Last news in Fakti

3 Септември, 2020 10:54 19 508 141

Тези няма да си отидат демократично

  • протести-
  • власт

Полицаите да се сърдят на собствените си началници и Вселенския пожарникар

Тези няма да си отидат демократично - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Навремето беше лесно. Революционна ситуация имахме, когато задръстване на "Орлов мост" съвпаднеше с лунната диета на Едвин Сугарев. Сега отново, поне до тази нощ, имахме блокада на същия многострадален мост, но Едвин го няма. Пристанал е удобно на партията, "пазеща ни от комунистите", в консулското кресло в Ниш.

Придворни оракули ни обясняват от първи петли до първия филм за възрастни вечер, че хората са доволни и нямало никакво основание да се бута властта. Още повече месеци преди редовните избори. Нямало и кой да дойде на нейно място. Сиреч, нямаме революционна обстановка.

С други думи тези, които близо два месеца са по площадите и искат оставките на Борисов и Гешев, са идиоти, лумпени, пияници, наркомани. Хора с безкрайно много свободно време, защото са маргинали, аутсайдери, безработни и провалени нули. И в най-добрия случай заблудени души, объркани от "хибридчика-президент", наричан отскоро с пренебрежителното "Фигуранта".

На всичкото отгоре тези същите снощи си позволиха да влязат във физически конфликт с органите на реда.

Когато ни управляват корумпирани престъпници, а съдебната власт е част от кликата им и няма абсолютно никакво намерение да се занимава професионално с тях, не съществува демократичен механизъм, с който такава власт да бъде сменена. Най-малко пък това би станало при демократични избори. Сами по себе си действията, свързани с т.нар. "нерегламентирани" протести, гражданско неподчинение, блокиране на кръстовища, опъване на палатки по шосетата, замеряне на обществени сгради с артикули от гастронома, са нарушение на обществения ред. И това е напълно нормално в рамките на тази наша мини-микро-бонсай-революция.

Общественият ред ще се нарушава от протестиращите, а полицията ще им отговаря като репресивен орган. Колкото и всеки нов МВР-шеф да отрича, че тя е такъв и едва ли не на ул. "6 септември" се занимават с организиране на детски партита.

"Ако не знаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде", твърди една популярна сентенция на горчивия опит. Нещо такова се случва с трио "Спешен случай", управляващо в коалиция нещастната ни територия. Абсолютно никаква идея нямат какво да правят оттук-натам, просто не трябва да изпускат властта. Отдавна прекрачили границата на личната си некомпетентност, по-надарените мисловно от тях вече са в паника от предстоящите процедурни "маньовъри".

Валери Симеонов се моли Борисов да не прояви малодушие и да не вземе да подаде оставка. Нали премиерът не обичаше да се пролива българска кръв и веднага освобождаваше властта?!

Е, снощи се проля много повече кръв от първия път, когато народът му показа червен картон. Полицаите да се сърдят на собствените си началници и Вселенския пожарникар. За всеки нормален човек е ясно, че бомбите по униформените бяха хвърлени от "специални" хора, повикани да опорочат протеста. С цената на над сто ранени униформени и безчет пребити мирни граждани, отнесли гнева на МВР. За да може някой умник като Тома "Катарзиса" Биков да каже на сутринта по телевизора, че такива жестоки хора като протестиращите и подстрекателите им няма как да са алтернатива и не бива да се допускат на власт.

Спомнете си как започна вчерашният ден? Поруганата по най-гнусен начин от собствения си партиен лидер председателка на Народното събрание правеше забележки на президента, докато депутатите от управляващото мнозинство се изнизваха от залата, бойкотирайки словото на държавния глава.

"Г-н Радев, дайте им възможност да се върнат". Отдавна не е смешно. Пълен потрес.

А помните ли как се държаха същите, когато народът ги свали първия път? По същия начин. Дори не идваха в парламента. Великите демократи, които нямали алтернатива. Пълен позор.

Знаете как завършват приказките за лека нощ у нас. Малко "аху" и "иху", а накрая се появява Андрей Райчев с ново велурено сако, оформя въздушен овал с ръцете си и всичко започва отначало...

Така ли ще я караме...


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 247 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 закривай кочината

    318 37 Отговор
    В БГ единствения демократ беше Жан Виденов, но го сготвиха от МВФ.

    Коментиран от #13, #72, #79, #87, #108, #126, #134

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Последния Софиянец

    59 190 Отговор
    Жалко, но цирка свърши!

    Коментиран от #38

  • 5 акцент

    90 266 Отговор
    Тези няма да си отидат, за да седнеш ти, омазан кебапчия!
    И онези твои "приятели" не са нищо друго освен изроди-престъпници-рецидивисти, които ще прибавят още една присъдка към завидното си досие... Това сте вие "умни и красиви" в сънищата, простотията и грозотията си!

    Коментиран от #17, #82, #97

  • 6 1618

    376 78 Отговор
    Борисов, ти си срам и позор за цяла България! Заради твоето нагло и пренебрежително отношение към българския народ се стигна до сблъсъци пред Народното събрание! Ти си отговорен за напръсканите с химическо оръжие протестиращи български граждани! Ти си проклет диктатор! Много скоро ще бъдеш история в най- позорния си вид!

    Коментиран от #28, #70

  • 7 Сопола Хаджидрагойчева

    61 166 Отговор
    Протеста е демокрация. Метежа, вдигнати в юмрук и революцията не са. Читав човек зад барикада, с паве в ръка и в комуна не е имало. Много народи още не могат да се оправят от революцията с вдигнати в юмрук. Бойко вече не го коментираме. По един или друг начин той минало. Лошото е, че лумпенратът ще замени л..но с г..но.
  • 8 Псевдоним

    21 40 Отговор
    Има и други начини.
  • 9 В.В.П.

    278 43 Отговор
    ГЕРБ, НИКОГА НЕ Е БИЛА ПАРТИЯ ЗА НАРОДА...И НЯМА ДА Я ИМА...ТОВА Е СЪВКУПНОСТ ОТ ПРОСТИ ,НАГЛИ И КРАДЛИВИ ЕДНОКНИЖНИЦИ....БЕЗ ИДЕОЛОГИЯ.....А БИКОВ Е ВЕЧНО ВКИСНАТ,ШОТ Е ТРИПЕРЛИВ....И СДС Е СЪЩАТА ТРАГЕДИЯ.....
  • 10 ТаУмВзе

    179 23 Отговор
    Просто е. Или мутрите крадливи или останките от България! Средния вариант са гробища за всички.
  • 11 xaxaxa

    172 31 Отговор
    Ганьовците се сетили. Хахахахахахахахахаха!

    Избирате си слабоумни сикаджии, сега си сърбайте надробеното сган!
    Барба Ганьос, калинки, Свинян Пееф, Каскета,Пашата, Митко Каратиста, Доган ... Така ви се пада !

    Коментиран от #14

  • 12 Перо

    198 26 Отговор
    На всички е ясно,че няма демократични средства за постигане на оставката на криминални и държавни престъпници,които са властници. Протеста не е война на междупартийни сблъсъци и интереси,а война между две държави,тази на мафията и другата на народа.И ако Конституцията казва,че властта в БГ произтича от народа и той е нейн суверен,то тогава главатаря на мутренската държава,представлявана от премиер,трябва да си подаде оставката незабавно.Другото е по трудния начин.

    Коментиран от #16

  • 13 В.В.П.

    106 10 Отговор

    До коментар #1 от "закривай кочината":

    И МНОГО ЯКО ГО СГОТВИХА....ДЕВАЛВИРАХА ЛЕВА,,ВСЕКИ СИ СМЯТАШЕ ЛЕВОВЕТЕ В ДОЛАРИ...МАРКИ...ПАЛАМАРКИ....КАТО ВЕНЕЦУЕЛА....ЯКО ДЪРВО...ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ВИСОК РАНГ...МВФ...
  • 14 Перо

    131 21 Отговор

    До коментар #11 от "xaxaxa":

    Само ти не разбираш,че тиквата сам се избира.

    Коментиран от #15

  • 15 Гаргамел

    31 59 Отговор

    До коментар #14 от "Перо":

    не бе каскет, ние го избираме, кефи ни
  • 16 Сопола Хаджидрагойчева

    47 70 Отговор

    До коментар #12 от "Перо":

    Дааа мъдрия народ каза: Жан е лош! Да го махаме, който и да дойде ще е по-добре. По същия начин МЪДРИЯ, ВЕЗДЕСЪЩИЯ И ИЗСТРАДАЛ НАРОД се произнесе за Костов, Симеон, Станишев, Бойко, Близнашки и Бойко. Сега целокупният, мъдрият, трудолюбив и изстрадал ще пробва със Слави. Добре, че 50% не гласуват за да има все още някаква надежда. Ако се разчита на целокупния...пази Боже!

    Коментиран от #19

  • 17 Дърт лумпен

    81 23 Отговор

    До коментар #5 от "акцент":

    Добре, че останаха хората като теб, които смятат, че няма друга алтернатива освен да вземат тъжните къси пари. И че едно метро с повреди ни прави най-хубавата държава. Има много хора, които могат да оправят държавата, а ти си много под всичко тях :)

    Коментиран от #136

  • 18 Европа

    112 25 Отговор
    Най-корумпираната държава в ЕС си избира да остане завинаги такава начело с мутра участвала в СИК (а сигурно и сега)....
    Както казват НЯМА такава държава!
    За съжаление българският народ не е дорасъл да бъде СВОБОДЕН!

    Коментиран от #21

  • 19 Ха ха

    91 8 Отговор

    До коментар #16 от "Сопола Хаджидрагойчева":

    С малката подробност че всеки който не гласува удвоява тежестта на вота на някой от районите където берат тютюн или от гетата където обичат кИбапчета

    Коментиран от #25

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ха ха

    58 13 Отговор

    До коментар #18 от "Европа":

    Не съм нито русофил нито червен, цитирам Горки защото го е казал много добре: “Рожденный ползать – летать не может!”, Борисов отново финтира стадото с претенции за народ
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 давай бойко

    54 109 Отговор
    Добреее бе, дайте алтернатива? Оставка и после? Отново избори, "честни" и ще дойдат пак олигарсите, като Божков, който се видя, каква власт има.
    Ще дойде Радев, който изпълнява заповедите на Москва, ще дойде БСП мафията, гладна и разбира се ДПС, каквто винаги, които пак са партия на Русия, а Доган е руски агент.
    45 години с руснаците и до къде я докарахме?????? Кажете бе, отворковци, до кривата круша, до разруха! Русия е диктатура и тоталитарна държава, искате да бъдем, като Северна Корея ли?
    Какъв е смисълът от оставка, като този, който ще дойде ще е още по зле, защото пазарите ни в момента са ориентирани към ЕС и всяко накланяне в руската орбита е вредно за бизнеса и икономиката, която превръща РЕАЛНО плямпането в БЛАГА, икономиката е всичко и политическите глупости трябва да обслужват икономиката и да създават спокойни условия за живот работа, за да могат хората да работят и да са спокойни и пълноценни.
    КОЙ е НАРОДА, тия 1000-2000 човека на площада????????????
    Футболните хулигани с бомбичките и паветата, тия ли са радетелите за граждански права, ред и демокрация, за европейските ценности?????????????????????
    Тия ли бе??????? Стига бе!

    Коментиран от #27, #32, #36

  • 24 Мила М

    99 31 Отговор
    Наглостта на Борисов е сравнима само с простотията му,но с такива няма оправия с интелигентски подходи.Казвам го от опитът от 1996-97г.,когато не точно и само МВФ сготви Виденов,а задкулисиети,Гоцевци,Добревци и онези,които обещаваха социализъм с човешко лице,а правеха бандитски капитализъм с античовешко.Бойко е достоен техен ученик,който използва мутри,силоваци за провокатори и успя да наложи рекета като открита политика.Затова пътя за рестарт минава през постоянството и упорството в протестите на нормалните хора независимо от цената.
  • 25 Сопола Хаджидрагойчева

    25 10 Отговор

    До коментар #19 от "Ха ха":

    Може и така да е, но в дългосрочен план тези хора стават независими, самоиздържащи се и разчитащи държавата да пази само частната им собственост и личното им пространство. Много от гласуващите винаги търсят някаква лична изгода. Гласуващите на изборите през 2025 ще са 20% от имащите право на глас и ще си вкарат Сузанита в парламента. Дай Боже... То и сега на самостоятелните хора, не само в България, а и по света не им пука за говорилнята.
  • 26 ГьонСурат

    83 19 Отговор
    Какви полицаи бе? Полицай, който на левия си ръкав, където трябва да се мъдри символа на МВР е зашил надпис "Един изстрел- един убит" ?! Това ли наричате полицай?
    Или другият, който на същотото място сложил надпис "Аз обичам оръжие"? И той ли е полицай?
    Ако тия са полицаи, то рябва да бъдат уволнени от органите на МВР за поругаване на униформата и обезчестяване на пагона!
    Не, това не са полицаи. Това са шайка ЕНИЧАРИ и те нямат място в редовете на органите!
  • 27 Кънчо

    88 21 Отговор

    До коментар #23 от "давай бойко":

    Да изпълняваш заповедите на Москва е еднакво лошо с това да изпълняваш заповедите на Вашингтон. Изобщо, да изпълняваш чужди на държавата ти заповеди се нарича предателство към собствения си народ и се наказва само по един начин.
    Така, че като си казал А, кажи и Б!
    Руска заповед ли беше да купим дърти самолети? Да вземем заем от милиарди, за да палтим в кеш за нещо, на което заводът не е построен дори. Да не говорим ,че ще пием една студена вода в тоя случай.
    Не, мой човек. Опорките ви вече не минават. Няма как 30 години да ви е виновна Москва и комунистите. Защото за 30 години, твоите ментори дори не можаха да докрадат, това, кеото построиха лошите комунисти. А и си кодиш на село за яйца по път строен още от тях. Път, който твоите хора дори не могат да ремонтират. И не стига това ами си и плащаш, че ползваш тоя път. Плащаш пари на тези, които дори не са строили пътя!

    Коментиран от #69, #103

  • 28 Георги

    90 20 Отговор

    До коментар #6 от "1618":

    Да си жив и здрав -подкрепям те напълно. Борисов за два месеца показа диктаторското си лице. И само да припомня едно негово интервю в бтв - той каза "КАКВО ЩЕ ПРАВЯ БЕЗ ВЛАСТ , ЩЕ УМРА"-Борисов е психически болен човек с примитивен нрав и душевност.
  • 29 Бесен Язовец

    48 12 Отговор
    Евтини роб е най коварен който се продава за питка с кренвирш и за 800пробите левчета бие съседите си които искат справедливост!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Дълбоко Виждащ

    13 5 Отговор
    Открихте колелото....
  • 32 Бай Йордан

    62 21 Отговор

    До коментар #23 от "давай бойко":

    Макар че си Т.Р.....Л ще ти отговоря .Дай един пример в който ПРЕЗИДЕНТА да е направил нещо в полза на Русия. И десет пъти да го пишеш това не го прави вярно.кажи нещо за Бойко и Балкански поток кого обслужва..

    Коментиран от #101

  • 33 baho

    56 13 Отговор
    Мисля,че Хелуин ще дойде по-рано,няма да е края на октомври.Тиквите ще се издърмушат.Времето е наше.Времето им свърши.Властта не се дава лесно.Нека си я вземем.

    Коментиран от #44

  • 34 Перо

    54 12 Отговор
    След много усилия,един ден тиквата ще бъде изправен пред съда и той ще си покаже жълтата книжка,издадена му още като малък.Всички ще гледат като Бай Тошо на 10.11.89 г.с увиснало чене.

    Коментиран от #99

  • 35 Анонимен

    34 6 Отговор
    Те виждат навън как стоят нещата в България и ще се мъчат да останат. Но конкуренцията е жестока, а немци, англучани си държат за техните си хора. Нищо, че е надрусан. Работи 8 часа и.. А тук всичко си върви по старому. Коя ти е майка ти, баща ти, рушвети, далавери, крадеца казва не на крадеца. Ти си крадец и не можеш да се защитиш, защото всипки са обвързани с далавери и крадене. Бспгербдпс
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 hhytey

    12 20 Отговор
    Те ще си отидат и после пак ще плачем всички заедно. Орисия.
  • 38 Миро

    7 8 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    ооооооооооооооооо много заблуден сега почва
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Миро

    40 15 Отговор
    Честито вече си имаме ЛОКАШЕНКО в България .Диктатурата започна името му е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ

    Коментиран от #81, #98

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 БАШО

    58 22 Отговор
    Снощи накрая на протеста полицията се нахвърли като хиени над нищо не предизвикващи ги хора. Трябваше да си упражнят полицейщината и заслужат заплатите и увеличението им. Защо хора които не оказваха съпротива трябваше да ги тръшкат на земята и да им причиняват болка, да ги бият и унижават. След като ГЕРБ си отидат трябва спешно да се реформира МВР.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 охохо

    26 13 Отговор

    До коментар #33 от "baho":

    Тази година полето не роди тикви така , че Тик - та си отива. В България нема место за тикви.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Тиквата е за бесило или куршум в кофата

    37 21 Отговор
    Сички милиционери са помагачи на тиквата и управленската шаика така че ги чака същата съдба като на главатаря им
  • 48 koko

    23 37 Отговор
    Само много тъпи хора могат да мислят, че с кръв ще вземат властта. Грехота е дето ще ме накарате да гласувам за герб. БСП е политически труп също, както стана със СДС и не знам защо се пъне.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 jorj

    25 45 Отговор
    Комундел, какъв си точно ти да казваш, кой е корумпиран и кой не 6 месеца преди изборите!!!! Защо си мълчахте до сега и чак сега заговорихте за корупция и то без НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!! КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО ВИЕ КОИТО ОКРАДАХТЕ ДО СТОТИНКА ПАРТИЯТА СИ ДА СТЕ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ И ДА СЪДИТЕ!!! МАРШ ОТ ТУК ЧЕРВЕН КРАДЛИВ БОКЛУК, ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ МИЛИАРДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ТОВА НЕ ВАШАТА СКАПАНА КРАДЛИВА ПАРТИЯ!!!! МАРШ!!!!
  • 53 Чипът

    23 24 Отговор
    Що избягахте снощи бе мишоци бунтовници. Хахаха

    Коментиран от #55

  • 54 Миро

    24 11 Отговор

    До коментар #46 от "Чипът":

    Пиши си името или те е страх или се криеш зад еничарите
  • 55 Миро

    24 11 Отговор

    До коментар #53 от "Чипът":

    къде беше и ти ние бягахме но пак ще сме там мишок
  • 56 Чипът

    23 44 Отговор
    Бунтовниците побягнаха като пилци. И оставиха женурятя. За нищо не ставате. Довечера отново ще ви мачкаме

    Коментиран от #57, #59

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Миро

    10 11 Отговор
    чакам робе и си налей малко акъл в главата и се събуди от съня
  • 59 Миро

    6 9 Отговор

    До коментар #56 от "Чипът":

    чакам ти ще защитиш жените а не женурята на учи се да уважаваш
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Мила М

    32 10 Отговор
    Модераторът премахна пост 1 свързан с оценка за Виденов напразно...Историята ще постави всекиго на истинското му място,а той не продаде или предаде нито народа,нито държавата си,независимо от цената,която плати.
  • 63 Кнаус 485

    27 11 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Така е, оставка, съд и затвор за чекмеджето....
  • 64 Дългия

    23 30 Отговор
    Какъв мирен протест вчера бях от сутринта до вечерта и ясно си личи,че протеста и голяма част от викащите са дирижирани.Тези ли ще управляват,който търсиха да се пролее кръв.Ченгетата много ги търпяха.Трябваше отдавна да са ги разтуряли.
  • 65 мунчо маймунчо

    25 18 Отговор
    навремето един политик бе казал 80%от българите са дебили за когото не си спомням името доста мислих по въпроса след това дали това е вярно и едва сего прозрях че това е вярна и не са само дебили но и лумпени гледайки вчерашните изцепки на протестиращите и човека който ги насърчава за това и това е" обединителя на нацията"
  • 66 Бивш левскар

    25 19 Отговор
    Насила ме направихте социалист. Долни мръсни седесари, изродени в продажни гербери.
  • 67 Даскал Ботю

    30 13 Отговор
    От отчайващо прост министър председател, ТКП, незнайно защо турена за председател на народното събрание и отбор гербави калинки какво друго можете да очаквате! Напълно закономерен край...
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Свидетел

    27 22 Отговор

    До коментар #27 от "Кънчо":

    Кънчо ,работя в голяма търгговска верига - продажби на дребно!
    Знаеш ли с колко се е вдигнал оборотът за последните 5г в %?
    Няма да ви кажа ,ще получите аритмия, а си спомням времето когато в кварталния магазин имаше два пъти в седмицата два вида варена наденица и за да си купиш 2кг трябваше да познаваш продавачката която се държеше като старшина.
    Кумунетата нищо не са построили,строеше българския народ който получаваше по 120лв на месец и чакаше за кола и телевизор 20г
    Тая държава е обречена,който и да дойде на власт ,докато всичко се урежда с мой човек ,така ще е!
    На протести не ходя,за разлика от други ходя дА ГЛАСУВАМ!!!!!!!

    Коментиран от #96

  • 70 ами да

    24 28 Отговор

    До коментар #6 от "1618":

    Ако борисов наистина беше диктаро, както казваш, например от типа на лукашенко, отдавна всички гащници щяха да бъдат изметени от улиците и да пълнят гащите по арестите! Борисов, без да съм му фен, може да е мутра и всякакъв, но поне доказа, че е премиер на страна от ЕС, при това на практика, а не само на думи! Пример за това е плахото държане на полицията цели 56 дни досега! А всички гледахме по ТВ, как в люлката на Демокрацията - Франция, полицията се разправяше с тамошните жилеткаджии - със сълзотворен газ, водни оръдия и здрав кьотек, докато тук това така и не се случи, поне досега!

    Коментиран от #95

  • 71 Уестия

    17 15 Отговор
    тЕЯ ЧЕНГЕТА ПРОСТИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ И ТЕ СА В ОГЪНЯ В КОЙТО СЕ ПЕЧЕ ДЪРЖАВАТА НАРОДА......КОГАТО СА В УНИФОРМА СА ГОЛЕМИ ....ИНАЧЕ СА КРЪГЛА НУЛА ......И ТОВА ГО СКРИИТЕ И ВИЕ СЪЩО СЕ СКРИИТЕ .......МОДЕРАТОРИ
  • 72 12udar

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "закривай кочината":

    100+
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ПЕНКО

    4 13 Отговор
    НЕЩО СА ВИ МНОГО-" СВЕТЛО ЖЪЛТИ ЖИЛЕТКИТЕ " !!!!! АЗ ЩЕ ВИ РАЗМАЖА ПЪРВО СЪС СТЪКЛЕНА ВАТА ;ВТОРО С УЛТРАЗВУК ; ТРЕТО С ТУРБО ИЗДУХВАЛКАТА ; ЧЕТВЪРТО С ХИЛЯДИ СУРОВИ ЯЙЦА ВЪРХУ ВАС ; ПЕТО КАТРАН И ПЕРУШИНА ; ШЕСТО С ПУШКИ ЗА ПЕЙНТБОЛ ; ЗНАЕТЕ ЛИ С КАКВИ СИРЕНИ РАЗПОЛАГА ДЪРЖАВАТА !?!? А ПЛАТЕНИТЕ МУТРЕТА ЩЕ ТРЕТИРАМ КАТО В ПРИЮТ ЗА КУЧЕТА !!!!

    Коментиран от #94

  • 76 Минувач

    21 10 Отговор
    МВР за пореден път се доказаха като силова структура защитаваща властта изцяло мафиотска от собствения и народ с неговите пари!!
  • 77 Супер прост

    11 12 Отговор
    е другаря Ганев и е написал супер повърхностен, неверен и манипулативен текст, призоваващ към престъпления. А да ругае българската полиция, която е най-милата, толерантна и нежна в света е просто смешно.
  • 78 Nikolov

    18 11 Отговор
    Чудя се на наивността на онези, които вярват в рицаря на белия кон. Избори организирани от Радев, сиреч Нинова?
    Всички политици са еднакви, те са там защото са властолюбци, сребролюбци, безкористни и т.н. Това което едно зряло общество може да прави е онова което правят южните ни съседи в Гърция! При всяка несправедливост, при всяко нещо което е в ущърб на народа всички на площадите докато не се отстрани. Тоест трябва системно с тояжката през пръстите та да има поне някаква поносима степен на справедливост!

    Коментиран от #93

  • 79 МВФ на НРБ

    9 11 Отговор

    До коментар #1 от "закривай кочината":

    Кой е тоя бе Жан Валжан ли ,Сподвижник на Че Гевара който разказа играта на Куба и накрая Фидел го прати на екскурзия . Демократ-комунист - това виц ли е.
  • 80 ГОСТ 1

    15 11 Отговор
    То и автора на тази "статия" няма да спре демократично да пише глупости,така че ще трябва да му се напомня постоянно.А тези които му вярват,жална им майка.Платените протестъри се издъниха жестоко.Всички разбраха какви терористи и изроди са.

    Коментиран от #91

  • 81 Мери

    10 8 Отговор

    До коментар #40 от "Миро":

    Искаш да кажеш, че си имаме Тиквошенко, съгласна съм с тебе.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 напред каналии

    6 14 Отговор
    Дърляйте се помежду си,глупаци.Това е "густо". Тиквата ликува, НО ми се струва, рано или късно е възможно да си спомним за Чаушеско. Е, ,разбира се, ако този "народ?" не е същият като оня, който живя в мирно съвместно съжителство 500 години с османлийте. Че то и с тях не ни беше зле,така де.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Повечето интелигентни българи:

    15 5 Отговор
    Долу комунистите!
  • 86 Дадада

    14 13 Отговор
    Тези ако бяха в Америка или в някоя нормална Европейска страна досега да се изритали по крайните квартали
    До кога ще пречат на нормалните работещи хора
    Разкарай те ги по скоро

    Коментиран от #88, #92

  • 87 Рембо, прибери си мутрите !

    13 19 Отговор

    До коментар #1 от "закривай кочината":

    Радев, ти си за оставка и затвор ! Уууууууууууу !
  • 88 Президента е водач на ултрасите !

    12 12 Отговор

    До коментар #86 от "Дадада":

    Кой плаща сметката за да се подхранва протеста?
  • 89 лъчо

    14 14 Отговор
    Бате Бойко е номер едно,винаги е гледал за народа.
  • 90 Иван

    14 13 Отговор
    На Божков започнаха да намаляват парите ,мислете му ако дойдат комунистите на власт дупе да ти е яко българино.Много глад и мизерия.
  • 91 Интелигентност едно към едно

    10 16 Отговор

    До коментар #80 от "ГОСТ 1":

    Радев и солташ.ците му, Корнела и нейните читаци, Минетов и другарчетата му са със полирани мозъци. Постоянно получават указания по телефоните от Дубайския престъпник !
  • 92 Имаш право

    7 4 Отговор

    До коментар #86 от "Дадада":

    Даже и в Русия чичко Путин,няма да им чете вестник .
  • 93 Има голяма разлика с други протести

    10 8 Отговор

    До коментар #78 от "Nikolov":

    При нас на протеста са платени ултраси на престъпници и представители на пропаднали политици. Никога няма на наклонят везните към тях. Центробежните сили изхвърлят в периферията БОКЛУЦИТЕ от които не се нуждаем.
  • 94 Болен мозък

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "ПЕНКО":

    Пенко, много се пенявиш. Пий си хапчетата за успокоение.
  • 95 И не само

    9 7 Отговор

    До коментар #70 от "ами да":

    И в Гърция и Германия, да не изброявам, излишно е . Трябва здрава ръка ! И да се захващаме за работа.
  • 96 Много точно

    13 11 Отговор

    До коментар #69 от "Свидетел":

    А, да кажем на младите, колко лева бяха пенсиите през 1960г. 20-25 лева а заплатите на счетоводител 40-50лева. И така до скоро. Без индексиране спрямо инфлацията.
  • 97 Истина

    10 9 Отговор

    До коментар #5 от "акцент":

    БОРИСОВ ПОДОДЕ ЛИ ОСТАВКА ГЕРБ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ , НЕ ГО ПРАВЕТИ,НЕ РАЗОЧАРОВАЙТЕ ВАШИТЕ ГЛАСОПОДАВАТИЛИ,НИЕ СМЕ С ВАС,ЗНАЕМ ЧЕ НЕ ВИ Е ЛЕСНО ,НО ЗАЕДНО ЩЕ СЕ СПРАВИМ ОЩЕ МАЛКО РАБОТА И ТВЬРДОСТ ЗАЩОТО РАБОТАТА ВАС НЕ ВИ ПЛАШИ,ДОКАЗАХТЕ ГО НЕ ВЕДНЬЖ. С ВАС СМЕ МНОГО СМЕ.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Само ГЕРБ !

    12 12 Отговор

    До коментар #34 от "Перо":

    Футболните мутри на Радев в затворите. По 100-150 на ден и да прочистим България още тази година !
  • 100 Сталин

    7 7 Отговор
    Тиквата на гилотината на площадо 😁🎃
  • 101 В Прокуратурата има документи уличаващи

    10 11 Отговор

    До коментар #32 от "Бай Йордан":

    Със съдебна заповед извършиха обиск на Президенството. Иззети са много докуменни със гриф : СТРОГО СЕКРЕТНО. Те показаха връзки със престъпния свят и корумпирани съветници на Радев. Ще има съдебен процес след като изтече на Радев мандата. Освен ако не получи импийчмънт преди този срок. Прокуратурата си свърши работата. Сега е ред на Българския съд !
  • 102 В Прокуратурата има документи уличаващи

    10 10 Отговор
    Със съдебна заповед извършиха обиск на Президенството. Иззети са много докуменни със гриф : СТРОГО СЕКРЕТНО. Те показаха връзки със престъпния свят и корумпирани съветници на Радев. Ще има съдебен процес след като изтече на Радев мандата. Освен ако не получи импийчмънт преди този срок. Прокуратурата си свърши работата. Сега е ред на Българския съд !
  • 103 Кънчо, бре чети !

    8 4 Отговор

    До коментар #27 от "Кънчо":

    Кънчо се оказа опорка на червените боклуци и не ще да се образова.
  • 104 Кънчо, бре чети !

    9 2 Отговор
    Кънчо се оказа опорка на червените боклуци и не ще да се образова.
  • 105 нормален

    8 9 Отговор
    Не, но ти не си алтернатива. Нито Ицо фондацията, нито Цецо апартамента, нито соло таш..а на престъпника Костов Радан Рамазан. Половината от протестиращите нямат никакъв принос към държавата нито финасов - нито физически е ... малко сте жалки точно вие да искате промяна.
  • 106 Вирус

    8 11 Отговор
    Крайно време е протестите да приключат,защото колкото повече продължават толкова повече се израждат и губят смисъла си.Ако някой не харесва това управление на изборите може да подкрепи друга партия.И много ви моля не споменавайте народа когато коментирате защото това може да е само ваше лично мнение.
  • 107 Антони

    6 5 Отговор
    Полицаите в България са най-интелигентните същества на планетата, най-добре подготвените физически, психически, доблестно, познаващи законите и следящи за спазването им в съответствие с правата на човека. Това е така и просто годината е друга.
  • 108 Костов

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "закривай кочината":

    Сготвиха си го неговите - корумпетата то БКП, които играеха с руските мафиоти. Луканов си го сготви.
  • 109 ДИАМАНТ

    12 5 Отговор
    Органите на безредието са лъжци и мутри като премиера,който
    който опростачи всички институции в тази страна.Тъй като управлява само еднолично.Чухме го на записите как се кани на бизнесмен,който не се съобразява с него,как ще гори кмет за да изгори и Елена Йончева.Това е лицето на отмъстителния и злобен
    самовлюбен властник.ДИКТАТУРА в 21 век.Но ще има възмездие.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Не разбирам

    4 5 Отговор
    Защо тези управляващи мислят че престъпници искат да ги махнат
  • 112 факти

    3 2 Отговор
    Много ви е тесен "широкия" спектър от мнения, които публикувате. Все такива, платени от "черпака" ли беше или "фатмака" беше.
    Този коментар ще бъде премахнат от мародератор.

    Коментиран от #115

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Радев отвори кутията на пандора

    4 3 Отговор
    Демократично могат да си отидат само на избори. Останалото е анархия. Комунистите идват на власт само когато са слуги на чужда държавата и под диктата на чужда армия.

    Коментиран от #117

  • 115 А как би отговорил

    0 1 Отговор

    До коментар #112 от "факти":

    на въпроса " Де е България"? И защо е там?

    Коментиран от #138

  • 116 бойко,мутро

    1 5 Отговор
    ВЪН!
  • 117 А ГЕРБ са

    5 4 Отговор

    До коментар #114 от "Радев отвори кутията на пандора":

    най-независимата и патриотична партия в цялата история ... Спрете ги тия просташки изблици - комунистите, та комунистите. Под тяхно управление Българи беше на 27 място в света по жизнен стандарт. Днес сме след Габон, ако изобщо си я чувал. Може и да не си - след като начело на Народното събрание е човек, не знаещ , че Китай не е Виетнам...Та не комунистите, а алчността и простащината са в основата на десетгодишния ни възход ...

    Коментиран от #135, #140

  • 118 тиквенсониада

    3 4 Отговор
    Репресивният полицейски апарат пази престъпниците от СПРАВЕДЛИВИЯ народен гняв ! Този , който им плаща заплатите НЕ Е суверен. СУВЕРЕН е всъщност ТиКвАтА и шайката му ! Старото правило пак е в сила - ВСИЧКО В ИМЕТО НА ЧОВЕКА , ВСИЧКО ЗА БЛАГОТО НА ЧОВЕКА ! Всички знаем много добре името на този ЧОВЕК , нали ? Човекът - Тиква !
  • 119 ялова воля прочетено наобратно

    3 6 Отговор
    Може ли ДЕМОКРАЦИЯ да се прави от АВТОРИТАРИСТ ? Може ли бай Ганьо от Банкя да е модел и пример за България ? Може ли ?
  • 120 мусайбе

    8 2 Отговор
    Че вие отидохте ли си демократично на времето а..?!! Лошото е че се хванахте на хорото на вашия президент, сега и шанса си за победа изтървахте а почти бяхте победили но се осрахте яко с тези бомби,яйца и павета замеряши полицията която даже ви пазеше но от самите вас никой не може да ви опази даже и народа ви намрази с право бих казал.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Познавам лично тези

    2 5 Отговор
    Двама трола на ГРОБ, смешни хора,
    Плаща им лично Бочко Бибочко и те
    тролят !Не им обръщайте внимание!
    Напълно безобидни кретени!

    Коментиран от #130

  • 123 Продължаваме

    3 6 Отговор
    Довечера на площада! ОСТАВКА веднага!
  • 124 Продължаваме

    3 6 Отговор
    Довечера на площада! ОСТАВКА веднага!
  • 125 Обсада

    7 4 Отговор
    Група лумпени хвърлят камани по полицаите. И такива ли нещастници утре ще ни управляват, мерси. Шепата метежници и организаторите им дирекно в затвора.

    Коментиран от #128

  • 126 Антон

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "закривай кочината":

    Много точно! Разликата сега е, че ББ нито е демократ, нито е честен нито е образован, както беше Жан Виденов.
  • 127 Чата

    4 2 Отговор
    ,,... зaмeрянe нa oбщecтвeни cгрaди c aртикули oт гacтрoнoмa, ca нaрушeниe нa oбщecтвeния рeд."
    -------------------------------
    Тук докладчикът не е много прав! При протестите срещу Орешарски Мая има доблестта да излезе при протестиращите, те съответно се възползваха от възможността и я зацапаха с домати! Тогава съдът се произнесе, че по време на протест това не е нарушение на обществения ред!Тогава тя бе зам. председател на НС! Защо тогава да мериш днешните тикви да е нарушение на обществения ред! И блокирайте университета, та Плевнелиев пак да се гордее с вас!
  • 128 Чата

    3 4 Отговор

    До коментар #125 от "Обсада":

    И полицаите вместо да задържат ,,групата лумпени", бият народа за да го е страх утре отново да излезе и полицаите да си вземат малко отпуски и изперат омлета от униформите! Мутрите преди 25 години си бяха мутри! Сега си имат жандармерия и власт!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Чата

    1 1 Отговор

    До коментар #122 от "Познавам лично тези":

    Вчера в един сайт някой с хакерски познания, защото го обясни как става, просто отказа всички, включително и троловете да коментират. А може би човек от сайта! Коментарите, включително и моя веднага при постването се появяваха с огромно одобрение! Моят коментар се появи примерно с 528 плюса! Преди 2 месеца, когато Бойко бе нападнат от дрона и явно бе поел към ада, сайтовете видимо заеха революционна позиция! Само за 2 дни! Сетне - като Марешкия!
  • 131 Бойко

    7 3 Отговор
    На изборите пак ще ги бие, защото народа не толерира безредиците по улиците. Никой не иска платени агитки да безчинстват в държавата, техните подстрекатели вън от политиката.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Непростак

    4 2 Отговор
    Срам. Срам е да гледаш работата на парламента. Унизената председателка на НС, която я гушка премиера ни. Гледаш управляващите с какъв стил и изказ се изцепват по трибуната. И как се присламчва към софрата мутрата Марешки, извивайки ръцете на ББ за да подпише.
    Боже, това е голямо наказание за образованите и възпитаните, които с всяка година стават все по-малко и остават само калинки, мутри и оскотяло и дебилно население. С такъв електорат Бат Бойко ще ни управлява още 20-тина години, а може и да предаде властта на някой негов наследник, както е в Северна Корея. Изглежда че е истина, че няма по-добър. Жив и здрав да е Бат Бойко най-близък и желан от народа.

    Коментиран от #139

  • 134 Грую

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "закривай кочината":

    Виденов според мен беше изпреварил времето си политик, а за съжаление времето за политици, като него в България още не е дошло. Както добре е известно, когато се намираш в кочина трябва да грухтиш!
  • 135 ГОСТ 23

    4 1 Отговор

    До коментар #117 от "А ГЕРБ са":

    Поредния продажник и лицемер.Защо тогава държавата фалира и затова комунизма си отиде.Защо не пишеш за празните магазини режима на тока опашките по бензиностанциите.Всяка развита икономика има добра инфраструктура.А комунистите за 45г не направиха нито една магистрала.Така че недей говори за икономика.
  • 136 народът

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Дърт лумпен":

    Държавата ще си я оправим ние самите, а ние сме - българският народ. Този народ избира лидерите, той им плаща заплатите, и ако тези лидери не отговарят на очакванията му ги сваля с протести. За сега в демократичните системи няма друг начин. Така че, първо оставка на сегашното управление и честни избори. Няма честни избори от 2009 година насам, вижте как над 90% от местните управи са на ГЕРБ, а преди 5 години бяха на 98%. Явно е, че българският народ е до голяма степен парализиран и скован в страх, и то е нормално, когато дерибеите се саморазправят когато и както им е угодно с всеки, който си позволи да се изправи на пътя им. И за тези същите дерибеи няма съд и законите са писани за тях. Затова протести, будни журналисти и информираност!
  • 137 ДДД

    6 0 Отговор
    Демократично е да спечелиш изборите, а не да правиш платени протести, защото не можеш по друг начин да се добереш до властта.
    Няма как другарите да спечеляти следващите избори, защото хората ги мразят и помнят всички те им измами.
  • 138 факти

    2 0 Отговор

    До коментар #115 от "А как би отговорил":

    Със сигурност България не клечи на Орлов мост. И никога не е била по-добре.
  • 139 простак

    1 1 Отговор

    До коментар #133 от "Непростак":

    А ти виж какво има под фурашката на твоя вожд. Има "тъй вярно", "слушам" и "изпълнявам" и нищо друго. Двамата с черепа искат едно и също, защо ли. Мен пък ме е срам от младите и "умни" момичета и момчета, дето къртеха павета знаейки, че ще им се размине за вандалщината.
  • 140 отзад напред

    1 0 Отговор

    До коментар #117 от "А ГЕРБ са":

    е твоето 27 място. Толкова бяха заплатите ни в $ в края на 89-та. "Пуснали са кренвирши" е фраза от 27-то ти място.
  • 141 така

    0 0 Отговор
    ще я караме!