Радина Червенова се бори с паник атаки

8 Септември, 2018 14:38
9 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3024
Автор: Иво Стойнев

Радина Червенова е поредната българска знаменитост, попаднала в капана на паническите атаки, съобщава "Ретро". Преди нея за такъв проблем споделиха Венета Райкова, Рут Колева и Моника Валериева, фолк певиците Камелия и Емилия.

Първоначално Радина не разбирала какво се случва с тялото й, защото в моменти на паника и нервни кризи изпитвала най-разнообразни симптоми, като в главата й се блъскала мисълта, че се задушава и умира. Водещата отдава тези атаки на своята чувствителност, която определя като свое слабо място.

"Тя е много коварно нещо, може да ме разболее физически, но може да ме направи и много силна. Опивам се да се преборя с нея, защото може да ми изиграе лоша шега и да се разболея от куп болести", казва половинката на Коко Каменаров.

Червенова взела мерки, но все още не можела да се закрепи и посещавала специалисти в областта, за да открие подходящото за себе си лечение, допълва изданието.

Какво е отключило паническите атаки Радина крие и от най-близките си, защото не искала да се разбере, че преживява лични драми.