Last news in Fakti

8 Август, 2023 13:00 4 535 112

Изгарящ срам: Вежди Рашидов и гадостта, която изрече

  • вежди рашидов-
  • народно събрание-
  • герб

Гадостта, която изтърси на включен микрофон злополучният бивш министър на културата и бивш председател на НС, е само върхът на неговия личен айсберг от простащини, мачизъм, хомофобия и дебелашка ориенталщина

Изгарящ срам: Вежди Рашидов и гадостта, която изрече - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Гадостта, която изтърси бившият председател на парламента Вежди Рашидов, е не само върхът на неговия личен айсберг от простащини и мачизъм. Тя се вписва в нещо по-страшно - срещу което хиляди в България протестират.

Да беше само Вежди Рашидов - с мед да го намажеш… Гадостта, която изтърси на включен микрофон злополучният бивш министър на културата и бивш председател на НС, е само върхът на неговия личен айсберг от простащини, мачизъм, хомофобия и дебелашка ориенталщина. Езикът, с който си служи един, повтарям, бивш министър на културата, предизвиква изгарящ срам у всеки цивилизован човек. За съжаление фактът, че бившият министър говори като хамалин (да ме прощават хамалите), в случая е най-безобидното обстоятелство.

Манталитет, срещу който протестираха хиляди хора в България

Добре известни са много други не само словесни, но и ръкопашни изцепки на Рашидов. Днешните му думи в парламента разкриват един позорен манталитет, срещу който през последните дни в България се надигнаха хиляди хора, все още притежаващи някакво чувство за приличие и достойнство - хиляди обитатели на 21 век, където мъжете вече нямат изконното право да насилват, бият и обезобразяват жени, както в пещерите на Каменната ера.

Обаче гадостта, изтърсена от Рашидов, е върхът не само на неговия личен айсберг на позора, тя увенчава и самата средновековна крепост, зад чиито стени защитниците на т. нар. „традиционни ценности“ (любима опорна точка на укрепилия се в Кремъл мъжкар) млатят, кълцат и стрижат жените, нежно наречени от Рашидов „к**ви“. А също така ги „рейпват“, по думите на г-н Карбовски. Както доказуемо е правил осъденият американски режисьор, когото, според Рашидов, били направили на маймуна.

Сексизъм и вулгарност

Когато говорим за тази позорна крепост, нека не забравяме и други срамни изказвания, отекнали из нейните коридори. Изказвания с щръкнал до небесата сексизъм – или просто подгизнали от обичайната балканско-ориенталска вулгарност. Например за – нека го наречем така – политическо изнасилване „с 200“. Или пък по адрес на една политичка от Кърджали, сравнена с орган от женското тяло.

Но тази крепост е същата като фалшивите крепости, нацвъкани из България от меркантилни псевдопатриоти, които също бранят произвола на мъжете и „традиционните ценности“. Крепост-менте за наивни посетители. Стиропор, който напредналият свят закономерно изпраща на бунището на историята.

Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на ДВ като цяло.

****

След публикуването на настоящия коментар стана известно, че бившият председател на парламента Вежди Рашидов е поднесъл официално извинение със следния текст:

"Извинявам се за изречените от мен думи днес по време на почивката на пленарното заседание. Давам си сметка, че използваният от мен език е недопустим, особено в настоящия дебат и момент. Още веднъж моля за извинение пред цялото българско общество и всички жертви на насилие."


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 59 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    123 18 Отговор
    В Парламента уволняват само ако кажеш истината.Там истината няма място.

    Коментиран от #96

  • 2 Не го харесвам ,

    120 28 Отговор
    но в случая е абсЕлютно прав !
  • 3 Делю Хайдутин

    94 10 Отговор
    А Минчев и видинската ПКП се счупиха от смях като го слушаха.Минчев даже го тупаше по гърба.
  • 4 Псевдоним

    110 15 Отговор
    Човекът просто каза онова, което изрече едно дете в известна приказка на Андерсен...

    Коментиран от #12

  • 5 Иван С

    47 62 Отговор
    Винаги е правил просташки коментари и забележки. Толкова му е нивото. Мултак номер едно на републиката.

    Коментиран от #29, #89

  • 6 Офф..

    61 12 Отговор
    Туй Дойчето ни писна повече и от Османското Присъствие.Гонят ги отвсякъде тия лайкучки,те си врат муцуните нагло,и оттук ще се разкарат! Време му е!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 123

    90 8 Отговор
    Дойдоха времена в който да правиш секс с жена ти трябват три камери и четитирима свидетяля за да не те обвинят в насилие и изнасилване!

    Коментиран от #62

  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    72 11 Отговор
    Не харесвам "биещия полицаи",
    но не са ли вече десетки точно такива случаите на сетили се сега, че някой ги опипвал и натискал преди 15-20 години ❗‼️🥸
  • 10 Пфуууу

    30 49 Отговор
    Молил за извинение! Да беше мислил, преди да изрече тези думи. Които, между впрочем, изразяват наистина вътрешните му убеждения. Ето, вижте ги хубаво - големите мъжаги, които сами си ги изжрахме да ни управляват. Вижте ги хубаво колко струват! Този, и подобни нему нямат място в НС! Вън!!!!!
  • 11 Сандо

    74 14 Отговор
    Либерастващата пасмина мрази Истината!Всеки,който изрече нещо,което е против тях,веднага се нарочва за враг и по-най-бързия начин е смачкван.Същото направиха с Вежди,който при всичките си кусури е един нормален мъж с нормални разбирания.А нормалността за побеснелите джендъри е престъпление.

    Коментиран от #22

  • 12 Еййй

    29 42 Отговор

    До коментар #4 от "Псевдоним":

    Много народ впрегнат организирано да го защитава, бе! Пълно дъно е това негово изказване, и не само то. Твърде много и твърде дълго ги търпим него, и подобни на него велики "мъже". Срам и позор са!!!!

    Коментиран от #16

  • 13 Абсурдистан

    32 20 Отговор
    Казвал съм, че Вежди е по-българин от други, които се удрят в гърдите и не се отмятам от думите си. Но и него не подмина всеобщата болест завладяваща обществото ни. По случая с Дебора може да се оля от глупост, от злоупотреба с алкохол и др, но да защитава доказан и осъден насилник и психопат, като Харви Уенстейн е дълбок проблем в ценностната система. И , Вежди, не обиждай маймуните!
  • 14 Вежди Рашидов

    39 17 Отговор
    Все пак има някакви чувства щом изпитва срам
    Какво да кажем за онзи който продава България като съгласува всичко с ПОСОЛСТВОТО и дори се гордее с това
  • 15 Вън от Парламента!

    24 34 Отговор
    Този идиот не заслужава да е депутат!
  • 16 Последния Софиянец

    30 16 Отговор

    До коментар #12 от "Еййй":

    Какво неверно каза?

    Коментиран от #66

  • 17 Спомням си

    40 2 Отговор
    Хванаха един държавник да говори подобни работи но вкъщи
    Той си призна и каза че вкъщи човек ги приказва какви ли не
    Вероятно беше прав и повечето сигурно така правят както и веждито. Обаче в случая не беше забелязал че микрофонът е включен
  • 18 Безсрамник

    21 31 Отговор
    и мошеник няма срам и респект към никой - не само към жените като цяло , а и към техните синове , бащи , братя , съпрузи , приятели и обществото ни като цяло ! Никакво извинение никога не може да измие думите му , при това нему напълно непознати жени ! Деградация тотална !
  • 19 Дончо_&

    19 5 Отговор
    Малко се съмнявам че това е личното мнение на автора, имайки предвид на каде сви в един момент "Кремъл". Не е начина и езика с който Рашидов пази някои отстои в нашата лична култура, но не съм съгласен и да ме бутат към опадъкна традиции и личен мора заради "Истанбул ската" която се отиват да пробутват по всякакъв начин. Има други начини за повишаване на ниво лична култура насочена към всички не сами към"едни?".
  • 20 Точно така

    35 7 Отговор
    Мислят и говорят 90% от политиците когато не са пред микрофон! Така че този фалш с подаване на оставки и дружеско порицание напомнящо ми за годините на соца е смешно.Това беше и остава най-големият порок на така наречени държавни мъже-говорят това, което ще се хареса на народа, а мислят нещо съвсем друго.

    Коментиран от #26

  • 21 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    16 10 Отговор
    Каза истината!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Владимир Кънчев

    34 8 Отговор
    За да бъде физически или сексуално насилен някой първото условие е между него и насилника да няма разстояние. Какво търсят изнасилените жертви в обятията на своите изнасилвачи? Дари не е прав Вежди, че да си спомниш за насилие над теб след десетилетие или след няколко дни е малко несериозно? Вярно е че никоя жена не е собственост на който и да било мъж но също вярно е и това, че никоя жена не може да има оправдани претенции - финансови или други, ако този мъж е надникнал под нейната пола преди 60 дни или преди 60 месеца! Мъжът не дойна финансова крава и няма да бъде такава, колкото това да е недемократично!

    Коментиран от #112

  • 24 пешо

    23 13 Отговор
    вежди е прав
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Алооо

    12 2 Отговор

    До коментар #20 от "Точно така":

    Ти да не си в техния мозък или си врачка? Кой какво мисли, може само той да каже, ти отговаряш само за себе си! Ясно?!
  • 27 Някой

    40 12 Отговор
    Баш си е прав Вежди, ама никой не иска да го каже на глас. Щото са ни наплашили, че ако кажеш каквото мислиш, можеш да бъдеш уволнен, охулен и т.н.
    А, иначе, смешно е някоя си да се събуди и да си каже - А, чакай малко... Някой ме е изнасилил... Преди 15 години, ама няма нищо. Сега мога да го съдя и да му взема всичките парички... И да стана известна...
  • 28 Ето извини

    6 8 Отговор
    се . Бургаския склуптор се взе в ръце . Сега пак да приема закони срещу трафика и дрогата .
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Зелен Демократ

    29 13 Отговор
    Чак днес чух какво и как го изрече и трвбва твърдо и ясно да си кажем, че Бай Вежди каза сериозно и отговорно истината! Но разбира се мероприятието изисква "коректната истина" да се поддържа , така че уважаваният демократ Рашидов ще пие една студена парцуца
  • 31 нннн

    32 8 Отговор
    Откога истината е гадост? В тази манджа толкова истанбулски мерудии наблъскаха, че да му прилошее на човек. Байгън, бре! Напомням, че Истанбул се отказа от Истанбулската конвенция.
  • 32 Троян

    12 7 Отговор
    На веждито ще му пратя един литър троянска сливова, че да има още резилища.
  • 33 Димчо

    10 1 Отговор
    Царят не гол, ха ха!
  • 34 Психоаналитик

    11 6 Отговор

    До коментар #25 от "Смешници":

    Нещо губиш самообладание и самоувереност. В дъното на душата си знаеш, че не си прав, но още се съпротивляваш, защото си имал травмиращо детство и сам си израстнал в насилие! Обидите към другите са признак на слабост и липса на истински аргументи, затова слагаш обидни епитети на другите, като си въобразяваш, че те засилват това, което казваш. Не, ти сам се излагаш!

    Коментиран от #47, #76, #100

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Защо не си изключват микрофона ?

    14 4 Отговор
    Може да се чуят много неща.Трябва да му се извинят за тая небрежност!
  • 37 Атлант Балкански

    19 6 Отговор
    Дойчина Велева(DW) и се иска някой и нея да я насили, ама пуста душевна и физическа грозата, желаещи за ласки няма
  • 38 Цар

    28 4 Отговор
    Каква гадост бе,това е самата истина,за съжаление в България от всичко скъпо най евтини са жените,държавата на проститутките
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Стрина Иванова

    21 5 Отговор

    До коментар #35 от "...":

    Ние взимаме пример от майката на Света Дебора, така трябва да се възпитава фъщеря
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Истината:

    9 21 Отговор
    РадидоФ е Срам и Позор за Българският Парламент!
    Ако има капчица Морал и Достойнство, той трябва сам да напусне Парламента!
    Но той няма тези качества и е Еманация на герберската Простащина и наглост!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Истината е такава, другото е интереси

    19 8 Отговор
    Абсолютно е прав в случая Вежди Рашидов!
  • 50 мутрафон

    9 4 Отговор
    Много наш човек ама сите ние си го знаеме че е простак и пияница от най голем калибър
  • 51 Помним, помним!!!

    13 3 Отговор
    "Българският елит не иска да прозре простата истина, че правилата трябва да са за всички, а полицаят да е неприкосновен." Рашидов наби полицай приди години!
  • 52 Помним, помним!!!

    11 1 Отговор
    Ако Рашидов приди години беше отказал да изпълни разпореждане на полицай или, не дай си боже, беше му посегнал, отдавна щеше да е в затвора. Но не и в България!
  • 53 Мнение

    11 2 Отговор
    Прокуратурата приди вреве оневини Вежди Рашидов за побоя над полицай! А трябваше да е в затвора!
  • 54 Град Симитли

    5 3 Отговор
    Другаря андреев е нежна душа, не псува...
    .... Само 24/7 бълва пропагандна отрова!
  • 55 Сталин

    23 1 Отговор
    "Толерантността ще достигне такова ниво ,че на интелигентните хора ще им се забрани да мислят,за да не обиждат малоумниците."

    -Фьодор Михайлович Достоевски
  • 56 Фактите не лъжат

    9 7 Отговор
    Височайша протекция оневини общинският тогава съветник Вежди Рашидов, който посегна на полицай, изпълняващ служебните си задължения! Сега пак ли ще има протекция, само че от ГЕРБ, за брутално вулгарното и недопустимо изказване на Вежди Рашидов по повод жените жертви на насилие?! Вън Рашидов от Парламента! Докога ще се толерират такива насилници?
  • 57 за всяко

    4 1 Отговор
    нещо има давност . Само в ЮСА отпреди 40-50 години повдигат обвинения . Видяхме как отпадат . Само 2-3 осъдиха, а 20-30 оправдаха .Има някакво желание поредния случай на насилие - а с катастрофите са 50 за 1 месец , Да бъде разделител в София . Новината първата: хък мък зверство , след 4 дни дебора хубавица , а терориста Бил с татуси . Днес вежди , а май вчера реши - тая лъже за отпреди години . тая я сарби . Тая по мъже - неморалница . Оня патриот . дебора здрава - дето се вика до 8-9 дни си е у дома . Терориста след 4 години дела 1 година условно я има я не

    Коментиран от #63

  • 58 Да бе..

    15 3 Отговор
    Другите са цвете за мирисане...ако се запишат разговорите им.. когато не са под светлините на прожекторите...могат да се чуят още по нелицеприятни изказвания..

    Коментиран от #60

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Истината

    8 2 Отговор

    До коментар #58 от "Да бе..":

    Тук не става въпрос за другите! Всеки сам отговоларя за себе си и собственште си думи!
  • 61 Кило

    10 4 Отговор
    Тази гадост е всъщност истина . Не съм гласувал за ГЕРБ !
  • 62 Да, защото все

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "123":

    Още се страхуват открито да го забранят! Още само ни карат сами да се отказваме.
  • 63 Корупция и вратички в закона

    6 2 Отговор

    До коментар #57 от "за всяко":

    "Емануил Йорданов изрази недоумението си, че прокурор Русинова от Софийска районна прокуратура коренно е променила становището си. В предното становище Русинова пише, че Рашидов е извършил престъпление по чл.131 и 325 от Наказателния кодекс, а по-късно вече казва, че такива престъпления не са извършени, добави адвокатът, бивш МВР-министър."
  • 64 Хихата

    21 5 Отговор
    Ами Веждичката, какъвто си е джаста-праста, си каза онуй, дето го мислят 90% от интелигентните хора, ама не смеят да го кажат (или поне не по този начин), защото някак много "неполиткоректно" и "селяндурско" звучи...:)))
  • 65 Вън!

    7 13 Отговор
    Кой му дава протекции на този Рашидов бре? Докога ще ги прикривате такива насилници и лицемери?

    Коментиран от #73

  • 66 Нищо вярно няма

    7 14 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Само такива като него и теб, без никакви останали ценности, могат да изрекат такова нещо в качеството му на народен представител! Не дъно, ами един метър под дъното е всичко това! След като е прав, според теб, защо се наложи да се извинява 2 пъти???? Много хубаво му лъсна манталитета

    Коментиран от #72

  • 67 Сандо

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Чия "истина"???":

    Айде да се успокоиш и да почнеш да мислиш със собствения си мозък.И си избий цялата политкоректност,ако можеш.
  • 68 Хахахаха

    6 15 Отговор
    Веждито винаги е бил мултак селтак киртак
    И други това винаги се е знаело през годините е имал доста изцепки даже нападение на полицай.
    Срамно е друго че го говореше пред двама председатели на народното събрание и те се подхилваха и никой нищо не казва за това
  • 69 Българка

    23 2 Отговор

    До коментар #35 от "...":

    Леко с клетвите! Жена съм и мога роман да напиша за сексизма във България, но и тази мода на "златотърсачество" (по модерно название на квите) трябва да има някакъв край. Излязла полу-гола и не се замисля, че я канят на купон в апартамент 2-3 мъже. Какво очаква! След 5 г. когато някой от тия е станал известен или богат и хоп "ти помниш ли, като ти казвах, че не искам.."
  • 70 Тома

    6 15 Отговор
    Веждито е доказан алкохолик който няма срам
  • 71 БРАВО

    20 2 Отговор
    Каза им истината
  • 72 Куртоазия

    17 3 Отговор

    До коментар #66 от "Нищо вярно няма":

    Вежди Рашидов се извини,за да не си усложнява повече живота.Не оправдавам насилието над никого,но има една приказка"Каквото повикало,това се обадило" .Тази Дебора не е "китка за мирисане".Чудех се кога и у нас,по подобие на "цивилизования" свят,ще започнат да валят обвинения за пари към известни и богати.Ами копираме всичко лошо и това е.Бай Иван,ако набие жена си,ще го накажат,осъдят,порицаят и толкова.Виж за жените,които си изкарват прехраната с най-древната професия,ние трябва да им пазим имиджа.Какъв точно имидж,да се чудиш.
  • 73 Напротив

    17 3 Отговор

    До коментар #65 от "Вън!":

    Какво лицемерие виждаш в изказването на Рашидов?! Лицемери са другите,които знаят ,че е прав,но го осъждат.
  • 74 Гопе

    8 0 Отговор
    Той цитира един американски журналист за случая с Харви Уайнстайн и се изложи
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 край на

    2 2 Отговор
    диктатурата вежди и денко , насилват се взаимно. Дарина Павлова им се смее от Италия. Да ходят там .
  • 80 Нищо срамно няма

    17 1 Отговор
    Всеки го казва това.Той е поредният.
  • 81 дядото

    19 1 Отговор
    гадост и изгарящ срам е,когато от запада издигате като норма поведението-когато мъжът е млад жените да го търсят за секс,а когато има пари-да го съдят за пари.прав е рашидов
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 оня с коня

    12 1 Отговор
    КУРИОЗЪТ в случая е че някои Партии в НС и Медии ОСЪЖДАТ думите на Рашидов,а "Простият Целокупен Народ" от позицията на Личен опит ПОДКРЕПЯ Депутата защото Истината е ВИНАГИ ПО СРЕДАТА.
  • 84 сведетел

    13 1 Отговор
    Веждьо, извини се , че не ти спряха микрофона, иначе 50% от населението така мисли.....
  • 85 К-----ТЕ ОТ ГЕРБ

    5 2 Отговор
    ИЗЛЯЗОХА НАЯВЕ ! ТОЕСТ ЛЪСНАХА ВСИЧКИТЕ КАКВИ ПРИМАТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ СА !
  • 86 Комунист това е диагноза

    4 7 Отговор
    ВЕЖДИ Е ЖЕРТВА НА КОМУНИЗМА

    Комунистите ни учеха, че има само работнички и к@рви . Според комунистическата идеология жената е основен инструмент за справяне с икономическите цели на социалистическото общество. Тя е жената-другар, жената-тракторист, жената-агроном.

    Тя се нуждае не от цветя, а от струг, не от комплименти, а от по-висок разряд, не от това някой да й отваря вратата, а да я почерпи бира с мастика след нощната смяна. Болшевишката парадигма не допускаше образ на жената-любовница. Тя е просто к@рва.

    За по-малко от половин век варварските комуноиди успяха да унищожат традиционните семейни отношения за поколения напред.

    По ирония на съдбата днес именно жалките им издънки да пискат срещу джендъризма, норвежките педофили да се пишат защитници на православието, потурите и увисналите пилони .

    За горното много много досетливо се сети високо-уважаван журналист и именно той го написа пръв .
  • 87 Aлфа Bълкът

    15 3 Отговор
    Веждичката каза истината за пръв път в живота си и сега дайте да го бесим!
    ВЕЖДИЧКА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
  • 88 n√Варна

    13 4 Отговор
    Вежди не трябваше да се извинява, а да коригира думите си така:
    „Има и сега закони. К‘во чешеме езици? Всички МОРАЛНО ДЕЗОРИЕНТИРАНИ се събудиха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна“.
    И проблеми едва ли щеше да има.

    Коментиран от #91

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Така е! Прав си!

    4 6 Отговор

    До коментар #88 от "n√Варна":

    Много е лошо, когато не можеш да изразиш с правилните думи това, което мислиш и искаш да кажеш! Не е важно какво мислиш, а как ще го кажеш цивилизовано и аргуменгирано. Когато си евтин простак, като Веждю, говориш просташки, вулгарно и недопустимо. После и да се извиняваш - казана дума, хвърлен камък!
  • 92 Вън Вежди от Парламента!

    6 10 Отговор
    Хора като Вежди Рашидов, които нямат достатъчен интелектуален багаж и ценностна система, които не владеят ораторското изкуство и правилна комуникация, които се изразяват като низшия слой на населението с нецензурни просташки изрази и уличен жаргон, нямат място в Парламента, просто не са дорасли до там!!!
  • 93 факти

    12 0 Отговор
    Нешка Робева за Рашидов: Ако беше уточнил, че думите му са насочени към морала на част от неговите колеги, щеше да има подкрепата на народаА що се отнася до поправчицата в написания на коляно закон, в съпровод с милозливия стон, "Ах, да спрем домашното насилие…“, бих искала да кажа само едно – ако ставаше така, скъпи /дори прескъпи/, за изтънелите ни джобове, наши представители - лъжата, клеветата и кражбата, отдавна щяха да бъдат изкоренени и забравени, имайки предвид "Крумовите закони“ И ще завърша – дойдоха с измама, съешиха се, поизплакнаха си нечистотиите, ще си приемат "закончетата“, продиктувани от някой или някои Посолства, ще угодят на "патрньорите“ си, ще съберат подхвърлените им трохички и ще си заминат по живо, по здраво в любимата неолиберална чужбина… А народът?! Народа вълците го яли! Защото още не знам случай вълци да пазят и хранят овце…
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ха ха ха

    15 2 Отговор
    И да си дойдем на думата , че Веждито просто каза една голяма истина , но едни лицемери набързо го порицаха . Напълно беше прав , че сега се създава предпоставка едни златотърсачки да започнат да си измислят разни случки и да съдят когото си искат . Айде стига с тая демагогия и разни исанбулконвенции .
  • 96 Калпазанин

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Истината може да се чуе само от дете и,,,,, пиян човек
  • 97 Прав е Вежди

    11 2 Отговор
    Браво на Вежди , каза им истината направо в очите на тия либерастичноизкривени демагози и лицемери . Браво Вежди никакво отстъпване пред джендърята .
  • 98 Веждито е мъжага голям

    8 2 Отговор
    Най накрая един истински мъж , та да им каже истината на джендърпропагандистите и либералноувредените защитници на разврата .
  • 99 Хаха

    6 1 Отговор
    Това е ясно и на децата, че разни дами се изпонаедаха с богати чичковци и решиха да ги доят след 15 г.
  • 100 Смешко

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Психоаналитик":

    Много ги разбираш. Сугурен съм, че седиш някаде в панешка с очила 10 дьоптер, с стар омазън и окъсан анцук и с трепереш пръст от прекомврно онаниране, штракаш по правец ком. Имаш диплома за 2 фиши и никакви кинти в джоба. Чустваш се прецакан от системата и мразиш целия свят. Време е да се събудиш и да прогледнеш
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Черна арабка,"циганка","маймуна"

    0 0 Отговор
    СмисълА-грешка беше. защото аз съм се научила да пиша, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС,които 90 % сте БРУТАЛНО НЕГРАМОТНИ!Това не е дискусия.Няма да има несъгласни,нали?Всички го знаем,туй нещо....
  • 103 бай Даньо

    5 1 Отговор
    Политическата коректност принуди вадичката да се извини но не да не е прав за кoвpитe ...
  • 104 Ал Бунди

    5 7 Отговор
    Веждьо Радишев..помияр си беше ..помияр си остана..факт неоспорим. Такова е качеството на българския интелигент..
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Гледна Точка

    6 1 Отговор
    На ГН. Вежди Рашидов мога само да му стисна ръката. Изми малко от натрупаният с десетилетия срам в парламента. И да напомня , истината винаги боли. Създава врагове , разбунва духове. Велики умове са отивали на кладата заради това , че са казвали истината. Още веднъж , поздравления г-н. Рашидов.
  • 108 Никога

    5 1 Отговор
    Не ми е бил симпатичен, но сега ми стана.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 ОТ 50 ГОДИНИ Е ЗАБРАНЕНО ДА МУ

    2 2 Отговор
    СТЪПВА КРАКА В НАЦИОНАЛНАТА ХУДОЖЕСТВЕНА АКАДЕМИЯ - ТАМ ГО ЗНАЕХА КАКЪВ БОКЛУК Е ! МОЛЕШЕ СЕ НА ВСЕКИ ПРЕМИЕР ДА ГО НАПРАВИ МИНИСТЪР ВКЛ. И ДОГАН ! САМО БОЙКО ГО ВЗЕ ОЦЕНЯВАЙКИ ГО ПРАВИЛНО КАТО ПОДХОДЯЩ ЗА ЦЕЛТА НА ГЕРБ - ДА КРАДЕ И ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ !
  • 111 Мнение

    1 1 Отговор
    Рашидов според мене е най отвратителното творение на човешката природа!
  • 112 Дедо

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Владимир Кънчев":

    Пък на мене една баба скоро ми каза, че много ме мразела, щото преди 60 години съм й бръкнал под полата. Попитах я: "Толкова лошо е това?". Пък тя ми отговаря: "Лошото беше това, че не продължи. А можеше да свършиш и по-добра работа."