Last news in Fakti

5 Март, 2021 17:40 7 537 130

Статуквото заслужава силен шамар от гражданите

  • герб-
  • статукво-
  • мерки-
  • разхлабване-
  • фитнеси-
  • ресторанти-
  • избори-
  • ниска избирателна активност

Най-тъжното е, че в изпълнението на предизборните цели на правителството - да има ниска избирателна активност, обусловена от висок брой заразени лица с коронавирус, участват и хора, положили Хипократова клетва. А това поставя петно върху цялата гилдия

Статуквото заслужава силен шамар от гражданите - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пъкленият сценарий на нехуманната българска власт, за който много хора говорят още от края на миналата година, e в ход. Отворени фитнеси, отворени ресторанти, въобще почти всичко е отворено и заразените с коронавирус от ден на ден се покачват. В последните дни се забелязва как новите случаи не падат под 1000, а в един от дните минаха дори 2500. И всичко това се случва с оглед на няколко фактора, но се прави само с една цел - възможно най-ниска избирателна активност на редовните парламентарни избори на 4 април, която да възпроизведе сходно на сегашното парламентарно статукво, включително със силата на твърдия електорат, към когото може да причислим клиентелата на властта, купения вот и корпоративния такъв. За властта е важно нормалните хора в България да си останат по домовете в деня на изборите - заразени с COVID-19 или уплашени до краен предел от него.

Познавайки склонността на това правителство да прави откровени глупости, въобще не е изключено към средата на месеца стадионите и залите да бъдат отворени за публика, въпреки очевидното покачване на заразените с COVID-19. А като нищо и някой многохиляден предизборен концерт, гарниран със скара и бира, ще бъде позволен.

Докато разни батки и мутреси си "разцъкват" във фитнеса (ясно е, че не всички във фитнесите влизат в двете определения), а други гуляят безконтролно по кръчмите, вместо да си чакат реда за ваксиниране, от понеделник плановите операции в София и всички други "червени зони" ще бъдат преустановени до не се знае кога. А някои от тези операции може и да са живото спасяващи...

Важна бележка е, че отварянето на ресторантите не може да мине изначално за грешка, но те трябва да работят при много строги противоепидемични мерки, за да не се превръщат в терен за разпространение на заразата.

Освен идиотските непрекъснато повтарящи се отваряния и затваряния, бяха направени и куп други глупости - волни или неволни, които допринасят към общата картина.

Например тотално сбърканата стратегия що се касае до ваксините и ваксинационната кампания. Поръчаните ваксини, освен че са изключително малко, най-много от тях трябва да дойдат от компанията "Aстра Зенека", произвела ваксината около която има най-много спорове - доколко е ефективна, за кои възрасти е пригодна и т.н. Оправданието е, че се е очаквало "Астра Зенека" първа да регистрира ваксината си, но това не отменя факта за грешно взетото решение и това, че не са поръчани повече като цяло и повече от другите две - на "Пфайзър/Бионтех" и "Модерна". Именно с първата спомената бяха ваксинирани тези, които трябваше да послужат като пример за всички останали.

Няма и ефективна про кампания за ваксинацията. Крайно недостатъчно е да кажеш на хората: "Ваксинирайте се, безопасно е". Единствено някои лекари се опитват да правят нещо по въпроса за комуникацията с хората, но това е прекалено общо и недостатъчно, особено когато едни от най-търсените събеседници са Чорбанов и Мангъров, а в същото време някои иначе адекватни хора от гилдията искат да говорят само в мейнстрийм официозите, които не малка част от българите ненавижда заради "дебати" като сутрешния по bTV.

И резултатът от малкото поръчани ваксини, закъсненията в доставките и липсата на комуникация с гражданите е, че твърде малко българи са получили ваксина.

Най-тъжното е, че в изпълнението на предизборните цели на правителството - да има ниска избирателна активност, обусловена от висок брой заразени лица с коронавирус, участват и хора, положили Хипократова клетва. А това поставя петно върху цялата гилдия.

А извън здравния аспект, гласуването по пощата съвсем съзнателно не беше въведено, за да не постави под съмнение реализацията на пъкления план за желаната ниска активност на 4 парил.

Всичко обаче си зависи от хората - от тяхната воля и съвестност. Те са абсолютно способни да забият силен шамар на подмолната управляваща върхушка. Като се започне от това да пазят себе си и близките си от тази напаст COVID, с която скоро трябва да се справим, минем през това да се ваксинират и да мотивират хората около тях също да го направят, и стигнем до това да гласуват и да призоват всеки член от семейството си, приятел, познат и колега също да го направи. Такива действия наистина могат много сериозно да объркат сметките на статуквото.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 96 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП....РАЗГРОМА В..... МЪГЛИЖ

    23 162 Отговор
    ВЕРНО ШАМАРА ЗА БСП Е ГОЛЯМ.....

    Коментиран от #65

  • 2 Си ган

    20 132 Отговор
    Пешко, на 4-ти друга песен ще пееш, ха на бас!!!! Има да възхваляваш Баце, та ушите ще ти плющат!!

    Коментиран от #103, #128

  • 3 Последния Софиянец

    116 18 Отговор
    Гласувайте за извънпарламентарни партии и ги оставете на нас.Ние ще ги накараме да ни чуят.

    Коментиран от #25, #100

  • 4 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    17 96 Отговор
    И ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА ПАК В ПАРЛАМЕНТА,ПАЧКИ ТРУПАТ, КРЪВЧИЦАТА НАРОДНА СМУЧАТ,НЕСМЕТНО БОГАТИ СТАВАТ....БСП ИЗБИРАТЕЛЯ НА ТРЪСТИКАТА, ЯКО БАЧКАТ, СКЪСВАТ ИМ ГЬОНА ОТ РАБОТА, ВСЕ ПО БЕДНИ СТАВАТ...КЪДЕ ГО СОЦИАЛИЗМА ДРУГАРКО НИНОВА.....НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ

    Коментиран от #66

  • 5 БСП....РАЗГРОМА В..... МЪГЛИЖ

    20 97 Отговор
    ЩЕ ВИ ДЪРЖИ ДЪЛГО ВРЕМЕ ВЛАГА....ДРУГАРИ ОТ БСП

    Коментиран от #67

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ

    21 115 Отговор
    ДРУГАРЮ ЗДРАВКОВ......ЩО ХОРАТА ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ.....ЩОТО ДЕЙСТВА, А НЕ ФИЛОСОФСТВА КАТО ВАС

    Коментиран от #68

  • 8 анонимен

    109 13 Отговор
    Заглавието е добро.ГЕРБ да излязат временно от политиката и да се опомнят.
  • 9 Достойна присъда

    110 15 Отговор
    Статуквото вече получи шамар от върволиците хора на Шипка, сега след като хората казаха а е време да кажат и Б на изборите!
  • 10 choko

    87 13 Отговор
    Сенаторите на США ви шамаросаха хехе

    Коментиран от #82

  • 11 ЕХАА

    26 48 Отговор
    АМИ , ДРУГАРЮ ЗДРАВКОВ , ТА НАЛИ ТОЧНО ТИ ПИШЕШЕ , ЧЕ МЕРКИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО СА МНОГО СУРОВИ , ВСИЧКО Е ЗАТВОРЕНО БИЗНЕСА ФАЛИРА !!! ЗАЩО ЗАПЯ ДРУГА ПЕСЕН И ОБЪРНА ПЛОЧАТА ТОЧНО СЕГА ??
  • 12 БСП....РАЗГРОМА В..... МЪГЛИЖ

    12 65 Отговор
    ОЛЕЛЕ МАЛЕ, КАКЪВ ШАМАР НИ ПЛЯСНАХА...И БУЗИТЕ НИ ПОЧЕРВЕНЯХА....

    Коментиран от #69

  • 13 логика

    43 5 Отговор
    30г си бъркаме в носа,сега дс статуквото бърка в г..а!Честито на потребителите!
  • 14 ЗДРАВКОВ...ФУРНАДЖИЙСКАТА ЛОПАТА

    14 43 Отговор
    МАЙ БЪРЗО СМЕНИ КОВИ НАСОКИТЕ...ЩО ТАКА БЕ ДРУГАРЮ ЗДРАВКОВ.....

    Коментиран от #70

  • 15 долу опг гроб

    76 10 Отговор
    Гледам напереното вице Томислав Дончев в първия предизборен дe6aт по бТВ. Хвърля се да брани ГЕРБ и правителството от всяка критика – сакън, направили сме адски много.
    Лъжец!
    Само преди ден Националният статистически институт публикува данни за икономическото състояние на населението в страните от ЕС. На дъното, дори под дъното, дълбоко под дъното е България!
    През 2019 г. регионалният БВП на човек от населението, изразен в стандарти на покупателната способност (СПС), е 32% от средния за Европейския съюз в Севepозападния регион на България. Мизерията ни е сравнима единствено с остров Майот, отвъдморска територия на Франция някъде между Мадагаскар и Мозамбик… За сравнение в Люкceмбург стандарта е 260%, сравнен със средния за ЕС.
    Дончев и най-вече вождът му с джипката вият като ерихонски тръби какви приказни резултати са постигнали и живеем прекрасно. И се намират идиоти да им вярват…


    А резултатите са смразяващи.

    Водещите региони според БВП на човек от населението през 2019 г. след Люксембург са Южен район в Ирландия с 240%, Прага в Чехия - 205%, Брюксел в Белгия и Източен и Централен в Ирландия - по 202% и Хамбург в Германия - 195%.

    За разлика от тях след Северозападния регион на България (Видин, Враца, Ловеч, Монтана и Плевен) и Майот, които едва стигат 32% от средното ниво за ЕС, другите райони, затънали в мизерия са пак български: Северен централен - 35% (Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Търговище), Южен централен - 37% (Кърджали,

    Коментиран от #101

  • 16 Последния Софиянец

    16 92 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ, Радев започна много да лъже , излъга и на 3- ти МАРТ, каза, ЧЕ правителството е забранило празника! ЗАТОВА наесен ще гласувам против РАДЕВ !

    Коментиран от #17

  • 17 РАДИО ЕЛТО

    14 82 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Точно така, господин софиянец, и аз ще гласувам за Бойко, а наесен против Радев.

    Коментиран от #71, #104, #105

  • 18 Народа

    11 88 Отговор
    НА 4.04. ще гласуваме за БОЙКО И ГЕРБ!!!

    Коментиран от #45, #72

  • 19 Перо

    68 5 Отговор
    Слабата избирателна активност за която се бори статуквото,чрез различни форми,вкл.пандемията,иска главния гласоподавател да са държавните и общински корумпета и бетонирането на мутрите за винаги! Хора гласувайте и бъдете бдителни към манипулациите на статуквото,да не гласуват за “мъртвите души”!
  • 20 илийката

    7 64 Отговор
    Свети Георги ще помолим с нас по пътя да върви,
    Свети Георги, тебе молим, ееееееееее
    Дай ни сили, с комунизма пак да се преборим.

    На 4-ти ГЕРБ бие с 200 всички!

    Коментиран от #52

  • 21 ПСР

    64 9 Отговор
    Много са аспектите,но статията е добра.
    Боко не слиза от дЖипката.Съчетава пошлата роля на Премиер и рУководител на ГЕПП.
    Паниката с вируса е все по-обхватна."Хубавото",тепърва предстои.
    Ваксинациите са страховит"успех"на Властта.
    Падне ли Боко от Власт-иде разруха,глад,мор,фалити и пр.комунистически екстри.
    Агенциите отсега са Му предписали служебна победа-нЕма смисъл да абите,да одите до урните и да гласувате...Аз съм вашият човек,който пИчели безапелационно.
    Кьовеши нищо не разбира от прокурори.Ние сме обидени.
    Радев лъже-Боко,никога!
    Американските сенатори се изказват неподготвени и от свое име./може и да лъжат,защото Радев ги е подкупил/.
    Той продължава да обикаля из България.С "неговата"дЖипка.
  • 22 123456

    61 10 Отговор
    Задължително ще гласувам но няма дае за герб вмро нфсб-воля дпс
  • 23 Ggg

    62 5 Отговор
    ГЕРБ увеличава дълга на България и назначава калинке в администрацията. Спешно трябва да намалим депутатите и чиновниците наполовина за да не вдигат данъците догодина.
  • 24 Перо

    53 4 Отговор
    Слабата избирателна активност за която се бори статуквото,чрез различни форми,вкл.пандемията,иска главния гласоподавател да са държавните и общински корумпета и бетонирането на мутрите за винаги! Хора гласувайте и бъдете бдителни към манипулациите на статуквото,да не гласуват от името на “мъртвите души”!
  • 25 Ооо

    5 46 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ще гладуваме за ГЕРБ и ще разчитаме да протестирате после още 365 дни за да им покажете че така не може!

    Коментиран от #32

  • 26 Герб е Мумия

    58 7 Отговор
    Ще влезе в следващият парламент на носилка.Тиквата ще отговаря на много въпроси,Народът иска да гледа открити пленарни заседания по телевизията,както в 1990г.,зората на демокрацията!Почне ли пак да се спотайва,Хората ще го измъкнат с голи ръце от жипката!,Бока,няма вече накъде брато..
  • 27 Аз40🏴‍☠️

    56 9 Отговор
    Вчера го гледам по няква тъпа медия (май бнт) и се жалва Боко, че не слушали българите, че някой ги бил излъгал, че нямало пандемия. Ама хленчеше, пълен позор е.
  • 28 доТрълт на гроб

    42 6 Отговор
    защо изобщо се пънеш не виждаш ли че те помпят с минуси както боку тиквата си поми чекмеджето с евраци ?
  • 29 ЗДРАВКОВ...ФУРНАДЖИЙСКАТА ЛОПАТА

    6 36 Отговор
    ЩО БЕ ДРУГАРЮ ЗДРАВКОВ...ИМА И ЕКСТРИ ПРИ ВАКСИНАЦИЯ НА ДРУГАРИТЕ...СРЕЩУ ТЯХ Е БЮСТА НА ЛЕНИН ПРИ ВАКСИНИРАНЕ...

    Коментиран от #73

  • 30 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    4 31 Отговор
    И ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА ПАК В ПАРЛАМЕНТА,ПАЧКИ ТРУПАТ, КРЪВЧИЦАТА НАРОДНА СМУЧАТ,НЕСМЕТНО БОГАТИ СТАВАТ....БСП ИЗБИРАТЕЛЯ НА ТРЪСТИКАТА, ЯКО БАЧКАТ, СКЪСВАТ ИМ ГЬОНА ОТ РАБОТА, ВСЕ ПО БЕДНИ СТАВАТ...КЪДЕ ГО СОЦИАЛИЗМА ДРУГАРКО НИНОВА.....НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ

    Коментиран от #34, #74

  • 31 ГОРСКИ

    44 7 Отговор
    След потъването на герб не знаем мишките къде ще бягат!!!!!

    Коментиран от #35

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 БСП....ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ

    6 35 Отговор
    ДРУГАРИ ОТ БСП...ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ИЗБИРАТЕЛИ

    Коментиран от #75

  • 34 само Радев

    30 3 Отговор

    До коментар #30 от "БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ":

    ти сега искаш да ни внушиш че не бойко , а други пълнят чекмеджета ли :)))))

    Коментиран от #36

  • 35 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    5 29 Отговор

    До коментар #31 от "ГОРСКИ":

    ПОТЪВАНЕ, КАТО В МЪГЛИЖ ЛИ...А ДРУГАРИ

    Коментиран от #40, #77

  • 36 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    4 23 Отговор

    До коментар #34 от "само Радев":

    ПИТАЙ БСП МИЛИАРДЕРИТЕ....

    Коментиран от #80

  • 37 ВАКСИНИТЕ.....УДАР ПО БСП

    6 26 Отговор
    ВАКСИНИТЕ НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ....АМА ПОСЛЕ ДА НЕ ТИЧАТЕ КАТО НИНОВА ПРИ ЩАБНИЯ ВЪВ ВМА ДА Я....ОПРАВЯ

    Коментиран от #79

  • 38 И аз искам да открадна милиарди

    24 2 Отговор
    И да си уреда хора във властта и в бизнеса и в съда пък вие ми ударате шамар😂😂😂😂май вие трябва кроше да си ударите и то няколко че сте ме оставили да стигна до тук с грабежите😂😂😂

    Коментиран от #39

  • 39 НОВО ПЕТ

    3 18 Отговор

    До коментар #38 от "И аз искам да открадна милиарди":

    СТАНИ ДЕПУТАТ ОТ БСП И ...ГОТОВО
  • 40 ГОРСКИ

    18 4 Отговор

    До коментар #35 от "БОРИСОВ...ПАК МАЧКА":

    Другарю сте вие не изявените комунисти,вие трябва да спорите със бсп кой има повече комунисти!!!!!

    Коментиран от #41, #43

  • 41 БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ

    5 32 Отговор

    До коментар #40 от "ГОРСКИ":

    НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ СИ...А КВО ПРАВИШ ЗА ХОРАТА....БОРИСОВ Е ПО ОБЕКТИТЕ...А ДРУГИТЕ СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ.....ПОСЛЕ ЩО БАЦЕТО ГИ МАЧКА НА...ИЗБОРИТЕ....

    Коментиран от #51, #81

  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 33 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ, Радев много ЛЪЖЕ , затова наесен ще гласувам против него!

    Коментиран от #106

  • 43 Който е откраднал най много

    18 1 Отговор

    До коментар #40 от "ГОРСКИ":

    Тои е най големия комунист😂😂😂😂😂

    Коментиран от #50

  • 44 КТБто

    26 4 Отговор
    Само ние се правим на ощипани моми на хорото. Цял свят знае че управлението ни е най-зле за всички времена. 5% активисти на ГЕРБ и 20% учители,полицаи, доктори и бойкова администрация по задължение. На свободните, май ще почакаме новия 3-ти Март.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 БСП....РАЗГРОМА В..... МЪГЛИЖ

    5 22 Отговор
    ДЪРЖИ ЛИ ВИ ВЛАЖНО ДРУГАРИ.......А ЗА ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ НЕ МИ СЕ МИСЛИ.....

    Коментиран от #85

  • 47 ПЕНСИОНЕР

    5 33 Отговор
    БОЙКО И ГЕРБ ВДИГНАХА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ТРИ ПЪТИ, ВДИГНАХА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ТРИ ПЪТИ, ВДИГНАХА ВСИЧКИ ЗАПЛАТИ НА ЛЕКАРИ, УЧИТЕЛИ, ВОЕННИ, ПОЛИЦАЙ, АДМИНИСТРАЦИЯ! ЗАТОВА НИЕ ЩЕ ГО ПОДКРЕПИМ НА ИЗБОРИТЕ СЪС НАШИЯ ГЛАС!!!!

    Коментиран от #83

  • 48 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    4 22 Отговор
    ШЕ ВЗЕМЕ И СЕГА ДА ТРЕСНЕ СТОЛЕТНИЦАТА НА ИЗБОРИТЕ.....НЕМА ДА Е ЗА...СЕФТЕ....ЯВНО НА НЕЯ И ХАРЕСВА ДА Я....ТРЕСКАТ

    Коментиран от #84

  • 49 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    3 19 Отговор
    И ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА ПАК В ПАРЛАМЕНТА,ПАЧКИ ТРУПАТ, КРЪВЧИЦАТА НАРОДНА СМУЧАТ,НЕСМЕТНО БОГАТИ СТАВАТ....БСП ИЗБИРАТЕЛЯ НА ТРЪСТИКАТА, ЯКО БАЧКАТ, СКЪСВАТ ИМ ГЬОНА ОТ РАБОТА, ВСЕ ПО БЕДНИ СТАВАТ...КЪДЕ ГО СОЦИАЛИЗМА ДРУГАРКО НИНОВА.....НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ
  • 50 ГОРСКИ

    9 0 Отговор

    До коментар #43 от "Който е откраднал най много":

    Много правилно!!!!
  • 51 ГОРСКИ

    19 2 Отговор

    До коментар #41 от "БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ":

    Защото от обектите се краде най много!!!!!

    Коментиран от #54

  • 52 тошката

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "илийката":

    Илийката,айде наздраве,ееееее!
  • 53 БСП....ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ

    5 20 Отговор
    ДРУГАРИ, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ЯДЕТЕ ТОЛКОВА БОЙ ОТ БАЦЕТО....ТОЙ НАПРАВО ВИ РАЗКОВАВА НА ИЗБОРИ.....ТО БИВА, БИВА....АМА 11 ГОДИНИ ДА ВИ МАЧКА......ТО СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ
  • 54 БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ

    4 17 Отговор

    До коментар #51 от "ГОРСКИ":

    НАЙ МНОГО СЕ КРАДЕ ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ И В ПАРЛАМЕНТА....И ОСОБЕНО ПРИ ПРАВСТИЗАЦИЯ...БСП ЯКО СЕ НАГУШИХА...А СЕГА НЕКОЙ ОТ ТЯХ СА В КАУША

    Коментиран от #59

  • 55 898

    14 4 Отговор
    Бойковци,любимият ви вожд пак ще спечели,независимо как.Радвайте се още малко през последните сто дни след изборите.След това идват дните за разплата.

    Коментиран от #56, #57

  • 56 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    4 16 Отговор

    До коментар #55 от "898":

    ЧЕ ТЯ РАЗПЛАТАТА Я ПРАВЯТ ОТ 10 МЕСЕЦА..И РАДЕВ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ....И НАКРАЯ ПАК БАЦЕТО.....ПРЕМИЕР

    Коментиран от #98

  • 57 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    3 13 Отговор

    До коментар #55 от "898":

    ЛОШОТО Е ЧЕ БАЦЕТО МАЧКА И НА ИЗБОРИ И НА ПЛОЩАДА....

    Коментиран от #86

  • 58 Левски

    21 4 Отговор
    Хунтата си мисли, че спретвайки ниска избирателна активност и спечелвайки изборите върху десетхи хиляди трупове по тяхна вина, ще получат вълна от протести, които до сега не са и сънували, и която ще ги изхвърли от властта буквално, защото полицията, страхувайки се за живота си няма да се намеси – пред стотиците хиляди, а може и над милион граждани само в София, полицията ще има привилегията само да наблюдава, или да бъде пометена от цунамито от хора, които не са забравили ЖЕСТОКОСТИТЕ, които същите тези слуги на властта извършиха върху техните деца, биейки ги като животни със злоба.

    Коментиран от #60

  • 59 ГОРСКИ

    14 2 Отговор

    До коментар #54 от "БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ":

    Ама вожда ти и той е на път за кауша !!!!!!!

    Коментиран от #61

  • 60 БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ

    4 12 Отговор

    До коментар #58 от "Левски":

    КЪДЕ СА ТИЯ МИЛИОН ПРОТЕСТИРАЩИ.....ТРИЙСЕТ ЧЕТИРИДЕСЕТ.ЧОВЕКА ВИКАТ ВСЯКА ВЕЧЕР......И...НИЩО.......
  • 61 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    1 10 Отговор

    До коментар #59 от "ГОРСКИ":

    ВАЖНО Е КОЙ Е ВЪТРЕ....ДРУГИТЕ НЕ ГИ МИСЛИ
  • 62 БСП....РАЗГРОМА В..... МЪГЛИЖ

    2 10 Отговор
    ТРЕНИРОВКА ЗА ИЗБОРИТЕ НА 04.04......
  • 63 мислещ

    12 2 Отговор
    "Зa влacттa e вaжнo нoрмaлнитe хoрa в Бългaрия дa cи ocтaнaт пo дoмoвeтe в дeня нa избoритe - зaрaзeни c СОVID-19 или уплaшeни дo крaeн прeдeл oт нeгo."

    Че кой нормален човек няма да смее да гласува заради вирус, при положение, че поне веднъж седмично влиза в супермаркет (Или ако не влиза от страх, пак е ненормалник)?
  • 64 Moй

    14 2 Отговор
    Kaмпанията на опозицията трябва да е пълна с масивни призиви за гласуване на хората.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "БСП....РАЗГРОМА В..... МЪГЛИЖ":

    герп трол
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    4 10 Отговор

    До коментар #69 от "герпедал":

    ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ БСП КОМУНЯГИТЕ НЕ МЕ ХАРЕСВАТ....ВАЖНО Е ДА ГИ МАЧКАТ НА ИЗБОРИТЕ.....

    Коментиран от #78

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Пфф

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "choko":

    Шамаросали баба ти . Кака ти Лече им е подхвърлила някви трохи да си чешат езиците . Голям шанар , голяма робота .
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Република

    1 1 Отговор
    Пепи няма угодия в тая България.
  • 88 Курнел Ниноф

    1 5 Отговор

    До коментар #86 от "герпедал":

    ВСПеер@з
  • 89 до 65 84

    0 1 Отговор
    Стига рева че ми протче лаптопа
  • 90 ЗА 65 до 84

    1 0 Отговор
    Продавам евтин вазелин на едро
  • 91 Сатъра на Хана

    5 1 Отговор
    Пак ще ххххх Раята
    ........ ................... Хората на 9-ти Септември 1944 са били наясно
    .......... .........................
    че Фашистите ще дадат кокала само с трепане
  • 92 Сатъра на Хана

    8 3 Отговор
    Застреляйте Клоуна и шоуто ще свърши :))
  • 93 Матей

    12 2 Отговор
    Сега,каквото и да си говорим,бойко ще направи каквото е намислил,така се е вкопчил във властта,че и дизел не може го откъсна.Ще направи така,че да гласуват само неговите хранени хора,другите ще бъдат отстранени било чрез недопускане като неблагонадеждни,ковид е удобно оправдание.Други ще бъдат отвратени и предварително разочаровани.След изборите трябва обезателно да се иска касиране,направо президента да назначи служебно правителство и бързо разследване на изборните измами.Трябва да се излезе и с апел към ЕП за съдействие и помощ защото се потъпква брутално тъй любимата им демокрация.
  • 94 С--м--ъ--р--т за ГРОБ

    8 2 Отговор
    Това е мечтата ми Да Ги видя на бе--си--л--ка--та.Крадлива па--пл--ач.
  • 95 Няма ли кой

    6 1 Отговор
    Да Го бастиса тоя И--З--Р--О--Д.ГРОБ ЗА ТЕБ ТИКВА ПРОСТА МЕЖДУ 2 ЛОСТА.
  • 96 Кръв

    12 4 Отговор
    Кръв Кръв Кръв Кръв на тая па--пл--ач която пие кръвта та България 10 години. Поздрави от свободният свят.Да наемем чеченец да му майката на тоя .Макак двукрак.
  • 97 Българите сте прости

    15 4 Отговор
    Да изберете такова едноклетъчно да Ви управлява. Заслужавате кенефа си.
  • 98 Пендо

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "БОРИСОВ...ПАК МАЧКА":

    Мечтите никой не може да ти отнеме.

    Коментиран от #122

  • 99 Дела

    13 2 Отговор
    Който иска да гласува никой не може да го спре, слага противогаз, гумени ръкавици и на бой последен срещу статуквото. Но първо трябва да променим себе си.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Banderas

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "долу опг гроб":

    Много правилно! Ето именно заради това не одобрявам сегашното управление! Българинът работи и получава мизерно заплащане ,колкото да си плати вече безбожно надутите битови сметки и местни данъци и това е на фона на фиксираната мизерна минимална заплата,защото пивярвайте,че 80,% от работодателите се оповават на нея!
  • 102 РАДИО ЕЛТО

    9 5 Отговор
    герб са до тук БОЙКО е патологичен лъжец двуличник калинки малинки гербави от31 години до сега се съсипва БЪЛГАРИЯ
  • 103 МИЛЕНИУМ

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Си ган":

    НАЙ ДОБРЕ СЕ СМЕЕ КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН
  • 104 РАДИО ЕЛТО

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "РАДИО ЕЛТО":

    ей гербераст не кради никове
  • 105 РАДИО ЕЛТО

    11 3 Отговор

    До коментар #17 от "РАДИО ЕЛТО":

    РУМЕН РАДЕВ е достоен ПРЕЗИДЕНТ
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 cpv

    3 4 Отговор
    Като си токова "принципен",защо не пишеш за Румен Радев,който не се съобразява с карантината да не се събират много хора на едно място и пак правителството е виновно,а какво ще пишеш с не кадърните си статии след като това правителство си отиде!
  • 108 Крум

    2 2 Отговор
    Искам европеиско правителство съвременно мислещи и млади хора за доброто бъдеще на нашите деца.Тези политицби са със средновековно мислене ииии доближават Българиа до Авганистан.Искам Евро конституциа не Мутра да плаши дететоми и дебели министри Палиачовци.Огледаите се.
  • 109 Фаро

    3 1 Отговор
    Статуквото се крепи на патерици
  • 110 Перо

    3 1 Отговор
    В иронията има голяма степен истина!
  • 111 sbs

    2 2 Отговор
    ПЕТЪРЧОООО---КАЖИ НА КАКВИ ДОБАВКИ СИ ДА ТИ ПРАТЯ ----ПАРИ НЕ ТИ ИСКАМ ---ЩОТО ОЩЕ НЕ СА ТИ ПРИВЕДЕНИ ---- ОТ ДУБАЙ ДО ТУК ПЪТЯ Е ДЪЛЪГ
  • 112 Ъ голям

    7 2 Отговор
    Статуквото това е предимно БОРИСОВЩИНАТА ! Тя се превърна в символ на ПРОСТАЩИНА , ЛИЦЕМЕРИЕ и МАНИАКАЛНА САМОВЛЮБЕНОСТ !

    Коментиран от #123

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Романът

    6 1 Отговор
    на Оруел 1984, написана 1946-48 и излязла на пазара 1949 е предупреждение какво ни чака и да не го допускаме. Ние живееме повече от10 години като герой от романа Толкова сме привикнали с пошлостта, невежеството и робството, че сме съгласни всичко да кажеме по адрес на хората, но никой, ама абсолютно никой да не ни изважда от дъното на тинята, даже е нездравословна, ако сами го направиме
  • 115 Непознат

    3 12 Отговор
    Ще гласувам за Бойко Борисов. Единствено той е изграден държавник. БКП извинете БСП стана тясна за комунистическите отрочета и си създадоха други малки партии, за да са във властта, но няма да им се получи. Народът ще си каже тежката дума на 4 април и ГЕРБ ще победи с над 10% преднина. Най - големият кошмар за вас и президента е Бойко Борисов.

    Коментиран от #116

  • 116 Това

    1 1 Отговор

    До коментар #115 от "Непознат":

    това е вашата воля, но дали някой се интересува от тази воля от коментиращите. Тук е въпрос на приципен дебат, не на воля. Всеки
    сам си кове съдбата

    Коментиран от #118

  • 117 Петров

    5 3 Отговор
    Днес Зорница Илиева просторно разказа пред Колев в Евроком, че германците не искат да се ваксинират с Файзер и тази на Оксфорд и са готови да летят до Русия за да си поставят руска ваксина. У нас като безпросветни добичета искат да ни ваксинират без да се интересуват от предпочитанията и доверието което имаме към Борисов и правителството. Вече се доказва, че в Израел ваксинирането е съпроводено с много смъртни случай, а понататъшните последици тепърва ще се изясняват
  • 118 Непознат

    1 9 Отговор

    До коментар #116 от "Това":

    Да, всеки сам си кове съдбата. Аз не разчитам на никого и подкрепям ГЕРБ за това, което направи Борисов за България през последните 10 години. В живота разчитам единствено на себе си. БСП винаги са вкарвли България в блатото и са я оставяли други да я изваждат.

    Коментиран от #119

  • 119 860

    3 1 Отговор

    До коментар #118 от "Непознат":

    През последните 10 години в блатото в което вкара Б-я и гражданите и,Б.Борисов и ГЕРБ,и Господ трудно ще ни изкара.
  • 120 Зайко Байко многознайко

    2 0 Отговор
    Долуиэложеното е от месец Февруари 2020 г., писал съм го в началото на пандемията! Нещата не са се променили , само ни эаблуждават с мерките и политиэират ситуацията, Тиквоций Едно въпреки че е прочел само една книга се окаэа най-хитър от всички у нас!......Предвижването на населението води до още по-масово разпространение на инфекцията! От една страна ще се заразят много хора , някои от които ще придобият имунитет а други вероятно ще умрат! Така се получава т. н. атенуиране (отслабване) на вируса и по-лесно изграждане на т.н. стаден имунитет! Как става това някои от преболедувалите продължавт да са заразоносители или заразоотделители, при следващите заразени клиничната картина няма да бъде толкова изразена но те вече ще са заразени и от по слаб по качества вирус ! Качествата които определят един биологичен агент ( вируси, рикетции, хламидии, бактерии , протозои , паразити и т.н.) са 1. ВИРУЛЕНТНОСТ. 2.ПАТОГЕННОСТ. Вирулентноста е способноста на биологичният агент да прониква и заразява своя гостоприемник (животните и хората ), патогенноста е възможност на биологичният агент да предизвиква промени в органите и структурите на гостоприемника и така да предизвиква болест или смърт на гостоприемника! За да има заразяване обаче е необходим още един компонент във веригата, и това са възприемчиви или не животни и хора , които повлияват от една страна инфекциозния процес а от друга епидемиологичния (хората) и епизоотологичния (животните) процес. За да се осъществи
  • 121 Зайко Байко многознайко

    2 0 Отговор
    инфекция освен биологичен агент е нужно да има и възприемчив организъм, който по един или друг начин се бори срещу биологичния агент със своите структури и физиологични процеси (недопускане проникването чрез пропердиновата бариера, киселинноста на лигавиците и кожата, лизоцимът, ексудацията, шпутума и т. н.) влезъл обаче в организма на хората и животните биологичния агент предизвиква промени в имунната система (защитната ни система) първо се образуват т.н. имуноглобулини от клас М т.н. млади антитела а по късно имуноглобулини от клас G. Количеството им и качеството им по нататък обуславят инфекциозния и патологичните процеси в гостоприемника оказвайки роля в изхода от процеса, оздравяване или смърт на гостоприемника! Уважение към проф. Мутафчийски , но да си вземе в екипа един вирусолог и епидемиолог да му обяснят тези неща! Мерките които се определят в зависимост от процесите са КАРАНТИНА и ИЗОЛАЦИЯ! Карантинират се здрави хора и животни! Изолират се вече заболели хора и животни! От строгоста на мерките зависи и забавянето или ускоряването на разпространението! Ако не ви е ясно питайте и си останете със здраве!
  • 122 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    0 1 Отговор

    До коментар #98 от "Пендо":

    11 ГОДИНИ ИЗБОРЕН БОЙ ПО БСП СИ Е ЧИСТА....РЕАЛНОСТ
  • 123 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    1 1 Отговор

    До коментар #112 от "Ъ голям":

    НАЛИ Е ИЗБРАН НА ИЗБОРИ СРЕД МНОГО КАНДИДАТИ...ТОВА ДА НЕ ТИ Е ТОШО....САМО ЕДНА ПАРТИЯ,САМО ЕДИН ВОЖД И 98,5% ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО....КОМУНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ
  • 124 Уйке

    1 0 Отговор
    Не! Не шамар, а юмрук в зъбите и то такъв юмрук, че да не могат да дъвчат откраднато то!!!
  • 125 ПРЕСТЪПНИК

    3 0 Отговор
    ТЪПАТА ПРОСТАО МУТРА ТРЯБВА ДА Е С МАСКА И В ЗАТВОРА !
  • 126 МУТРООО

    2 0 Отговор
    Мaтeмaтикът Лъчeзaр Тoмoв: Нaд 250 пoчинaли oт СОVID-19 зa дeн пo избoритe
    При дeцaтa cкoрocттa нa нaрacтвaнe нa cлучaите в oтнocитeлeн плaн e нaй-виcoкa и oт ceдмицa изпрeвaрвa тaзи нa тeхнитe рoдитeли........ МУТРООО ОТИВАШ С 200 В ЗАТВОРА
  • 127 КЪРЛЕЖИ

    2 0 Отговор
    ТИЯ ДОЛНИ КРАДЦИ И ПАРАЗИТИ КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ , ДА ЛЪЖАТ ЗА АСФАЛТА ЛИ ИЛИ ДА ТЪРСЯТ НАВАЛНИ ?
  • 128 Този

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Си ган":

    Дето пише не е добре До вчера не отваряте заради изборите днес отваряте заради изборите На крива ракета космоса и е виновен тоест на пиян мъж проститутката виновна
  • 129 Мирослав

    1 0 Отговор
    Продаваме правителство, употребявано 10 години, но няма видимо захабяване - лъже и краде като ново...
  • 130 ТЯНАТА

    0 0 Отговор
    АБЕ ВИЕ ОТ ФАКТИ ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ ЗА НЕЗАВИСИМ САЙТ,ИЗВИКАЙТЕ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА СТЕГНЕ РЕДИЦИТЕ НА БСП,ЗАЩОТО ТЯ Е ВИНОВНА ЗА РАЗЦЕПЛЕНИЕТО В ПАРТИЯТА,АКО ИСКА ДА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ,ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ ДА ПОЕМЕ ДЪРЖАВАТА,Е БСП ДА СА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА СЛЕД ИЗБОРИТЕ,ДОКАТО ИМА ОЩЕ ВРЕМЕ,СЛЕД ТОВА ВСИЧКО ОСТАНАЛО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!!!!