Last news in Fakti

7 Януари, 2015 15:50 815 0

Стойчо Стоев: Иска ми се Левски да литне като орел, както го направи Лудогорец

  • стойчо стоев-
  • лудогорец-
  • левски

Новият треньор на сините проведе първа тренировка с отбора

Стойчо Стоев: Иска ми се Левски да литне като орел, както го направи Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Новият старши треньор на Левски Стойчо Стоев заяви, че няма да има място за грешки в „синия“ отбор и че ще се опита да постигне сериозни резултати с него по възможно най-бързия начин.

Днес Стоев проведе първа тренировка със своя отбор след зимната пауза. Той призна, че всички футболисти са го приели много позитивно и бързо е установил добър контакт с тях.

„Такъв човек съм, че мога бързо да вляза в обстановката на даден клуб и да се приобщя към неговите условия. Всички ме приеха много позитивно. С футболистите се познаваме и имаме добър контакт от първата тренировка.

Не искам да говоря за броя на търсените играчи. Преговаряме с някои футболисти от чужбина. Надявам се в най-кратък срок да привлечем желаните футболисти в своя състав. С Владимир Гаджев и Боби Цонев ще трябва да работим по-внимателно, тъй като не са тренирали отдавна. Самата тренировка беше сработваща и решихме, че и те могат да вземат участие.

Естествено, че искам да постигнем нещо повече през пролетта. Ще се стремим да играем добър футбол, да побеждаваме и да радваме феновете. Нямам представа колко време ще е необходимо. По някога това става за три месеца, друг път за година, а понякога и въобще не става. В Левски няма дългосрочни перспективи. Ще се постарая да успея колкото се може по-бързо в това предизвикателство. Не съм дошъл да се провалям, а да постигна нещо.

И на мен ми се иска Левски да литне като орел, както го направи Лудогорец. Не е толкова лесно, ще минем през доста перипетии. В едно съм убеден – отборът ще изглежда по-добре през пролетта.  Миналата година с Лудогорец срещнах отбори с много по-големи бюджети. Парите са сериозен фактор, но по някой път големи неща може да се постигнат и с по-скромни средства. Ръководството прави всичко възможно, за да може клубът да бъде финансово стабилен.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА