10 Октомври, 2024 17:19 1 102 14

Илиян Василев: Пеевски използва столичния транспорт за рекет

  • илиян василев-
  • пеевски-
  • стачка-
  • транспорт-
  • софия

Хората все повече ще симпатизират на Терзиев и екипа му

Илиян Василев: Пеевски използва столичния транспорт за рекет - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пеевски "стимулира" по неговия традиционен начин "Подкрепа" да организират протест и да блокират столичния автотранспорт, който както знаете се намира под директното управление на назначени от ГЕРБ и ДПС началници, уж временно. Пълен рекет и няма нищо общо с интересите на шофьорите.

За това предупреди във "Фейсбук" Илиян Василев.

Но както често в миналото и днес профсъюзите под наем работят стачка в полза на Пеевски и Борисов. Важното е кметът и общината да бъдат поставени на колене, за да може възмущението на софиянци от спрения електротранспорт да се излее на изборите срещу ППДБ, чийто кандидат бе кмета Терзиев. Да, ама не. Защото може и да стане точно обратното. Никой не обича бруталните атаки и то от Корпулентния.

Помните ли скандала със сметищата?! И там следата е Пеевски. По разследване на АКФ, цитирано от Свободна Европа се оказа, че всичко е ставало със съдействието на хора с политически протекции и един от тях е трябвало да контролира сметищата и да не допуска нелегални такива. Свободна Европа посочват и конкретното име - Николай Кючуков началник сектор „Контрол на замърсяване от строителството“.

Вместо да спира, той „покровителства, фирмите, превозващи строителни отпадъци“. Грижата на Кючуков "се изразява в това да осигури безпроблемното придвижване на камионите с отпадъци", както и нерегламентираното им изсипване на удобни за тях терени.

Познайте къде е лицето в днешните избори? Познахте, в листата на Пеевското "Ново Начало". Листите на Пеевски са Who is Who? Кой кой? в българската мафия - от ексминистър на МВР в Бургас, до ъндерграунд, който купува избори, до хора, готови за затвора. Не мислете, че лицето Кючуков ще влезе в Парламента, след като е пети в листата и точно в София. Но така демонстрира, че е човек на Пеевски, който ще продължава да го протекционира и да не позволява да бъде уволнен и разследван.

Хората все повече ще симпатизират на Терзиев и екипа му, независимо от прокситата на Пеевски и Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паметника на съветската армия

    11 21 Отговор
    "... Хората все повече ще симпатизират на Терзиев и екипа му..."
    Не си познал, агент "Цървул"!

    Коментиран от #6

  • 2 саше бе,

    10 13 Отговор
    кво става, до трето място ще додрапате ли?!?😁😁😁
  • 3 Българин

    4 20 Отговор
    Щом агент сашо риве, значи Пеевски е на прав път и заслужава подкрепа!

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 феномена

    5 12 Отговор
    ви върти всичките на хооя си, как е станало това и що не е отстранен още...
  • 6 шоферь..

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Паметника на съветската армия":

    Аз на конь с капаци-не вервам,не дава бонуси сега за извъреден труд-иска след чнг да ги въведе-когато ще вдигнат минималната.
  • 7 табсо..

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Така требва да бъде.
  • 8 замислен

    6 1 Отговор
    Щом се изкарват заплати от по 3600-4700 и да имаш 100 свободни работни места? Извинявайте господин разбирко, но ако всичко е ОК, то ще има опашка от кандидати а не "няма хора"!
  • 9 Хахаха

    5 6 Отговор
    Тоя става/ляга с Борисов и Пеевдки.
    А, че хората си искат заплатите и не искат да полагат извънреден труд ... хич не го е еня тоз жълтопаветен НТО крантаджия.
    Пфу
  • 10 РуZко българска мафия

    6 3 Отговор
    Красимир Георгиев с прякор Красьо Черния отново изплува в СОС - Карлос Контрера е вносител на доклад с 25 имена на бъдещите директори на ключовите общински дружества, за които има спекулации, че са "спуснати" от някого. С "номинираните" кандидатури съветниците трябваше да се запознаят в рамките на ден, а на следващия да гласуват назначаването им - необичайно бърз темп на действие дори за рутинни решения в местния "парламент". Заедно гласуват уж яростно враждуващи партии - ГЕРБ, БСП, част от "Възраждане" и ИТН. Отхвърлено е предложението на ПП-ДБ-СС за провеждане на прозрачни конкурси.
    Шефове са назначени на:
    Център за градска мобилност
    Столичен електротранспорт
    Столичен автотранспорт
    Топлофикация - София
    Софинвест

    Сега да очакваме ли например преди изборите да спре парното, после трамваи и тролеи, после автобусите ...
    Пеевчетата от ГЕРБ-ИТН-БСП са способни на всичко
  • 11 Възрожденец

    6 4 Отговор
    А чувате ли крещящото мълчание на бойко тиквоний и неговата патерица копейкин, на малкото ДПС слафчо и продалото се на пеевски БСП за "единствения и неповторим" Сарафов? Явно Сарафовустройва всички, гарантирано е, че делата им ще стоят на трупчета, поне докато слугуват на cвинята .
  • 12 Банкя

    6 4 Отговор
    Ако софийската мафия остави Терзиев да работи спокойно, София ще цъфти. Но такива като Хикимян, Георги Георгиев, умницата Ваня Григорова и другите плямпала оставят ли го? Отвратителни са, още повече като се сравни 18 годишното управление на гробарите и сега. Терзиев не трябва да им обръща никакво внимание, ако искат да се оБесят от яд. Те не заслужават.
  • 13 ВАСИЛЕВ ТИ СИ

    4 2 Отговор
    НЕСТАНДАРТНО ПРОСд,БИХ КАЗАЛ ТУРБО ПРОСд. МИСТЪР НЕМОЖАЧЕВ АМА ВСИЧКОЛОГ.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.