Last news in Fakti

13 Март, 2022 10:00 18 866 197

Пред очите на целия свят Путин унищожава украинците

  • русия-
  • украйна-
  • владимир путин-
  • нато-
  • володимир зеленски

Руският ултиматум от четири точки говори, че Кремъл няма намерение да търси компромисно решение в преговорите с Киев

Пред очите на целия свят Путин унищожава украинците - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Войната в Украйна показа истинското лице на Путинова Русия. И промени представата за руската армия, която пред очите на целия свят се превърна в организирана престъпна групировка под ръководството на Путин.

Коментар от Сергей Руденко:

Руските войски бомбардират мирни градове в Украйна и изпепеляват училища, детски градини, родилни клиники. Срещу варварите на 21 век се е възправил целият украински народ начело с Володимир Зеленски. Той достойно прие предизвикателството на Кремъл. И до голяма степен благодарение на него светът прозря истинската същност на днешна Русия и на нейния президент, които се кичат с високотехнологичната си армия. Само дето в мига, когато стъпи на украинска земя, същата тази високотехнологична армия се превърна в банда най-обикновени убийци и мародери.

Как Украйна разруши мита за могъществото на Путин

През трите години, откакто е президент, Зеленски неведнъж публично заявява, че е готов да се срещне с Путин и да го погледне в очите. Бившият комик беше убеден, че една лична среща с президента на Русия може радикално да промени отношението на Кремъл към Украйна. И че с Москва е възможно да се постигне споразумение за мир в Донбас. Ала усилията на Зеленски се оказаха напразни. Путин игнорираше сегашния украински президент и демонстративно показваше, че Зеленски не е на неговото равнище, ако ще се преговаря за бъдещето на украинската държава.

През последните четири месеца американските и британските тайни служби многократно и публично предупреждаваха Киев, че руската армия може да нахлуе. За такава опасност заяви дори президентът на САЩ Джо Байдън. През цялото това време Зеленски успокояваше украинците и дори обвиняваше Запада, че разпространявал фалшиви новини. Той до последния миг не вярваше, че Русия ще предприеме широкомащабно нахлуване в Украйна. Но то и цял свят не го вярваше…

А действителността се оказа дори по-страшна от най-страшните прогнози: рано сутринта на 24 февруари Русия нападна Украйна с балистични ракети. Чест прави на Зеленски, че не избяга от страната, не се скри от Путин в бункера си и не обяви капитулация пред агресора. Напротив: като главнокомандващ на украинската армия той оглави съпротивата срещу руските окупатори. Да не повярва човек, че това е същият онзи Зеленски, който съвсем доскоро искаше да гледа Путин в очите. Да, същият този Зеленски, за когото Москва и досега говори с такова пренебрежение.

Звездният миг на Зеленски

Как и кога ще завърши руско-украинската война - това в момента никой не знае. С просто око се вижда обаче, че Зеленски ще влезе в историята на Украйна като онзи президент, който прие предизвикателството на една от най-силните армии в света. И Путин май че подцени своя киевски опонент, на чието поведение се възхищават не само в Украйна, но и по цял свят. На крака му ръкопляскаха в парламентите на Западна Европа, ликът му се появи на корицата на световните медии, Зеленски вече е приятел на Макрон и Джонсън. А за Запада Путин се превърна в парий.

Няма съмнение, че днес е настъпил звездният миг на Зеленски в световната политика. Той се превърна в символ на борбата не само на украинския народ, но и на целия свят срещу руската агресия. Днешната популярност на Зеленски на Запад може да се сравни единствено с популярността на Михаил Горбачов. Да, добре знаем как приключи това за "Горби": обичат го по цял свят, но вътре в страната го презират. Дано Зеленски да не извърви същия този трънлив път.

Изминалите седмици война превърнаха Зеленски в истински лидер на нацията. Днес тъкмо той е враг номер 1 на Владимир Путин, който беше сигурен, че в Украйна ще посрещнат армията му с цветя. Източници от обкръжението на Зеленски твърдят, че за две седмици са били предотвратени десет опита за атентат срещу украинския президент. Путин лелее неговата смърт - ако не физическата, то поне политическата. Досега обаче нищо такова не се случва - което свидетелства за слабостта на кремълския господар.

Москва иска от Киев невъзможното

Руският ултиматум от четири точки говори, че Кремъл няма намерение да търси компромисно решение в преговорите с Украйна. Мир под диктовката на Путин - това означава неизбежното срутване на украинската държава. Знаят го и Зеленски, и Путин. Русия продължава да бомбардира мирни градове, за да принуди украинската страна да капитулира. Но никой в Украйна - от дете до старец - няма намерение да се предава.

Москва иска от Киев невъзможното: да признае така наречените "ДНР" и "ЛНР", да признае анексията на Крим и да проведе демилитаризация. Пред очите на целия свят Путин унищожава украинците. Целта му е очевадна: да ликвидира украинската държавност. Нима при това положение Зеленски може да тръгне към мир с Русия? Теоретически - да. Но дори да бъде подписан някакъв документ, Москва трябва да знае, че след някое време тази хартия ще изгуби всякаква стойност, защото е била подписана под дулата на оръдията, които Русия насочи не само срещу Украйна, но и срещу Европа.

*****

Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на Дойче Веле като цяло.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 197 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ковид 19

    75 8 Отговор
    Нова тема
  • 4 който гроб копае другиму ...

    146 206 Отговор
    Дали Путин ще унищожи Украина - не се знае , но че ще унищожи Русия - това вече е факт .
  • 5 Адолф

    111 172 Отговор
    Безбожник свещ пали?!?!?И това доживяхме да видим.Пали Вова пали, че наближава времето да се качваш горе при началника.

    Коментиран от #25

  • 6 Кики

    259 101 Отговор
    Путин и Русия пак спасява света от фашизма на запада, същите тези западни мародер 2 години разпространяваха биооръжия по света - ковид 19 и избиха милиони чрез ваксини.
    Същите тези западни лидери- мародери доскоро тероризираха народа си с арести , побоища и локдауни , глоби за маски , насилствена ваксинация , а сега крещят за свобода и демокрация

    Коментиран от #126

  • 7 извратена работа

    235 92 Отговор
    Цяла европа ръкопляска на един комик за изпълненията му които са за някое селско читалище . Сякаш всичко ви е за майтап а не за война. И накрая си плащат за спектакъла с нови доставки на оръжие във вид на помощи . А мирното население да пасе на поляната.

    Коментиран от #24, #89

  • 8 Иван

    207 59 Отговор
    Дойче веле се познава само по заглавието)) веднага става ясно че няма смисъл да четем по нататък.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ох пък ти

    50 70 Отговор

    До коментар #2 от "Корекция":

    И като махне американското ще сложи свое. Каква е разликата. Ще е като при нас. Боко взима и от амврки и рашка, а го слага на нас. Инак да много си отворен. Ама направихме руска тръба за 3молиарда с наши пари та Рашките да са доволни и да скандират за Възраждане.

    Коментиран от #17

  • 11 олигофрен

    44 53 Отговор

    До коментар #2 от "Корекция":

    Искаш разрушена България и много смърт......?
  • 12 Българин

    167 48 Отговор
    Никъде не е заявявал че търси компромисно решение. Такова имаше - Минските споразумения, но американците подбудиха марионетката си зеленски да ги зачеркне. Сега компромис няма да има. С терористи компромис не се прави. Впрочем не си спомням компромисите които направихте с Афганистан, Ирак, Сърбия, Йемен, Сирия?
  • 13 Българка

    83 23 Отговор

    До коментар #2 от "Корекция":

    Да измете хубавите ни и кадър и политици от всички партии
    Дето се не накрадоха. Странното е че само бсп се опълчиха уж против санкциите
    Ама коалицията се не разпада
  • 14 Асад

    59 10 Отговор
    Гьобелс е жив...
  • 15 МАЙДАН

    101 20 Отговор
    Там ги излъгаха !!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гонзо

    33 64 Отговор

    До коментар #10 от "Ох пък ти":

    Боко лягаше на Ердоган. Копейкин ще си ляга с Вова. Те това не са марионетни правителства. Зарежи ги плиткоумите.
  • 18 БББББББББбббб

    95 8 Отговор
    А ама ЗЕЛЕНСКИ казва друго, я вижте си статиите преди, Русия е във фалит няма вече войници и т.н. недейте така да ни отклонявате от правата линия .....
  • 19 НямакъщавБарцел

    25 10 Отговор
    Един клип за украйна от дойче веле. Гледайте го, ще се изненадате от съдържанието.

    Коментиран от #42, #57

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Срам, срам!

    83 7 Отговор
    Светът е станал циничен и си мисли, че ще му се размине! Така мислеха и 1933година. На нищо не се е научил!
  • 22 Васил

    37 64 Отговор
    Това е позор НАТО и Европа да не правят нищо
  • 23 !!!?

    47 56 Отговор
    Без коментар !!!?

    Коментиран от #33

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 апостол Павел

    84 19 Отговор

    До коментар #5 от "Адолф":

    Безбожниците са на друго място. Да си виждал зелката в църква ? Даже от Ватикана ги порицаха.

    Ватиканският дипломат и бивш апостолически нунций в САЩ Карло Мария Вигано излезе с изявление, в което нарече намесата на натои ЕС в украинската политика нелегитимна и разкритикува западния подход към цензурата.

    „Създава се впечатление, че администрацията на Байдън, както и нато и Европейският съюз като цяло, умишлено искат да поддържат ситуация на очевиден дисбаланс и да направят невъзможен всеки опит за мирно уреждане на украинската криза“
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 мушмул

    67 24 Отговор

    До коментар #20 от "Путягата трупа критична маса":

    А зелката какво ще го правят ? Яйце ли ще бу белят ? Няма спасение за нацитата . Няколко дена живот им остават.

    Коментиран от #43

  • 28 крокодил

    101 38 Отговор
    Украинската армия , унищожава мирните си граждани, всичко друго е лъжа.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 мамул

    40 8 Отговор
    а умишлено пропускате че в същото време мoшeтата го тупат по рамото задето им разичства най-добрата територия в европата
  • 31 Така,трябва

    90 34 Отговор
    да се разбере от света,че Русия не воюва с украинци,а с американски подлоги,обучени да мразят Русия и с промити мозъци.Обучавани дълги години от американски инструктори,а може и под въздействие на психотропни вещества от биолабораториите.Това туморно образувание Украйна,трябва да бъде изрязано до здраво.И ще бъде!

    Коментиран от #115

  • 32 Чакайте малко

    68 11 Отговор
    Нали могъщите, вярващи украинци върнаха руската армия в първи клас, а сега Путин се чуди какво да прави от немощ. Или нещо не съм чул и прочел правилно навсякъде през последните 10дена?!?
  • 33 Джони

    39 2 Отговор

    До коментар #23 от "!!!?":

    Супер Фотошоп!
    Lol!!!

    Коментиран от #62

  • 34 деНАЦИфикация

    55 17 Отговор
    До крак !!!
  • 35 Пак питам?

    42 80 Отговор

    До коментар #1 от "Човека КоZа":

    Кои са фашистите в управлението на Украйна? Кои? Украйна е славянска християнска държава! 17 процента от населението са руснаци! Зеленски е евреин! Нацистки партии в парламента няма! Кои са нацистите? Предполагам че не са ви промили мозъците с руска пропаганда?

    Коментиран от #38, #72, #88, #106, #189

  • 36 Българин в Дания

    73 16 Отговор
    Дойче зеле, америка за България и други приятелски пардон предателски, трябва да бъдат закрити и забранени. Няма по-големи и долни лицемери от западните такива, както и техните слуги.

    Коментиран от #48

  • 37 Само

    58 5 Отговор
    Като видя заглавието и знам кой е автора вече става банално
  • 38 Error

    62 20 Отговор

    До коментар #35 от "Пак питам?":

    Половин Украйна още от времето на австрийската империя е католическа. В момента воюват украински католически фашисти с православни руснаци!!!

    Коментиран от #44

  • 39 пьешу

    42 4 Отговор
    мдам... някой е пуснал духа на геносе гьобелс от бутилката... резултатът? остър мирис на прокиснало зеле.
  • 40 И не само Путин

    67 6 Отговор
    Пред очите на целия свят,Клинтън,Буш младши,Обама,унищожаваха не един народ! А зверствата на янките във Виетнам,са пословични!
  • 41 Вълк единак

    20 49 Отговор

    До коментар #2 от "Корекция":

    Не сме народ а плява, която подкрепя един диктатор, терорист, убиец.

    Коментиран от #50

  • 42 в-к СТЪРШЕЛ.🐝🐝🐝

    58 22 Отговор

    До коментар #19 от "НямакъщавБарцел":

    Нямало натсисти в Украйна а???? Доиче Велето май усетиха руският ватър на промяна който духа вече в Украйна и ще сменят политиката в Руска насока. Ще клекнат ще клекнат всички критици на Путин един след друг бавно но сигурно.👍Z👍

    Коментиран от #54

  • 43 Зелински е герой

    22 54 Отговор

    До коментар #27 от "мушмул":

    И май забравяш кой кого нападна.

    Коментиран от #61

  • 44 Глупости

    32 9 Отговор

    До коментар #38 от "Error":

    Украйна не е католическа! Може да има католици, както и в България има мюсюлмани, католици, нацисти и т. н. Но държавата е християнско население мнозинство!

    Коментиран от #59

  • 45 Павел пенев

    46 16 Отговор
    Дойче веле е неонацистка медия и трябва са бъде изгонена от България. Там както и в Свобода,Свободна Европа и Гласът на Америка работи агентура на прикритие на специалните служби за активни мероприятия и дезинформация. Спрете да се информирате от тези гадове.

    Коментиран от #79

  • 46 факт

    51 10 Отговор
    Истината, която днес трябва категорично да кажем, е че днес САЩ в Украйна воюват срещу Русия, това е американо-руска война.
  • 47 аз така мисля.

    54 9 Отговор
    г- н Сергей Раденков.
    Украйна последните 20 години се управлява от най голямата утайка.
    България по същия начин.
    50% от политици, полиция и други институции през тези години унижаваха населението и работеха за техни облаги и всичко е налице .
    в България под натиска на горе посочените без бой се унищожи държавната собственост а достойните и честни и работливи хора избягаха от БЪЛГАРИЯ.
    А в Украйна на ЦЕНАТА на разруха (ТОТАЛНА) .
    за всичко са виновни Глобалистите ,те са болни мозъци, извратени...те в момента са лидери на повече от държавите на планетата.
    когато се отреже главата на змията всичко ще се оправи.
    ако сте ЗДРАВО мислещ ЧОВЕК умен ще разберете!

    Коментиран от #60

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 От първа ръка

    46 14 Отговор
    Унищожава нацистите в Украйна (вие от "дв" прекрасно знаете за тази материя), а украинците си кротуват по къщите и чакат руснаците да дойдат.
  • 50 Донбаски българин

    46 10 Отговор

    До коментар #41 от "Вълк единак":

    При това си побеснял Вълк единак имаш много поздрави от роднините на избитите българи от Украинският режим.
  • 51 УСА боклук

    51 15 Отговор
    Щом не може да стане с думи, ще стане с кютек.
    Първото предложение за изпълнение на Минските споразумения го игнорираха. Сега ще го изпълнят, и друго ще изпълнят, и трето ...и бой ще отнесат.
    Така става понякога когато не се се съгласиш с първото предложение на Путин, а слушаш УСА боклуците.
  • 52 Razraz

    8 24 Отговор
    Иска да се отърве от греховете си, ама надали
  • 53 Русофил

    22 47 Отговор
    „Народ, който блуждае из Европа и търси какво може да се разруши, унищожи, ей така, само за развлечение“. (Достоевски).
    „Русия представлява ужасно зрелище на страна, в която няма никакви гаранции за личността, честа и достойнството, но няма даже и полицейски порядки, има само огромни корпорации от разни служебни краци и грабители“. (Белински).
    „Русия – това е един огромен дом за ум0побъpкани“. (Гипиус).
    „Тежкият руски дух няма какво да диша и не може да лети“. (Александър Блок).
    „Длъжен съм да изкажа своя печален поглед към руския човек – той има такава слаба м0зъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действията, а с думите“. (И.П.Павлов).
    „Русия – най-мръcната, до повръщане мeрзка страна в цялата световна история. По метода на селекцията там се пръкнаха чуд0вищни морални уp0ди, у които самите понятия Добро и Зло са обърнати наопаки. Цялата история на тази нация е потънала в лайHа и тя желае да потопи там целия свят“. (И.А.Илин).

    Коментиран от #111, #183

  • 54 НямакъщавБарцел

    34 0 Отговор

    До коментар #42 от "в-к СТЪРШЕЛ.🐝🐝🐝":

    Клипчето е старо, отпреди няколко години. Има много подобни клипчета от западни медии, като BBC, TIME, THE GUARDIAN и тн. Те винаги са знаели истината. Просто сега тази истина не им е удобна и затова не я споменават изобщо. Но така или иначе клипчетата ги има в Ютюб и няма как да блокират BBC или TIME че правят путинова пропаганда.
  • 55 Хайл

    36 4 Отговор
    Мдаааа дойче звере "статия" да ти напише без да ти се повърне от цинизма им,никога не е било 🤮🤮🤮

    Коментиран от #63

  • 56 Золатан

    6 21 Отговор
    Има 5милиона деца в Украйна ! Ама те нацисти .
  • 57 Бен Търпин

    31 1 Отговор

    До коментар #19 от "НямакъщавБарцел":

    А някой направи ли си труда да прегледа коментарите отдолу ? Западняците са изненадани от видяното. При тях явно крият тотално нещата. Даже са учудени че не са го изтрили.
  • 58 Иван

    26 2 Отговор
    Денизчо се е успал и за това DW бърза да запълни дупката с глупости!
  • 59 Error

    29 4 Отговор

    До коментар #44 от "Глупости":

    Нищо подобно, Украйна половината е католическа, но това не е удобно да се приказва, защото ще лъсне и другата истина, а тя е че православието отдавна искат да бъде унищожено!
  • 60 Хисто

    31 0 Отговор

    До коментар #47 от "аз така мисля.":

    браво,адмираций!
    глобалистите привлякоха умните хора да са им послушни роби в техните държави и даде гръб на продажниците, престъпниците останали в държавата си ,
    заедно да смучкчат като кърлежи останало от природни богатства и работна ръка.
    разделяййййй и владеййй.
  • 61 Хайл

    25 4 Отговор

    До коментар #43 от "Зелински е герой":

    Кой кого нападна???? Или си много сляп или си падал на главата си като малък...май си падал

    Коментиран от #66

  • 62 !!!?

    7 3 Отговор

    До коментар #33 от "Джони":

    Благодаря ти Джони !!!?
  • 63 НямакъщавБарцел

    15 1 Отговор

    До коментар #55 от "Хайл":

    Гледай клипчето от коментар 19 и ще си промениш мнението за Дойче Веле. Даже да не разбираш английски, картините са красноречиви и изчерпателни.

    Коментиран от #96

  • 64 Дубльори

    9 36 Отговор
    Тоя Путин, Не е ония Путин и се различава доста от Путин от първите му 2 мандата !!!
    Сега този е истинския Путин,олицетворяващ истинското зло лице на Путинова Русия, избран от шайката от КГБ подготвяща се от 10 години за агресия и война с Европа...Тоя Путин сега е убиец ,военнопрестъпник,терорист и варварин, разрушаващ градовете в една съседна братска страна,прогонващ населението като бежанци и по света и искащ да възроди СССР и мракобесния комунизъм в източна Европа...!!!
    Но скоро и тоя Байдън няма да ония Байдън и сенилен старец спечелил изборите в САЩ..!!!
  • 65 Sieg

    34 8 Отговор
    Всички знаем ,че Русия го направи заради нарушаването на договора нато да не се разширява към Русия. Украйна е суверенна държава , но не можеш да не се съобразяваш с Русия. Малкия брат винаги трябва да внимава с по големия за да не го набие.

    Коментиран от #77

  • 66 Успокой се и не се страхувай

    6 24 Отговор

    До коментар #61 от "Хайл":

    Тука никой няма да те вкара в затвора ако кажеш истината, все пак не си в Русия.

    Коментиран от #69, #127

  • 67 Професора

    31 4 Отговор
    Соросоидна Европа и САЩ какво се мешат в Украйна още повече, че соросите наощправиха конфликта там ?
  • 68 123

    31 2 Отговор
    Зеленски твърди обратното - че е унищожил и победил руснаците! Вземете се разберете вече :) Съвсем се объркахте с пощата от Козяк :)

    Коментиран от #71

  • 69 Sieg

    15 3 Отговор

    До коментар #66 от "Успокой се и не се страхувай":

    Точно затова ,че всички клонят на различни страни и затова сме все далеч от развитие , колко години вече в ес.
  • 70 Болярин

    10 39 Отговор
    Тоя, путЛЕР, не знам какви свещи пали, но дали знае, че цял свят го кълне и пали свещи да го прибира Господ !!!

    Коментиран от #74, #123

  • 71 Sieg

    29 1 Отговор

    До коментар #68 от "123":

    Според европейски медии украйна печели и няма нужда от помощ.
  • 72 Озъбени нацисти

    37 3 Отговор

    До коментар #35 от "Пак питам?":

    Конгрес на украинските националисти,Тризъбец,УКРОП,УНА-УНСО,Партия "Свобода" е чисто нацистка с ембелема знакът на 2-ра SS танкова дивизия "Дас Райх" - членове между 15 000-20 000. Десен сектор също е сбироток от нацистки организации.Партия УДАР е дясна шовинистична мразеща всички етноси различни от украинците. Партия Свобода на национални избори е достигала от 2 до 5%,а в Западна Украйна от 17 до 35%. Въоръжените формации като Азов,Айдар,Шахтьорск,Чернигов и одиозната Торнадо са прокситата на крайнонационалистическити и нацистките партии. Торнадо се занимават с полицейски разследвания и мъчения,обикновено в мазатата на училищата къдете се настаняват...,без да са упълномощени за такива действия.
  • 73 Ххх

    11 25 Отговор
    Комунистическа олигархична-крадлива империя на злото!
  • 74 Sieg

    32 7 Отговор

    До коментар #70 от "Болярин":

    Господ всички ни ще прибере болярино, но Путин не се кланя на сорос слабоумието , та най вероятно ще го прати на някое хубаво място.

    Коментиран от #90

  • 75 Смех

    27 10 Отговор

    До коментар #2 от "Корекция":

    Тука има кой да ги разбие казва се Възраждане просто трябва да ги подкпреим до сега всичко което са казали са направили... И всичките марионетки ги е страх и са готови да си дадът най милото само и само Възраждане да ги няма...
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ватник ,

    14 39 Отговор

    До коментар #65 от "Sieg":

    Няма такъв договор ! Путлер си иска СССР . Путлер не може да обясни защо мин. заплата в Украйна е по висока от русия. Империята на злото не може да съществува без война, ватниците започват да виждат, че бандитите в Кремъл ги ограбват .
  • 78 Уви

    26 0 Отговор
    Компромис със собствена безопасност не може да има
  • 79 ДЯДО ПОП

    5 3 Отговор

    До коментар #45 от "Павел пенев":

    А ти иди на преглед, че нещо "куцаш" с главата !
  • 80 от друг ъгъл

    33 7 Отговор
    Украинците ги унищожи това, че повярваха на американската "демокрация", еропейския джендърлибераюизъм и в това, че Путин си говори празни приказки!
    "Но бойте се от данайците, поднасящи ви дарове". !
  • 81 Георги

    17 41 Отговор
    Срам ме е от нашите политици.Срам ме от Европа .Как проспаха как Путин се въоръжаваше със парите на Европа как корумпираните политици позволиха северен поток и южен за да заобиколи Украйна.Как централната банка на Русия от няколко години трупаше злато за войната.Как се подмазваха на агресора като завзе Крим.Как от години руснаците ни източват през АЕЦ през Лукойл и много други със подкрепата на ДПС и ГЕРБ и други партийки.СРАМ МЕ Е

    Коментиран от #177

  • 82 Broker

    33 13 Отговор
    Компромисно решение има и то е ДЕНАЦИФИКАЦИЯ.
  • 83 Просто човек

    8 22 Отговор
    🇺🇦🇺🇦🇺🇦
  • 84 хахаха

    37 5 Отговор
    ами то в тубата има купища видеа от Мелитопол, Харков, Херсон...снимани от самите украинци...няма разрушени градове и пожарища...пропагандата обаче срещу Русия върви в пълен ход
  • 85 не може да бъде

    21 0 Отговор
    Може ли да се направи едно малко уточнение -тази информация от Deutsche Welle ли е или от Voelkischer Beobachter!?Този стил е доста познат!?
  • 86 Васил

    12 19 Отговор
    Значи преди години целият свят се юрна да спасява Афганистан от доста страни се изпратиха техника и войски а за Украйна нищо. Май чалмите са по ценни за света най вече за Европа и Сащ
  • 87 5kof

    41 5 Отговор
    Пред очите на целия свят краварите поляха Виетнам с напалм, пускаха от въздуха демокрация над Сърбия, изораха Ирак, подпалиха Сирия, наливаха милиарди и подклаждаха мапрежението в Украйна. А и не само там. Във всеки световен конфликт, във всяка точка на напрежение личи и се усеща тяхното присъствие.

    Коментиран от #120

  • 88 Абе ей

    39 6 Отговор

    До коментар #35 от "Пак питам?":

    Ти или не разбираш,или си с промит мозък,та да разбереш,че в Украйна ,фашистките формирования си правят каквото си искат.Зеленски и радата са безгласни букви.Иначе как да си обясним факта,че застреляха един от техните преговарящи,само защото е намекнал за хуманитарех коридор,за извеждане на цивилното население.И това те самите си го казаха.Обявиха го за предател.
  • 89 Нона

    36 9 Отговор

    До коментар #7 от "извратена работа":

    Не,не ръкопляска цяла Европа, а ръкопляскат само управляващите я.Ръкопляскат тези,които получават около 100 000 хиляди евро заплати на месец, за нищо правене.Обикновените хора вече проглеждат и разбират,че клоунът разиграва театър,много скъпо струващ театър.

    Коментиран от #142

  • 90 ГОСПОДИН SIEG,

    12 40 Отговор

    До коментар #74 от "Sieg":

    никой не се съмнява, че кремълския мародер ще си плати за по-хубаво място на "онзи свят" ! С денонощен труд е заработи над 200 МИЛИАРДА - да не говорим за имоти !!! Я иди, г-н Sieg, и виж в каква действителност живеят обикновените хорица, на които синовете, тоя ИЗВЕРГ, изпраща в Украйна ! ТОВА ЧУДОВИЩЕ МАЙКА НЕ ГО Е РАЖДАЛА !!!

    Коментиран от #188

  • 91 Диана

    34 8 Отговор
    Жалко, че толкова лъжи могат да се изкажат с толкова патос - някога патосът беше за великите идеи, днес на тяхният пиедистал са се качили лъжите и манипулациите, явно..Как може да се каже, че пред очите на целия свят Путин унищожавал украинците защото изисквал съвсем справедливи неща от тях?..Иначе, унищожава ги..На война като на война! Да не би да е по-справедливо украинците да унищожават руснаците?!..
  • 92 Платена

    33 7 Отговор
    статия. Путин да продължава.
  • 93 Тръмб

    31 3 Отговор
    Който има Армия, унищожава. Който няма - плачи по тиливизора!
  • 94 един от многото

    44 6 Отговор
    А къде гледаше света когато САЩ унищожаваха Сърбия , Ирак , Либия , Иран , или с безумните си санкции де опитват да унищожат икономически Турция , Русия , Китай и дори недалновидните си партньори от Европа. Време е света да прогледне и да ограничи пакостите на САЩ само на тяхна територия! И в момента не Путин , а Байдън е причината за унищожаването и на Украйна и на Русия!

    Коментиран от #98

  • 95 ПРЕД ОЧИТЕ НА

    40 8 Отговор
    ЦЕЛИЯТ СВЯТ - НАТО И САЩ, ПОДКРЕПЯНИ ОТ АГ..Р...ЕС...ОРИ...ТЕ АНГЛИЯ И ГЕРМАНИЯ, ОБСЛУЖВАНИ ОТ ПО..ДЛ...ОГ...ИТЕ В ЕВРОСЪЮЗА СЪЗДАДОХА И ПОДКРЕПЯТ ПОРЕДНАТА ВОЙНА!
    ИЗПРАВИХА БРАТ СРЕЩУ БРАТА!
    НО .. СКОРО! МНОГО СКОРО ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ КАРУЦАТА ИМ Е БЕЗ КАРУЦАР!!!
    НЕКА ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ "МИРОТВОРЦИ" СЕ ОБЕДИНЯТ! С РУСИЯ!
  • 96 Хайл

    34 5 Отговор

    До коментар #63 от "НямакъщавБарцел":

    А ти знаеш ли колко нагласени клипове има??? То руснаците не бяха влезли в украйна,украинците им бяха "свалили 8 самолета,1 хеликоптер,3000 пленени"....защо няма клип от запалените живи хора от същите тези бандеровци които защитаваш??? Дойче веле защо не снимаха тогава или поне да пишат??? Вярвай им на дойчовците и бандеровците,твое право е

    Коментиран от #122

  • 97 евлампи

    26 8 Отговор
    Путин унищожава оцелелите фашаги ,които не трябваше да пуска от Сибир!!!!
  • 98 Диана

    14 33 Отговор

    До коментар #94 от "един от многото":

    САЩ са унищожавали Сърбия?! Ти да не си сърбин, значи? Само сърбите - ци.г.ани могат да измислят подобна лъжа...За това, което сърбите направиха в Македония, те заслужават много повече от една бомбардировка, да не говорим за Косово, Сребреница и т.н. Всички сръбски управляващи от Тито до днес трябва да седната на подсъдимата скамейка като престъпници срещу човечеството...

    Коментиран от #192

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Гъзибаров

    23 2 Отговор
    Определението ми, за написаното по-горе е: ГНУС.....ОТВРАТ....
  • 102 Ганьо

    34 6 Отговор
    Ами когато америте бомбардираха Ирак, Афганистан, Сирия, Либия и т.н. никой не го беше грижа. Един такъв трябва да има в света за да има баланс...
  • 103 Василева

    12 23 Отговор
    Като видя Путин, Бойко Борисов и подобните им "вярващи в Бога" да палят свещи, ми призлява. Започва да ми се повдига от отвращение. Надявам се, че ще има възмездие за чудовищното лицемерие.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Мим

    34 7 Отговор
    Авторе,а моето лично мнение е,че този зеления Зеленски дето хвалиш ,ще го запомни историята с големия му инат провалил,разсипал и унищожил или ликвидирал Украйна...
  • 106 13311

    7 12 Отговор

    До коментар #35 от "Пак питам?":

    Промили са им мозъците, ако въобще ги имат. И тук повечето пишещи са без мозъци.
  • 107 Стан

    9 26 Отговор
    Тука като чели пишат само от руското посолство! :)

    Коментиран от #109, #155

  • 108 Кремъл

    2 5 Отговор

    До коментар #104 от "ЕДНО КЪМ ЕДНО":

    АмаТиСиГолемПЕЕЕЕРАбе.
  • 109 Любо

    24 3 Отговор

    До коментар #107 от "Стан":

    Нема такова нещо.
    Тъпкано е с краварскиПОДЛОГИ.
  • 110 А50

    33 5 Отговор
    Военната операция свали маската на Запада и се показа престъпното им уродливо лице. На всички е ясно кой тласка нацисти срещу Русия. Нещо да се е променило от ВСВ насам.

    Коментиран от #138

  • 111 Смени плочата.

    8 5 Отговор

    До коментар #53 от "Русофил":

    Все една и съща глупост въртиш от няколко дена.

    Коментиран от #117, #196

  • 112 А50

    28 8 Отговор
    Кой въоръжава и праща украйнците на самоубийство. Кой иска максимум жертви и от двете страни. Така и не разбраха че Русия става по силна колкото повече вървят срещу нея, природен закон
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Мурад 1

    4 9 Отговор
    Проклета бъди страна! Родена си само за чуждо робство
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 копи пейст

    1 11 Отговор

    До коментар #111 от "Смени плочата.":

    Прощай, немытая Россия,
    Страна рабов, страна господ,
    И вы, мундиры голубые,
    И ты, им преданный народ. ..................... /Лермонтов/

    Коментиран от #119

  • 118 Разпутин

    13 3 Отговор
    големия Зеленски пхахаха (пу тю) пешка на Байдядончо
  • 119 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 17 Отговор

    До коментар #117 от "копи пейст":

    Сбогом, мърлява Русия,
    Страна на роби и техни господари,
    И на вас, полицейски копои,
    И на тебе, покорен народ (Лермонтов)

    Коментиран от #143, #176

  • 120 Kresi

    2 15 Отговор

    До коментар #87 от "5kof":

    Ти познаваш ли историята как комунистически с.виетнам напада ю.виетнам и как комунистическа с.корея напада с участие на Китай И руски летци със самолети, тогава се намесва сащ.Сега има достатъчно информация за да не ръсеш тъпотии
  • 121 Джо Байдън

    21 0 Отговор
    А когато америка мачка арабите от 1990г. До днес и да подчертая сърбия с обеднен уран има ли добър уран според вас но и вие го дишахте остава да му носим последствията
  • 122 НямакъщавБарцел

    4 1 Отговор

    До коментар #96 от "Хайл":

    Ти очевидно не си гледал клипчето.
  • 123 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 18 Отговор

    До коментар #70 от "Болярин":

    Бъркаш фундаментално като смяташ Путин за нормален...Виж му клипчетата в тубата. Израз на какво са клипчетата с Путин като "трапер", безстрашния Путин укротител на тигри, Путин "мъжагата", Путин хокейна звезда, а????
    Това не е нормално поведение на 60-70 годишен мъж. Това е психически комплекс на "отхвърленият мъж"...Шпионските служби на СССР добре са го проучили и е вербуван от тях на базата на този комплекс...Лошото е, че сега комплексът му се апликира и в руските междудържавни отношения...
  • 124 Смока

    14 0 Отговор
    Как ги ви раждат главите тия лъжи бе
  • 125 Антикомунист

    7 14 Отговор
    Да това прави тази гад, не се интересува колко невинни ще загубят живота си и най вече ДЕЦА. Нито християни, славяни, украинци, руснаци . Най мръсно его на комплексиран от запада руснак. Най вече уби русия, не НАТО не САЩ не цивилизования свят а путин !!!!!!!!!

    Коментиран от #184

  • 126 Антикомунист

    6 12 Отговор

    До коментар #6 от "Кики":

    Кики , безумецо откъде те изпуснаха, от коя психиатрия

    Коментиран от #146

  • 127 НямакъщавБарцел

    14 2 Отговор

    До коментар #66 от "Успокой се и не се страхувай":

    Онзи ден на гарата в София, срещнах две украинки бежанки и един руснак, който им помагаше. Питах ги какво ще стане, ако кажа че руснаци и украинци са братя и не трябва да се бият. Руснака каза, че в Русия ще ме вкарат в затвора за такива думи. Украинките казаха, че и в Украйна ще ме вкарат в затвора за същите думи.

    Коментиран от #129

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Урюрвкос

    5 1 Отговор

    До коментар #127 от "НямакъщавБарцел":

    къде в наказателния кодекс пише че е за затвора
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 фбр

    20 1 Отговор
    Даойче зеле , кога ще напишете наещо за Бандера ,SS дивизия "Галичина" , полкът "Азов " и реддруги фашисти ?

    Коментиран от #150

  • 132 Дядо Боби

    16 1 Отговор
    Унищожава само бандеровци и нацисти.
  • 133 Faicho

    5 0 Отговор
    Гледайте

    Коментиран от #141

  • 134 Някой

    12 1 Отговор
    Факти,Земенски отдавна не е в Киев....
  • 135 Мустафа Карадаеба

    13 0 Отговор
    А фашистите в България ,кой ще ги унищожи?

    Коментиран от #137, #179

  • 136 МНОГО СТЕ УМНИ

    13 1 Отговор
    ЗА ДА СИ СПАСЯТ ЗАДНИЦИТЕ АНГЛИЯ И АМЕРИКА НАСЪСКАХА ХИТЛЕР СРЕЩУ СТАЛИН ФАКТ СЕГА ПРАВЯТ СЪЩОТО САМО ЧЕ ОЩЕ ПО МРЪСНО ДВА БЛИЗКИ НАРОДА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ А ВИЕ ИМ РЪКОПЛЯСКАТЕ БРАВО / И КВО ЩЕ ПРАВЯТ КОГАТО РУСИЯ КИТАЙ И ИНДИЯ СЕ СЪЮЗЯТ

    Коментиран от #144

  • 137 Започват се

    6 0 Отговор

    До коментар #135 от "Мустафа Карадаеба":

    Ако не Путин,то ще е Ердоган!Не са решили,не са го направили!
  • 138 Kresi

    4 7 Отговор

    До коментар #110 от "А50":

    До сега нито един червен примат не обясни защо всички искат в проклетия запад и почти никой в русия и още няколко като нея.Ако обяснят с аргументи това ще е като да измислят нови физични закони нещо като хипер ракетите които не изгарят в атмосферата
  • 139 Румен

    11 1 Отговор
    Да попитам: защо не покажат някой ковчег. Хиляди загинали,а по телевизията показват един с ожулена ръка. Масови бомбардировки ,а показват едни и същи разрушени сгради,унищожени руски колони и показват все един и същи танк,дето не се знае и чий е. А иначе ни заливат словесни емоции.

    Коментиран от #147

  • 140 Путин съм

    13 1 Отговор
    Да и Ирак , Сирия, Либия, Сърбия, Афганистан, Сомалия, Йемен, Куба и дори бомбите над Хирошима и Нагазаки аз ги хвърлих.

    Коментиран от #175

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Kresi

    4 1 Отговор

    До коментар #89 от "Нона":

    Мръсен клоун да нападне мръсника русия
  • 143 Румен

    1 0 Отговор

    До коментар #119 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Не говориш руски,нали? !Превеждаш както ти е удобно
  • 144 Kresi

    5 0 Отговор

    До коментар #136 от "МНОГО СТЕ УМНИ":

    Предлагам да го наричаме ПУТИН СПРАВЕДЛИВИЯ
  • 145 Го60

    7 1 Отговор
    Градове руски! Да гръмат директно център за обучение на терористи и складиране на оръжия любезно подарени на укритие от демократичния свят!!!! А центъра се намирал само на 10км. От полската граница. Това вече е нахалство!
  • 146 Психиатър

    3 4 Отговор

    До коментар #126 от "Антикомунист":

    Не се ядосвай той е добре,но ти спешно си вземи направление и парички и при мен на преглед.
  • 147 Го60

    7 2 Отговор

    До коментар #139 от "Румен":

    Директно се обстрелват само донецк и луганск и околни жилищни райони. В другите райони разрушения се нанасят изключително от укритие.
  • 148 Опълченец

    1 4 Отговор
    Един малко известен, но интересен факт: крайните националисти в Украйна, обявени за нацисти, са категорично против ЕС и НАТО. Защо дядо Вова така неистово ги използва в своята пропаганда?
  • 149 Вова капут

    4 9 Отговор
    Клоаката наречена Путистан изчезва, Слава Украине!

    Коментиран от #174, #178

  • 150 Опълченец

    2 0 Отговор

    До коментар #131 от "фбр":

    Точно там е пълно с такива материали.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 В.В.П.

    7 2 Отговор
    Хахлята обичат ,така ,твърдо ..От 7 год мечтаят за това .Зъбят се на Рф,,като злобно куче...Вс е наред .Путин е бог !!.Прекрати пандемията..Ковид е сътворен от Файзера Монсанто в био лаборатории за пари ..
  • 153 Пинк флойд

    8 3 Отговор
    Путин показа истинското лице на фашисткия майдан.
  • 154 Ако не беше Путин

    7 2 Отговор
    Досега американците щяха да владеят петрола газа и цялата менделеева таблица която я има в Русия и щяха да остават по процент и половина от печалбите както правят с нашето злато което изнася
  • 155 Седнал

    5 2 Отговор

    До коментар #107 от "Стан":

    А тия дето не са от руското посолство са на зеленски от партията постоянно дрогиран хайде наздраве
  • 156 Зеленски иииииииии

    7 3 Отговор
    Зеленски прави по три неща на ден става сменя си памперса надруса се говори глупости пред някакви камери и така през шест часа само дето няма джипка иначе щеше да прилича на един много готин пич от Банкя
  • 157 Бай Тошо

    2 4 Отговор
    Само да ви кажа защото повечето от вас са малки и не знаят по времето на бай Тошо освен всичко друго получавахме всяка година за 7 милиарда долара Петрол от Русия излизаше горе-долу по две стотинки за литър и голяма част от него се изнасяше за шести американски флот в Италия и руснаците се правеха че не виждат много ми е интересно кой от днешните политици би го направил и всичко отиваше за закупуване на западни машини с които бяха оборудвани българските предприятия
  • 158 И още нещо

    9 4 Отговор
    Някъде 1986 година в Берлин са се срещнали Роналд Рейгън и Тодор Живков и Роналд Рейгън е предложил да ни приемат в НАТО и да ни дръпнат към запада тогава Тодор Живков е казал добре няма проблем можете ли да ни доставяте Петрол на еди-каква-си цена можете ли да ни изкупуват продукцията на еди-каква-си цена еди-колко-си хиляди тона годишно можете ли да не давате оръжие за еди колко си милиона долара годишно и други такива Рейгън е казал не можем и Бай Тошо го е питал Еми за какво да идваме при вас тогава след това в мемоарите си Роналд Рейгън е записал че не е виждал по-хитър и по-умен държавник от Тодор Живков айде честито продължавайте да го плюете господа седесари и тем подобни алчник к които продавахте България

    Коментиран от #166

  • 159 Nnnnn

    0 3 Отговор
    Нищо вярно няма
  • 160 Аз знаеш ли

    4 1 Отговор
    Колко струваше туба бензин тогава 2 лв може би и това не е вярно питай баща ти

    Коментиран от #182, #190, #197

  • 161 нато на майдана и по света

    5 4 Отговор
    Ма айде всички на майдана. Не само да пращаш оръжие и да искаш мир. ЕС и нато не искат мир. те пращат оръжие на бандеровците да се бият вместо тях. А им обещаваха на майдана,че ще има демокрация като в америка. А сега нато иска мир а пък ЕС като обединен райх, дава 500 милиона евро за оръжие на майдана,налага цензура и затвор за русофили, та най после да се постигне мир. .
  • 162 Глория

    4 7 Отговор
    Комунизма е нелечима болест. Съжалявам заболелите, защото те не осъзнават че са болни.

    Коментиран от #167, #180

  • 163 Мишо

    3 8 Отговор
    Украйна никога няма да бъде победена. Всеки украински гражданин ще се бори до живот.

    Коментиран от #173, #187

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Внв

    2 1 Отговор

    До коментар #158 от "И още нещо":

    Това кога го сънува?
  • 167 Внв

    4 1 Отговор

    До коментар #162 от "Глория":

    Комунизма е идеология и няма нищо общо с медицината,но ти имаш нужда от помощ.
  • 168 Дядо Добри

    6 3 Отговор
    Унищожава нацистките формирования на Зеленски, създадени и поддържани от САЩ, с цел унищожение не Русия и страните на ЕС. А храбрите Азовски бригади се крият зад жив щит на цивилните украинци, защото много им пука за собственото население!
  • 169 Стефанова

    4 6 Отговор
    Да си го кажем направо: новият " Хитлер" избива беззащитни хора, а цял свят стоят и го гледат като се оправдават с атомните му бомби. Срам и позор. Нато , Европа къде сте отворете си очите. След като не го спиране значи му помагате!
  • 170 Червени гниди

    4 4 Отговор
    90-та трябваше до корен! 77 години,руски ботуш съсипва майка Бъкгария-факт!!!

    Коментиран от #181

  • 171 Запознат

    7 2 Отговор
    Глупости които се подхранват от политици и медии. Воината приключва в момента в които Зеленски си подаде оставката. Този е тъпак от класа ,наркоманията му ще доведе Украина до разруха и нищета. Богатите държави ще потриват ръце след конфликта.......ЩЕ ГО ВИДИТЕ......това не е далеч.
  • 172 Коко

    1 1 Отговор
    Продавам гроздова ракия 8 лв литъра.Село Първенец.
  • 173 Всички украинци са ненормални и и нарком

    4 2 Отговор

    До коментар #163 от "Мишо":

    А кой са НАТО и Европейския съюз че да спрат Путин вие не виждате ли колко са зависими от Русия и тая война НАТО я направи защото не знаят къде трябва да се простират границите им а европейските лапачи трябва да се разпаднат
  • 174 Путин

    5 3 Отговор

    До коментар #149 от "Вова капут":

    И аз така мисля те се избиват сами украинците са ненормални и се занимават само с наркотици и оръжие не са за забавление аз бих изтребил тази нация продали си заводите и правят биологично оръжие съвместно с американците изобщо по не са за
  • 175 Евала

    4 2 Отговор

    До коментар #140 от "Путин съм":

    Евала на путин
  • 176 ГЕРБОФОБ

    4 0 Отговор

    До коментар #119 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Не знаеш за коя епоха става дума нали
  • 177 Гогол

    1 1 Отговор

    До коментар #81 от "Георги":

    Що си не е... Ш м.. Та шорошоиднада ти минесрама
  • 178 Само даразбера

    2 1 Отговор

    До коментар #149 от "Вова капут":

    Кога ще изчезнат малоумниците твоиподобия от тоя свят
  • 179 Като приключи

    2 2 Отговор

    До коментар #135 от "Мустафа Карадаеба":

    В Украйна Путин да идва да ни освободи от фащкияботуш
    П. с. Идае побърз отколкото в укрия
  • 180 Кака Сийка чистачката

    2 3 Отговор

    До коментар #162 от "Глория":

    Щом го казва еднатолкозумнаКоза трябва да нее вярно
  • 181 Шорошня бг

    2 0 Отговор

    До коментар #170 от "Червени гниди":

    Гледам колко си съсипан и искрено се радвам, за тебе и подобните ти
  • 182 Съюз със ссср

    3 1 Отговор

    До коментар #160 от "Аз знаеш ли":

    Има живи свидетели и това, че крият тия факти от младите потвърждава, че сме за пореден път на грешен път И на грешната страна...
  • 183 Байдрън

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "Русофил":

    Какъв боклук фашистки трябва да си да пишеш това... самоПутин ще ви оправи фашаги укридолни
  • 184 Нямаш друг шанс

    1 1 Отговор

    До коментар #125 от "Антикомунист":

    Имаш няква фатална грешка в матрицата, ще трябва да ходиш на претопяване или на мозъчнапромивка с белина
  • 185 Жулиен Гаков

    5 3 Отговор
    Руденко! А 8 години като унищожавахте невинни цивилни в Донецк и Луганск- дека беше ?????? 17 000 цивилни , между които-500 ДЕЦА !!!!! За АЛЕЯТА НА АНГЕЛИТЕ да си чул?? А сега като ви дойде редът- олеле! Кадировците си знаят работата!! На вас- приятно искарване в ръцете им!!
  • 186 Gogo

    1 2 Отговор
    Стига с тия платени публикации сте ни промивали мозъците
  • 187 Айде нема нужда

    1 2 Отговор

    До коментар #163 от "Мишо":

    И Защо? зада има жужето Зеленски безплатна дрога от чичиСам за цял живот?
  • 188 Дрън дрън

    1 1 Отговор

    До коментар #90 от "ГОСПОДИН SIEG,":

    Хамерикански сакъз от бай Дрън за безмозъченматрял
  • 189 Моряка

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Пак питам?":

    Ти да не падаш от Марс,бе колега.Или се правиш на такъв.Ами аз лично съм видял димящите греди на Полицеското управление в Мариупол,където Азов разстрелваха и изгориха живи 38 мариуполски полицаи.Случайно минавах покрай градинката зад кметството,когато се провеждаше панахида в памет на живо изгорените.Ами живо изгорените в Одеса,в дома на профсъюзите.И там руините на сградата така и си стоят вече 8 години.Ами манифестациите в Лвов начело с останалите живи Есесовци от най жестоката СС дивизия Галичина?С всичките им нацистки нагръдни отличия,забранени в Германия?И това ако не е фашизъм.Ех,демагози,демагози....
  • 190 МорякаТо

    0 1 Отговор

    До коментар #160 от "Аз знаеш ли":

    Тогава( до първата половина на 1974г.)бензина струваше 20,по късно 25 ст.литъра.След това ,когато стана 35 ст.,какъв вой,какво мърморене беше,ама свикнахме.И накрая,о ужас,стигна до 70 стотинки.После станахме американска колония.Тогава бензина стана 60-65 стотинки,но в Щатите.При нас,двойно повече.

    Коментиран от #193

  • 191 Георги

    2 2 Отговор
    Зеленски защитава Украина като поставя за щит украйнските цивилни пред армията на терористите на Зеленски ,забраняват да се гледа руска телевизия въпреки ,че говорят за свобода на словото защо за да не се узнае истината как правителството на Украйна пренуждава мирните граждани да хванат оръжие и който не иска го убиват на място своите ,но войната ще свърши американците пак ще бъдат оаканата страна
  • 192 Георги1

    1 0 Отговор

    До коментар #98 от "Диана":

    Прочети малко история първата сръбска държава е създадена на територията на косово ,косово такава измисллена държава няма тя си е сръбска територия просто сърбия беше станала силна дикономически държава и неудобна за управляващите европа държави, защо имам чувството ,че асо напряват авгономна турска република в българия ти ще се радваш
  • 193 хахаха

    0 1 Отговор

    До коментар #190 от "МорякаТо":

    литър 72 бензин през 1974 година струваше 11 стотинки....помня го много добре, защото имахме Москвич 408 който беше на такъв бензин
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 ДР. КЕВОРКЯН

    0 1 Отговор
    УЖ УКРАЙНА ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА ПЪК УНИЩОЖАВА УКРАЙНА.....................ЛЕКА ФОРМА НА ТЕЖКА ШИЗОФРЕНИЯ
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 умна

    1 0 Отговор

    До коментар #160 от "Аз знаеш ли":

    А на колко години беше ти тогава. Всичко се върти всичко се променя доводите ти са за първи клас