Last news in Fakti

15 Ноември, 2018 11:02 1 665 1

Румен Чандъров е пред влизане в Левски

  • левски-
  • дял-
  • акции-
  • русев-
  • чандъров-
  • септември

Собственикът на Септември ще придобие дял от "сините"

Румен Чандъров е пред влизане в Левски. Бизнесменът, който в момента е собственик на Септември (София), а преди време се бе ангажирал с Ботев (Пловдив), ще придобие дял от “сините”. В момента той е в преговори за придобиването на част от акциите, които са под контрола на Спас Русев. Освен него, други едри акционери в клуба са близките до боса Даниел Боримиров и Стоян Кръстев, а 10% притежава фенско сдружение. Влизането на Чандъров в Левски се очаква да се случи през следващата година. Той и преди е бил спряган за “сините”, пише "Тема Спорт".

Събитията по върховете в Левски са доста интензивни напоследък. Скоро клубът ще се сдобие и с нов мощен спонсор. От 2019 година хазартна компания ще започне да налива сериозни средства при “сините”. Логото й ще бъде поставено на гърдите на фланелките, като ще стои вместо това на настоящия генерален спонсор. От фирмата, която в момента спонсорира с най-много пари клуба, ще продължат да помагат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емо73канар

    0 0 Отговор
    И тая мишка ще е като "собственика" на Ботев. Ще купи едни акции за много пари, но няма да има право на глас.
    п.п. Той си знае, че ако не слушка ще гризне дръвцето като Ветко и Миню .