Last news in Fakti

14 Юни, 2013 13:00 3 485 4

Може би ще идват да ни арестуват и тормозят

  • бойко борисов-
  • сергей станишев-
  • герб-
  • арестуват-
  • делян пеевски
Може би ще идват да ни арестуват и тормозят - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Станишев е решил да играе „ва банк“: след като е разбрал, че не може по демократичен път да ни победи като партия, може би ще идват да ни арестуват и да ни тормозят, заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Браво на Ахмед Доган. Бях лош пророк за насилването на БСП от ДПС, но днес ДПС умори БСП.

Предположението, че Делян Пеевски е избран за председател на ДАНС, за да арестува Борисов и Цветан Цветанов (както сам по-рано бе обещал депутатът от ДПС от парламентарната трибуна), а след това да „изгори“, Борисов заяви: „Те там са изгорели, за да свети цялата партия. Има какво да гори. Погледнете форумите, реакциите на хората - притеснително е”...

Борисов отново припомни, че 1 100 000 са гласували за него, отговаряйки на въпрос какво би станало, ако някой дойде да го арестува.

„Най-демократично върнахме властта, участвахме, правим всичко, подкрепяме, само и само да върви държавата”, изтъкна бившият премиер. 

С този ход зорлем ще ни върнат на власт.

На въпрос защо тази сутрин парламентарните групи са разбрали твърде късно, Борисов заяви с насмешка: "Най-вероятно Станишев е разбрал късно от Моника Йосифова".

Това е все едно Кузов да бъде назначен за председател на Държавната агенция за закрила на детето.

„Направих им Дунав мост 2 – от 2000 г. са го почнали, а до 2010 г. беше абсолютно провален проект. Две-три колонки стърчаха, и то - на сушата”, за пореден път изтъкна Борисов.

Разпоредил съм на апарата на ГЕРБ да не се появява на протестите, но не мога да забраня на симпатизантите, каза Борисов във връзка с предстоящия протест тази вечер в София. Протест се очаква да бъде проведен и в Пазарджик.



Във Фейсбук се организира спонтанен протест за тази вечер в почти цялата страна. Вече над 31 000 са се обявили срешу назначаването на Делян Пеевски. Протестите са в:

София, Ларгото, Министерски съвет, 18:30
Благоевград, Американския университет, 17:00
Бургас, сградата на общината, 18:30
Варна, сградата на общината, 18:30
Велико Търново, паметник "Майка България", 18:30
Габрово, пл. Възраждане, 18:30
Димитровград, сградата на общината, 18:30
Казанлък, Лъвовата чешма, 18:30
Ловеч, сградата на общината, 18:30
Пазарджик пред Полицията в 18:30
Перник, на площада, 18:30
Плевен, площад "Възраждане", 18:30
Пловдив, паметник Съединение, 18:30
Русе, площад "Свобода", пред общината, 18:30
Сандански, пред общината, 18:30
Сливен, сградата на НТС към общината, 18:30
Стара Загора, пред общината, 18:30

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    1 0 Отговор
    "Пеевски пък, освен че си построи нов 24-часово охраняем тунел-изход от сградите на печатница “Родина” с цел да има алтернативен път за бягство при опит за атака или покушение срещу него, главно се занимава с това да води дълги и безсмислени всекидневни обеди със своя най-добър приятел и водещ от ТВ7 Николай Бареков. За целта медийният магнат дакупил ресторант в малката уличка под “Интерфорум” срещу хотел “Хемус”, където почти всеки ден заедно с Бареков обядват избрани деликатеси, полети обилно с отлежали вина. Безумието на Пеевски стигнало дотам, че ресторантът, който доскоро бил един от най-оборотните в района, в момента въобще не работел за външни клиенти, а отварял единствено за обедите и вечерите на своя нов собственик и неговия верен шут. Джиповете с охраната пък редовно причинявали невиждани задръствания, което принудило жителите на квартала да напишат протестно писмо до кмета на Лозенец.
    Естествено, нищо не последвало!"

    Още едно описание на Д.П.
  • 2 Deian Mirchev

    0 1 Отговор
    tikvo nqmam politicheski pristrastiq no teb i cvetanov trqbva da vi osadqt minimum za 10g pri parvonachalen strog rejim
  • 3 Antoaneta Bogdanova

    0 0 Отговор
    Няма лошо. Естествено изключвам избора на новата тройна
  • 4 веско алексиев

    0 0 Отговор
    Само ГЕРБ може да смачка турците