Last news in Fakti

8 Юли, 2022 09:56 6 108 68

Комисар Тенчо Тенев пред ФАКТИ: Стартираме засилена акция за алкохол, дрога и проверка на коли със затъмнени стъкла

  • тенчо-
  • тенев-
  • кат-
  • катастрофа-
  • арест

Постфактум научих, че от ноември месец с решение на наблюдаващ прокурор ми е забранено да напускам страната заради обвиненията, казва той

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Преди дни в София стана тежка катастрофа, при която загинаха две млади жени, а водачът - Георги Семерджиев първоначално се укри. След това се оказа, че в случая е замесена и служителка на полицията – Симона Радева. За катастрофата разговаряме с комисар Тенчо Тенев, който е дългогодишен служител в структурите на МВР. Ще ви представим разговора в две части, защото в него ще стане въпрос и за ареста му, когато е началник на охранителния сектор в полицейското управление в Асеновград, както и за схемите, които са разбити в КАТ. Ето какво каза той пред ФАКТИ.

- Комисар Тенев, какво ново може да се каже около катастрофата на Георги Семерджиев, при която загинаха две млади жени. Имаме ли вече резултати от нова проба за алкохол и наркотици?
- В националното следствие работят с пробите за алкохол и наркотици. Там е и цялата документация, защото се работи.

- Има ли яснота каква е съпричастността на служителката на полицията Симона Радева?
- Министърът на вътрешните работи ясно каза, че Георги има връзка с тази полицайка, имат отношения. Полицайката му е съдействала, за да напусне мястото на произшествието.

- От кабинета обявиха, че ще има засилени проверки за алкохол и дрога. Какви мерки ще предприеме КАТ…
- Катастрофата е с широк обществен отзвук, защото загинаха две млади жени и използвам да изкажа съболезнования на близките. Ще засилим контрола както в този участък в София, така и целия град. Ще се извършват проверки за наркотици на водачите на МПС, както и проверки за алкохол на същите. Ще се проверяват коли със затъмнени стъкла, луксозни автомобили, ще се следи за агресивно шофиране.

- Колко време ще продължи това…
- Колкото е нужно и докато се прецени, че има достатъчен ефект. Докато се види, че подобен тип нарушения са намалели достатъчно. Не е нужно да определяме срок.

- Комисар Тенев, нека да поговорим и за задържането ви, когато работите в Асеновград. Скоро съдът се произнесе, че на 12 май 2021 г. сте задържан незаконно. Това само морална победа ли е?
- На този етап си е морална победа, защото съдът се произнесе, че липсват мотиви за моето задържане от бившия директор на вътрешна сигурност, който издава устна заповед на колегата, който работи в ДВС към ОД на МВР-Пловдив. Същият след устна заповед ми пуска заповед за задържане за 24 часа, но без да има мотиви.

- Бяхте обвинен, че като шеф на Охранителна полиция в Асеновград сте избрал фирма, която да сложи камери като дарение на районното без съгласувателна процедура, какъвто е редът. И също така за намерени 200 патрона в дома ви, които били незаконни, но се оказа, че не са… И закупуването на коли на полицията. По всичко ли сте оправдан?
- Ще ви обясня подробно по всички питания. Камерите не са дарени. По програма на Министерски съвет на територията на всяко едно полицейско управление, което е в дадена общината, се отпускат пари за подпомагане на управленията. Парите минават през общинските кметове. В РУ-Асеновград имаше 30 000 лева, като тези пари са предназначени само за ремонти или подпомагане дейността на полицията. Единствено кметът е човекът, който може да предостави тези средства, но не във вид на пари, а за извършването на дадена дейност – било то ремонт или друга. Но все става въпрос за неща, които са нужни на полицията. В управлението имаше 10 стари камери, а имаме 5 помещения за задържане под стража. Старите камери изобщо не работеха, а се задържат доста хора. Това предполага, че няма как да следим какво се случва в килиите. И се наложи началникът на районното полицейско управление гл. инспектор Петър Бабугиров да напише писмо до кмета на общината и да го помоли да се поставят камери на цялото управление, ако може. Това писмо кметът го препрати към секретаря на общината, създаде се работна група и т.н. Дойдоха хората, запознаха се на място от какво има нужда. После пуснаха оферти към фирми. След това поставиха за сметка на общината 32 камери.

- И защо това е вкарано в обвинението…
- Кажете ми вие. Аз бях спокоен, когато ме задържаха, защото нямам участие никакво в тази работа.

- Ще обжалвате ли прокурорското задържане?
- В момента все още прокуратурата ми повдига обвинение. Постфактум разбрах, че от ноември месец с решение на наблюдаващия прокурор ми е забранено да напускам страната заради обвиненията. Прокурорското задържане бе на база открити незаконни патрони в дома ми в селото, в което живея. А то не е на територията на Пловдивска област, а в хасковско. Преди да ме задържат в Асеновград, ми направиха обиск и ми иззеха разрешителните за оръжия. Аз имам няколко лични оръжия, както и служебно, разбира се. Имам пистолети, имам спортна пушка, за която всеки месец ми се полагат по 200 патрона, защото съм член на спортен стрелкови клуб в Хасково. Имам план за стрелби за 2 години напред. Това си е разписано според закона. И баща ми, Бог да прости, защото почина преди няколко месеца, си имаше също лично оръжие. Имаше си разрешително и патрони за него. При направения обиск доста медии гръмнаха, че Тенчо Тенев притежава почти 600 незаконни патрона. Но не уточниха от Вътрешна сигурност, че тези патрони не са незаконни, защото за тях имам документи. И поради тази причина ми бе повдигнато обвинение, че държа незаконни патрони.

- Но това не издържа впоследствие…
- Когато после имаше дисциплинарна проверка, назначена от министъра, когато бях отстранен от длъжност за 3 месеца, се оказа, че няма констатирани дисциплинарни нарушения. Проверката бе изпратена в прокуратурата в Пловдив, но въпреки това в момента ми се повдигат обвинения, че държа незаконно патрони вкъщи - това е по чл. 338 и 339. Интересен факт е, че, когато ме задържаха, имаше поемни лица, свидетели, следователи и се броиха патроните. Всички се разписаха в протокола за обиск. А след известно време, почти една година по-късно, ми казаха, че при броенето на патроните в следствието в Пловдив, защото имало описен лист и свидетели, но аз не съм присъствал там, те са със 100 патрона повече. Показаха ми снимки на кутии за патрони, но аз не видях на снимките вътре в кутиите какво има. Може да има празни гилзи. И в един момент ми се казва, че имам повече патрони, защото в протокола за обиск не били изброени правилно. Как става това? Аз бях там, поемните лица от селото, следователят беше там, адвокатът беше там… Как в един момент, но без
аз да присъствам, ми се казва, че имам 100 патрона повече. Нещо не се връзват нещата.

- Преди време разказахте, че хапче ви е изпаднало от храната, докато сте бил в ареста, но не дадохте много подробности. Сега бихте ли разказали това, което може да се разкаже?
- В следствения арест ми дадоха един сандвич, от тези триъгълните, които са в пластмасова кутия. Вътре имаше и малко домат. Хващайки хляба, от единия край се отчупи парче. Вероятно сандвичът е бил отворен, сложено е нещо и е бил затворен. И като го отворих, когато взех хляба, хапчето изпадна.

- И какво е развитието после…
- Мой близък, който се интересува какво става с мен, сутринта отваря жълтите сайтове и в един чете, че Тенчо Тенев е наркоман. Малко по-късно, примерно 30-40 минути, чете, че Тенчо Тенев е започнал да буйства в килията на ареста и при направения кръвен тест се оказва, че същият е употребил наркотици. В момента, в който намерих хапчето, и почнах да чукам с юмрук по вратата, защото там съм в изолация, дойде надзирателят, дойде и лекар, показах им хапчето, писах обяснения. Казаха, че ще направят вътрешна проверка, но и до ден днешен не са ме уведомили какво става. Вече година мина. В момента, в който установих, че имам хапче, но не го погълнах, слава Богу, близкият ми каза, че на сайтовете вече всичко е изтрито. Явно не се е осъществил пъкления план на някой, който е искал да ме дискредитира. За автомобилите по същия начин. Когато отидох в районното управление Асеновград, констатирах, че там има 10 автомобила, от които 6 са повредени, а четири автомобила са в движение. А Асеновград е едно от най-големите полицейски управления на територията на страната. Тогава помолих началника да пуснем едно писмо от чрез МВР до Министерство на финансите и да вземем автомобили. Правил съм го и преди, а сега в КАТ съм взел така 25 автомобила. Има си ред за тази работа. Тогавашното ръководство на МВР-Пловдив ми скриха писмото и два-три месеца чакахме. А то не бе придвижено изобщо. Началникът на охранителна полиция го е скрил и явно е искал да ме изкарат, че аз съм виновен, че поделението няма работа. Тогава се реших на друга стъпка. Отидох при кмета на община Асеновград и го помолих да напише едно писмо до министъра на финансите да бъдат отпуснати автомобили за общината, а той да ни ги даде на нас. Взехме писмото, занесоха го при министъра на финансите и той отпусна три автомобила, които взехме от митницата в Свиленград. Когато дойде писмото, кметът на общината ми даде пълномощно, за да отида и да ги взема, защото знам как се получават автомобилите. Преди да отида, помолих приятел в Харманли, който има Пътна помощ и разбира от тия неща, да отиде да погледне автомобилите, за които от 2-3 години не се знае какво е техническото им състояние. Отивайки там ми каза, че единият автомобил е запалил, а другият не го бива. Имало проблем и нещо дава на късо. Но на следващия ден дойде заедно с нас. С единия автомобил нямаше проблем и го запалихме, той имаше проблеми по ходовата част. А другия не искаше да запали. Обадих се в общината, че автомобилите не са в движение. Кметът ми каза, че иска автомобилите да са изрядни, за да може като ни ги даде, да се ползват. И че общината няма пари да плати Пътната помощ, която да ги докара. После се обадих на друг приятел от Димитровград и го помолих да му доставим автомобилите за ремонт и да ги пуснем в движение. Ремонтираха ги, платих Пътната помощ, и след седмица бяха в Асеновград. Общината и фирмата си разплатиха с фактури. И колите се ползват. Малко след като ме задържаха, общината ги даде за ползване на дирекцията. За ползването директорът подписа договора и там нямам никаква намеса както твърдят от вътрешна сигурност за договори за дарение. Аз нямам такива права, аз да подписвам такива договори.
Следва…


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    56 0 Отговор
    Тия дето правят катастрофи ги пази самата милиция
  • 2 алф

    64 1 Отговор
    първо е необходимо вътрешно промиване на корумпираното МВР и после другото
  • 3 Подир дъжд качулка

    44 1 Отговор
    Пак бакшиши ще събират!
  • 4 Гаглей

    42 0 Отговор
    Себе си се разследват първо.
  • 5 Гнида

    38 1 Отговор
    Еха , от кого взимат интервю . Родната полиция с този елемент и симончето напредва към евроатлантическите ценности ...😏
  • 6 кирил

    41 1 Отговор
    Кой ще ни проверява .... Мутресите от МВР ли
  • 7 23456

    34 0 Отговор
    Хората са потресени
  • 8 голф тройка

    45 1 Отговор
    Пак ще изнудват нормалните хора, които нищо не са нарушили.
    Тези, платили такса спокойствие и със скъпите коли, няма да ги закачат.
  • 9 Отврат

    28 1 Отговор
    Това добре.Обаче кога ще стартира същия вид акция за катаджиите.
    Ако още не са схванали, трябва да им го кажем, че дали КАТ, дали от мутрите под протекцията на Прокуратурата, не правим голяма разлика това кой ще ни проверява.
    Каква радост и подарък на престъпниците са тия помпозни говорения.Очакваме под формата на акции, пак клановете да си разчистват сметките.Особено с мантрата на наркотиците.
    Та да питаме.Как редовия гражданини да си предпази колата и джоба от пакетчета, треви, озовали се там без неговото съгласие по време на проверките.
    Абе чистка тотална, а не акции.Когато се покаже на дело, че Обществото прави разлика между престъпници и полицаи, тогава акциите.
  • 10 Абе

    27 1 Отговор
    Нали е забранено да се кара със затъмнени стъкла, как се движат с такива по улиците?
  • 11 Милиционери.

    30 0 Отговор
    Половината от тях работят с мафията.
  • 12 2222

    22 1 Отговор
    На коя КОМИСИЯ е член този КОМИСАР?!

    Що за глупав ранг.
  • 13 Наблюдател

    26 0 Отговор
    Сутринта минах покрай един "проверяващ" : облегнал гръб на патрулката и разцъква на телефончето си !
  • 14 МВР И МУТРИ И МАФИЯ Е ЕДНОЗНАЧНО

    34 2 Отговор
    така ли комисарчо??? требе някой да умре,че да започнете работа!!! досега спахте и сега хоп акция! малле ви се разработихте, той цял ден ходил със синия буркан и фалшиви номера ама вие сте спали под дърветата на сянка.
  • 15 майор Костов

    23 0 Отговор
    Спирам един гражданин и го питам:

    - Колата минала ли е технически преглед?
    - Не!
    - Има ли застраховка?
    - Не!
    - Абе ти книжка имаш ли?
    - Не!

    А какво има в багажника ти?
    - Два трупа на катаджии, които ме спряха преди вас!
    - Довиждане! Приятен път! - казах му аз
  • 16 Мемфис

    38 1 Отговор
    А коли на наркодилъри с охраняващи ги милиционери ще проверявате ли? Мръсна червена мафия!!!!
  • 17 Да ама

    18 2 Отговор
    До сега спахте !

    Коментиран от #24

  • 18 Хаахо

    18 2 Отговор
    Да предупредиме и Президента Радев, който направи пълна чистка на клана Бойко в МВР и назначи клана ДС навсякъде.Той как си мисли, има нещо общо това вчера с неговата политика, управление, принципи и морал.Не са ли му червени ръчичките.
    Та задава се служебно Правителство.Сега от кой клан ще са новите.Тези от руските служби ли?
  • 19 Охо-бохо

    23 0 Отговор
    Алабализми! Дилъри си съдействат с полицаи и "всичко е точно". Но като стане гаф и се организира кризисен пиар при който ще "горят" ниски социални прослойки заради скрити катаджии по храсти и завои.
  • 20 Опааа

    24 1 Отговор
    Какво стартирате бе?!? Стартирайте да изчистите боклука от МВР!!! Алкохолик-милиционер-имотен измамник е начело на МВР!
  • 21 Другарю милиционер

    18 0 Отговор
    Почнете от вашите кадри в мвр-то.
  • 22 и защо стартирате

    18 1 Отговор
    Проверката за алкохол и наркотици не трябва ли да е ежедневие? Вие така на акции ли си изпълнявате задълженията, които законът ви вменява да извършвате всеки ден? Що за практика е това - МВР обявява публично акция, лудите си позатрайват по време на акцията и веднага след като тя приключи тръгват да убиват пияни и дрогирани? Рашков, да имаш нещо да кажеш за тези акции???

    Коментиран от #26

  • 23 най-добре

    14 1 Отговор
    държавните "служители" просто да не казват нищо в подобни случаи. и без това от гледна точка на обикновения човек те просто "не съществуват" ...
  • 24 23456

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "Да ама":

    Не спят,просто ги е страх така си мисля щом се раздават наркотици просто ей така пият не ги ловят и какво ли още не.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 АБСУРДИСТАН

    20 0 Отговор

    До коментар #22 от "и защо стартирате":

    Най-смешното в случая е, че убиецът бил отказал да бъде проверен за наркотици.

    ОТКАЗАЛ, моля ви се, след като убил две жени! Държава на абсурдите! Трябвало съда да разпореди принудителна проверка, милицията спазвала стриктно закона!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ПЛ ПЛ

    6 0 Отговор
    това вече сме го играли ...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Безкрайни палячовци

    14 0 Отговор
    След два дни всичко ще е постарому. Под килима.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Тенчо Тенев?? И спечели доставката на

    6 2 Отговор
    Камерите, една фирма със Офис и склад във Враждебна, тя все "печелише" доставките на Камери за Цветанов, за Кокинов, Случайно!!??? За КАТ??
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Нито

    11 0 Отговор
    Една институция в тази държава не заслужава доверие.
  • 38 СТАРТИРАНА Е БСП МАФИЯТА В ДЪРЖАВАТА

    10 1 Отговор
    ЕТО Я ПОДМЯНАТА ПОЛИЦАИТЕ НА БОЙКО РАШКОВ МАФИЯ. ЧАКАЙТЕ ЗАЩИТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

    Коментиран от #44

  • 39 Буха ха

    14 0 Отговор
    Тези които трябва да се страхуват от такава акция си имат чадър, имат си и партньори от милицията които ги предупреждават къде и кога ще има проверки, дават им сини лампи и стоп палки и дори пътуват с тях за да им осигурят зелен коридор. Сега тъпите ушеви ще се заяждат с нормалните, почтени хора, които може би са изпили една бира в повече.
  • 40 КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЩЕ КРАДЕЦА

    9 2 Отговор
    ЯВНО НЕ ГЕШЕВ Е ВИНОВЕН, А МАФИЯТА Е В СЪДА И ПОЛИЦИЯТА ПОД ОПЕКАТА НА ДАМАДЖАН.
  • 41 Данчо

    9 0 Отговор
    За колко време е стартирате за три дни.
    После по старо всичко си продължава.
    Няма никаква оправия от 30 години и все по зле става
  • 42 Дуньо простия

    9 0 Отговор
    Абе в туй МВР какво правят, какво струват, все за джама гледат да се хванат.
  • 43 Hадървен философ

    3 0 Отговор
    пускай бомбите, Путине, територията е безнадеждна
  • 44 шундурко

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "СТАРТИРАНА Е БСП МАФИЯТА В ДЪРЖАВАТА":

    гъдулкоооо,гъдулко....напълни ушите с барут и си блъсни кратуната в стената - те това ще ти помогне
  • 45 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 0 Отговор
    Трябва ви да стартирате-Шахматно Образование,фуражке!Само Шахмата може да ви облагороди ,погледите!
  • 46 Машала

    10 0 Отговор
    Какво прави КАТ? Две неща! 1.) Спи в колата зад храста и камерата снима за превишена скорост. 2.) Скрит в града зад някоя кола под сянката те спира, че си забравил да включиш фаровете! Това е КАТ днес! Особено тия фарове в слънчево време. Толкова любими са на старозагорските катаджии, че по две патрулки стоят на хранилката!
  • 47 докога кокошкарство

    10 1 Отговор
    ПП трябваше акция сред висшите кадри на МВР да направят, а не по улиците. ПП отклоняват вниманието ни от тежките обвързаности в МВР.
    ПП се провалиха в борбата с корупцията и зависимостите. К. Петков се опитва да замаже очите ни с акции срещу обикновените шофьори, а деградацията сред висшите структури се потулва.
    Провал!
  • 48 Службаш

    8 0 Отговор
    Навсякъде службаши, които бутат службата, ползват привилегиите от държавата, чакат си високите пенсии, изплащат си кредитите с минимална лихва(гарант държавата), гледат да не се бутат много между шамарите и ако могат и да си припечелят по нещо така отстрани, допълнително. Ето това са ни милицията, прокурорите, съдиите. На тия живота им е един курорт и бутане на службата. По някое време някой бабаит дето го покровителстват и им носи кинти яко, вземе че сгази лука, тогава службашите с пъшкане се размърдват тежко тежко да имитират дейност и всичко ни го изсипват на главите на обикновените граждани
  • 49 Тъпчо Тъпчев

    8 0 Отговор
    От утре започва сериозен тормоз на шофьорите, които управляват леки автомобили. Глоби, рекет и всякакви други неприятни изненади от стана на тези които се крият в храстите. Тези които полицията ги пази, ще продължава да ги пази още по-усърдно. Да му мислят простосмъртните. Нали на всички им е ясно какво трябва да правят бедните?
  • 50 Стефан

    8 1 Отговор
    В Турция като направиш ПТП, преди да те проверят даи си жив, проверяват дали си пил, и ако се окаже че си пил, за самият теб е по-добре да не се оказва, че си жив.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Превърнахте хората

    7 0 Отговор
    С глупавите си закони в рецивидисти. Това не е държава, а блат.0., пълно с влечуг.и.
  • 53 Всяко чудо за 3 дни

    4 0 Отговор
    Пак тичаме след събитията
  • 54 Те гонят само кокшкарите

    8 0 Отговор

    До коментар #51 от "Да питам":

    По сигнали. Баровци, мафиоти, политически протежета не барат. Белите правят именно тези последните! Жалко..

    Коментиран от #55, #56

  • 55 Някой си

    6 0 Отговор

    До коментар #54 от "Те гонят само кокшкарите":

    Точно заради нагли чиновници като тоя на снимката не бих се прибрал в клоаката. Че си и закачил портрет на Левски зад гърба..ПФУ...
  • 56 Да питам

    9 0 Отговор

    До коментар #54 от "Те гонят само кокшкарите":

    КАКЪВ КОМИСАР Е ТОЯ, СЛЕД КАТО ИМА ТЕЧЕ РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ НЕГО? НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕН ОТ ПОСТА, ЗА ДА НЕ ЗАМИТА СЛЕДИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА.? БОЖЕ..КАКВА ДЪРЖАВА Е ТОВА БЕ? А МИСИРКИТЕ ДАЖЕ ИНТЕРВЮ ВЗИМАТ ОТ НЕГО
  • 57 Да питам

    8 0 Отговор
    Колко време ще продължи това…
    - Колкото е нужно и докато се прецени, че има достатъчен ефект. Докато се види, че подобен тип нарушения са намалели достатъчно. Не е нужно да определяме срок..
    Какъв е тоя клоун бе... Докато се види..не , докато не стане следващото убий ство на невинни хора от надрусани мамини синчета, добре пазени от Родната Полиция..Пфу..
  • 58 Кадир

    8 0 Отговор
    Сетила са Мара да са побара. А това, че години оня льоло е имал полицейски чадър и никой не си е вършил работата?
  • 59 демоникрация

    6 0 Отговор
    Смешки за тълпата.... Нали има списъци, кого да не проверявате, г-н комисар! Въпросното лице също е било под протекцията на държавни органи!
  • 60 София

    4 0 Отговор
    Първо почнете от затъмнените стъкла на частните коли на полицаите.На паркинга на 6 РПУ да е първо
  • 61 Даааааам

    6 0 Отговор
    А бе вие все тичате след събитията. И децата знаят, че без свишата ваша логистика такива като тоя не могат да съществуват. Е как няма да е така като пада якя лапачка за вас от тях. Другото което се носи в нета е , че тоя бил внук на ген. Семерджиев.
  • 62 Гандалф

    3 0 Отговор
    Ще бъде наказана и чистачката баба гица...домакина каква връзка с издаването на книжки...е може и той да е виновен...ама нещо не ми се връзва...някои трябва да бъде хвърлен на вълците..
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Не разбирам!

    1 0 Отговор
    Не ми казвайте, че само този " юнак" е с 50 нарушения?
    Ако обичате започнете с другите идиоти!
    Тези акции сме ги виждали и друг път.
    Резултата е глоби и наказания за случайни хора.
  • 66 ТОКМАКОВ

    0 0 Отговор
    Е и таз добра Тенчо.
    Домакина и чистачката виновни за всичко. Ти като началник какво промени в работата на отдела. Не да махаш едни и да назначаваш други/наши/ хора. Как бориш корупцията. С какво?
  • 67 Телевизора на Елвис

    0 0 Отговор
    100 патрона ще ти вкарам, ако еднъж те набарам.... :-)
  • 68 Щангата

    0 0 Отговор
    Ми да дойдат тука в Луковит и да арестуват всички, защото това е нещо нормално, поне така е възприето от полицията или поне за тях и техните приятели.