244 АБВ

    1 3 Отговор

    До коментар #84 от "Спиро":

    Спиро, ама много си проЗт,много! Браво Спиро, дерзай! Ще станеш още по-проЗт!
  • 245 АВТОРА НА СТАТИЯТА !

    6 5 Отговор
    Е провокатор !
  • 246 Миронов

    9 4 Отговор
    Къде отивате, хора от ГЕРБ? Да се изправите срещу хилядите, които снощи протестираха срещу корупцията и мафията? Всички българи искаме да живеем в нормална държава, където върховенството на закона не е само лозунг, а правосъдието е независимо. Много ли е? Забравихте ли, че два и половина милиона нашенци напуснаха, прокудени от лоша среда и липса на бъдеще.

    Хора от ГЕРБ, България всяка година губи от корупция 11 милиарда евро. Това е една пета от БВП. Представете си ако тази корупция бъде намалена с 25-30% колко средства ще отидат за полезни неща? Попитайте тези, които ви товарят на автобусите, защо това не се случва.

    Битката е срещу мафията, която се опитва да завладее цялата държава. Вие сте точно толкова жертви на беззаконията, кражбите и лъжите, колкото и всички останали. Отлично знаете, че от благините на властта се ползват приближените до централното и местните ръководства, а не най-умните и способните. Или се надявате покрай партията да си запазите работата? Или да получите повишение? Нали срещу това се борихме – да са важни възможностите, а не партийната препоръка.
  • 247 БРЕЙ

    5 7 Отговор

    До коментар #8 от "бисмарк":

    През 90 те издържахте ВИС, СИК, 777, АПОЛО И БОЛКАН да ви рекетират, вие им се кланяхте и се възхищавахте на главатарите им!!!!ЦК на БКП си е тук пак, ама тъпия народ не схваща въобще и си иска пак БКП - то и да си е руска република и това си е!!!

    Коментиран от #249, #267

  • 248 Факти

    6 6 Отговор
    Залез с гербери
  • 249 Абре

    1 2 Отговор

    До коментар #247 от "БРЕЙ":

    Я се уточни
  • 250 Николай

    3 2 Отговор
    И КОЙ е автора????
  • 251 Електра

    9 6 Отговор
    Мафия с комунисти и руски агенти не се бори, защото те самите са мафията...
  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Напротив,

    3 11 Отговор
    Румен Радев е твърде евроатлантически, и козирува на режима на Брюксел. Затова и е ухажван и бранен от психодясната соро соидна из мет на Демократична България и лицемерната псевдолява и лъжерусофилска върхушка на БСП.
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 1954

    8 11 Отговор
    РАДЕВ НАЙ ДОБРИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ
  • 257 заеничарите

    7 1 Отговор
    Материал нагледен пример за информационно психологическата война,която водят платени петоколонници стрещу народа ни!Едни и същи онанирания-комунисти,Путин,ДС!Комунисти в българия випреки абреватурата няма и няма да има!На Путин не му дреме за България и чакайте когато ще ни предаде на Тайпи,а вия нещастни петоколонници чакайте ЕС!Няма червено задкулисие има еничари петоколонници на които парите са в западни банки,западни.Къде са ти еврата,за да ти кажа какъв си
  • 258 Бай Манчо

    11 3 Отговор
    Имам чувството , че този пасквил е писан от ал йо или пастирката , по-голяма простотия не бях чел - дори не го дочетох . Засрамете се бе мисири , мисирки и пастирки . Боко е пуснал чакалите да пишат глупости по медиите за да отклоняват вниманието от чекмеджетата , вилите и змамите с европейски средства .
  • 259 Васил

    7 1 Отговор
    Абе пийте ги тия хапчета редовно бе! Защо причинявате тази фривилна грухталност на интилигентни, кадърни и четящи хора?
  • 260 Николай Колев MD PhD

    6 5 Отговор
    Драги ми Смехурко, пардон г-н Здравков, в България има двама фалшиви герои - селяните от Славяново и Банкя. Банкянският се търпеше долу-горе докато не настъпи инфо-пЛандемията и всичките простотии, която сътвори покрай нея (къде от простотия, къде нарочно, за да замита скандали). Славяновският демонстрира простотията си още по времето, когато полагаше клетва в Народното събрание. И двамата са руски проекти. Но докато славяновския няма власт и само плямпа,банкянския методично ни привързва към империята. Хвърчилата, дето ще ги купим от САЩ са нищо в сравнение с Белене и Газопровода "Руски поток". По тази причина ти писах ЕДИНИЦА, чоджум!
  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 Бесен Язовец

    6 1 Отговор
    Плешивито слугинче се е обажал по адрес на президента!
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 чичо

    2 1 Отговор
    Здравков,прав си.Можеше това или онова,да можеше,ако беше президент.
  • 265 Пенков

    8 2 Отговор
    Благодарение на руската държава и хора като Румен Радев българската държава продължава да съществува

    Коментиран от #330

  • 266 Jimmy

    2 0 Отговор
    божеее акъв дибил
  • 267 ипон

    9 2 Отговор

    До коментар #247 от "БРЕЙ":

    Защо така случайно пропусна "Ипон"? Кой му беше главатар?
    Човекът който няма вила в Барселона и други му говорят по телефона с неговия глас? Човекът, на който президентът му пълни с президентския дрон чекмеджето с милиони евро и със злато, за да ги снима и изложи в медиите? В медиите, които не са на бившия шеф на "Ипон" и които според една пиклива мисирка, наистина са медии на мисирки?.. Два месеца стояхме затворени за 20-тина случаи на covid-19 дневно, а като станаха 100 - отприщи слободията, та да достигнат до над 330 заразени...Защо? - За да се хареса на "електората" - такива като теб... Защото вече вирусът бил "отслабнал", не бил толкова страшен... Ако, обаче, протестирате - става много страшен! За мачлета и дискотеки не беше страшен... Вятър го вее на дърта кобила твоя работодател. Ако падне от кобилата, на себе си да се сърди. А ти не плачи!
  • 268 Пълен въздух

    0 0 Отговор

    До коментар #131 от "Петър Здравков":

    Даже няма компресия.
  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 Факти

    5 1 Отговор
    Една статия която може би носи съдебна отговорност, защо ми триете коментарите?
  • 272 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 а сега де

    5 0 Отговор
    Кой какъвто и да е, няма да говори неща дето после срещу него ще играят. Ама като цяло всичките плямпат едни и същи глупости. Най-добре ще е да пуснат положение за още месец, хората да фалират изцяло та да изперкат и да им разкажат играта веднъж и завинаги, че нещо все спи народа.. спи..
  • 275 БОМБА ВЪВ ФАКТИ

    6 1 Отговор
    С ТАЗИ СТАТИЯ ФАКТИТЕ ТЪРСЯТ НАЧИН ДА СВИРЯТ НА ДВОЙНА ГАЙДА/РАЗБИРАЙ НА ДВЕ РУЧИЛА/
  • 276 222222

    13 0 Отговор
    Алооо! Модератора! Тази вечер на митинга на ГЕРБавите ли си? Заслужил си си надницата, а и ще вземеш още 50 лева за присъствие.
  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Жоро

    5 3 Отговор
    До тук ли стигнахме? Радев е НАТОвски Генерал, много далеч е от Кремъл. Вече това до колко е добре, може да се спори и тук.
  • 279 Мухарем

    6 1 Отговор

    До коментар #62 от "hremko":

    Пъшо- мисиря, да си завре драскалото там дето слънце не го е огрявало.
  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Лукреция

    10 1 Отговор
    С тази мантра на комунистическата сянка се прекалява. Най- обикновени бандити и феодали по места с купени гласове чертоят дневния ред в държавата. Де що имаше за щавене и опоскване го овършаха. Седнал Гольо да ми дава указания и квалификации как да ни се получат нещата! Като изпразни шкафчетата и касите ще си говорим по същество!
  • 282 цьььь

    10 5 Отговор
    РАДЕВ Е ДОСТОЕН ПРИЗЕДЕНТ ОСТАВКА ЗА ДРУГИТЕ БОКЛУЦИ
  • 283 СССР

    9 3 Отговор
    фалшив си ти (за автора)

    Коментиран от #380

  • 284 Иво

    4 2 Отговор
    Добре бе всички говорите за кукловодите и задкулисието АМИ КАЖЕТЕ ИМ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ КУКЛОВОДИ БИВШИ ЧЕНГЕТА И АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.
  • 285 Гундяев

    3 7 Отговор
    Една Кремълска мишка е Пак ще му набивам чомберите
  • 286 Казуар

    8 1 Отговор
    Трябва да се изясни какъв герой е Борисов.

    Коментиран от #292

  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 Кой68

    1 9 Отговор
    Просто "обединителя"тотално свали маската и лъсна със целия червен цвят на своята "надпартийна независимост"......Продължават да се хвърлят пари на вятъра от оргатизаторите и сценаристите,вместо да създават работни места......
  • 289 Наджи Шенсой

    3 1 Отговор
    ГЕРБ го изпбраха . Такава е постановката .

    "Загубихме изборите , защото не искахме да ги спечелим " Бойко Борисов
  • 290 Лъжец

    7 2 Отговор
    Да изясним чий откупи държи в чемеджето Борисов и с какво е пълен гардероба в спалнята му ?
  • 291 Фаро

    3 3 Отговор
    Първо да свалим хунтата,че пари не останаха за децата и старците.После с честни избори ще натирим в мечи газ и Кремъл и Сорос и всички мутри

    Коментиран от #302

  • 292 Пожарната

    4 2 Отговор

    До коментар #286 от "Казуар":

    Той не е никакъв герой,дори пожарникар не успя да бъде и спаси поне едно коте
  • 293 Кой е АВТОРА НА СТАТИЯТА ?

    2 0 Отговор
    Президента наложи ВЕТО за новото НСО ! А Парламента го ОТХВЪРЛИ ! Нали знаем случая с : " Кой ми сра в гащите ?"
  • 294 Типичен

    7 1 Отговор
    стил на соросоиден мисирляк е тази статийка.
  • 295 Младенката

    6 0 Отговор
    Голям турлю гювеч и манипулативно поднесени твърдения .От такива писания страда Българската журналистика. Жалко .
  • 296 baihui

    5 0 Отговор
    Не съм прочел статията, но мога само да твърдя само, че"американците са нация от идиоти" (Уолт Уитман)!
  • 297 Кремъл, Москва и Руската Федерация е

    4 2 Отговор
    АМЕРИКАНСКИ ЩАТ. Конституцията, Рублата, Парламента, Правителството и Олигарсите се ръководи не от Брюксел а от Стейт Департмент на Ю Ес Ей ! Що за папуняци пишат врели некипели ?Туй що е у нас е същото и в Русия - Западен Криминален Капитализъм ! КРИМИНАЛИЗЪМ , само че там преди седмица - променят Колониялната си КОНСТИТУЦИЯ а у нас ГРАБВАТ СЕ ВЕЧЕ БРАДВИТЕ ! И " На нож !"

    Коментиран от #459

  • 298 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 299 Костов

    0 7 Отговор
    Много истини са казани в тази статия. Само една липсва! Защо генерал Радев, началник на ВВС хвърли навремето фуражката и реши да става политик? Ако той отговори чесно на тоя въпрос го признавам и винаги ще бъда за него.
  • 300 Аман

    5 1 Отговор
    Днес вече ми изтрихте един коментар. Да, за оня дето ср@ в гащите на премиера.
    Спирам да ви чета, но преди това да попитам: Колко пари?
    Не колко ще ми дадете, а колко взехте.

    Коментиран от #312

  • 301 В полза на автора

    2 2 Отговор

    До коментар #298 от "До авторът":

    Блъскай жена му, него го остави на мен. Ще му променя походката най малко за един месец. Курти Мъдъров от с. Куртово Конаре, земеделски производител съм.

    Коментиран от #304, #307, #319, #321

  • 302 ФАРО, ако си пръднеш

    0 0 Отговор

    До коментар #291 от "Фаро":

    Ще ти улекне ! Траст ми ! Сиреч - белив ми ! Види си че си Ряпа - натурал.
  • 303 ЪРП

    7 3 Отговор
    ТРЯБВА ДА СИ ТОТАААААААЛЕН ПуМЯР ЗА ДА ДАДРАСКАШ ТАКИВА ДРИСЛИВИ АНТИБЪЛРАГСКИ СЛОВОБЛУДСТВА!!!!!!!!!
    НО ПО НАШИТЕ ШИРИНИ, ПУМЯРИ И ПРЕДАТЕЛИ ,С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ!!!!!!
  • 304 Щом си доволе а честин бизнес знаем НЯМА

    2 1 Отговор

    До коментар #301 от "В полза на автора":

    Значи си Мафия , твойта ммммммма!
  • 305 ГЕРБ умре

    8 2 Отговор
    Здравков,Здравков,ах колко си прозрачен,ах ах ах!!!Я кажи бе цайс сплескан метнаха ли ти една хиледарка хонорарче ,да напишеш тази долна статия,продажни сте журналята,долни,нечистоплътни,храните се със скандалите ,мъката,страха и смъртта на хората!Здравков подлога си,ясно е,срамно е ,че ти дават трибуна да се изявяваш!!!
  • 306 Фактология

    5 2 Отговор
    Ех,Петре,Петре.Пак изскочи от нафталина и разлая кучетата.Като ти чета биография май за нищо друго не ставаш, затова и си извън чадъра.Какво ти обещаха толкова та плюеш та се засиняваш.Някое топло местенце в телевизията да си клатиш орехчетата ли.Кат прочетен вестник си Петрееее.
  • 307 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 308 Политолог

    3 8 Отговор
    За съжаление, нашето членство в НАТО и ЕС силно разгневи Москва и Путин. А те имат стотици слуги и агенти в България. Позитано също работи против нашите национални интереси, БСП винаги е търсила сближаване с другарите си в Москва. Поставиха Румен Радев за президент, хиляди глупаци не дооцениха, че един бивш военен-генерал, закърмен от БКП вътре в душата си е комунист
  • 309 ГруЮ

    6 2 Отговор
    Нека бъдем честни - автора на тази противна статийка, очилатият Криско е платен писач на Дебелия и Мафията.
  • 310 ПЛИТКОУМЕН БОКЛУК

    1 4 Отговор
    Ганю пак е написал "Всички са маскари!"
  • 311 Политолог

    5 8 Отговор
    Р.Радев си е човек на Москва, това е жалкото, а още по-жалко е ,че хиляди се подведоха, че един бивш комунист, военен летец, закърмен в комунистическата казарма с идеите на комунизма и Москва може да се промени. НИКОГА

    Коментиран от #313, #316

  • 312 Никой с ТОП неможе да ни РАЗБИЕ !

    0 0 Отговор

    До коментар #300 от "Аман":

    Ние сме в ЕС и НАТО ! Кирпич / Бетон сме от всякъде ! Живо Мунти и без Асак !
  • 313 Коя Москва бе каун ?

    3 1 Отговор

    До коментар #311 от "Политолог":

    Американската ? Или на Чапаев ?
  • 314 Червен Мишок

    5 2 Отговор
    Румен Грипена Кремълска Мишка Продажна
  • 315 балкански варварин

    3 0 Отговор
    фейк нюз, бая доларас са далени тука туй е моето мнение!
  • 316 В Китай е КОМУНИЗЪМ

    2 3 Отговор

    До коментар #311 от "Политолог":

    И са номер ЕДНО в света ! Пъпешите и ряпите като ваша милост и интелект на магаре пълно с пръдня - в какъвто и обществен строй да го поставят , сама ГАЗОВЕ от него и никаква файда ! При Царя глави на колове носеха Джандарите и къщи палеха - ТЕ КОМУНИСТИ ЛИ БЯХА. Живи хора в пещ на локомотива горяха - Гео Милев. Царя и той ли КОМУНИСТ беше ? Запартък !

    Коментиран от #329

  • 317 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    2 5 Отговор
    Земята на Ботев и Левски - отново е ФАШИСТКА земя !

    Коментиран от #323

  • 318 ФАКТ

    4 7 Отговор
    Бойко управлява България 10 години..промени я из основи..това че краде е ясно и на най големия идиот..но това и че направи България да прилича на държава ..също е факт..дразни ви че има пари в шкафчето си....или ви дразни това че вие не сте на негово място..кое по точно ви притеснява,,,защото това което направиха герберските "боклуци" се вижда..и в момента се строят сумати неща дори...какво са направили Радев и комунистите..когато бяха на власт..???????освен да показват кой колко пари има ....да изкарват разни компромати които изкарват бойко крадец...е и..краде..е и..прави..строи..предпочитам крадец който да прави нещо за тази държава ..вместо крадци дето само крадът ..и плюят и не направиха и един мост за 20 години...какво сравнение точно правите не мога да разбера..едни комунисти които открадоха държавата до стотинка..и не направиха нищо..нула..минус-1..тотален фалит..това направиха..този краде..но прави..поне на където и да тръгна да пътувам виждам че нещо се строи...дали ще е в град дали ще е между градовете..навсякъде нещо се прави..да си спомняте нещо подобно по време на комунистите..????,,,нещо да споделите...така да чуем ние тъпите гербери..какво направихте за 20 години..нещо мост..нещо уличка 2-3 метра...да сте чули или видя ли такова нещо...??значи ние сме тъпи..че се радваме че един крадец прав нещо за тази държава..а вие искате да се краде без да прави нищо..хм..интересна логика..:)

    Коментиран от #322

  • 319 Ще гориш !

    0 0 Отговор

    До коментар #301 от "В полза на автора":

    Ти си знаеш. Рипаш и прах вдигаш ! Ще се кротнеш !
  • 320 пунчо

    4 2 Отговор
    Пъпеш,каде ти е булка Деси бе.домъчня ми е за нея.
  • 321 Зяпаш много ! И изречения правиш !

    1 0 Отговор

    До коментар #301 от "В полза на автора":

    По-тих и от водата, че да не те подкосят от рамената !
  • 322 Върви на майка си в задния двор !

    1 1 Отговор

    До коментар #318 от "ФАКТ":

    Маруло !
  • 323 небрежнев

    1 0 Отговор

    До коментар #317 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":

    През 1958 г. режисьора Иван Пырьев е направил филм за теб и обкръжението ти.

    Коментиран от #326, #332

  • 324 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 325 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 326 Ти ще видиш новият

    0 0 Отговор

    До коментар #323 от "небрежнев":

    Филм !
  • 327 ПАРДЮ

    9 2 Отговор
    ФАЛШИВИЯ ГЕРОЙ Е ИСТИНСКИ ЛЬОТЧИК И ИСТИНСКИ НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ , ДОКАТО ОНЯ МУТРАК Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ГМО ГЕНЕРАЛ ОТ ДОГАН И ПЪРВАНОВ А В ДОКЛАДА НА ПОСЛАНИК ПАРДЮ ДО ЦРУ Е ОПИСАНО ЧЕ Е ГАНГСТЕР ..........
  • 328 за мазния трол

    2 2 Отговор
    Здравков, ти си помияр!
  • 329 гост

    0 2 Отговор

    До коментар #316 от "В Китай е КОМУНИЗЪМ":

    Основно правило на комунизма е държавната собственост върху средствата за производство. В Китай такова нещо няма. Друг принцип е От всекиго според способностите, на всекиго според потребностите. Какви ли са потребностите на китайските милиардери, които са вече над 400? А на милионите им милионери?
    Ако в Китай има Комунизъм,
  • 330 BG EU

    3 1 Отговор

    До коментар #265 от "Пенков":

    Aйде в сибир розови макаци
  • 331 Гошо

    4 6 Отговор
    Радев и Борисов са един дол дренки, всеки по свой си начин. Забавно е да чета как русофилите в коментарите отричат факта, че Радев е руска подлога и с това по дефиниция работи срещу интереса на българите.
  • 332 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 333 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 334 ИДВА

    2 7 Отговор
    ПУТИН ВСЕКИ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ И ДА НАСТЪПИ С РУСКИЯ БОТУШ ГЛАВАТА НА ГЕРБАВАТА ОТРОВНА ГАДНА ЗМИЯ -
  • 335 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 336 ха ха

    4 1 Отговор
    ще го смажем Радко!!!
    НАПРАВО ЩЕ ГО РАЗМАЖЕМ!!

    Коментиран от #337, #339, #343

  • 337 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 338 В е л и к и я

    3 7 Отговор
    Предпочитам в най краен случай мафия от руски агенти отколкото от български простаци .. !

    Коментиран от #341

  • 339 Барем

    0 1 Отговор

    До коментар #336 от "ха ха":

    Да му смениш МАСЛОТО .
  • 340 ран

    2 4 Отговор
    Как е възможно толкова просташко писание?
  • 341 А теб кой те " бута,е се клатиш?"

    0 2 Отговор

    До коментар #338 от "В е л и к и я":

    Червей
  • 342 Ха ха

    5 3 Отговор
    Когато някой започне с “нека бъдем честни” се подготвям да чуя куп опашати лъжи

    Коментиран от #346, #347, #350, #354

  • 343 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 344 Пешко

    7 4 Отговор
    Ако имаше нещо общо с Кремъл, дали щяха да го пуснат американците да завърши в техни военни авиационни школи или списвачът на горното е трол на ГЕРБ?!? Не знам, не знам. Само питам...
  • 345 факт

    4 2 Отговор
    и факти се предадоха на хунтата
  • 346 Слушаш там де не трябва !

    0 0 Отговор

    До коментар #342 от "Ха ха":

    Мене слушай ! Що е Фашизъм и що е Род, Родина, Народ, Морал, Нравственост, Духовност, Вяра, Интелект. Мене слушай не че съм идеален но грях съзнавам , покаяние искам, прошка диря и спасение на душата ми грешна ! Лошо ли е ? Или ще ме ЗАСЕРЕШ ? А?
  • 347 Ти много добре знаеш че си

    0 1 Отговор

    До коментар #342 от "Ха ха":

    Червей !
  • 348 Българин

    2 1 Отговор
    Това винаги е било очевидно!

    Също така беше очевидната подкрепа от ФАКТИ на червено - тъмно синята линия т. е. анти правителствената такава, без значение на идеологична принадлежност. Така наречения "обединител" е ярък представител на тази "експертна", "интелектуална" и "принципна" линия.
    Изненадата е пълна с тази статия! Притеснително е да видиш такъв рязък завой, без видна причина. Какво ви става?
  • 349 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    1 6 Отговор
    И всичко ще будет ХУБАВЬО ! Русия се изп.авя и Слънцето , Вя.ата и Човещината ще Изгреят отново ! Но ! Новият живот никога неидва без Болки и Даром ! Новият живот трябва да се заслужи изстрада и ОТВОЮВА ! Да и ще има и родилни МЪКИ ! Така със всеки НОВ ЖИВОТ !
  • 350 Да бъдеш Човек !

    3 1 Отговор

    До коментар #342 от "Ха ха":

    Не е обезателно да си БЕДЕН ! А аз не съм, никак беден ! Аз обикалям света и подсвирквам си даже. Но ме е срам да кажа името на своята раз.ушена държава и нейният унижен и смкан народ, който като го виде гърлото ми като че ли някой свива и мъка в душата ми блика ! Помагам , но на всички немога да помогна сам.
  • 351 Rrrrrrr

    4 1 Отговор
    Умряла е Русия за нас и нашите проблеми,понеже те си нямат собствени такива за разрешаване.Явно на автора на статията му се привиждат руски агенти зад всеки ъгъл.Паси,Цветанов са същите и всякакви такива евроатлантици дето защитават чужди интереси тук.Американски туристи няма да дойдат да почиват тук ,но виж с такива поръчкови статии можем да изгоним руските такива.Впрочем същите такива държави интересно как отварят широко врати за руските милионери и милиардери.За Северен поток 2 да говорим ли ???Газът уж е от същата лоша Русия но Германия го защитава.
  • 352 Боцо

    4 1 Отговор
    Този Петър Здравков е фалшив! Познавам истинския Петър Здравков и той е напълно нормален.
  • 353 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 354 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 355 Коментатор

    1 5 Отговор
    Президентът яхна недоволството, предизвикано от недопускането на Христо Иванов на Росенец, на плажа на Доган. Президентът също има служители със съмнителна репутация. И доста смело и умело говори за мафията. Кой е истинският и присламчил се герой в случая. Христо Иванов, който от години говори за мафиотизирането на държавата е изтикан в ъгъла. Г-н президентът чудесно се възползва от случая...
  • 356 Toko

    4 3 Отговор
    гн.Радев си показа рогата най накрая. Това аз го тълкувам като грешка ! Той ще втвърди редиците на управляващите , ще го направи така както го прави Корнелия през последните 2 години . От това ще загубят само комундетата !
    Но повече ме притеснява този челен сблъсък организиран по много нелеп начин . Това не е добре , да не говорим , че на страната на Борисов застана и Доган. А това вече е много голям залък за Радев . Глупава постъпка . Много глупава .
  • 357 666666

    2 2 Отговор
    Явно автора има процент от чекмеджето

    Коментиран от #364

  • 358 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 359 кажи си

    4 1 Отговор
    Здравков, или си мого тъп, или самонадеян човек, който не вижда, че Борисов си заминава, а с него и всичките му лакеи... ти готов ли си с багажа и бягството от България?

    Коментиран от #362

  • 360 Румяна Костова

    7 2 Отговор
    Защо, бре Петре, режимът на Путин да бъде всичко онова, което не трябва да се случва в България?Например забраната на гей парадите е хубаво нещо. Още висшите чиновници във властта да нямат двойно и тройно гражданство. Страната ни да има суверенност и да не кляка пред всяка волност на международните съдилища. Какво толкова те обиди теб Путин, че нервирам на него нападаш нашия президент, който има голяма подкрепа сред българския народ? Съмнявам се в твоите умствени качества, тъй като и децата у нас знаят, че президента има само представителна функция и не може сам да се опълчи на мафията, в която е замесена цялата ни управляваща вихрушка. И друго, те имат подкрепата на Брюксел и Америка. Много ме развесели статията ти, започвайки с фразата,, Да си кажем честно". Такива като теб, пишейки поръчкови, соросоидни статии нямат чест.

    Коментиран от #361, #371

  • 361 Русонефил

    0 1 Отговор

    До коментар #360 от "Румяна Костова":

    Гей парадите са ви проблема. Те засягат най-много 10% от населението. Да не говорим, че и без паради са гейовете са достатъчно там. Но трябва чукчата да чете, не само да пише по форуми. Колкото до чуждото гражданство счупи тъпомера. Вкяко семейство на по-висш руски чиновник има я син, я дъщеря, я съпруга с чуждо гражданство. Начело с Путин и Песков. На кого ги разправяш тия. Ти руски сайт освен путинската пропаганда отваряла ли си
  • 362 Наблюдател

    2 2 Отговор

    До коментар #359 от "кажи си":

    А ти още неразопаковал чемоданите питаш за чуждите куфари. Не бързай толкова. Русия е фалирала. Няма да може да ти изпълни мечтите.

    Коментиран от #387

  • 363 Иван

    1 3 Отговор

    До коментар #49 от "ами сега":

    Идиотите сега да го сравнят с повлеканата, която му беше опонент на президентските избори и която бе замесена в аферата на придобит изкусителен апартамент на ниска цена.
  • 364 Питащ

    3 3 Отговор

    До коментар #357 от "666666":

    А от продаването на гражданство на руски мафиоти има ли за пРезидента?
  • 365 Коко

    4 3 Отговор
    Тази платена писарушка е един от родоостъпниците на БЪЛГАРИЯ и да не забравя че два милиона БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ гласуваха за НЕГО

    Коментиран от #375

  • 366 Tочно 👏🏼👏🏼👏🏼

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Жалко":

    Глупости на търкалета, изсмукани от пръстите. Откъде накъде на този пич Путин му е в главата... човече, Петьо, сафиресай се... и пиши по темата.

    Коментиран от #368

  • 367 Симо

    4 3 Отговор
    Червента хунта от тролове, подплатена от Позитано, дори не е прочела цялата статия, а само е видяла заглавието и хайде... платен автор, туй онуй.
  • 368 Питащ

    2 4 Отговор

    До коментар #366 от "Tочно 👏🏼👏🏼👏🏼":

    Ко е тоя пич? Кралят-слънце от Русия с доживотен мандат, пет шест дворци чети пет милиарда в долари и дъщеря на запад? Страшно талантлив политик довел страната си до фалит след като е прибрал няколко трилиона долара нефтени и газови наготово изпомпани от земята. Супер пич няма що.

    Коментиран от #382, #447, #448

  • 369 wgw

    3 2 Отговор
    Поръчкова статия, лъха на страх от нещо , което може да спре нечие спокойствие в политиката
  • 370 ваню

    2 4 Отговор

    До коментар #27 от "Очаквано":

    Президента бе избран с подкрепата на ДПС , и тогава те бяха добри ама сега не се знае защо, ама са лоши.
  • 371 Gia

    0 7 Отговор

    До коментар #360 от "Румяна Костова":

    Винаги се чудя на хомофобските индивиди като теб. Кое точно й е хубавото на забраната на гей парадите? Как точно подобряват живота ти? Как точно подобряват живота на близките ти?

    Коментиран от #374

  • 372 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 373 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 374 Антон

    1 1 Отговор

    До коментар #371 от "Gia":

    Скъпи Транси, убичам та
  • 375 Европеец

    1 1 Отговор

    До коментар #365 от "Коко":

    Тъй тъй, а колко милиона български граждани гласуваха за Герб? Колко гласуваха за православното величество за Барековци, Бели Златки, Аптекари и пр. все са български граждани. А ти си обикновен руски трол. Познаваш се отдалеч по тъпите аргументи.
  • 376 ДА ТАКА Е

    3 2 Отговор
    РАДЕВ, КОРНЕЛИЯ И ПАРТИЯТА ИМ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,
    ЗАЩОТО СА ЕДНИ ФАЛШИВИ ПРАЗНОДУМЦИ,
    КОИТО НИЩО НЕ ВЪРШАТ, А САМО ЛАПАТ ПАРИТЕ КОИТО
    НЕ ЗАСЛУЖАВАТ!
    ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ ХОРИЗОНТА ЧЕРВЕНИ МЕНТЕТА- ВАМПИРИ
    НЕНАСИТНИ ЗА КРЪВ!!
  • 377 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 378 СМЕРШ

    0 3 Отговор
    Автора на статията е неизвестен, прокуратурата да се задейства за призив към преврат!
  • 379 Колкото

    2 3 Отговор
    Радев е човек на руснаците, толкова е и човек частната фондация на Сорос Америка за България. Не на американците, а на фондацията на Сорос. защото има две америки. Едната на консерваторите, които са за нормални човешки отношения и традиционните ценности и другата на т.н. демократи, разпалващи бунтове, насаждащи расова омраза, противопоставящи хората по разни признаци. Тая, втората Америка е Америка на Сорос и финансовите капитали зад него. техен слуга е и Радев. В симбиоза с ултралевичари , гей-активисти, откровени комунисти, фанатични русофили и пр. Както в Америка заедно със знамето на дъгата се веят червени знамена със сърп и чук, така и тук се прегръщат ЛГБТ партията на Христо Иванов и Корнелия Нинова за подкрепа на Радев. А че Радев е тяхна слуга си личи, че само след един пост във фейсбук, Радев моментално уволни шефа на НСО. Бесепетата, пишещи тук да помислят за кого са. За джендър активиста радев и джендърактивистката Мая Манолова, начело с Христо Иванов, спонсориран от фондацията на Сорос, или за българското правителство.
  • 380 ХаХа

    0 1 Отговор

    До коментар #283 от "СССР":

    Това глас от твъдното ли е? С тоя ник да даваш акъл кой бил фалшив. Ти си покойник, бе.
  • 381 0123

    3 1 Отговор
    Нещо се обърках. Политолозите викат Доган и Пеевски ги командвали от Москва. ГЕРБ викат Президента Радев и него го командвали от Москва. Кой кой е в края на краищата ?
  • 382 Пичът

    4 2 Отговор

    До коментар #368 от "Питащ":

    Е е Петьо... уж четеш пък не разбираш. Петьо като Петьо Еврото.
  • 383 И едните и другите са маскари

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Къде искаш тролове да осъзнаят това??? Те драскат каквото им е наредено...
  • 384 СЛАВА НА СТАЛИН

    3 5 Отговор
    СЛАВА НА СССР. ...СЛАВА НА РУСИЯ. .СЛАВА НА ПУТИН. ..

    Коментиран от #390

  • 385 Алис48

    3 1 Отговор

    До коментар #230 от "Объркано Атлантиче":

    Така беше, но после го разбраха че е руско мекере и подкрепиха Местан и Касим Дал, но са посредствените няма значение, пиши пак ще излъжеш някой гербераст че ДПС не са коалиция със ГЕРБ.
  • 386 Иван

    4 4 Отговор
    Aко Радев е агент на Москва,тогава эащо на икономическия форум в Петербург говореше на английски,а не на руски???

    Коментиран от #394

  • 387 Някой

    0 1 Отговор

    До коментар #362 от "Наблюдател":

    Фалирал си ти..... Умствено.... Докато наблюдаваш неясно какво, явно си пропуснал да го видиш...

    Коментиран от #393

  • 388 Георги

    5 3 Отговор
    Немога да повярвам че има българи които да вярват на Бойко и неговите лакеи. Да не забравяме и неговите коалиционни партньори ДПС.

    Коментиран от #392

  • 389 Що за сайт сте вие

    5 2 Отговор
    искате си бойко мафията и доган - спирам да ви чета !!!

    Коментиран от #391

  • 390 Европеец

    3 3 Отговор

    До коментар #384 от "СЛАВА НА СТАЛИН":

    Добре, че русофилите сте всички толкова нискочели, та сами се издавате за какво се борите. Нищо общо няма с демокрацията и връщане на държавата. Сесерето не беше държава на хората, а на номенклатурата. Това ви се ще да върнете. Ясно е. Но няма да го бъде. Великата ви Русия е икономическо джудже , жт нея нищо не зависи. Ето вчера и резолюцията й в ООН я отхвърлиха. Нема пАри за прогесивните другарЕ .
  • 391 ХаХа

    1 4 Отговор

    До коментар #389 от "Що за сайт сте вие":

    Чети Спутник. Те и без друго са менторите на Доган и пРезидента, поне да е от оригинала.
  • 392 Тъй ли?

    2 4 Отговор

    До коментар #388 от "Георги":

    Не мога да повярвам, че има българи, които са забравили с кого се целува Станишев на Орлов мост и на коя партия беше председател. Не мога да повярвам, че има българи, които не знаят, че Русия е още по-мафиотска държава от нашата.

    Коментиран от #402

  • 393 Наблюдател

    2 4 Отговор

    До коментар #387 от "Някой":

    Едно наблюдавам без съмнение. Българските русолизци не знаят и руски. Иначе щяха да са прочели за катастрофалното положение на руската икономика от руски източници.
  • 394 Русонефил

    1 4 Отговор

    До коментар #386 от "Иван":

    Е ти си чудесен пример за умствения потенциал на русофилите. Благодаря! Честито и на останалите "интелектуалци" от 80-те процента.
  • 395 ХаХа

    1 3 Отговор

    До коментар #230 от "Объркано Атлантиче":

    Пълна лъжа. Какво говори Доган да се представя като аргумент е смешно. ДПС е руски проект. Те натиснаха тази неконституционна партия да бъде утвърдена. Само руснаците тогава държаха в ръцете си конституционния съд. Самият Доган не е никакъм борец за правата на турците, а агент на ДС внедрен да ги шпионира и провокира. Нещо повече той е и резидент на КГБ. А турците отдавна са го разбрали и не случайно не смее да стъпи там.
  • 396 ВИЗИЯ БГ

    5 2 Отговор
    Няма русофили. Има трезвен ум, че само Русия може да защити България от Турция. И всеки русофоб мрази българското.
  • 397 Хамериканец

    3 2 Отговор
    Фалшив герой кой са истинските я ги покажи тея с чекмеджетата и тея от Америка за българия най долнаата нация те о нация не са една сбирщина пр цял свят със Резервати за индиянци да ти мириши на концлагери за Мартин Лутър Кинг нещо да кажеш за ядрената бомба над хирошима да ти изреждам ли за Прекрасната америка външния им дълг е толкова голям ме ново число тряя измислят зарди тях Русия не сте стъпвали там обаче като са продадете за 20 цента нямате равни тоз Тръмп незнай каде се намира рижавия перчем знайш как добре фалира най скъпото казино в Атлантик сити Тадж Махал тегли кредити на 14 процента лихва 6 милиарда долара накрая банката го оставя с 500000 на година да живей яхтата самолета му вземат баща му праща секреетаря си в казиното му с 2000000 долара чипове да купупи заплати да може да даде бизнесмен бил пълен смешник
  • 398 SAAB

    4 2 Отговор
    Пъпчив баснописес.......:)
  • 399 Dark Man

    7 2 Отговор
    По принцип няма нищо лошо някой човек да е просТ и ограничен,или платен МИСИР... НО лошото е,когато този същият платен от властта МИСИР публикува глупости,без да се замисля,че простотията му става явна за много хора.
  • 400 ПропаГанди

    3 1 Отговор
    Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза:

    "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
    Фостър Дълес 1956
  • 401 Петър Волгин

    5 1 Отговор
    Унгарската и пражката революции, бяха започнати от комунисти неевреи срещу болшевици евреи. 10 ноември и другите преврати по него време, бяха пълна победа на евреите в ком партиите, в съглашение с евреите от атлантическата империя. Опиянени от парите и жадни за пари и сила власт. 'La Morale Dell'Immorale'
  • 402 чичо Скруч

    1 1 Отговор

    До коментар #392 от "Тъй ли?":

    А УСА-то, те са агънца бели , непокварени, нали Заблудений ?
  • 403 Нов Завет

    7 3 Отговор
    РАДЕВ - ПРЕМИЕР! СИМОВ - ПРЕЗИДЕНТ! НИНОВА - ГЛАВЕН ПРОКУРОР! Радев безпартиен премиер за гласът на онези 2 - милиона избрали го, и за цял народ, нова република по модел на Левски. От Вазов до Левски. От днес до 18 юли рожденият ден на Васил Кунчев - Левски. ДНИ НА ГНЯВ И ПРОМЯНА! Дни на памет и покаяние пред будителите.
  • 404 Borislav

    5 1 Отговор
    Гулю,гулю ...си знаят на тиквата мисирките,а автобусите с “подкрепящите” мутрата си тръгнаха . За 30 кинта толкова.

    (finger)
  • 405 ЗОЯ

    1 0 Отговор

    До коментар #131 от "Петър Здравков":

    И нека да не ни предлага идеите си като безсмислена застраховка. Няма да се хванем
    .
  • 406 Фесад

    3 7 Отговор
    Представям си радев как е съскал на бившата си жена Гинка и децата си -Вън ! Марш! със злобен тон и изострено от злоба лице , когато са го молили да не ги изоставя заради карачката деса

    Коментиран от #423

  • 407 логически

    2 1 Отговор
    Докато има десни, бедните ще пасуват. Вълците искат обединение с агнетата, срещу други вълци.
  • 408 САЩ

    2 2 Отговор
    Радев е дълбоката държава, Бойко е Тръмп. Сорос иска да катурне ГЕРБ.

    Коментиран от #414

  • 409 хубавец

    9 1 Отговор
    Комплексарска статия!
  • 410 xa xa xa

    4 9 Отговор

    До коментар #78 от "Ф16 ВС ГРИПЕН":

    РАДЕВ Е ЕДНО ЧУЧЕЛО КОЕТО Е СЛАБА РАКИЯ!
    ПЕНСИОНЕР КОЙТО СТРУВА МНОГО НА ДЪРЖАВАТА.
    НИЩО ДОБРО ЗА ДЪРЖАВАТА НЕ ПРАВИ И
    НИЩО СМИСЛЕНО НЕ КАЗВА!!!
    КОЙТО ГО ХАРЕСВА Е ГЛУПАК___!
  • 411 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 412 хубавец

    8 2 Отговор
    Статия типична за фес !
  • 413 1954

    6 2 Отговор
    БЕЗ РУСИЯ НЯМА БЪЛГАРИЯ
  • 414 xa xa xa

    5 4 Отговор

    До коментар #408 от "САЩ":

    ДА БЕ, СТРАШНО Е ДЪЛБОК., ЩОМ Е ПИЛОТ..
    ПРОТЕЖЕ НА КАКА КУРИ..!?
  • 415 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 416 От манипулацията

    1 1 Отговор
    Окей нека е така , тогава нека факти Бг да поеме управлението на база дългогодишен опит и социални статистики в сверата на обществените интереси
  • 417 Бесен Язовец

    9 3 Отговор
    Мършляче плешиво очилато
  • 418 ада

    2 5 Отговор
    България ще е добре само когато е под робство.
  • 419 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 420 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 421 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 422 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 423 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 424 ПП ГРУБ

    0 0 Отговор
    Ти пък кой си бе фундьо.
  • 425 готшо

    1 1 Отговор
    Трите думи "Съединението", "Прави" и "Силата" са подали оплакване в 9-то РПУ София, че са били ИЗТИСКВАНИ от президента Радев.
  • 426 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    8 3 Отговор
    ДА ИЗМЕТЕМ алчната, крадлива и некадърна пасмина ГЕРБ...
  • 427 асенов

    6 1 Отговор
    Радев е американски възпитаник!
  • 428 НАБЛЮДАТЕЛ

    7 5 Отговор
    ПО-ДОБРЕ С КРЕМЪЛ ,ОТ КОЛКОТО НАДУПЕН НА ЕВРЕИНА СОРОС ,ОГРАБВАЙКИ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ГОДИНИ НАРЕД И ПЛАНА МУ ,ДА НИ ЛИКВИДИРА КАТО НАЦИЯ С ПОМОЩТА НА ГЕРБ.
  • 429 ЧОВЕК

    6 4 Отговор
    ИСКАТЕ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗА ПРЕМИЕР,?????? ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ Я ПОЛУЧИТЕ!!!!!!!!!!!!!!°
  • 430 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 431 Няма как

    5 5 Отговор
    НЕ МОЖЕ С РУСКИ КРЕПОСТНИ ДА СЕ ПРАВИ ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!! ЩЕ РЕВЕТЕ С КЪРВАВИ СЪЛЗИ. 9ТИ СЕПТЕМВРИ СЕ ВРЪЩА!!!!
  • 432 Тарльо

    3 4 Отговор
    Мафия с комунисти и руски агенти не се бори, то е като да мачкаш таралеж с задните части между бузите. Троловете няма да разберат защото си бришат задника с таралежи и им е готино!!!
  • 433 someone

    5 0 Отговор
    аз пък 30 години слушам само за ДС агентите и за тази пуста Москва , докато банди негодяй коленичейки пред ЕС ,НАТО ,САЩ и кой ли не ни препродаваха хиляда пъти и ни претопиха като нация.Стига слабоумни драсканици, комунизма отдавна си отмина проблема е че за 30 години резултата е още по-зле и от при комунизма,ето това ви боли да си признаете.
  • 434 Кристиян Вигенин

    5 6 Отговор
    Чичковите Решетникови Червенотиквеничковчета с революционен,болшевишки плам надуват фанфари "срещу мафията",като лицемерно подминават факта,че мафията си е тяхна.Тя беше създадена от ДС и финансирана от БКП/БСП с пари заграбени от народа.Румен Радев,като един предан комундел и Троянски Кон на Кремъл,свири същият рефрен.Пожарникаря е продукт на тази престъпна схема,само че играе за себе си и притисна БСП,като методично елиминира нейните спонсори-Баневи,Арабаджиеви,Божков и компания,които забогатяха именно от "куфарчетата" на БКП.Нормалните хора няма как да изберат страна-БСП и ГЕРБ са различини фракции на БКП,които се боричкат за власт.Не е нужно човек да е пророк,за да му е ясно,че ГЕРБ отново ще спечелят изборите,само че ще имат доста по-малко депутати и парламента ще е значително по-шарен.Президента Румен се дискредитира и едва ли ще спечели втори мандат,не само защото изгуби ореола си на "обединител" и "независим",но и защото разочарова дори Кремълските кукловоди.Нищо съществено няма да се промени.Едни алчни и корумпирани селяндури най-много да заменят други.Например Слави,Мая и Цветан Василев за сметка на Марешки и разни "патриоти".Както и да се пренаредят цирка ще остане същият.
  • 435 Олег

    11 4 Отговор
    Браво Пешо, изкара една банкнота от чекмеджето. Утре драскай пак, може да изкараш пак някое подаяние от Боко.
  • 436 Sion

    12 4 Отговор
    Пешо, Пешо, колко жалко същество си ти..И цялата герберастка сган... Повръща ми се от "Анализатори" като теб..
  • 437 Стефан

    10 4 Отговор
    Факти бг. ИЗГОНЕТЕ това недоразумение на дописник, не може да напише една честна статия, защо не пишеш за снимките на Борисов, защо не питаш Гешев ЗАЩО не разследва КОЙ е написал закона по който Божков си плащаше данъците, разследва есесмесите на Влади с Божков, ПРОДАЖНИК
  • 438 Бесен Язовец

    8 5 Отговор
    Това соросоидче късогледо не може да види по далече от два шекела седнал да критикува президента на републикатата Румен Радев??!!! Просто не е вярно цайко НПОто колко си позволява. Заешко соросоидно сърчице.
  • 439 готвач

    5 3 Отговор
    Написаното може да се сравни с един тюрлю-гювеч,сготвен по напълно сбъркана рецепта.Няма вкус,няма аромат...нищо!Напълно изключващи се твърдения,някакви руски призраци-сякаш Борисов не се чуди как да угоди на Путин,нищо лошо-като сме дребосъци във всичко.Уж всичките били разклонения на БКП,ама има едно много хубаво и то е ГЕРБ.Защо ли си загубих времето?
  • 440 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 441 Гулю

    6 3 Отговор
    Заглавие: Гулю, гулю
    Съдържание: Гулю, гулю, гулю, гулю.
    Статията е едно голямо ГУЛЮ
  • 442 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 443 Импийчмънт

    3 7 Отговор
    Дори господарите ти от Кремъл, вече се дистанцират от теб. Никой не обича предателите-изменници на родината.
  • 444 Тираджия

    2 9 Отговор
    Браво г-н Здравков! Радев е едно леке!
  • 445 123

    7 2 Отговор
    Това е пропагандна статия според законите на САЩ за защита на страната от подривни комунистически тоталитарни елементи.На комунисти не се дават визи и не се допускат на Американска територия. Очевидно е че Президента Радев който два пъти е пребивавал в САЩ и учил във военна академия не е комунист и кремълски слуга. Но автора на тази статия е платен поддръжник на Борисов(анти-комуниста) член на БКП и с БКП книжка до 1991, и атлантиците като атлантиците са кърваво червени ДС/БКП
    тип Бай Ганьо агенти сменили партията,цвета и идеологията си за пари.

    Коментиран от #458

  • 446 hahahahaha

    1 0 Отговор
    Да си праща 500 € кашета и кюлчета злато в чекмеджетата-касичка и гардероба-касичка на комшията с китайски дрон...и аз не го разбирам:))) Можеше с турски Байрактар...по-добре ще е. Авторе, авторе, защо ТИ не каза "ХАЙДЕ"??? Ама нали зора е за част от еврокинтите към медиите...А се получи критика - няма грандове и реклами.... Да ти припомня:111-то ЗАСЛУЖЕНО МЯСТО! Точка!
    П.С. Радев може да пита и дали кака Цвъчка ползва гавазите и ЗАЩО?
  • 447 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 448 Той бил питащ

    2 0 Отговор

    До коментар #368 от "Питащ":

    С Бойко в една гимназия ли си изкласил ? Запартък !
  • 449 Лора

    1 0 Отговор
    Нерешително поведение,знаете ли кой може да има ,на който мястото му,ама хич не е за там...!
  • 450 психолог

    3 5 Отговор
    Радев е обсебен от началничките си Нинова и Йотова.Този човек театралничи.Той не е такъв,за какъвто се представя.Той трябва да е такъв заради сценария ,който трябва да изпълнява ,и той е длъжен да го прави-знаем защо.Сценария в същност е,за да се постигне идване на власт отново на БСП,за да си опазят окрадените милиони червените олигарси с които сега плащат.Сценаристите избраха него за главен герой,с който да опитат тази възможност/не с битите непечаливши вече карти-Мая и Курна/, а той няма как да не изпълнява ,знаем защо.Така ,го направих жертава на собствените си мутринско-ченгеджийски игри ,единствено с цел-опит да запазят собствената си кожа.
  • 451 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 452 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 453 Бабишка салуфка

    1 0 Отговор
    Дано някой наистина си вярва ,че БСП са ,,силни,,като самите тях...!(Коту беши, беши.....!),а това ми хареса,че всички са ,,разклонения,,на БКП...!
  • 454 синия патлажан

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Петрееее":

    Петьо иска КостоФ ама хич не му е ясно ,че НЕ ОСТАНА НИЩО ЗА РЯЗАНЕ !
  • 455 Яверт

    4 1 Отговор
    Нека бъдем честни! Къде в световната статистика за развитие на държавите сме били преди тридесет години и къде сме сега? Модерно е да се лепят етикети към неудобните на деня. Истината е че който и да дойде на власт в момента в който се види че краде, веднага трябва да бъде свален а не да се чака с години. Търпението към Борисов отдавна е изчерпано.
  • 456 Единни

    4 1 Отговор
    Този коментар, само подкрепя сегашното беззакония. Днес всички трябва да сме едно. След това, ще има време, да дебатираме по всички въпроси.
  • 457 Погнусена съм

    4 2 Отговор
    от БОЕЦ. Показаха истинската си ."мисия"
  • 458 Роко

    1 1 Отговор

    До коментар #445 от "123":

    Не е бил по времето когато са му отпускани тези визи (или добре се е крил, че е престъпник). След като съсипа ВВС (в армията за провала ВИНАГИ е отговорен командващия офицер, а не някакви неназовани политици) се продаде на БСП (а може и да си е бил техен агент и преди това докато БСП беше на власт не обелваше и дума за състоянието на ВВС), а както всички знаем БСП е антибългарската партия на пряко подчинена на Москва. Така че работещите за нея са руски подлоги. Справка антибългарските сборища на язовир Копринка. Или поведението на вицепрезидента Йотова при посещението на кагебиста Гундяев (нямам спомен някой от "вярващите" в БСП да е целувал ръка на български патриарх явно в духовната им йерархия той не е достатъчно високо нали е само глава на българската църква).
  • 459 30 г стигат

    1 0 Отговор

    До коментар #297 от "Кремъл, Москва и Руската Федерация е":

    "Туй що е у нас е същото и в Русия - Западен Криминален Капитализъм ." Само с това ти изречение ще се съглася . Това че променяли конституцията е доста силно казано защото всичките поправки са ПРОФОРМА ,т.е това са неща които така или иначе се изпълняват и са повече от логични (ако някой си е направил труда да ги прочете ) но всичко това прилича на договорите за ниско лихвени заеми на банките и бързите кредити започват с едни проценти а завършват с по 3. Та с поправките в РФ всички коя от коя по логични - хуманно отношение към животните и същото токова към родителите ни , социални придобивки и т.н докато стигнем до увеличението на президентските мандати с още 2 та до 2036 година !!!Парадокс - иди гласувай против !!!

    Коментиран от #460

  • 460 30 г стигат

    0 0 Отговор

    До коментар #459 от "30 г стигат":

    Иди гласувай против след толкова много логика и нещо не съвсем логично в края имам в предвид !!!
  • 461 Гошо

    5 2 Отговор
    Е да бъдем честни де ,ама как ,като автора на призива моментално почва с лъжи
  • 462 Жалко

    3 2 Отговор
    Ако имаше как да дам 0 звезди на статията щях да го направя. Жалка работа
  • 463 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 464 СОФИЯНЕЦ

    1 4 Отговор
    Поздравление ! Много точно и компетентно !
  • 465 ГешевеПозор

    3 0 Отговор
    Поне тук има име и снимка, да знаем кой е предателя, еничаря. Ще дойде ден ще ти се потърси сметка и ще виснеш на някой стълб до Гешев и баце.
  • 466 4929

    0 5 Отговор
    четете тази статия за да знаете иначе сте малоумни
  • 467 анонимин

    5 0 Отговор
    Не знам какъв (и дали е ) герой е Радев,но Селянина от Банкя е истински и доказано-крадец!И мястото му е в затвора-отново!
  • 468 Геро Найденов

    2 1 Отговор
    Авторе !
    Явно не си бил на протестите, защото там са и червени и сини, обединени около Президента ! Всички заедно срещу "хунтатата", защото е антидържавна, антидемократична и срещу народа ! Гласувах със една звезда за статията ти, която смърди на платена !

    Коментиран от #471

  • 469 РЕАЛИСТ БАЛКАНСКИ

    0 1 Отговор
    АПЛОДИСМЕНТИ ЗА СТАТИЯТА.
    А някои от коментарите показват една болезнена истина...че българина е изключително прост. Само в страни от Латинска Америка или Африка могат да изберат за президент бивш военен и то руски възпитаник
  • 470 РЕАЛИСТ БАЛКАНСКИ

    0 0 Отговор
    БЪЛГАРИНА ИМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КЪСА ПАМЕТ и за СлавчУ Трифонов, бившия приятел на ББ , и след това приятел на Георги Първанов и на олигарха Георги Гергов....
    Очертава се гладна Жан Виденова зима, но през лятото....от която ще спечелят ОНЕЗИ ОТ ГОРЕ
  • 471 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #468 от "Геро Найденов":

    Приятелю обединени червени и сини не може да има. Интересите на едните и другите са диаметрално противоположни няма нещо което да ги обедини ( най - малко пък би ги обединил пилотчето)
  • 472 това съм го гледала

    1 1 Отговор
    Да , Радев е умен и знаещ човек. Но , опасен когато мрази някого. Това граничи с психопатия и агресивност. И след б.б. ще сложи хора които ще го слушкат когато говори като старшина през зъби.Човек който заради еготониеготов да хвъ рли българин срещу българин не е стока.
  • 473 Браво

    1 1 Отговор
    Естествено като не могат да оправдаят мафията се опитват да очернят президента а и протестиращите. Типична стратегия на губещите.

    Коментиран от #474

  • 474 С А Т А Н А !!!!!!

    4 1 Отговор

    До коментар #473 от "Браво":

    ХА ХА ХА Да ви е жив и здрав червения президент ! Ще плачете с кървави сълзи ! Т О Г А В А Ще разберете какво е военна хунта и мафия ! ГЛЕДАЙТЕ разрухата на символа им на връх Бузлуджа, построен с дарения от интернационала и то когато държаха власта, банките, предприятията, селското стопанство ! Сега са огладнели яко ! Тогава 1долар се разменяше за 3000 лева ! Сега какво ли ви чака !?!? Т О Г А В А нямаше ГЕРБ и Борисов.!
  • 475 възпитаник

    2 2 Отговор
    какъв кремълски герой той е кремълски агент бе идиот който си писал това,но Радев говори езици свободно и е управлявал американски изтребител не е тъп като теб и боко мафиоти

    Коментиран от #477

  • 476 Беееее

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    За сейло Козлуьуй е найййй - достойня !
  • 477 Тъп, по-тъп, най-тъп

    1 1 Отговор

    До коментар #475 от "възпитаник":

    Няма нищо малкия, ти не си виновен, главичката ти е квадратна ! Летял с метлата на Баба. Яга ! И език има, с него се облизва да гепи власта !
  • 478 Феликс Дж

    1 0 Отговор
    Напълно е прав авторът. Къде беше РР когато се утвърждаваше изборът на гешеф - т. Подписа го от първия път без дори за хорска срама да беше направил някаква обструкция. И като знам, че "героят" Пл. Узунов е протеже на ДПС изводите идват сами. Интригата се плете от сараите. Дано нещо се обърка, та поне да има някакъв резултат за обикновените хора. ДОЛУ БОРИСОВ, ГЕШЕВ и ДОГАН. Без да се катурнат комплект - ефекта е "0". иначе безум
  • 479 Румен Радев - тъпанар , тъпанар

    1 0 Отговор
    Всеки , които мисли че Радев е президент да се прегледа , защото най - вероятно има психически отклонения и се нуждае от спешна медицинска помощ .
  • 480 тони

    0 0 Отговор
    Б.Борисов- президент!

    Коментиран от #481

  • 481 Жоро Бс

    0 0 Отговор

    До коментар #480 от "тони":

    Господ да ни пази от тоя самовлюбен нарцис . Пръдльо с генералски пагони. Бойко се излигави като предложи онази дърта пача -Цецка. И Радев си въобрази че е президент с любовта на народа . А в същност бе предложен от Столетницата - най вредната за БГ партия за последните 100 години