Last news in Fakti

13 Септември, 2016 11:57 749 0

Левски се отказва от Бандаловски?

  • бандаловски-
  • левски-
  • трансфер

Засега преговорите между двете страни са преустановени

Левски се отказва от Бандаловски? - 1
Снимка: БТА

Иван Бандаловски почти отпада от плановете за селекция на Левски. 29-годишният футболист бе цел на "сините" и в последните десетина дни ръководството водеше преговори за привличането му на "Герена". Наскоро обаче разговорите са били преустановени и няма да бъдат подновявани повече, съобщава "Тема спорт". Предполага се, че основната причина за проваления трансфер е мнението на феновете, които не желаят да виждат Бандата на "Георги Аспарухов". Той е бивш играч на ЦСКА и докато играеше на "Армията", се изказваше доста остро срещу родния си клуб.

За последно Бандаловски игра в Партизан, но бе освободен от сръбския гранд и в момента е свободен агент. Той е получил предложение от "сините" да подпише срещу заплата в размер на 15 хил. евро на месец. Впоследствие обаче шефовете са оттеглили офертата си. По всяка вероятност окончателното решение е било взето от най-високо ниво, без да се иска становището на спортния директор Станислав Ангелов и на треньора Люпко Петрович.

Това обаче може да се окаже сериозен проблем за наставника, който много държеше да има още един играч в дясната зона на отбраната. Преди време Левски искаше и Станислав Манолев, но той предпочете да отиде в ЦСКА-София. В момента сърбинът разполага на този пост единствено със Сашо Александров. Там при нужда може да играе и Роман Прохазка, но словакът е далеч по-полезен в халфовата линия. Петрович пробва на тази позиция и новото попълнение Симон Сандберг, който обаче не задоволи с представянето си и показа, че не е добра опция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА