Last news in Fakti

2 Септември, 2016 09:58 774 0

Бразилия мачка в квалификациите

  • бразилия-
  • еквадор-
  • квалификация-
  • неймар-
  • жезус

Неймар и Габриел Жезус вкараха головете за 3:0 над Еквадор

Бразилия мачка в квалификациите - 1
Снимка: БТА/АР

Бразилия смаза с 3:0 Еквадор като гост в мач от световните квалификации. Голямата звезда на кариоките Неймар откри резултата в 72-ата минута от дузпа, а в самия край на срещата Габриел Жезус тотално уби интригата с два гола.

Първата част на мача беше скучна и Еквадор имаше териториално надмощие, което обаче не успя да оползотвори. След почивката гостите вдигнаха оборотите и Неймар и Ренато Аугусто не успяха да реализират открилите им се възможности.

Така се стигна до 72-ата минута, когато Жезус беше спънат в наказателното поле и съдиите, без да се замислят отсъдиха дузпа. Зад топката застана Неймар, който не сбърка и откри резултата – 1:0 за Бразилия.

После домакините се хвърлиха да изравняват и бяха наказани след контраатаки. Малко след това Парадес беше изгонен от игра за втори жълт картон и Еквадор остана с човек по-малко на терена.  В 87-ата минута Марсело стигна една топка на аутлинията и върна за Жезус, който технично отбеляза за 2:0.

В продължението Жезус оформи крайното 3:0, след като получи на границата на наказателното поле и с прецизен удар не остави шансове на вратаря.

С успеха Бразилия  събра актив от 12 точки и заема 4-то място в класирането, докато Еквадор остава на 3-та позиция с 13 т.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА