Last news in Fakti

22 Март, 2021 20:30 10 021 90

И Слави Трифонов подкрепи Радев. Какво означава това?

  • слави трифонов-
  • румен радев-
  • бойко борисов

Големият въпрос обаче е: има ли конкуренция Румен Радев в битката да се наложи и да бъде наложен като единствен лидер на промяната?

И Слави Трифонов подкрепи Радев. Какво означава това? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

И Слави Трифонов влезе в списъка на политиците, подкрепили Румен Радев за втори президентски мандат. Какво означава това? Едно е ясно: в политиката нищо не се дава даром. От Емилия Милчева.

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов даде да се разбере, че ще подкрепи президента Румен Радев за втори мандат. Мнозина разкодираха посланието така: "Очаква да му връчи мандат за съставяне на правителство". В политиката нищо не се дава даром. А в контекста на предстоящите парламентарни избори такава интерпретация е неизбежна.

"В голяма част от поведението си президентът се държи много достойно. Изказва това, което мислят много хора - и неслучайно е най-харесваният политик в България. Странно ми е, че тези, които го издигнаха за президент, сега се дърпат да го подкрепят отново. Имам предвид БСП. Мисля, че това, от което се страхува политическото статукво в момента, е да има служебно правителство и президентът да прави следващите избори, включително и президентските избори или следващите парламентарни избори". Това заяви Трифонов на 20 март, отговаряйки на живо на въпроси на симпатизанти или просто любопитни граждани. А накрая обясни, че въз основа на казаното е ясно и решението му (за подкрепата, бел.а.).

Кой още подкрепя Радев?

Поддръжка за втория мандат на Румен Радев доста преди изборите за президент, които ще се проведат през есента, обявиха и Мая Манолова, лидер на "Изправи се. БГ", и "Отровното трио", което вече е дуо, съставено от Николай Хаджигенов и Арман Бабикян. (Сториха го, впрочем, и партия "Морал, Инициативност, Родолюбие" (МИР) и социалдемократът-цесекар-бивш шеф на “Кремиковци” Александър Томов.)

На пръв поглед като че ли се заформя някаква анти-ГЕРБ лига около най-големия политически противник на ГЕРБ. Към нея по-късно би могла да се присъедини и БСП, а и... други желаещи. Така няма да бие толкова на очи фактът, че ръководената от Корнелия Нинова социалистическа партия и АБВ, създадена от друг президент на социалистите - Георги Първанов, издигнаха Румен Радев за първи мандат.

След като обяви достатъчно рано намерението си да се бори за втори мандат, тази нова ситуация дава шанс на Радев да си осигури по-широка подкрепа за изборите наесен. Но също така поставя БСП в ролята на втора цигулка. А едва ли е възможен прецедент, при който кандидат за държавен глава да спечели без голяма системна партия и нейните структури зад гърба си.

От друга страна Слави Трифонов би могъл да "придърпа" към партията си гласовете на леви избиратели, разочаровани от политиката на Корнелия Нинова и нежеланието ѝ да подкрепи президента и вицето му - социалистката Илияна Йотова, за втори мандат на "Дондуков" 2. В началото на януари Нинова беше заявила: "...дали ще го подкрепим за нов мандат, това ще решаваме след парламентарните избори". Ето, че преди тях Слави Трифонов е в позиция да осребри заявената вече подкрепа.

Лепило за бъдеща коалиция?

По Конституция президентът връчва мандат за съставяне на правителство на победителя на изборите. Ако той се провали в намиране на партньори за управление, мандат получава втората политическа сила. Провали ли се и тя, държавният глава сам решава кой да е третият от останалите парламентарно представени партии и коалиции. Според социологически сондажи "Има такъв народ" е с шансове да спечели третото място на изборите, измествайки вечния балансьор ДПС. Но със сигурност не е единствената формация, която смята, че заслужава третия проучвателен мандат.

Дали е възможно заявената отрано подкрепа за Румен Радев да стане лепило за управленска коалиция? От една страна Слави Трифонов посочи като възможни партньори "Демократична България" (ДБ) и коалицията "Изправи се! Мутри вън!". Според него, с тях би било "по-малко лошо". "По-лошо е с другите", заяви Трифонов по време на въпросите и отговорите на 20 март. От друга страна, Мая Манолова също е определяла ДБ и партията на Трифонов като съюзници. Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов пък винаги казва, че сътрудничеството с Манолова и Слави Трифонов зависи от това дали с тях могат да намерят "припокриване по отношение на нашите приоритети".

Отказ от свой кандидат?

Но управлението е едно, подкрепа за втори президентски мандат на Румен Радев съвсем друго. Видими са опитите за консолидация на политическите противници на ГЕРБ около държавния глава, размивайки не просто противоречията, но и "червените линии" помежду им.

Едно е ясно: партиите, които заявяват подкрепа за втори мандат на Румен Радев, същевременно заявяват и отказ от своя кандидат за президент. Това може да е разбираемо за коалицията "Изправи се! Мутри вън", включваща "Изправи се.БГ", "Отровното трио", "Движение 21" на Татяна Дончева, "Движение България на гражданите" на Димитър Делчев и Единната народна партия на Мария Капон. Платформите на Манолова и "Отровното трио" станаха популярни именно заради протестите в триъгълника на властта, предизвикани от прокурорското нахлуване в президентството. Това, че стоят близко до държавния глава не изненадва никого.

"Демократична България" обаче не би могла да си позволи да не излъчи свои претенденти. Изборите са механизмът, чрез който една политическа сила се утвърждава, проверява колко обществена енергия може да акумулира. Другото е отстъпление.

Големият въпрос обаче е: има ли конкуренция Румен Радев в битката да се наложи и да бъде наложен като единствен лидер на промяната?


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 52 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чаушеску

    84 10 Отговор
    Да но не се изметне по късно Славчо
  • 2 НОВО ПЕТ

    36 49 Отговор
    И НИЕ ОТ СДРУЖЕНИЕ ...ТРИТЕ СМОКА...ГО ПОДКРЕПЯМЕ....БЕЗ НАС, НАКЪДЕ......
  • 3 Последния Софиянец

    130 38 Отговор
    ГЕРБ,ДПС и БСП се обединиха срещу Румен Радев.Може да разчита само на нас, НАРОДА.

    Коментиран от #13, #28, #49

  • 4 123

    112 31 Отговор
    НА 04 ТУЛУПА КЕ ПАДНЕ

    Коментиран от #88

  • 5 Може

    84 13 Отговор
    би най - разумния му ход ! Ако е истински !
  • 6 Къса памет

    87 25 Отговор
    Забравихте ли, че когато изгониха Дългия от БНТ, милиционера- банкер от банка "Славяни" му финансира "Хъшовете" да плюе против Костов. Славчо за кинти всичко прави.
  • 7 Бат Вальо

    59 24 Отговор
    Взеха да лъсват дупИта на ясна месечина ... чалга, майкаааааа ...
  • 8 да питам

    66 78 Отговор
    Радев се е покрил с Деса , докато отмине бурята с шпионете ...

    Коментиран от #40, #72

  • 9 мислещ

    47 24 Отговор
    Специално от тоя злобен лицемерно-двулицен шут и тиквена патерица - нищо не означава.
  • 10 Просто е!

    64 24 Отговор
    Означава, че греп и да спечели тея избири, повече няма да дойде на власт, анадън му .. Хе хе ше се случат страни неша след изборите...
  • 11 антибсп

    39 35 Отговор
    краставите кучета през 9 баира се надушват
  • 12 Стат

    61 85 Отговор
    Това означава че и Трифонов и Радев ще отидат заедно в канавката на изборите. Умните хора в БГ не гласуват за подривни нищожества, подтикващи хората към зараза!
  • 13 Психо от Курило

    45 13 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ти не си народа, а един от двамата гласоподаватели на Христо Иванов.
  • 14 Шуши

    52 20 Отговор
    Означава, че бацо ще оди на затвор
  • 15 Румен Радев

    7 19 Отговор
    Някой сеща ли се за по подходящ кандидат за опг ГРОБ от Гочито :)

    Коментиран от #19, #83

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    23 48 Отговор
    E НАЙ ДОБРОТО ЗА БЪЛГАРИЯ!!

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Румен Радев

    16 7 Отговор

    До коментар #15 от "Румен Радев":

    Имам предвид не тоя от Ку Ку бенд , а оня лудия хирурга ковидара
  • 20 Кой68

    45 45 Отговор
    Р.Радев не е промяната ....
    Той е олицотворение на БСП..
    Тази партия при своите управления се проваляше ........
  • 21 Къртев ✍🏻

    64 41 Отговор
    И аз подкрепям Румен Радев! Най-малкото, защото се държи адекватно!
  • 22 Софиянец

    34 37 Отговор
    Рашетников вова и рассия го подкрепят неконтролируемо. Поне се осветяват сами полезните и д и о т и!

    Коментиран от #24

  • 23 Да питам

    3 5 Отговор
    Брендилия,къде си?
  • 24 ей момко

    12 4 Отговор

    До коментар #22 от "Софиянец":

    тази ти опорна точка е отдавна изтъркана и нелегитимна ...
  • 25 Психо от Курило

    32 28 Отговор
    "ФАКТИ" бихте ли обяснили , защо слогана ви за гласуване е оцветен в червено. Това някакъв вид агитация ли е?
    Проблема дами и господа е, че фатмако започна предизборната си кампания мнооого от рано. Минат ли изборите и БСП не хване 15% , Мая и двамата противоположно на умни не влязат в парламента (много вероятно) и картината ще е друга. Пример за подобно нещо е избирането на Параванката за президент, когато никой не го броеше за жив. Славчо много загуби с това си заиграване Мая и останалите политически трупове. Те имат файда от него, той не.

    Коментиран от #47, #74

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 от САЩ за герб

    21 12 Отговор
    чакайте тия дни вести свързани с Владислав Минеков и Радев
  • 28 Абе ,

    19 10 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Кой ти е дал мандат , да представляваш народа ?
  • 29 герб дураци

    15 8 Отговор

    До коментар #26 от "Кире ПОПА КГБето":

    освен обиди другоне знаеш я кажи , коя е Мата Хари ?

    Коментиран от #33

  • 30 дърта комуняга

    28 11 Отговор
    отдавна е лапал от комунистите, сега дойде време да им се реваншира !!
  • 31 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    18 27 Отговор
    НОРАЛЕН ЗЕМЕН ЧОВЕК ПОДКРЕПЯ , ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ, ЧОВЕК,РОДИТЕЛ
  • 32 Нема нужда

    27 29 Отговор
    Без да се задълбочавам в "поли.ичките", подкрепящи Президента Радев за втори мандат, ще кажа, че ще го спечели и без тях, защото Българският народ е с него.

    Коментиран от #51

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 пфу

    29 16 Отговор
    Ще повърна от тия двамата.Какви политици сте бе,посерковци.Пфууууууууууууу,гнус.А и чорапа никакъв го няма.В България ли е?Да не е духнал капо ди тутти посерковци.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Чук и Гек

    16 5 Отговор
    Глупости! Виждали сте неведнъж кресльовци, които с патетична риторика и бунтарско анти герб поведение, крадат гласове и сетне ги сервират на Тиквата! Яне с проф. Семов уволняваше Борисов - патерица, Волен какви ли не ги изговори - златен пръст, Симеонов врещя за Мухобойко - метреса, Марешкия, магарешкия..Сега и Слави се пробва да дръпне някой заблуден глас, като се преструва, че е за Радев!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Анонимен

    6 10 Отговор
    Те от герб, кви за в общината. Бабите им. Ще минем нъм Русия. От една година се говори. А румен радев е подкрешен от САЩ, каза го Шевкет. А те са много богати и помагат на хората много. Дори са помагали не те едно младо на нашето. На студентската и за други неща. Работливи са и много от тях, от Неделино богати. Този шевкет е от Мадан в САЩ. Слухове, но може и да излезе верно. Същото го чух от една фризьорка. За Румен Радев. Че БСП ще го подкрепи за Президент. Не е крал. Честен и умен се говори. Ще видим. Все тая ни е. Има много заможни на запад, но не с кражби, а с много труд. Българските мохамедани са много трудолюбиви. Факт е. В една фирма 2,3 бг, а 1 мохамеданка, но ги бие по работа 2,а и е красива и много заможна. Брат й и снаха й са в лондон и ходи, а в софия имат няколко жилища, не с кражби. Тука до бб крадат на поразия и с дпс... Някой от герб да не получи инфаркт. Имате си професии, пари, доктори умни сте, инженери излез навън. Направи нещо. Купили сте хотели, ресторанти, пари бол, кво още се натискате. Дайте път на умните и работливите пчелички. Ходят някои да си показват тоалетите. Народа чака, иска промени, реформи. То ако питате 70 годишните и над тази възраст още им се ще на сектантите, по над 80,85,90бкп

    Коментиран от #52

  • 40 да ти отговоря

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "да питам":

    По добре си стой под масата-бурята с шпионете тепърва започва!

    Коментиран от #48

  • 41 радко шишарко

    24 13 Отговор
    Виште му само физиономията на тоя извънземен, куку, щял да подкрепя фигуранта, руски шпионин, защото на тоя чалгар на времето Бойко като беше кмет на София не му разреши до строи хотел птидобит нелегално парцела
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 фук фук

    10 8 Отговор

    До коментар #36 от "Странно":

    Ами може той да им е шефа.Един господ знае какви ги мъти с всички бивши разведчици дето си е назначил.Предсавяте ли си какво шоу ще настане ако е така?Ухаааааа.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Означава ,че

    18 8 Отговор
    Е поредното червено ме ке ре.
  • 46 Чобанин

    20 9 Отговор
    Боклуците се подкрепят нормално е
  • 47 Истината2

    14 21 Отговор

    До коментар #25 от "Психо от Курило":

    Господин ПСИХО СИГУРНО ИМАШ НУЖДА ОТ ПСИХОТЕРАПИЯ.ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ЗА СЕГА ИМА НАЙ ВЪЗПИТАНИЯТ НАЙ УМНИЕ И НАЙ ОБРАЗОВАН ПРЕЗИДЕНТ.Само един пример.Ако искаше президента Радев до сега да беше осъдил Главната МУТРА за изтекли я запис за разговора му с Дончев,където се чуват циниз ми, насочени към президента.Нима няма възможност да ги провери дали са истински или компромат.Но не го направи,защото е възпитан ПРЕЗИДЕНТА.АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ПАК.ТОВА Е САМАТА ИСТИНА

    Коментиран от #65

  • 48 ха ха хаааа

    0 3 Отговор

    До коментар #40 от "да ти отговоря":

    Да не си от форумните отмъстители ...🤭😁🤭
  • 49 Какъв

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Народ с два файтона заблудени и платени !?
  • 50 Истината2

    9 21 Отговор
    Господин ПСИХО СИГУРНО ИМАШ НУЖДА ОТ ПСИХОТЕРАПИЯ.ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ЗА СЕГА ИМА НАЙ ВЪЗПИТАНИЯТ НАЙ УМНИЕ И НАЙ ОБРАЗОВАН ПРЕЗИДЕНТ.Само един пример.Ако искаше президента Радев до сега да беше осъдил Главната МУТРА за изтекли я запис за разговора му с Дончев,където се чуват циниз ми, насочени към президента.Нима няма възможност да ги провери дали са истински или компромат.Но не го направи,защото е възпитан ПРЕЗИДЕНТА.АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ПАК.ТОВА Е САМАТА ИСТИНА
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Кочо

    5 4 Отговор

    До коментар #39 от "Анонимен":

    Шевкет Чападжиев - може би най богатият българин в САЩ!
  • 53 Решетников

    19 8 Отговор
    Само наивниците не се досещат от къде идват парите на това некадърно недоразумение и кой му.плаща масрафите
  • 54 Drozd

    5 7 Отговор
    Откакто Слави видя, че герб с последните си изцепки отидоха у ряката, май му светна. Той все пак беше добър в постановките, в пъти по-добър от СевдаТВ. Но нека да видим на изборите на 04.04.2021. Това, че подкрепя намсикойси не означава нищо.
  • 55 Истина

    11 19 Отговор
    Радев е наи стабилния призидент които сме имали до сега , не се продаде сега
  • 56 така така

    9 1 Отговор
    Означава че сте ммного кухи парчета.
  • 57 гост

    5 4 Отговор
    В РAМКИТE НA AПТEКИТE МAРEШКИ В ПРEДВEРИEТO CE ПРEДЛAГAТ БEЗПЛAТНИ ЛEКAРCТВA . КУЛТУРНO И ВEЖЛИВO CE ПРEДЛAГAТ OТ МOМИЧE EДНA ДEКЛAРAЦИЯ C , КOEТO CE НAРУШAВA ЗAКOНA . ПOЛИЦAИТE CE ПРAВЯТ НA УЛAВИ .
  • 58 ЕВИЛО

    12 2 Отговор
    Радев подкрепян от Слави=Пъпеш на квадрат, или същия подпрян на друг!
  • 59 DW. Никой не ви вярва за нищо!!!

    7 2 Отговор
    Маниполирате дезинформирате, само с това се занимавате, DW!! ПРОМУТРЕНСКА МЕДИЯ!!
  • 60 означава

    12 2 Отговор
    руски шпиони без възможност за крадене от европейските пари позелинели от злоба!
  • 61 СЛАВИ ТРИФОНОВ ПРЕЗИДЕНТ

    3 20 Отговор
    НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! !
  • 62 БАЙ Х@Й ‼

    16 2 Отговор
    От чалгар политик❓

    Коментиран от #63

  • 63 ОТ МУТРА И БАНДИТ

    7 4 Отговор

    До коментар #62 от "БАЙ Х@Й ‼":

    ПОЛИТИК! !ДЪРЖАВАТА ТОТАЛНО ПРОПАДНА. .ЗАДЛЪЖНЯ. НАРОДА ОСКОТЯ. .
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Психо от Курило

    14 6 Отговор

    До коментар #47 от "Истината2":

    Господин "незнаен", България до сега не имала по-безличен президент. Нищо не е направил за международната политика на България, дори сега при разразилия се скандал, не взима отношение.Чака да види от къде ще задуха вятъра, това ли е достойно мъжко поведение. На мин ми прилича на снижаване, приклякане и лазене пред руските му господари. Само си мислиш, че ти си го избрал, първо го избра Решетников и го набута на Курни.На изборите , ако БСП се дистанцира ще е 9-ти по резултат от 8 участника.

    Коментиран от #67

  • 66 Бончо

    9 3 Отговор
    Еми означава че и партията на Слави ще застане до левите партии в парламента каквото им кажат едни хора от изток.Същите тези с шпионския скандал.Но това си избира народа-простотийки,агресивност и безпринципност.Също като себе си.То не че сегашните управници не се управляват от същото място но го играят десни .Последното е по- непочтено.
  • 67 Си ган

    9 1 Отговор

    До коментар #65 от "Психо от Курило":

    Какво им обясняваш на тия, те са двама-трима заблудени индивида, Радев на всички е ясен, дълбок партизанин в Бояна...
  • 68 Пустиняк

    7 0 Отговор
    Абе ,къде бе Черепа?Нали щеше да си идва? Да не би да има задръствания по границата.
  • 69 Нарцис

    7 1 Отговор
    Ами ще подкрепи,всеки който е в опозиция на ББ!От както поиска от Борисов 50℅ от ГЕРБ,а оня не му ги даде,този подлудна от злоба!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Пламен

    6 0 Отговор
    Означава че мутрите се събират около фатмака
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Русия

    2 5 Отговор
    Всички аптеки на Марешки са агитпунктове! Закон има ли за тоя руски бурсук?
  • 74 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Психо от Курило":

    Я че гласуем за Пастирката ама они нема да го въздигнат тоа убав човек.
  • 75 ненене

    6 1 Отговор
    Не вярвайте на Трифонов.
  • 76 ХайлАдолф

    5 0 Отговор
    Пак някакви претоплени свободни съчинения по порърка , и пак както винаги, жалка и посредствена агитацийка ...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ТРОЯНСК КОН

    4 1 Отговор
    ТОВА Е ЧОВЕКА С ВРЪЗКИТЕ СИ В ПОДЗЕМНИЯТ СВЯТ РОБУВАЩ НА ОЛИГАРСИТЕ ЗА ПАРИ КРАДЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА, ТРОЯНСКИЯТ КОН НА КОМУНЯГИТЕ. ГЛАСУВАШ ЗА НЕГО ПОЛУЧАВАШ ДПС БСП АБВ ИМУТРИТЕ.
  • 79 МУХЛЯСАЛИТЕ

    4 1 Отговор
    ДВАТА ПЪПЕША СЕ СЪБРАЛИ ДА СЕ УГОВАРЯТ СКРИШОМ.
  • 80 ЗАДЕЙСТВАХА

    3 1 Отговор
    ОПЕРАЦИЯ КРАТУНОВА ЗАВЕРА В ХОД. ЗАЩО ПОДЦЕНЯВАТЕ НАРОДА И СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ГО МАНИПОЛИРАТЕ И ЛЪЖЕТЕ МИСКИНИ, ЗА ВАС САМО ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ.
  • 81 ЖАЛКАТА

    3 1 Отговор
    КОАЛИЦИЯ МУТРА НАРКОМАН С РУСКИ ШПИОНИН, ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ПРОСТ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА МОРАЛНО ПРОПАДНАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ В ТИНЯТА.
  • 82 резидента

    1 2 Отговор
    След като от президента не зависи нищо в тази държава, а се оказа, че той е институцията (казвам институция, но имам впредвид само него - другите около него не ги знам какви са и за какво се борят) ползваща се с най голямо доверие сред обикновенните хора (няма да казвам народа, защото милионерите също са уж част от народа, но на тях не им пука за и се гаврят с нас), не виждам нищо по - нормално от това всички да го подкрепят за втори мандат. Може би само бочко (небългарите нарочно ги пиша с малки буикви) е против, защото на него му се искаше да изкара и един президентски мандат преди да се оттегли с ДОСТОЙНСТВО от политиката.
  • 83 7747

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Румен Радев":

    Не те затова го дръпнаха назад и изкараха ботокса да обере клетвите и омразата на хората. Гласят се да противопоставят на нашия Генерал - тяхната мижитурка с подарената титла. И най вероятно всички ваксинитани ще гласуват за него - ако са живи де ...
  • 84 дсфхдх

    0 0 Отговор
    Единственото притеснително е, че безродниците наречени соросоиди са изразили готовност да го подкрепят - с това те или искат да сринат доверието в него или той наистина е дълго подготвения антипод на борисов, което за изстрадалият ни народ ще доведе до промяна - ТОЧНО НИКАКВА!
  • 85 ГЛЕЙ СА

    1 0 Отговор
    НА ВЪПРОСА ; КОЙТО ПОДКРЕПЯ РАДЕВ , ТОЙ ПИЧЕЛИ -- ГЛЕДАМ , ЧЕ И БСП НЕ ГО ПОДКРЕПЯ , ПЪК И НЯМА НУЖДА ! НАКРАЯ РАДЕВ КОСВЕНО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ТОГАВА .......... ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ ЗАТМОРНИЦИ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ - УПРАВЛЯВАЩИ !
  • 86 АЗ ИДВАМ

    2 2 Отговор
    КАКВО ВИЖДАТ ОЧИТЕ НИ ОТНОВО - "Щтак, Марийке, на портрет!" Комедианта и неговите верни комедианчета-суфльорчета "умници", без които главния комедиант е обезличен - " Песен на козли - трагедия "! Тъпан бие, гайда ручи в село Коня..., лудо младо само мълчи..., нощем ще ти пристана сама...! Вече главния 7/8 и партията "Има такъв народ" е пристанала-изконсумирала първата брачна нощ преди сватбата да се състои с годеника БКП-БСП! После чакай, народе, честна булка! Честна ами..., кой се съмнява в това?! Булката се оказа, че носила надпис с послание на гърба си : "АЗ ИДВАМ И ВОДЯ АДА СЛЕД СЕБЕ СИ". Кой ли има предвид булката 7/8 "след себе си", може би - "Изправи се. БГ"; " Отровното трио"- Николай Хаджигенов; Арам Бабикян?! Питаме се кой ли има предвид от тези звучни имена "загрижили" се за народа?! Партия "Морал /опази боже / и там какво друго беше?!". Накрая да не забравим и обидим без да споменем и "Лупи Вълкът" от аферата Кремиковци - все отбор юнаци! Заедно със себе си, всички които изброява 7/8, щели да подкрепят " другаря" Румен Радев за втори мандат - няма лошо, но той се оказа слаб картоиграч! Кой ще рискува да го вземе отново за партньор и да изгуби играта! Всички знаем, че политиката е фльорца и хазартна игра - както на покер. "Другаря" Радев няма вече втори шанс да влезе отново в играта - той е изиграна карта! А ти, Славчо, не се обаждай от време на време, като забранена черна станция - излез лично пред ТВ-екран на националната теливизия и
  • 87 АЗ ИДВАМ

    1 0 Отговор
    ... излез лично пред ТВ-екран на националната теливизия и влез в предизборен дебат! Кажи какво ще правиш като влезеш в парламента - В този свещен държавен храм и на къде ще ни водиш?! : КЪМ АДА, ИЛИ КЪМ СВЕТЛИНАТА НА ПРОГРЕСА! Бог да пази България!!!
  • 88 ЧАКАЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Когато ке паднат на пръча дрънкулките ,и те се клатят но не падат. Чакай с шепи и се надявай ще хванеш само дългого махало ... ... ...
  • 89 Го4о

    3 1 Отговор
    С тези изказвания Славуцата обърна рейтинга на Радев с "краката нагоре"! Радев ще загуби само заради чалгаРА!
  • 90 сливотриф

    0 1 Отговор
    тоъ да влезе в парламента пък послие да дава мнения той свали жан виденов-не забравяйте