Last news in Fakti

24 Октомври, 2020 21:30 9 546 64

Кой и какви интереси стоят зад маските?

  • маски-
  • конспирация-
  • интереси-
  • коронавирус-
  • ротшилд

Коронавирусът не е по-опасен от други вируси, върлували сред човечеството от векове

Кой и какви интереси стоят зад маските? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

COVID-19 е неоспорим факт. Спорно обаче е носенето на маски, светът е разделен на “за“ и „против“. Учените са разделени. Политиците обаче са единни в налагането им. Тук е заровен ключът от бараката. Обяснения много, анализи и коментари – също. Роят се и конспиративните теории.

Неясно защо етикетът „теория на конспирацията“ се възприема като нереално, плод на въображението. Дали пък това не е внушавано от силните в света, за да останат в сянка.

СЪМНЕНИЯТА

Коронавирусът не е по-опасен от други вируси, върлували сред човечеството от векове. COVID-19 разбира се има своите особености, но негови „братовчеди“ са били много по-смъртоносни, а спрямо тях науката и правителствата са се отнасяли с нужната сериозност, но спокойно. Днес светът е една лудница, а хората са участници в масова психоза. Това поражда въпроси, а отговорите са неубедителни – благодатна почва за конспиративни теории. Тях винаги ги е имало и нерядко са се оказвали верни. Някога в Съветския съюз твърденията, че Германия и император Вилхем II са финансирали Октомврийската революция са считани за престъпление и национално предателство. Изследователите отдавна са доказали този факт.

На 22 ноември 1963 г. Президентът на САЩ Джон Кенеди е убит. Започва невиждано по своя мащаб разследване. То обаче се натъква на невероятни препятствия, мистерии и тайни. Около 100 души, свързани с разследването, свидетели, служители в тайните служби и полицията умират по мистериозен начин. Пласират се различни версии за мотивите за атентата, най-вече „кубинската“. Но се премълчава конфликтът на Кенеди с притежателите на Федералния резерв, които са му бесни за предложени от него промени в печатането на нови доларови банкноти. За много трилиони става дума.

Каква връзка има това с носенето на маски? Много проста: който решава за доларите, световната икономика и политика, той решава за вирусите, ваксините и маските. Здравето е скъп продукт и някои го третират като бизнес.

Отдавна се говори и пише, че повечето правителства по света, президентите, премиерите, министрите и политиците са кукли, на които някой дърпа конците. Въпреки че ще го отрекат или дори няма да подозират, че са такива. Реалната власт е в ръцете на истинските властелини на планетата, известни като световно правителство в сянка. То контролира процесите в различни страни и ги насочва в определена посока.

Предполага се, че контрола се управлява през три центъра: Ватикан – влияние чрез религията върху ума и сърцата. Само католиците са над 1,3 млрд души. Помагат тайни ордени и структури. Лондонското сити е световният център в областта на финансите, Вашингтон е силовият център. В последно време се заговори, че Кремъл е привлечен да действа по линия на славянството, а Емиратите – върху мюсюлманския свят, Само предположения. Включително за роля на Пекин.

Световното правителство разполага с мозъчни центрове, които са известни отдавна. През 1921 г. Милиардерът Морган създава „Съвета по международни отношения”, който контролира такива важни структури като Федералния резерв на САЩ, Ню Йоркската фондова борса и водещите средства за масова информация в САЩ и други страни. През 1954 година е създаден Билдербергският клуб, който обединява работата на американските и европейските политически, бизнес елити, представители на кралските семейства и пр. През 1968 г. е създаден Римският клуб, който включва представители на световния политически, финансов, културен и научен елит. През 1974 г. е създадена Тристранната комисия, която координира работата на САЩ, Западна Европа и Япония с идея за създаването на глобално планиране и дългосрочно преразпределение на ресурсите. Военните блокове също са част от това глобално управление.

ПРЕДИСТОРИЯТА

През 1913 г. Конгресът на САЩ прехвърля (подарява) националната независимост на страната на т.н. ФЕД (Федерален резерв). Вместо държавата, частни банки, съставляващи ФЕД, вече имат право да печатат долари. Нещо повече, САЩ плащат огромна лихва на частниците от ФЕД, върху всяка отпечатана купюра. По този начин, налагайки долара за световна валута, ФЕД реално налага контрол върху целия световен финансов пазар и повечето национални икономики, чиито резерви или дългове са в долари. Без социалистическия лагер, ако се вярва на комунистическите лидери в Кремъл, чието твърдение се опровергава от секретни документи след разпада на СССР, Варшавския договор и СИВ. Доларът и там е бил водещ пред рублата…

През 1971 г. е отменено златното покритие на долара. Зелените банкноти, започват да служат за контрол или предизвикване на инфлация, както и за „лабораторно създаване на кризи” в различни точки на света, в цели региони и в целия свят. От тази ситуация господарите на ФЕД стават още по-могъщи. Кои са тези мистериозни хора, се пита в задачата.

„Обичайните заподозрени“ са еврейски фамилии начело с рода Ротшилд. Повечето от тях са изселници от Русия, Литва, Великобритания и Полша. Посочват се Ротшилд, Вартбург, Лазар, Куун, Голдман, Мойзес, Леман.

На 4 юни 1963 година, президентът Кенеди издава Президентски Декрет, Изпълнителна Заповед № 11110, с който на Департамента по финансите се предоставя право да издава сребърни сертификати срещу налично сребро в Държавната съкровищница. На практика това е нож в сърцето на ФЕД, който до този момент произвежда пари и ги дава срещу лихва на Правителството на САЩ. Нещо като началото на края на Федералния резерв. След близо половин век прекъсване, американската държава отново започва да печата свои пари. Така наречените банкноти на Кенеди от 2 и 5 долара, на които пише: "united states note", а не "federal reserve note". Отпечатани са малко над 4 милиарда и са пуснати в обръщение. След 4 месеца започва печатането и на 10 и 20 доларови банкноти. Те обаче така и не виждат бял свят, защото важните хора взимат съответните мерки.

Точно след 200 дни, на 22 ноември 1963 година, Кенеди е убит.

ФАМИЛИИТЕ

Семейство Рокфелер е първо в списъка. Те са една от най-влиятелните фамилии, които управляват света. Никой не знае реалния размер на тяхното богатство, но според някои източници то се оценява между 1 и 3 трилиона долара. Семейството добива популярност благодарение на Джон Рокфелер – първият милионер в света. В края на XIX век кланът Рокфелер контролира 90% от целия петролен пазар в САЩ. Почти всички съвременни нефтени компании в САЩ водят началото си от Рокфелер.

Семейство Морган. То определя политическия курс на САЩ и контролира всички банки в света. Първият човек от клана е Джон Пиърпонт Морган. Той първоначално работи в банката на баща си в Лондон, а по-късно се мести в Ню Йорк, където създава империя. По време на Гражданската войска, той продава оръжие и едва не е осъден за това по-късно. През 1907 г. Джон Пиърпонт Морган успява да спре разпадането на банковата система. И днес семейство Морган е един от най-влиятелните играчи в банковата сфера. Техните банки имат клонове не само в САЩ, но и в Европа. Някои членове на семейството имат контрол върху General Motors и General Electric

Ротшилд е едно от най-богатите семейства в света още по времето на Наполеон. Династията води началото си от Майер Ротшилд. В Германия той изгражда финансова империя. Когато умира, Майер Ротшилд оставя на наследниците си напътствия за това как да контролират империята и това продължава повече от 200 години. Мнозина смятат, че фамилията контролира всички финансови институции в света. Други смятат, че Ротшилд спонсорират и толерират повечето от войните. Богатството на Ротшилд се оценява на около 2 трилиона долара.

Семейство Барух е малко „по-бедно“ от Ротшилд и Рокфелер, но пък са кралете на влиянието и лобизма. Бърнард Барух, човекът, дал началото на клана, е бил съветник на 5 американски президенти и личен приятел на сър Уинстън Чърчил. Смята се, че той е „бащата“ на „студената война“ и ръководил работата по изобретяването на атомната бомба. Именно Бърнард Барух е считан за основател на световното правителство в сянка. „Дълбоката власт“, както е известен още този влиятелен кръг.

КЪДЕ СМЕ НИЕ?

Зетят на президента Тръмп – Джаред Къшнър е човекът в сянка, който контролира отношенията между Вашингтон и София. Той се прочу с усилията си и постигнатия напредък в израелско-палестинските преговори. Ключова е и ролята му в разговорите между Сърбия и Косово за изглаждане на спорните теми. Къшнър урежда посещенията на български властници в САЩ. Нерядко използва влиянието на израелския премиер Бенямин Нетаняху върху българския премиер Бойко Борисов. Къшнър обаче не крие недоволството си от лошата медийна среда в България и модела, наложен от кръга #Кой в медиите. Самият той е собственик на изданието New York Observer. Къшнър се ползва с голямо доверие в Световният еврейски съвет. Предците му са бежанци от Полша, едва оцелели от Холокоста през Втората световна война.

В плановете на световното правителство България вече не е онази точица, от която няма голяма полза. Режимът на Ердоган в Турция и черноморската граница с Русия ни превръща във важен фактор на Балканите и южната част на Европа. С гърците сме онези наследници от Източната Римска империя – Византия, която има възпиращ ефект срещу исляма и до ден днешен. В случая и срещу мигрантските вълни. Затова решението да се преместят американски военни части в България и да се разположи у нас оръжие от най-съвременен тип не е случайно.

С маски или без маски е спор, който отвлича вниманието от подобни решения. А те поначало не се взимат с вдигане на шум. Премиерът Борисов си вярва, че е важен играч в тези схеми, но може да се окаже марионетка, използвана и от Белия дом, и от Кремъл, дори и от Анкара. Това не вещае хепи енд за него и управлението му.

ВОЙНАТА ЗАД МАСКИТЕ

Каквото ѝ да се случва в света, то винаги е със знанието и одобрението на световното правителство. Така поне твърдят изследователи на задкулисието, тайните сделки и нещата, които вършат правителствата, без д се допитват до гражданите.

Спорът за маските ни вкара в синдрома „завръщане от война“ неслучайно. Маските се превърнаха в любимо средство на политиците за отвличане на вниманието от важните проблеми. Експертите смятат, че дори нарастващата от ден на ден черна статистика на заболели не може да застави хората да носят средствата за защита. Чувстват се несвободни, други са уплашени. В същото време немалко медици са убедени, че ръстът на ковид пациентите е заради неносенето на маски.

Хората са изморени от спорните ограничения, едно от които е носенето на маска, заедно с проверките и глобите. Ограниченията карат все повече граждани да вярват на алтернативни мнения. За това в голяма степен спомага и често променящото се мнение на здравните власти и политическото ръководство.

Обществото възприема заболяването като факт, но все повече всеки изгражда свое лично отношение, научавайки нови и нови неща за COVID-19. Броят на скептиците нараства, доверието във властта пада. В резултат възниква синдромът „завръщане от война“, който се свързва с психологическото състояние, при което индивидът се дразни от ограниченията. Всичко това се случва на фона на надпревара в търсенето на ваксина, създаването на нови лекарства, тяхното производство и сключване на договори за продажба на милиарди дози за стотици милиарди долари.

Разбира се че печалбите интересуват световното правителство в сянка, което притежава или участва в компаниите, разработващи ценните медикаменти, но голямата цел е контролът върху целия процес. Забележително бе първоначалното съмнение, че Китай е „изворът“ на вируса. Впоследствие погледите се насочиха към САЩ. Трети поред източник на заплаха бе Русия. В мрежата от изобличаващи факти и черна статистика попаднаха държави от ранга на Италия, Франция, Испания, Великобритания, Бразилия, Индия и др. Всички те в Топ 20 на световната икономика. Заболяването на политически лидери като Борис Джонсън, Доналд Тръмп, изолацията за дълго време на Владимир Путин е знак, че никой не е застрахован.

Всичко това подклажда теориите за световен заговор срещу жителите на планетата. Недоверието в решенията на правителствата доведе до раждането на протестното движение QAnon. Негови последователи се виждат все по-често на протести срещу мерките за ограничения. Основният лозунг е „Свобода вместо страх“. Някои от участниците дори смятат, че заговорът включва и търговията с деца. Крайни представители на тази група говорят дори за отвличане на деца с цел създаване на еликсир на вечната младост… В подобно нещо се обвиняват милиардера Джордж Сорос и бившият кандидат за президент на САЩ Хилари Клинтън. Все повече хора в Европа възприемат посланията на QAnon движението. Вече има организирани групи в Германия, Франция, Италия… Вече се говори за заговор с антисемитски характер, за манипулация на отделния индивид. Във Великобритания последователите на движението включиха в репертоара си и темата за Брекзит. Der Spiegel написа, че „това е на-успешния и опасен съвременен заговор в мрежата“. През лятото на 2020 и началото на есента Facebook и Twitter блокираха десетки хиляди акаунти на привърженици на QAnon заради антисемитски послания.

Според Лондонския институт за стратегически диалог проблемът е в нарастващия брой фалшиви новини, което прави отсяването на истината много трудно. И тук идва може би най-голямата опасност: В много от случаите самите правителства прибягват до фейк новини, разчитайки по този начин да прикрият своите грешни, а понякога и престъпни решения. Другата популярна теория е, че милиардерът Бил Гейтс, с подкрепата на световното правителство опитва да чипира хората на планетата и да ги подчини на решенията на шепата глобални кукловоди. В конспиративните теории бе включена и 5G мрежата. Разузнавателни служби „разкриха“ лаборатории, където е бил създаден вируса. Лидерите на Беларус, Туркменистан, Никарагуа и Бразилия пък отричат пандемията.

Много е възможно световното правителство да има нужда от това напрежение и противопоставяне, за да се яви в крайна сметка като спасител на човечеството. Това е предположение. Сигурно е обаче, че малко хора ще спечелят поне два трилиона долара, а много хора ще изпитат трудности, до степен на оцеляване. Най-простият пример в България е: над 1,5 млн жители живеят под прага на бедността – около 350 лева – а цената на PCR-теста е 100 лева.

Д-р Владимир Дамянов


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 112 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    131 8 Отговор
    Маска за седем стотинки от Китай,тука върви два лева.От наркотици се печели по малко.

    Коментиран от #6, #9, #31, #47

  • 2 Русе

    16 54 Отговор
    Сериозно? Фрогнюз?

    Коментиран от #48

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Неделчев

    3 3 Отговор
    Аз съм бебето
  • 5 розово

    30 2 Отговор
    Политиката или парите. Кокошката или яйцето.??????
  • 6 Hoho Boho

    73 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Цялата далавера от маски, бъдеща ваксина ...и всичко останало около Ковид,
    макар и да са милиарди в световен мащаб, е прекалено малка спрямо щетите /в пари/,
    които нанася тази психоза.
    Кучето е заровено някъде другаде...

    Коментиран от #24

  • 7 Емил

    56 13 Отговор
    Май няма смисъл от смислени статии (като тази)! Всеки си коментира налудностите и не чете!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ПОД сказка

    23 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Маските струват 4,8 стотинки с ДДС ако ги поръчаш от Китай и имаш връзка в Уникредит Булбанк - в Русия в момента до 500€ товарите са НЕОБЛАГАЕМИ, а преди беше до 1000€!
  • 10 дк59квй4

    29 5 Отговор
    КОВИД е ОСПОРИМ факт, а вие сте дезинформатори и манипулатори!
  • 11 баба ви от бг

    55 3 Отговор
    най_ на края истината за Кенеди!!!! подписал е документ за одържевяване на фалшивите печатници и до сега. После и Боби Кенеди, после синът му, после дъщеря му в психиятрия, а сигурно и Жаклин, с този странен " рак" !!!! третият брат уж имал" сърд. удар" Не е итал. мафия, а тези, които знае цял свят!!!!!никакво покритие в злато, а от 2030 ДИЗЕЛЪТ ЩЕ бъде ЗАБРАНЕН!!!!
  • 12 Миризлив пор

    9 79 Отговор
    Не знам автора какво е пушил, но моля за телефона на дилъра.
  • 13 Госあ

    6 49 Отговор
    😂 абе верно много фейк. То бива, бива....

    Коментиран от #19

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Оспорим е

    7 74 Отговор
    След първото изречение спрях да чета. Още един неинформиран драскач.

    Коментиран от #17

  • 16 Истината е следната

    54 1 Отговор
    Парите тези от правителството в сянка не са важни,важен е контролът над съзнанието ни и да сме роби.
    Ако имате власт да печатате и раздават пари вие ще имате ли нужда от пари още повече като сте наясно с измамата,че парите за лихвите ги няма и вие никога няма да върнете дадения заем с горницата?Но със закони и постоянен недостиг благодарение на съда и прокуратурата вие можете доброволно да дадете каквото имате защото сте осъден и признат за виновен.
    Парите са най-голямото зло на земята.
  • 17 Това е твой проблем

    50 2 Отговор

    До коментар #15 от "Оспорим е":

    Да беше прочел и последното изречение:
    Сигурно е обаче, че малко хора ще спечелят поне два трилиона долара, а много хора ще изпитат трудности, до степен на оцеляване. Най-простият пример в България е: над 1,5 млн жители живеят под прага на бедността – около 350 лева – а цената на PCR-теста е 100 лева.
  • 18 ERES

    39 3 Отговор
    Windows, Android, iOS са американски. Facebook, Twitter и пр. дивотии - също. 100% контрол на ситуацията от САЩ без чип и без маска. FED е частен, и какво от това? Може би конспиративни теоеии?

    Физическото маскиране обаче е вече задължително, за радост на власт имащите. Обаче няма контрол за тях, премиерът не минава 10 дневна карантина, барабар с PR и финансов министър. Срам...

    Коментиран от #45

  • 19 И това ли е фейк?

    30 2 Отговор

    До коментар #13 от "Госあ":

    Сигурно е обаче, че малко хора ще спечелят поне два трилиона долара, а много хора ще изпитат трудности, до степен на оцеляване. Най-простият пример в България е: над 1,5 млн жители живеят под прага на бедността – около 350 лева – а цената на PCR-теста е 100 лева.
  • 20 ангелов

    48 2 Отговор
    най точния анализ на случващото се в момента в света.ТОВА Е САМАТА ИСТИНА.ДАНО ТРЪМП УСПЕЕ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ. ЕДИНСТВЕННИЯ,КОЙТО Е ПРОТИВ ТЕЗИ ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ НА САТАНИСТИТЕ ПСИХОПАТИ.

    Коментиран от #22

  • 21 Не сме май сега

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Лелеее":

    Някакви идеи или предложения как да стане това?
    С протести не става,нещо различно и неправено досега ще е нужно за да има различен резултат.
  • 22 Предимството и независимостта

    30 1 Отговор

    До коментар #20 от "ангелов":

    на Тръмп е,че той сам си е спонсор на предизборната кампания и това ги дразни най-много.
  • 23 Много добре казано,адмирации

    25 2 Отговор
    Обществото възприема заболяването като факт, но все повече всеки изгражда свое лично отношение, научавайки нови и нови неща за COVID-19. Броят на скептиците нараства, доверието във властта пада. В резултат възниква синдромът „завръщане от война“, който се свързва с психологическото състояние, при което индивидът се дразни от ограниченията. Всичко това се случва на фона на надпревара в търсенето на ваксина, създаването на нови лекарства, тяхното производство и сключване на договори за продажба на милиарди дози за стотици милиарди долари.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Всичко има своя край

    26 2 Отговор
    Филип, император на Франция как изтребва тамплиерите, които по време на гоненията срещу тях са европейския ФЕД и владеят замъци, територии от Европа до Йерусалим, както и финансират всички владетели.

    Щом веднъж е станало, дали няма да се повтори,а?

    Коментиран от #42

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 абг

    41 1 Отговор
    Единственото грешно нещо в статията е, че целта на световната банкерска мафия бил трилионите печалба, която ще извлекат. Те печатат парите, техните пари са безкрайни, целта им е да имат пълен контрол над всеки човек на Земята, а парите са само средство за осъществяването на този контрол. А вече как може да има такива извратени мозъци, които да желаят такива неща, не мога да си го обясня, но това, че не мога да си го обясня не означава, че не е така.
  • 31 Чекмедже Боко

    35 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Дoц. Мaнгърoв кoмeнтирa прeд Eврoкoм oбcтaнoвкa в cтрaнaтa ни,
    c кoрoнaвируcнaтa инфeкция.

    "Oбcтaнoвкaтa e тaкaвa, кaквaтo е при eднa въздушнo-кaпкoвa инфeкция,
    кoятo cлeдвa ecтecтвeния cи хoд нa рaзпрocтрaнeниe и рaзвитиe.
    Брoят нa хoрaтa, кoитo ca иcтинcки бoлни, кoитo ca в интeнзивнитe ceктoри, e oкoлo cтoтинa", кaзa дoцeнтът.

    Пo думитe му, преекспонира се нaрacтвaщият брoй нa зaрaзeни , за дa се пaникьocвaт и трeвoжат хoрaтa.

    Дoц. Мaнгърoв:
    "Плaшим нaceлeниeтo!
    Никoй нe e кaзaл, чe нямa вируc.
    Но тoй e пo-мaлкo oпaceн, oт ceзoнния грип!"
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 бай Колю

    23 3 Отговор
    Цялата работа с тоз КОВИД19 е да намалява населението на света.Много тежим на ЗЕМЯТА
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Смела жена

    15 7 Отговор
    Не познавам никой който е умрял от ковид вирус но познавам хора които умряха от носене на маски!! Време е да блокираме фейсбук Инстаграм и туитър и да се информираме само от Телеграф!

    Коментиран от #39, #43, #46

  • 36 ха ха ха

    11 5 Отговор
    За ваше съжаление е оспорим, изобщо не съществува!

    COV = certificate of vaccination (сертификат за ваксинация)

    ID = identity (документ за самоличност)

    19 = AI 1/A 9/I (изкуствен интелект)

    Въпроси има ли?

    Коментиран от #62

  • 37 ха ха ха

    19 3 Отговор
    Време е да организираме обща жалба за терор, геноцид и потъпкване на човешките ни права!
  • 38 WTF

    9 6 Отговор
    Искаш хората а се абонират за пропадналата медия "Телеграф"? Там няма никой...
  • 39 ERT

    6 10 Отговор

    До коментар #35 от "Смела жена":

    Аз познавам човек, който е умрял от ковид. И Телеграф също умря, не ни въвеждай в прегрешение.

    Коментиран от #41

  • 40 Рошко

    20 3 Отговор
    Много готина статия оставете и за утре та повечко хора да я прочетат и да вмъкна само че налагането на носене на безполезните маски е един вид послушание, чиста психология
  • 41 Рошко

    14 1 Отговор

    До коментар #39 от "ERT":

    А ти ковид или пневмония прекарвал ли си, щот за мене няма разлика

    Коментиран от #44

  • 42 СПЕЦПИДARAZ

    10 2 Отговор

    До коментар #27 от "Всичко има своя край":

    Филип IV не е император , а крал на Франция
  • 43 Hoho Boho

    16 0 Отговор

    До коментар #35 от "Смела жена":

    Медиите на мафията са със затихващи функции.
    Хората ви нямат доверие.
    Те искат да са информирани,
    а не
    МАНИПУЛИРАНИ.

    СБОГОМ! :))
  • 44 WTF

    8 2 Отговор

    До коментар #41 от "Рошко":

    Пиша ти и съм жив след ковид. Капиш?

    Коментиран от #49

  • 45 гост

    5 4 Отговор

    До коментар #18 от "ERES":

    А, президента ти да не би да премина през карантина?
  • 46 Hoho Boho

    6 3 Отговор

    До коментар #35 от "Смела жена":

    От достоверен източник знам, че човек,
    който си е купил този продажен вестник
    за малко не се е споминал от Ковид-19.
    Аз мисля, че това го твърдят злите езици.
    Най-вероятната причина е била
    ОТВРАЩЕНИЕ.

    НЕ ГО ДОКОСВАЙТЕ
    ИЗБЯГВАЙТЕ МЕСТАТА, КЪДЕТО ГО ПРОДАВАТ

    ДА СЕ ПАЗИМ ВЗАИМНО
    ...тя с маска, а аз с презерватив
  • 47 Почти

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Да ти дам ли линк? В София 100 маски за 10 лева.

    Коментиран от #52, #54

  • 48 Рошко

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Русе":

    Ти като циганчетата мислиш само, днес. Прочети малко и история всичко в статията е вярно и защо толкова години всичко около убийството на Кенеди е засекретено
  • 49 Рошко

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "WTF":

    Сигурно тогава си чудо на медицината анализатор като може да разбереш какви са симптомите на грип настинка пневмония воден плеврит, почивай тогава като лекар да не си правят труда за изследвания за мен е просто, ако гълташ за всяко пеъцкане антибиотик ше боледува повече, капиш освен аспирин други хапчета не пия само в краен случай, природата ни е дарила с билки които са евтини и достъпни за всеки джоб, напук на фармацевтичните компании и алчните ненаситни лекари които им са вече като рекламни агенти, така че пий си хапчетата преди лягане и сутрин преди ставане
  • 50 +++

    17 1 Отговор
    Папата призна еднополовите бракове. Още едно съмнение отпадна че Ватикана е свърталище на Сатанисти. Света се управлява от поклонници на Сатаната(Луцифер). Най-силната страна на Сатаната е манипулацията, измамата и лъжата. Повечето медии по света се управляват от негови последователи.Музикалните клипове са пълни със сатанински ритуали и сатанински символи.
  • 51 Чонкин

    6 3 Отговор
    Аве някой знае ли къде живеят тез ротшилди,рокфелери? Да идем да звъннем на звънеца,ше излезе стария ротшил по пантофи ше каже : Ооо,пичове,ко стаа ве? Ай влизайте да пийм по една ракия. Пък ний ше кажем: аве,бай ротшил,що така ве? Кви хора сте вий ве,нидейте тъй ве! И ше са разберем,ко ся,хора сме
  • 52 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #47 от "Почти":

    Айде,айде,чак такива самаряни няма.Никакъв линк не можеш да дадеш.До Вторник най-евтините бяха по 20 лв за 50 бр, но в момента под 50 ст. за брой ,не можеш да намериш. Говорим за България. Не гледай обявите, всички с ниски цени не са актуални .
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Не се връзва

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Почти":

    В Турция на мах тънкаж и количества копуваш 50 бр. за 3.5 лв. Де е Киро на кирия на 5 кинта да ги дава. Трябва по ТИР да върти на месец?!
  • 55 Странджата

    5 0 Отговор
    Една снимка бе братче!Една снимка на пълно отделение и ще започна да вярвам,само празни болнични легла и лекари снимате от началото на вируса и тук таме някоя известна личност дава пример болен съм ама до сега никои от тях не е умрял!

    Коментиран от #56

  • 56 Странджата

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "Странджата":

    Не може човек като мен търговец които работи със много хора пътува всяка седмица до истанбул,илиенци и червен дракон и пита хората имате ли някои болен или починал от вируса да няма един познат болен!
    Не починал!
    Болен!
    Айде кажете ми вие на мое място какво ще мислите!
  • 57 браво

    7 0 Отговор
    Факти! По едно време си мислех, че на 100% сте глобалистка медия, като дойче веле! Явно сте се ориентирали накъде духа вятъра и че идва края на дълбоката държава! Трябва да се мисли за бъдещето! Още веднъж адмирации за статията, която не напълно, но е достатъчно близко до истината!
  • 58 ЕдинДруг

    4 0 Отговор
    Войната като друг начин за водене на икономическа политика! Вируса като биологично оръжие за водене на война! За финансовия капитал светът трябва да е предвидим и управляем! Дали коронавируса го направи такъв? КАК МИСЛИТЕ?
  • 59 Матей

    2 0 Отговор
    Значи световният елит си играе с нас на шикалки,а боко им шета на акъла.Трябва ни истинска демокрация,не фасадна,и ръководство,което да скъса с контрола от световния анти-елит.Иначе ще ни довършат,бавно и мъчително.
  • 60 любопитен

    3 0 Отговор
    Странно , как са допуснали публикуването на тази статия ??? Явно , че има опоненти на Сенчестото правителство , които желаят контрола , но са отрязани от него !!! Тези опоненти , опитват да се наместят в управлението , избутвайки старите мутри . Ще следим статиите , за да разберем , КОИ ще надделеят в битката !

    Коментиран от #61

  • 61 Точно така

    4 0 Отговор

    До коментар #60 от "любопитен":

    сенчестото правителство се разцепи през 2011 година и сега се води борба на живот и смърт между двете фракции! Най- общо казано зад Тръмп стоят патриотите националисти, а зад Байдън глобалистите.
  • 62 антиант

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "ха ха ха":

    нумеролично кодиране

    COVID 19

    COVID = 3 + (1+5) + (2+2) + 9 + 4 = 26 = 2 + 6 = 8
    19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1

    26 + 10 = 36 [ 3 и 6 ~ разбирай три шестици ]
    = (6+6+6) + (6+6+6) [ две по три шестици ]
    = 18 + 18 = (1+8) + (1+8) = 9 + 9
    = 18 [ 6+6+6 ~ три шестици ]
    = 1 + 8 = 9 [ 3+6 ~ 3 и 6 ~ три шестици ]

    един от вариантите при свободно комбиниране

    3 1 5 2 2 9 4 1 9
    9+9+5+1 = 24 = 2+4 = 6
    3+2+1 = 6
    4+2 = 6

    друга често набивана от медиите мантра за к19 е

    CORONA [ 6 букви ] = C+R+N [ 3 съгласни ] + O+O+A [ 3 гласни ]
    = 35 + 31 = 66 = 6 + 6 = 12 = 1 + 2 = 3

    кандидат номер едно за антихрист

    Джефри Престън Безос

    JEFFREYPRESTONBEZOS = 96 = 15 = 6
    JFFRPRSTNBZS = 57 = 12 = 3
    EEYEOEO = 39 = 12 = 3

    дата на раждане 12 януари 1964
    1+2+1+1+9+6+4 = 24 = 2+4 = 6^ = 9 = 3 + 6
    или (1+2+1+1+4) + 9 + 6 = 9^ + 9^ + 6
    ---
    ^ кодиране чрез ротиране

    разбира се комбинативната
    логика може да варира
    но след всички нумеролични
    еквилибристики стигаме
    до ключ от три и шест
    или три шестици

    Коментиран от #63

  • 63 антиант

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "антиант":

    поправка на волна клавиатурна грешка

    нумерологично кодиране
    нумерологични еквилибристики
  • 64 Ко каза ко

    1 0 Отговор
    Най ми харесва теорията за чипирането !!!