Last news in Fakti

5 Октомври, 2011 10:07 780 0

Чикаго Файър изкушава Рио Фърдинанд

  • рио фърдинанд-
  • чикаго файър-
  • ел ей галакси-
  • бекъм-
  • манчестър юнайтед
Чикаго Файър изкушава Рио Фърдинанд - 1
©ЕРА/БГНЕС

Рио Фърдинанд е получил оферта да завърши кариерата си в американския клуб Чикаго Файър, съобщават английските медии. Бившият тим на Христо Стоичков иска да направи голям трансфер, който да се противопостави на този на Дейвид Бекъм в Ел Ей Галакси. "Дейли Мейл" съобщава, че привличането на 32-годишния бранител може да се случи през следващото лято.

Фърдинанд ще има една година до края на контракта си с Юнайтед. През последните три години той постоянно изнемогва с контузии. В срещата с Базел от Шампионската лига си личеше, че не е във форма. Фърдинанд загуби капитанските ленти на Манчестър Юнайтед и Англия през миналата година, съобщава БГНЕС. Макар и да се смята за част от състава на Англия за Евро 2012, може да реши да избере сериозната финансова оферта отвъд Океана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА