Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 16:38 27 730 203

Доц. Мангъров пред ФАКТИ: По този начин, както сега, ваксинират животните в свинефермите

  • доц. мангъров-
  • ваксини-
  • ваксинация-
  • коронавирус-
  • covid-19

"Това не е просто едно боцкане и преди един човек да се ваксинира, той трябва да бъде прегледан обстойно", коментира доцент Мангъров

Доц. Мангъров пред ФАКТИ: По този начин, както сега, ваксинират животните в свинефермите - 1
Снимка: ФАКТИ

„Ние сме много далеч от масовото ваксиниране. Виждате, че общо в страната досега са поставени около 120 хиляди ваксини, като две дози са поставени на около 27 хиляди души. През вчерашния ден са поставени около 11 хиляди ваксини. Тоест ние сме много далеч от това, което се нарича масова имунизация. Това, което се случи – даде се възможност на всички да се ваксинират, се направи, защото тази схема с различните фази, с различните контингенти, които трябваше да се имунизират, тя просто не проработи поради липса на желание от страна на тези, които трябваше да се ваксинират. В момента нещата се отпуснаха и пред центровете се наредиха всички тези, които много напират да се имунизират по различни причини – повечето от страх“.

Това каза доцент Атанас Мангъров в интервю за ФАКТИ. Свързахме се с него, за да говорим за свободното ваксиниране срещу Covid-19 у нас, което започна преди няколко дни.

„Ваксинацията, независимо каква е тя, не представлява просто едно убождане. Всичко, което се случва след ваксинацията е отговорност на този, който я прави. Това не е просто едно боцкане и преди един човек да се ваксинира, той трябва да бъде прегледан обстойно – какво е състоянието му, има ли, няма ли някакви заболявания, фебрилен ли е в момента или не. Така се постъпва, когато се правят ваксини на децата, но това са общите правила, които се прилагат при правене на ваксини. Човекът трябва да бъде прегледан. Поставянето на ваксина на един човек означава преди това да го прегледаш“, коментира той.

„Преди ваксинация трябва да се направи лекарски преглед, с който да се прецени дали човекът е годен да се ваксинира. По този начин, както сега, ваксинират животните в свинефермите – идва ветеринарният лекар или неговият помощник и започват да боцкат наред. Не бива да е така. Силно се надявам да не е така, но силно ме съмнява“, каза още той.

Относно това дали съветва хората да се ваксинират, доцент Мангъров каза: „Аз бих посъветвал всички хора, които се страхуват, че може да се разболеят или се страхуват, че ако се разболеят, ще го прекарат по-тежко, всички, които живеят от месеци в непрекъснат страх, просто да отидат и да се ваксинират, за да се приключи с това ненормално състояние, в което те се намират. Но всеки човек трябва да помисли и да вземе решение за себе си. Неслучайно на всеки, преди да го ваксинират, му се дава да подпише информирано съгласие. В тази бланка, която се дава, се казва, че той е запознат с всички обстоятелства относно създаването на ваксините, с това, че са одобрени от Европейската комисия, с това, че той в крайна сметка взима собствено решение и поема отговорността за това, което се случва с него след имунизацията“.

На въпроса можем ли да заключим, че първоначалният ваксинационен план се е провалил, той отговори: „Да, защото ако се караше по този план, пред имунизационните кабинети щеше да има много малко хора. Сега се пуснаха всички, които искат да се ваксинират и най-напористите, най-зажаднелите за ваксина отидоха и се ваксинираха. Според мен обаче това изобщо не отразява желанието на населението за ваксинация. По данни на личните лекари около 20-30% от хората в техните листи са се записали в списъците за имунизация - на някои места повече, на други по-малко, трудно е да се дадат точни данни. Фактът, че се даде възможност на всеки, който желае, да се ваксинира, доведе до това, че всички, които имат желание по различни причини го правят. Обикновено обаче тези причини са не медицински - на тези опашки виждах млади и здрави хора, които би трябвало да се ваксинират най-последни“.

Причината на управляващите и НОЩ да оставят ваксинационния план и да започнат свободно ваксиниране, според доцент Мангъров е „страхът, че нещата няма да се случат така, както са замислени“. „Ние ще продължаваме да бъдем последни по ваксиниране, защото в момента са направени около 120 хиляди дози, като два пъти са ваксинирани около 27 хиляди души. Всички останали са ваксинирани само по веднъж, имат – както се казва на жаргон, само по една игла. С тези темпове няма да се случи скоро“, каза още той.

В края на разговора доцент Мангъров коментира цялостната обстановка с Covid-19 у нас: „Вижда се, че процентът на новозаразените остава горе-долу един и същ. Леко нараства броят на хоспитализираните, но в това няма нищо чудно при положение, че хората се страхуват и всеки, който се зарази, хуква към болница. Броят на хората в интензивните сектори е приблизително един и същ. Обикновено в събота и неделя се правят по-малко тестове и съответно се намират по-малко заразени. В другите дни, когато се правят по 12-13 хиляди теста, се откриват доста повече, но в крайна сметка процентът на новозаразените остава един и същ и той е някъде между 8 и 10-11%“.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 174 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Цървул

    99 422 Отговор
    А едно време ваксинацията как беше?
    Много си умен, като "ц*рвул гумен..

    Коментиран от #28, #34, #79, #85, #96, #132, #184, #198, #200

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Боко тиквата

    376 63 Отговор
    Нека ги бодат овцете, поне да мирясат малко и да оставят на мира нормалните хора.

    Коментиран от #19, #161

  • 5 миш

    342 48 Отговор
    Като се ваксинирам,някой професор или от така наречения щаб може ли писмено да ми гарантира минимум време в което съм защитен от вируса?Не ,нали.Мина една година и съм жив и без ваксина.Като,сте си сложили две ваксини,що одите с маски?

    Коментиран от #46, #57, #63

  • 6 Рошко

    267 38 Отговор
    Ами право дума човека

    Коментиран от #103

  • 7 Такова

    183 26 Отговор
    е и отношението им към гражданите - бройки ! Доходи носни бройки !!!
  • 8 Майна

    218 34 Отговор
    ЗНАЧИ ОФИЦИАЛНО НИ ТРЕТИРАТ КАТО ЖИВОТНИ!АМИ ХОРАТА ДА СИ СПОМНЯТ, ЧЕ СА МИСЛЕЩИ СЪЩЕСТВА И ДА СЕ ВДИГАТ!

    Коментиран от #42, #191

  • 9 Пеньо Мангъров

    51 181 Отговор
    Аспирин и чайчета. Гласувайте за цялата фамилия Мангърови. Само те ще ни оправят

    https: // fakti.bg/krimi/555704-penyo-mangarov-otnovo-se-izprava-pred-sada

    Коментиран от #16, #82, #139, #182, #192

  • 10 -----

    134 44 Отговор
    Мангъров - президент
  • 11 Край на мисленето

    214 23 Отговор
    Световното население спря да мисли.

    Медиите поднасят само една инстина и постоянно се набляга само на черни новини с цел деморалозиране на хората и подчиняването им.

    Поставянето на ваксината в култ като пътеводна светлина изразено в пари означава трилиони долари за фармацевтичните компании.

    После 2023 нататък да не се чудите овцете като вкарат поредната чума, която ще ни затрие и се нормализира допълнително домашния затвор и отчуждаването между хората.
  • 12 Българка

    220 33 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Доц. Мангъров пред ФАКТИ: По този начин, както сега, ваксинират животните в свинефермите"
    Е, прав е Мангъров. Когато фактите говорят и боговете мълчат! А Мутафчийски разглежда маркировка! Здравеопазване, ваксинационен план- всичко в хаос и разруха!

    Коментиран от #22, #157

  • 13 Последния Софиянец

    232 43 Отговор
    Мангъров пак им го забоде.ха ха ха ха

    Коментиран от #35, #95, #174

  • 14 Гост

    59 292 Отговор
    Мангъра е за Белене. Трябва да го сложат да чука камъни на някоя кариера. Поне да е полезен с нещо.

    Коментиран от #126

  • 15 Евала

    206 40 Отговор
    Направо им е.а майката !
  • 16 Верно ли

    97 17 Отговор

    До коментар #9 от "Пеньо Мангъров":

    Простотията ходи по хората, не по животните. Тоя няма нищо общо с оня и сигурно го знаеш, ама ей така да се изОкаш, а?

    Коментиран от #21

  • 17 Мангърови род

    28 92 Отговор
    Потърсете тук в сайта и вижте кой е Пеньо Мангъров.

    Тези ви лекуват и искат властта
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 гост

    39 156 Отговор

    До коментар #4 от "Боко тиквата":

    Мангъра няма ли кой да го ваксинира срещу русофилия ?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 престъпници

    18 38 Отговор

    До коментар #16 от "Верно ли":

    Имат много общо даже. Роднини са

    Коментиран от #84

  • 22 Султан

    51 167 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Мангъров е един прост сметкаджия, медиите го направиха такъв какъвто е сега, даже жена му го напусна този палячо. Щял да уволнява, ма кой си ти бе!!!

    Коментиран от #41

  • 23 Азззззззззз

    116 23 Отговор
    Сухите съчки -ваксинираните ще изгорят. Скоро ще почне да става ясно.
  • 24 Шамара

    45 166 Отговор
    Тоя досадник до кога ще ни го навирате ? Така не се намери някой да го арестува, за разпространение на фалшиви безотговорни лъжи и клевети! В затвора тоя и.д.и.о.т!

    Коментиран от #54

  • 25 Въпрос?

    135 19 Отговор
    Защо се ваксинираме? Отговорите са много,но мен ме интересува друго. Зощо ваксинираните трябва да носят маски? Току що прочетъх че в Канада изобщо не зачитат ваксинациятя,а продължават да изискват отрицателен тест,да те държат три дни под карантина и ако ти е отрицателен теста,да пребиваваш само там където си посочил при влизането. Е,какво правим тогава с тази ПРИНУДИТЕЛНА, но ИЗЛИШНА ваксинация?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Баш Гост

    121 22 Отговор
    Свине в кочина, овце в кошара.Боковата кошара.Това е днес българина.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Коко

    132 32 Отговор
    Един смел човек.който казва истината.но има много като него Стига пропаганда по медиите за не изпитани ваксини.Праворо на всеки гражданин е да оспорва властта.
  • 33 Племенцето

    59 28 Отговор
    е изключително страхливо. Страх го е за жалкият му животец.
  • 34 Ино време като та забули гърлото

    32 23 Отговор

    До коментар #2 от "Цървул":

    Та вкарват за един месец в болницата за ТОТАЛЕН ПРЕГЛЕД ОТ ДО...... АМА ТИСИ МНООООГО МАЛЬК ДА ГИ ЗНАЙШ ТИЯ НЕЩА...
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Анонимен

    43 30 Отговор
    Тоя е луд с картечница,но този път съм съгласен с казаното от него
  • 39 ввввввввв

    24 108 Отговор
    Аре стига си се правил на интересен бе чугунен комунистически мозък прост. Колко хора искаш да измрат, ще ни кажеш ли ти как си лекуваш близките, а комунист герберски смотан?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 софра

    9 2 Отговор

    До коментар #37 от "Цвъки асансьора":

    Ей ти си железо бе, брато хехахе
  • 44 Часовникар

    35 97 Отговор
    Скрий се бе палячо, да не те скрием преди да си се помислил за политик. Тоя си повярва, видя се фактор - почти министър, че и започна да уволнява. Дайму на някой власт и....

    Коментиран от #74, #156

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Така е

    35 5 Отговор

    До коментар #5 от "миш":

    Гаранцията е само за онзи свят. Много претенции бре.
  • 47 BigBulgarianBoss

    29 79 Отговор
    Мангър дъртия боклук
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 РАДИО ЕЛТО

    94 37 Отговор
    ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ЧЕСТЕН ДОБЛЕСТЕН БЪЛГАРИН

    Коментиран от #50

  • 50 Султан

    23 87 Отговор

    До коментар #49 от "РАДИО ЕЛТО":

    Само му виж кратуната и го чуй как пелтечи.......М-м-м-мангъров...
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 СОФИЯ

    7 18 Отговор

    До коментар #24 от "Шамара":

    не ставаш дори за МИШО ШАМАРА той е тираджия в САЩ има семейство и син
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 оня

    14 34 Отговор
    И този стана тулуп. Ние да не сме животни бре???:))
  • 57 Лукчо

    4 17 Отговор

    До коментар #5 от "миш":

    Първо , сигурен ли си, че си жив. Това е много разтегливо понятие. След това се попитай защо изобщо си жив, след като не знаеш ? И те нищо не разбират, ама поне не са учили биология.
  • 58 632728282

    13 21 Отговор
    Кок тоя доктор! Много доктори се изприказваха, а не дават думата на вирусолозите. Тия са хората дето са запознати с всички жизнени процеси на патогенните вируси. Отблизо ги знаят щото експериментират с тях. Знаят им биологията. Знаят и кои рецептори влизат в химическо общуване с нашите клетки.
  • 59 За психиятрия съм

    23 67 Отговор
    Преди да го публикуват или пускат по тв трябва да го освидетелстват.Той си живее в някакъв негов свят и изобщо не вижда какво се случва по света.
  • 60 6996

    26 78 Отговор
    Този човек, трябва да бъде съден и затворен, толкова прости му повярваха и продължават яко да разнасят заразата, колко хора искате умрат още?

    Коментиран от #62

  • 61 Парите диктуват

    45 9 Отговор
    А този начин на ваксиниране е много пари. За личността е като индулгенция за малко свобода в строг режим на ненужни рестрикции. Впубликация на НОЩ видях за първи път починалите от covid-19, под 10000, а на хора 7000000, какъв е процента. НА ЛУДИ НИ ПРАВЯТ, ГАНЬО
  • 62 Помисли, бею

    42 9 Отговор

    До коментар #60 от "6996":

    Починалите са под 10 хиляди, при това, не " ОТ", а "С" covid-19. Четивсичка, а не по избор

    Коментиран от #202

  • 63 чичо

    12 28 Отговор

    До коментар #5 от "миш":

    А ако си заразил някой,който после е починал,какъв ще ти е коментара.Просто пример.

    Коментиран от #80

  • 64 чичо

    23 35 Отговор
    Мангъров,мислих,че си зле,явно малко съм мислел.

    Коментиран от #89

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 АЗИС

    10 20 Отговор
    ТОЯ МЕ ЧАКА МЕН ДА ГО БОЦНА, ЗАЩОТО ГО Е СТРАХ ОТ ИГЛАТА.
  • 67 Истена

    2 8 Отговор
    смешник е баща ти :)
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Ха ха

    2 6 Отговор

    До коментар #31 от "Си ган":

    Не си излизал от там.Карантината ти е доживотна.
  • 71 Анонимен

    18 56 Отговор
    Мънгъров не го слушайте бе хора. Да ме извинят факти, но имаме хора, които ни казват да се ваксинираме. Вечерта ги изнасяли мъртвите от болниците, а той, те ми казаха че нямало коронавируса. Страшно е в Лондон. Не на мен мангъров. И нещата се променят

    Коментиран от #83

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 така е

    62 14 Отговор
    Прав е. Точно като ваксинация на животни е това, което се случва! Но поне ще се види колко са хората и колко са тези, които се самоопределят като селскостопански животни сред нас.
  • 74 Пясъчен часовник

    20 7 Отговор

    До коментар #44 от "Часовникар":

    За Муфтаджийски говориш,нали?Защото власт на Мангъра не си дал все още за да халюцинираш в сайта.
  • 75 ТтТ

    8 10 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Да има някои него да го ваксинира с....
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Гост

    57 19 Отговор
    Все повече хора вярват на доц. Мангъров , което е добър знак ! Явно все още има мислещи хора в милата ни България !

    Коментиран от #90

  • 79 Тия които са ти поставили

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "Цървул":

    Минус ДА им сложат един+ НА вечния покой+
  • 80 Булаир

    17 4 Отговор

    До коментар #63 от "чичо":

    Доста тъп пример. Ама и ти не си много остър. По същата логика ако се ваксинираш, заразиш себе си и някого другиго, кво правиш?

    Коментиран от #104

  • 81 ВСЯКА ПОСТАВЕНА ВАКСИНА

    6 10 Отговор
    ПУСНАТА ЗА ГЕРБ И ВМРО БЮЛЕТИНА!!!За ВСЕКИ ТPOЛ—КОЛ!!!!
  • 82 Иван

    19 7 Отговор

    До коментар #9 от "Пеньо Мангъров":

    А не бе...Тикваров ще ни оправи! Или ония..с НОЩниците!
  • 83 ТОЧНО ТАКА

    13 3 Отговор

    До коментар #71 от "Анонимен":

    За ВСЕКИ ТРОЛ—КОЛ!!!
  • 84 Червен скорпион

    11 3 Отговор

    До коментар #21 от "престъпници":

    Сигурно са братовчеди. Колко ти си Ален Делон.

    Коментиран от #87

  • 85 Зов за завръщане

    29 8 Отговор

    До коментар #2 от "Цървул":

    Учениците да влизат в класните стаи и учителите да започнат да си заработват заплатите.
  • 86 ВЧЕРА ТОЯ

    13 38 Отговор
    ТАКА ПЕЛТЕЧЕШЕ ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ,ЧЕ НА ВОДЕЩАТА И БЕШЕ СМЕШНО ДА ГО ГЛЕДА!А АЗ ТРЯБВАШЕ ПОСЛЕ ДА БЪРША ЕКРАНА ВСЕ ЕДНО СЪМ КАРАЛ ПО МАГИСТРАЛАТА С ТЕЛЕВИЗОР ПРЕД СТЪКЛОТО ЦЯЛОТО БЕШЕ ОПЛЮТО!!!!
  • 87 Естет

    12 2 Отговор

    До коментар #84 от "Червен скорпион":

    Ален Делон е най красивия мъж на всички времена.
  • 88 Лек недостатък на ваксините

    22 11 Отговор
    Лек сърдечен арест или сърдечна недостатъчност и удвояване на сърдечната дейност и избягването на диагностични грешки при бъбречни и сърдечносъдови заболявания и епилептични припадъци и алергични реакции с летален изход и колапс постоянни паник атаки и халюцинации с параноя и дезориентация психично разстройство характеризиращо се с нарушение на мисловната дейност граничещо с социопатия и деменция фригидност полова немощ и слабост импотентност неспособност за задържане на ерекция състояние на полова неудовлетвореност и студенина състояние на афект леки и продължителни колики и разстройство и обезводняване и газове в огромни количества и обеми и с неприятна миризма тремор и желание за употреба на огромни количества гъбички по ноктите.

    Коментиран от #91

  • 89 То ако имаше

    3 3 Отговор

    До коментар #64 от "чичо":

    По_зле ТОЙ е ОЩЕ по_зле😬

    Коментиран от #105

  • 90 Да все повече малоумници

    4 8 Отговор

    До коментар #78 от "Гост":

    Интересно е че са предимно в Ганюстан
  • 91 НЕ СЕ хаби

    17 1 Отговор

    До коментар #88 от "Лек недостатък на ваксините":

    ВЧЕРА ПУСНА СЪЩИЯ КОМЕНТАР !!!не си оригинален!!!ИМАЙ НА ПРЕДВИД ЧЕ ТУКА СМЕ МНОГО БЕЗДЕЛНИЦИ И ЧЕТЕМ ВСИЧКО 😀😁😃😆

    Коментиран от #99, #100

  • 92 Фен

    7 2 Отговор
    С няколко думи: Първо обезчестение , а после ако сме живи обезщетение.
  • 93 РААДИООО

    3 4 Отговор

    До коментар #55 от "РАДИО ЕЛТО":

    Да се облъчвaшли отиваш😬😬😬
  • 94 Ю.кортес

    12 15 Отговор
    Давайте на мангъра по 200 лева за прием изпийте чай....ще има и за петия апартамент
  • 95 ТОВА БЕЗ ДА ТИ Е СМЕШНО

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    И САМ ДА СЕ СМЕЕШ СИ Е НАПРАВО ЗА ДВОЙНА ДОЗА 4×4 В А К С И Н А !!!!😬😬😬😬
  • 96 Дъртият преборил К19

    15 8 Отговор

    До коментар #2 от "Цървул":

    Имам антитела и искам да си сваля маската и да не си правя повече пср тестове които ще излизат вечно отрицателни искам си зелен паспорт ,както в израел за да ходя по кръчми и дискотеки.
  • 97 даскал Генчо

    17 20 Отговор
    ТОЗИ СТАНА ПОЛИТИК И ВЕЧЕ МОЖЕ ДА НЕ МУ СЕ ВЯРВА. КОЛКО БЪРЖЕ ОБРЪЩА ПАЛАЧИНКАТА КАТО ИЗПЕЧЕН ПОЛИТИК. НАУЧИ СЕ И ДА ЗАПЛАШВА - КАТО СТАНЕЛ МИНИСТЪР ВСИЧКИ СЪВЕТНИЦИ ЩЕ СА УВОЛНЕНИ. АФЕРИМ.
  • 98 Чочо

    14 15 Отговор
    Всеки некадърник тръгва да става депутат политик
  • 99 Лек недостатък на ваксините

    11 1 Отговор

    До коментар #91 от "НЕ СЕ хаби":

    Благодаря ти, поласкан съм. Върнах се от работа и така разпускам .

    Коментиран от #101

  • 100 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #91 от "НЕ СЕ хаби":

    Кажи му го на мързеливия ........Само копипейст..не че под всяка статия за Мънгъра , не са все едни същи драскачи като развалени грамофонни плочи.
  • 101 Лек недостатък на ваксините

    4 1 Отговор

    До коментар #99 от "Лек недостатък на ваксините":

    Дори и не гледам турски сериали и новини, само онлайн филми.
  • 102 Мангъре ,

    16 12 Отговор
    късане на диплом - КОГА ??!
  • 103 отвратен от вас

    16 10 Отговор

    До коментар #6 от "Рошко":

    Не е вярно това което говори този, защо му дават трибуна, човек от партията на най-нечистоплътните политици?!?!?!
  • 104 чичо

    6 2 Отговор

    До коментар #80 от "Булаир":

    Не,не е същата логика,вземи да прочетеш нещо за ваксинирането.
  • 105 чичо

    3 1 Отговор

    До коментар #89 от "То ако имаше":

    С други думи-колкото искаш и още толкова.
  • 106 Шулц

    21 21 Отговор
    Такива по време на войната са ги разстрелвали! А ние сме във война!Никой никого не кара насила!А който смята че ковид е измама да заповяда в отделението и да види как хора си отиват за часове! По добре ваксинация като свине отколкото смърт като куче!

    Коментиран от #110, #122

  • 107 Азссс

    16 14 Отговор
    И този е един обикновен лъжец и селски тарикат, като всички!
  • 108 Девилс

    8 20 Отговор
    Този цървул ще носи ли отговорност ако утре случайте станат над 3000 и онзи л@нар министура на образованието или другия боко тъпотоили онаьи крава нинова дето плаща да пишат че няма вирус или онова леке първанов???
    Всички сте за понстълбовете за сушене!!!!
  • 109 баба ваня

    18 30 Отговор
    Престанете да заблуждавате хората Мангъров. Не се обръщам с докторе защото ти си срам за лекарската професия. Лекарският съюз трябва да предложи лишаването ти от лекарски права.Живея в Англия и се ваксинирах. Системата е същата като в България но нито за момент не съм се почувствала свиня. Псхиатрите в България да си свършат работата и да ти извърщат обстоен преглед или може би по твойте разбирания човек над 70 години не трябва да мусе оказва лекарска помощ а да се остави на милостта на господ
  • 110 точно

    16 3 Отговор

    До коментар #106 от "Шулц":

    Точно, знаете как умират кучетата, САМИ! скрити от погледи!
    Няма близък до теб да ти хване ръката, няма кой да ти каже че те обича или на него, има една сестра, на която и висят на главата още 20 като теб, умираш САМ!
  • 111 Лейка

    11 20 Отговор
    Нещастник от класа. И това ми бил лекар.
  • 112 Присмехулник

    16 21 Отговор
    Много смотан народ пише тук....ама много.Този човек е вечната опозиция..каквото и да се направи,все няма да е както го иска Той.Яд го е че не са го извикали в НОЩ..

    Коментиран от #120

  • 113 Електра

    14 21 Отговор
    Тоя кръгъл идиот, няма ли да млъкне най сетне, не случайно са го харесал в АБВ, там са все сачми...
  • 114 Магнитните аномалии,

    10 8 Отговор
    Преместването на земните полюси са причината за повишената смъртност на хронично болни хора с😊 корона вирус. Промяната на земният климат също! Но глобалистите не могат да точат пари, от магнетизмът, та измислиха и короната.

    Коментиран от #117

  • 115 Пецо

    19 14 Отговор
    ДОЦЕНТЕ ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА ,А ОНЕЗИ ОТ ЩАБА ГРЪМ ДА ГИ УДАРИ И БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ.
  • 116 МАНГЪРОВ...ОПИТНОТО МИШЛЕ НА...БСП

    11 2 Отговор
    МАНГЪРОВ, ТИЯ КОИТО СА СЕ ЗАПИСАЛИ ЗА ВАКСИНИРАНЕ, С ПОСЛЕ СЕ ОТКАЗВАТ....КОЛКО ДА ГИ ЧАКАМЕ...МЕСЕЦ,СЕДМИЦА,ГОДИНА....А КАК Е В РУСИЯТА И ЕС...МАНГЪРОВ....И ТАМ ЗАПОЧНАХА МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ, ЩОТО ПРОИЗВОДСТВОТО НА ВАКСИНИ СЕ УВЕЛИЧИ ЗНАЧИТЕЛНО
  • 117 През соца,

    13 1 Отговор

    До коментар #114 от "Магнитните аномалии,":

    Властите съветваха сърдечно болни и възрастни хора, да не излизат от домовете си, особено в някои часове от деня при повишена слънчева активност
  • 118 Заключение

    11 16 Отговор
    Мангъров е редно да го пенсионират и да стане пътуващ проповедник и лечител! Може и да го канонизират в църквата на антиваксърите!
  • 119 ИМПЕРИАЛИСТ

    22 3 Отговор
    Чoвeкът нe e бeзпoмoщeн пoлзвaтeл нa мeдицинcки уcлуги. Cрeщу вируc кoйтo нитo гo виждaш, нитo имa НAДEЖДНA и БEЗВРEДНA вaкcинa нaй-дoбрoтo прoтивoдeйcтвиe e ecтecтвeният имунитeт... В рeзултaт нa cъврeмeннaтa мeдицинa и прoвeждaнaтa oт нeя вaкcинaция, чoвeчecтвoтo вeчe e мъртaв биoлoгичeн вид, c изключeниe нa някoлкo "диви" плeмeнa. Пoнacтoящeм, нaшият живoт ce крeпи eдинcтвeнo нa вaкcинитe.
    "Рeчe Бoг: дa cътвoрим чoвeк пo Нaш oбрaз, (и) пo Нaшe пoдoбиe" (Бит. 1:26). Чoвeшкият oргaнизъм e eднa cлoжнa cиcтeмa c гoлeми възмoжнocти зa caмoрeгулирaнe, нo зa бeдa, ниe нeпрeкъcнaтo нaрушaвaмe бaлaнca кaтo БOГOТВOРИМ ДOКТOРИТE и ce ocлaнямe нa фaрмaцeвтичнaтa прoмишлeнocт нa кoятo вcъщнocт cмe крaйнoтo звeнo.
  • 120 Анонимен

    8 2 Отговор

    До коментар #112 от "Присмехулник":

    Имаше Медицински съвет преди НОЩ! Затвори се Медицинския съвет към Министерския съвет и се отвори НОЩ на 13.03.2020г.! Познай кой беше в Медицинския съвет? Има го в гуглето!
  • 121 Прав е мангъров,

    22 6 Отговор
    През соца ваксините се поставяха от училищната сестра, в София, след пълен преглед от училищният лекар и подробна анамнеза. При безобидна хрема, или леко зачервено гърло, побелял език, се отлагаха! Факт!
  • 122 Анонимен

    13 4 Отговор

    До коментар #106 от "Шулц":

    Ндаа! Гледало кучето на прасето на кафе и му казвало : Ша та ранят, ша та поят, ша та ваксинират, ша та обезпаразитяват; само ша имаш едни маалкички проблеми по Коледа!
  • 123 Санитар

    14 4 Отговор
    Затова ги изгоних онези преди време.Наредили се като за банички.Толкова много придружаващи заболявания имаха някои, че не ги помнят.Къде сте тръгнали тогава,къде сте регистрирани,кой ви е личния лекар?Ами ние за ваксините.. Ама не става така бе хора,ние не сме щаба,ние лекуваме а не убиваме
  • 124 Електра

    13 15 Отговор
    Тоя кръгъл идиот, няма ли да млъкне най сетне, не случайно са го харесал в АБВ, там са все сачми...
  • 125 Естествено

    19 10 Отговор
    Всичко е точно така, прозорлив е доц. Мангъров. Но никак не е трудно да се разберат причините, поради които започнаха т. нар. масова имунизация или ваксинация, все тая. И всекидневно да се бият в гърдите колко успешно било всичко. О, колко елементарно и плоско! Защото, както каза премиера-ние сме прости. Жалко, че мисли всички ни за такива. Интересно е, при тези призиви всички да се ваксинираме, той самия защо не си слага ваксина още???? Само за останалите ли важи, че без значение дали сме преболедували, пак трябва да се боцнем? Защото ако е така е странно...
  • 126 чекмедже 2

    12 5 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    а теб кой ще чука..затова че споделяш мнение ,значи за теб има демокрация,а Мангъров професора ще пращаш в Белене..
  • 127 гост

    12 19 Отговор
    Мрънгъров е идиот.
  • 128 Матей

    16 7 Отговор
    Обаче НОЩ И кабинета не си признаха за провала на първоначалния план,на ЕТАПИ и отделни контингенти,мълчешком го смачкаха и сега има нов план.Инжектиране по бързата процедура,на конвейр,като войниците едно време.Така се осигурява за момента така нужната бройка,после пак ще има суша.В далечна перспектива пък,се очертава реимунизация през половин година,тъй като имунитета бил нетраен.Така се създава нов отрасъл.
  • 129 НРБ

    16 17 Отговор
    Пълен глупак си ...така да говори детски лекар е безобразие, а как точно ваксинирахте децата ни, нас родителите им някога като малки ???? По същия начин...и ти намираш това " като животни " ???? Отвращава ме този Мангъров, нещо с главата не е наред !!!
  • 130 РАДИО ЕЛТО

    11 11 Отговор
    Този живее с батерии , тръгнал ъкъл да дава
  • 131 Бай Шиле

    11 17 Отговор
    ФАКТИ,кой ви плаща да промотирате всеки ден това нещо Мангъров?
  • 132 Дъртият преборил К19

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Цървул":

    Искам си своя зелен пропуск имам антитела и искам да ходя на бар.

    Коментиран от #140

  • 133 Дъртият

    1 0 Отговор
    След малко разследване на самолетни катастрофи по нешънъл джеографик в 20 оо.
  • 134 МАНГАPOF

    7 7 Отговор
    Да КАЖЕ БЪРЗО Л Е Б Л Е Б И Я 😀
  • 135 ПЕЛТЕКА ПАК ПЕЛТЕЧИ ПО МЕДИИТЕ

    16 19 Отговор
    Миналата година лаладжията Мангъров говореше за стаден имунитет, сега, когато това е възможно без огромен брой жертви чрез ваксинацията, той пак не е доволен и продължава да пелтечи глупости! ЯВНО ГО Е ЯД, ЧЕ ПРОГНОЗИТЕ МУ ПРОПАДНАХА ДО ЕДНА, ЧЕ НИЩО ОТ ТОВА, КОЕТО ПЕЛТЕЧЕШЕ ЗА ЛЯТОТО, ЧЕ ВИРУСА ЩЯЛ ДА ИЗЧЕЗНЕ, И ЗА СТАДНИЯ ИМУНИТЕТ, ЧЕ МАСКИТЕ СА БЕЗПОЛЕЗНИ И ВСИЧКИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ВИРУСА, НЕ СЕ СЛУЧИ, ЧЕ ТОЙ Е ПРОСТО ЕДИН ЖАЛЪК ЧОВЕЧЕЦ, ЖАДЕН ЗА СЛАВА И МЕДИЙНА ИЗЯВА, А СЕГА И ЗА ВЛАСТ ЛАМТИ! ДА КЪСА ДИПЛОМАТА, КАКТО БЕШЕ КАЗАЛ, И ДА ОТИВА ДА МИЕ ГРАДСКИТЕ ТОАЛЕТНИ!
  • 136 ще му плюя у сурата

    14 17 Отговор
    Тоя лъжец мангъра ако го видя ще си махна маската и го заплюя у сурата!
  • 137 Стефан

    10 1 Отговор
    Гледахте ли изказването в италианския парламент на независимата депутатка. Направо ще настръхните

    Коментиран от #145

  • 138 въпрос

    12 14 Отговор
    Няма ли кой да го освидетелства този?
  • 139 Коча

    10 4 Отговор

    До коментар #9 от "Пеньо Мангъров":

    С това се оправих, пич. Аспирин, витамин с и мурсаски чай.
  • 140 Гьоринг

    6 1 Отговор

    До коментар #132 от "Дъртият преборил К19":

    Няма зелени, само жълти
  • 141 Бобчо

    19 8 Отговор
    Тук е пълно с шубета, сигурно пишете коментари от под леглото? Страх ви е за жалките ви кожи. Споко, рано или късно, всички ще умрем.

    Коментиран от #146, #148, #149, #164

  • 142 bul

    9 10 Отговор
    ОЛИГРОФЕН ! ! !
  • 143 Гугуг

    18 9 Отговор
    Знаем, Мангъров. Само говедата не го разбират,затова ги "ваксинират".
  • 144 твай

    12 11 Отговор
    Мангъров - президент.

    Коментиран от #147

  • 145 заинтригуван

    5 0 Отговор

    До коментар #137 от "Стефан":

    дай линк моля!

    Коментиран от #150

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 11111

    3 0 Отговор

    До коментар #144 от "твай":

    Да го духайгоду
  • 148 57856

    8 5 Отговор

    До коментар #141 от "Бобчо":

    Бобчо ли си , къв си отивай в ковид отделението веднага, щом си такъв смелчага! Ама не смееш

    Коментиран от #160

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Фейк е

    5 1 Отговор

    До коментар #145 от "заинтригуван":

    Това е фейк новина, под този ник пише Бабикян - царя на такива новини, авер на Мая Костинбродска.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Секта Мангъров

    8 11 Отговор
    Мангъров пак лъже като двойкаджия:

    сряда 20 Януари 2021: 482 новозаразени от 8057 теста (3676 ПСР), процент 6%

    сряда 17 Февруари 2021: 1246 новозаразени от 11545 теста (6001 ПСР), процент 11%

    Броят в интензивните отделения и броя починали е горе долу един и същ, но този показател изостава от броя новозаразени и се очаква да се покачи след няколко седмици.
  • 153 Гфф

    15 3 Отговор
    Та те и сега "ваксинират" добитък.
  • 154 Дядо бг

    11 4 Отговор
    защо няма никой на гишетата в София, пиирогов и други , записани да се ваксинират???? с маймунски ваксини никой не искаааааааа!!!!!!
  • 155 МИСЛЯ

    7 10 Отговор
    ХИТРЕЦ ЛИ СЕ ПРАВИ МАНГЪРЧЕТО,ИЛИ СИ Е ГЛУПАВО И ПОСРЕДСТВЕНО ПО ПРИРОДА,МАЙ Е ПЛОСЪК ТАРИКАТ,НЯМА ДА МУ ИЗЛЕЗЕ НОМЕРА...
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 MOLI

    8 10 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    И ПОНЕЖЕ МАНГЪРОВ Е БОГ,НИЕ ПЪК ЩЕ МЪЛЧИМ ПРЕД НЕГО.ТАКОВА ГЛУПАВО ИНТЕРВЮ НЕ БЯХ ЧЕЛА.ОТ ТОЗИ АКЪЛ НЕ ИСКАМ.
  • 158 Секта Мангъров

    8 10 Отговор
    А ето и данните от най голямата Ковид криза в България когато нямаше никакви мерки и Мангъров беше казал че нямало смисъл да се лекуват болните:

    сряда 18 Ноември 2021: 3938 новозаразени от 9948 теста (само ПСР), процент 40%

    Броят починали на този ден е 117 което е 3-4 пъти повече от сега. Слушайте Мангъров и пак ще ви докара дотам.
  • 159 Реалист

    6 8 Отговор
    Много е хамав тоз грозник:)
  • 160 Бобчо

    4 1 Отговор

    До коментар #148 от "57856":

    Защо да ходя, като имам друга по-добре платена работа ?
  • 161 Тапата

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "Боко тиквата":

    Както изглежда и ти се причисляваш към нормалните хора, а кои са нормални и кои не, решаваш също ти.
  • 162 Терминатор

    6 9 Отговор
    Пълен и..от кретен от класа.
  • 163 Фермера

    4 8 Отговор
    В моята свинеферма питам свинете дали искат да се ваксинират, да избират с каква ваксина и задължителна консултация с Мангъров, преди ваксинацията.
  • 164 Злост

    3 3 Отговор

    До коментар #141 от "Бобчо":

    Важна е ,Бобчо, единствено да имаш тънка талия и малко обноски. Като мене. А който има интелект и мисъл, той може да потрепери. Като мене.
  • 165 Джурналистика

    7 11 Отговор
    Журналистите на "Факти", защо публикувате умопомрачените бръщолевения на Мангъров без да публикувате и реалните факти: процентът положителни тестове беше 6% когато имаше мерки на 20 Януари, а е 11% на 17 Февруари при разхлабени мерки (пост № 152). Защо читатели трябва да вършат вашата работа, или е по лесно да събираш кликания като публикуваш откачени изказвания без никаква проверка?
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Секта Мангъров

    4 8 Отговор
    Истинските факти, а не тези на Мангъров:

    cрядa 18 Нoeмври 2021 (никакви мерки): 3938 нoвoзaрaзeни oт 9948 тecтa (caмo ПCР), прoцeнт 40%
    cрядa 20 Януaри 2021 (строги мерки): 482 нoвoзaрaзeни oт 8057 тecтa (3676 ПCР), прoцeнт 6%
    срядa 17 Фeвруaри 2021 (разхлабени мерки): 1246 нoвoзaрaзeни oт 11545 тecтa (6001 ПCР), прoцeнт 11%
  • 168 Мангасъров

    6 3 Отговор
    Ние не сме Българи ние сме Свине и КАТО Свине ще ни заровят тези твоите приятели Политиците
  • 169 Дядо бг

    8 2 Отговор
    защо няма никой на гишетата в София, пиирогов и други , записани да се ваксинират???? с маймунски ваксини никой не искаааааааа!!!!!!във фесбука вървиииииииии
  • 170 za sthaba

    9 2 Отговор
    ами прав е човека
    не сте дообитък
    а сте уплашен дообитък
    А Бойко НЕ СЕ ВАКСИНИРА
    Балтов каза, че преболедувалите трябва да се ваксинират.
    Президентът със заразената Деса НЕ СЕ васинира
    изводите оставям на вас

    Коментиран от #183

  • 171 Пловдивска стара майна

    5 2 Отговор
    Обичам го тоя човек.
    Жалко че не направи партия на антиковидидиотите, за всичко друго си имаме по две, даже и една резевна , викат и попфолк , каквото и даозначава....
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 На кой

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    на теб ли, ти си изначално забоден, брат.
  • 175 Я вижте

    2 7 Отговор
    "Договор между Мангъров и жена му преди раздялата! Скандалният доцент запазва милиони чрез майка си" - дали е вярно, а?
  • 176 Бай Златан

    8 1 Отговор
    Човека си залага името.Много по лесно за него, щеше да започне да ни плаши с камиони с трупове и прочие..но човека си го каза една ваксина се изпитва неможе така.Хора не виждате ли какво се случва..навремето на учените които казваха ,че има глобално затопляне им се пресмиваха и втова число техни колеги.Сега като виждаме,че климатичните промени са реалност...Има си баланс в природата и в живота казвам ви го от личен опит.Дано хората се осъзнаем и да заживеем в мир с природата и с нас самите.Чао от мен!
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Баба ми.

    5 0 Отговор
    Аз никога не съм се ваксинирал срещу грип.Може би тези които всяка година се ваксинират са по уязвими.Например в сащ масово се ваксинират, а сега са уязвими за ...
    19.Правили ли са учените изследвания дали ваксините преди влияят на сегашната безпомощност.Аз разсъждавам така разбира се за мое успокоение.
  • 180 Ха ха ха

    3 0 Отговор
    Цитат Б.Б.
    "Със сигурност това което си мислим за корона вируса, не е това което е всъщност " -замислете се малко
  • 181 аз съм Веска

    1 1 Отговор
    ПО ТАЗИ ПРИЧИНА МАТЕМАТИЦИТЕ СЕ ВКЛЮЧИХА МНОГО АКТИВНО : КАКТО СЕ ВАКСИНИРАМЕ АНГРО , ЩЕ СЕ СПАСЯТ ХИЛЯДИ ПОВЕЧЕ , ОТКОЛКОТО АКО СЕ ПРАВИ СЛЕД ОБСТОЕН ПРЕГЛЕД НА ОБЩО СЪСТОЯНИЕ .ЯВНО НА МАНГЪРОВ МУ Е ОЩЕ РАНО ДА СТАВА ПОЛИТИК . В БГ ПОЛИТИКАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ ДА КАЗВАШ ВИНАГИ НЕЩО , ОТ КОЕТО МОГАТ ДА СЕ ПОЛЗВАТ ИЗБРАНИ .... НО ... ЖИВИЯТ ЖИВОТ Е НЕЩО СЪВСЕМ ДРУГО .
  • 182 Още малко ви остана

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пеньо Мангъров":

    Ти кат гледам вече си оправен...
  • 183 Султан

    1 0 Отговор

    До коментар #170 от "za sthaba":

    Абе ти прост ли си или на такъв се правиш, за чий чеп трябва да се ваксинира някой при положение, че е е карал КОВИД, това се прави поне след 8-10 месеца.
  • 184 Борисов

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цървул":

    Навремето бе тъпанар, всеки човек си имаше картон, в който се отбелязваха всички прегледи и здравословното му състояние се следеше постоянно, затова и ваксините се биеха без преглед именно, поради това, че имаше картони със здравословното състояние на хората, а това сега ЛИПСВА.
  • 185 Истината

    1 0 Отговор
    От мравката правите слон. Всеки има глава на раменете и аз да ви кажа как е извън България на запад. Ваксинира се мъжа от Кения и е оей. Дори не знае с коя ваксина. Поиай е. И видял през нощта как с носилката ги изнасят и си казал. Аз не вярвах, но се убедих, че има вирус и т. н.
  • 186 карамбата

    3 2 Отговор
    Мрън, мрън, гъров е кретен.
  • 187 Заев

    4 2 Отговор
    Да попитам Мангъров старозагорски македонец ли е? Оказва се, че дъщеря му е завършила фармация в Пловдив, ама е приета в...Скопие!!! А в Скопие приемат само срещу...македонски паспорт, който се вади за нула време. Познавам немалко лекари, приети в Скопие и моментално прехвърлили се в Пловдив. Политикът и лекарят трябва ли да имат морал? Или моралът винаги е "за другите"!

    Коментиран от #190

  • 188 Богомил Трайков

    3 3 Отговор
    Пълен шизофреник, по скоро ИДИОТ.
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Вуте

    1 1 Отговор

    До коментар #187 от "Заев":

    Не бил нужен "пасош", а само държат изпит по "македонски jазик"! Явно го е издържала! И е платено-без изпит. Всеки тъ.па.нар е добре дошъл!
  • 191 Mad Max

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Човекът е животно, просто едно мислещо такова. Те ни третират, като безмозъчни!
  • 192 тц тц

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Пеньо Мангъров":

    Гласуване за Мангъров означава гласуване за един от най-отвратителните политици Румен Петков.
    Мошеника Румен Петков мисли , че като парадира с руски ваксини и скрит зад личността на Мангъров ще подлъже стадото да забрави що за корумпе беше и той. ДС си е стабилна школа в манипулациите на обществото.

    Коментиран от #196

  • 193 Първоначално

    3 1 Отговор
    Зомбирани: Носете маски навсякъде.Докато не се създадат ваксини. Дойдат ли ваксините, всеки ваксиниран е безопасен .И за себе си,и за околните.Идват ваксините,но работата се спече.Много твърдоглави и недоверчиви,който развалят схемата.Веднага обърнаха поляритета: Недостиг на ваксини! И рогатите започват да вряскат за ваксини.Да се редят на опашка.Умират да чакат на опашки.Генетично заложено.Бързайте,зашото дори ваксинирани,сеете зараза(?). Ерго: Докато не минем през загражденията на Ветеринарния да ни прасне до последния човек,няма лабаво.През това време съвсем целенасочено блокираха и едрия бизнес.Да поогладнеят и загубят милиони.Сега,щом първите рогати влязоха в заграждението,плана е изпълнен.Всеки порбаджия,ще постави условие: Или носиш от Ветеринарния че си боцнат,или вратата.Аз няма да губя кинти заради теб,и още неколцина.Къде ще ходиш без работа,гоест доходи? При друг чорбаджия? И той ще ти посочи като първо условие,да имаш документ от Ветеринарния.Държавата не може да те задължити( езуитски трик) но не може да ЗАБРАНИ на работодателя да изисква документ за ваксинация.Онзи,с бръснатите веждички го каза в прав текст.Та къде е виновен,и греши Мангъров? Единствената грешка е,че използва -свини! Неуместно сравнение, защото грухчо има страхотен инстинкт.Квичи до небесата,десет човека не могат да го удържат,щом надуши ножа.А рогатите,вървят и преживят, докато касапинът си върши спокойно работата с тези- отпред.Трвбваше да използва" рогати"!
  • 194 Сашо

    3 1 Отговор
    Тоя нали си скъса дипломата......Пълен некадърник
  • 195 Стара чанта

    2 0 Отговор
    пел.ек гну.ен, оди го ду.ай, свин.о недо.ла.ена !
  • 196 Матю

    1 1 Отговор

    До коментар #192 от "тц тц":

    Румен Петков е мошеник , кой му вярва
  • 197 само дето

    1 1 Отговор
    ваксините за нас още не ги правят в делиормана....
  • 198 Погледни се

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цървул":

    - 411 ! айде сега оди да се фалиш колко си,велик!!!
  • 199 А бе мангъров

    0 0 Отговор
    ти си типичен пример за българин тъпоъгълен, лаладжия знаещ всичко, а на практика е 00!
  • 200 Грую

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цървул":

    Спомни си. Мен са ме връщани от ваксинация заради ускорена утайка на кръвта. Отидох след няколко дни, утайката се беше оправила и тогава ме ваксинираха. При наличие на какъвто и да било възпалителен процес, ускорената утайка на кръвта е един от признаците за това, е противопоказно да се слага каквато и да било ваксина, а такава от полуубити болестотворни микроорганизми , каквито ваксини има, направо следва да бъде забранено. Виждал съм инвалидизиран човек поради прекарана болест след ваксинация за полиомиелит. Потресаващо е!
  • 201 91 водки

    0 0 Отговор
    Прав е за ваксините и поставянето им, но кога в България на някого му е пукало.
  • 202 И когато

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Помисли, бею":

    И ако между тях е твой близък?Или си ти ?Тогава думата с COVID 19 няма да ти е важна.Няма да са ти важни процентите .Но пък ще си част от тъп коментар.
  • 203 Казуар

    1 0 Отговор
    Мангъров продължава да фъфли.