Last news in Fakti

14 Май, 2022 17:01 8 721 98

Газпром удрят отвън, ГЕРБ удрят отвътре. Прекрасен тандем, няма що

  • илиян василев-
  • герб-
  • газпром-
  • правителство

Вместо бившите управляващи да подкрепят усилията на правителството за справяне със ситуацията злорадстват, че се е вдигнала цената

Газпром удрят отвън, ГЕРБ удрят отвътре. Прекрасен тандем, няма що - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Когато навремето ме сложиха в черния списък на Русия, мои руски познати ме информираха, че предложението за това е дошло от руското посолство, от български олигарх и проруски сдружения. И сега е същото - ГЕРБ подтикна Газпром и Путин да ни спрат природния газ, за да предизвикат брожение и свалят правителството. На български това се нарича предателство.
Прави изключително впечатления синхрона в атаките срещу българското правителство на ГЕРБ и Газпром, партньорство родено с парите за Южен и по-късно Турски поток - най-голямата геополитическа услуга, която България е правила на Путинова Русия, и която доведе до нахлуването в Украйна.

Борисов и неговите хора в Булгаргаз - Николай Павлов, за когото няма друг газ освен руския, съзнателно се отказаха от азерския газ и не нагнетиха достатъчно природен газ в Чирен до 1 октомври 2021 година /с 100 милиона кубически метра по-малко/, за да създадат изкуствен недостиг на газ именно в периода февруари-март - когато се разгърна войната на Путин. С това те създадоха предпоставки за усилване на ролята на природния газ като оръжие за политическо влияние и подчиняване на България, в най-трудните за реагиране месеци на отоплителния сезон - март и април.

Обиняват Петков и компания, че са причината за спиране на руския газ !?, защото отказали, в условията на война да подпишат нов договор за доставка на природен газ с Газпром. И вместо да подкрепят усилията на правителството за справяне със ситуацията злорадстват, че се е вдигнала цената.

За някои може и да е изненада, но това е същността на проекта ГЕРБ - евроатлантическа фасада зад която се крие законспирирана проруска партия, чиято основна цел е да осигури вътрешнополитическите рамки зе реализация на руските стратегически цели. Докато даваше уверения на Запад за лоялност, реалните пари, реалните действия на Борисов бяха в полза на Русия.

Делян Добрев нагледно демонстрира това двуличие с ярката си защита на позициите на руския газ у нас и с лъжите и с полуистините. Турски поток няма нищо общо с преноса на газ за Гърция, който се реализира по старата съществуваща преносна мрежа. Но кой да му каже че лъже безсрамно като обвързва 3 милиарда лева откуп, който дадохме на Путин, за да могат Борисов и Пеевски да приберат 800 милиона евро от Южен поток. Обвиняват правителстото че не платило с рубли? Да, тези същите, суператлантиците!? призовават българското правителство да наруши европейските санкции и да плати на господарите им от Кремъл?!

Стана ясно че спирането на природния газ е наказателна акция срещу България, след като Газпром ни спря природния газ на никой друг, въпреки че не плащат в рубли.
Газпром удрят отвън, ГЕРБ удрят отвътре. Прекрасен тандем, няма що.
Продажни, корумпирани души. От вожда до последния крадец в тази партия на политическите олигарси. Как ви изглежда 350 кв м апартамент за 85 хиляди лева!? Могат, крадат.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 191 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    43 14 Отговор
    Удрят вече само във въздуха!
  • 2 Комуниста

    59 85 Отговор
    Боко е повече човек на Брюксел и Вашингтон от колкото на Русия. Да припомним кой спъна АЕЦа и Южен поток и остави България без енергетика.

    Коментиран от #17, #47, #93

  • 3 Надценил се

    64 44 Отговор
    Сложили го в черния списък на Русия. С него ли ще се занимава Русия? Като е такъв спец по енергетиката да каже какво става ако Русия спре ядреното гориво на АЕЦ Козлодуй, а не да клюкари?

    Коментиран от #8, #27

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 АнтиМилена

    86 34 Отговор
    Жалко, че нямаме прокуратура и съд да
    ударят където трябва по руските корупционни схеми.

    Коментиран от #19, #62

  • 6 Макс

    38 15 Отговор
    Диагноза обгазен!
  • 7 Сюртук

    61 30 Отговор
    Добре знаем кой е Илиян Василев и знаем какво ще каже.

    Коментиран от #11, #78

  • 8 Фори

    44 31 Отговор

    До коментар #3 от "Надценил се":

    Като спре ядрото гориво купуваш от Франция същото.

    Коментиран от #30

  • 9 Фактъ

    75 30 Отговор
    Опг герб са доказано вредни за държавата ни .Те са скрити лимонки на Кремъл. Трябва да ги разследват за Турски поток , до дупка , без милост .
  • 10 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    40 47 Отговор
    ГЕРБ ПОДТИКНАЛ ПУТИН ДА НИ СПРЕ ГАЗТА....АМАН ОТ СМЕШНИЦИ....
  • 11 ето кой

    31 10 Отговор

    До коментар #7 от "Сюртук":

    През 1981 – 1990 г. по времето на комунистическия режим е сътрудник в Международния отдел на БЗНС.

    МВР и ДС имат досиета за него, едното е за агент с агентурен псевдоним „Сашо 11“. Василев е бил вербуван от Първо управление на ДС през февруари 1988 г. По време на вербуването си е заявил, че иска да сътрудничи с ДС по „идеологически, морални и политически мотиви“.

    От запазените документи се вижда, че той е имал и по-ранни контакти с ДС и РУ-ГЩ.

    Коментиран от #54

  • 12 ЕВАЛА БОЙКО

    41 22 Отговор
    ИЗКОМАНДВАЛ СИ ПУТИН ДА НИ СПРЕ ГАЗТА....ГОЛЕМ СИ БАЦЕ
  • 13 Никой

    46 20 Отговор
    Граждани за Евразийско Развитие на България - ГЕРБ. То ясно си личи от абревиатурата.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Петьо Петров

    21 14 Отговор
    А какво правим, ако всички останали или повечето развити икономики започнат да си плащат в рубли? Ще обвиняваме пак бившите, без значение комунисти, костовисти или гербери? Това винаги е начина...затова няма оправяне на България!
  • 17 АнтиГост

    40 13 Отговор

    До коментар #2 от "Комуниста":

    Не си прав. Баце съзнателно поръча и после плати ненужно оборудване
    за АЕЦ за 1.5 млрд, построи руския паток за 3 млрд, даде 1 млрд за удълбаване
    и още много други.

    Коментиран от #22

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Съдията Дред

    23 16 Отговор

    До коментар #5 от "АнтиМилена":

    Американските корупционни схеми ни струват икономикатата след 1997г. и благодарение на тех и демографския срив. Да припомним кой задържи РБ да изпълнява анти нац план РАН - ЪТ който включва като точки приватизацията и освобождаването на задграничните пазари.

    Коментиран от #32

  • 20 Аламанов, Иво Инжев, Емил Соколов

    34 17 Отговор
    Панчугов,?? Изкарали са всички от "Хранилката" , да плюят по К Петков и Правителството!? На Борисов вече не му издържат нервите и не се побира в кожата си!! Страх, че ще бъде освободен Гешев и идват тежки години за ГЕРБ и Борисов!?
  • 21 майор

    19 12 Отговор
    агент доносник сашо 11 недоволства
  • 22 Нащо грешиш

    32 5 Отговор

    До коментар #17 от "АнтиГост":

    Оборудването за, АЕЦа го поръчаха от Тройната коалиция, а Боко го замрази проекта също открадна парите от КТБ сложени от Газпром за проекта Южен поток. Боко го притиснаха руснаците да връща парите от КТБ на Газпром 1.7 милиарда лв и Боко реши да се откупи като построи потока с благословията естествено и на Берлин.

    Коментиран от #50

  • 23 Как всегда

    31 7 Отговор
    Газпром удрят отвън, ГЕРБ удрят отвътре,a Копейкин зове за бунт.
  • 24 Путинофил

    32 18 Отговор
    ГЕРБ е русофилска организация от мафиотски тип! Тиквата е Капи ди тутти капи!
  • 25 ГЕРБ

    14 46 Отговор
    Никаква милост към лъжливият и крадлив Петков неотложна оставка на тъпото Кире. ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ ПОБЕДА

    Коментиран от #33, #37

  • 26 И не само ГЕРБ

    24 11 Отговор
    Всички партии на статуквото понастоящем (БСП, ИТН, ДПС, "патрЕотЕто", ...) не се различават от ГЕРБ относно подлизурството и службата в полза на Кремъл и в ущърб на Бългаерия.
    Малко остава, скоро иде краят на кремълският военнопрестъпник, а заедно с него и нашенските предатели и престъпници, подопечни и под контрола на Кремъл путинчета.

    Коментиран от #31

  • 27 Бай градски

    20 10 Отговор

    До коментар #3 от "Надценил се":

    Ядрено гориво може да се купи от няколко места! Много си си се надценил псевдо експерте!! В момента България разполага с такова за 2,5 години!!!

    Коментиран от #35, #57

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ген Столти

    16 15 Отговор
    Илиане, ударил си умствения таван, видяхме ти визията и спотовата експертиза, вече си бившият посланик осъзнай това.Можеш да бъдеш интересен само при просто Диков. Така, така, а Диков. Диков прави нова група наречена - ПРОСТИТЕ, помисли си за членство в тази група.
  • 30 Бивш канадец

    20 14 Отговор

    До коментар #8 от "Фори":

    Ще го купиш, ама когато тате ми купи колело! Това гориво го произвежда само Росатом, а от ментетата на Уестингхаус унгарците и чехите пропищяха и не искат и да чуят за него!

    Коментиран от #34

  • 31 нееееее

    5 4 Отговор

    До коментар #26 от "И не само ГЕРБ":

    Застанал си пред трипластова плътна завеса с черна превръзка през очите!! Махни поне едното! А къде поставяш ДБетата ,Червен Ицко и др.????
  • 32 Ако чакаш

    15 5 Отговор

    До коментар #19 от "Съдията Дред":

    Путин да оправи демографския срив, стана тя. Много сте тъпи ве герберасти.
  • 33 Уточнение

    27 5 Отговор

    До коментар #25 от "ГЕРБ":

    ГЕРБ (Гастро-езофагеална рефлуксна болест). Казано разбираемо-това е такова наплюскване, че чак да не можеш да погълнеш нищо повече, защото храната се връща. Ето това е партията ТИ!
  • 34 Бивш руснак

    7 3 Отговор

    До коментар #30 от "Бивш канадец":

    Имаш много здраве от арменския поп!

    Коментиран от #41

  • 35 Статистик

    9 8 Отговор

    До коментар #27 от "Бай градски":

    Добре де - я кажи поне една фирма освен руска, която да произвежда гориво за ВВЕР-1000? Поне една! Само не ми споменавай Вестингаус, защото от опита им в Укропия се оказа, че не повече от 5% от горивото в реактора може да е американско - в противен случай управлението на реактора ти показва среден пръст!

    Коментиран от #38

  • 36 Да бе да

    20 7 Отговор
    "Газпром удрят отвън, ГЕРБ удрят отвътре. Прекрасен тандем, няма що"😁

    Те винаги са били " тандем" , кой мислиш държа този пешкир от Банкя на власт 12 г !
  • 37 Бай градски

    8 2 Отговор

    До коментар #25 от "ГЕРБ":

    А бе тъпо баце да не ви дава вече само самагон?
  • 38 Бай градски

    8 1 Отговор

    До коментар #35 от "Статистик":

    Арменския поп още веднъж ти изпрати поздрави И каза да отидеш до Франция и да попиташ !

    Коментиран от #42

  • 39 Минувач

    18 5 Отговор
    Както беше казал някой, за Бойко съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.
  • 40 Тома

    9 2 Отговор
    Тези от герб не са виновни защото ги оставиха да си веят онази раота.А бай Ставри ги чака
  • 41 Бивш канадец

    5 2 Отговор

    До коментар #34 от "Бивш руснак":

    Брей, колко си умен, направо мозък ти тече от ушите! Иди на сайта на МААЕ и напиши "Westinghouse fuel assemblys are not compliant with Russian reactors VVER 1000 and can not ensure long term safety work of the reactor core due to incorrect work of control and core sensors with different of original fuel"!
    А ако си решил да раздаваш акъл - първо се убеди, че го имаш!
  • 42 Статистик

    2 4 Отговор

    До коментар #38 от "Бай градски":

    Ами ходих до Франция. И питах. Не знам защо, но и те ме пратиха при арменския поп. Така че и тази сергия е затворена!
  • 43 България

    12 3 Отговор
    Нови избори! Масово гласуване! Да изметем предателите! Без копейки, без центове, без куруши. Единственото спасение е масовото гласуване.
  • 44 Георги

    10 6 Отговор
    Няма да могат да се справят със тази бъгароруска мафия окопала се на всички нива във държавата.Най виновни сме ние но и лидерите на Европа който прегръщаха и целуваха Бойко.Хората се чудеха какво става как тоя мафиоз го приемат.
  • 45 Панов

    13 9 Отговор
    Толупа е най гадната руска подлога
  • 46 НЯКОЙ

    11 3 Отговор
    Доживотен затвор за националните предатели!
  • 47 Отлична синергия

    13 11 Отговор

    До коментар #2 от "Комуниста":

    Между Боко и РуZZнацитата.
    Все пак им служи вярно 12 год.
    Спря абсолютно всички възможности за откъсването от Мада Раша
    Построи им газопровод с наши пари
    И сега дружно с всичките придатъци на Кремъл ще ни водят към светлото бъдеще
    Само ще изброя някои от тях Мая,Стефчо Генерала,Чалгаристаните и да не забравяме най вярният им 🤡 Коцето+ Техният родител Румбата фърчилото.
    Всичко върви по план
  • 48 ИСТИНА Е

    15 2 Отговор
    Престъпникът-тиква трябваше отдавна да е в затвора за геноцид над народа и кражби на милиарди.
  • 49 Хасковски Каунь

    1 2 Отговор
    Инфлацията директно а Бай Ставри отзад.
    Изход няма народе Български
  • 50 АнтиГост

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "Нащо грешиш":

    Не си прав.Приложението подписа шефът на НЕК Първанов, приятел на Баце.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 САТЪРА НА ХАНА

    5 4 Отговор
    ТОЯ ПАРЦАЛ ПАК ЛИ СМЕНИ БОЯТА ?
  • 53 Не само затвор

    7 4 Отговор
    Забрана на партиите съпричастни с грабежа на България. Тъй като няма нито една партия не участвала в предателство, забрана на политическа дейност за определен срок. Избор на нов президен и президентко управление до изтичане на забраната за партиите. Разследване, затвор, национализация и нова реална приватизация.
  • 54 Я разкажи

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "ето кой":

    така подробно и досието на Борисов.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Какъв герб

    7 8 Отговор
    ГЕРБ НЕ Е В УПРАВЛЕНИЕТО ОТ АПРИЛ 2021 НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ПРОПАГАНДАТА Е НА ВИСОКО НИВО И ТУК НЕ САМО ВЪВ ВОЙНАТА

    Коментиран от #63, #83

  • 57 kkk

    10 6 Отговор

    До коментар #27 от "Бай градски":

    И за 10г. да имаш гориво е все тая- без Росатом няма Козлодуй. И вицовете с "гориво ще купим от друго място" ги разправяйте на децата до 3-годишна възраст- станат ли на 4г. и ви усещат измамите...

    Про3т въпрос- ако намерим друг доставчик (което е невъзможно) какво ще правим с отработеното гориво? В момента руснаците си го прибират обратно, а ние НЯМАМЕ хранилища за ядрени отпадъци. Имате ли изобщо представа, че ако ние трябва да съхраняваме старото гориво цената на тока от Козлодуй рязко ще скочи с над 130%, за екологията дори не говорим...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 червен терор

    7 7 Отговор
    И какво стана сега, ГЕБР-ДПС-ВЪЗРАЖДАНЕ познайте на коя мафия е коалиция, на руско-турската? Подпомагани от бсп и итн да пречат срещу правителтвото.
  • 60 Niki13

    7 3 Отговор
    на този има ли кой да му вярва

    Коментиран от #73

  • 61 Бат Пешо

    10 5 Отговор
    Айде айде, предните били виновни. Тоя цирк вече 30 години го гледаме. Нали Асен Василев е големия икономист, а пък Кирил Петков освен, че е голям икономист е и голям дипломат. Нали лъгаха хората в началото, колко лесно било всичко, само това и това трябвало да се направи и.... и после изведнъж младежкото герб вдигнало цените на горивата(помните го случая). Не съм защитник на тиквун тулупа, ама и ППейците вече прекаляват. Не знам как още марсианците не са изкарали виновни или пък русалките в Черно Море
  • 62 Niki13

    12 6 Отговор

    До коментар #5 от "АнтиМилена":

    Къде видя руските схеми, досега видими са АМЕРИКАНСКИТЕ , от високите цени на тока на мариците, през затворените проекти, а сега и газ ще ни карат

    Коментиран от #65

  • 63 Калинка

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "Какъв герб":

    В управлението е - прокуратура, бордове на предприятия и банки, местно управление. И пречат, много пречат, и саботират на всяка крачка.
  • 64 истината е че

    8 1 Отговор
    който и да управлява България все сме бедни . всички "политици" са от едно котило
  • 65 Хибридна Zвойна

    3 6 Отговор

    До коментар #62 от "Niki13":

    Няма как руzките еничари да ги видите .
  • 66 Абе кратуни комунистически...

    4 12 Отговор
    Преди ревяхте срещу тиквата, то не беше..позор, затвор, бай Ставри, Барцелона, сега когато се разбра че той, и неговите гербаджийски крадци са обслужвали интересите на вражеска русия, сега и дума не обелвате против тиквата Боко, нали бяхте против него???, Илиан Василев е напълно прав да напише това, това е истината за продажната антибългарска политическа класа, същото предателство в момента върши и проруският ви президент. Е това глупаво русофилство на българският народ ни докара до този хал, да обичаш враговете си..това го могат само българите.
  • 67 Започва се

    13 5 Отговор
    Уважаеми господине,ако вие не си платите тока,няма ли да ви го отрежат?Може ли да излезете от магазин,ако не сте си платили стоката,която сте взели?Е,защо Русия да ви дава газ,като не искате да плащате?Няма безплатен обяд!

    Коментиран от #68, #69

  • 68 Уважаеми...

    9 12 Отговор

    До коментар #67 от "Започва се":

    Никой не е отказвал да плаща газта на вашата русия, има подписан договор, ако знаете какво е това договор???..в този договор изрично е описано в каква валута става плащането...в долари, вие как си мислите че един социопат може да разиграва всички...да си измисля през час разни плащания, както на него му хрумне, ами той утре може да поиска плащането на газа да става с мидени черупки или с лунен прах, и трябва да се съгласяваме с прищевките ли му???..газ има, България няма да остане без газ, може и да е малко по скъпа, но няма значение, аз съм съгласен да плащам по скъпа газ, бензин, хляб и всичко останало, само и само да се оттървем от руснаците, нищо хубаво не сме видели от тях, и нищо хубаво няма и да видим, най-доброто за БГ ще е да скъсаме всички корупционни зависимости от тях.

    Коментиран от #75

  • 69 Натовски "стандарти"

    7 4 Отговор

    До коментар #67 от "Започва се":

    Е защото са нагли ЕВРОАТЛАНТИЦИ искат да крадат Чужди авоари и да не плащат
  • 70 Реплика

    7 4 Отговор
    Какво правителство какви пет лева, това са долни хлебарки, продажници които гледат интереса на америка а не ИНТЕРЕСА на България! Трябва всеки гадове които гласуваха за тях сега да се върнат в България и да им сърбат попарата ! МРЪСНА ИЗМЕТ! ЩЕ ЗАНУЛЯТ СТРАНАТА! ОСТАВКА
  • 71 Реплика

    6 6 Отговор
    Какво правителство какви пет лева, това са долни хлебарки, продажници които гледат интереса на америка а не ИНТЕРЕСА на България! Трябва всеки гадове които гласуваха за тях сега да се върнат в България и да им сърбат попарата ! МРЪСНА ИЗМЕТ! ЩЕ ЗАНУЛЯТ СТРАНАТА! ОСТАВКА

    Коментиран от #80

  • 72 Матей преображенски

    5 1 Отговор
    ГЕРБ-тайни русофили--голям виц.Те се възползват от ситуацията,разигравайки това театро,тяхната мимикрия е феноменална.Всички те до един трябва да отговарят за хиляди престъпления за 12 годишното си властване.
  • 73 Боко праните гащи

    2 3 Отговор

    До коментар #60 от "Niki13":

    Гърбавите герберасти кой
  • 74 asa

    9 4 Отговор
    За да докажат своята преданост на ( Американците Както Полския така Българският са най-големите предатели на Националните интереси ; общо и----- двaмата са " учили " в Америка и са предани на господарите си като кучетата ).Същите сега обвиняват тоя и оня. Кой те накара да се откажеш да плащаш в рубли ( веднага се изяви и каза , че няма а плащаш в рубли в Брюксел ; като на Американците им каза -няма да купувам Руският " недемократичен" газ ; Похвали сигурно ще получат с Полският Премиер и " Нобелова награда " за преданост на задокеанският си господар .
  • 75 asa

    9 5 Отговор

    До коментар #68 от "Уважаеми...":

    Ти който ми говориш за Международни -договори правила ,контракти и т.м кажи ми къде са 300 милиарда " откраднатите " пари на Руската държава за газта ?. Значи те имат право Русия ще достави газ а те " колонизаторите " - пирати ,бандити в костюми с вратовръзки няма да плащат?.

    Коментиран от #79

  • 76 Трифон зарезан

    5 0 Отговор
    Конфискация и затвор . За национално предателство и съботаж. Конспиративна дейност срещу народа.
  • 77 Жулиен Гаков

    3 2 Отговор
    На този прост народ - БОЙ !!
  • 78 4yka4

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Сюртук":

    Да де, но все пак не биваше да се издава така, никой нямаше да разбере, че е бавноразвиващ ако беше замълчал поне по този въпрос.
  • 79 Да...

    1 7 Отговор

    До коментар #75 от "asa":

    Имат право...тези 300милиарда са репарации, за възтановяването на Украйна.

    Коментиран от #94

  • 80 ГЕРБ=ДПС =Възраждане.

    7 5 Отговор

    До коментар #71 от "Реплика":

    Долни предатели, Стефан Стамболов ви наказваше,изхвърляше ви с руските ви господари от България,там на понтона в Русчук, не ви ли стигат 77 год тормоз над българите,не сте ли доволни ,че заедно с ваще господари от Русия,ликвидирахте елита на България,елит създаден по времето на възраждането и национално освободителните борби и сега такива като Борисов, Костадинов,Нинова и Трифонов ,Радев ,Доган и Пеевски с Възраждане се изживяват като елит.

    Коментиран от #85, #96

  • 81 Гъзибаров

    6 5 Отговор
    Илиян Василев..... ХАХАХА....
    Смях в залата....хахаха......
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Румен Радев национален предател

    2 3 Отговор
    СВЪРШИ СЕ СЪС СЪЕШАВАНЕТО НА ВСЯКАКВИ ПОМИЯРИ(СИНИ И ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИ) И НАПРАЗНИТЕ ОЧАКВАНИЯ ЗА НЯКАКВО ЧУДО ОТ ПРАЗНОГЛАВИТЕ ТЪПАНАРИ,КОИТО ПИЕЙКИ БИРА И ЛЮСПЕЙКИ СЕМКИ ПО ПЕЙКИТЕ НА БОРИСОВ ЧАКАТ ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ С ЧУВАЛИ С ПАРИ И НАЙ-НАКРАЯ И ТЕ ДА ЗАБОГАТЕЯТ! БЪЛГАРИЯ УДАРИ ДЪНОТО!НЕКАДЪРНИЦИ С ГОЛЕМИ УСТИ НИ ДОКАРАХА ДО КОЛАПС НА СТРОЕЖИТЕ НА ПЪТИЩА И НАКАЗАНИЯ ОТ ЕС ЗА МИЛИАРДИ,,ЗАЩОТО БЕШЕ НАЙ-ВАЖНО ПЪРВО ДА ОТКРАДНАТ ПАРИТЕ ЗА ПЪТИЩА !ОЛИОТО ГОНИ 9 ЛЕВА!БЕНЗИНА 3.60 !!! ХЛЯБА Е ЛУКСОЗНА СТОКА !!ОСТАВКА ЕНИЧАРИ !
  • 85 Румен Радев национален предател

    1 2 Отговор

    До коментар #80 от "ГЕРБ=ДПС =Възраждане.":

    Ти от розовия парад ли идваш?Нещо превъзбудено ми звучиш!Като събираш с плюсове този и онзи,да ти кажа ,че не ти е розово филм че с разкрепостени герои!От многото привилегии май си се подмокрило!Айде бягай на правда!Олиото е 9лв,вазелина е още на старите цени!

    Коментиран от #86

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Джордже Балашевич

    4 0 Отговор
    Защо новото правителство, което дойде на власт с обещанието да спре кражбите, при наличието на толкова много доказани ОПГта и злоупотреби с държавни и европейски пари, не блокира никакви активи и не задържа нито един криминално проявен "активист"? Напротив, полагате всякакви усилия, с глупостите които творите ежедневно, да върнете на власт онова недоразумение Боко и цялата му безмозъчна шайка! ЗАЩО?
  • 88 stan40

    4 0 Отговор
    Защо винаги на некадърниците все другите им пречат? Умните винаги когато се захващат за дадена работа знаят как могат да се справят с нея. Когато не могат не обещават, или се отказват. Умния избира най-правилното решение, а то е в момента да се купува руски газ и нефт, докато се намери друг алтернативен източник на същата цена, за да не страда народа. Българската историята за пореден път доказа, че политици от червения тамазлък не могат да мислят и не им се отдава да управляват държавата. Ако можеха да мислят щяха да разберат, че не стават за управници и щяха да освободят политическото пространство за умните българи, за да не е държавята ве бедна и да става по-бедна.
  • 89 Дянков

    2 0 Отговор
    На крива ракета космоса и пречи.
  • 90 Бил Гет

    1 0 Отговор
    Аз съм прост Българин и имам къща 350 кв/м и вила 157 кв/м . Сигурно съм Гербаджия . Да ама не съм .
  • 91 И НА КИРЧО КОСМОСА МУ ПРЕЧИ

    2 0 Отговор
    ---------------------------------------------------------
  • 92 Pitar Pan

    1 0 Отговор
    Абсолютно вярно,по всички телевизии,хукнали да плямпат! Всички браншове организирали, пари, пари, давайте пари, България да не е Америка!
  • 93 Хайде, хайде.

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Комуниста":

    Боко си е точно човек на Путин.

    Коментиран от #95

  • 94 С други думи

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Да...":

    Дай ни газ, срещу пари, но ние ще ти ги откраднем.
    Това е промяна на условията по Договора. Там няма опция, че в случай на война, тези пари ще се изземва.
    Следователно това е обстоятелство,което дава право на другата страна по сделката да промени валутата , не и стойността.
    Това направи Русия в отговор на кражбата , наречена "санкции".
    А който не си плаща , не получава.
    ПС . Правото не вашето , както и на умника, обясняващ по- горе за Договорите
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 нее

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "ГЕРБ=ДПС =Възраждане.":

    Е, ти си имаш други господари. Умираш си за Урсула, Аналена, Роберта, Кристалина, Мари-Кристин и Мари-Шантал. Те ти крякат и размахват пръст, ти си мислиш че те уважават. Не, ние само разсмиваме света с глупавото си репчене.
  • 97 Глупави сме

    1 0 Отговор
    Газпром искат просто да получават заплащане. Блокират парите, има санкции. Няма как да доставят, а заплащането да бъде конфискувано. Затова поискаха нова схема. Толкова ли е сложно?
  • 98 Западен ръмж

    1 0 Отговор
    Направиха политика и обявиха война със спорта, операта, литературата, гражданската авиация, веригите забързо хранене, Шанел и тути фрути. Но доставките на газ, видите ли, той трябвало да е само бизнес. И тъй като е "бизнес", а бизнеса е под санкции, трябва да тече безплатно. Много ала Жозеф, много Анелене...