Last news in Fakti

17 Юни, 2021 22:24 10 151 32

Аджамии

  • бойко борисов-
  • зоран заев-
  • северна македония-
  • аджамии

Един безумен ден

Аджамии - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Речните раци на антидепресанти са по-безразсъдни".

Това беше първото заглавие из новинарските сайтове, което мернах с първото кафе рано тази сутрин. Казах си, братче, едва ли може да ти се случи нещо по-идиотско от това днес.

Е, денят ме опроверга светкавично. Първо "кандидатът за президент" Стъки реши да "страхува" говорителя на служебния кабинет в ефира на NOVA. Чест прави на Виктор, че дипломатично, но категорично му показа на боеца, че не си е вкъщи. Антон Кутев направи всичко възможно да обяви Стъки за милионер, но пустият г-н Недков се дърпаше упорито, че не е забогатял чак толкова по държавна линия.

Оказа се, че това е била подгряващата група на същинските хедлайнери.

Докато медиите още анонсираха предстоящите срещи на Зоран Заев с президента Радев и премиера Янев, като официална част от посещението му у нас, министър-председателят на комшиите цъфна в централата на ГЕРБ.

На идилична снимка с погледи зареяни към светлото бъдеще, Борисов и Заев обсъдиха съвсем близкото международно положение. И бившият ни премиер отсече: "Нищо няма да излезе от днешната ви среща. Знам какво ще ви кажат. Щe избягaт oт oтгoвoрнocт, кaктo винaги. Лъжaт eврoaтлaнтичecкитe пaртньoри, чe ca зa члeнcтвoтo нa Ceвeрнa Мaкeдoния в EC".

Този безумен потрес на държавническо поведение и върховно падение не бе част от конфиденциален разговор на четири очи, а гордо предаван по първи канал на т.нар. Севда ТВ.

След час Заев се отби и при Нинова, след което дойде време за обяд и не на шега си казах: Дали пък Зоран не се е вслушал в съвета на Борисов, че няма смисъл да се среща с "онези" и не си е тръгнал. Наистина щеше да успее да се прибере за мача с Украйна от Европейското.

Е, оказа се, че просто е обядвал. Кошмията си проведе срещите с Янев и Радев и даже декларира нещо, на което сам не си повярва - щели да впишат България в тяхната Конституция. Какво са го черпили на Дондуков не стана ясно, но Заев бодро заяви, че ще ни отбележат в основния си закон заради приноса ни към изграждането на държавата им.

От турския сме наследили в разговорния ни език една много подходяща дума - аджамия. Безкрайно подходяща за случая. Знаете какво означава и за какви хора се използва - ще се спрем само на неопитни и некомпетентни, но пък за сметка на това, в случая смело пердашещи из полето на балканската политика.

А аджамиите си и вярват.

Не му е лесно на Зоран Заев. За него народът ни първо чу, когато яде бой в парламента в Скопие в качеството си на партиен лидер, а снимката му с окървавено лице обиколи агенциите. После стигна до върховете на управлението и дори успя да промени името на страната си, само и само да угоди на Гърция, та да се открехне още малко вратата на съседите към ЕС. Подписа и прочутия договор с Борисов. И заживя като онова момченце от онзи филм, дето техните го търсеха да го бият.

Когато ни впишат в конституцията им, обещаваме почерпката да е от нас.

Днес така и не се убедих, че речните раци на антидепресанти са по-безразсъдни, но денят беше доволно луд и пълен с безумия.

П.П. По време на Заевата "совалка", в Дупница един опита да обере банка. Пишман разбойникът накара служителка да го заведе до стаята с парите и жената просто го заключи в нея.

Аджамии...


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 97 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    147 7 Отговор
    Бойко Методиев Борисов е национален предател!Да си ходи в Скопие!

    Коментиран от #9, #10, #29, #31

  • 2 Професора

    135 3 Отговор
    Бандита от Банкя е готов да изтъргува историята БГ за още един мандат!
  • 3 пряко от Сан Трупе

    19 2 Отговор
    Главния редактор са легендира ....
  • 4 Дедо

    83 0 Отговор
    Винаги съм имал усещането, че Македония е една психиатрия на открито.
  • 5 дса

    31 3 Отговор
    А НАКРАЯ БАЦЕ КЕ ФАНЕ ДА МУ ГО НАМЪМИ НА ЗАДНА ПРЕДАВКА
  • 6 Червен Баб

    19 1 Отговор
    С такваз редактор ,секертарка не му трябва
  • 7 324

    60 2 Отговор
    Предатели в България дал господ. Само си мислех, че един явен като председателя на атлан клуб |бивш външен министър | стига, но оказа се, че бивш мин. председател не му отстъпва.
  • 8 Кунчо

    54 1 Отговор
    Статията е 10/10, ако не беше тъжно.
  • 9 Брендиманска

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не там бре. В окръг Клуж у колиба в Румъния е роден. Карамански беше македонецът от град Кратово.
  • 10 Истината

    30 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Да не мислиш, че "Северномакедонците" на китка ще го забодат? Пиенето и политиката са за паметни(умни), а не за шашави( аджамии, както правилно е написал авторът).
  • 11 Гост

    48 0 Отговор
    Каква идилия! Дъртия крадец обяснява на младия кандидат-крадец тънкостите в занаята с еврофондове...

    Коментиран от #14

  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    23 4 Отговор
    Аз днес докато косих...Съм пропуснал много неща....С Този му ход,заев ли е,заяков ли е успя да смъкне процентите на Гроб и тези на нинова с още няколко нроцента!Нали ви казах на 11 как ще Бъде ИТН,с над 22%,ДБ са втори с около 16%,а трети четвърти са тези гроб и нинова с около 12-13%!Дпс и Манолова ще са с по 9-10% и от Другите само Божков и Възраждане ще минат 3%,и ще са близо!Ако се бяха обединили щяха да влязат!Бай ганьо и тайфата патриоти ще гледат пак,като гладни псета кокъла през стъклото....

    Коментиран от #27, #28

  • 13 Червен Баб

    30 1 Отговор
    тези двамата гледат Земята от Македонската Космическа Станция " Вардар"
  • 14 Брендиманска

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Тия тънкости са минало заминало!!! на боклука от създаване на ЕСПрокуратурата заради коя държава ли се питам?
  • 15 На 11072021

    10 0 Отговор
    АДЖАМИИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ......
  • 16 На Бойко с 200

    19 0 Отговор
    11 юли
  • 17 Брендиманска

    1 16 Отговор
    На 11.07.2021 изберете италянотурчина Васил Божков. Явно, че дъщерята на Индианеца 1967 коза година, в сръбско, няма да бъде поканена да участва в изборите
  • 18 Хисторик

    32 1 Отговор
    Среща между еднокнижник крадец и нагъл българин от Македония!
  • 19 Заец Баец

    29 0 Отговор
    Само продавач на пипер и дини от БЮРМ, станал милионер от търговия по сръбските пазари, може да се държи като каруцар на селски събор, без да се съобразява с дипломация и етикет и да ходи на срещи с един Търбух и да претупва срещи с Президент и Премиер.
  • 20 Поздравления!

    27 0 Отговор
    На автора на статията-Милен Ганев...!За тънкият и точен хумор,изобличаващ много финно...аджамиите в политиката...!А в случая те са ясни...
  • 21 Hoho Boho

    29 1 Отговор
    Поздравления за забавно поднесения анализ на деня!

    Ние сме страната на неограничените възможностти
    - Абсурдистан!

    Стъки ще става президент...
    Бойко извършва поредното предателство...
    Гешев нищо не знае и затова пита американците да му го обяснят...
    Разкрити са още далавери за много пари, ама к'во от това...

    Утре денят може би ще започне с мотото:
    "Там, където зимуват раците, ние живеем целогодишно"
  • 22 МДА

    10 0 Отговор
    Куче ще мреш!
  • 23 6373737

    7 0 Отговор
    Точно и ясно
  • 24 Ццц

    12 0 Отговор
    Не знам кой е по-изкукал - Бойко или пиарката му. Но правят гаф след гаф. Явно Ковид 19 наистина е коварна болест и удря на най-слабите места в организма. Кой в сърцето, кой в краката, Бойко в главата. И преди беше неадекватен, но сега...А откакто се отвори едно шкафче...излезе духът на свободата. А Мънки, тоест Стъки отдавна знаехме, че е по платената любов и то не е страната, която дава парите.....
  • 25 0000

    5 0 Отговор
    Това е добро👍🏻
  • 26 Всичко добре но

    3 3 Отговор
    не е " АджАмия" а е "Аджемия"
  • 27 Посетител

    16 0 Отговор

    До коментар #12 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Що пък на Нинова?! Тя изрично му каза, че докато не спрат с омразата към нас, ЕС няма да видят! Какво ти не изнася?
  • 28 До дълбокия слепец

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Искаш да кажеш че 3+3 е равно на 8 ли. Явно си доста невеж а си тръгнал да коментираш. За коалиция от две партии 8%, и плюс по 1% за всяка следваща партия.
  • 29 дрон беге

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Да се състави военен трибунал,който да осъди и разстреля лицето Методиев,че гилямо тегло ще теглим!
  • 30 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Крайно време е лицето Бойко Методиев Борисов да бъде уреден за много дълго с килия в Централния затвор! Не е имало по-вредно политическо недоразумение в България последните десетилетия!
  • 31 То се видя

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Стъки влезе с шампиони и деца Сравнение с наркоманите и алкохолиците те бяха мирно икротки А не като платените от божков хора при гешев Само идиот и страхливец не може да направите разлика Ако стъки се кандидатура поне ще имаме мъж президент а не под чехъл
  • 32 Скопие лъжат че са бедни!

    1 0 Отговор
    Къде е съкровището на цар Александър Македонски Велики което е заграбил от половината свят?! Само златото е над 5 000 тона отделно хиляди тонове сребро и хиляди хиляди карати скъпоценни камъни и други!За сравнение днес САЩ имат 8 000 тона злато.Четете в интернет има и филм на английски език в YouTube