Last news in Fakti
  Тема: Украйна

21 Април, 2022 13:50 6 769 191

Кулеба пред ФАКТИ: Вие искате да умрем защитени (СНИМКИ)

  • дмитро кулеба-
  • украйна-
  • военна помощ-
  • война-
  • русия

Много ще е трудно да продължим преговорите, но искаме Русия да изтегли войските си от границите към 24 февруари, заяви външният министър на Украйна

Кулеба пред ФАКТИ: Вие искате да умрем защитени (СНИМКИ) - 1
Снимки: М. Богданова ©
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Един от основните въпроси, които днес си задава светът, е при какви условия могат да продължат преговорите между Украйна и Русия.

"Този въпрос е сложен, защото за нас е много емоционален. За нас ще бъде много трудно да преговаряме, но въпреки това сме готови да седнем и да търсим начин да постигнем мир. Въпреки това няма да подпишем нищо, което ще бъде в разрез с определени червени линии, с които не сме готови да прекрачим, които ще заплашат нашата национална сигурност. Настояваме Русия да изтегли войските си от границите към 24 февруари".

Още новини от Украйна

Това отговори на въпрос на ФАКТИ министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба.

"За да помогнем на мира ние трябва да помогнем на Украйна, защото ако няма тази помощ, Русия ще извърши повече жестокости, повече убийства и ще разруши повече къщи. Тъй като сме в навечерието на Великден бих искал да кажа няколко думи за братството. Не може да се смятаме за братя, когато стават такива убийства. Как може да смятаме за брат, този който воюва в тази светла седмица и в навечерието на Великден продължава агресията си и да разрушава", допълни Кулеба.

"Времената са трудни, но не можем да сме по средата. Идва моментът, в който трябва да вземем страна и трябва да вземем страната на правото" е мнението на украинския министър.

Той поясни, че все още няма точен отговор относно военната помощ, която България трябва да предостави на Украйна.

"Помощта за украинските бежанци, както и европейската перспектива за Украйна и европейските санкции срещу Русия са също така важни за нас", допълни Кулеба.

"Помощта е важна по време на войната - да имаш жилетка и шлем. Но трябва да сме искрени, че е необходимо и оръжие, с което да се отбраняваш, а по този начин, който политически е по някакъв начин оправдан от ваша гл.т., вие искате да умрем защитени", допълни Кулеба.

"Виждам ясен политически ангажимент от страна на определени политически сили да дадат някаква помощ и от друга страна някои имат явно нежелание да го направят", така Кулеба коментира отношението на различните български политически партии относно помощта за Украйна.

"Имах среща с вашия премиер и от това, което видях, според мен той има искрено желание да направи всичко възможно да помогне на Украйна. Нормално е при демократично коалиционно правителство да има различни мнения, но е много важно при такива сложни моменти да сме на правилната страна на историята, на страната на истината. През последните два месеца хората видяха, че Украйна, която според мнозина е била обречена да падне след 3 дни на руската агресия, е устояла и продължава да е бори. Когато подкрепяте Украйна, вие подкрепяте бъдещето и истината. Ако подкрепяте Русия или запазвате неутралитет сте на погрешната страна на историята", коментира Кулеба.

На въпрос дали си тръгва доволен или разочарован от България, външният министър на Украйна заяви: "Аз съм вярващ човек. Надеждата ме крепи. Тя крепи всички и ни позволява да се движим напред и се надявам, че българското правителство ще вземе правилно и рационално решение".

Външният министър на Украйна присъства на откриването на изложба "Стоп на агресията на Русия срещу Украйна" в Европейския кът на Народното събрание. Тя се организира съвместно от "Демократична България" и посолството на Украйна.

Кулеба пред ФАКТИ: Вие искате да умрем защитени (СНИМКИ)

Кулеба пред ФАКТИ: Вие искате да умрем защитени (СНИМКИ)

Кулеба пред ФАКТИ: Вие искате да умрем защитени (СНИМКИ)

Кулеба пред ФАКТИ: Вие искате да умрем защитени (СНИМКИ)

Кулеба пред ФАКТИ: Вие искате да умрем защитени (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 97 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    262 41 Отговор
    Абе тоя що не си ходи бе!?Хареса му тук.Къш бе!

    Коментиран от #45, #60, #75

  • 2 12345

    179 16 Отговор
    естествено тва недоразумение белобрадова пак се е намъкнала отпред за снимка ама че кукундрел
  • 3 Реалист

    241 26 Отговор
    Демократична България окончателно лъснаха... Соросидни подлоги, поръчкови политици, зависими до краен предел!
  • 4 провинциалист

    211 25 Отговор
    "Русия да изтегли войските си от границите към 24 февруари" - я, какво съвпадение! Русия иска същото, но когато НАТО изтегли войските си от границите към 1997-ма.

    Коментиран от #34, #145, #182

  • 5 А кой има желание

    207 20 Отговор
    да преговаря с вас. Вие не разбрахте ли че Украйна вече я няма като държава. Едни политици така ви подхлъзнаха по наклонената плоскост че останахте без държава.
  • 6 Пич

    186 18 Отговор
    Малееее...... Това не е искане бе !!!??? Това е ултиматум !!! Дали , снощи , докато съм спал , украйнската армия не е превзела Москва ...???!!!
  • 7 Офффф

    154 16 Отговор
    Де бъджиите антибългари с чупка в кръста пред наглия хохльо. Докога ще го развявате тоя с име на супа по всички медии?
  • 8 колкото

    149 10 Отговор
    И да не им се иска дб ще гледат парламента от вън следващия път

    Коментиран от #72

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Дамаджани Уокър

    169 16 Отговор
    Тоя срам няма ли?Хем проси помощи хем поставя ултиматуми.Айде на бегом в Украйна защото вече ни писна.Стига циркове !Всички знаем ,че доставяме и оръжие какво още иска?
  • 11 Хххх

    149 12 Отговор
    Жестоки снимки ,това са украинските и ДСБ нацисти , снимките са резултат на жестоките избивания на собствения си народ от бандеровци. Няма ли организация която да отиде и се срещне с оцелелите , за да се разбере истината? Не отърва на престъпниците !

    Коментиран от #23

  • 12 простекиро

    90 9 Отговор
    аве в туй ДайБъ по каталог ли са ги избирали ни жените кът жени ни мъжете кът мъже нещо по средата сички
  • 13 3.14К

    101 12 Отговор
    Тоя Кулеба заедно с нашите мишки защо не дадат пример и да отидат да се бият с руснаците? А жената с окървавените бунтове я има и друга роля: убили са мъжа и в една шахта и след това са я изнасилили.......
  • 14 Toxic

    142 11 Отговор
    Откровени украински нацисти се разхождат насред София и поставят ултиматуми и ни дават акъл, на всичкото отгоре са обгрижвани от други нацисти маскирани като български демократи!
  • 15 Некой си

    115 12 Отговор
    Кулеба, кога ще те пуснат в Израел, драги?
    Айде, всички очакваме да те видим в Ерусалим!
    Ама нещо виза ли не ти дават, не те искат изобщо ли?
  • 16 Мюмюн (Майкал)

    89 8 Отговор
    Да ни стани така: балгариата прави добро, а после да изяде лай...! Нещу ма самняват тез украйнци чи ша запомнят жеста и добрината на балгарете към тях и е възможно да са неблагударни после. Според мен-никакву оръжие към Украйна. Двама дет си мерят онез ми ти рабути, ний не трябва да пъхаме по средата нашиа г...з!
  • 17 Тома

    84 9 Отговор
    Този го пратиха в България да ги разбърка редките и да замирише.Пинизчии
  • 18 Анонимен

    94 7 Отговор
    Най-бързия начин за прекратяване на войната е като я загубиш!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Стоян Александров

    108 11 Отговор
    Никакви преговори вече. Край. Война до дупка, до края. Всичко свърши бе ейййй не го ли разбра. Умряха невинни РУСКИ ВОЙНИЦИ. ЗА ТЯХ ТРЯБВА И Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА БЪДЕ ПЛАТЕНО. Вие просто ще го отнесете мнооогооо здраво, така, че поне 100 години ще сте затънали до уши в мизерия и кредити. Има да връщате толкова много милярди, че не ми го побира ума. Нищо безплатно няма. А за ифраструктурата въбще и не говоря. Тотално сте разбити, а не сте Германия за да се оправите за няколко години. Мафията и мутрите Ви вече ще Ви доразбият. За Ваше успокоение е това, че Западна Европа ги чака същото като Вас. Амааааа човек от главата си пати.
  • 21 АААА

    127 7 Отговор
    Умирайте както искате ! Тази война не е наша и тези фашисти дето си ги отгледахте не са наши братя ! Ей там с братята македонци сте еднакво тъпи може да се заигравате .
  • 22 Цецо

    94 6 Отговор
    Вън от България бе хоби.
  • 23 ШЕФЕ,

    8 80 Отговор

    До коментар #11 от "Хххх":

    КУПИ СИ ТЕЛЕВИЗОР И ГЛЕДАЙ РЕПОРТАЖИТЕ НА БЕЛГИЙСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ БРУНО И РЕПОРТАЖИТЕ НА ЕКИПА НА БТВ ТЕ СА ТАМ НА ТЕРЕН И ПРЕДАВАТ КАКВО КАК И ЗАЩО👍ТИКТОКА НЕ СТАВА☝

    Коментиран от #168

  • 24 ген Столти

    92 7 Отговор
    Курлеба да се качва на Летящата Годзила и да изчезват.
  • 25 Иван

    112 6 Отговор
    Що за боклуци ни налазиха - разни пишман главнокомандващи, министри на несъществуващи държави и прочие гадини, че и акъл раздават и искания имат! Хайде всички кой от където е и ни оставете на спокойствие!
  • 26 Surko

    104 6 Отговор
    АУУУ ЩЕ ЗАПЛАЧА,АМАН ОТ ЛЪЖИ. ПРОДАДОХТЕ СОБСТВЕНИЯ СИНАРОД В УСЛУГА НА САЩ И СЕГА ПУТИН БИЛ ВИНОВЕН. ДОЛНИ ФАШАГИ.
  • 27 Севда

    4 83 Отговор
    Аман и от Русия, все нещо не и е наред, анейния лидер не евред
  • 28 Кулеба

    95 8 Отговор
    какво правиш тук, а не си на фронта. От козяк ли ти казаха да идваш да си вземеш обещаното?
  • 29 БгПатриот

    7 90 Отговор
    добре че сме в НАТО, българия се напълни с руски сепаратисти, а подлогите им пригласят, ще ни окупират като едното нищо и ей ти задунайска "независимая" республика ..........

    Коментиран от #38, #47

  • 30 Последната снимка

    81 5 Отговор
    казва всичко. Атанасов, Ицо козела и украинското мрънкало.
  • 31 Този гнусен фашист

    89 7 Отговор
    на едно сп редставител на ДБ. Тези от ДБ се самопростреляха не в крака, а в ГЛАВАТА.
    Нищожества, които са се продали.
  • 32 Просто е, капитулирайте

    79 7 Отговор
    Вие искате да умрем защитени. Не просто Капитулирайте. А ренегатите тук г-н Кулеба виждаш какви ги ръсят
  • 33 на снимките се виждат

    89 6 Отговор
    само национални предатели чужди слуги и продажници

    Коментиран от #39

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Голем смях

    13 64 Отговор
    Ватенка,не искаш ли границите от 1944 г.А може би и от 1918 г. А може би да се върнем ,когато татарите пръскаха гени в Россия 300 години .Или когато е нямало Россия ,а киевска държава,а московитите са ги яли комарите в блатата.
  • 36 Сър Джефри

    90 7 Отговор
    Абе пич на кой му пука за вас?Както казва народа,каквото сте дробили сега сърбайте.Когато дърпахте дявола за опашката и янките ви насъскваха не ви пукаше.Хайде сега помагайте? О т какъв зор?Даже и на янките не им пука за вас,използваха ви като маша,но да не мислиш ,че ще се жертват за вас?Оказахте се употребени и захвърлени,даже на запад си имат и термин за това : диспоузъбъл.Колкото повече мърдате ............

    Коментиран от #79

  • 37 Симо Стойчев от Хършево

    59 4 Отговор
    Този е безсмъртен и не му се разбира нищо, защото това което научава читателя от думите му е тук да натисне нежелаещите да се съгласят да дадат оръжие . От нячина му на говорене става ясно , че е само пратеник на големите играчи... Тъжно ако българските политици клекнат!
  • 38 За пари

    15 7 Отговор

    До коментар #29 от "БгПатриот":

    Го правят,бе!Денги.За Коцето не съм сигурен,ама за другите,като Бялата Златка не им пука за Русия.Та за парички се правят....
  • 39 ГанюРусороб

    14 58 Отговор

    До коментар #33 от "на снимките се виждат":

    само национални предатели, чужди слуги и продажници коментират тука
  • 40 Мим

    67 5 Отговор
    Тоя дърдорко дошъл от друга виюваша страна ,да заповядва и да дава нареждания и закони на бедна България .Я къш от тук бе боклук фашистки..
  • 41 НЕЗАВИСИМОСТ ЗА ВОЛЖСКА БЪЛГАРИЯ

    43 8 Отговор
    ВЪН ОРКИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!
  • 42 Zеленски

    45 3 Отговор
    Я ,генералното как чинно е свело главица / смирена главица сабя не я сече/ пред Куреба ,ами що не му оближе името.
  • 43 Щуката

    51 2 Отговор
    Да ходят да търсят танковете у Сев. Македония, щото макетата ги предвариха.
    А на Белобрадова дали и е бяла брадата, за един приятел питам...
  • 44 Къдън травест

    47 3 Отговор
    Тези тримата от запаса ,защо не заминават на фронта, ами само ръсят акъл или ги естрах руснаците да не ги " утилизират".
  • 45 cornholio

    7 34 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И аз искам да станеш последния "софиянец" в Сибир ама...
  • 46 Кулеба, кой те покани тук?

    57 6 Отговор
    Отивай си и забери тези от ДБ. Уръжия от България за Украйна, НЕ! Тъпака Петков си отиват с това правителство до август. Националните предатели на България за са ..... друг свят!
  • 47 Баце

    29 8 Отговор

    До коментар #29 от "БгПатриот":

    Като ти гледам правописа , ми става ясно колко си бгпатриот. Щом си написал нато с главни букви , а България с малка , нищо българско няма в теб, камо ли патриотично. Хубав ден ти желая, някъде там в чужбина.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Дон Корлеоне Български

    51 6 Отговор
    Ние, българите, искаме да млъкнеш и да се разкараш. България трябва да гледа своя интерес и своите граждани. Оправяйте се, ние имаме достатъчно проблеми и без вас, ясно? Капиш?
  • 50 7878

    36 3 Отговор
    Демократична Украйна плътно до Кулеба :D Цирка е пълен :D
  • 51 БПФ

    57 5 Отговор
    Само като гледам тоя нашия как се кланя на укpoпският нацист и ми идва да се издрайфам !!! Тоя ли ще говори за зверства и убийства, след като тия избиха над 500 деца в Донбас, а и сега нацистките им шпицкоманди избиват хора, само за да припишат вината на Русия? Да не говорим за чудовищните изтезания на пленени руски войници. Ще ми се да видя как руснаците бавно разчекват тоя изpoд - кулеба - докато той вие за милост - ама знам, че няма да стане, не защото няма да го спипат, но защото руснакът е мек човек и никога няма да изтезава до смърт беззащитна жертва, ако ще да е най-долната и престъпна твaр. По това се различават руснакът от укpoпитекът.
  • 52 ЯЯЯЯЪЪЪЭЪЪ

    42 4 Отговор
    Абе стига сте ги приемали тия Куролеби, натовци и всякаква сган, които искат ДА ВЗЕМАТ от бедна България. КЪШ ПТИЦИ ПРОКЛЕТИ.
  • 53 бааа

    48 3 Отговор
    Ристо, разкарай се завинаги от политическия живот и БГ, защото от кривата ти физиомутра получаваме повици за повръщане. А като отвориш уста, вони на мърша.
  • 54 Fate

    37 4 Отговор
    Така и не разбрах защо тези украинци се бият с руснаците ?!??!
  • 55 Джони

    50 5 Отговор
    Че слушаме чичо Сам от толкова години - май почти свикнахме. Но да идват някакви измислени от някъде си и да командват на място - това преминава всички граници. Зеленски и този губят всякакво благоприличие. Всяка държава си има интересите. Или май вече не ... Всички вкупом за САЩ и Украйна, а пък нас - кучета ни яли...
  • 56 Александър

    49 6 Отговор
    Само да сте посмели да изпращате оръжия в Украйна, нашите оръжия платени от нас и от бащите ни
    Този другар предложили българския бизнес да участва във възстановяването на Украйна след войната? Предложили договори на България ?
    Това сме го играли в Ирак и Афганистан. Със приятелите ни от НАТО - за нас разходите и рисковете, за англосаксонците печалбите.
  • 57 Българин

    44 4 Отговор
    дошъл да иска оръжия, то ние нямаме за нас, камо ли да ви дадем, юса ни нареди преди 20г. та си нарязахме ракетите , танковете , гаубиците, корабите , самолетите, нали сме натовци, оръжия не ни трябват, щото нато ни варди,то и ние не знаем от какво.Търси друже оръжия при световния жандарм- USA, там имат , даже и продават.
  • 58 Бобо

    26 8 Отговор
    Продажната част от българското общество най добре знае как да съветва украинеца да се предаде

    Коментиран от #61

  • 59 Covid

    36 6 Отговор
    Гнусни национални предатели . Сбирка на краварски роби
  • 60 хаджи @боригенов

    32 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Тебе да те пратят служебно на курорт ще си ходиш ли ? Ами тия неговите сънародници , те се молят войната да продължи че току виж изпуснали закуската ...... Да , може и да е зловещо но на фона на тия последни 8 години каквото и да кажа все ще е безсилно . Алеята на ангелите в Донецк ще проясни паметта ви ако имате такава разбира се . Не сте задължени да вярвате , вярвайте на тоя украински шматарок той е гений но в края на краищата истината , тя е една и може да идва късно но остава завинаги . Аз не съм комунист и никога няма да бъда но винаги ще бъда от страната на правдата и винаги ще подкрепям тия които са пострадали бранейки дома си и езика си . Много мога да говоря по тази тема но никой в тази страна сега няма да ме допусне , неудобен съм , но в помощ за да се замислите има една песен "С ЧЕГО НАЧИНАЕТСЯ РОДИНА " И след нея нямам повече въпроси !
  • 61 Случаен

    5 42 Отговор

    До коментар #58 от "Бобо":

    В ози форум са най мерските тролове. СЛАВА УРАЙНЕ
  • 62 Доко

    25 3 Отговор
    Христов подари Крим на Украйна, като на любовница. Путин реши да си върне подаръка защото тази любовница се оказа развратница.
  • 63 българина

    28 2 Отговор
    предайте се..... и се покайте
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Перо

    40 2 Отговор
    По чия покана са дошли бандеровците?
  • 66 Koz

    35 1 Отговор
    Направил си е снимки с тези, които няма да са в следващия парламент.
  • 67 Пешо

    44 2 Отговор
    Как пък не пратихме една коричка хляб за Йемен? Там от години саудитите ги млатят с благословението и любезното съдействие на големия брат, хора вече не останаха. Или за Ирак, Сирия и Либия? А, вярно - друго си е когато ги избива САЩ, едно такова благородно ...
  • 68 Тодор Живков

    6 24 Отговор
    Да се снишим другари, да мине бурята! Жалки мижитурки си беете, такива си и останаате!
  • 69 Някой

    33 2 Отговор
    Генерал Атанасов само дето не му е целунал ръка.

    Коментиран от #76

  • 70 Любопитен

    45 2 Отговор
    Не ми стана ясно, този Кулеба,кой го покани в България, защо му разрешават да се държи назидателно.?

    Коментиран от #107

  • 71 Грульо

    31 3 Отговор
    Тоз досадник ще стои у нас дорде нашите предатели клекнат.
  • 72 Някой

    27 2 Отговор

    До коментар #8 от "колкото":

    Те затова факти забраниха коментарите под интервюто на оня - Атанас Славов. Просто знаеха каква ще е преобладаващата част от мненията.
  • 73 ivan

    33 3 Отговор
    мръсен лицемер,най доброто предложение бе6е днеска цялата група на ДБ ли4но да закарат военна помощ и да отидат доброволци за Герб съ6тото се отнася,много бързо забравихме когато Бой4ето ходи6е подир Путин с листите да му обяснява колко бързо вървял Балкански поток,е това е истината,другото е лицемерие,като вси4ки натовци,голям го вадят ама никой не иска да стъпи в Украйна,защото знае ,4е няма да се върне
  • 74 Народен съд

    47 3 Отговор
    Кулеба, кога ще възстановиш разбития паметник на Кан Кубрат който твоите Бандеровци изравниха със земята. Кога ще изкажеш съболезнования на избитите българи в Одеса изгорени живи от твоите Бандеровци и кога ще изплатиш кръвнина на техните близки? Едва след това имаш право да искаш нещо от нас българския народ!
  • 75 Пешо

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Доста нагло изказване ..
  • 76 12456

    23 1 Отговор

    До коментар #69 от "Някой":

    Море като гледама напира и други работи да му целува. Срам и позор, дъно и посмешище!
  • 77 Евгени Мунчев

    24 4 Отговор
    Ма видехте ли му гривничките на тоя мек укри егей?!
  • 78 gggw

    27 2 Отговор
    тия са откачени... Русия ви пука без много бомби и без много жертви. Тоя осъзнава ли, че могат да затрият Украйна за 1 минута
  • 79 Някой

    25 1 Отговор

    До коментар #36 от "Сър Джефри":

    Просто трябва да се чете историята по - задълбочено. Ако Зеленски и компания я бяха чели сега нямаше да са на този хал.
  • 80 Kmiteva

    23 1 Отговор
    Г-н Колеба е разочарован от София. Но сам той каза, че София означава мъдрост.
  • 81 аре чао

    28 2 Отговор
    Куралеба, взимай си 80-те хиляди окри и ходом марш обратно в Окраниа.
  • 82 chi

    27 4 Отговор
    Не, ние искаме просто да умрете фашисти!
  • 83 Българка

    4 38 Отговор
    Срам за България. Вместо боеприпаси за украинците да се защитават, депутатите и управляващите "помагат" с изложба! Правилно казва Кулеба, че путинофилите искат украинците да умрат "защитени" и "освободени"

    Коментиран от #85

  • 84 Перо

    32 2 Отговор
    Да и според украинския министър цял свят трябва да умре за да живее ционисткото му ръководство! Да са мислили,преди преврата, суспендирането на конституцията, измислените националисти без етническа нация и анти-руската политика и геноцид и дискриминация на населението,което не е украинско говорещо на измислен език,като РСМ!
  • 85 Перо

    28 2 Отговор

    До коментар #83 от "Българка":

    Ами отивай при украинските войници,да ги зарадваш!

    Коментиран от #96

  • 86 Перо

    31 2 Отговор
    Да и според украинския министър цял свят трябва да умре за да живее ционисткото му ръководство! Да са мислили,преди преврата, суспендирането на конституцията, измислените националисти без етническа нация и анти-руската политика и геноцид и дискриминация на населението,което не е украинско говорещо на измислен език,като РСМ!
  • 87 Руснаците

    3 36 Отговор
    показаха, че са некадърни, с нисък боен дух, за разлика от украинците. Които ги попиляха край Киев, Чернигов и Сума. Сега ще ги натирят до там откъдето тръгнаха на 24 февруари. А това е тотален разгром. Това е погром и за тукашните руски мекерета, които се гърчат и вият на умряло.

    Коментиран от #98, #187

  • 88 ФаР

    29 2 Отговор
    Кулеба пред ФАКТИ: Вие искате да умрем защитени
    Боли ме фара как ще умирате фашаги , въпроса е по бързо да го направите !!!
  • 89 Предстои

    4 25 Отговор
    денацификация и депутинизация на Русия.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Ми не, вие го искате

    23 2 Отговор
    Нали искате НАТО? Путин ви го каза ясно, че няма да го допусне. Сега що ревете? Учудвам се, че украинският народ все още не ви е подпукал. Но в момента явно се бои от армията, която си прави каквото на цитата им наредят.
  • 92 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 1 Отговор
    НЕУТРАЛИТЕТ
  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 2 Отговор
    българи хвърляйте запалени шишета със запалима течност по натовките бази всичко около тях да гори и те да горят във пъкала, ние не искаме да сме окопирани!

    защо във натовските бази има само американски войници защо? ако са натовски трябва да има от всички държави а то само американска армия?????????/ ние окопирана територия ли сме?

    палете ги да горят във пъкала тия краварскиБУКЛУЦИ не са желани тука нека целия свят го види това
  • 94 Докога

    24 1 Отговор
    Докога това наzистко пsе ще ми виси в къщата като мърsол? Чиба пsе въшливо със все колибата.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 оня

    15 1 Отговор

    До коментар #85 от "Перо":

    Тази тук няма кой да зарадва, па камо ли там:))
  • 97 Майдан

    28 0 Отговор
    Едните ни спасяват моряците, другите ни заставят да им подарим нашето оръжие, докато гледаме семействата им. Фактите говорят сами за себе си - вижте кадрите от освободените райони в Източна Украйна, хората посрещат с цветя освободителите.
  • 98 оня

    7 2 Отговор

    До коментар #87 от "Руснаците":

    Колко си проЗд и неориентиран:))
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 2 Отговор
    кулеба, мрете нацисти долни като дърпахте мечката за опашката не знаехте ли че мечката хапе? сега що ривете а?

    викайте на помощ тия де ви ръчкаха да дърпате мецана за опашката , що на нас ривете? ние какво ви карахме да правите?
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Гражданин

    32 2 Отговор
    Кулеба вън от България!
    НЕ на нацизма!

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Отец Нафърфорий ! Кулеба иди на " Х " !

    19 1 Отговор
    " Х " вам ! " Х " вам ! Кулеба Иди на " Х " !
  • 105 оооппп

    12 1 Отговор
    Подписвай капо с шута . закривайте 34те лабо...за гмота и вируси.
  • 106 Тарас БУЛБА к сину !

    17 1 Отговор
    Я Тебя СОЗДАЛ , Я Тебья и УБИЮ ! Пошол тъй на " Х " Кулебалчик !
  • 107 Някой

    16 1 Отговор

    До коментар #70 от "Любопитен":

    Питай Кирето. То ги забърква едни... каквито му наредят.
  • 108 Аз ги искам

    2 11 Отговор

    До коментар #101 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    точно тук. Твоето мнение не струва повече от моето.

    Коментиран от #120

  • 109 Аррре у лево

    29 1 Отговор
    Ние българите живи хора в културен дом не сме горили,ракети по мирно население не сме фъргали,снайперисти по мирни демонстранти не сме използвали, "Москаляку на гиляку" не сме скандирали. Ареее улево мека китка с шарени гривнички на ръката.
  • 110 Никога България срещу Русия.

    29 1 Отговор
    Вън от България на нацихохложидоляха ! Този укронцистки наглец да се маха от България. Няма работа тук. Да отива при Байдън.Насилствено мобилизират Българите в Украина да се бият срещу братята Руси..България няма да даде нито един български куршум да се изстреля срещу Руснак. Ако някой национален предател иска да замесва България в брътоубийство, тогава това правителство не е нужно,пада и Българите отиват на избори. Друго решение няма.
  • 111 Баш софиянец

    27 1 Отговор
    Г-н Кулеба нарцистично смята, че той решава коя е правилната страна на историята и се опитва да притиска кой каква позиция да заема. Да си обирй крушите и да си ходи.
  • 112 Украина Больше НЕБУДЕТ как

    17 1 Отговор
    Г О С У Д А Р С Т В О. ! Кердъйк ! ХАНА ! " Х " вам Бандероли ! Всьо ! Пи Z дец ! СКАКАЛИ , СКАКАЛИ и Государство ПОТЕРЯЛИ ! Пошли фашистъй на " Х " !
  • 113 факти

    25 1 Отговор
    Защо не дадете зверствата на САЩ в Либия, Афганистан, Иран, Сирия

    в цветни холивудски картинки ...



    Началото на XXI век


    2000 г. - Йемен, нападение срещу военноморските сили на САЩ в
    Аден, 17 убити.

    2001 г. - Македония, въвеждането на войските на НАТО.

    2001 г. - САЩ, реакцията на военновъздушните и военноморските сили
    на САЩ на 11 септември.

    2001-? г. - Афганистан, инвазия на войските на САЩ, бомбени и
    ракетни атаки, масова мобилизация в САЩ за свалянето на режима на
    талибаните, лов на бойци на „Ал Кайда“, установяване на режима на
    Карзай и борбата срещу талибаните. Над 30 000 американски
    военнослужащи и многочислени частни военни компании окупират страната.
    От 2001 г. насам САЩ похарчиха милиарди долари във войната срещу
    талибаните, която водеха съюзени с редица други държави.

    2002 г. - Йемен, ракетна атака на „Ал Кайда” срещу САЩ.

    2002 г. - Филипините, въвеждане на войски и военноморска военна
    мисия на САЩ срещу Абу Сайяф в архипелага Сулу, западно от Минданао.

    2003 г. - Колумбия, армията на САЩ и специалните сили са изпратени
    в бунтовническата зона, за да подкрепят колумбийската армия,
    защитаваща газопровода.


    20.03.2003 г. – Война в Ирак (2003): В ранните часове на деня,
    Съединените щати и три други страни започват военни действия в Ирак.
    2003-2011 г. - Ирак, война, бомбардировки, окупация на страната,
    свалянето на Саддам Хюсеин. Нашествието включва повече от 250 000
    американски войници

    Коментиран от #129

  • 114 Минаващ

    25 2 Отговор
    Кулеба е фашист, избиват собствения си народ и са дошли да искат оръжие от нас за да продължат да убиват, а поколението на българските фашисти правят всичко възможно, за да му угодят. Каква арогантност да виси тук.
  • 115 Да това искаме 💪🏻👊🏻🤣

    9 1 Отговор
    Така така го искаме
  • 116 Кто нескачать Тот МОСКАЛЬ !

    16 2 Отговор
    Ну ! Наскакались и ОБОСРАЛИСЬ ! " Х " Вам !
  • 117 В.В.П.

    21 3 Отговор
    СССР ,създаде изчадието Окраина,,и СССР ще я закрие.Тия големи натовци излязоха .Ще нападат Рф,,ще трепят руските ,за Славата на Осраина .Лаборатории за грип, чума ,шап ,трипер краста , създадоха.в руските земи..Така не става Човече.!!.Сега може да искаш ,обаче няма .,Вече се играе до победа .Почвайте контраатака..Кажи му ,Ва Ристюю.!!
  • 118 Какво

    2 26 Отговор
    обаче ще правят руските мекерета като съюзниците натирят руснаците в миша дупка. Не само военно което украинците го правят, а всякак.Сато минат на сухоежбина и почнат да си ядят прикладите на калашниците. Спират и рубли те за гъзомийниците им в България. Костадинов пак трябва да краде от партийната субсидия.

    Коментиран от #143

  • 119 А Вие

    28 3 Отговор
    Сигурно искате да умрем с Вас ли?

    Коментиран от #159

  • 120 Гражданин

    7 1 Отговор

    До коментар #108 от "Аз ги искам":

    До коментар 101 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":
    "точно тук. Твоето мнение не струва повече от моето."

    Не е така - всяко изказано мнение, независимо къде е било направено има значение (струва), мнение което е трябвало да бъде изказано, но е премълчано не струва.
  • 121 Давай ПОМЯНЕМ для УПОКОЙ !

    19 5 Отговор
    Слаба Украине ! Прости Господи ! Хохлъй Дураки !
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Мишо

    26 3 Отговор
    Бе аре сбогом бе! КЪШ! Три дена ми се мота тука! Заминавай да искаш от Унгария!
  • 125 А на каком ЯЗЪЙКЕ Кукулеба говорит

    15 3 Отговор
    У нас В /на/БолХарии ? На какой ? У нас для ХОХЛЪЙ - ТОЛЬКО на болгарском или руском язъйке !
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Читател

    15 1 Отговор
    Кулеба, изключително демократично: "Който не е с нас е против нас." И са братя с Русия, защото и те заявиха "който не ни подкрепи в ООН, е срещу нас, дори и "въздържалите" се".
  • 129 САЩ

    2 6 Отговор

    До коментар #113 от "факти":

    Ми сяхме демокрация, нима си недоволен? Може би не успяваш да оцениш положителното от всички тези наши специални операции.
  • 130 Подожди, тъй Ещо за ОДЕСУ не ОТВЕТИЛ !

    14 2 Отговор
    С/ ка Бандеровская !
  • 131 А нашите ПРЕДАТЕЛИ да знаят !

    15 1 Отговор
    Че и У НАС , за тях ще има същите НЕСТИНАРСКИ танци както в Украина !
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 А Лицемерието към бесарабските българи

    22 1 Отговор
    Войната е лошо нещо, независимо как я наричат. Аз пък се чудя, защо външните министри на воюващите африкански страни не щукнат да обикалят евространите укорявайки ги, пе не взимат тяхната страна... речите на мин. председателите им не ги излъчват в отделните парламенти, ЕС, НАТО, ОН?!!! Сирия я бомбардират вече 10 години, кой й помага и там живеят хора, нали?
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 А, и...

    19 2 Отговор
    Който гласува от групите в парламента за предоставяне на оръжия, ще бъде наказан от мен като не гласувам за него!
  • 136 Точен

    15 3 Отговор
    Аз ще се бия за Русия и срещу ФАЩ-Украйна.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Тити

    4 16 Отговор
    За другарката Нинова мир значи много Украински ковчези
  • 139 Матей преображенски

    19 2 Отговор
    Вие ще умрете ,защото американците ви заложиха на устата на топа и са ви промили дотам мозъците,че не се сещате за бяло знаме.Защото колкото се дърлите,толкова ще става по-лошо за вас,градовете и селата сами си разрушавате,за да обвинявате руснаците.Това е толкова глупашко,няма ли да ви дойде акъла в кухите кратуни,ще станете зян от тъпия си магарешки инат.
  • 140 минувач

    18 1 Отговор
    подлогите се въртят около един примитивен престъпник
  • 141 ТОДОР

    18 1 Отговор
    УКРАЙНЦИ СРЕЩУ РУСИ КАКВО СТАВА НА НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ ТО ТАКА СЕ ПОЧВА БАВНО И ПОЛЕКА И ПОСЛЕ БУМ УРКИТЕ НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ БАЙДАН ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ
  • 142 Не ни вменявайте вина!

    21 3 Отговор
    Боже, много са били нахални тия! Докога ще ги търпим да ни назидават, подстрекават, изнудват и вменяват вина!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 До Кулеба

    17 4 Отговор
    Дмитро, защо не издирихте и не наказахте извергите извършили погрома в Профсъюзния дом в Одеса? Не знам, дали тогава Русия пак щеше да ви нападне, но ако се беше случило, вие щяхте да сте добрите. Сега случаят в най-добрия за вас вариант ние си казваме "по-силният хулиган бие по-слабия". Заради шепа престъпници жертвате хиляди достойни украинци.
  • 147 Радон Керанов

    4 20 Отговор
    Тълпа от путлеристи в тоя сайт! Нагли примитиви и подли лакеи на дребния кремълски престъпник! Да, става все по-отвратително в България...! Един достоен украински министър преподаде морален урок на жалката управляваща върхушка, която се държи като долнопробен селски тарикат!

    Коментиран от #165

  • 148 111111

    14 3 Отговор
    Никой не може да ни обяснява ние какво искаме. И теб трябва да те обявим за персона нонграта!
  • 149 Аз вицето.

    9 1 Отговор
    Това,наведено леке не е никакъв генерал.Бил е милиционер /демек полицай/при др.Живков и член на БКП.
  • 150 9689

    9 0 Отговор
    Престъпление е да разговаряш с военнопрестъпник.
  • 151 Има да патим!

    11 0 Отговор
    Голяма чупка в кръста, Атанасов, голямо преклонение! Никакво достойнство! ДБ повече няма да се види в парламента! И какви са тези гости, които се държат така нагло, казват ни какво да правим и да не правим? Просейки, ни обиждат за решенията ни да защитим себе си?
  • 152 Васил

    1 7 Отговор
    А не така Кулеба Нинова каза че ще спре войната като изпраща ковчези за там.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Го4о

    8 2 Отговор
    Днес РадеФ пак употреби определението "ОПЕРАЦИЯ" вместо агресия или ВОЙНА от страна на Путин!
  • 155 Бих кръстил снимката с тия ...

    11 0 Отговор
    "замечтаните фашисти".....мечтаят си и си спомнят с умиление как само избиваха за удоволствие рускоговорящи украици 8 години и деца даже в Донецк и си мечтая пак ....
  • 156 Нещо не разбирам

    10 2 Отговор
    Какво искат още от нас, че вървят един след друг да ни се карат и упрекват? Отдавна пращаме това, което им трябва. Приехме хиляди украинки с деца и млади украинци с джипове. Веем знамето им, кръщаваме улици, ругаем лошите руснаци. Какво още?
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Вида

    10 1 Отговор
    Четворната коалиция се състои от Орел, Рак и Щука.....водени от Охлюва-Петков, който всеки момент може да бъде изяден от партньорите си!
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Азим

    9 1 Отговор
    Толкова сме малки и бедни, а са ни натиснали така яко! Народът никой не го пита, няма един сериозен и достоен управленец, да заеме категорична позиция и да натирят наглия министър!
  • 161 Гръч

    11 0 Отговор
    Бях русофоб,но тези на снимката ме промениха и няма връщане назад това са враговете на всички мирни хора по света

    Коментиран от #191

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Бойко

    1 8 Отговор
    Путин е изверг.
  • 164 Sluchaen

    11 0 Отговор
    Нагло поведение на външен министър, който е дошъл на посещение в България.
    Натиск върху нашите институции, което е недопустимо.
    Защо не му се отговаря подобаващо?
    Киро заминавате си.......

    Коментиран от #183

  • 165 Sluchaen

    7 0 Отговор

    До коментар #147 от "Радон Керанов":

    Ти какъв си бе родоотстъпник?
  • 166 васик атанасова

    16 0 Отговор
    абе този джендър дошъл от тази голяма държава украйна която е 40 000 000 души да търси помощ от
    най малката и най бедна държава българия дето сме 4 000 000 10 пъти сме по малки от украйна
    и че и претенции има нагли украинци гледат да ни въвлекат в конфликт РУСИЯ
    да се маха оттука незабавно и да си прибира хората егати наглите не спряха да искат пари оръжие храна
    дрехи лекарства ами америка да им дава за кво дошъл тука то толкова има социално слабе тука ние тях ли ще гледаме

    Коментиран от #180, #181

  • 167 Е дошЕл

    14 0 Отговор
    Какво още иска тая мека китка със шарени мъниста на лявата ръчичка?Приели сме десетки хиляди укри на ол инклузив,техен самолет в момента го товарят с оръжия и боеприпаси,пращаме им хуманитарни помощи.Да не е дошЕл след 2-3 седмици да се пазари да му приемем оцелелите нацисти от Донбас? Тооо... това един път ни се е случвало когато сме приели армията на ген. Врангел от Крим... и а-ха за една бройка да направят преврат в България.
  • 168 Факебтв нюз

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "ШЕФЕ,":

    Нали всички в България знаем що за медия е БТВ, така, че ако обичаш дръж се малко по сериозно
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 абе

    2 0 Отговор
    варум никой та те до е ба търта крава....
  • 171 hahaha

    4 0 Отговор
    няма яснота за военната помощ, която бг трябва да даде...."трябва" - помощите не са ли доброволни....и какво натовариха в самолета във Варна......Еготи смачканото бг правителство от всякъде му се карат и македонци и украинци и европейци
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Топорев

    1 0 Отговор
    На летящата крокозила ще ѝ го натряскам в летеж докато почне да пикира!
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 ZZZ

    2 1 Отговор
    целта не е оръжия толкова, това са дребни жобни за някое корумпе в киев,
    въпроса е българската инертна маса да се украинизира.
    б.улгаристанците да станат новите у.кропитеци
  • 179 bullneck

    2 1 Отговор
    аа изкефи ме г.н.о.м.а как се кланя на оня палячо ахаха
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Ние

    0 1 Отговор

    До коментар #166 от "васик атанасова":

    сме малка и бедна държава защото тук живеят малки човечета-като тебе!
  • 182 Да те питам,

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "провинциалист":

    защо най-великата(според тебе) държава с най-страшната армия се страхува от някакво си НАТО !?
  • 183 Ооо,

    2 0 Отговор

    До коментар #164 от "Sluchaen":

    ти мислиш,че ние имаме държава и институции ? Ти на колко години си,бе?
  • 184 Господин външен министър

    2 0 Отговор
    Така е ! Вместо да сте мост между Русия и запада за благото на украинския народ,вие се подадохте на коварния му план срещу Русия!Резултат е на лице!
  • 185 Калбо

    2 0 Отговор
    Българите да ти дават оръжие а вие избихте сумати българи през 2014-а
    И продължихте сменихте имената на българите с украински закрих те училищата на българите в Украйна че е продължила много дълго войната защото сте много силни и големи герои това можеш да го разказваш в някоя детска градина благодарение на мирното население зад което вие се криете и стреляте един американец е видял това което аз казвам не допускате хората от мазетата да излизат със снайпер стрелят и по тях той е видял украински въртолет обстрелва жилищната сграда след като са напуснали тази сграда и хората са в подземието
    Взривявате мостове и после обвинявате че Русия е виновна за всичко това
    Самите американци признават че азов десен сектор айдар са фашистки организации които се крият зад старците жените и децата и оттам стрелят да ви дадем оръжие да си защите 30-те био лабораториите които произвеждат е биологично оръжие
    Самата Виктория нюланд си призна в американския сенат
    За био лабораториите
    А да си спомним защо нападнаха американците Ирак
    А не беше ли за химическите оръжия които не съществуваха в Ирак
    А сега какво целия свят разбра че в Украйна се произвежда химическо оръжие от американска страна светът мълчи
    Защо едните могат да избиват хора по целия свят защото ние искат да им се подчиняват както ние българите сме на колене пред американците
    Украйна след демокрация запада и САЩ ги фашизира умишлено
    Русия предупреждаваше запада продължение на 15 и 20 години да престанат с
  • 186 Тато

    0 0 Отговор
    Развявай белия флаг.... И спаси страната си!!!!
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Зулу

    0 0 Отговор
    Таз лелка на снимката с превързаната глава я даваха че нищо и няма, нагримирана за снимка
  • 190 Защо ние

    0 0 Отговор
    Да ви даваме и без това сме опоскани, да ви дават богатите държави. Израел имат и модерно и много оръжие та и пари, но едно болче не дават. Жилетките ви стигат и това че приютяваме бежанците ви.
  • 191 Верно

    0 0 Отговор

    До коментар #161 от "Гръч":

    Преди си бил русофоб сега си русофил, а за България кога ще бъдеш?